Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prospecte Medicamente litera S
Jaglix 100 mg comprimate filmate
Jaglix contine substanta activa sitagliptin, care face parte dintr-o clasa de medicamente denumita clasa inhibitorilor DPP-4 (inhibitori ai dipeptidil peptidazei-4), care reduce valoarea glicemiei la pacientii adulti cu diabet zaharat tip 2.
SAB - SIMPLEX, comprimate 80 mg
Indicatii: Dispepsii insotite de flatulenta.
Sabervel
Sabervel se utilizează la adulţii cu hipertensiune (tensiune arterială ridicată) esenţială.
SADAMIN
Indicatii: Tulburari circulatorii periferice arteriale si venoase: boala Buerger; angiopatie diabetica; sindrom Raynaud; afectiuni tromboembolice (asociat cu anticoagulante), acrocianoza idiopatica; ulcer varicos si alte tulburari trofice. Tulburari functionale cerebrale (insuficienta circulatorie cerebrala). Tulburari ischemice labirintice si vestibulare. Arteriopatiile membrelor inferioare.
Sademlip 50 mg/1000 mg comprimate filmate
Sademlip 50 mg/1000 mg comprimate filmate contine doua medicamente diferite denumite sitagliptin si metformin.
SAFLUTAN 15 micrograme/ml picaturi oftalmice, solutie in fiola unidoza
SAFLUTAN picaturi oftalmice contine tafluprost, care face parte dintr-un grup de medicamente denumite analogi de prostaglandine. SAFLUTAN scade tensiunea din interiorul ochilor.
Sagalix 10mg capsule gastrorezistente
Sagalix contine substanta activa omeprazol. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumite „inhibitori ai pompei de protoni”.
Sagilia 1 mg comprimate
Sagilia se utilizeaza pentru tratamentul bolii Parkinson. Poate fi utilizat cu sau fara levodopa (un alt medicament folosit pentru tratarea bolii Parkinson).
SAIZEN
Indicatii: Tratamentul pe termen lung la copii predispusi la nanism hipofizar.
Sal-Ekarzin 0,50 mg
Sal-Ekarzin face parte din grupul de medicamente cunoscute sub denumirea de corticosteroizi cu potenta mare, in alte combinatii.
SALAZIDIN
Indicatii : Colite ulceroase (în puseuri acute si ca tratament de întretinere); boala Crohn (numai în puseuri acute); poliartrite reumatoide si spondilartrite anchilozante.
Salazidin 500 mg
Acest medicament este un antiinflamator care face parte din clasa aminosalicilatilor si se utilizeaza in tratarea unor procese inflamatorii precum: boli inflamatorii intestinale si artrita reumatoida.
SALAZIDIN 500 mg comprimate gastrorezistente
Substanta activa a produsului SALAZIDIN este sulfasalazina. Acest medicament este un antiinflamator care face parte din clasa aminosalicilatilor si se utilizeaza in tratarea unor procese inflamatorii precum: boli inflamatorii intestinale si artrita reumatoida.
SALAZIDIN 500 mg comprimate gastrorezistente
Substanta activa a produsului SALAZIDIN este sulfasalazina. Acest medicament este un antiinflamator care face parte din clasa aminosalicilatilor si se utilizeaza in tratarea unor procese inflamatorii precum: boli inflamatorii intestinale si artrita reumatoida.
SALAZOPYRIN®, tablete
Indicatii: Colita ulcerativa: in tratamentul formelor de colita ulcerativa medie si moderata si ca terapie adjuvanta in colita ulcerativa severa. De asemenea, ca tratament de intretinere a remisiunii colitelor ulcerative. Boala Crohn: in tratamentul bolii Crohn active, in special la pacientii cu afectare colonica.
Salbutamol Eipico 2 mg
Salbutamol Eipico contine ca substanta activa salbutamol, care apartine grupului de medicamente denumite bronhodilatatoare
Salbutamol MCC 4 mg
Salbutamol MCC contine ca substanta activa salbutamol, care apartine grupului de medicamente denumite bronhodilatatoare.
SALBUTAMOL, aerosol spray
Indicatii: Astm bronsic, bronsita cronica astmatiforma, emfizem pulmonar.
SALBUTAMOL, comprimate
Indicatii: Astm bronsic, bronsita astmatiforma, iminenta de travaliu prematur, distocie dinamica, hiperkinezie in travaliu, profilaxia contractiilor in timpul interventiilor pe uter gravid.
SALBUTAMOL, sirop
Indicatii: Astm bronsic, bronsita cronica, emfizem pulmonar. Este preferabil pentru bolnavii cu boli cardiace, hipertensiune arteriala; dozele bronhodilatatoare nu sporesc consumul miocardic de oxigen si lucrul mecanic cardiac.
Salcrozine 500 mg comprimate gastro-rezistente
Salcrozine comprimate gastro-rezistente contine 500 mg de substanta activa mesalazina (cunoscuta de asemenea sub denumirea de acid 5-aminosalicilic), care apartine unui grup de medicamente numite medicamente antiinflamatoare intestinale.
SALIFORM
Indicatii: Dureri reumatice cronice, dureri nevralgice, mialgii.
Saliform Forte
Saliform Forte face parte din clasa de medicamente cunoscuta sub denumirea de medicamente topice pentru dureri articulare si musculare; medicamente cu derivati de acid salicilic.
SALMET - T 20 mg/ml solutie cutanata
Salmet – T contine un salicilat care are efect impotriva durerii.
SALMETER, aerosol
Indicatii: Tratamentul de durata lunga al obstructiilor reversibile ale cailor respiratorii in astmul bronsic; tratamentului astmului bronsic nocturn si al astmului indus de efortul fizic; tratamentul sindromului bronsic obstructiv cronic: bronsita cronica, BPOC, enfizem pulmonar; tratamentul bronsitei astmatiforme.
Salmeterol / Fluticazona Genetic 25 micrograme
Salmeterol este un bronhodilatator cu actiune indelungata. Bronhodilatatoarele ajuta caile respiratorii pulmonare sa ramana deschise. Astfel, aerul intra si iese mai usor. Efectele dureaza cel putin 12 ore.
Salmex 50 micrograme
Salmex contine doua medicamente: salmeterol si propionat de fluticazona. • Salmeterolul este un bronhodilatator cu durata lunga de actiune. Bronhodilatatoarele ajuta la mentinerea deschisa a cailor respiratorii din plamani.
Salofalk 500, comprimate filmate enterosolubile
Indicatii: Colita ulceroasa si proctita in tratamentul episoadelor acute si pentru prevenirea recidivelor. Boala Crohn in tratamentul episoadelor acute.
SALOFALK FOAM 1g/doza spuma rectala
Substanta activa din componenta Salofalk Foam este mesalazina. Mesalazina este utilizata pentru tratamentul unor boli care apar in portiunea inferioara a intestinului.
SALOFALK® 500, supozitoare
Indicatii: Colita ulceroasa, proctita, inflamatia canalului anal.
Salvo 20
Salvo contine doua substante denumite olmesartan medoxomil si amlodipina (sub forma de besilat de amlodipina). Ambele substante ajuta la controlul tensiunii arteriale mari.
Samba, comprimate filmate
Samba aparţine unui grup de medicamente numite contraceptive orale. Este un contraceptiv trifazic, în doză mică, iar efectul său contraceptiv se bazează pe prevenirea ovulaţiei.
Samsca
Samsca este un medicament care contine substanta activa tolvaptan.
SANA-SOL 500 ml, fara zahar
Recomandari: Recipient fragil. A nu se lasa la indemana copiilor.
Sanador Extra 250 mg/150 mg/50 mg comprimate
Sanador Extra contine substantele active paracetamol, propifenazona si cafeina.
Sanador pentru copii
Se utilizeaza pentru tratamentul eficace al durerilor de intensitate usoara pana la moderata, de exemplu dureri de dinti, dureri de cap, dureri in gat, dureri musculare, articulare si osoase.
SANADOR PLUS 300 mg/30 mg comprimate
Sanador Plus contine 2 substante active: paracetamol utilizat ca analgezic (calmeaza durerea) si antipiretic (scade febra) si cafeina.
Sanador Sinus 500 mg/30 mg comprimate filmate
Sanador Sinus este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara-moderata (de exemplu cefalee, dureri in gat, dureri sinusale), al starilor febrile, congestiei mucoasei nazale si hipersecretiei nazale.
SANADOR, comprimate, 500 mg
Sanador este indicat in tratamentul simptomatic al durerii usoare si medii.
Sancuso
Sancuso este un „antiemetic”, un medicament utilizat pentru a preveni starea de greaţă şi vărsăturile.
SANDIMMUN NEORAL, capsule
Indicatii: Transplant. Boli autoimune.
SANDOSTATIN
Indicatii: Pentru controlul simptomelor si reducerea nivelelor plasmatice ale hormonului de crestere si somatomedinei C la pacientii cu acromegalie la care nu se obtin rezultate adecvate prin interventie chirurgicala, radioterapie sau tratament cu agonisti ai dopaminei.
SANDOSTATIN LAR 10 mg
Sandostatin este un compus sintetic derivat din somatostatina, o substanta ce este sintetizata in mod normal in corpul uman care inhiba efectele unor hormoni cum este hormonul de crestere.
SANDOSTATIN LAR 10 mg
Sarclisa este un medicament impotriva cancerului, care se utilizeaza in asociere cu medicamentele pomalidomida si dexametazona pentru tratarea mielomului multiplu (cancer al maduvei osoase).
Sanergy Spinal
Sanergy Spinal este un anestezic local (medicament de amortire locala) conceput pentru unica folosinta.
SANISORB
Indicatii: Polimer hidrofil, care aplicat pe plagi zemuinde, ulceratii, mici arsuri, absoarbe secretiile si favorizeaza vindecarea.
Sansik 5 mg comprimate filmate
Sansik contine substanta activa linagliptina care apartine unei clase de medicamente numite „antidiabetice orale”. Antidiabeticele orale sunt utilizate pentru a trata concentratiile crescute de zahar in sange. Ele actioneaza ajutand corpul sa scada concentratia zaharului din sangele dumneavoastra.
SANTADERM, pulbere
Indicatii: Profilactic local postoperator, cat si in leziuni dupa chiuretarea pielii, in transplant de piele, in arsuri de gradul 1 si 2 cu suprafata redusa. Terapie locala in ulcer aton, dermatita de pozitie, ulcere de decubit, suprainfectia dermopatiilor cronice ca: eczeme, dermato-micoze, otita cronica externa. Lavaj vezical in microbiurie cu cateter definitiv.
SANTADERM, unguent
Indicatii: Profilactic local postoperator, cat si in leziuni dupa chiuretarea pielii, in transplant de piele, in arsuri de gradul 1 si 2 cu suprafata redusa. Terapie locala in ulcer aton, dermatita de pozitie, ulcere de decubit, suprainfectia dermopatiilor cronice ca: eczeme, dermato-micoze, otita cronica externa. Lavaj vezical in microbiurie cu cateter definitiv.
SANTAMIN, comprimate
Indicatii: Terapia complementara a tulburarilor vasculare cerebrale. In cazuri de diminuare a functiilor cerebrale datorate varstei inaintate.
SANTAMIN, solutie
Indicatii: Terapia complementara a tulburarilor vasculare cerebrale. In cazuri de diminuare a functiilor cerebrale datorate varstei inaintate.
SANTATRICIN
Indicatii: Santatricin este indicat pentru tratamentul urmatoarelor infectii produse de germenii sensibili: infectii ale cailor respiratorii superioare ca faringita, amigdalita produse de streptococul piogen; infectii ale cailor respiratorii inferioare ca pneumonia produsa de Streptococcus pneumoniae (Diplococcus pneumoniae),
SANTEPIRIN 75 mg comprimate gastrorezistente
Santepirin contine substanta activa acid acetilsalicilic.
Santini 20 mg comprimate filmate
Santini apartine unui grup de medicamente, numit antagonisti ai receptorilor de angiotensina II. Acestia scad presiunea arteriala, prin largirea vaselor de sange.
SANVAL 10 mg comprimate filmate
Sanval contine o substanta activa numita zolpidem. Aceasta apartine unui grup de medicamente numite hipnotice, care actioneaza asupra creierului dumneavoastra pentru a va ajuta sa dormiti.
Saphnelo
Saphnelo este un medicament utilizat ca tratament adjuvant pentru adultii cu lupus eritematos sistemic (LES), o boala in care sistemul imunitar (mecanismul natural de aparare al organismului) ataca celulele si tesuturile normale, provocand inflamatii si leziuni ale organelor.
SAPILENT, drajeuri
Indicatii: Boala depresiva, indeosebi cand sunt prezente anxietatea, agitatia, insomnia, nevralgii rebele, migrena.
SAPILENT, fiole
Indicatii: Boala depresiva, indeosebi cand sunt prezente anxietatea, agitatia, insomnia, nevralgii rebele, migrena.
Sapromed 100 mg drajeuri
Sapromed contine clorchinaldol. Clorchinaldolul, principiul activ al acestui medicament, este un antiseptic intestinal cu proprietati antibacteriene mai ales fata de germenii gram pozitivi (stafilococi, streptococi) si fata de protozoare precum giardia.
SAPROSAN®
Indicatii: Disbacterii intestinale, enterocolite, diaree estivala, dizenterie amebiana (forme usoare), candidoza si giardioza; plagi infectate, infectii microbiene locale minore, micoze ale pielii.
Sarclisa
Sarclisa este un medicament impotriva cancerului, care se utilizeaza in asociere cu medicamentele pomalidomida si dexametazona pentru tratarea mielomului multiplu (cancer al maduvei osoase).
SARE FARA SODIU
Indicatii: Afectiuni insotite de retentie hidrosalina, edeme; stari de hipokaliemie provocate prin diuretice.
SARGENOR, solutie orala, 1 g/5 ml
Substanta activa este aspartatul de arginina.
SARIDON
Indicatii: Algii: cefalee, dureri de origine dentara, dureri de origine menstruala, nevralgie, nevrite, dureri postoperatorii si dureri de origine reumatica; stari febrile: stari gripale etc.
Sastravi 125 mg/31,25 mg/200 mg comprimate filmate
Sastravi contine trei substante active (levodopa, carbidopa si entacapona) in interiorul unui comprimat filmat. Sastravi este utilizat pentru tratarea bolii Parkinson.
Savandra 10 mg comprimate filmate
Savandra apartine unei grupe de medicamente antidepresive numite inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS).
Savene Solutie Perfuzabila
Savene se utilizează pentru tratamentul extravazării antraciclinelor (o grupă de medicamente antineoplazice).
Saxenda solutie injectabila
Saxenda este un medicament care se utilizeaza impreuna cu un regim alimentar si cu exercitii fizice pentru a ajuta la gestionarea greutatii la adultii obezi si supraponderali.
Sayanaject 104 mg
Substanta activa din Sayanaject, medroxiprogesteron acetat (MPA), este similar (dar nu identic) cu hormonul natural progesteron produs de ovare in timpul celei de-a doua jumatati a ciclului dumneavoastra menstrual.
Scaliant 5 mg
Fumarat de bisoprolol apartine unei clase de medicamente denumite beta-blocante. Betablocantele incetinesc frecventa batailor inimii si cresc eficienta inimii de a pompa sange in corp.
Scandonest
SCANDONEST contine doua substante active: clorhidrat de mepivacaina si adrenalina. Acestea apartin grupului anastezice locale ale sistemului nervos.
Scandonest 2% Special solutie injectabila
SCANDONEST contine doua substante active: clorhidrat de mepivacaina si adrenalina. Acestea apartin grupului anastezice locale ale sistemului nervos.
Scanlux 300 mg/ml, solutie injectabila
Scanlux face parte dintr-o grupa de medicamente numite substante de contrast pentru examinari radiologice. Contine substanta activa iopamidol, care are in componenta sa iod.
Scemblix
Scemblix este un medicament pentru tratarea cancerului. Se utilizeaza in tratamentul leucemiei mieloide cronice (LMC), un tip de cancer al globulelor albe, in faza „cronica” (cand boala se dezvolta lent, iar pacientul are putine simptome sau niciun simptom).
Scenesse
Scenesse este un implant utilizat pentru tratarea pacientilor cu protoporfirie eritropoietica (PPE), o boala rara care cauzeaza intoleranta la lumina.
SchollMed
SchollMed 50mg/ml lac de unghii medicinal este utilizat pentru a trata infectiile fungice care afecteaza cel mult 2 unghii, la nivelul jumatatii superioare sau marginilor acestora (asa cum se vede in prima imagine de mai jos).
