Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prospecte Medicamente litera D
D.T. COQ, suspensie injectabila
Indicatii: Este indicat pentru prevenirea combinata a difteriei, tetanosului si tusei convulsive.Vaccin adsorbit impotriva difteriei, tetanosului si tusei convulsive.
Da-Bone 70 mg
Da-Bone este un comprimat care contine doua substante active, acid alendronic (sub forma de alendronat sodic monohidrat) si colecalciferol (cunoscut sub denumirea de vitamina D3).
Dacarbazin (daltrizen), flacoane injectabile
Indicatii: Melanom malign, maladia Hodgkin, sarcoame ale tesuturilor moi (leiomiosarcom, fibrosarcom, rabdomiosarcom), neuroblastom.
Dacarbazina Lipomed 200 mg
Numele complet al medicamentului este Dacarbazina Lipomed. Acesta apartine unui grup de medicamente denumite „medicamente citotoxice“, frecvent numite chimioterapie.
Dacepton 5 mg/ml
Dacepton 5 mg/ml este utilizat pentru tratamentul bolii Parkinson.
Dacogen
Dacogen este utilizat în tratamentul pacienţilor adulţi cu vârsta de 65 de ani sau peste, diagnosticaţi cu leucemie mieloidă acută (LMA), un tip de cancer care afectează leucocitele.
Dafiro 5 mg/80 mg comprimate filmate
Dafiro comprimate contine doua substante numite amlodipina si valsartan. Ambele substante ajuta la controlul tensiunii arteriale crescute.
Dafiro HCT
Dafiro HCT se utilizează pentru tratarea hipertensiunii esenţiale (tensiune arterială ridicată).
DAFNEGIN crema vaginala
Dafnegin este indicat in tratamentul infectiilor micotice vulvo-vaginale si peri-anale suprainfectate bacterian sau nu.
DAFNEGIN, ovule 100 mg
Indicatii: Infectii vulvo-vaginale si perianale cu germeni sensibili la produs - in special Candida .
Dailiport 1 mg
Dailiport contine substanta activa numita tacrolimus. Acesta este un medicament imunosupresor. Dupa un transplant de organ (ficat, rinichi), sistemul dumneavoastra imunitar va incerca sa respinga noul organ. Dailiport este utilizat in scopul de a controla raspunsul imun, permitand organismului dumneavoastra sa accepte organul transplantat.
Daivobet 50 micrograme/0,5mg/g
Daivobet unguent este utilizat pe piele, pentru a trata psoriazisul in placi (psoriazis vulgar) la adulti.
Daklinza
Daklinza este un medicament antiviral care se utilizeaza in asociere cu alte medicamente pentru tratarea hepatitei C (o boala infectioasa care afecteaza ficatul, produsa de virusul hepatitic C) cronice (de lunga durata) la adulti.
Dalacin C 300 mg
Dalacin C contine o substanta activa numita clindamicina si este un antibiotic utilizat pentru tratamentul si prevenirea diferitelor tipuri de infectii produse de catre bacterii sau paraziti sau pentru tratamentul malariei.
Dalacin, crema vaginala
Indicatii: Dalacin crema vaginala 2% este indicat in tratamentul vaginitelor bacteriene (respectiv vaginita cu Haemophilus, vaginita cu Gardnerella, vaginite nespecifice, vaginite cu Corynebacterium, sau vaginoze cu anaerobi).
DALERON COLD 3
Daleron Cold3 contine paracetamol (analgezic si antipiretic), clorhidrat de pseudoefedrina (decongestionant oral) si bromhidrat de dextrometorfan (antitusiv).
Daleron® C
Indicatii : Daleron C este indicat pentru: scaderea febrei asociata diferitelor infectii bacteriene sau virale (viroze), ameliorarea durerilor musculare si articulare din raceala si gripa, ameliorarea durerilor de intensitate usoara pana la moderata, de cauze neinflamatorii (dureri de cap, dureri dentare), in special la pacientii cu afectiuni gastrice, ameliorarea durerilor aparute dupa leziuni si interventii medicale.
Daleron® C junior
Indicatii : Daleron C junior este indicat pentru: scaderea febrei asociata diferitelor infectii bacteriene sau virale, ameliorarea durerilor de intensitate usoara pana la moderata din raceala si gripa, ameliorarea durerilor acute cum sunt cefalee, dureri dentare, ameliorarea durerilor aparute dupa leziuni, proceduri chirurgicale sau dentare.
Daliresp
Daliresp se utilizeaza pentru tratamentul bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) în forma severa la adultii cu bronşita cronica (inflamatie de lunga durata a cailor respiratorii), cu exacerbari frecvente ale BPOC.
Dalmevin 50 mg
Dalmevin contine substanta activa, vildagliptin care apartine unui grup de medicamente numite ”antidiabetice orale”.
Daltex 50 mg
Substantele active din DALTEX, vildagliptin si metformina, apartin unui grup de medicamente numite „antidiabetice orale”.
DALTRIZEN
Indicatii : Melanom malign, maladia Hodgkin, sarcoame ale tesuturilor moi (leiomiosarcom, fibrosarcom, rabdomiosarcom), neuroblastom.
Dalvocans
Dalvocans contine substanta activa numit caspofungina. Aceasta apartine unui grup de medicamente numite antifungice.
DANOL®, capsule a 100 mg sau 200 mg
Indicatii: Endometrioze insotite sau nu de sterilitate; edem angioneurotic ereditar; maladie benigna a sanului (cum ar fi mastita fibrochistica), ginecomastie, displazie mamara; menoragie primara, sindrom premenstrual; pubertate precoce constitutionala primara.
Danurit 4 mg/1,25mg
Danurit este o combinatie in doza fixa intre doua substante active, perindopril si indapamida.
Daplax 200 mg si 1 g, pulbere pentru solutie perfuzabila
Indicatii: Tratamentul cancerului de vezica urinara avansat local sau metastatic, in asociere cu cisplatina.
Daptomycin Hospira
Daptomycin Hospira este un medicament antibiotic utilizat pentru tratarea urmatoarelor infectii bacteriene.
Darizol 5 mg
Medicament folosit pentru tratamentul dementei.
DAROB , tablete
Indicatii : Tahiaritmii ventriculare severe. Tahiaritmii supraventriculare simptomatice necesitand tratament, cum ar fi: tahicardia AV jonctionala, tahicardia SV cu sindrom WPW sau fibrilatie atriala paroxistica.
Darob 80 mg
Darob este un medicament antiaritmic din clasa III, cu actiune importanta de blocare beta-adrenergica (medicament impotriva aritmiilor cardiace).
Daronrix
Daronrix este un vaccin.
Darunavir Krka
Darunavir Krka este un medicament antiviral utilizat impreuna cu alte medicamente anti-HIV pentru tratarea pacientilor care au virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), un virus care provoaca sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).
Darunavir Teva 400 mg comprimate filmate
Darunavir Teva contine substanta activa darunavir. Darunavir Teva este un medicament antiretroviral utilizat in tratamentul infectiei cu virusul imunodeficientei umane (HIV).
Darzalex
Darzalex este un medicament impotriva cancerului folosit in monoterapie pentru tratarea adultilor cu mielom multiplu (un cancer al maduvei osoase).
Dasatinib PharOS
Dasatinib PharOS contine substanta activa dasatinib. Acest medicament este utilizat pentru a trata leucemia mieloida cronica (LMC) la adulti. Leucemia este un cancer al celulelor albe din sange.
Dasergin 5 mg comprimate filmate
Dasergin este un medicament antialergic, care nu va produce somnolenta. Va ajuta sa controlati reactia alergica si simptomele acesteia.
Dasselta Comprimate
Dasselta se utilizează pentru ameliorarea simptomelor de rinită alergică si urticarie.
DaTSCAN 74 MBq/ml, solutie injectabila
DaTSCAN contine Ioflupan (I), care este folosit pentru a facilita observarea (diagnosticul) unor tulburari la nivelul creierului.
Daurismo
Daurismo este un medicament impotriva cancerului pentru tratarea adultilor cu leucemie mieloida acuta (LMA) nou diagnosticata, un tip de cancer al globulelor albe.
Davia 5 mg si 10 mg, comprimate filmate
Clorhidratul de donepezilul este indicat pentru tratamentul simptomatic al formelor usoare pana la moderat-severe ale dementei Alzheimer.
Daxas
Daxas se utilizeaza pentru tratamentul bolii pulmonare obstructive cronice (BOPC) în forma severa la adultii cu bronşita cronica.
DE NOL, tablete
Indicatii: Ulcerul gastric si duodenal. Gastrite insotite de simptome ca dispepsia, cand este urmarita eradicarea Helicobacter pylori.
DEBRIDAT , comprimate
Indicatii : Simptomele polimorfe ale tractului gastrointestinal, renumite sub denumirea de sindrom de colon iritabil sau tulburari digestive functionale, in special dureri si crampe abdominale, spasme, balonari, diaree si/sau constipatie.
DEBRIDAT , suspensie buvabila
Indicatii : Simptomele polimorfe ale tractului gastrointestinal, renumite sub denumirea de sindrom de colon iritabil sau tulburari digestive functionale, in special dureri si crampe abdominale, spasme, balonari, diaree si/sau constipatie.
DEBRISAN® , granule
Indicatii: Debrisan este indicat in tratamentul plagilor exsudate si infectate cum sunt plagile chirurgicale si posttraumatice, ulcerele de decubit si ulcerele de la nivelul membrelor inferioare.
DECA DURABOLIN
Indicatii : Osteoporoza; pentru tratamentul paleativ al unor cazuri selectate de carcinom mamar diseminat la femei; ca adjuvant la terapii specifice si la masuri de dieta în conditii patologice caracterizate printr-o balanta nitrogenica negativa.
DECANOFORT , solutie injectabila
Indicatii: Osteoporoza (senila sau iatrogena), stari de casexie si de nutritie la batrani, boli cronice debilitante, stare casectica prin boala canceroasa, urmari ale interventiilor chirurgicale majore, arsuri intinse, tratament cortizonic prelungit, radioterapie; anemii prin hipoplazie medulara; cancer mamar metastatic.
DECARIS , comprimate
Indicatii: Infestari cu: Ascaris lumbricoides, Necator americanus, Strongyloides stercoralis, Trichostrongylus colubriformis si Ankylostoma duodenale.
Dectova
Dectova este un medicament antiviral utilizat pentru tratamentul gripei insotite de complicatii si care poate pune viata in pericol, cauzate de virusul gripal de tip A sau B la adulti si la copii si adolescenti incepand cu varsta de 6 luni.
Decubal anti-itch gel
Gel calmant folosit pentru inlaturarea senzatiei de mancarime asociata iritatiilor pielii.
Deep Heat Rub
Deep Heat Rub contine salicilat de metil, mentol, ulei de eucalipt si ulei de terebentina.
Deep Relief 50 mg/30 mg pe gram, gel
Indicatii: Pentru ameliorarea durerilor de origine reumatica, durerilor musculare, durerilor si inflamatiilor cum sunt: luxatii, entorse si traumatisme sportive.
Defebryl 500 mg, comprimate
Indicatii: tratamentul simptomatic al durerilor usoare si moderate cu diferite localizari: cefalee, artralgii, lombalgii, algii dentare, dismenoree
