Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prospecte Medicamente litera O
Forsteo
Indicatii: Forsteo se utilizeaza pentru tratarea osteoporozei (o boala care fragilizeaza oasele) la urmatoarele grupe:
Obiltoxaximab SFL
Obiltoxaximab SFL este un medicament utilizat in asociere cu antibiotice pentru tratarea antraxului pulmonar, o boala grava cauzata de bacteria Bacillus anthracis.
Obizur
Obizur este un medicament utilizat pentru tratamentul episoadelor hemoragice la adultii cu hemofilie dobandita, o afectiune hemoragica cauzata de dezvoltarea spontana a anticorpilor care inactiveaza factorul VIII.
OBOLIZ
Indicatii: Tuberculoza activa, boala Hansen, chemoprotectia pentru Meningococcus meningitis.
Ocaliva
Ocaliva se utilizeaza in tratamentul adultilor cu un tip de boala a ficatului numita colangita biliara primitiva.
Ocrevus
Ocrevus este un medicament pentru tratarea sclerozei multiple – o boala inflamatorie a sistemului nervos care provoaca simptome precum slabiciune, dificultati de mers si probleme cu vederea.
Octagam 10% solutie perfuzabila
Octagam 10% este o solutie care contine imunoglobulina umana normala (IgG) (adica solutie de anticorpi umani) pentru administrare intravenoasa (adica perfuzare intr-o vena).
OCTANATE 50 UI/ml
Octanate apartine unui grup de medicamente numit generic „factori de coagulare” si contine factorul VIII de coagulare uman. Acesta este o proteina speciala implicata in coagularea sangelui. Octanate este utilizat pentru tratamentul si prevenirea sangerarii la pacientii cu hemofilie A.
Octanate LV 100 UI/ml
Octanate LV apartine unui grup de medicamente numit generic „factori de coagulare” si contine factorul VIII de coagulare uman. Acesta este o proteina speciala implicata in coagularea sangelui.
OCTANINE F 1000 UI pulbere si solvent pentru solutie perfuzabila
OCTANINE F apartine grupului de medicamente denumit generic „factori de coagulare” si contine factorul IX de coagulare uman. Acesta este o proteina speciala, care mareste capacitatea de coagulare a sangelui.
Octaplas 45- 70 mg/ml solutie perfuzabila
Octaplas ajuta in cazul deficientelor complexe ale factorilor de coagulare, care pot fi cauzate de o transfuzie masiva sau de o deficienta severa a ficatului
OctaplasLG 45 – 70 mg/ml solutie perfuzabila
OctaplasLG este plasma umana colectata si tratata pentru neutralizarea virusurilor.
Octeangin 2,6 mg pastile
Octeangin pastile contine substanta activa diclorhidrat de octenidina.
OCTENISEPT
Octenisept este o solutie care contine doua substante active: diclorhidrat de octenidin si fenoxietanol. Este folosit in curatirea pielii si mucoaselor inainte de investigatii diagnostice si interventii chirurgicale.
Octicide 1 mg
Octicide este o solutie antiseptica (cu efect dezinfectant) pentru utilizare locala.
Octreotid Kabi 0,1 mg/ml solutie injectabila
Octreotid Kabi este un medicament care contine un hormon care inhiba secretia altor hormoni intr-un mod similar somatostatinei, un hormon care este sintetizat in mod normal in corpul uman.
Octreotida Teva 10 mg
Octreotida Teva este un compus sintetic derivat din somatostatina. Somatostatina se gaseste in mod normal in corpul uman, unde inhiba eliberarea unor hormoni, cum este hormonul de crestere.
OCUflash
Indicatii: Produsul OCUflash® reprezinta solutia oftalmica ideala pentru îndepartarea corpilor straini din ochi.
Oculotect Fluid
Oculotect Fluid este utilizat pentru a atenua neplacerile cauzate de ochii uscati.
Ocuvite Lutein
Indicatii: Prevenirea si tratarea degenerescentei maculare senile; Protectia retinei impotriva stresului oxidativ.
Ocuvite Reti-NAT forte
Ocuvite Reti-NAT forte contine DHA si EPA cei mai importanti acizi grasi omega-3.
ODASOL, capsule enterosolubile
Indicatii: Ulcer duodenal; ulcer gastric; esofagite de reflux; sindrom Zollinger-Ellison.
Odefsey
Odefsey este un medicament antiviral care se utilizeaza pentru tratarea adultilor si a adolescentilor (cu varsta de peste 12 ani si cu o greutate de minimum 35 kg) infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), un virus care cauzeaza sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).
ODISTON, substanta pentru radiodiagnostic
Indicatii: Stabilite pe baza examenului clinic si de laborator: urografii, pielografii, cistografii; angiografii periferice (arterio- si flebografii), angiocardiografii.
Odomzo
Odomzo este un medicament impotriva cancerului, utilizat in tratamentul adultilor cu carcinom bazal celular (un tip de cancer al pielii.
Oestrogel 0,6 mg/g gel
Oestrogel apartine unui grup de medicamente numite estrogeni naturali si de semisinteza.
Ofev capsule
Ofev este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu fibroza pulmonara idiopatica (FPI).
OFLOXACIN, comprimate
Indicatii: Ofloxacin este indicat in tratamentul infectiilor acute, cronice, sau recurente ale tractului respirator inferior (provocate de Staph. aureus, H. inluenzae, E coli, Klebsiella pneumonia etc), infectii ale pielii si ale tesutului moale (provocate de E coli, Klebs. pneumonia, Enterobacter, Pr. mirabilis,
OFLOXACINA LAROPHARM 200 mg
Ofloxacina Laropharm contine ca substanta activa ofloxacina, un antibacterian de sinteza care apartine grupului de medicamente denumite antibiotice chinolone. Medicul dumneavoastra v-a prescris acest medicament pentru tratamentul infectiilor moderate si severe, induse de microorganisme sensibile, ce pot fi localizate la nivelul tractului urinar, respirator, genital, gastro-intestinal, pielii, tesuturilor moi, oaselor, articulatiilor, urechilor, nasului, gatului.
OFLOXIN 200 mg
Indicatii terapeutice : Ofloxacina este indicata la adulti, pentru tratamentul infectiilor moderate-grave, induse de germeni sensibili. Ofloxacina trebuie prescrisa în urma examenului microbiologic, inclusiv antibiograma.
OFOST 8,3 micrograme/ml
Fiecare fiola de Ofost contine oxiticina 8,3 micrograme (echivalent 5 UI) sau 16,7 micrograme (echivalent 10 UI) in 1ml de solutie. Oxitocina este un hormon care contracta muschii netezi din uter.
OFRAMAX 1000 mg
Oframax este un antibiotic care se administreaza adultilor si copiilor (inclusiv nou-nascutilor). Acesta actioneaza prin distrugerea bacteriei care determina aparitia infectiei. Acest medicament apartine unui grup de medicamente denumite cefalosporine.