Scintimun
Scintimun este o trusa (kit) pentru prepararea unei solutii injectabile radioactive.
Scobusal 10 mg
Scobusal contine bromura de butilscopolamina care apartine din grupului de medicamente denumite, alcaloizi de beladona.
SCOBUT
Indicatii: Ulcer gastric si duodenal, constipatie spastica, colecistita acuta si cronica, gastroduodenita, diskinezie biliara hipertona, spasm piloric, colita nefritica si biliara, dismenoree, rau de miscare. Adjuvant in gastro-, recto- si esofagoscopii.
SCOBUTIL , comprimate
Indicatii: Colici intestinale, biliare, ureterale, spasm piloric sau de cardia, ulcer gastroduodenal, colita mucomembranoasa; dismenoree, retentie de lohii; pentru efectuarea duodenografiei hipotone si diagnosticul diferential radiologic intre spasmele functionale si stenoza organica.
Scobutil compus, supozitoare
Indicatii: Colica biliara si nefritica, fenomene spastice dureroase ale organelor cavitare.
SCOBUTIL-COMPUS , fiole
Indicatii: Colica biliara si nefretica, fenomenele spastice dureroase ale organelor cavitare. Dismenoree, stari algo-spastice in sfera genitala feminina. Tulburari spastice secundare ale tubului digestiv, legat de tubaje sau sondaje, de asemenea, spasmele aparute in timpul cateterismelor, dupa interventii chirurgicale pe vezica urinara, prostata si colecist.
SCOBUTIL-COMPUS, solutie injectabila
Indicatii: Colica biliara si nefretica, fenomenele spastice dureroase ale organelor cavitare. Dismenoree, stari algo-spastice in sfera genitala feminina. Tulburari spastice secundare ale tubului digestiv, legat de tubaje sau sondaje, de asemenea, spasmele aparute in timpul cateterismelor, dupa interventii chirurgicale pe vezica urinara, prostata si colecist.
SCOBUTIL-COMPUS, supozitoare
Indicatii: Colica biliara si nefritica, fenomene spastice dureroase ale organelor cavitare. Dismenoree, stari algo-spastice in sfera genitala feminina. Tulburari spastice secundare ale tubului digestiv, legate de tubaje sau sondaje, de asemenea spasmele aparute in timpul cateterismului, dupa interventii chirurgicale pe vezica urinara, prostata si colecist.
Seasonique
Seasonique este un contraceptiv oral cu regim extins care se administreaza continuu timp de 91 de zile si se utilizeaza pentru a preveni sarcina.
Sebivo
Sebivo este un medicament care contine substanta activa telbivudina.
SECATOXIN
Indicatii: Cefalee vasculara, profilaxia migrenei, stari de ameteala si acufene; ca medicatie adjuvanta in tulburarile de senilitate.
Sedacoron 150 mg concentrat pentru solutie perfuzabila
Sedacoron face parte din grupa antiaritmice clasa III.
Sedatif PC
Indicatii : Produs homeopat pentru stari de anxietate, emotivitate accentuata, iritabilitate. Tulburari de somn, in special la pacientii surmenati, copii agitati, si persoane varstnice.
SEDERGINE R
Indicatii: Stari febrile si gripale; afectiuni reumatismale; nevralgii; dureri dentare; migrene; cefalee.
SEDINSTANT
Indicatii: Stari de excitatie si anxietate, tulburari psihovegetative diverse (ca medicatie adjuvanta).
SEDOCALM , comprimate
Indicatii terapeutice: in stari de hiperexicitabilitate nervoasa, anxie-tate, distonie neurovegetativa, tulburari de climax. La persoanele care lucreaza in conditii de stres, cu predispozitie la sindromul de suprasolicitare, este indicat a se folosi profilactic.
SEDOTUSSIN
Indicatii: Tuse uscata de diferite etiologii.
Sedron 70 mg, comprimate filmate
Indicatii: Tratamentul osteoporozei din post-menopauza. Alendronatul reduce riscul de fracturi vertebrale si de sold.
Seebri Breezhaler
Seebri Breezhaler se utilizează pentru ameliorarea simptomelor bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) la adulţi.
Seffalair Spiromax
Seffalair Spiromax este un medicament utilizat pentru tratamentul regulat al astmului bronsic la adulti si la adolescenti cu varsta peste 12 ani.
Seftrion 1 g, pulbere pentru solutie injectabila/perfuzabila
Indicatii: Seftrion este indicat pentru tratamentul infectiilor determinate de microorganisme sensibile la ceftriaxona si care necesita tratament parenteral
Seftrion 2 g pulbere pentru solutie perfuzabila
Seftrion este un antibiotic care se administreaza adultilor si copiilor (inclusiv nou-nascutilor).
Segluromet
Segluromet este un medicament utilizat pentru reglarea glicemiei (valorile glucozei in sange) la adulti cu diabet de tip 2.
Segosana 30 mg capsule
Segosana este utilizat pentru adulti, adolescenti, copii si sugari (inclusiv nou-nascutii la termen) pentru tratarea gripei.
Seldono
Substanta activa din Seldono este tamsulosin. Acesta este un antagonist selectiv al adrenoreceptorilor alfa1A/1D.
SELEGOS
Indicatii: Selegilina este un inhibitor selectiv si ireversibil al MAO-B, care previne degradarea dopaminei in creier, impiedica refixarea dopaminei pe receptorii presinaptici, potenteaza functia dopaminergica in creier si ajuta la prelungirea efectelor dopaminei exogene si endogene.
Selincro
Selincro se utilizează pentru a ajuta reducerea consumului de alcool la pacienţii adulţi cu dependenţă de alcool.
Selincro
Selincro se utilizează pentru a ajuta reducerea consumului de alcool la pacienţii adulţi cu dependenţă de alcool.
SELSUN
Indicatii: Seboree.
Seltraz comprimate filmate gastrorezistente
Seltraz 20mg/40mg este recomandat in : -ulcer duodenal si gastric; -ulcere gastro-duodenale induse de AINS ( la pacientii care necesita tratament continuu cu antiinflamatorii -aspirina, diclofenac, ibuprofen etc );
Semglee
Semglee este un medicament utilizat pentru tratarea diabetului la pacienti incepand cu varsta de 2 ani. Medicamentul contine substanta activa insulina glargin.
Semglee
Semglee este un medicament utilizat pentru tratarea diabetului la pacienti incepand cu varsta de 2 ani. Medicamentul contine substanta activa insulina glargin.
Sennax
Extract uscat din fructe de Senna corespunzator la 20 mg glicozide hidroxiantracenice. Comprimate Supliment alimentar
Senshio comprimate 60 mg
Senshio este un medicament utilizat pentru tratamentul simptomelor moderate pana la severe ale atrofiei vulvovaginale la femeile aflate in postmenopauza.
SENSIT
Indicatii: Recomandat in insuficienta coronariana, angina pectorala, scleroza coronariana, ca preventiv al infarctului miocardic si posttratament al infarctului miocardic.
SensiVit Colir pentru Ochi Iritati
Indicatii: Sensi Vit este indicat pentru ochii obositi si uscati, pentru usurarea imediata de senzatii neplacute, regenerarea si alimentarea ochilor, vindecarea accelerata a corneei si conjunctivei dupa procesele infectioase ale ochiului.
Sentipra 15 mg comprimate orodispersabile
Sentipra apartine unei grupe de medicamente antidepresive numite inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS).
Sepioglin
Sepioglin se utilizează pentru tratarea diabetului de tip 2 la adulţi (în vârstă de cel puţin 18 ani), în special la cei supraponderali.
Septanazal 1 mg/50 mg/ml spray nazal, solutie
Septanazal spray nazal contine clorhidrat de xilometazolina si dexpantenol.
Septanazal pentru copii 0,5 mg/50 mg/ml spray nazal, solutie
Septanazal pentru copii spray nazal contine clorhidrat de xilometazolina si dexpantenol.
SEPTANEST CU ADRENALINA 1/100000 40 mg/0,01 mg/ml solutie injectabila
Septanest este un anestezic local de tip amidic utilizat pentru anestezia locala in stomatologie in cadrul procedurilor minore.
Septazulen Plus miere si lamaie 2 mg/0,6 mg/1,2 mg pastile
Septazulen Plus contine amilmetacrezol si alcool 2,4-diclorobenzilic – ambele fiind substante antiseptice si clorhidrat de lidocaina – un anestezic local, care amelioreaza durerea.
Septazulen Plus portocale 2 mg/0,6 mg /1,2 mg pastile
Septazulen Plus contine amilmetacrezol si alcool 2,4-diclorobenzilic – ambele fiind substante antiseptice si clorhidrat de lidocaina – un anestezic local, care amelioreaza durerea.
Septazulen Portocale 8,75 mg pastile
Septazulen Portocale contine flurbiprofen. Flurbiprofen apartine unui grup de medicamente denumit medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care au proprietati analgezice si antiinflamatoare in tratamentul durerii in gat.
Septofar Menta 0,6 mg/1,2 mg pastile
Septofar Menta contine amilmetacrezol si alcool 2,4-diclorobenzilic. Ambele substante active sunt antiseptice cu activitate slab-moderata.
Septofar Miere si Lamaie 0,6 mg/1,2 mg pastile
Septofar Miere si Lamaie contine amilmetacrezol si alcool 2,4-diclorobenzilic. Ambele substante active sunt antiseptice cu activitate slab-moderata.
Septogal cu Lactoferina
Indicatii : Profilactic si adjuvant in tratamentul infectiilor acute bacteriene, virale sau fungice cu localizare bucofaringiana: ORL (angine, faringite, laringite), stomatologice (gingivite, stomatite). Profilactic postoperator dupa amigdalectomie sau extractii dentare.
Septolete Apple
Pastilele Septolete Apple exercita actiune antimicrobiana locala. Ele contin antisepticul clorura de cetilpiridiniu, care distruge bacteriile si fungii si, de asemenea, intr-o oarecare masura inhiba dezvoltarea virusurilor.
Septolete Cherry
Pastilele Septolete Cherry exercita actiune antimicrobiana locala. Ele contin antisepticul clorura de cetilpiridiniu, care distruge bacteriile si fungii si, de asemenea, intr-o oarecare masura inhiba dezvoltarea virusurilor.
Septolete D pastille
Septolete D pastile contine clorura de benzalconiu, ce actioneaza ca antiseptic si distruge un numar de bacterii si fungi.
Septolete Lemon
Pastilele Septolete Lemon exercita actiune antimicrobiana locala. Ele contin antisepticul clorura de cetilpiridiniu, care distruge bacteriile si fungii si, de asemenea, intr-o oarecare masura inhiba dezvoltarea virusurilor.
Septolete omni 3 mg/1 mg pastile
Septolete omni 3 mg/1 mg pastile este recomandat pentru tratament local antiinflamator, analgezic si antiseptic la nivelul cavitatii bucale.
Septolete omni eucalipt 3 mg/1 mg pastile
Septolete omni eucalipt 3 mg/1 mg pastile este recomandat pentru tratament local antiinflamator, analgezic si antiseptic la nivelul cavitatii bucale. Septolete omni eucalipt dezinfecteaza mucoasa bucala si faringiana si reduce semnele inflamatiei gatului, cum sunt durerea, roseata, umflaturile, cresterea temperaturii si pierderea functiei locale.
Septolete omni lamaie si miere
Septolete omni lamaie si miere contine substantele active clorhidrat de benzidamina si clorura de cetilpiridiniu.
Septolete omni lamaie si soc
Septolete omni lamaie si soc contine substantele active clorhidrat de benzidamina si clorura de cetilpiridiniu.
Septolete pastile
Septolete pastile contine clorura de benzalconiu, ce actioneaza ca antiseptic si distruge un numar de bacterii si fungi.
Septolete® Plus , Comprimate de supt
Indicatii : Septolete plus se utilizeaza pentru ameliorarea durerii si dezinfectie in: infectii usoare ale cavitatii bucale si faringelui (faringite, laringite, debut anginei); inflamatii gingivale si ale mucoasei bucale (stomatite, gingivite) si profilactic in timpulgripei si corizei.
SEPTOMIXINE PASTA DENTARA
Grupa farmacoterapeutica: corticosteroidiene pentru cavitatea bucala
SEPTOZOL
Indicatii si mod de administrare: Antiseptic pentru piele si mucoase, in aplicatii locale, diluat 1/10; dezinfectant pentru instrumentar nemetalic (sonde, catetere etc.), diluat 1/20.
SEPTRIN, solutie injectabila
Indicatii: Septrin este indicat in tratamentul urmatoarelor afectiuni: Infectii ale tractului urinar (superior si inferior): Infectii acute; Profilaxia pe termen lung a recaderilor sau supresia infectiilor cronice dupa sterilizarea urinei; Prostatita bacteriana.
SER ANTICARBUNOS NATIV
Indicatii: Se foloseste in tratamentul infectiilor cu bacteria carbunoasa (B. anthracis): carbune cutanat (pustula maligna, edemul malign), carbune visceral (pulmonar, intestinal, forma meningiana), septicemie carbunoasa.
SER ANTIDIFTERIC PURIFICAT SI CONCENTRAT
Prezentare: Serul antidifteric purificat si concentrat (prin metoda hidrolizei fermentative “Termoferm I”) este un ser antitoxic ce se obtine din sangele cailor imunizati cu anatoxina difterica.
SER ANTIGANGRENOS POLIVALENT PURIFICAT SI CONCENTRAT
Indicatii: Se intrebuinteaza in profilaxia si terapia toxiinfectiei gangrenoase, precum si in tratamentul unor afectiuni in care se constata prezenta unor germeni gangrenosi: melena nou-nascutilor, colita ulceroasa insotita de fenomene generale, febra tifoida complicata de perforatii,
SER ANTIPERFRINGENS purificat si concentrat
Indicatii: Se intrebuinteaza in terapia toxiinfectiilor monomicrobiene, in care s-a identificat ca germen cauzal Cl. perfringens tip A (septicemie puerperala, septicemie postmedicamentoasa, rani infectate, gangrena pulmonara, apendicita gangrenoasa, perforatie intestinala, angina ulcero-necrotica etc.).
SER ANTIPIOCIANIC (pseudomonas aeruginosa) polivalent purificat si concentrat
Indicatii: in terapia tuturor formelor severe de infectie cu Ps. aeruginosa (septicemie, meningita, peritonita, infectii pleuropulmonare etc.), in infectiile trenante, cu tendinta la diseminare, precum si pentru prevenirea complicatiilor infectioase in cazul plagilor profunde sau la suprafata (arsuri) infectate cu Ps. aeruginosa rezistent la antibiotice.
SER ANTIRABIC purificat si concentrat
Indicatii: Serul antirabic purificat si concentrat se administreaza persoanelor muscate grav de animale turbate sau suspecte de turbare, in special cand muscaturile sunt localizate la cap, gat, palme sau organe genitale. Serul se administreaza in toate cazurile de muscaturi produse de animale salbatice turbate sau suspecte de turbare.
SER ANTITETANIC purificat si concentrat
Indicatii: in tratamentul si profilaxia tetanosului.
Ser efedrinat 1%, picaturi nazale, solutie
Tratamentul simptomatic al rinitei si sinuzitei acute, rinitei vasomotorii, edemelor aparute in urma interventiilor chirurgicale endonazale.
SER FIZIOLOGIC
Indicatii: Vehicul si diluent pentru administrarea unor medicamente (compatibile in solutie cu clorura de sodiu) de uz i.m., i.v. sau subcutanat. De uz extern, pentru spalaturi auriculare, instilatii si spalaturi oculare, instilatii nazale (in special la sugar).
Seractil
Dexibuprofenul, substanta activa din Seractil, apartine unei clase de medicamente numite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Serdenis 850 mg comprimate filmate
Serdenis contine clorhidrat de metformina, un medicament pentru tratamentul diabetului zaharat. Acesta face parte din clasa de medicamente numite biguanide.
Serdimid 2,5 mg comprimate filmate
Serdimid 2,5 mg este utilizat pentru scaderea tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala). Substanta activa a produsului Serdimid 2,5 mg este indapamida.
Serdolect 16 mg comprimate filmate
Serdolect contine substanta activa sertindol si apartine unui grup de medicamente cunoscut sub numele de antipsihotice.
Seren
INDICATII - tulburari de mictiune in adenomul de prostata
Seretide Diskus 50 micrograme/100 micrograme pulbere de inhalat