Deferasirox Mylan
Deferasirox Mylan este un medicament utilizat pentru tratarea supraincarcarii cronice cu fier (exces de fier in organism).
Deferasirox Teva
Deferasirox Teva contine o substanta activa numita deferasirox. Acesta este un chelator de fier, care este un medicament utilizat pentru a elimina surplusul de fier din organism (numit si supraincarcare cu fier).
Deferiprone Lipomed
Deferiprone Lipomed este un „chelator al fierului” (o substanta care se leaga de fier) utilizat pentru tratarea supraincarcarii cu fier (exces de fier in organism) la pacientii cu talasemie majora.
Defitelio solutie perfuzabila
Defitelio este un medicament care contine substanta activa defibrotida. Este utilizat pentru tratamentul bolii veno-ocluzive hepatice (BVO) severe la pacientii carora li se efectueaza transplant de celule stem hematopoietice (sanguine).
Deflamol Unguent
Indicatii terapeutice: Tratamentul dermatitelor iritative, mai ales al eritemului fesier la bebelusi.
Defrozyp 75 mg
Defrozyp apartine unei clase de medicamente numite antiagregante plachetare.
Defumoxan
Renuntarea la fumat si reducerea poftei de nicotina la fumatorii care doresc sa se opreasca din fumat. Obiectivul tratamentului cu Defumoxan este renuntarea permanenta la utilizarea -produselor cu continut de nicotina.
Dekenor
Dekenor este un medicament analgezic (impotriva durerii) care face parte din grupa medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Delfen, unguent vaginal
Indicatii: Contraceptie.
Delstrigo
Delstrigo este un medicament antiviral utilizat pentru tratarea adultilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), virus care provoaca sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).
Deltyba
Deltyba este un medicament impotriva tuberculozei care contine substanta activa delamanid.
Dentinox Gel N
Recomandat de la aparitia primului dintisor. Se poate utiliza, in caz de nevoie, pana la eruptia tuturor dintisorilor de lapte.
Dentocalm, unguent
Indicatii: Unguentul Dentocalm este utilizat pentru tratamentul simptomatic al: durerii determinate de leziuni minore ale mucoasei bucale sau gingivale cauzate de iritatia datorata periajului, mestecatului sau altor leziuni;
DENTOCALMIN, solutie pentru uz extern produs stomatologic
Indicatii: Pulpite. Anestezie de compresiune.
DEPAKINE CHRONO 300 mg
Depakine Chrono 300 mg este indicat in crize epileptice generalizate cum sunt crizele tonico-clonice (grand mal), absenţele (petit mal), crizele mioclonice şi crizele atone. Crize epileptice parţiale (focale).
DEPAKINE® CHRONO 500 mg, comprimate filmate divizabile retard
Indicatii: Acest medicament este un antiepileptic. Este recomandat in tratamentul diferitelor forme de epilepsie ale adultilor si copiilor cu greutatea peste 17 kg si in tratamentul unor tulburari de comportament observate in timpul convulsiilor.
Deplatt 75 mg
Deplatt apartine unei clase de medicamente numite antiagregante plachetare.
DEPO MEDROL
Indicatii : Glucocorticoizii trebuie considerati numai ca tratament pur simptomatic, cu exceptia unor afectiuni endocrinologice, cand se folosesc ca terapie de substitutie.
DEPO-PROVERA, contraceptiv injectabil
Descriere: Suspensie sterila de medroxiprogesteron acetat. Pacientii trebuie avertizati ca acest produs nu protejeaza impotriva infectiilor HIV (SIDA) si a altor boli cu transmitere sexuala.
Depocyte, suspensie injectabila
Indicatii: Leucemia acuta non-limfocitara la adult si copil. Leucemia acuta limfocitara. Leucemia mielocitara cronica (faza blastica).
Depresinal, comprimate filmate
Indicatii: Tratamentul episoadelor depresive majore. Tratamentul tulburarii de panica insotite sau nu de agorafobie.
Dercin, pulbere pentru solutie perfuzabila
Indicatii: Tratamentul cancerului de vezica urinara avansat local sau metastatic, in asociere cu cisplatina.
Deridust
Deridust este utilizat pentru tratarea barbatilor care prezinta o crestere in dimensiuni a prostatei (hiperplazie benigna de prostata) - o crestere necanceroasa a dimensiunilor glandei prostatice, determinata de producerea in exces a unui hormon, denumit dihidrotestosteron.
Dermatin
Dermatin este indicat pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni: infectii dermice
DERMAZIN® , crema
Indicatii: Tratamentul si profilaxia arsurilor infectate si a ranilor suprainfectate, inclusiv escare si rani adanci netratate.
DERMESONE-N, crema
Indicatii: Dermatozele inflamatorii, incluzand: eczeme, ca de exemplu: eczeme atopice, eczeme infantile, eczeme de staza, dermatita de contact, dermatita seboreica; neurodermatoze: lichen plan, psoriazis; intertrigo; reactii de sensibilitate la diverse tesaturi, la intepaturi de insecte; terapia adjuvanta in eritrodermii.
Dermobacter 5 mg/2 mg/ml
Dermobacter contine clorura de benzalconiu si digluconat de clorhexidina care sunt niste substante antiseptice.
Dermodrin, unguent
Indicatii: Difenhidramina, componentul activ al Dermodrin este un compus cu actiune dovedita antihistaminica si antialergica, un tratament eficient pentru prurit si ameliorarea durerii locale in caz de alergii ale pielii.
DERMOFARM, solutie antimicotica si antiseptica
Indicatii: In micoze, infectii bacteriene ale pielii cu diverse localizari (interdigital, plantar, palmar, periunghial), in dezinfectia instrumentarului medical si de manichiura-pedichiura (exceptand cel de aluminiu), dezinfectia ciorapilor si incaltamintei.
DERMOVATE, crema si unguent
Indicatii: Propionatul de clobetasol este un corticosteroid topic foarte activ, de mare valoare in tratamentul de scurta durata al dermatozelor rezistente, ca de exemplu: psoriazis
Dermozol gel
Agent antifungic cu spectru larg
Descovy
Descovy este un medicament antiviral utilizat in asociere cu alte medicamente pentru tratamentul persoanelor infectate cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), virus care provoaca sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).
DESFERAL, FLACOANE INJECTABILE
Indicatii: Tratamentul supraincarcarii cronice cu fier din hemosideroza posttransfuzionala, in special in talasemia majora, anemia sideroblastica, anemia hemolitica autoimuna si alte anemii cronice;
Desinobon 4 mg/5 ml
Substanta activa din Desinobon este acidul zoledronic, care face parte dintr-un grup de substante denumite bifosfonati. Acidul zoledronic actioneaza prin fixarea sa la nivelul osului si prin scaderea vitezei modificarii osului.
Desirett 75 micrograme
Desirett este utilizat pentru a preveni sarcina.
DESLANOZID
Indicatii : Forme acute sau grave de insuficienta cardiaca, digitalizarea copiilor; fibrilatie si flutter artrial cu ritm rapid, tahicardie paroxistica supraventriculara.
Desloratadină Teva
Desloratadină Teva se utilizează pentru ameliorarea simptomelor de rinită alergică.
Desloratadina Alvogen
Desloratadina Alvogen solutie orala este un medicament antihistaminic care nu va produce somnolenta.
Desloratadina Archie Samuel 5 mg
Desloratadine Archie Samuel este un medicament antialergic care nu va produce somnolenta.
Desloratadina Ibermedgen 0,5 mg/ml
Desloratadina IBERMEDGEN 0,5 mg/ml solutie orala este un medicament antialergic care nu va produce somnolenta.
Desloratadina Sandoz 5 mg
Desloratadina Sandoz este un medicament antialergic care nu va produce somnolenta.
Desloratadina Terapia 5 mg
Desloratadina Terapia este un medicament antialergic, care nu va produce somnolenta.
Desloratadina Teva
Desloratadină Teva se utilizează pentru ameliorarea simptomelor de rinită alergică.
Desloratadina Teva
Desloratadina Teva este un medicament care contine substanta activa desloratadina.
Desloratadine Actavis
Desloratadine Actavis se utilizează pentru ameliorarea simptomelor de rinită alergică
Desloratadine ratiopharm
Desloratadine ratiopharm se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor de rinita alergica sau de urticarie.
Desmopresina Teva, comprimate
Indicatii: tratamentul diabetului insipid central, sensibil la vasopresina
Desmopressin Actavis, comprimate
Indicatii: Diabet insipid central.
Desogestrel Sandoz 75 micrograme comprimate filmate
Desogestrel Sandoz este utilizat pentru a preveni sarcina. Desogestrel Sandoz contine o cantitate mica dintr-unul din hormonii sexuali feminini, progestogenul desogestrel.
DESORELLE
Indicatii : Contraceptie orala.
Desorelle Zilnic 150 micrograme/30 micrograme
Desorelle Zilnic este un comprimat contraceptiv si este utilizat pentru prevenirea sarcinii. Fiecare comprimat filmat alb contine o cantitate mica din doi hormoni feminini diferiti, si anume desogestrel si etinilestradiol. Comprimatele filmate verzi nu contin substante active si sunt numite comrimate placebo.
DETRALEX , drajeuri
Indicatii terapeutice: Tratamentul manifestarilor insuficientei venoase cronice a membrelor inferioare, functionale si organice: senzatie de greutate, durere, crampe nocturne. Tratamentul semnelor functionale legate de criza hemoroidala.
DETRALEX, comprimate filmate
Indicatii : Tratamentul manifestarilor insuficientei venoase cronice a membrelor inferioare, functionale si organice: senzatie de greutate, durere, crampe nocturne. Tratamentul semnelor functionale legate de criza hemoroidala.
Dettolmed 0,2%
DettolMed este utilizat pentru curatarea plagilor superficiale recente si pentru eliminarea bacteriilor frecvent asociate cu infectia plagilor superficiale.
Devaricid 450 mg/50 mg comprimate filmat
Devaricid este indicat la adulti: tratamentul pe termen scurt al simptomelor de insuficienta venoasa cronica (IVC), ca adjuvant la tratamentul conventional al IVC.
Dexagel 0,985 mg/g gel oftalmic
Dexagel 0,985 mg/g gel oftalmic este un gel oftalmic care contine o substanta numita dexametazona.
Dexamed, solutie injectabila, 8 mg/2 ml
Substanta activa este dexametazona fosfat si face parte din grupul de medicamente numit corticosteroizi (glucocorticoizi).
Dexametazona Rompharm 4 mg/ml
Dexametazona Rompharm solutie injectabila contine ca substanta activa fosfat de dexametazona care face parte dintr-un grup de medicamente denumit corticosteroizi.
DEXAMETHASONE SODIUM PHOSPHATE , fiole