OFTACAIN 4 mg/ml
Oftacain 4 mg/ml contine substanta activa clorhidrat de oxibuprocaina, care este un anestezic local (de suprafata).Medicul specialist va va administra acest medicament la nivelul ochiului.
OFTACOL A
Indicatii: Plagi traumatice sau chirurgicale, arsuri corneene, sclerale, conjunctivale si palpebrale.
OFTACOL B
Indicatii: Plagi traumatice sau chirurgicale, arsuri corneene, sclerale, conjunctivale si palpebrale.
OFTALMOHERPIN
Indicatii: In tratamentul local al herpesului ocular, asociat cu administrarea pe cale parenterala a produsului Antiherpin.
OFTAQUIX 5 mg/ml
Levofloxacina este un antibiotic din grupa fluorochinolonelor (denumire prescurtata uneori sub forma „chinolone”). Aceasta actioneaza prin distrugerea unor tipuri de bacterii care pot provoca infectii. Levofloxacina se administreaza sub forma de picaturi pentru ochi in tratamentul infectiilor bacteriene care afecteaza suprafata ochiului, la copiii cu varsta de 1 an si peste, adolescenti si adulti.
OFTENSIN, colir 0,25%, 0,50%
Indicatii: Cresterea tensiunii intramusculare in cazuri de: glaucom cu unghi deschis cronic; absenta cristalinului congenitala si glaucom (incluzand si pacienti cu lentile de contact); forme sigure de glaucom secundar; glaucom cu filtrarea inchisa unghiulara numai in legatura cu miotice.
Ogen
Indicatii: Simptome vasomotorii moderate/severe asociate cu menopauza. Atrofie vulvala si vaginala.
Ogivri
Ogivri este un medicament impotriva cancerului, utilizat pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: cancer de san.
Ogluo
Ogluo este un medicament pentru tratarea hipoglicemiei severe (cantitate foarte mica de glucoza in sange) la pacienti cu diabet care au varsta de minimum 2 ani.
Okedi
Okedi este un medicament utilizat pentru tratarea schizofreniei la adulti. Contine substanta activa risperidona si este destinat utilizarii la pacientii la care medicamentele care contin risperidona au fost eficace si nu au produs reactii adverse inacceptabile la administrarea pe cale orala.
Okio-Clar
Okio-Clar este un supliment alimentar ce protejeaza si imbunatateste functionarea ochilor la varstnici.
Okitask 25 mg comprimate filmate
Okitask contine substanta activa ketoprofen, care apartine unei grupe de medicamente numite “antiinflamatore nesteroidiene” (AINS). Ketoprofen lizinat este sarea de lizina a ketoprofenului.
Olanzapina Terapia 15 mg comprimate orodispersabile
Olanzapina apartine unui grup de medicamente denumit antipsihotice si este utilizata pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni: Schizofrenie.
Olanzapine Apotex
Olanzapine Apotex se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de schizofrenie.
Olanzapine Glenmark
Olanzapine Glenmark se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de schizofrenie.
Olanzapine Glenmark Europe
Olanzapine Glenmark Europe se utilizează pentru tratarea adulţilor care suferă de schizofrenie.
Olanzapine Mylan
Olanzapine Mylan este un medicament care contine substanta activa olanzapina.
Olanzapine Neopharma
Olanzapine Neopharma se utilizeaza pentru tratarea schizofreniei.
Olanzapine Teva
Olanzapine Teva se utilizează pentru tratarea schizofreniei la adulţi.
Olazax
Olazax este un medicament care contine substanta activa olanzapina.
Olazax Disperzi
Olazax Disperzi se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de schizofrenie.
OLBETAM
Indicatii: Tratamentul tulburarilor lipidice caracterizate in functie de clasificarea Fredrickson prin nivele plasmatice crescute ale trigliceridelor (hiperlipoproteinemie tip IV) a colesterolului (hiperlipo-proteinemia tip IIa) si ale trigliceridelor si colesterolului (hiperlipo-proteinemia tip IIb, III si IV).
OLICARD RETARD 40
Indicatii: Profilaxia si tratamentul de intretinere al anginei pectorale. Tratamentul insuficientei cardiace cronice, in asociere cu glicozidele cardiace, diuretice, inhibitori ai enzimei de conversie si vasodilatatoare arteriale.
OLIMEL N9
OLIMEL N9, primul compartiment contine o solutie de glucoza, al doilea o emulsie lipidica si al treilea o solutie de aminoacizi. PERIOLIMEL/OLIMEL este utilizat pentru a asigura nutritia la adulti si copii cu varsta mai mare de 2 ani printr-un tub introdus intr-o vena, cand hranirea normala pe gura nu este posibila.
Olimestra 20 mg comprimate filmate
Olimestra apartine unei clase de medicamente denumita “antagonisti ai receptorilor angiotensinei II”, care determina scaderea tensiunii arteriale prin relaxarea vaselor de sange. Olimestra este utilizat pentru tratamentul tensiunii arteriale mari (cunoscuta si ca ‘hipertensiune arteriala’).
OLMESARTAN MEDOXOMIL 20 mg/5 mg
Olmesartan medoxomil/Amlodipina Accord contine doua substante denumite olmesartan medoxomil si amlodipina (sub forma de besilat de amlodipina). Ambele substante ajuta la controlul tensiunii arteriale mari.
Olmetec 20 mg comprimate filmate
Olmetec apartine unui grup de medicamente denumit “antagonisti ai receptorilor angiotensinei II”. Acestia determina scaderea tensiunii arteriale prin relaxarea vaselor de sange. Olmetec este utilizat pentru tratamentul tensiunii arteriale crescute (cunoscuta si ca ‘hipertensiune arteriala’).
Olmicombi 20 mg/25 mg comprimate filmate
Olmicombi contine doua substante active, olmesartan medoxomil si hidroclorotiazida, utilizate in tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala) la pacientii adulti.
Olopatadina Zentiva 1mg/ml picaturi oftalmice, solutie
Olopatadina Zentiva se utilizeaza pentru tratamentul semnelor si simptomelor conjunctivitei alergice sezoniere. Conjunctivita alergica.
Olopeg concentrat pentru solutie orala
Olopeg este un laxativ osmotic.
Olsitri 40 mg/5 mg/25 mg comprimate filmate
Olsitri contine trei substante active, denumite olmesartan medoxomil, amlodipina (sub forma de besilat de amlodipina) si hidroclorotiazida.
OLSSA 20 mg/5 mg
Olssa contine doua substante active, denumite olmesartan si amlodipina. Ambele substante va ajuta sa va controlati tensiunea arteriala mare. Olmesartanul medoxomil apartine unui grup de medicamente denumit “antagonisti ai receptorilor angiotensinei II”.