Seretide Diskus contine doua medicamente: salmeterol si propionat de fluticazona.
Seretide Inhaler CFC-Free, suspensie de inhalat presurizata
Indicatii: Seretide Inhaler CFC-Free este indicat in tratamentul de fond al astmului bronsic, in cazurile in care este adecvata utilizarea unei asocieri
SEREVENT, inhaler
Indicatii: Adulti: Tratamentul regulat si de lunga durata al obstructiei reversibile a cailor respiratorii din astm bronsic (incluzand pacientii cu astm nocturn si astm indus de efortul fizic), bronsita cronica si emfizem pulmonar.
SERLIFT, comprimate filmate
Indicafii terapeutice: Tratamentul episoadelor depresive majore.
SERMION®, drajeuri
Indicatii: Tulburari cerebrale vasculare sau metabolice acute si cronice (arterioscleroza cerebrala, tromboza si embolia cerebrala, ischemia cerebrala tranzitorie). Tulburarile vasculare periferice acute si cronice (arteriopatie obliteranta a membrelor, sindrom Raynaud, alte sindroame de insuficienta circulatorie periferica). Cefalee. Adjuvant in tratamentul hipertensiunii arteriale, iar pe cale parenterala si in crizele hipertensive.
SERMION®, flacon injectabil
Indicatii: Tulburari cerebrale vasculare sau metabolice acute si cronice (arterioscleroza cerebrala, tromboza si embolia cerebrala, ischemia cerebrala tranzitorie). Tulburarile vasculare periferice acute si cronice (arteriopatie obliteranta a membrelor, sindrom Raynaud, alte sindroame de insuficienta circulatorie periferica). Cefalee. Adjuvant in tratamentul hipertensiunii arteriale, iar pe cale parenterala si in crizele hipertensive.
Serodeps 20 mg comprimate filmate
Serodeps contine substanta activa escitalopram. Serodeps apartine unui grup de antidepresive denumit inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS).
SEROQUEL XR 200 mg si 300 mg, comprimate filmate cu eliberare prelungita
Indicatii: Seroquel XR este indicat in: tratamentul schizofreniei
SEROXAT, comprimate
Indicatii: Tratamentul simptomelor afectiunilor depresive de toate tipurile, inclusiv depresie insotita de anxietate. Prevenirea recidivelor si recurentelor episoadelor depresive; tratamentul simptomelor si prevenirea recidivelor tulburarilor obsesiv-compulsive (TOC); tratamentul simptomelor si prevenirea recidivelor tulburarilor de panica cu sau fara agorafobie.
Serroflo 25 micrograme/250 micrograme/doza suspensie de inhalat presurizata
Serroflo apartine clasei de medicamente antiastmatice. Serroflo contine doua medicamente, salmeterol si propionat de fluticazona.
Sertralina Aurobindo 100 mg comprimate filmate
Sertralina Aurobindo contine substanta activa sertralina, indicata in tratamentul depresiei.
Sertralina Biogalenica 50 mg si 100 mg, comprimate filmate
Indicatii: Tratamentul episoadelor depresive majore.
Serynox 50% / 50% Gaz medicinal comprimat
- Serynox contine un amestec de 2 gaze medicinale: - 50% protoxid de azot („gaz ilariant” medicinal) - 50% oxigen (oxigen medicinal). Acesta se utilizeaza inhaland amestecul de gaze. In aceasta concentratie, Serynox nu are efect narcotic(anestezic).
Setaloft 100 mg comprimate filmate
Setaloft contine substanta activa sertralina, utilizata in tratamentul depresiei.
Setinin 150 mg comprimate filmate
Setinin contine o substanta numita quetiapina si apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice care amelioreaza simptomele unor anumite tipuri de afectiuni mentale.
Sevelamer carbonate Zentiva
Sevelamer carbonate Zentiva se utilizeaza pentru a controla hiperfosfatemia (concentratii mari de fosfat in sange).
Sevikar 40 mg/5 mg comprimate filmate
Sevikar contine doua substante denumite olmesartan medoxomil si amlodipina (sub forma de besilat de amlodipina). Ambele substante ajuta la controlul tensiunii arteriale mari.
Sevikar HCT 40 mg/5 mg/12,5 mg comprimate filmate
Sevikar HCT contine trei substante active denumite olmesartan medoxomil, amlodipina (sub forma de besilat de amlodipina) si hidroclorotiazida, fiind recomandat pentru controlul tensiunii arteriale mari.
Sevo-Anesteran lichid pentru vapori de inhalat
Sevo-Anesteran este un anestezic care se inspira (se inhaleaza), utilizat in inducerea si mentinerea unui somn profund si fara dureri (anestezie generala).
Sevofluran Baxter 100% lichid pentru vapori de inhalat
Sevofluran Baxter contine sevofluran. Sevofluranul este un anestezic general utilizat in chirurgie la adulti si copii. Este un anestezic inhalator (vi se administreaza sub forma de vapori pe care ii inhalati).
Sevorane 250 ml lichid volatil pentru inhalat
Sevorane este un anestezic care se inspira (se inhaleaza) utilizat in inducerea si mentinerea unui somn profund si fara dureri (anestezie generala).
Sevredol 10 mg, comprimate filmate
Morfina apartine unui grup de medicamente denumite analgezice sau medicamente impotriva durerii.
Shingrix
Shingrix este un vaccin folosit pentru protectia adultilor cu varsta de 50 de ani si peste impotriva herpesului zoster si a nevralgiei postherpetice (durere de lunga durata de natura nervoasa, resimtita in urma herpesului zoster).
Sialanar
Sialanar este un medicament pentru tratarea hipersalivatiei severe la copiii si adolescentii (incepand cu varsta de 3 ani) cu probleme medicale care le afecteaza sistemul nervos, cum sunt paralizia cerebrala, epilepsia si bolile neurodegenerative.
SIBILLA ZILNIC 2 mg/0,03 mg comprimate filmate
Sibilla Zilnic este un contraceptiv oral combinat care face parte dintr-un grup de medicamente numite adesea comprimate contraceptive.
Sibnayal
Sibnayal este un medicament utilizat pentru tratarea pacientilor cu varsta de peste un an cu acidoza tubulara renala distala, o boala in care rinichii nu elimina acidul prin urina suficient de bine.
SICOVIT B1 10 mg
INDICATII TERAPEUTICE : Carenta de vitamina B1: boala beri-beri, polinevrite periferice degenerative, atrofie musculara. Fenomene de encefalopatie: sindrom Wernicke, sindrom Korsakoff.
Sicovit C 100 mg, comprimate masticabile
Indicatii: Preventia si tratamentul deficitului de vitamina C.
Sidarso
Sidarso apartine unui grup de medicamente numite blocante ale receptorilor adrenergici alfa1A.
SIFICETINA
Indicatii : Se recomanda în toate infectiile oculare externe produse de germeni sensibili la cloramfenicol: conjunctivite, keratite, dacriocistite, trahom, traumatisme mecanice sau termice, infectii pre- si postoperatorii.
SifiOpt
SifiOpt este o combinatie intre doua medicamente: dorzolamida si timolol.
SifiTan 50 micrograme/ml picaturi oftalmice, solutie
SifiTan face parte dintr-un grup de medicamente denumite analogi de prostaglandine. Actioneaza prin cresterea eliminarii naturale a lichidului din ochi in circulatia sanguina.
SIFLOKS
Indicatii : Infectii ale aparatului respirator; infectii ORL; infectii dentare si ale cavitatii bucale; infectii ale aparatului urinar; infectii ale tractului gastrointestinal; infectii ale pielii si tesuturilor moi; infectii ale oaselor si articulatiilor; infectii ginecologice si obstetrice; septicemie; infectii ale aparatului biliar; infectii abdominale (peritonita); profilaxie.
Sifrol
Sifrol este un medicament care contine substanta activa pramipexol.
Signifor
Signifor se utilizează pentru tratarea adulţilor cu boala Cushing.
Siklos
Siklos este un medicament care contine substanta activa denumita hidroxicarbamida.
Silapo
Silapo este o solutie injectabila.
Sildenafil Actavis
Sildenafil Actavis se administreaza pentru tratarea barbatilor cu disfunctie erectila.
Sildenafil ratiopharm
Sildenafil ratiopharm este un medicament care contine substanta activa sildenafil.
Sildenafil Teva
Sildenafil Teva se administreazapentru tratarea barbatilor cu disfunctie erectila (denumita uneori impotenta), cand acestia nu pot obtine sau mentine penisul întarit (în erectie) un interval de timp suficient pentru a avea o activitate sexuala satisfacatoare.
Silgard Vaccin
Indicatii: Este un vaccin recombinat non-infectios, nu produce boala, pentru ca nu contine AND viral , ci particule asemanatoare virusului.
Silibina Arena 35 mg comprimate
Silibina Arena contine ca substanta activa silimarina care este o substanta cu efect hepatoprotector.
SILIMARINA
Indicatii: Hepatita acuta si cronica, hepatita etilica, convalescenta si sechele de hepatita virotica, ciroza hepatica compensata, insuficienta hepatica.
Siliphos® Phytosome®
Indicatii: Protejarea sanatatii ficatului impotriva diferitilor agenti nocivi cum ar fi alcoolul, poluarea, fumul de tigara, anumite medicamente (antidepresivele si anticonvulsivantele), aditivii alimentari; persoanelor cu sensibilitate la substante chimice, precum si lucratorii expusi la toxine, pesticide si alte substante care pot afecta ficatul; in cazul afectarii hepatice la femeile care folosesc pilule anticonceptionale.
Silkos
Silkos este administrat pentru tratarea persoanelor adulte si copiilor cu siclemie (o afectiune genetica in care celulele rosii din sange isi modifica forma si devin inflexibile atunci cand nu transporta oxigen).
SILODERM S1
Proprietati si indicatii: Siloderm S1 se prezinta ca o crema onctuoasa, omogena, de culoare alb-galbuie, cu reactie slab acida, lipsita de toxicitate si bine tolerata de piele. Siloderm S1 apara pielea de solutiile de acizi (clorhidric, acetic), cleiuri, rasini, detergenti sintetici, uleiuri eterice sintetice,
Silodosin MSN 4 mg capsule
Silodosin MSN apartine unei clase de medicamente numite blocante ale receptorilor adrenergici alfa1A.
Silodosin Recordati
Silodosin Recordati este un medicament utilizat pentru tratarea simptomelor hiperplaziei prostatice benigne (HPB, marirea glandei prostatice) la adulti. Glanda prostatica este un organ aflat la baza vezicii la barbati.
Silodyx
Silodyx este un medicament care contine substanta activa silodosin.
Siluton 10 mg si 15 mg, capsule
Indicatii: Sibutramina este indicata ca terapie adjuvanta in cadrul programului de control al greutatii
Simaldoz 320 mg comprimate filmate
Simaldoz apartine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de antagonisti ai receptorilor angiotensinei II, care ajuta la controlarea hipertensiunii arteriale.
Simbrinza picaturi oftalmice
Simbrinza se utilizeaza pentru scaderea presiunii intraoculare (presiunea din interiorul ochiului) la adultii cu hipertensiune oculara (presiune intraoculara crescuta) sau la cei cu o afectiune a ochilor cunoscuta sub numele de glaucom cu unghi deschis.
SIMCOR, comprimate filmate 40 mg
Simcor face parte din clasa de medicamente cunoscuta sub denumirea de hipolipemiante.
Simdax, concentratie pentru solutie perfuzabila
Indicatii: Tratamentul pe termen scurt al acutizarilor severe ale IC cronice.
Simebetes 50 mg/850 mg comprimate filmate
Simebetes contine doua medicamente diferite denumite sitagliptin si metformin.
SIMGAL 20 mg comprimate filmate
SIMGAL reduce nivelul de colesterol din organism, mai ales prin reducerea productiei de colesterol in ficat si, prin asimilarea sa sporita din circulatia sanguina.
Simlerid 100 mg comprimate filmate
Simlerid 100 mg comprimate filmate contine substanta activa sitagliptina, care face parte dintr-o clasa de medicamente numite inhibitori DPP-4 (inhibitori dipeptidil peptidaza-4), care scad nivelul zaharului din sange la pacientii adulti cu diabet zaharat de tip 2.
Simponi
Simponi este o solutie injectabila care contine substanta activa golimumab.
Simulect
Simulect este o pulbere care trebuie amestecata cu un solvent pentru a se obtine o solutie injectabila sau perfuzabila (picurare in vena).
SIMVACARD 10 mg
Indicatii terapeutice : Simvacard este utilizat pentru scaderea concentratiilor plasmatice ale colesterolului si trigliceridelor. Concentratiile plasmatice crescute ale colesterolului pot duce la aparitia bolii cardiace ischemice, prin favorizarea aparitiei aterosclerozei coronariene (scleroza si obstructia arterelor care vascularizeaza cordul).
Simvagamma 10 mg, 20 mg, 40 mg
Indicatii terapeutice : Hipercolesterolemie. Simvagamma este indicata pentru scaderea nivelurilor colesterolului total si LDL-colesterolului, la pacientii cu hipercolesterolemie primara inclusiv familiala (tip IIa) sau hiperlipidemie combinata (tip IIb) in asociere cu masuri dietetice in cazul in care nu se obtine un efect adecvat numai cu masurile dietetice si alte masuri non-farmacologice (de exemplu, exercitii fizice si scadere in greutate).
SIMVAHEXAL 40 mg comprimate filmate
Simvahexal este un produs medicamentos care reduce concentratiile crescute de colesterol din sange.
Simvastatin Accord 40 mg comprimate filmate
Simvastatin Accord este un medicament folosit pentru scaderea nivelului de colesterol total, a colesterolului rau (LDL-colesterol) si a substantelor grase denumite trigliceride, din sange.
SIMVASTATIN LPH 40 mg comprimate filmate
Simvastatin LPH este un medicament folosit pentru scaderea nivelului de colesterol total, a colesterolului asa-numit rau (LDL-colesterol) si a substantelor grase denumite trigliceride, din sange.
Simvastatina Sun, comprimate filmate
Indicatii: Tratamentul hipercolesterolemiei primare sau a dislipidemiei mixte, ca adjuvant al regimului alimentar, cand raspunsul la regimul alimentar si la alte tratamente non-farmacologice
Simvor, comprimate filmate
Simvor este indicat in hipercolesterolemie simpla sau combinata cu hipertrigliceridemie, cardiopatie ischemica, ateroscleroza.
Sindaxel
Sindaxel face parte din categoria medicamentelor antineoplazice (folosite in tratamentul cancerului), dintr-o clasa numita taxani si contine o substanta activa numita paclitaxel. Paclitaxel opreste multiplicarea celulelor canceroase
SINDOLOR comprimate
Sindolor contine substantele active paracetamol, propifenazona si cafeina.
Sindolor gel
Sindolor gel Este indicat in tratamentul afectiunilor inflamatorii sau posttraumatice ale articulatiilor si tesuturilor moi,
Sindovin 1 mg, pulbere pentru solutie injectabila/perfuzabila intravenoasa
Sindovin apartine grupei de medicamente cunoscute sub denumirea de antineoplazice, alcaloizi din Vinca si analogi.
Sindronat 300 mg/5 ml, concentrat pentru solutie perfuzabila
Sindronat contine substanta activa numita clodronat disodic, indicat pentru a trata hipercalcemia (nivel crescut de calciu in sange) cauzata de anumite forme de cancer.
Sindroxocin, liofilizant pt. solutie perfuzabila
Indicatii: Leucemie limfoblastica, leucemie mieloblastica acuta, tumora Wilms, neuroblastom, osteosarcoame si sarcoame ale tesuturilor m, carcinom de san, pulmonar, carcinomul vezicii biliare, carcinom tirdian, limfoame Hodgkin si non-Hodgkin, carcinomul bronsic cu celule mici si carcinomul gastric.
SINECOD
Indicatii: Tuse iritativa de diferite etiologii, sedarea pre- si postoperatorie a tusei sau pentru manevre de diagnostic (bronhoscopie).
SINEMET CR
Indicatii: Boala Parkinson idiopatica. Parkinsonism postencefalitic. Parkinsonism simptomatic (intoxicatie cu monoxid de carbon sau mangan). Pacientii cu boala Parkinson sau parkinsonism tratati cu complexe vitaminice ce contin piridoxina.
SINEMET®