Indicatii: Administrare sistemica: Insuficienta corticosuprarenala (asociat cu mineralo-corticoizi), boli de colagen, alergie, urticarie, soc anafilactic, soc toxicoseptic, soc cardiogen, traumatisme craniocerebrale, edem cerebral acut, nefropatii autoimune, neoplazii - asociat chimioterapiei.
Dexatobrom 3 mg+1 mg/ml
DexaTobrom contine tobramicina cu actiune antibiotica si dexametazona (un corticosteroid) cu actiune antiinflamatoare.
Dexdor
Dexdor se utilizează pentru sedarea (calmarea sau inducerea somnolenţei) pacienţilor adulţi în secţii de terapie intensivă din cadrul spitalelor.
Dexketoprofen Rompharm 50 mg/2 ml
Dexketoprofen Rompharm 50 mg/2ml este un medicament pentru calmarea durerii care face parte din grupa medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Dexketoprofen Trometamol Sandoz 12,5mg
Dexketoprofen trometamol Sandoz este un medicament impotriva durerii care face parte din grupa numita antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Dexmedetomidina Kabi 100 micrograme/ml concentrat pentru solutie perfuzabila
Dexmedetomidina Kabi contine o substanta activa numita dexmedetomidina, care apartine unei clase de medicamente numite sedative.
DEXTRAN 40[virg] 100g/l in solutie de CLORURA SODIU 9g/l
Indicatii : Diminuarea circulatiei capilare în: soc traumatic, hemoragic, cardiogen (toxic sau din arsuri), embolie grasoasa, pancreatite, peritonite, ileus paralitic. Îngreunarea circulatiei arteriale si venoase din: tromboze, tromboflebite, gangrena iminenta, ulcus cruris si boala Raynaud.
DEXTRAN 70, 60 g/l in solutie de GLUCOZA 50 g/l
Dextran 70, 60 g/l in solutie de Glucoza 50 g/l se utilizeaza la bolnavii ce prezinta o excretie renala scazuta a clorurii de sodiu sau cand este necesara scaderea aportului de sodiu.
Dextrose Vioser 5 g/100 ml solutie perfuzabila
Dextrose Vioser 5 g/100 ml este o solutie pentru administrare intravenoasa (i.v., in vena).
Dharuxo 2 mg/ ml
Dharuxo apartine grupului de medicamente antitumorale (anticanceroase) numite antracicline.
Dhc Continus 90 mg
Dihidrocodeina [(R,R) tartrat] - substanta activa din DHC Continus - este un analgezic cu actiune centrala si apartine grupei opioidelor.
Diabetiker Vitamine
Indicatii : Produs pentru suplimentarea bilantului nutritiv, destinat adultilor si copiilor, care urmeaza un plan dietetic special, recomandat persoanelor cu diabet zaharat.
Diacomit
Diacomit este un medicament care contine substanta activa stiripentol.
Diafer 50 mg/ml
Diafer contine o combinatie de fier si izomaltoza 1000 (un lant de molecule de zahar).
Diaflex 50 mg capsule
Tratamentul simptomelor la pacientii cu artroza a soldului sau a genunchiului, cu efect intarziat.
Diamilla 75 micrograme
Diamilla contine o cantitate mica dintr-un hormon sexual feminin, progestogenul desogestrel.
DIANE - 35 , drajeuri
Indicatii: Manifestari de adrogenizare la femei precum: acneea, in special formele manifeste si cele insotite de seboree sau inflamatii si formare de noduli (acnee papulo-pustuloasa si acnee nodulo-chistica), formele usoare de hirsutism, alopecia androgena.
Dianeal PD4 Glucose 1,36% m/v (13,6 mg/ml)
Dianeal PD4 Glucose este utilizata la pacienti ai caror rinichi nu functioneaza temporar sau permanent
DIAPHAN MR 60 mg
DIAPHAN MR 60 mg comprimate cu eliberare modificata este un medicament utilizat pentru reducerea concentratiei de zahar din sange (antidiabetic oral apartinand grupei sulfonilureelor).
DIAPREL , comprimate
Indicatii: Diaprelul se adreseaza diabeticilor care necesita tratament antidiabetic oral: diabet non-acidocetozic, non-insulinodependent al adultului si al varstnicului, daca regimul prescris nu este suficient pentru a restabili echilibrul glucidic.
Diaprel MR
Diaprel MR 60 mg comprimate cu eliberare modificata este un medicament utilizat pentru reducerea concentratiei de zahar din sange (antidiabetic oral apartinand grupei sulfonilureelor).
DIAZEPAM , comprimat
Indicatii: Stari de anxietate in nevroze, sindrom psihovegetativ, sindrom de menopauza, stari depresive cu agitatie, afectiuni diverse insotite de tensiune psihica si anxietate;
DIAZEPAM , fiole
Indicatii: Stari de anxietate in nevroze, sindrom psihovegetativ, sindrom de menopauza, stari depresive cu agitatie, afectiuni diverse insotite de tensiune psihica si anxietate; insomnie prin anxietate, pavor nocturn si somnambulism;
Diazepam Desitin Solutie Rectala 5 mg
Diazepam Desitin Solutie Rectala 5 mg apartine grupei farmacoterapeutice: Psiholeptice; anxiolitice; benzodiazepine.
Diazepam Laropharm 10 mg
Grupa farmacoterapeutica: anxiolitice, derivati de benzodiazepina.
Diazepam Laropharm 10 mg
Grupa farmacoterapeutica: anxiolitice, derivati de benzodiazepina.
Diazepam Richter 10 mg
Diazepam-Richter contine o substanta activa numita diazepam.
Dicarbocalm
Tratamentul simptomatic al manifestarilor dureroase din afectiunile eso-gastro-duodenale care evolueaza cu hiperaciditate.
DICARBOCALM , comprimate
Indicatii : Dicarbocalm este indicat in tratamentul simptomatic al afectiunilor gastrice care evolueaza cu hiperaciditate, tradusa prin pirozis, balonare postprandiala, senzatie de jena sau greutate in epigastru etc.
Dicarbocalm Control 20 mg
Dicarbocalm Control contine substanta activa pantoprazol, care blocheaza “pompa” care produce acidul din stomac.
Dicarbocalm cu aroma de coacaze negre 351,9 mg/400 mg suspensie orala in plic
Dicarbocalm cu aroma de coacaze negre este un medicament din grupa antiacide. Substantele active continute in suspensia orala neutralizeaza aciditatea gastrica ameliorand simptomele determinate de hiperaciditate.
Dicarbocalm cu aroma de lamaie 351,9 mg/400 mg suspensie orala in plic
Dicarbocalm cu aroma de lamaie este un medicament din grupa antiacide. Substantele active continute in suspensia orala neutralizeaza aciditatea gastrica, ameliorand simptomele determinate de hiperaciditate.
DICARBOCALM N
Dicarbocalm N, comprimate masticabile, este un medicament din grupa antiacide. Substantele active continute in comprimatele masticabile neutralizeaza aciditatea gastrica ameliorand simptomele determinate de hiperaciditate.
Diclac 50 mg/g, gel
Indicatii: durerilor in cazul formelor localizate ale reumatismului degenerativ, cum sunt: artroze ale articulatiilor mici si genunchiului
Diclac, comprimate
Indicatii: Administrarea sistemica: tratament de lunga durata in: poliartrita reumatsida, spondilita anchilopsietica, poliartrita reumatsida juvenila, sindrom Reiter;
DICLOFENAC , drajeuri
Indicatii: Poliartrita reumatoida, spondilartrita anchilopoietica, artroze, afectiuni reumatice extraarticulare, criza de guta; stari inflamatorii dureroase postoperator, posttraumatice, dupa extractii dentare, inflamatii dureroase in sfera pelvina.
DICLOFENAC , supozitor
Indicatii: Reumatism inflamator cronic (in special poliartrite reumatoide, spondilartrite anchilozante, sindrom Flessinger-Leroy-Reiter, reumatismul din psoriazis) - tratament de lunga durata: unele artroze dureroase si invalidante;
Diclofenac Arena 50 mg
Diclofenac Arena apartine unui grup de medicamente numite „medicamente antiinflamatoare nesteroidiene” (AINS), care sunt utilizate pentru tratamentul durerii si inflamatiei.
Diclofenac Chirmis 10 mg/g, gel
Grupa farmacoterapeutica: preparate topice pentru dureri articulare si musculare; antiinflamatoare nesteroidiene de uz topic.
Diclofenac Duo Pharmaswiss 75 mg
Grupa farmacoterapeutica: antiinflamatoare si antireumatice nesteroidiene, derivati ai acidului acetic si substante inrudite.
Diclofenac Fiterman 10mg/g Crema
Grupa farmacoterapeutica: antiinflamatorii nesteroidiene de uz topic.
Diclofenac Fiterman, gel
Indicatii terapeutice: In tratamentul local simptomatic la adulti si pentru reducerea durerii si inflamatiei:
Diclofenac Hyperion 10mg/g
Grupa farmacoterapeutica: preparate topice pentru dureri articulare si musculare;antiinflamatoare nesteroidiene de uz topic.
Diclofenac MCC 10 mg/g crema
Diclofenac MCC contine ca substanta activa diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local.
Diclofenac MCC 10 mg/g gel
Diclofenac MCC contine ca substanta activa diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local.
Diclofenac MK, crema
Este indicat in: afectiunile inflamatorii si traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, muschilor si articulatiilor; edeme postoperatorii si posttraumatice.
Diclofenac MK, unguent
Diclofenac MK, unguent Este indicat in: afectiuni inflamatorii si traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, muschilor si articulatiilor; edeme postoperatorii si posttraumatice.
Diclofenac Ozone 10 mg/g gel
Diclofenac Ozone contine ca substanta activa diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local.
Diclofenac Rompharm 1 mg/ml picaturi oftalmice.
Diclofenac Rompharm este o soluTie oftalmica (pentru ochi) ce contine substanta activa diclofenac sodic.
Diclofenac Sintofarm 12,5 mg supozitoare
Diclofenacul sodic, ingredientul activ din DICLOFENAC SINTOFARM 12,5 mg supozitoare, face parte din grupul medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Diclofenac Sodic 100 mg
Grupa farmacoterapeutica: antiinflamatoare si antireumatice nesteroidiene, derivati ai acidului acetic si substante inrudite.
Diclofenac Terapia 10 mg/g crema
Diclofenac Terapia contine ca substanta activa diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local.
Diclofenac Tis 10 mg/g gel
Diclofenac Tis contine ca substanta activa diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local.
Diclogenopt 1 mg/3 mg/ml
Diclogenopt contine diclofenac sodic si gentamicina. Diclofenacul sodic este un antiinflamator nesteroidian, iar gentamicina este un antibiotic aminoglicozidic.
DICLOGESIC , tablete
Indicatii: Artrite reumatoide, osteoartrite si spondilita anchilopoetica; reumatism nonarticular; afectiuni musculo-scheletale, sindroame dureroase ale coloanei vertebrale; postoperator si posttraumatic, dureri post-manevre stomatologice;
DICLOGESIC, supozitoare pentru copii
INDICATII: Diclogesic® 12,5 supozitoare pentru copii este indicat in urmatoarele conditii patologice:
Diclopram 75 mg/20 mg capsule
Diclopram contine doua substante active intr-o singura capsula. Aceste substante active sunt diclofenac sodic (75 mg) si omeprazol (20 mg).
Dicloreum 150 mg capsule cu eliberare prelungita