Oltrola 100 mg comprimate gastrorezistente
Oltrola contine acid acetilsalicilic care, administrat in doze mici, apartine unui grup de medicamente numit antiagregante plachetare. Plachetele sunt celule mici din sange, care participa la coagularea sangelui si care sunt implicate in tromboza.
Olumiant
Olumiant este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea artritei reumatoide (o boala care cauzeaza inflamarea articulatiilor).
OLVION 50 mg comprimate filmate
OLVION apartine grupului de medicamente denumite inhibitori ai fosfodiesterazei de tip 5 (PDE5).OLVION va ajuta sa obtineti o erectie satisfacatoare, numai in prezenta stimularii sexuale.
Olygrip Zi / Noapte 500/60mg comprimate
Comprimatele Olygrip Zi si Olygrip Noapte contin 2 comprimate de culori diferite, pentru utilizare in momente diferite ale zilei.
Olynth 0.5% spray nazal 2-6 ani
Indicatii: Olynth® 0,05%, 0,1% aerosol nazal solutie este indicat pentru reducerea congestiei mucoasei nazale în coriza (guturai), gripa, rinita vasomotorie, rinita alergica si alte infectii ale cailor respiratorii superioare.
Olynth Duo 1 mg/ml+50 mg/ml spray nazal, solutie
Olynth Duo spray nazal contine clorhidrat de xilometazolina si dexpantenol. Clorhidratul de xilmetazolina contracta rapid vasele de sange din mucoasa nazala si reduce umflarea mucoasei nazale.
OLYNTH HA 1 mg/ml
Olynth HA 1mg/ml contine xilometazolina, care ajuta la ingustarea vaselor de sange din nasul dumneavoastra, reducand inflamatia membranei mucoase.
Olysio capsule 150mg
Olysio este un medicament antiviral care contine substanta activa simeprevir. Se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C cronice (de lunga durata) la adulti (o boala infectioasa care afecteaza ficatul, produsa de virusul hepatitic C).
Olytabs 200 mg/30 mg comprimate filmate
Olytabs contine doua substante active: ibuprofen si clorhidrat de pseudoefedrina.
OMACOR® , Capsule moi, 1000 mg
Indicatii terapeutice : Post infarct miocardic. Ca tratament adjuvant dupa infarct miocardic pentru profilaxia secundara a accidentelor coronariene, in asociere cu terapia standard (de exemplu, statine, antiagregante plachetare, beta-blocante, inhibitori ai ECA).
OMECOD 10 mg
Omecod contine substanta activa omeprazol. Apartine unui grup de medicamente numite „inhibitori al pompei de protoni”. Ele actioneaza prin scaderea cantitatii de acid produse de stomacul dumneavoastra.
Omedar 20 mg comprimate gastrorezistente
Omedar comprimate gastrorezistente contine substanta activa omeprazol. Apartine unei clase de medicamente denumite “inhibitori ai pompei de protoni”, ce actioneaza prin scaderea cantitatii de acid produse de stomacul dumneavoastra.
Omegaflex plus emulsie perfuzabila
Omegaflex plus contine lichide si substante numite aminoacizi, electroliti si acizi grasi, care sunt esentiale pentru cresterea sau refacerea organismului.
Omegaven emulsie perfuzabila
Omegaven furnizeaza energie si acizi grasi omega-3 proveniti din ulei de peste direct in sangele dumneavoastra, cand alimentatia orala este imposibila, insuficienta sau nerecomandata.
Omeplis 20 mg capsule gastrorezistente
Omeplis contine substanta activa omeprazol. Apartine unui grup de medicamente denumite „inhibitori ai pompei de protoni” si actioneaza prin scaderea cantitatii de acid produse de stomacul dumneavoastra.
OMEPRAZOL
Indicatii : Ulcer duodenal, ulcer gastric, esofagita de reflux, sindrom Zollinger-Ellison.
Omeprazol Arena 20 mg, capsule gastrorezistente
Omeprazol Arena 20 mg capsule gastrorezistente contine substanta activa omeprazol, ce actioneaza prin scaderea cantitatii de acid produse de stomacul dumneavoastra.
Omeprazol Atb 20 mg
Omeprazol Atb contine substanta activa omeprazol. Omeprazol Atb face parte din grupa de medicamente denumita „inhibitori ai pompei de protoni”. Acestea actioneaza prin reducerea cantitatii de acid pe care o produce stomacul dumneavoastra.
OMERAN, capsule
Indicatii terapeutice: Ulcer duodenal evolutiv; ulcer gastric evolutiv; esofagita de reflux; sindrom Zollinger - Ellison. De asemenea este indicat ca tratament preventiv in caz de recidiva in esofagita de reflux si in ulcerul gastric si duodenal dificil de controlat.
OMEZ, capsule
Indicatii: Ulcer duodenal si gastric, reflux sau esofagita ulcerata, sindromul Zollinger-Ellison, ulcer indus de antiinflamatoarele nesteroidiene.
OMICRAL100 mg, capsule
OMICRAL face parte grupa farmacoterapeutica: Antiinfectioase, antimicotice.
Omidria
Omidria este un medicament utilizat la adulti la nivelul ochiului in timpul operatiei de inlocuire a cristalinului pentru a mentine pupila dilatata (larg deschisa) si pentru a preveni contractarea acesteia si pentru reducerea durerii oculare dupa operatie. Contine substantele active fenilefrina si ketorolac.
OMNIC 0,4, capsule cu cedare prelungita
Indicatii terapeutice: Tratamentul simptomelor functionale ale hiperplaziei prostatice benigne (HBP).
OMNIC TOCAS 0,4mg
Omnic Tocas se indică bărbaţilor cu simptome de tract urinar inferior asociate cu hiperplazia benignă de prostată.
Omnicef
Indicatii: Adulti pneumonie comunitara sau exacerbari acute ale bronsitei cronice datorita Haemophilus influenzae (inclusiv tulpinile producatoare de β-lactamaza),
OMNIPAQUE, solutie injectabila mediu de contrast pentru razele X
Indicatii: Mediu de contrast pentru razele X, utilizat la adulti si copii, pentru cardioangiografie, arteriografie, urografie, flebografie si computer tomografie; mielografie lombara, toracica, cervicala si CT cisternelor bazale, precedata de injectare subarahnoidiana;
OMNISCAN, solutie injectabila 0,5 mmol/ml
Indicatii: Mediu de contrast non-ionic paramagnetic pentru imagistica prin rezonanta magnetica (MRI), pentru cap si coloana vertebrala, pentru administrare intravenoasa. Produsul produce intensificarea contrastului si faciliteaza vizualizarea structurilor anormale sau a leziunilor in SNC.