Indicatii: Sinemet este indicat in tratamentul bolii si sindromului Parkinson. El amelioreaza multe dintre simptomele parkinsonismului, in special rigiditatea si bradikinezia. Deseori, Sinemet este eficient si in ameliorarea tremorului, disfagiei, sialoreei si a instabilitatii posturale asociate bolii si sindromului Parkinson.
SINERDOL
Indicatii: Tuberculoza pulmonara (in special formele cronice si hipercronice, polirezistente) si extrapulmonara. Infectii locale si generale cu germeni grampozitivi (inclusiv stafilococii penicilinazo-pozitivi); infectii respiratorii (bronsite, pneumonii, bronhopneumonii, bronsiectazii, abcese pulmonare, pleurezii purulente),
Sinerdol Iso capsule
Sinerdol Iso face parte din grupul de medicamente cunoscute sub denumirea de antimicobacteriacee; combinatii de substante pentru tratamentul tuberculozei.
Sinergolin 30 mg
Indicatii: Nicergolina este folosita, ca medicatie adjuvanta, in caz de: tulburari mintale cronice datorate insuficientei cerebrovasculare;
Sinfosfamida, liofilizat pentru solutie injectabila
Indicatii: Afectiuni mieloproliferative, limfoproliferative si neoplasme cu diferite localizari.
SINGULAIR 4 mg comprimate masticabile
SINGULAIR este utilizat pentru tratamentul pacientilor cu astm care nu este controlat adecvat prin tratamentul actual si care necesita tratament suplimentar.
SINOPRYL
Indicatii: Hipertensiune arteriala sistemica, insuficienta cardiaca.
Sinovial
Indicatii: Sinovial este recomandat in cazul durerii sau mobilitatii reduse a articulatiei urmare a bolilor degenerative, traumatismelor sau în cazul modificarilor suferite de articulatie.
Sinplatin
Sinplatin se utilizeaza in tratamentul anumitor tipuri de cancer, de exemplu, cancer al ovarelor, cancer al testiculelor, cancer de vezica urinara, cancer al capului si gatului, cancer de plamani, cancer de col uterin.
SINTALGON
Indicatii: Dureri traumatice; dureri reumatice (lumbago, sciatica); dureri neoplazice. Colica saturnina, hepatica, renala. Infarct miocardic, edem pulmonar acut; previne si calmeaza chintele in tusea convulsiva.
SINTENAL 20 mg comprimate filmate
Simvastatina apartine unui grup de medicamente denumite statine. Este folosita pentru a reduce cantitatea de substante grase din sange denumite colesterol total, „colesterol daunator” (LDL-C) si trigliceride.
Sintocalmin
Indicatii: Dureri acute severe postlezionale sau postoperatorii; colici; dureri de cauza tumorala;
SINTOFOLIN
Indicatii si mod de administrare: Hipoplazie uterina (hipermenoree, dismenoree, sterilitate), amenoree primara (de origine gonadica sau uterina): injectii intramusculare, o fiola/zi (5 mg), 15 zile pe luna (in jumatatea a 2-a a lunii se adauga un progestativ), in serii repetate; amenoree secundara:
Sintopozid 100 mg/5 ml, Concentrat pentru solutie perfuzabila
Indicatii terapeutice: cancer pulmonar cu celule mici; carcinom embrionar testicular;
SINTOSEPT® A0P
Indicatii : Dezinfectant-detergent concentrat pentru instrumentar medical si suprafete tari.
SINTOSEPT® GOK5 (POLISEPT)
Indicatii : Dezinfectant si sterilizant la rece.
SINTOSEPT® HQ
Indicatii : Dezinfectant-detergent pentru maini.
SINTROM
Indicatii : Tratamentul si profilaxia bolii tromboembolice.
Sinufen 500 mg/30 mg comprimate filmate
Sinufen este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara-moderata (de exemplu cefalee, dureri in gat, dureri sinusale), al starilor febrile, congestiei mucoasei nazale si hipersecretiei nazale.
Sinupret Acute
Sinupret acute drajeuri este un medicament obtinut din plante, care se utilizeaza la adulti pentru tratarea inflamatiilor acute si fara complicatii ale sinusurilor paranazale.
Sinupret Forte
Sinupret forte drajeuri este un medicament din plante utilizat in tratamentul inflamatiilor acute si cornice de la nivelul sinusurilor paranazale.
Sinupret, solutie alcoolica
Indicatii: Sinuzite acute si cronice, rinosinuzite, bronsite; profilaxia contra infectiilor in sindroamele bronsitice; cefalee, dureri de cap de cauza sinusala.
SIOFOR ®500 , Comprimate filmate
Indicatii terapeutice: Diabet zaharat non-insulino-dependent ( de tip II), in special la pacientii supraponderali, cand nu se poate realiza un control metabolic satisfacator numai prin dieta si exercitiu fizic. De asemenea, Siofor 500 poate fi administrat in asociere cu antidiabetice sulfonileurice tinandu-se insa cont de contraindicatii.
SIRAN 100
Indicatii: in tratamentul afectiunilor cailor respiratorii asociate cu secretie de mucus hipervascos. Forme acute si cronice ale afectiunilor cailor respiratorii, in special bronsita acuta si cronica, bronsiectazie, bronsita astmatiforma, astm bronsic, bronsiolita si mucoviscidoza. Afectiuni ORL: laringita, sinuzita acuta si cronica, otita medie supurata.
SIRAN 200, efervescent
Indicatii: Forme acute si cronice ale afectiunilor cailor respiratorii, in special bronsita acuta si cronica, bronsiectazie, bronsita astmatiforma, astm bronsic, bronsiolita si mucoviscidoza. Afectiuni ORL: laringita, sinuzita acuta si cronica, otita medie supurata.
SIRAN 200, granule
Indicatii: Toate afectiunile tractului respirator, asociate cu secretie de mucus hipervascos. Forme acute si cronice ale afectiunilor cailor respiratorii, in special bronsita acuta si cronica, bronsiectazie, bronsita astmatiforma, astm bronsic, bronsiolita si mucoviscidoza. Afectiuni ORL: laringita, sinuzita acuta si cronica, otita medie supurata.
SIRAN LONG
Indicatii: Toate afectiunile tractului respirator asociate cu secretie de mucus hipervascos. Forme acute si cronice ale afectiunilor cailor respiratorii, in special bronsita acuta si cronica, bronsiectazie, bronsita astmatiforma, astm bronsic, bronsiolita si mucoviscidoza. Afectiuni ORL: laringita, sinuzita acuta si cronica, otita medie supurata.
Siranalen
Siranalen apartine unui grup de medicamente utilizate pentru a trata epilepsia, durerea neuropata si tulburarea anxioasa generalizata (TAG) la adulti.
SIRDALUD
Indicatii: Spasme musculare dureroase: asociate cu tulburari statice si functionale ale coloanei vertebrale (sindroame cervicale si lombare); dupa interventii chirurgicale, ex. hernie de disc sau osteoartrita a soldului. Spasticitate datorata unor afectiuni neurologice, cum ar fi scleroza multipla, mielopatie cronica, boli degenerative ale maduvei spinarii, accidente cerebrovasculare si paralizie cerebrala.
SIROGAL
Indicatii: Bronsite acute si cronice.
SIROP DE PATLAGINA
Indicatii: Bronsite acute si cronice cu expectoratie vascoasa.
SIROP EXPECTORANT
Indicatii: Bronsita acuta si cronica cu expectoratie vascoasa.
SIROP PATLAGINA
Adjuvant in tratamentul bronsitei acute si cronice, traheo - bronsitei acute.
Sirturo comprimate
Sirturo este un medicament impotriva tuberculozei care contine substanta activa bedaquilina.
SIRULAX 670 mg/ml solutie orala
SIRULAX apartine unei grupe de medicamente numita laxative.
SISTAR 10 mg, comprimate filmate
Indicatii: Hipertensiune arteriala esentiala.
Sitagliptin SUN
Sitagliptin SUN este un medicament utilizat pentru reglarea glicemiei [concentratia de glucoza (zahar) in sange la adulti cu diabet de tip 2.
Sitagliptin/Clorhidrat de metformin Pharmazac 50 mg / 850 mg comprimate filmate
Sitagliptin/Clorhidrat de metformin Pharmazac contine doua medicamente diferite denumite sitagliptin si metformin.
Sitagliptina Teva 100 mg
Sitagliptina Teva contine substanta activa sitagliptina, care face parte dintr-o clasa de medicamente denumita clasa inhibitorilor DPP-4 (inhibitori ai dipeptidil peptidazei-4), care reduce valoarea zaharului din sange la pacientii adulti cu diabet zaharat tip 2.
Sivextro
Sivextro este un antibiotic utilizat la adulti pentru tratarea infectiilor bacteriene acute (de scurta durata) ale pielii si structurilor epiteliale (tesutul subcutanat), cum ar fi celulita (inflamatia tesutului subcutanat profund), abcese cutanate si infectii ale plagilor.
Sixmo
Sixmo este un implant utilizat pentru tratarea dependentei de droguri opioide, precum heroina sau morfina. Contine substanta activa buprenorfina.
SKELID® 200 mg, comprimate
Indicatii terapeutice: Tratamentul maladiei Paget la adulti.
Skilarence
Skilarence este un medicament utilizat pentru tratarea psoriazisului in placi, o boala care cauzeaza aparitia pe piele a unor zone inflamate, rosii si ingrosate, care prezinta placi scuamoase.
Skinoren
Indicatii: Acneea vulgaris. Acidul azelaic constituie un nou principiu terapeutic in tratamentul acneei caracterizindu-se printr-un efect antimicrobian si comedolitic.
SKINOREN
Indicatii: Acnee vulgara.
Skopryl Plus 20 mg/12,5 mg comprimate
Skopryl Plus este un comprimat care contine substantele active lisinopril si hidroclorotiazida, fiind utilizat pentru tratamentul tensiunii arteriale mari.
Skudex
Skudex contine substantele active clorhidrat de tramadol si dexketoprofen.
Skudex 75 mg/25 mg comprimate filmate
Skudex contine substantele active clorhidrat de tramadol si dexketoprofen, indicat in combaterea durerii.
Skudexa 75 mg/25 mg comprimate filmate
Clorhidratul de tramadol este un medicament pentru calmarea durerii ce apartine clasei opioidelor a carui actiune se desfasoara la nivelul sistemului nervos central.
Skyrizi
Skyrizi se utilizeaza pentru tratarea psoriazisului in placi, o boala care cauzeaza aparitia de placi scuamoase rosii pe piele.
Slenyto
Slenyto este un medicament utilizat pentru tratarea insomniei la copii si adolescenti (in varsta de 2 pana la 18 ani) care au: tulburari de spectru autist (TSA).
Slideflex 1178 mg comprimate filmate
Slideflex apartine grupului numit alte medicamente antireumatice si antiinflamatoare nesteroidiene.
SMECTA
Indicatii: Diareea acuta a copilului (se poate administra din prima zi de viata). Diareea acuta si cronica la adult. Sindromul colonului iritabil (distensie, dureri abdominale, tulburari de tranzit).
SmofKabiven Central emulsie perfuzabila
SmofKabiven Central contine aminoacizi (componente utilizate pentru sinteza proteinelor), glucoza (carbohidrati), lipide (grasimi) si saruri (electroliti), intr-o punga din plastic si poate fi administrat adultilor, adolescentilor si copiilor cu varsta de 2 ani sau mai mare.
SmofKabiven Central fara electroliti emulsie perfuzabila
SmofKabiven Central fara electroliti este o emulsie perfuzabila care se administreaza in sangele dumneavoastra prin picurare (perfuzie intravenoasa).
SmofKabiven extra Nitrogen emulsie perfuzabila
SmofKabiven extra Nitrogen este o emulsie perfuzabila care se administreaza in sangele dumneavoastra prin picurare (perfuzie intravenoasa).
SmofKabiven extra Nitrogen fara electroliti emulsie perfuzabila
SmofKabiven extra Nitrogen fara electroliti este o emulsie perfuzabila care se administreaza in sangele dumneavoastra prin picurare (perfuzie intravenoasa).
SmofKabiven Low Osmo Peripheral emulsie perfuzabila
SmofKabiven Low Osmo Peripheral este o emulsie perfuzabila, care se administreaza in sangele dumneavoastra prin picurare (perfuzie intravenoasa).
SmofKabiven Nutribase emulsie perfuzabila
SmofKabiven Nutribase este o emulsie perfuzabila care se administreaza in sangele dumneavoastra prin picurare (perfuzie intravenoasa).
SMOFlipid 200 g/1000 ml emulsie perfuzabila
SMOFlipid este un preparat destinat nutritiei parenterale care contine patru lipide (grasimi) diferite: ulei de soia, trigliceride cu lant mediu, ulei de masline si ulei de peste care este bogat in acizi grasi omega-3.
Smooderm
Indicatii: Tratamentul topic al acneei vulgare. Adjuvant pentru reducerea hiperpigmentarii si asperitatilor faciale pentru pacientii la care nu au efect îngrijirea riguroasa a pielii si evitarea expunerii la soare.
Snup 0,5 mg/ml
SNUP este un medicament pentru nas (decongestionant) si contine substanta activa alfa-simpatomimetica xilometazolina.
Sobyc 5 mg comprimate filmate
Substanta activa din componenta Sobyc este bisoprololul. Acesta apartine unei clase de medicamente numite beta-blocante.
Sobycombi 10 mg/5 mg comprimate
Sobycombi contine doua substante active: bisoprolol si amlodipina.
SOD NATURAL
SOD NATURAL este util ca supliment alimentar, fortifiant al organismului in conditii de stres, efort fizic si psihic intens.
Sofentil 5 micrograme
Sofentil apartine grupului de medicamente cunoscute sub numele de anestezice si analgezice.
Softacort 3,35 mg
Acest medicament este o solutie de picaturi oftalmice intr-un recipient cu doza unica, care contine o substanta numita hidrocortizon. Aceasta substanta este un corticosteroid care inhiba simptomele inflamatorii.
SOFTINETTE 0,075 mg comprimate filmate
Softinette este utilizat pentru a preveni sarcina.
Sogroya
Sogroya se utilizeaza ca terapie de substitutie la adulti cu deficit de hormon de crestere (lipsa hormonului de crestere).
Sojourn
Substanta activa din Sojourn este sevofluran, un anestezic general folosit pentru interventii chirurgicale si pentru alte proceduri.
SOLCOSERYL - gel
Indicatii: Gel: Solcoseryl gel se intrebuinteaza in tratamentul initial al tuturor formelor de ulcer (ulcer varicos de diferite origini, ulcer datorat iradiatiilor, ulcer de decubit). Leziunile trofice, asociate cu tulburari de circulatie sanguina in cadrul aterosclerozei si/sau de origine diabetica, precum si arsurile, oparirea cu apa fiarta trebuie tratate initial cu Solcoseryl gel.
SOLCOSERYL - unguent
Indicatii: Unguent: Pe masura ce rana se cicatrizeaza, tratamentul trebuie continuat cu Solcoseryl unguent, pentru a se obtine completa vindecare a tegumentului (epiteliului).
SOLCOSERYL, injectabil
Indicatii: Maladii oclusive arteriale periferice, ulcer arterial, precangrena, cangrena sau alte leziuni trofice. Insuficiente venoase cu leziuni trofice, ulcer de staza. Rani: rani care nu se vindeca, ulcer de decubit (posterior). Arsuri grave, in special cele ce acopera o mare suprafata a corpului. Leziuni provocate de iradiere. Grefe de piele.
SOLEDUM FORTE 200 mg
Este indicat ca expectorant pentru ameliorarea tusei productive in bolile bronhopulmonare acute si cronice.
SOLEDUM JUNIOR 100 mg
Este indicat ca expectorant pentru ameliorarea tusei productive in bolile bronhopulmonare acute si cronice.
SOLIAN, COMPRIMATE
Indicatii: Tratamentul psihozelor. Stari productive: schizofrenie paranoica si productiva. Stari deficitare: schizofrenie, procese psihotice reziduale, stari de inhibitie cu retardare.
Solifenacin Actavis 10 mg comprimate filmate
Substanta activa din Solifenacin Actavis face parte din grupa anticolinergicelor. Aceste medicamente sunt utilizate in tratamentul vezicii hiperactive.
Soliris
Indicatii: Soliris este administrat pentru tratarea pacientilor cu hemoglobinurie paroxistica nocturna (HPN), o maladie genetica rara, care poate fi mortala, care determina distrugerea prea rapida a celulelor rosii din sange.
Solok 10 mg comprimate filmate
Solok este utilizat pentru tratamentul pacientilor cu varsta de 15 ani si peste, la care astmul bronsic nu este controlat adecvat prin tratamentul actual si care necesita tratament suplimentar.
Solpadeine Duo