Dicloreum 150 mg capsule cu eliberare prelungita contine ca substanta activa diclofenac care face parte din categoria medicamentelor denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Dicloreum, spuma cutanata, 30 mg/g
Tratamentul local al afectiunilor dureroase si flogistice reumatice sau traumatice ale incheieturilor, muschilor, tendoanelor si ligamentelor.
Diclorhidrat de betahistina Accord 24 mg comprimate
Betahistina este un tip de medicament denumit “analog al histaminei”.
Diclosal 10 mg/g crema
Diclosal contine ca substanta activa diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local.
DICLOSAL GEL 1%
INDICATII TERAPEUTICE : Afectiuni inflamatorii si traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, muschilor si articulatiilor. Edeme postoperatorii si posttraumatice.
Diclosin 50 mg/g gel
DICLOSIN gel face parte din grupa farmacoterapeutica: preparate topice pentru dureri articulare si musculare; antiinflamatoare nesteroidiene de uz topic.
Diclotard 100 mg
Diclotard contine o substanta activa numita diclofenac sodic, care apartine grupei de medicamente cunoscute ca anti-inflamatorii non-steroidiene (AINS).
DICYNONE
Indicatii : Chirurgie: profilaxia si tratamentul hemoragiilor per- si postoperatorii în toate interventiile delicate sau pe tesuturi bogat vascularizate: ORL, ginecologie, obstetrica, urologie.
Dida comprimate
Indicatii : Ajuta la mentienrea unui echilibru sanatos al candidei Albicans.
Didanozina Aurobindo 250 mg
Didanozina Aurobindo este un medicament utilizat in asociere cu alte medicamente pentru tratarea adultilor infectati cu HIV (virusul imunodeficientei umane).
Dienille, comprimate filmate
ndicatii: Contraceptie hormonala.
Dienorette 2 mg/0,03 mg comprimate filmate
Dienorette este un comprimat contraceptiv hormonal pentru femei (contraceptiv oral combinat, cunoscut si cu numele de ”comprimat contraceptiv”).
DIFEBIOM , comprimate
Indicatii: Ca medicatie adjuvanta in ateroscleroza, hipertensiune arteriala, angiopatii diabetice, afectiuni vasculare retiniene, purpura, tulburari hemoragice la cirotici, varice, sechele de flebita, hemoroizi.
Dificlir Comprimate
Dificlir se utilizează pentru tratarea adulţilor cu infecţii cauzate de bacteria Clostridium difficile.
Diflazon, Capsule
Diflazon este indicat pentru profilaxia infectiilor candidozice in cazul transplantului de celule stem hematopoietice si la pacienti cu neoplazii care primesc citostatice sau radioterapie.
Diflex gel
Este indicat in: afectiuni inflamatorii si traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, muschilor si articulatiilor; edeme postoperatorii si posttraumatice.
DIFLUCAN
Indicatii : Tratamentul poate fi instituit înainte de a afla rezultatul culturilor sau altor analize de laborator; dar odata ce aceste rezultate devin disponibile tratamentul antiinfectios va fi ajustat corespunzator.
Diflucan 2mg/ml
Diflucan apartine unui grup de medicamente denumite “antifungice”. Substanta activa este fluconazolul.
Difrarel E
Difrarel E face parte din grupa: alte produse capilarotonice. Tratamentul adjuvant al tulburarilor vederii mezopica si scotopica (hemeralopie), miopiei.
Digen 20 mg
Digen contine o substanta activa care se numeste esomeprazol.
DIGESTAL , drajeuri
INDICATII TERAPEUTICE : pancreatita cronica si fibroza pancreatica dupa rezectie de pancreas, stomac, duoden sau vezica biliara mucoviscidoza
DIGOXIN , comprimate
Indicatii: Insuficienta cardiaca acuta, insuficienta cardiaca congestiva, cord pulmonar cronic, insuficienta cardiaca la copii (in cursul cardiopatiilor congenitale sau capatate); fibrilatie si flutter atriale, tahicardie supraventriculara.
Digoxin Zentiva 0,25 mg comprimate
Digoxina este un medicament indicat in terapia inimii si a sistemului cardiovascular.
Digoxin Zentiva 0,5 mg / 2 ml solutie injectabila
Digoxina este un medicament indicat in terapia inimii si a sistemului cardiovascular.
Diguan, comprimate
Indicatii: Diabet zaharat non insulino-dependent (de tip 2), in special la pacientii obezi, cand nu se poate exercita un control metabolic eficient numai prin dieta si exercitiu fizic.
Dilatan 20 mg comprimate filmate
Acest medicament este destinat utilizarii la adulti, in asociere cu alte medicamente pentru tratamentul anginei pectorale (durere in piept cauzata de boala coronariana).
DILATAN MR 35 mg
Acest medicament este destinat utilizarii la adulti, in asociere cu alte medicamente pentru tratamentul anginei pectorale (durere in piept cauzata de boala coronariana).
DILATREND
Indicatii : Insuficienta cardiaca cu tulburari cardiace la efort fizic mediu si mic, asociat medicatiei de baza.
Dilochob 18 micrograme capsule cu pulbere de inhalat
Dilochob 18 micrograme ajuta pacientii cu bronhopneumopatie cronica obstructiva (BPOC) sa respire mai usor. BPOC este o afectiune cronica a plamanilor care produce scurtarea respiratiei si tuse.
Dilorym
Dilorym este utilizat la pacienti adulti pentru tratamentul:anginei pectorale stabile simptomatice (afectiune care determina durere in piept); insuficientei cardiace cronice.
DILTIAZEM , comprimate
Indicatii: Diltiazem este indicat in profilaxia si terapia insuficientei coronariene, anginei pectorale, anginei Prinzmetal, hipertensiunii arteriale esentiale usoare sau moderate si dupa infarctul miocardic.
Diltiazem Arena 60 mg comprimate
Diltiazem Arena contine ca substanta activa clorhidratul de diltiazem, care face parte din grupa medicamentelor denumite blocante ale canalelor de calciu.
Diltiazem Bioeel 60 mg
Diltiazem Bioeel 60 mg face parte din grupa medicamentelor blocante selective ale canalelor de calciu cu efecte cardiace directe, derivati de benzodiazepine.
Diltiazem LPH 60 mg comprimate
Diltiazem LPH contine ca substanta activa clorhidratul de diltiazem.
Diltiazem SR Rompharm 90 mg capsule cu eliberare prelungita
Diltiazem SR Rompharm 90 mg contine o substanta denumita clorhidrat de diltiazem.
Dilvas 100 mg comprimate
Dilvas apartine unei grupe de medicamente numite inhibitori de fosfodiesteraza de tip 3.
Dilzem 90 mg
Dilzem face din grupa de medicamente denumite blocante ale canalelor de calciu.
Dimenhidrinat Galenica 50mg comprimate sublinguale
Dimenhidrinat Galenica apartine unui grup de medicamente cunoscute drept medicamente antihistaminice.
Dimetilfumarat Mylan
Dimetilfumaratul Mylan este un medicament utilizat pentru tratarea sclerozei multiple (SM).
Dinarex
Dinarex este un medicament utilizat pentru amelioararea tusei uscate si iritative. Siropul contine bromhidrat de dextrometorfan care este un antitusiv ce ajuta la oprirea tusei.
Diniter, capsule cu eliberare prelungita
Indicatii: Profilaxia si trat. curativ al crizelor de angina pectorala, IC cronica, tratamentul cardiopatiei ischemice dureroase, sechele post-IMA, IMA recent cu insuficienta acuta ventriculara stanga, IC dreapta, rinite angiospastice, afectiuni ale vaselor periferice insotite de spasm.
Dinutuximab beta Apeiron
Dinutuximab beta Apeiron este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea neuroblastomului, un tip de cancer al celulelor nervoase, la pacientii cu varsta de peste 1 an.
Diocor 50 mg/20 mg capsule
Diocor contine doua substante active spironolactona si furosemid, substante care apartin unui grup de medicamente denumite “diuretice”.
DIOPLEX SR 1,5 mg comprimate cu eliberare prelungita
Acest medicament este utilizat pentru reducerea tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala). Medicamentul se prezinta sub forma de comprimat cu eliberare prelungita care contine indapamida ca substanta activa.
Diosmina
Diosmina REMEDIA este un medicament venotonic si vasoprotector. Acesta creste tonusul venelor si rezistenta capilarelor (vase de sange mici).
DIOVAN
Indicatii: Hipertensiune arteriala.
Dioxid de carbon Linde
Dioxid de carbon Linde-100% gaz medicinal lichefiat, contine dioxid de carbon. Acest medicament apartine Grupului farmacoterapeutic: Alte produse terapeutice - gaze medicinale, codul ATC: V03AN02.
Dipeptiven 200 mg/ml concentrat pentru solutie perfuzabila
Dipeptiven contine alanil-glutamina, care completeaza componenta proteica din alimentatie, atunci cand necesitatile organismului sunt crescute.
Diphereline 0,1 mg, flacoane injectabile
Indicatii: Acest medicament este un analog al hormonului natural.
Diphereline PR 11,25 mg
Diphereline PR contine triptorelina, un analog de sinteza al hormonului natural eliberator de gonadotrofine.
Dipimet 500 mg
Dipimet apartine grupei de medicamente numita biguanide si contine o substanta activa numita metformin.
DIPIRIDAMOL , comprimate filmate
Indicatii : Cardiopatie ischemica cronica (nu influenteaza imediat crizele de angor pectoris si nu impiedica tulburarile electrocardiografice de efort, dar in administrare prelungita diminua intensitatea crizelor si le distanteaza in timp, uneori le suprima).
Dipiridamol Zentiva 25 mg comprimate filmate
Dipiridamol Zentiva este un medicament ce apartine unui grup numit antiagregante plachetare.
Dipperam 5 mg/80
Dipperam comprimate contine doua substante numite amlodipina si valsartan. Ambele substante ajuta la controlul tensiunii arteriale mari.
Dipperam HCT 5 mg/160 mg/12,5 mg comprimate filmate
Dipperam HCT comprimate contine trei substante numite amlodipina, valsartan si hidroclorotiazida. Toate aceste substante ajuta la controlul tensiunii arteriale mari.
Diprogenta 0,5 mg/1 mg pe gram crema
Diprogenta contine 2 substante active: betametazona (un corticosteroid puternic) si gentamicina (un antibiotic de tip aminoglicozida).
DIPROGENTA, crema
Indicatii: Dermatozele inflamatorii care raspund la tratament corticoresteroid topic complicate cu infectii secundare cauzate de microorganisme sensibile la gentamicina sau cand este suspectata posibilitatea aparitiei unor asemenea infectii.
DIPROPHOS , solutie injectabila
Indicatii: Afectiuni osteoarticulare si ale tesuturilor moi (artrita reumatoida, osteoartrita, spondilita anchilozanta, bursita, etc.), afectiuni pediatrice, afectiuni alergice (astm bronsic cronic, edem angioneurotic, etc.), afectiuni dermatologice steroid-responsive, boli de colagen.
Diprophos suspensie injectabila
DIPROPHOS suspensie apartine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de corticosteroizi.