Omnitrope
Omnitrope este un medicament care contine substanta activa denumita somatropina.
OMZATOL 20 mg capsule gastrorezistente
Omzatol contine substanta activa omeprazol. Apartine unei clase de medicamente denumite “inhibitori ai pompei de protoni” si actioneaza prin scaderea cantitatii de acid produse de stomacul dumneavoastra.
Onbevzi
Onbevzi este un medicament impotriva cancerului, care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu urmatoarele tipuri de cancer.
Onbrez Breezhaler
Onbrez Breezhaler este un medicament care contine substanta activa indacaterol.
Oncaspar
Oncaspar se utilizeaza la adulti, copii si adolescenti, in asociere cu alte medicamente impotriva cancerului, pentru tratarea leucemiei limfoblastice acute, o forma de cancer al globulelor albe sanguine numite limfoblaste.
ONCOVIN
Indicatii: Sulfatul de vincristina este indicat in leucemia acuta. S-a demonstrat ca sulfatul de vincristina este bun in combinatii cu alti agenti oncolitici in: boala Hodgkin, limfoame maligne non-hodgkiniene (limfocitar, mixt, histiocitar, nediferentiat, nodular si de tip difuz), rabdomiosarcoame, neuroblastoame, tumora Wilms,
Oncoxin 300mg x 90 capsule
Indicatii: Secretul inaltei sale eficiente se bazeaza pe procesul activ molecular al ingredientelor naturale prezente in aceasta formula.
Oncoxin Solutie
Indicatii: Secretul inaltei sale eficiente se bazeaza pe procesul activ molecular al ingredientelor naturale prezente in aceasta formula.
ONDANSETRON AUROBINDO 2 mg/ml
Ondansetron Aurobindo contine ondansetron, o substanta activa care apartine unui grup de medicamente denumite antiemetice.
ONDASAN 2 mg/ml solutie injectabila
Ondasan contine substanta activa ondansetron care apartine unui grup de medicamente cunoscute sub numele de anti-emetice (care inhiba greata si varsaturile).
Ondexxya
Ondexxya este un medicament utilizat pentru oprirea sangerarilor necontrolate sau care pun viata in pericol la adulti care iau medicamentele anticoagulante apixaban sau rivarxaban.
ONE A DAY MULTIVITAMINE
Indicatii: Carente nutritive datorita unui aport alimentar inadecvat sau tulburarilor de nutritie (masticatie si deglutitie), insuficienta secretiilor digestive, tulburarilor de absorbtie intestinala, diete speciale, pierderea apetitului;
ONE TABLET DAILY
Indicatii terapeutice: Pentru sustinerea biologica a efortului, dupa suprasolicitare, sau in carente de vitamine la sportivi. Pentru cresterea rezistentei organismului la infectii. Pentru ameliorarea starii de oboseala sau slabiciune si disconfort, datorate unei activitati fizice sau intelectuale intense sau de lunga durata.
ONE TABLET DAILY + Fe
Indicatii terapeutice: Toate indicatiile medicamentelor polivitaminizante. Pentru sustinerea biologica a efortului, dupa suprasolicitare sau carente de vitamine la sportivi. Pentru cresterea rezistentei organismului la infectii.
One-Alpha 1 microgram capsule moi
Substanta activa din One-Alpha este alfacalcidol, care este o forma de vitamina D.
Onelar 20 mg
Onelar contine substanta activa duloxetina. Onelar creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos.
Onelar 20 mg
Onelar contine substanta activa duloxetina. Onelar creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos.
Onelar 20 mg
Onelar contine substanta activa duloxetina. Onelar creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos.
Ongentys
Ongentys este un medicament utilizat pentru tratamentul adultilor cu boala Parkinson, o tulburare progresiva a creierului care cauzeaza tremuraturi si rigiditate musculara si incetineste miscarile.
Onglyza
Onglyza este un medicament care contine substanta activa saxagliptina.
Onivyde
Onivyde este un medicament impotriva cancerului care se utilizeaza pentru tratarea unei forme de cancer pancreatic denumite adenocarcinom pancreatic metastazat. Prin „metastazat” se intelege extinderea cancerului la alte parti ale organismului.
ONKOTRONE, solutie perfuzabila
Indicatii: Carcinom mamar, limfoame nehodgkiniene, leucemie acuta mieloida, carcinom hepatic primitiv, carcinom ovarian.
Onpattro
Onpattro este un medicament utilizat pentru tratamentul vatamarii nervilor provocate de amiloidoza ereditara cu transtiretina (hATTR), o boala in care proteine anormale denumite amiloizi se acumuleaza in tesuturile organismului, inclusiv in jurul nervilor.
Onsenal
Onsenal este un medicament care contine substanta activa celecoxib.
Ontilyv
Ontilyv este un medicament utilizat pentru tratamentul adultilor cu boala Parkinson, o tulburare progresiva a creierului care cauzeaza tremuraturi si rigiditate musculara si incetineste miscarile.
Ontozry
Ontozry este un medicament antiepileptic pentru tratamentul crizelor epileptice cu originea intr-o anumita parte a creierului (crize focale), inclusiv a celor care ajung sa se raspandeasca la nivelul intregului creier (generalizare secundara).
Ontruzant
Ontruzant este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea urmatoarelor afectiuni:cancer de san.
Onureg
Onureg este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea leucemiei mieloide acute (LMA), un tip de cancer al globulelor albe.
OPATANOL
Indicatii: Tratamentul semnelor si simptomelor oculare determinate de conjunctivita alergica sezoniera.
Opdivo
Opdivo este un medicament anticanceros utilizat in tratamentul adultilor cu melanom (un tip de cancer de piele) care s-a extins la alte parti ale organismului sau care nu poate fi indepartat pe cale chirurgicala.
Opdualag
Opdualag este un medicament utilizat ca tratament de prima linie pentru melanom (un tip de cancer de piele) care s-a extins sau care nu poate fi indepartat pe cale chirurgicala.
Opgenra
Opgenra este un medicament care contine substanta activa eptotermin alfa.
OPHTAGRAM
Indicatii: Tratamentul local al infectiilor oculare: conjunctivite, keratite, kerato-conjunctivite, blefarite, blefaro-conjunctivite, dacriocistite acute, profilactic in traumatisme/corpi straini la nivelul corneei.
OPHTAMESONE-N, solutie nazala
Indicatii: Ophtamesone este indicat in alergiile si starile neinfectate ale ochilor, urechilor i nasului. Cand infectia este prezenta sau suspecta, se utilizeaza Ophtamesone-N.
OPHTAMESONE, solutie nazala
Indicatii: Ophtamesone este indicat in alergiile si starile neinfectate ale ochilor, urechilor i nasului. Cand infectia este prezenta sau suspecta, se utilizeaza Ophtamesone-N.