Solpadeine Duo poate fi utilizat la pacientii cu varsta peste 12 ani, pentru ameliorarea pe termen scurt a durerii moderate, care necesita o ameliorare mai puternica decat cu alte medicamente pentru calmarea durerii, cum este paracetamolul sau ibuprofenul sau acidul acetilsalicilic in monoterapie.
Solpadeine Extra
Solpadeine Extra poate fi utilizat la pacientii cu varsta de peste 12 ani, pentru ameliorarea pe termen scurt a durerii moderate, care necesita ameliorare mai puternica decat a altor medicamente pentru calmarea durerii, cum sunt paracetamolul, ibuprofenul sau acidul acetilsalicilic in monoterapie.
Solpadeine ExtraCaff
Solpadeine ExtraCaff contine doua componente active. Paracetamolul este un analgezic, care va scadea si temperatura atunci cand aveti febra. Cafeina actioneaza pentru a creste si mai mult eficacitatea paracetamolului
SOLPADEINE, comprimate efervescente
Indicatii: Comprimatele efervescente Solpadeine sunt recomandate pentru ameliorarea durerilor care apar in reumatism, sciatica si lumbago. Sunt de asemenea recomandate pentru tratamentul durerilor de cap, migrenei, durerilor menstruale, in cazul luxatiilor, durerilor dentare, nevralgiilor, sinuzitei, durerilor de gat si febrei, precum si pentru ameliorarea simptomelor din raceli si gripa.
SOLU-MEDROL, pulbere sterila
Indicatii: Glucocorticoizii trebuie considerati numai ca tratament pur simptomatic, cu exceptia unor afectiuni endocrine, cand se folosesc ca terapie de substitutie. Boli reumatice: Ca terapie adjuvanta pentru administrare pe termen scurt (in cazul episoadelor acute sau exacerbarilor) in: Osteoartrita posttraumatica;
Solubet, fiole
Indicatii: Boli reumatice si colagenoze: poliartrita reumatoida, cardita reumatismala, lupus eritematos diseminat, dermatomiozita, sclerodermie, periarterita nodoasa (cazuri severe, selectionate);
SOLUTIE AURICULARA CU CLORAMFENICOL SI FLUOCINOLON
Indicatii terapeutice: infectii bacteriene ale urechii externe.
Solutie contra aftelor bucale
Solutie contra aftelor bucale 2,425 mg/21,34 mg/ ml picaturi bucofaringiene solutie apartine unei clase de medicamente numite alte preparate pentru tratamentul oral local si prin cele doua substante active pe care le contine are urmatoarele efecte: antiseptic si anestezic local.
SOLUTIE DE CLORURA DE SODIU 0,9%
Indicatii: Stari de deficienta clorosodica prin carenta alimentara sau pierderi masive (boala Addison, unele nefrite, diaree si varsaturi prelungite, abuz de diuretice etc.), ca vehicul pentru unele antibiotice, chimioterapice sau alte medicamente.
Solutie Hartmann solutie perfuzabila
Solutia Hartmann contine substantele active clorura de sodiu, clorura de calciu dihidrat, clorura de potasiu, lactat de sodiu si face parte din grupul de medicamente solutii implicate in balanta hidroelectrolitica; combinatii.
SOLUTIE OTICA cu cloramfenicol si fluocinolon
Indicatii: Infectii bacteriene superficiale ale urechii externe, otite medii acute si cronice.
SOLUTIE RINGER
Indicatii: Suplinirea pierderilor lichide - electrolitice, in caz de deshidratare hipo- si izotona, asociate cu urmatoarele situatii: soc; colaps; arsuri; degeraturi; varsaturi repetate; diaree etc.
SOLUTIE RINGER LACTATA
Indicatii: Reechilibrare hidroelectrolitica, in special intra- si postoperator.
Soluvit N pulbere pentru solutie perfuzabila
Soluvit N furnizeaza vitamine hidrosolubile (care se dizolva in apa) direct in sangele dumnevoastra (prin picurare intr-o vena), atunci cand nu va puteti alimenta normal.
Solymbic
Solymbic este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Somac Control
Somac Control este un medicament ce contine substanta activa pantoprazol. Este disponibil sub forma de comprimate gastro-rezistente ovale, de culoare galbena (20 mg).
SomaKit TOC
SomaKit TOC este un medicament utilizat in scop diagnostic la pacientii adulti care sunt suspectati de asa numitele tumori bine diferentiate neuroendocrine gastroenteropancreatice (TNE-GEP).
Somatropin Biopartners
Somatropin Biopartners este un medicament care conţine hormonul de creştere uman (numit şi somatropină).
SOMATULINE AUTOGEL 120 mg solutie injectabila in seringa preumpluta
Ce este Somatuline Autogel si pentru ce se utilizeaza. Denumirea medicamentului dumneavoastra este Somatuline Autogel.
Somatuline PR 30 mg pulbere si solvent pentru suspensie injectabila cu eliberare prelungita
Somatuline PR 30 mg este o suspensie injectabila i.m. cu eliberare prelungita ce contine lanreotida. Lanreotida apartine grupului de hormoni de crestere si este similara cu somatostatina, hormon natural ce se gaseste in organism.
Somatuline, liofilizant pentru solutie injectabila
Indicatii: Acromegalie; tratamentul simptomelor clinice ale tumorilor carcinoide.
SOMAVERT
SOMAVERT se utilizeaza pentru tratarea pacientilor cu acromegalie (o afectiune hormonala rara care apare de obicei la adultii de varsta mijlocie si este cauzata de glanda hipofiza care produce hormon de crestere in exces).
Sonata
Sonata este un medicament care contine substanta activa zaleplon.
SONLAX 7,5 mg comprimate filmate
Sonlax apartine grupului de medicamente hipnotice. Sonlax, este un medicament utilizat pentru tratarea insomniei de scurta durata.
SonoVue
SonoVue este un produs medicamentos care contine ca substanta activa hexafluorura de sulf (un gaz).
Soolantra 10 mg/g crema
Soolantra contine substanta activa ivermectina, care apartine unei grupe de medicamente denumite avermectine, utilizata pe piele pentru a trata cosurile si petele provocate de rozacee.
SOPROBEC 100 micrograme
SOPROBEC solutie presurizata de inhalat este utilizata pentru a ajuta la prevenirea simptomelor astmului bronsic.
Sorafenib Stada 200 mg comprimate filmate
Sorafenib Stada este indicat in tratamentul cancerului de ficat (carcinom hepatocelular).
SORBIFER DURULES
Indicatii: Tratament profilactic si al deficitelor prelatente de fier, terapia deficitelor latente si manifeste de fier (anemii prin carenta de fier).
SORBITOL
Indicatii: Substrat energetico-calorigen, singur sau asociat cu solutii perfuzabile de aminoacizi, in cadrul alimentatiei parenterale, la bolnavi la care ingestia alimentelor nu este posibila (interventii chirurgicale etc.).
SORTIS 20 mg
Indicatii: Sortis, comprimate filmate, face parte din grupa medicamentelor cunoscute sub denumirea de statine, care actioneaza prin reglarea nivelului de lipide din organism.
Sortis 20mg
Indicatii: Adjuvant al dietei pentru scaderea valorilor crescute ale colesterolului total, LDL-colesterolului, apolipoproteinei B si trigliceridelor la pacientii cu hipercolesterolemie primara,
SOSTATIN
Indicatii: Micoze cauzate de agenti sensibili, avand diferite localizari (piele, par, unghii), cand tratamentul local este insuficient: micoze ale tubului digestiv, vagin, micoze sistemice localizate sau diseminate.
Sotagamma 80, 160
Indicatii terapeutice : Tahiaritmii ventriculare simptomatice severe. Profilaxia tahiaritmiilor supraventriculare simptomatice care necesita tratament, cum sunt: fibrilatia atriala cronica dupa cardioversie; fibrilatia atriala paroxistica.
SOTALEX® i.v. 40 mg
Actiune terapeutica: Tulburari simptomatice de ritm cardiac si care necesita tratament ca de exemplu tahicardie la jonctiunea AV, tahicardie supraventriculara in sindromul WPW sau fibrilatie atriala paroxistica. Aritmii simptomatice grave ca tahicardia ventriculara.
SOTALEX®, comprimate 80 mg, 160 mg
Indicatii terapeutice: Aritmiile tahicardice supraventriculare, simptomatice si care necesita tratament, ca de exemplu tahicardia de jonctiune AV, tahicardia supraventriculara in sindromul WPW sau fibrilatia atriala paroxistica. Aritmii tahicardice supraventriculare cu simptomatologie grava.
Sotalol AL 80 mg comprimate
Sotalol AL este un medicament antiaritmic din clasa III (medicament pentru tulburarile ritmului inimii) cu actiune importanta de blocare beta-adrenergica (betablocant).
SOTILEN
Indicatii: Toata gama de afectiuni inflamatorii/reumatice: artrita reumatoida, osteoartrita, afectiuni acute musculo-scheletice, spondilita ankilopoetica, guta acuta, lumbago, redoare articulara, inflamatii din alte zone ale organismului.
SOTRET, Capsule moi
Indicatii: Sotret este indicat in tratamentul acneei severe (acneea chistica si acneea conglobata) si rezistente la alte tipuri de tratament medicamentos (desfasurate pe o perioada de la 1 - 3 luni).
Sovaldi 400 mg comprimate filmate
Sovaldi este un medicament antiviral care contine substanta activa sofosbuvir.
SOVENTOL, comprimate
Indicatii: Soventol este folosit la tratamentul pruritului de diferite cauze, bolilor de piele pruriginoase (ca de ex.: urticaria), guturaiului de fan, iritatiilor, si alte procese alergice ale pielii si mucoaselor, ca si bolii excursiilor. Prin administrarea de Soventol se poate sprijini tratarea cu Soventol Gel a tulburarilor pielii, de ex. intepaturi de insecte, arsuri solare, urticarie.
SOVENTOL, gel
Indicatii: Soventol este folosit la tratamentul pruritului, bolilor de piele pruriginoase (ca de ex.: urticaria), intepaturilor de insecte, arsurilor de soare, iritatiilor, suferinte cauzate de frig ca si arsuri usoare.
SOYAKLIN
SOYAKLIN contine patru extracte naturale cu actiune sinergica pentru ameliorarea simptomelor asociate peri-menopauzei si menopauzei, fara reactiile adverse ale tratamentelor de substitutie hormonala.
Spasmocalm, comprimate
Indicatii: Ca antispastic in: spasme ale musculaturii netede a cailor biliare sau ale musculaturii netede a tractului urinar.
Spasmomen, comprimate filmate
Indicatii: Afectiuni spastice ale tractului gastrointestinal (sindrom de colon iritabil, gastrite, gastroduodenite, enterite, esofagite). Pregatirea pacientului pentru investigatii endoscopice.
Spaverin 80 mg capsule
Spaverin este indicat utilizarii la adulti, adolescenti si copii cu varsta peste 6 ani.
SPAZZ 40 mg comprimate
SPAZZ 40 mg contine ca substanta activa clorhidratul de drotaverina care face parte din clasa medicamentelor antispastice.
SPAZZ FORTE
SPAZZ FORTE 80 mg contine ca substanta activa clorhidratul de drotaverina care face parte din clasa medicamentelor antispastice.
SPAZZ FORTE 80 mg comprimate
SPAZZ FORTE 80 mg contine ca substanta activa clorhidratul de drotaverina care face parte din clasa medicamentelor antispastice.
Spectrila
Spectrila este un medicament pentru tratarea leucemiei acute limfoblastice (LAL), o forma de cancer al globulelor albe sanguine numite limfoblaste.
Spedra
Spedra se utilizează pentru tratarea bărbaţilor adulţi cu disfuncţie erectilă.
Spersadex, solutie oftalmica
Indicatii: Blefarite si conjunctivite alergice, keratite non-specifice, keratita punctata nespecifica.
SPERSALLERG
Indicatii: Conjunctivite iritante, afectiuni alergice inflamatorii ale conjunctivei, in special in conjunctivita de primavara si cea din febra fanului.
Spherox
Spherox este un medicament utilizat pentru a repara defectele de cartilaj de la nivelul genunchiului la adultii care au simptome specifice (cum ar fi durere si probleme de miscare a genunchiului).
Spikevax1 [vaccin de tip ARNm impotriva COVID-19 (cu nucleozide modificate)]
Spikevax este un vaccin pentru prevenirea bolii cauzate de coronavirusul 2019 (COVID-19) la persoanele cu varsta de cel putin 12 ani.
Spinraza
Spinraza este un medicament utilizat pentru tratarea atrofiei musculare spinale 5q (AMS), o boala genetica ce cauzeaza slabirea si atrofierea muschilor, inclusiv a muschilor pulmonari.
Spiolto Respimat 2,5 micrograme/2,5 micrograme solutie pentru inhalat
Spiolto Respimat contine doua substante active denumite tiotropiu si olodaterol. Spiolto Respimat ajuta persoanele cu boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC) sa respire mai bine.
Spiriva 18 micrograme, capsule cu pulbere de inhalat
Indicatii: Spiriva 18 micrograme este un bronhodilatator indicat in tratamentul de intretinere al bronhopneumopatiei cronice obstructive (BPCO).
Spiriva Respimat 2,5 micrograme solutie de inhalat
Spiriva Respimat ajuta persoanele cu bronhopneumopatie cronica obstructiva (BPOC) sau astm bronsic sa respire mai usor. BPOC este o afectiune de lunga durata care determina scurtarea respiratiei si tuse.
SPIRONOLACTONA
Indicatii: Stari edematoase cu hiperaldosteronism secundar, rezistente la alte diuretice, in ciroza, sindromul nefrotic, insuficienta cardiaca (se asociaza cu diuretice tiazidice sau furosemid); hipertensiune arteriala cu hiperaldosteronism sau in situatii care contraindica alte categorii de diuretice-tiazide, furosemid
SPIROPENT, comprimate
Indicatii: Spiropent este indicat in terapia astmului bronsic persistent usor, moderat, sever, astmului bronsic cu manifestari nocturne, a astmului bronsic de efort, a BPOC.
SPIROPENT, sirop
Indicatii: Spiropent este indicat in terapia astmului bronsic persistent usor, moderat, sever, astmului bronsic cu manifestari nocturne, a astmului bronsic de efort, a BPOC.
SPIROSINE
Indicatii: Infectii cu germeni sensibili la produs: infectii renale si urinare, septicemii, endocardite, meningite, infectii abdominale, peritonite, infectii ale cailor biliare si ale tractului gastrointestinal, infectii ORL, infectii ginecologice, infectii osteo-articulare, ale pielii si partilor moi, gonococice, infectii neonatale. Produsul este indicat pentru toate varstele, de la copii nou-nascuti pana la adultii de toate varstele.
Spitomin 10 mg, comprimate
Spitomin face parte din grupa medicamentelor cu actiune anxiolitica.
SPORANOX
Indicatii: Candidoza vulvo-vaginala, pitiriasis versicolor, dermatofitii, keratite fungice si candidoza orala.
Sprantifen
Sprantifen contine substanta activa ketoprofen, care apartine unei grupe de medicamente numite “antiinflamatoare nesteroidiene” (AINS). Ketoprofen lizinat este sarea de lizina a ketoprofenului.
Spravato
Spravato este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu depresie majora rezistenta la tratament. Se utilizeaza in asociere cu un SSRI sau un SNRI (alte antidepresive) cand cel putin alte doua tratamente au esuat.
Sprimeo
Sprimeo este un medicament care contine substanta activa aliskiren.
Sprimeo HCT
Sprimeo HCT se utilizează în tratamentul hipertensiunii esenţiale (tensiune arterială mare) la adulţi.
Spring, comprimate filmate
Indicatii: schizofreniei; psihoza schizofrenica acuta si cronica si alte stari psihotice
SPRYCEL
Indicatii: Sprycel este un medicament impotriva cancerului. Este utilizat pentru tratarea pacientilor adulti cu leucemie (cancer al celulelor albe din sange).
Srivasso 18 micrograme capsule cu pulbere de inhalat
Srivasso 18 micrograme ajuta pacientii cu bronhopneumopatie cronica obstructiva (BPCO) sa respire mai usor.
Stadalax
Indicatii: Toate formele de constipatie, (la pacientii imobilizati în pat; în cazul schimbarii alimentatiei ori a mediului; datorate bolilor sau tulburarilor digestive);
Stalevo
Stalevo se utilizeaza pentru tratarea pacientilor cu boala Parkinson.
STALORAL
Staloral este un spray sublingual care contine extracte alergenice.
STAMARIL