DIPROSALIC , unguent
Indicatii: Dermatozele hiperkeratozice care raspund la tratament corticosteroid topic (psoriazis, eczeme cronice, dermatita seboreica, ihtioza). Diprosalic lotiune este indicat pentru indepartarea manifestarilor inflamatorii ale psoriazisului si dermatitei seboreice ale scalpului.
Diprosalic Unguent
Diprosalic face parte din grupa: corticosteroizi de uz dermatologic, corticosteroizi cu potenta mare in alte combinatii.
Diprozin ,drajeuri
Indicatii: In tratamentul epilepsiei cu crize generalizate, prezentand simptomatologie convulsiva (grand mal) sau neconvulsiva (absente, crize akinetice), in epilepsie psihomotorie.
Distonocalm comprimate filmate
Distonocalm este o combinatie de substante ale caror efecte principale sunt potentate prin asociere.
DISTONOCALM, comprimate filmate
Indicatii: Distonii neuro-vegetative cu manifestari digestive (dureri abdominale, difuze sau localizate, senzatie de balonare sau greutate epigastrica, arsuri epigastrice, greturi, varsaturi, tulburari ale tranzitului intestinal),
Diuremid SR 1,5 mg
Diuremid SR este utilizat pentru reducerea tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala).
Diurex 50, capsule
Indicatii: Tratamentul edemelor rezistente (mai ales al celor asociate cu hiperaldosteronism secundar) din cadrul insuficientei cardiace congestive cronice si cirozei hepatice.
Diurocard 50 mg/20 mg capsule
Diurocard contine doua substante active spironolactona si furosemida, substante care apartin unui grup de medicamente denumite “diuretice”.
DivaDeva I-Serum pentru Cercane
DivaDeva I-Serum ser profesional pentru cearcane si retentiile de apa din jurul ochilor.
DivaDeva Red Tea
DivaDeva Red Tea lupta eficient in lupta impotriva imbatranirii premature a tenului.
DivaDeva Restore Tratament Profesional de Revitalizare a Pielii
DivaDeva Restore Tratament de Revitalizare a Pielii pentru pielea obosita, lasata, ridata, deshidratata.
DOBUTAMIN GIULINI
Indicatii : Tratamentul inotrop pozitiv al insuficientei cardiace acute sau cronice decompensate acut, de tip antero- sau/si retrograd.
Dobutamina Admeda 250 mg
Dobutamina Admeda este utilizata pentru tratamentul inotrop pozitiv (de crestere a fortei de contractie a inimii) la pacientii cu decompensare cardiaca datorata scaderii fortei de contractie a inimii.
Dobutamina Claris 12,5 mg/ml
Dobutamina Claris contine substanta activa dobutamina, care apartine unui grup de medicamente numite agonisti ai receptorilor beta (stimulanti ai inimii). Dobutamina este utilizata pentru a stimula inima la adultii care au insuficienta cardiaca.
Dobutamina Panpharma 250 mg/20 ml
Dobutamina Panpharma contine substanta activa dobutamina, care apartine unui grup de medicamente numite agonisti ai receptorilor beta (stimulante ale inimii).
DOBUTREX
Indicatii : Dobutamina clorhidrat este indicata cand este nevoie de stimulare inotropa în tratamentul pacientilor cu stari de hipoperfuzie, al caror debit cardiac este insuficient fata de nevoile circulatorii.
Docefrez
Docefrez se utilizeaza pentru tratamentul mai multor tipuri de cancer.
Docetaxel
Indicatii: Docetaxel Winthrop este un medicament impotriva cancerului.
Docetaxel Accord Concentrat pentru Solutie Perfuzabila
Docetaxel Accord se utilizează pentru tratarea unor tipuri de cancer.
Docetaxel Actavis 20 mg/0,5 ml
Numele acestui medicament este Docetaxel Actavis. Denumirea Comuna Internationala a substantei active este docetaxel. Docetaxelul este o substanta derivata din frunzele copacului tisa.
Docetaxel Dr. Reddy’s 160 mg/8 ml
Docetaxelul este o substanta derivata din acele copacului tisa. Docetaxelul apartine grupului de medicamente pentru tratamentul cancerului denumite taxoide.
Docetaxel Ebewe 10 mg/ml
Numele acestui medicament este Docetaxel Ebewe. Denumirea comuna este docetaxel.Docetaxel este o substanta derivata din acele copacului Tisa.
Docetaxel Egis 20 mg/ ml
Docetaxelul apartine clasei de medicamente anticanceroase numite taxoide.
Docetaxel Hospira UK Limited
Docetaxel Hospira UK Limited este un medicament împotriva cancerului.
Docetaxel Kabi
Docetaxel Kabi se utilizează pentru tratarea unor tipuri de cancer.
Docetaxel Mylan
Docetaxel Mylan se utilizează pentru tratarea unor tipuri de cancer.
Docetaxel Pfizer 10 mg/ml
Numele acestui medicament este Docetaxel Pfizer. Docetaxelul apartine grupului de medicamente antineoplazice denumite taxoide, care sunt extrase din acele copacului tisa.
Docetaxel Teva
Docetaxel Teva se utilizează pentru tratamentul cancerului.
Docetaxel Winthrop
Docetaxel Winthrop se utilizeaza pentru tratarea cancerului mamar, cancerului pulmonar non-microcelular, cancerului de prostata, adenocarcinomului gastric, cancerului localizat in zona capului si a gatului.
Dolenio 1178 mg, comprimate filmate
Indicatii: Ameliorarea simptomelor osteoartritei genunchiului cu intensitate usoara pana la moderata.
Dolforin, plasture transdermic
Indicatii: Durere cronica severa care poate fi tratata adecvat doar cu analgezice opioide.
Dolips cu aroma de portocala 8,75 mg
Dolips cu aroma de portocala 8,75 mg pastile contine flurbiprofen. Acesta apartine unui grup de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Dolnada 10 mg
Dolnada v-a fost prescris pentru tratamentul durerilor severe, care pot fi controlate adecvat numai cu analgezice opioide. Clorhidratul de naloxona este adaugat pentru a contracara constipatia.
Doloxib 30 mg comprimate filmate
Doloxib contine substanta activa etoricoxib. Doloxib face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori selectivi de COX-2.
Domotil 10 mg
DOMOTIL contine domperidona, o substanta din clasa antagonistilor dopaminergici, care actioneaza asupra motilitatii intestinale (miscari ale intestinului).
Dona 1500 mg
Dona contine ca substanta activa sulfatul de glucozamina, care apartine grupului numit alte medicamente antireumatice si antiinflamatoare nesteroidiene.
DONA, pulbere
Indicatii: Boala artrozica cu diferite localizari (genunchi, sold, coloana vertebrala, umar, mana, glezna etc.).
Donasert 20 micrograme/24 ore
Donasert este un sistem cu cedare intrauterina (SIU) pentru inserare in uter, utilizat pentru prevenirea sarcinii.
Donasertone 20 micrograme/24 ore sistem cu cedare intrauterina
Donasertone este un sistem cu cedare intrauterina (SIU) pentru inserare in uter, unde elibereaza lent hormonul levonorgestrel.
Donecept 5 mg
Donecept apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori de acetilcolinesteraza, indicat in boala Alzheimer.
Donepesan 10 mg
Donepesan apartine unei clase de medicamente denumite inhibitori de acetilcolinesteraza. Donepezil creste la nivelul creierului valorile substantei (acetilcolina) care influenteaza memoria, prin incetinirea descompunerii acetilcolinei.
Donepezil Hameln
Donepezil Hameln apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori de acetilcolinesteraza, utilizat pentru a trata simptomele dementei la pacientii diagnosticati cu forma usoara pana la moderat-severa de boala Alzheimer.
Donepezil hameln
Donepezil creste valorile substantei care afecteaza memoria (acetilcolina) in creier prin incetinirea descompunerii ei.
Donepezil hameln 5 mg comprimate filmate
Donepezil hameln apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori de acetilcolinesteraza.Donepezil creste valorile substantei care afecteaza memoria (acetilcolina) in creier prin incetinirea descompunerii ei.
Donepezil Nucleus, comprimate filmate
Indicatii: Donepezil Nucleus este indicat pentru tratamentul simptomatic al formelor usoare pana la moderat-severe de demenfa Azheimer.
Donepezil Teva
Clorhidratul de donepezil apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori de acetilcolinesteraza.
Donepezil Torrent
Donepezil Torrent apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori de acetilcolinesteraza, utilizat pentru a trata simptomele dementei la pacientii diagnosticati cu forma usoara pana la moderata de boala Alzheimer.
Donesyn 10 mg, comprimate filmate
Indicatii: Clorhidratul de donepezil este indicat pentru tratamentul simptomatic al dementei Alzheimer usoare sau moderate.
Dopamin giulini 200, solutie injectabila
Indicatii: Starile de soc, cum ar fi cele din insuficienta cardiaca sau post-infarct de miocard (soc cardiogen); postoperator (soc postoperator);
Dopamine, fiole
Indicatii: Soc cardiogen (in special in infarctul miocardic), soc septic, soc anafilactic si soc dupa transfuzii sanguine.
DOPEGYT , comprimate
Indicatii: Forme moderate sau severe de hipertensiune arteriala (in asociatie cu un diuretic, eventual cu alte antihipertensive); HTA gravidica.
Doptelet
Doptelet este un medicament utilizat pentru a preveni sangerarea excesiva la adultii cu trombocitopenie cauzata de boala hepatica de lunga durata. La pacientii cu trombocitopenie numarul de trombocite (componente din sange care ajuta la coagularea sa) este scazut, ceea ce poate cauza sangerare excesiva.
Doreta 37,5 mg/325 mg, comprimate filmate
Indicatii: Doreta comprimate este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerii de intensitate moderata pana la severa.
Doreta EP 75 mg/650 mg
Doreta EP este o combinatie de doua analgezice (medicamente contra durerii), tramadol si paracetamol, care actioneaza impreuna si calmeaza durerea.
Doribax 500 mg pulbere pentru solutie perfuzabila
Indicatii terapeutice: Doribax este un antibiotic. Doribax actioneaza prin distrugerea diferitelor tipuri de bacterii (germeni) care determina infectii in diferite parti ale corpului.
DORMICUM, comprimate filmate
Indicatii: Tulburari ale ritmului somnului si toate formele de insomnie, indeosebi in situatii cu adormire dificila initiala sau dupa o trezire prematura.
Dormicum, solutie injectabila
Indicatii: Oral: Tulburari ale ritmului somnului si insomnie.
Dornite 25 mg comprimate filmate
Dornite este un medicament cu proprietati sedative (un antihistaminic, un sedativ). Dornite este utilizat pentru tratamentul simptomatic de scurta durata a insomniilor ocazionale (probleme de adormire si trezire la miezul noptii) la adulti.
DORYXAS, solutie injectabila
Indicatii: Este recomandat in contraceptia hormonala.
Dorzolamida Arena 20 mg/ml