OPHTAMOLOL
Indicatii: Ophtamolol este indicat pentru scaderea tensiunii intraoculare la pacientii suferind de: glaucom cronic cu unghi deschis; hipertensiune oculara; glaucom secundar; afachie la pacientii cu glaucom; glaucom cu unghi inchis; indicat si la pacientii cu glaucom pediatric.
OPHTAZOLIN
Indicatii: Conjunctivite iritative si alergice.
OPHTOSEPT, colir
Indicatii terapeutice: Infectii ale partii anterioare a ochiului cauzate de bacterii, in special de stafilococi si streptococi.
Oprymea
Oprymea este un medicament care contine substanta activa pramipexol baza.
Opsumit comprimate 10 mg
Se utilizeaza pentru tratamentul pe termen lung al hipertensiunii arteriale pulmonare (HAP), o afectiune caracterizata prin tensiune arteriala anormal de ridicata in arterele plamanilor, determinand aparitia simptomelor precum dispnee si oboseala.
Optaflu
Optaflu este un vaccin disponibil sub forma de suspensie injectabila într-o seringa preumpluta.
OPTICAL
Indicatii: Optical este indicat: in timpul sarcinii, lactatiei si pubertatii; in cazuri de senilitate, oboseala, efort prelungit, diabet, ulcer gastric si duodenal, subalimentatie, ateroscleroza, tulburari gastrointestinale; in toate tipurile de anemii carentiale; in toate starile de avitaminoza.
OPTICAL COMPUS
Indicatii: Optical comp. este indicat in carentele vitaminice asociate sarcinii, lactatiei si pubertatii. Diabetului zaharat. Ulcerului gastric si duodenal. Malnutritiei. Anemiilor carentiale de orice tip. Senilitatii (varsta a 3-a). Aterosclerozei. Altor conditii de avitaminoza.
OPTIKUM 20 mg/ml + 5 mg/ml picaturi oftalmice, solutie
Optikum picaturi oftalmice contine doua substante active: dorzolamida si timolol. Optikum va este prescris pentru scaderea presiunii crescute din interiorul ochiului dumneavoastra in cadrul tratamentului glaucomului.
Optimark 500 micromol/ml solutie injectabila in seringa preumpluta
Optimark este un mediu de contrast injectabil. Acesta este utilizat la adulti si copii, pentru a obtine imagini diagnostice mai clare ale creierului, maduvei spinarii si ficatului.
Optiray 300
OPTIRAY 300 este o substanta non-ionica de contrast pentru raze X, indicata a se utiliza in angiografii cerebrale, periferice, si viscerale, inclusiv angiografia digitala intravenoasa
Optiray 350
OPTIRAY 350 este o substanta non-ionica de contrast pentru raze X, indicata a se utiliza in angiografii in tot sistemul cardiovascular,
Optiserum
Indicatii: Optiserum este o solutie în unidoze sterile, perfect adaptata igienei ochiului.
OPTISON
OPTISON este o suspensie injectabila, continand microsfere (granule foarte mici) de albumina umana tratata la cald, care au ca substanta activa perflutren gaz.
Optisulin
Optisulin este o solutie injectabila limpede care contine substanta activa insulina glargin.
OPTIVATE 100 UI/ml
Optivate este un concentrat de factor VIII de inalta puritate, provenit din plasma sanguina umana de la donatori verificati. Medicamentul este o pulbere sterila de culoare alba sau galben pal si este furnizat impreuna cu apa pentru preparate injectabile sterilizata.
Optrex
Indicatii: Picaturile de ochi Optrex sunt un remediu rapid pentru ochii iritati si obositi.
Optruma
Optruma este un medicament care contine substanta activa clorhidrat de raloxifen.
Optryl, solutie oftalmica
Actiune terapeutica: Decongestiv ocular cu actiune antihistaminica.
Orabloc 1:100.000 40 mg/ml + 0,01 mg/ml solutie injectabila
Orabloc 1:100.000 este un medicament pentru anestezie locala (anestezic local) in stomatologie. Contine substantele active articaina (anestezic local) si adrenalina.
ORALAIR 300 IR comprimate sublinguale
ORALAIR contine un extract de alergeni. Tratamentul cu ORALAIR are scopul de a creste toleranta imunologica fata de polenurile de graminee si prin aceasta sa reduca simptomele de alergie.
Oravive Pasta pentru Albit si Revitalizat Dintii
Terapia minerala intensiva contine doze avand acelasi tip de calciu si fosfor pe care il foloseste saliva pentru a proteja dintii,in timp ce sodiul ionic indeparteaza petele si ridica nivelul ph -ului.
Orbactiv pulbere
Orbactiv este un antibiotic utilizat la adulti pentru tratarea infectiilor bacteriene acute (de scurta durata) ale pielii si structurilor epiteliale, cum ar fi celulita, abcese cutanate si infectii ale plagilor.
Orencia
Orencia este o pulbere din care se prepara o solutie pentru perfuzie (picurare în vena).
Orfadin, capsule
Orfadin este utilizat pentru tratamentul unei boli numita tirozinemie ereditara de tip I. In aceasta boala, organismul nu este capabil sa descompuna complet aminoacidul tirozina.
ORFIRIL 300 mg comprimate gastrorezistente
Orfiril este un medicament utilizat pentru tratamentul crizelor epileptice (medicament antiepileptic) si al maniei.
Orfiril long 300 mg capsule cu mini-comprimate cu eliberare prelungita
Orfiril long este un medicament utilizat pentru tratamentul crizelor epileptice (medicament antiepileptic) si al maniei.
Orgalutran 0.25 mg/0.5 ml solutie injectabila
Indicatie terapeutica: La femeile care urmeaza tehnici de reproducere asistata, incluzand fertilizare in vitro (IVF) si alte metode, ocazional ovulatia poate sa apara prea devreme cauzand o reducere semnificativa a sansei de a ramane gravida.
ORGAMETRIL
Farmacodinamica: Orgametril este un preparat oral al progestagenului sintetic - Iynestrenol care exercita o serie de efecte analoge cu ale hormonului natural - progesteron. Lynestrenol are o puternica influenta progestationala pe endometru.
ORGASEL - 50, capsule
Indicatii: Tratamentul cu seleniu este indicat in combaterea stresului oxidativ provocat de radicalii liberi, anume la: Boli cardiovasculare (sindromul de reperfuzie postischemic, ischemie cardiaca, infarct miocardic, cardiopatie ischemica, miocardiopatie alcoolica).
ORIENS 50 mg
ORIENS apartine unui grup de medicamente cunoscute drept medicamente antihistaminice. ORIENS este utilizat pentru prevenirea si tratarea raului de miscare (la adulti, adolescenti si la copii cu varsta peste 12 ani). Doza zilnica totala nu trebuie sa depaseasca 400 mg.