Stamaril este un vaccin care ofera protectie impotriva unei boli infectioase grave numite febra galbena.
STAMICIN, comprimate filmate
Indicatii: Candidoza oro-faringiana si intestinala; asociat antibioterapiei pentru prevenirea dezechilibrelor florei intestinale.
STAMICIN, drajeuri
Indicatii: Pentru profilaxia candidozelor se administreaza concomitent cu antibioticele cu spectru larg de actiune de obicei dupa 7-10 zile, dupa cure prelungite cu hormoni glucocorticoizi, la bolnavii debili, postoperator; curativ, pentru tratamentul candidozelor localizate la nivelul mucoaselor digestive (bucofaringiana, intestinala, anala), de asemenea, al candidozelor pulmonare, genitale, cutanate.
STAMICIN, pulbere suspendabila
Indicatii: Curativ, pentru tratamentul diferitelor forme de candidoze digestive si cutanate; profilactic pentru a preveni aparitia candidozelor digestive si cutanate, se administreaza concomitent cu antibioticele antibacteriene cu spectru larg de actiune utilizate mai mult de 7 zile, dupa cure prelungite cu hormoni glucocorticoizi, la bolnavii tratati cu imunosupresoare sau la cei debili postoperator.
STAMIN
Indicatii: Suferinte psihice cronice, posttraumatice, de involutie. Tulburari cerebrale acute: coma toxica, traumatica, hemoragie cerebrala (revenire din coma, datorata leziunilor craniocerebrale). Tulburari de comportament si de adaptare la copii. Posibil eficace in sindrom psiho-organic.
STAMLO, tablete
Indicatii: Amlodipin este indicat in tratamentul hipertensiunii si ischemiei miocardice asociata cu angina pectorala.
STANDACILLIN®, capsule
Indicatii: Standacillin, forme cu administrare orala, este activa in bolile minore sau semigrave, in masura in care acestea sunt provocate de germeni sensibili la ampicilina: Infectii ale tractului respirator: Infectii ale tractului respirator superior cat si ale urechii, nasului si gatului (ex. sinuzita, otita medie);
STANDACILLIN®, granule
Indicatii: Standacillin, forme cu administrare orala, este activa in bolile minore sau semigrave, in masura in care acestea sunt provocate de germeni sensibili la ampicilina: Infectii ale tractului respirator: Infectii ale tractului respirator superior cat si ale urechii, nasului si gatului (ex. sinuzita, otita medie);
STANDACILLIN®, suspensie orala
Indicatii: Standacillin, forme cu administrare orala, este activa in bolile minore sau semigrave, in masura in care acestea sunt provocate de germeni sensibili la ampicilina: Infectii ale tractului respirator: Infectii ale tractului respirator superior cat si ale urechii, nasului si gatului (ex. sinuzita, otita medie);
Stangen 5 mg
Stangen 5 mg comprimate masticabile este indicat pentru tratamentul astmului bronsic, pentru prevenirea simptomelor dumneavoastra de astm bronsic din timpul zilei si noptii.
Staquis
Staquis este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor si a copiilor cu varsta peste 2 ani cu dermatita atopica moderata pana la severa (numita si eczema, cand se manifesta simptome precum mancarimea, inrosirea si uscaciunea pielii).
Starcrest 20 mg comprimate filmate
Starcrest face parte dintr-un grup de medicamente numite statine.
Starexon 20 mg comprimate filmate
Starexon contine vardenafil, care face parte dintr-o clasa de medicamente numite inhibitori ai fosfodiesterazei de tip 5. Acestia sunt utilizati pentru tratamentul disfunctiei erectile la barbatii adulti, o afectiune care implica dificultati in obtinerea sau mentinerea erectiei.
Starlix
Starlix se utilizeaza in cazul pacientilor cu diabet zaharat non-insulino-dependent (diabet zaharat de tip 2).
Statival 12,5 mg drajeuri
Statival este un medicament antidepresiv. Acest medicament este indicat pentru tratamentul starilor depresive de intensitate usoara, moderata sau severa.
Statorva 60 mg comprimate filmate
Statorva face parte dintr-o clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de statine, care sunt medicamente pentru reglarea valorii lipidelor (grasimilor).
STAVRA 40 mg comprimate filmate
Stavra apartine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de statine; acestea sunt medicamente care regleaza lipidele (grasimile).
Stayveer
Stayveer se utilizează pentru tratarea pacienţilor cu hipertensiune arterială pulmonară (HAP).
STAZEPINE
Indicatii: Epilepsie. Nevralgii. Reduce dependenta de alcool.
Steglatro
Steglatro este un medicament utilizat pentru reglarea glicemiei (valorile glucozei in sange) la adulti cu diabet de tip 2, in asociere cu regim alimentar si cu exercitii fizice.
Steglujan
Steglujan este un medicament utilizat pentru reglarea glicemiei (valorile glucozei/zaharului in sange) la adulti cu diabet de tip 2.
Stelara
Stelara este o solutie injectabila care contine substanta activa ustekinumab.
STEOVESS 70 mg
Binosto previne pierderea masei osoase, care apare la femei, dupa ce au intrat in perioada de menopauza si ajuta la reconstructia osului.
Sterofundin ISO solutie perfuzabila
Sterofundin ISO este o solutie care se administreaza prin perfuzie intr-o vena.Aceasta solutie inlocuieste lichidele care au fost pierdute din sistemul circulator.
STEROGYL, picaturi
Indicatii: Acest medicament contine vitamina D care permite fixarea osoasa a calciului. Este indicat in profilaxia si tratamentul carentelor de vitamina D.
Stieprox Sampon Dermatocosmetic
Samponul Stieprox controleaza manifestariel dermatitei seboreice, elimina scuamele si blocheaza pruritul.
STILNOX
Indicatii: Insomnie.
STIMULOTON 100 mg comprimate filmate
Stimuloton contine substanta activa sertralina.
Stivarga comprimate 40 mg
Stivarga este un medicament impotriva cancerului.
STOCRIN
Indicatii: STOCRIN este un medicament antiviral. Acest medicament se utilizeaza impreuna cu alte medicamente antivirale pentru a trata adultii si copiii cu varsta de 3 ani sau mai mare care sunt infectati cu virusul imunodeficientei umane de tipul 1 (HIV-1), un virus care cauzeaza sindromul imunodeficientei autodobandite (SIDA).
Stodal, granule
Indicatii: Tuse de orice origine, laringite, traheite, bronsite.
STODALINE FARA ZAHAR sirop
STODALINE FARA ZAHAR este un medicament homeopatic utilizat in mod traditional in tratamentul tusei.
Stodette, contraceptiv
Indicatii terapeutice: Contraceptie hormonala;
STOMACAINA, spray
Indicatii: Analgezia si aseptizarea mucoasei bucale in locul in care se va face injectia pentru anestezie. Interventii chirurgicale superficiale (deschiderea unor abcese submucoase, extractii de dinti temporari si paradontotici, sechele alveolare etc.). Detartraj.
STOP APETIT
Indicatii: Pentru a pierde din greutate rapid: inlocuiti micul dejun si pranzul cu cate un pahar cu Stop Apetit. Puteti lua un al treilea pahar in cursul zilei, in locul unei gustari. Mancati o cina echilibrata nutritional. Pentru mentinerea greutatii: consumati un pahar cu Stop Apetit in loc de micul dejun sau cina. Puteti consuma un al doilea pahar in cursul zilei, in locul unei gustari. Serviti doua mese bine echilibrate nutritional.
Stoperan 2 mg capsule
Stoperan contine clorhidratul de loperamida, care apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori ai peristaltismului, antipropulsive.
Stopress 8 mg comprimate
Substanta activa, perindopril, apartine unei clase de medicamente numit inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (inhibitori ai ACE).
STRATTERA
Indicatii : Deficit de atentie / tulburari hiperreactive (ADHD) dupa clasificarea DSM-IV-TR.
Strattera 40 mg capsule
Strattera contine atomoxetina si este utilizat in tratamentul tulburarii prin deficit de atentie si hiperactivitate (ADHD).
Strensiq
Strensiq este un medicament folosit pentru tratamentul pe termen lung la pacientii cu hipofosfatazie cu debut in copilarie.
Strepsils
Indicatii Strepsils in variantele sale: Clasic, Mentol & Eucalipt, Miere & Lamaie si cu Vitamina C100mg, apartine unui grup de medicamente care sunt utile in tratamentul infectiilor oro-faringiene usoare, favorizand ameliorarea siptomelor provocate de acestea.
STREPSILS capsuni fara zahar pastile
STREPSILS capsuni fara zahar se utilizeaza ca adjuvant in tratamentul infectiilor oro-faringiene, favorizand ameliorarea simptomelor provocate de acestea.
STREPSILS CU AROMA DE PRUNE pastile
Strepsils cu aroma de prune apartine unei grupe de medicamente denumite antiseptice.
Strepsils Eucalipt
Strepsils Eucalipt se utilizeaza ca adjuvant in tratamentul infectiilor oro-faringiene, favorizand ameliorarea simptomelor provocate de acestea.
STREPSILS INTENSIV 8,75 mg/doza spray bucofaringian
Strepsils Intensiv spray bucofaringian, solutie este folosit pentru ameliorarea pe termen scurt a simptomelor determinate de durerile de gat, cum sunt gat rosu, durere, dificultate la inghitire si umflare.
Strepsils Intensiv Cirese si Menta 8,75 mg/doza spray bucofaringian, solutie
Substanta activa este flurbiprofen. Flurbiprofen apartine unui grup de medicamente numite medicamente anti-inflamatoare nesteroidiene (AINS), care actioneaza prin schimbarea modului in care organismul raspunde la durere, inflamatie si febra.
STREPSILS INTENSIV MIERE SI LAMAIE 8,75 mg
Strepsils Intensiv Miere Si Lamaie contine flurbiprofen care apartine unui grup de substante numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Strepsils Intensiv Portocale fara zahar
Strepsils Intensiv Portocale fara zahar contine flurbiprofen care apartine unui grup de substante numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Strepsils Lemon fara zahar pastile
Strepsils Lemon fara zahar apartine unei grupe de medicamente denumite antiseptice.
Strepsils Menta pastile
Strepsils Menta apartine unei grupe de medicamente denumite antiseptice.
STREPSILS MENTOL pastile
Strepsils Mentol apartine unei grupe de medicamente denumite antiseptice.
STREPSILS MIERE SI LAMAIE pastile
Strepsils Miere si Lamaie se utilizeaza ca adjuvant in tratamentul infectiilor oro-faringiene, favorizand ameliorarea simptomelor provocate de acestea.
STREPSILS ORANGE VITAMINA C
Strepsils Orange Vitamina C apartine unei grupe de medicamente denumite antiseptice.
Strepsils Plus pastile
Strepsils Plus apartine unei grupe de medicamente denumite antiseptice.
STREPTASE
Indicatii: Infarct miocardic acut - recanalizeaza artera coronara ocluzata, salveaza tesutul miocardic, amelioreaza functia cardiaca; Tromboze venoase profunde - dizolva trombusul, restabileste rapid hemodinamica normala, elimina sursa unei embolii secundare, previne distrugerea valvelor venoase si a HT venoase secundare;
STREPTOLIZINA "O" pentru intradermoreactii
Indicatii: in diagnosticul biologic al infectiei streptococice, pentru decelarea starii de hipersensibilitate la infectia streptococica.
STREPTOMICINA SULFAT
Indicatii: Tuberculoza (in asociatie cu alte antituberculoase, pentru a evita dezvoltarea rezistentei); septicemie si endocardite cu streptococ viridans sau enterococ (in asociatie cu tetraciclina), pesta.
Stresam
Indicatii: Manifestari psiho-somatice ale anxietatii ca, de exemplu distonia neurovegetativa, in special cu manifestare cardiovasculara
StressAway
Indicatii : insomnie anxietate. Stress Away este remediul natural impotriva insomniei si anxietatii. Valeriana si Humulusul sunt plante cu proprietati sedative si hipnotice cunoscute.
STRESSIGAL
Indicatii: Este indicat in tratamentul simptomatic al tulburarilor de stress, ca si ameliorarea de scurta durata a acestor simptome.
STREVITAL 5 g, pulbere pentru solutie injectabila
Grupa farmacoterapeutica: Antibiotice aminoglicozidice, antibiotice streptomicine.
Striascan
Striascan este un medicament care se utilizeaza in scop diagnostic, pentru a identifica pierderea de celule nervoase dintr-o zona a creierului numita corpul striat, in special a celulelor care elibereaza dopamina, un mesager chimic.
Stribild
Stribild se utilizeaza pentru tratamentul adultilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV1).
Strimvelis
Strimvelis este un medicament utilizat pentru tratarea imunodeficientei combinate severe cauzate de deficitul de adenozin dezaminaza (ADA-SCID).
STRUCTUM 500 mg capsule
Acest medicament contine condroitin sulfat de sodiu. Structum este un medicament antiartrozic.
STUGERON FORTE, capsule
Indicatii: Tratamentul de intretinere a simptomelor de dereglare labirintica, incluzand vertigo, ameteala, tinitus, nistagmus, greata si varsaturi. Profilaxia raului de transport. Profilaxia migrenei.
STUGERON, tablete
Indicatii: Tratamentul de intretinere a simptomelor de dereglare labirintica, incluzand vertigo, ameteala, tinitus, nistagmus, greata si varsaturi. Profilaxia raului de transport. Profilaxia migrenei. Tratamentul de intretinere a simptomelor de origine cerebrovasculara, incluzand ameteala, acufene, cefalee vasculara,
Sturiban 0,3 mg/ml picaturi oftalmice, solutie
Sturiban este un medicament impotriva glaucomului. Acesta face parte dintr-o grupa de medicamente numite prostamide.
Suboxone 2 mg/0,5 mg comprimate sublinguale
Suboxone face parte dintr-un program de tratament medical, social si psihologic pentru pacientii dependenti de medicamente opioide (narcotice).
Substidon 5 mg si 20 mg, comprimate
Indicatii: Tratamentul substitutiv al farmacodependentelor majore la opiacee, numai sub stricta supraveghere medicala, in cadrul unor programe socio-educative si psihologice.
Subutex
Indicatii: Injectie: durere moderata pana la severa. Comprimate: tratamentul dependentei de opioide.
SUCRALAN
Indicatii : Tratamentul ulcerului gastric si duodenal; ameliorarea tabloului simptomatic si accelerarea vindecarii leziunii. Profilaxia ulcerului gastric si duodenal la pacientii cu ulcere reactivate.
SUFENTANIL TORREX 50 ?g/ml
Pentru utilizare in anestezie, in timpul procedurilor chirurgicale, la pacientii cu intubatie endotraheala si ventilatie mecanica.
Sulcef 1000 mg/1000 mg pulbere pentru solutie injectabila/perfuzabila
Sulcef apartine unui grup de medicamente numite cefalosporine de generatia a treia si contine ca substante active o combinatie de 2 antibiotice.
Sulfafurazol Arena 500 mg comprimate
Sulfafurazol Arena face parte din grupul de medicamente cunoscute sub denumirea de sulfamide cu durata scurta de actiune.
SULFAMYLON
Actiune terapeutica si indicatii: Derivat homosulfonamidic cu actiune bacteriostatica fata de multi germeni grampozitivi si gramnegativi, inclusiv Pseudomonas aeruginosa si unele tulpini de anaerobi; aplicat pe arsuri de gradul II si III si pe plagi infectate reduce marcat populatia bacteriana; efectul nu este modificat de prezenta puroiului si de pH-ul local.
Sulfasalazin en, capsule
Indicatii: Nu utilizati Sulfasalazin EN:
Sulfat de atrophia Zentiva 1 mg/ml, solutie injectabila
Indicatii: Pregatirea anesteziei generale, pentru prevenirea stimularii vagale. Bloc atrio-ventricular.
Sulfat de atropina Accord 1 mg/ml solutie
Atropina apartine unui grup de medicamente cunoscute sub numele de anticolinergice.
SULFAT DE BARIU, 88,9 g/100 g pulbere pentru suspensie orala,
SULFAT DE BARIU apartine unei clase de medicamente cunoscute sub numele de medii de contrast pentru radiologie, fara iod. Este folosit pentru explorarea tubului digestiv.