Dorzolamida Arena este o solutie sterila de picaturi de ochi. Medicul dumneavoastra v-a prescris Dorzolamida Arena, deoarece testele arata ca aveti o afectiune, cum ar fi glaucom, care determina o presiune ridicata l nivelul ochiului (sau ochilor) dumneavoastra.
Dorzolamide Teva 20 mg/ml, picaturi oftalmice, solutie
Indicatii: ca monoterapie, la pacientii care nu raspund la beta-blocante sau in cazul in care beta-blocantele sunt contraindicate
Dorzopt 20 mg/ml
Dorzopt este o solutie oftalmica ce contine substanta activa dorzolamida. Dorzopt se utilizeaza pentru a trata presiunea crescuta din interiorul ochiului. Aceasta presiune poate duce la o afectiune numita glaucom.
Dorzostill 20 mg-ml picaturi oftalmice, solutie
Dorzostill este un medicament pentru ochi (picaturi pentru ochi) care contine dorzolamida, care face parte dintr-o clasa de medicamente numite „inhibitori de anhidraza carbonica”.
Dospelin 5 mg comprimate filmate
Dospelin apartine unui grup de medicamente numite inhibitori de acetilcolinesteraza, fiind indicat pentru tratamentul simptomelor de dementa la pacienti diagnosticati cu forma usoara pana la moderata de boala Azlheimer.
DOSTINEX® , tablete
Indicatii: Prevenirea sau suprimarea lactatiei. Tulburari determinate de hiperprolactinemie: amenoree, menstruatii neregulate, infertilitate, secretie lactata (pentru femei) sau impotenta, scaderea libidoului (pentru barbati).
Dotagita 0,5 mmol-ml solutie injectabila unidoza
Dotagita este un medicament utilizat in scop diagnostic. Apartine unui grup de medii de contrast utilizate pentru imagistica prin rezonanta magnetica (IRM).
Dotagraf
Dotagraf este o substanta de contrast utilizata in scop diagnostic. Apartine unui grup de medii de contrast utilizate pentru Imagistica prin Rezonanta Magnetica (IRM).
Dotarem 0,5 mmol-ml, solutie injectabila multidoza
Dotarem este un medicament utilizat in scop diagnostic la adulti si copii. Apartine unui grup de medii de contrast utilizate pentru rezonanta magnetica IRM (Imagistica prin rezonanta magnetica).
Dovato
Dovato este un medicament pentru tratarea infectiei cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV1) la adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani care au o greutate de cel putin 40 kg.
Doxazosin Teva 4 mg, comprimate cu eliberare prelungita
Indicatii: Hipertensiune arteriala esentiala. Doxazosina nu este indicata ca terapie de prima linie.
DOXEPIN , drajeuri
Indicatii: Stari depresive de intensitate moderata, mai ales cand sunt insotite de anxietate; stari anxioase, sindrom psihovegetativ; sindrom de abstinenta la alcool, sedative si hipnotice.
DOXICICLINA, capsule
Indicatii: Infectii cauzate de microorganisme sensibile la Doxiciclina: Infectii ale aparatului respirator: este antibioticul de electie in episoadele acute ale bronsitelor cronice provocate de pneumococi, streptococi, Haemophilus influenzae si in pneumonii atipice, cand agentul patogen este Chlamydia sau Mycoplasma.
Doxilek
Indicatii: Prevenirea si tratamentul retinopatiei (angiopatiei) diabetice; prevenirea si tratamentul leziunilor capilare, aparute datorita circulatiei venoase modificata patologic a membrelor inferioare, asociata cu edem (flebopatie a membrelor inferioare sau asa-numitele simptome pre-varicoase si varicoase).
Doxiproct Plus
DOXIPROCT PLUS este o combinatie de trei substante active: dobesilat de calciu monohidrat, clorhidrat de lidocaina, acetat de dexametazona.
DOXIPROCT® , supozitor
Indicatii: Hemoroizi interni si externi. Prurit anal, eczema anala. Anita, perianita, criptita, papilita, tromboza hemoroidala acuta, fisura anala. Tratamentul preoperator si postoperator in caz de hemoroidectomie. Hemoroizii sarcinii.
Doxium
Indicatii: Doxium este indicat in microangiopatii, in particular in retinopatia diabetica, in toate manifestarile de insuficienta venoasa cronica insotita de dureri, crampe, parestezii;
DOXIUM , capsule
Indicatii: Doxium este indicat in microangiopatii, in particular in retinopatia diabetica, in toate manifestarile de insuficienta venoasa cronica insotita de dureri, crampe, parestezii;
DOXIVENIL , gel
Indicatii: Insuficienta venoasa cronica, picioare grele si dureroase, crampe, edeme, cordon varicos dureros, sindrom posttrombotic, tromboflebite superficiale.
DOXORUBICIN, FLACOANE INJECTABILE
Indicatii: Doxorubicin este eficient terapeutic in regresia diverselor maladii neoplazice: leucemie limfoblastica, leucemie mieloblastica acuta, tumoare Wilms, neuroblastom,
Doxorubicina Actavis 2 mg/ml
Doxorubicina Actavis apartine grupului de medicamente anticanceroase numite antracicline.
DOXYDAR
Indicatii : Doxydar esta indicat în tratamentul infectiilor provocate de variate microorganisme: bacterii grampozitive, gramnegative, Rickettsii, Mycoplasme, Chlamydii, Treponeme; infectii ORL (otite medii, sinuzite, amigdalite, faringite); infectii ale tractului respirator (bronsite, bronhopneumonii, pneumonii);
DOXYDAR , capsule
Indicatii: Doxydar esta indicat in tratamentul infectiilor provocate de variate microorganisme: bacterii grampozitive, gramnegative, Rickettsii, Mycoplasme, Chlamydii, Treponeme; infectii ORL (otite medii, sinuzite, amigdalite, faringite);
Dozzex
Dozzex contine substanta activa duloxetina. Dozzex creste valorile serotoninei si noradrenalinei de la nivelul sistemului nervos.
Dr. Mom pastile pentru gat
Indicatii: Doktor Mom pastile pentru supt pe baza de plante cu diverse arome de fructe, contine o combinatie de extracte de plante foarte bine tolerate de organism, fara efecte secundare cu un efect benefic asupra tractului respirator.
Drill fara zahar
Drill fara zahar contine un antiseptic local cu actiune antimicrobiana si un anestezic local care reduce durerea.
Drill miere cu aroma de trandafir 3 mg
Drill miere cu aroma de trandafir contine un antiseptic local cu actiune antimicrobiana si un anestezic local care reduce durerea. Drill miere cu aroma de trandafir se recomanda in inflamatia mucoasei orofaringiene (usoara durere in gat) fara febra, a aftelor (ulceratii la nivelul gurii) sau in cazul altor leziuni de la nivelul mucoasei bucale.
DRILL, drajeuri
Indicatii: Acest medicament este recomandat pentru iritatii usoare ale gatului, care nu implica febra, pentru afte orale sau leziuni bucale usoare. El contine un anestezic local si un atiseptic.
DRIPTANE
Indicatii : Adulti: imperiozitate urinara la femei, cu sau fara pierderi de urina, în cazurile de vezica instabila cu exceptia incontinentei urinare de efort - vezica neurologica spastica. Copii peste varsta de 5 ani: Enurezis numai în cazul în care contextul clinic indica imaturitate vezicala (prezenta tulburarilor urinare diurne).
DROPERIDOL, solutie injectabila , fiole
Indicatii: Se recomanda: in combinatie cu Fentanyl injectabil, in tratamentul neuroleptanalgezic la pacientii varstnici, cu circulatie labila, cu stare generala alterata; in tratamentul agitatiei psihice post-operatorii;
DROPIL
Indicatii : Produsul este indicat în tratamentul glaucomului cronic, în timp ce în glaucomul acut se foloseste numai în cazuri de urgenta chirurgicala sau în combinatie cu alte substante miotice sau inhibitori ai anhidrazei carbonice.
Dropizol 10 mg/ml
Dropizol apartine unui grup de medicamente numite antipropulsive si este utilizat la adulti in tratamentul diareei severe cauzata de medicamentele utilizate pentru tratamentul cancerului si radioterapie sau de anumite tipuri de tumori.
Drosetil
Drosetil 0,03 mg/3 mg comprimate filmate este un comprimat contraceptiv si este utilizat pentru prevenirea aparitiei sarcinii.
Drovelis
Drovelis este un contraceptiv hormonal combinat. Contine substantele active drospirenona si estetrol monohidrat.
Drytec 2,5
Acest medicament este un produs radiofarmaceutic utilizat numai pentru diagnostic. Drytec este folosit pentru a ajuta la identificarea bolii.
Duac Gel
DUAC gel este folosit la tratarea acneei moderate pana la severe aparuta pe pielea dumneavoastra.
Duador comprimate filmate
Albendazolul este un antihelmintic cu spectru larg, activ fata de nematode, cestode si alti paraziti.
Duaklir Genuair pulbere
Duaklir Genuair este un medicament care se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor bronhopneumopatiei cronice obstructive (BPOC) la adulti.
Duaspir Diskus, pulbere de inhalat
Duaspir Diskus este indicat in tratamentul de fond al astmului bronsic, in cazurile in care este adecvata utilizarea unei asocieri
Duavive comprimate
Duavive este un medicament utilizat pentru tratamentul simptomelor (cum ar fi bufeurile) cauzate de valorile scazute de estrogen, hormonul feminin, din sange la femeile aflate in postmenopauza.
Dublock
Dublock contine nebivolol care este un beta-blocant selectiv si are efect vasodilatator (dilata vasele de sange).
Ducressa 1 mg/ml + 5 mg/ml
Ducressa este o solutie de picaturi oftalmice care contine levofloxacina si dexametazona.
Dukoral
Dukoral este un vaccin disponibil sub forma de fiola care contine o suspensie.
Dulasolan 30 mg capsule gastrorezistente
Dulasolan contine susbstanta activa duloxetina. Dulasolan creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
Dulcolax®
Indicatii : Recomandat pacientilor care sufera de constipatie.
DULCOLAX® , supozitor
Indicatii: Toate formele de constipatie, (la pacientii imobilizati in pat; in cazul schimbarii alimentatiei ori a mediului; datorate bolilor sau tulburarilor digestive); favorizarea evacuarii cand exista dureri, ca de pilda in cazul hemoroizilor; pre - si post - operator; pregatirea colonului pentru examene endoscopice.
Dulcopic
Indicatii: Toate formele de constipatie, (la pacientii imobilizati in pat; in cazul schimbarii alimentatiei ori a mediului;
Dulodet 30 mg
Dulodet contine substanta activa duloxetina. Dulodet creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos.
Duloxetina Dr. Reddy’s
Duloxetina Dr. Reddy’s contine substanta activa duloxetina. Duloxetina Dr. Reddy’s creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
Duloxetina Lilly
Duloxetina Lilly este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu urmatoarele boli: depresie majora;
Duloxetina Lilly
Duloxetina Lilly este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu urmatoarele boli: - depresie majora;