Orinox 1 mg/ml
Orinox apartine grupului de medicamente simpatomimetice utilizate pentru tratamentul bolilor nazale.
Orkambi
Orkambi este un medicament utilizat pentru tratamentul fibrozei chistice la pacienti cu varsta de 12 ani si peste care prezinta o mutatie genetica numita mutatia F508del.
Orladeyo
Orladeyo este un medicament utilizat pentru prevenirea crizelor de angioedem ereditar (umflare) la pacienti cu varsta de cel putin 12 ani.
ORNIBEL 0,120 mg/0,015 mg/24 de ore
ORNIBEL 0,120 mg/0,015 mg/24 de ore sistem cu cedare vaginala este un inel contraceptiv vaginal utilizat pentru a preveni sarcina. Fiecare inel contine o mica cantitate din doi hormoni sexuali feminini - etonogestrel si etinilestradiol.
Orocalmin cu aroma de lamaie 3 mg pastile
Orocalmin cu aroma de lamaie contine substanta activa clorhidrat de benzidamina. Substanta activa este componenta pastilelor care produce efectul terapeutic de care aveti nevoie.
Orocalmin cu aroma de portocala si miere 3 mg pastile
Orocalmin cu aroma de portocala si miere contine substanta activa clorhidrat de benzidamina.
OROFAR, spray bucal
Indicatii: Infectii orofaringiene (dezinfectant si analgezic local): faringite, laringite, stomatite, ulceratii, gingivite. Adjuvant in tonsilite.
OROFAR, tablete
Indicatii: Infectii orofaringiene (dezinfectant si analgezic local): faringite, laringite, stomatite, ulceratii, gingivite. Adjuvant in tonsilite.
Oroperidys 10 mg
Oroperidys este un comprimat orodispersabil (care se dizolva in gura). Domperidona este o substanta din clasa antagonistilor dopaminergici, care actioneaza asupra motilitatii intestinale (miscari ale intestinului).
OROPIVALONE
Indicatii terapeutice: Afectiuni inflamatorii si infectioase buco-faringo-laringiene: laringite, faringite, traheite; amigdalita, angine; post-operator: amigdalectomii, abcese incizate.
OROSTIM
Indicatii: Prevenirea infectiilor acute ale cailor respiratorii superioare, adjuvant in tratamentul infectiilor cailor respiratorii superioare (rinite, angine, faringite, bronsite) si al infectiilor O.R.L. (otite, sinuzite);
Orphacol capsule
Orphacol capsule se utilizeaza pentru tratamentul adultilor si al copiiilor incepand de la varsta de o luna care prezinta o anomalie genetica din cauza careia nu pot produce bila.
Ortanol® 20 mg Capsule
Indicatii terapeutice:Tratamentul ulcerului gastroduodenal activ, al esofagitei de reflux si sindromul Zollinger-Ellison. Eradicarea infectiei cu Helicobacter pylorin prin terapie tripla.
ORUNGAL
Indicatii: Orungal este indicat pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni: Afectiuni ginecologice: candidoza vulvovaginala; Afectiuni dermatologice si oftalmologice: pitiriazis versicolor, dermatomicoze, keratite fungice si candidoze orale; onicomicoze, cauzate de dermatofiti si/sau levuri;
Osagrand 150 mg comprimate filmate
Osagrand apartine grupului de medicamente denumite bifosfonati.
Osagrand 3 mg/3 ml solutie injectabila
Osagrand apartine grupului de medicamente denumite bifosfonati.
Osanit Eruptii dentare granule homeopate
Osanit Eruptii dentare granule homeopate este un medicament homeopatic utilizat in mod traditional pentru: tulburari legate de eruptia dentara la sugari, asociate cu durere, febra, diaree, iritabilitate, neliniste, insomnie.
Oscillococcinum
INDICATII TERAPEUTICE: Stari gripale.
OSETRON 4 mg
Osetron contine ondansetron, un compus care apartine unui grup de medicamente denumite antiemetice (impotriva varsaturilor).Adresati-va medicului dumneavoastra, asistentei medicale sau farmacistului daca doriti mai multe explicatii in legatura cu utilizarea acestui medicament.
OSETRON, comprimate
Indicatii: Ondansetronul este indicat pentru limitarea gretei si varsaturilor induse de chimioterapia cu citostatice si radioerapie, precum si postoperator.
OSETRON, fiole
Indicatii: Ondansetronul este indicat pentru limitarea gretei si varsaturilor induse de chimioterapia cu citostatice si radioerapie, precum si postoperator.
Osigraft 3,3 mg, pulbere pentru suspensie pentru implantare
Osigraft contine eptotermin alfa, o proteina osoasa morfogenetica, care induce formarea de tesut osos nou ca parte a procesului de vindecare.
Oslif Breezhaler
Oslif Breezhaler este un medicament care contine substanta activa indacaterol.
OSMOFUNDIN 10%, Solutie perfuzabila
Indicatii terapeutice: profilaxia insuficientei renale acute (dupa un raspuns pozitiv la testarea solutiei);
Osodens 35 mg comprimate filmate
Osodens 35 mg apartine unui grup de medicamente non-hormonale, numite bifosfonati, utilizate pentru tratamentul afectiunilor osoase. Osodens 35 mg actioneaza direct la nivelul oaselor dumneavoastra, facandu-le mai rezistente si, prin urmare, reducand riscul de fracturi. Osul este un tesut viu.
OSPAMOX, capsule
Indicatii: Infectii provocate de germeni sensibili la amoxicilina. Infectii ale tractului respirator: (in particular cele provocate de Haemophilus influezae). Infectii si infectii mixte ale tractului respirator superior cat si ale urechii, nasului si gatului (ex. sinuzita, otita medie).
OSPAMOX, granule
Indicatii: Infectii provocate de germeni sensibili la amoxicilina. Infectii ale tractului respirator: (in particular cele provocate de Haemophilus influezae). Infectii si infectii mixte ale tractului respirator superior cat si ale urechii, nasului si gatului (ex. sinuzita, otita medie).
OSPAMOX, suspensie orala
Indicatii: Infectii provocate de germeni sensibili la amoxicilina. Infectii ale tractului respirator: (in particular cele provocate de Haemophilus influezae). Infectii si infectii mixte ale tractului respirator superior cat si ale urechii, nasului si gatului (ex. sinuzita, otita medie).
OSPEN , comprimate filmate
Indicatii: Ospenul este indicat in tratarea si prevenirea infectiilor usoare si semisevere, provocate de microorganisme sensibile la penicilina: Infectii O.R.L.: boli cu streptococi (scarlatina, angina tonsilara, angina Vincent, faringite, tonsilo-faringita, rinofaringita purulenta), otita medie acuta, sinuzita.