Sulfat de hidroxiclorochina Accord 200 mg comprimate filmate
Sulfat de hidroxiclorochina Accord contine substanta activa sulfat de hidroxiclorochina.
SULFAT DE MAGNEZIU
Indicatii: Tulburari de irigatie cerebrala, edem cerebral, encefalita, migrene, stari depresive. Cefalee histaminica, rinita fanului, edem Quincke, astm bronsic. Febra si frisoane dupa transfuzii. Intoxicatii cu stricnina, tetanos, coree, nevralgii, tuse convulsiva. Colici hepatice, intestinale, renale. Tulburari de climacteriu.
SULFAT DE SPARTEINA
Indicatii: Tahicardie sinusala de natura vegetativa, eretism cardiac; inducerea travaliului la termen. Efectele sunt inconstante, folosirea este limitata.
SULFAT DE STRICNINA
Indicatii: Hipotensiune, tendinta la colaps vascular, alcoolism cronic, paralizie postdifterica, poliomielita, incontinenta urinara. Astenii nervoase (fara insomnii), intoxicatii cu barbiturice, boli infectioase (febra tifoida, pneumonie).
Suliqua
Suliqua este un medicament care se utilizeaza in asociere cu metformina (alt medicament antidiabetic) pentru tratarea adultilor cu diabet zaharat de tip 2.
SULPHANIZOLON
Indicatii: Sulphanizolon - suspensie oftalmica cu mare eficacitate in tratamentul conjunctivitelor si blefaritelor, in special in cazurile de origine alergica, episclerite si sclerite, precum si in diferite forme de iridociclite. Poate fi administrat in cazuri de rani posttraumatice si dupa interventii chirurgicale ale polului ocular anterior.
Sumacta 100 mg comprimate filmate
Sumacta apartine unui grup de medicamente denumite agonisti ai receptorilor serotoninergici.Se considera ca durerea de cap de tip migrena apare ca urmare a dilatarii vaselor de sange. Sumatriptan produce vasoconstrictie, ameliorand durerea de cap de acest tip.
SUMAMED
Prezentare farmaceutica: Flacoane a 20 ml cu pulbere pentru suspensie continand azitromycina 100 mg/5 ml si 200 mg/5 ml.
Sumamed Forte
Sumamed Forte contine azitromicina, un antibiotic utilizat in urmatoarele infectii provocate de germeni sensibili la azitromicina.
Sumatriptan SUN 3 mg/0,5 ml solutie injectabila in stilou injector preumplut
Substanta activa din Sumatriptan SUN este sumatriptan. Acesta apartine unui grup de medicamente numite agonisti ai receptorilor 5HT1.
SUMETROLIM®, comprimate
Indicatii: Infectii de cai respiratorii superioare si inferioare, bronsiectazie, pneumonii inclusiv cea cu Pneumocystis carinii, sinuzite, faringite, otite medii, amigdalite. Infectii de tract urinar: pielonefrite acute si cronice, cistite, uretrite.
SUMETROLIM®, sirop
Indicatii: Infectii de cai respiratorii superioare si inferioare, bronsiectazie, pneumonii inclusiv cea cu Pneumocystis carinii, sinuzite, faringite, otite medii, amigdalite. Infectii de tract urinar: pielonefrite acute si cronice, cistite, uretrite. Infectii gastrointestinale: salmoneloze, dizenterie bacilara, enterocolite, colecistite, colangite.
Sunitinib Alvogen
Sunitinib Alvogen contine substanta activa sunitinib, care este un inhibitor de protein-kinaza. Este utilizat in tratamentul cancerului prin prevenirea activitatii unui anumit grup de proteine despre care se cunoste ca sunt implicate in cresterea si raspandirea celulelor canceroase.
Sunlenca
Sunlenca, in combinatie cu alte medicamente, se utilizeaza pentru tratarea adultilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1) care determina sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).
Sunosi
Sunosi este un medicament utilizat pentru imbunatatirea starii de veghe si reducerea somnolentei din timpul zilei la adultii cu narcolepsie sau apnee obstructiva de somn.
Supemtek
Supemtek este un vaccin utilizat pentru protejarea adultilor impotriva gripei.
SUPERCORTIZOL, comprimate
Indicatii: Aceleasi ca pentru Prednison si Hidrocortizon acetat.
SUPERPREDNOL
Indicatii: Boli reumatice si colagenoze: cardita reumatismala, poliartrita reumatoida, lupus eritematos diseminat, sclerodermie, periarterita nodoasa, dermatomiozita. Boli alergice: astm bronsic, alergii medicamentoase, alimentare sau la polen, boala serului, edem angioneurotic, soc anafilactic.
SUPPLIN, comprimate filmate
Indicatii: Trichomoniaza. Infectii cu tricomonas la femei si barbati. Metronidazolul are un rol in tratamentul vaginitelor nespecifice ("amine colpitis") cauzate de Gardnerella vaginalis. Giardiaza. Diareea datorata infectiei cu Giardia lamblia (Lamblia intestinalis). Amoebiaza.
SUPPLIN, flacoane perfuzabile
Indicatii: Trichomoniaza. Infectii cu tricomonas la femei si barbati. Metronidazolul are un rol in tratamentul vaginitelor nespecifice ("amine colpitis") cauzate de Gardnerella vaginalis. Giardiaza. Diareea datorata infectiei cu Giardia lamblia (Lamblia intestinalis). Amoebiaza.
SUPRADYN®, capsule
Indicatii: Aport insuficient de vitamine, datorat dificultatilor de alimentare la varstnici, curelor de slabire, formelor speciale de regim alimentar, lipsei poftei de mancare, alcoolismului cronic. Necesitati crescute datorate unor afectiuni acute sau cronice, convalescentei, dupa interventii chirurgicale, ca si in timpul, sau dupa tratamente cu antibiotice sau chimioterapice.
SUPRADYN®, comprimate efervescente
Indicatii: Aport insuficient de vitamine, datorat dificultatilor de alimentare la varstnici, curelor de slabire, formelor speciale de regim alimentar, lipsei poftei de mancare, alcoolismului cronic. Necesitati crescute datorate unor afectiuni acute sau cronice, convalescentei, dupa interventii chirurgicale, ca si in timpul, sau dupa tratamente cu antibiotice sau chimioterapice.
SUPRADYN®, drajeuri
Indicatii: Aport insuficient de vitamine, datorat dificultatilor de alimentare la varstnici, curelor de slabire, formelor speciale de regim alimentar, lipsei poftei de mancare, alcoolismului cronic. Necesitati crescute datorate unor afectiuni acute sau cronice, convalescentei, dupa interventii chirurgicale, ca si in timpul, sau dupa tratamente cu antibiotice sau chimioterapice.
SUPRAL
Indicatii: Convalescenta dupa boli infectioase sau de lunga durata, antibioterapie, alimentatie insuficienta sau dezechilibrata, intarirea organismului in stari de oboseala, surmenaj, slabiciune, sarcina, alaptare, persoane in varsta, copii.
Suprane 100% lichid pentru vapori de inhalat
Suprane contine desfluran. Suprane este un anestezic general folosit in chirurgie.
Suprephen 500 mg comprimate filmate
Micofenolatul de mofetil apartine unui grup de medicamente numite imunosupresoare.
SURGAM
Indicatii: Afectiuni reumatice inflamatorii, artrite reumatoide, osteoartrite, spondilite anchilozante, osteoartrite degenerative cu episoade acute. Episoadele de acutizare ale afectiunilor reumatice periarticulare (tendinite, bursite, sindrom de umar dureros), lombalgii. Leziuni: luxatii si alte leziuni ale tesuturilor moi. Chirurgie ortopedica: dureri postoperatorii, status inflamator.
SURVANTA
Indicatii : Survanta este indicata pentru prevenirea si tratamentul Sindromului de Detresa Respiratorie (SDR) la nou-nascutii prematuri cu greutate sub 1 250 g sau peste, care sunt intubati si beneficiaza de ventilatie mecanica.
SUSTIVA
Indicatii: SUSTIVA este un medicament antiviral. Acest medicament se utilizeaza impreuna cu alte medicamente antivirale pentru a trata adultii si copiii cu varsta de 3 ani sau mai mare care sunt infectati cu virusul imunodeficientei umane de tipul 1 (HIV-1), un virus care cauzeaza sindromul imunodeficientei autodobandite (SIDA).
Sutent
Sutent este un medicament care contine substanta activa sunitinib.
Suvezen
Suvezen contine doua substante active diferite intr-un comprimat. Una dintre substantele active este rosuvastatina, care apartine unei clase de medicamente numite statine, iar cealalta substanta activa este ezetimibul.
Suxametonium clorura Aguettant 10 mg/ml
Suxametonium clorura Aguettant apartine unui grup de medicamente numite relaxante musculare.
SUXILEP, capsule
Actiune terapeutica si Indicatii: Succinimida antiepileptica, este de ales in crizele minore (mic rau) si in crizele mioclonice; pentru a evita aparitia crizelor majore se recomanda uneori asocierea cu fenitoina, fenobarbital sau primidona.
SUXILEP, solutie int.
Indicatii: Succinimida antiepileptica, este de ales in crizele minore (mic rau) si in crizele mioclonice; pentru a evita aparitia crizelor majore se recomanda uneori asocierea cu fenitoina, fenobarbital sau primidona.
SWEETIE
Indicatii: inlocuitor al zaharului la diabetici, obezi, precum si in alte cazuri in care nu se recomanda folosirea zaharului.
Sycrest
Sycrest se utilizeaza pentru tratamentul episoadelor maniacale (euforie exagerata) moderate pana la severe la adulti.
Sylvant
Sylvant este un medicament care contine substanta activa siltuximab indicat in tratamentul adultilor cu boala Castleman multicentrica fara infectie cu virusul imunodeficientei umane (HIV) si fara infectie cu virusul herpetic uman de tip 8 (VHU-8).
Sylvina 150 micrograme/30 micrograme comprimate filmate
Sylvina este un comprimat contraceptiv si este utilizat pentru prevenirea sarcinii.
SYMBICORT TURBUHALER
Symbicort Turbuhaler este indicat în tratamentul regulat al astmului bronşic si al BPOC.
SYMBIOTIK
Indicatii: Symbiotik reprezinta o combinatie din doua antibiotice din grupul penicilinelor cu spectru larg de actiune, si Lactobacillus Acidophilus.
Symkevi
Symkevi este un medicament folosit in tratamentul fibrozei chistice la pacienti in varsta de 12 ani si peste.
SYMPHORAL 10 mg comprimate
Symphoral apartine unei clase de medicamente cunoscute sub numele de antihistaminice.
Symphoral, sirop
Indicatii: Rinite alergice sezoniere si perene; conjunctivite alergice; urticarie cronica idiopatica si alte dermatoze alergice.
Symtuza
Symtuza este un medicament antiviral care se utilizeaza pentru tratarea adultilor si a adolescentilor (cu varsta de peste 12 ani si cu o greutate de minimum 40 kg) infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1).
SYNACHTEN DEPOT
Indicatii: Boli neurologice: exacerbari acute la pacientii cu scleroza multipla, encefalopatie mioclonica infantila cu hipsaritmie. Boli reumatice: ca tratament de scurta durata in situatiile in care se indica tratamentul cu glucocorticoizi, la pacientii cu toleranta gastrointestinala redusa la tratamentul oral cu glucocorticoizi,
Synagis 50 mg pulbere si solvent pentru solutie injectabila
Synagis apartine unui grup de medicamente numite imunoglobuline. Substanta activa din Synagis este numita palivizumab si este un anticorp monoclonal.
SYNALAR C, crema
Indicatii: Synalar C este indicat in tratamentul dermatozelor inflamatorii incluzand eczema, dermatitele, seboreea si intertrigo, in care infectia secundara bacteriana si/sau fungica este prezenta sau posibila. Crema este in mod particular adecvata aplicarii pe suprafete umede sau purulente si pentru zonele de flexie ale corpului. Unguentul este adecvat leziunilor uscate.
SYNALAR C, unguent
Indicatii: Synalar C este indicat in tratamentul dermatozelor inflamatorii incluzand eczema, dermatitele, seboreea si intertrigo, in care infectia secundara bacteriana si/sau fungica este prezenta sau posibila. Crema este in mod particular adecvata aplicarii pe suprafete umede sau purulente si pentru zonele de flexie ale corpului. Unguentul este adecvat leziunilor uscate.
SYNALAR N, crema
Indicatii: Synalar N este indicat in tratamentul dermatozelor inflamatorii incluzand eczema, dermatitele, seboreea si intertrigo, in care infectia bacteriana este prezenta sau posibila. Crema este in mod particular adecvata aplicarii pe suprafete umede sau purulente si pentru zonele de flexie ale corpului. Unguentul este adecvat leziunilor uscate.
SYNALAR N, unguent
Indicatii: Synalar N este indicat in tratamentul dermatozelor inflamatorii incluzand eczema, dermatitele, seboreea si intertrigo, in care infectia bacteriana este prezenta sau posibila. Crema este in mod particular adecvata aplicarii pe suprafete umede sau purulente si pentru zonele de flexie ale corpului. Unguentul este adecvat leziunilor uscate.
SYNALAR, crema
Indicatii: Synalar este indicat pentru tratarea unei largi game de afectiuni inflamatorii, pruriginoase si alergice ale pielii cuprinzand eczema, dermatitele, intertrigo, prurigo, lichen plan, psoriazis si lupus eritematos discoid. Crema este in mod particular adecvata aplicarii pe suprafete umede sau purulente si pentru zonele de flexie ale corpului. Unguentul este adecvat leziunilor uscate.
SYNALAR, gel
Indicatii: Synalar gel este indicat in tratamentul seboreei, dermatitei seboreice si psoriazisului pielii capului si a altor regiuni paroase ale corpului. De asemenea, poate fi aplicat cu rezultate satisfacatoare in cazul dermatozelor inflamatorii din alte regiuni ale corpului.
SYNALAR, unguent
Indicatii: Synalar este indicat pentru tratarea unei largi game de afectiuni inflamatorii, pruriginoase si alergice ale pielii cuprinzand eczema, dermatitele, intertrigo, prurigo, lichen plan, psoriazis si lupus eritematos discoid. Crema este in mod particular adecvata aplicarii pe suprafete umede sau purulente si pentru zonele de flexie ale corpului. Unguentul este adecvat leziunilor uscate.
SYNAROME
Indicatii: Hipertensiune arteriala in caz de insuficienta renala, posologia se adapteaza in functie de nivelul creatininei. Tulburari de ritm cardiac.
Synaze
Synaze spray nazal contine doua substante active: clorhidrat de azelastina si propionat de fluticazona. Clorhidratul de azelastina apartine grupului de medicamente denumite antihistaminice.
Synflorix
Synflorix este un vaccin.
Synjardy
Synjardy este un medicament antidiabetic care se utilizeaza, in asociere cu regimul alimentar si exercitiile fizice, la adultii cu diabet de tip 2 .
Synocam
Synocam contine doua substante active care au o actiune sinergica (actioneaza impreuna) impotriva diverselor tipuri de durere.
SYNTOMEN 400
Indicatii : Tuberculoza pulmonara si extrapulmonara (în terapie combinata cu alte antituberculoase); infectii cu mycobacterii atipice sensibile.
Systane Balance picaturi oftalmice lubrefiante
Systane Balance picaturi oftalmice lubrefiante este un produs lubrefiant cu structura lipidica ,utilizat in terapia ochiului uscat.
Systane Gel Drops Oftalmologic lubrifiant
Systane Gel Drops gel oftalmic lubrifiant poate fi folosit atat in timpul zilei, cat si al noptii si ofera ameliorare simptomelor moderate pana la severe ale ochiului uscat. Formula sa este special creata pentru a lubrefia si a reface suprafata oculara, protejand-o de deteriorarea suplimentara.
Systane Servetele pentru pleoape
Systante Lid Wipes sunt servetele umezite pentru pleoape.
Systane Ultra
Systane Ultra solutie oftalmica reprezintă o revoluţie în tratamentul uscăciunii oculare.Oferă o ameliorare imediată şi de durată a celor mai deranjante simptome,un remediu excelent pentru a scăpa de ochiul uscat.
Oferte şi ReduceriSfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Dozare glicemonorm forte in Diabet
Dozare glicemonorm forte in Diabet