Duloxetina Lilly capsule
Duloxetina Lilly este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu depresie majora, durere datorata neuropatiei diabetice periferice, tulburare de anxietate generalizata.
Duloxetina Teva 30 mg
Duloxetina Teva contine susbstanta activa duloxetina. Duloxetina Teva creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
Duloxetine Zentiva
Duloxetine Zentiva contine substanta activa duloxetina si este un „medicament generic” indicat in depresia majora sau in durerile din neuropatia diabetica periferica.
Duloxgamma 30 mg capsule gastrorezistente
Duloxgamma contine susbstanta activa duloxetina. Duloxgamma creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
Dulsevia 30 mg
Dulsevia contine substanta activa duloxetina. Dulsevia creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
Dulsifeb 24 mg/ ml solutie orala
Dulsifeb contine paracetamol, care apartine de un grup de medicamente numite analgezice (medicamente pentru tratamentul durerii).
Dultavax
Acest medicament este un vaccin combinat, indicat pentru adulti ca doza de rapel a unei vaccinari anterioare, pentru prevenirea combinata a difteriei, tetanosului si poliomielitei.
Dunotrisin 200 mg-245 mg comprimate filmate
Dunotrisin este utilizat in tratamentul infectiei cu Virusul Imunodeficientei Umane (HIV) la adulti cu varsta de 18 ani si peste.
DuoCover
DuoCover este un medicament care contine doua substante active, clopidogrel si acid acetilsalicilic (cunoscut si sub numele de aspirina).
Duodart
Duodart este utilizat pentru tratamentul barbatilor care prezinta o crestere in dimensiuni a prostatei (hiperplazie benigna de prostata) – o crestere necanceroasa a dimensiunilor glandei prostatice, determinata de producerea in exces a unui hormon, denumit dihidrotestosteron.
Duodopa 20 mg/ml
Duodopa apartine unui grup de medicamente utilizate pentru boala Parkinson.
Duofilm, solutie cutanata
Duofilm este indicat pentru tratamentul local al verucilor.
Duokopt 20 mg/ml+5 mg/ml
DUOKOPT se prezinta sub forma de solutie, picaturi oftalmice fara ca substantele active sa fie sub forma de saruri.
DUOMOX®, tablete solubile
Indicatii terapeutice: Infectii cauzate de microorganismele sensibile la amoxicilina, de ex.: infectii ale tractului respirator; infectii urogenitale; infectii gastrointestinale; infectii ale pielii si ale tesuturilor moi.
DuoPlavin
DuoPlavin este un medicament care contine doua substante active, clopidogrel si acid acetilsalicilic (cunoscut si sub numele de aspirina).
DuoResp Spiromax
DuoResp Spiromax este un medicament care contine substantele active budesonida si formoterol indicat in tratmentul astmului bronsic.
DuoTrav
DuoTrav picaturi oftalmice se utilizeaza pentru a reduce tensiunea intraoculara crescuta, care poate duce la o afectiune numita glaucom.
Duphalac dry, pulbere
Indicatii: Constipatie - reglarea ritmului fiziologic al colonului. Encefalopatia portala - tratamentul si prevenirea precomei/comei hepatice.
DUPHALAC FRUIT
DUPHALAC FRUIT contine un laxativ numit lactuloza. Acesta face scaunul mai moale si mai usor de eliminat, prin atragerea apei in intestin. Lactuloza nu este absorbita in organismul dumneavoastra.
DUPHALAC, sirop
Indicatii: Constipatie: Duphalac poate fi recomandat ca laxativ in constipatia acuta si cronica. Este utilizat mai ales in urmatoarele cazuri: defecatie dureroasa, asociata cu fisura anala si hemoroizi; restabilirea scaunului normal la copii si la varstnici;
DUPHASTON , comprimate
Indicatii: Duphaston se recomanda in toate cazurile de insuficienta endogena de progesteron, si anume: tulburari menstruale (dismenoree primara, hemoragie disfunctionala uterina, amenoree secundara), endometrioza, sindrom premenstrual, infertilitate si avort habitual, terapie de substitutie hormonala (postmenopauza).
Dupixent
Dupixent este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor cu dermatita atopica in forma moderata pana la severa (numita si eczema atopica, cand la nivelul pielii exista senzatia de mancarime, inrosire si uscaciune).
Duplecor 10 mg/5 mg
Duplecor este un medicament combinat ce contine doua substante active numite atorvastatina si amlodipina.
Duraphat 5 mg/g Fluorura, pasta de dinti
Indicatii: Pentru prevenirea aparitiei cariilor dentare la adolescenti si adulti, in special la pacientii cu risc de a dezvolta carii multiple (carii coronare si/sau radiculare).
DUSODRIL-retard , drajeuri
Indicatii: In tulburari ale circulatiei periferice si cerebrale, angioneuropatii, boala Raynaud, acrocianoza, acroparestezii, tulburari de memorie si de somn, angiopatii diabetice, acrocianoza.
Duspatalin
Indicatii : Tratamentul simptomatic al durerii si crampelor abdominale si al tulburarilor intestinale determinate de sindromul colonului iritabil.Tratamentul spasmului gastro - intestinal secundar afectiunilor organice.
Dustar
Substanta activa este dutasterida. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumit inhibitori ai enzimei 5-alfa reductaza.
DUSTIN DUO 0,5 mg/0,4 mg
DUSTIN DUO este utilizat pentru tratamentul barbatilor care prezinta o crestere in dimensiuni a prostatei (hiperplazie benigna de prostata) – o crestere necanceroasa a dimensiunilor glandei prostatice, determinata de producerea in exces a unui hormon, denumit dihidrotestosteron.
Dutalan
Substanta activa este dutasterida. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori ai enzimei 5-alfa reductaza.
Dutasterida Cipla 0,5 mg capsule moi
Dutasterida Cipla 0,5 mg capsule moi este utilizat in tratamentul barbatilor care prezinta o crestere in dimensiuni a prostatei (hiperplazie benigna de prostata)
Dutasterida Galenicum 0,5 mg capsule moi
Substanta activa este dutasterida. Ea apartine unui grup de medicamente denumit inhibitori ai enzimei 5-alfa reductaza.
Dutasterida Sandoz 0,5 mg
Dutasterida Sandoz este utilizat in tratamentul barbatilor care prezinta simptome moderate pana la severe determinate de o marire a prostatei, care este o crestere necanceroasa a dimensiunilor glandei prostatice.
Dutasterida Teva 0,5 mg
Dutasterida Teva este utilizat in tratamentul barbatilor care prezinta o crestere in dimensiuni a prostatei (hiperplazie benigna de prostata) - o crestere necanceroasa a dimensiunilor glandei prostatice, determinate de producerea in exces a unui hormon, denumit dihidrotestosteron.
Dutasterida Teva Pharma 0,5 mg
DUTASTERIDA TEVA PHARMA este utilizat in tratamentul barbatilor care prezinta o crestere in dimensiuni a prostatei (hiperplazie benigna de prostata).
Dutazen 0,5 mg/0,4 mg
Dutazen este utilizat pentru tratamentul barbatilor care prezinta o crestere in dimensiuni a prostatei (hiperplazie benigna de prostata) – o crestere necanceroasa a dimensiunilor glandei prostatice, determinata de producerea in exces a unui hormon, denumit dihidrotestosteron.
Dutilox 30 mg
Dutilox contine susbstanta activa duloxetina. Dutilox creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
Dutor 20 mg capsule gastrorezistente
Dutor contine susbstanta activa duloxetina. Dutor creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
Dutrebis
Dutrebis este un medicament care se utilizeaza pentru tratamentul pacientilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), virus care produce sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA)
Dutrys
Dutrys este utilizat pentru tratamentul barbatilor care prezinta o crestere in dimensiuni a prostatei (hiperplazie benigna de prostata).
DUVADILAN® , comprimate
Indicatii: Boli vasculare periferice (de ex. boala si sindromul Raynaud). Amenintare de nastere prematura sau imatura.
Duzallo
Duzallo este un medicament utilizat la adulti cu guta pentru a reduce concentratiile mari de acid uric in sange.
Dymista 137
Dymista spray nazal contine doua substante active: clorhidrat de azelastina si propionat de fluticazona. Clorhidratul de azelastina apartine grupului de medicamente denumite antihistaminice.
DYNABAC® , drajeuri
Indicatii terapeutice: Diritromicina este indicata in tratamentul urmatoarelor infectii cauzate de germeni sensibili la acest produs: Faringite si amigdalite cauzate de S. pyogenes (streptococii beta-hemolitici de grup A).
Dynamisan
Caracteristici : Supliment alimentar care contine vitaminele A,C,E,care actioneaza in combinatie cu mineralele pentru a reduce efectele negative cauzate de radicalii liberi;
Dynastat 20 mg pulbere pentru solutie injectabila parecoxib
Dynastat este folosit in tratamentul durerii.
Dynepo
Epoetina delta este o eritropoetina umana obtinuta printr-un proces tehnologic numit activare a genelor, care utilizeaza o linie de celule umane.
Dynid 0,5 mg/ml solutie orala
Dynid solutie orala este un medicament antialergic, care nu va produce somnolenta.Va ajuta sa controlati reactia alergica si simptomele acesteia.
Dyspex 20 mg, comprimate gastrorezistente
Indicatii: Pentru tratamentul bolii de reflux usoare si a simptomelor asociate (de exemplu, pirozis, regurgitarea acidului, dureri la deglutitie).
Dysport, flacon injectabil
Indicatii: Blefarospasm (contractii anormale ale muschilor pleoapei), hemispasm facial (spasm care afecteaza o jumatate a fetei), torticolis spasmodic (miscari anormale ale gatului, in rotatie sau in extensie).
Dyvixarez 0,5 mg/0,4 m
Dyvixarez este utilizat pentru tratamentul barbatilor care prezinta o crestere in dimensiuni a prostatei (hiperplazie benigna de prostata) – o crestere necanceroasa a dimensiunilor glandei prostatice, determinata de producerea in exces a unui hormon, denumit dihidrotestosteron.
ECCLEPIA 2 mg/ml
Epirubicina apartine grupei citostaticelor (medicamente impotriva cancerului).
Enalapril Slavia 10 mg
ENALAPRIL SLAVIA contine maleat de enalapril, o substanta care apartine unui grup de medicamente numite inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (IECA).
Enalapril Vim Spectrum 5 mg
Grupa farmacoterapeutica: aparat cardiovascular, medicamente active pe sistemul renina- angiotensina, inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei.
Oferte şi ReduceriSfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Dozare glicemonorm forte in Diabet
Dozare glicemonorm forte in Diabet