Ospen 1000, comprimate filmate
Indicatii: Ospenul este indicat in tratarea si prevenirea infectiilor usoare si semisevere, provocate de microorganisme sensibile la penicilina:
OSPEN, sirop
Indicatii: Ospenul este indicat in tratarea si prevenirea infectiilor usoare si semisevere, provocate de microorganisme sensibile la penicilina: Infectii O.R.L.: boli cu streptococi (scarlatina, angina tonsilara, angina Vincent, faringite, tonsilo-faringita, rinofaringita purulenta), otita medie acuta, sinuzita.
OSPEXIN, capsule
Indicatii: Infectii usoare pana la semigrave provocate de germeni sensibili la cefalosporina: Infectii ale tractului respirator cu S. pneumoniae si streptococ A beta-hemolitic. Infectii ale pielii si tesuturilor moi cu stafilococi si/sau streptococi.
Osporil 4 mg/5 ml concentrat pentru solutie perfuzabila
Substanta activa din Osporil este acidul zoledronic, care face parte dintr-un grup de substante denumite bifosfonati. Acidul zoledronic actioneaza prin fixarea sa la nivelul osului si prin scaderea vitezei modificarii osului.
Osseor
Osseor este un medicament care contine substanta activa ranelat de strontiu.
Ossica 150 mg comprimate filmate
Ossica poate inhiba pierderea de masă osoasă, în cea mai mare parte prin oprirea acesteia, precum şi prin creşterea masei osoase.
Ossica 3 mg solutie injectabila in seringa preumpluta
Ossica apartine unui grup de medicamente denumit bifosfonati. Ossica poate impiedica pierderea osoasa prin oprirea pierderii in continuare a osului si cresterea masei osoase.
OSSIDENTA, apa medicinala de gura
Indicatii: Gingivite (inflamatorii, toxice, gravidice), stomatite (banale, septice, ulceroase, ulcero-membranoase), factor enore, procese paradentopatice evolutive, pre- si mai ales postoperator.
OSSIREMIN
Indicatii: Spasmofilie, tetanie, tuberculoza osoasa, focare disbiotrofice in cadrul parodontopatiei esentiale, crampe musculare si alte manifestari favorizate sau provocate de carente minerale sau ale vitaminelor A, C, E, D2.
Osteocare Lichid
Indicatii: Osteocare lichid 200 ml , formula lichida cu un gust de portocala.
OSTEOCHIN, comprimate 200 mg
Indicatii terapeutice: Tratamentul si prevenirea osteoporozei primare postmenopauza si a osteoporozei senile. Atenuarea durerii acute si cronice asociate cu osteoporoza. In osteoporoza secundara, adjuvant al tratamentului maladiei principale.
OSTEOCYNESINE, comprimate
Indicatii: Decalcifieri, tulburari de crestere la copii, consolidarea fracturilor, convalescenta.
OSTEOGENON
Indicatii: Osteoporoza de diverse orgini. Preparatul poate fi de asemenea utilizat pentru a regla bilantul fosfo-calcic in cursul sarcinii si al alaptarii ca si tratamentul completentar al vindecarii fracturilor.
OsteoMix tablete efervescente
Indicatii : Mineralele si vitaminele din OsteoMix Sandoz sunt special concepute pentru a mentine sanatatea si rezistenta oaselor.
OsvaRen 435 mg / 235 mg comprimate filmate
OsvaRen este utilizat pentru a stabiliza concentratiile mari ale fosfatului in sange la pacientii cu insuficienta renala cronica care fac dializa (hemodializa, dializa peritoneala).
Otezla comprimate
Otezla este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu psoriazis in placi si artrita psoriazica activa.
OTILERIN 47,2 mg
OTILERIN 47,2 mg/11,8 mg/ml picaturi auriculare, solutie reduce inflamatia si durerea prin efectul fenazonei, este anestezic local prin efectul lidocainei.
Otipax picaturi auriculare, solutie
Otipax contine doua substante active: lidocaina (anestezic local) si fenazona (analgezic si antiinflamator).
OTIRELAX 45,5mg/11,4 mg/ml
Otirelax contine fenazona si lidocaina. Fenazona este o substanta utilizata pentru a reduce inflamatia si durerea. Lidocaina este o substanta utilizata pentru anestezie locala. Otirelax ajuta la calmarea durerilor si inflamatiei de la nivelul urechii, la pacientii la care timpanul nu este rupt.
OTIS-T
100 ml picaturi auriculare, solutie contin fluocinolon acetonid 0,05 g, cloramfenicol 0,5 g, clorhidrat de lidocaina 1 g si excipienti: propilenglicol, clorura de benzalconiu, apa purificata.
Ototis 3 mg/0,5 mg/ml picaturi auriculare solutie
OTOTIS se utilizeaza in tratamentul otitelor externe acute si cronice de origine bacteriana, cu timpan intact, la adulti si copii; in particular eczema infectata a conductului auditiv extern.
Otrinase picaturi nazale 0.1%
Indicatii: Decongestionant al mucoasei nazale si faringelui. Indicat in tratamentul racelii, rinitelor, sinuzitei si otitei.
Ovaleap
Ovaleap este un medicament care contine substanta activa folitropina alfa si se foloseste in cazul femeilor cu probleme de fertilitate si la barbati cu hipogonadism hipogonadotrofic.
Ovestin 0,5 mg ovule
Ovestin este destinat terapiei hormonale de substitutie (TSH). Acesta contine hormonul feminin estriol (un estrogen).
OVESTIN, crema
Indicatii si dozaj: Atrofia tractului urogenital inferior legata de deficitul estrogenic. Pentru tratamentul acuzelor vaginale cum ar fi dispareunia, uscaciunea, pruritul. Pentru prevenirea infectiilor recurente la nivel vaginal si al tractului vaginal superior.
OVESTROL
Indicatii: Vaginite acute si cronice; eroziuni vaginale, prurit vulvar, cervicite, leucoree nespecifica.
Ovitrelle 250 micrograme/0,5 ml solutie injectabila intr-o seringa pre-umpluta
Se administreaza pentru a elibera ovule (ovulatia), dupa alte medicamente folosite pentru a dezvolta foliculii.
OvyX 100 mg ovule
Numele medicamentului este OvyX 100 mg ovule. In acest prospect se va folosi denumirea OvyX.
OX BILL, drajeuri
Indicatii terapeutice: Flatulenta, indigestii, enterocolite, dispepsii, diaree de fermentatie intestinala, greata, varsaturi.
OXACILIN
Indicatii: Infectii cu stafilococi penicilinorezistenti (septicemii, pneumonii si bronhopneumonii, abces pulmonar, osteomielita, endocardita, furunculoza, plagi infectate). Infectii mixte cu stafilococi rezistenti si cu alti germeni penicilinosensibili (ex.: cu strepto- sau pneumococi).