Buna ziua,pot sa iau 2 capsule deodata inaintea mesei,..sau fara sa ... Buna ziua! Nu este indicat sa folositi capsulele de Glicemonomr Forte ...


Sfatul farmcistului Bebelus care vomita des
Bebelus care vomita des

Bună ziua, o ďż˝ntrebare vă rog. Am un bebe de două luni și o săp ... Buna ziua! Este posibil ca micutul sa sufere de reflux gastro-esofagi ...


Sfatul farmcistului Cum pot avea orgasm ?
Cum pot avea orgasm ?

Buna seara ! In relatia cu sotul meu...ajung foarte rar la orgasm...od ... Buna ziua! Puteti incerca produsul Ladie s Dream, ajuta si la intensi ...


Sfatul farmcistului Timp de folosire Nazomer
Timp de folosire Nazomer

Cate zile trebuie folosit Nazomer, dat fiind ca si in cazul altor prod ... Buna ziua! Picaturile Nazomer, cu exceptia variantei Nazomer Ephedra, ...Sfatul farmcistului AdministrareHimalaya-bonnisan
AdministrareHimalaya-bonnisan

Himalaya-bonnisan se pune in lapte sau se da in gurita la bebelus (1 l ... Buna ziua! Daca bebelusul este hranit cu lapte matern, va primi picat ...


Sfatul farmcistului Poate fi sarcina?
Poate fi sarcina?

Bună seara,specific ca am 42 de ani.ultimul contact sexual a fost pe 2 ... Buna ziua! Intrucat ultimul raport nu a fost intr-o perioada fertila ...


Sfatul farmcistului Aspenter 75 &aspivita 100
Aspenter 75 &aspivita 100

Bună ziua Aspivita 100 se poate lua ďż˝n loc de aspenter ca antiagre ... Buna ziua! Nici Aspenter nu ataca stomacul (la doza de 75 sau 100 mg) ...


Sfatul farmcistului Trifyla poate creste tensiunea?
Trifyla poate creste tensiunea?

De 2 zile iau Trifyla dat de dr gastroenterolog, 2 pe zi. Aseară ... Buna ziua! Nu se cunosc date privind aceasta reactie adversa, Tryfila ...


Sfatul farmcistului Prepararea siropului xifia
Prepararea siropului xifia

Buna ziua ! Daca am pus 66+66 ml apa la siropul xifiaisi mai face efec ... Buna ziua! Dumneavoastra ati obtinut o suspensie mai diluata adaugand ...Sfatul farmcistului Secreție alba˝ branzoasa, groasa
Secreție alba˝ branzoasa, groasa

Bunďż˝ seara! Am observat de curďż˝nd niște mďż˝ncďż˝rimi ďż˝n zo ... Buna ziua! Mai puteti incerca si cu ovule continand clotrimazol sau ...Sfatul farmcistului Preparare antibiotic
Preparare antibiotic

Buna seara! Am preparat augumentin, am adăugat apa pana la semn & ... Buna ziua! Nu va impacientati, dozele de antibiotic recomandate de re ...


Sfatul farmcistului Utilizarea in sarcina
Utilizarea in sarcina

Buna seara, Acest sirop poate fi utilizat in sarcina? Multumesc, ... Buna ziua! Cateva dintre plantele care intra in compozitia acestui si ...