Buna ziua,pot sa iau 2 capsule deodata inaintea mesei,..sau fara sa ... Buna ziua! Nu este indicat sa folositi capsulele de Glicemonomr Forte ...


Sfatul farmcistului Bebelus care vomita des
Bebelus care vomita des

Bună ziua, o ďż˝ntrebare vă rog. Am un bebe de două luni și o săp ... Buna ziua! Este posibil ca micutul sa sufere de reflux gastro-esofagi ...


Sfatul farmcistului Cum pot avea orgasm ?
Cum pot avea orgasm ?

Buna seara ! In relatia cu sotul meu...ajung foarte rar la orgasm...od ... Buna ziua! Puteti incerca produsul Ladie s Dream, ajuta si la intensi ...


Sfatul farmcistului Timp de folosire Nazomer
Timp de folosire Nazomer

Cate zile trebuie folosit Nazomer, dat fiind ca si in cazul altor prod ... Buna ziua! Picaturile Nazomer, cu exceptia variantei Nazomer Ephedra, ...Sfatul farmcistului AdministrareHimalaya-bonnisan
AdministrareHimalaya-bonnisan

Himalaya-bonnisan se pune in lapte sau se da in gurita la bebelus (1 l ... Buna ziua! Daca bebelusul este hranit cu lapte matern, va primi picat ...


Sfatul farmcistului Poate fi sarcina?
Poate fi sarcina?

Bună seara,specific ca am 42 de ani.ultimul contact sexual a fost pe 2 ... Buna ziua! Intrucat ultimul raport nu a fost intr-o perioada fertila ...


Sfatul farmcistului Aspenter 75 &aspivita 100
Aspenter 75 &aspivita 100

Bună ziua Aspivita 100 se poate lua ďż˝n loc de aspenter ca antiagre ... Buna ziua! Nici Aspenter nu ataca stomacul (la doza de 75 sau 100 mg) ...


Sfatul farmcistului Trifyla poate creste tensiunea?
Trifyla poate creste tensiunea?

De 2 zile iau Trifyla dat de dr gastroenterolog, 2 pe zi. Aseară ... Buna ziua! Nu se cunosc date privind aceasta reactie adversa, Tryfila ...


Sfatul farmcistului Prepararea siropului xifia
Prepararea siropului xifia

Buna ziua ! Daca am pus 66+66 ml apa la siropul xifiaisi mai face efec ... Buna ziua! Dumneavoastra ati obtinut o suspensie mai diluata adaugand ...Sfatul farmcistului Secreție alba˝ branzoasa, groasa
Secreție alba˝ branzoasa, groasa

Bunďż˝ seara! Am observat de curďż˝nd niște mďż˝ncďż˝rimi ďż˝n zo ... Buna ziua! Mai puteti incerca si cu ovule continand clotrimazol sau ...Sfatul farmcistului Preparare antibiotic
Preparare antibiotic

Buna seara! Am preparat augumentin, am adăugat apa pana la semn & ... Buna ziua! Nu va impacientati, dozele de antibiotic recomandate de re ...


Sfatul farmcistului Utilizarea in sarcina
Utilizarea in sarcina

Buna seara, Acest sirop poate fi utilizat in sarcina? Multumesc, ... Buna ziua! Cateva dintre plantele care intra in compozitia acestui si ...