OXACILINA FORTE
Indicatii : Este antibioticul de electie în infectiile stafilococice localizate la diferite nivele: tesut cutanat, tesut osos, tract respirator, urechea medie, tract urinar, organe urogenitale. Este recomandat în infectii stomatologice cu stafilococ, infectii mixte cu streptococ si stafilococi penicilinazo-rezistenti.
OXACILINA, capsule
Indicatii: Tratamentul infectiilor stafilococice. Infectii ale pielii si ale tesuturilor moi: dermatite, furunculoze, antrax, flegmoane, limfadenite, mastite, plagi si arsuri infectate. Infectii ORL: abcese dentare, otite externe.
OXACILINA, flacon injectabil
Indicatii: Principala indicatie o constituie infectiile cu stafilococi rezistenti la penicilina G si sensibili la oxacilina (furuncule simple si antracoide, celulite, abcese, plagi infectate); infectii respiratorii; alte infectii ca: osteomielita, infectii urinare, enterocolita stafilococica; septicemia cu stafilococ.
OXADOL, comprimate 30 mg
Indicatii: Algii acute si cronice de diferite etiologii si intensitati.
OXALIN
Indicatii : Tratamentul infectiilor stafilococice. Infectii ale pielii si ale tesuturilor moi: dermatite, furunculoze, antrax, flegmoane, limfadenite, mastite, plagi si arsuri infectate. Infectii ORL: otite externe, abcese dentare.
OXALIPLATIN ACTAVIS 5 mg/ml
Oxaliplatin Actavis se utilizeaza in tratamentul cancerului metastatic (avansat) de colon (intestin gros) si de rect (partea finala a tractului digestiv) sau ca tratament adjuvant dupa o interventie chirurgicala de rezectie a unei tumori (excrescente) de colon. Este utilizat in asociere cu alte medicamente anticanceroas, 5-fluorouracil (5-FU) si acid folinic (AF).
OXAZEPAM
Indicatii: Stari de anxietate, tensiune, agitatie, iritabilitate, insomnie de natura nevrotica, psihovegetativa, psihosomatica, asociate depresiei, la batrani, in cadrul sindromului de abstinenta al alcoolicilor; este de ales la batrani si hepatici (bine suportat).
Oxbryta
Oxbryta este un medicament utilizat pentru tratarea anemiei hemolitice (distrugerea in exces a globulelor rosii) la pacienti cu siclemie, cu varsta de cel putin 12 ani.
Oxervate
Oxervate este un medicament utilizat pentru tratarea cheratitei neurotrofice, o afectiune a ochilor in care deteriorarea nervului trigemen care alimenteaza suprafata ochilor cauzeaza pierdere senzoriala si defecte care nu se vindeca de la sine.
Oxicodona Sandoz 60 mg comprimate cu eliberare prelungita
Oxicodona Sandoz este un analgezic puternic din grupa opioizilor, cu actiune centrala.
Oxicodona/Naloxona Sandoz 20
Oxicodona/Naloxona Sandoz v-a fost prescris pentru tratamentul durerilor severe, care pot fi controlate adecvat numai cu analgezice opioide.
Oxidolor 20 mg comprimate cu eliberare prelungita
Oxidolor este un analgezic puternic din grupa opioizilor.
OXIFENONIU
Indicatii: Boala ulceroasa (in asociatie cu antiacide), afectiuni spastice ale tubului digestiv.
OXIFLUX 400 mg
OXIFLUXeste un vasodilatator periferic (creste fluxul sanguin la nivelul mainilor si picioarelor).
OXIGEN LINDE
Oxigen Linde sau Oxigen medicinal, Linde Healthcare, gaz medicinal, criogenic, pentru administrare inhalatorie. Oxigen Linde este un gaz medicinal care contine oxigen medicinal criogenic pur extrem de rece (sub - 1800 C). Oxigenul medicinal criogenic este utilizat pentru inhalare dupa transformarea acestuia din stare lichida in stare gazoasa.
Oxigen medicinal comprimat, gaz medicinal comprimat
Indicatii: Corectarea hipoxemiei determinate de insuficienta respiratorie cu diverse etiologii
Oxigen MW 32, gaz medicinal lichefiat
Indicatii: Corectarea hipoxemiei determinate de insuficienta respiratorie cu diverse etiologii (pneumonie, criza severa de astm bronsic, exacerbare acuta a bronsitei cronice si emfizemului, embolii pulmonare,
OXIMED
Dermatoze: eczeme exudative suprainfectate inclusiv eczema atopica, dermatita eczematiforma, dermatita alergica si seboreica, neurodermite diseminate sau circumscrise,
OXISEPT
Indicatii: Prevenirea si tratamentul local al infectiilor tegumentelor si mucoaselor - bucala, vaginala.
OXITOCIN S
Indicatii: Pentru inducerea si mentinerea travaliului, in caz de inertie uterina sau cand sarcina implica riscuri majore pentru mama si copil; pentru expulzia placentei si controlul hemoragiilor post-partum (in lipsa raspunsului la ergometrina sau la mamele hipertensive); in cadrul operatiei cezariene; pentru efectuarea "testului de provocare prin oxitocina".
Oxitocina Panpharma 5 UI/ml concentrat pentru solutie perfuzabila
Oxitocina Panpharma contine o forma artificiala de oxitocina (un hormon natural). Aceasta apartine unui grup de medicamente numit oxitocice, care determina contractia muschilor uterului.
Oxitocina S
Indicatii : pentru declansarea travaliului in sarcina prelungita, ruperea prematura a membranelor, preeclampsie, eclampsie si in retentie de fat mort;
OXPRENOLOL
Indicatii: Hipertensiune arteriala mai ales forme cu circulatie hiperkinetica si debit cardiac crescut, forme cu hiperninemie, sau asociat cu Hipopresol si Nefrix; angina pectorala (ca tratament de fond) - este de ales in angina cronica stabila; aritmii de patogenie simpato-adrenergica, aritmii digitalice; sindrom psihovegetativ cu anxietate, tahicardie, palpitatii si circulatie hiperkinetica.
OXSORALEN, capsule gelatinoase
Indicatii: Cazuri grave si foarte grave de psoriazis vulgaris.
OXYBRAL SR
Indicatii: Capsulele de Oxybral SR sunt utilizate pentru cresterea fluxului sanguin cerebral si, prin aceasta, pentru ameliorarea, reglarea si mentinerea tuturor functiilor cerebrale, fizice sau intelectuale, sau a altor functii fiziologice. Tulburari cerebrale: modificari legate de varsta;
OxyContin 40 mg comprimat cu eliberare modificata
OxyContin se utilizeaza pentru ameliorarea durerilor moderate si severe.
OXYCORT, spray
Indicatii: Oxycort spray faciliteaza resorbtia si hidrofilia, fara sa deranjeze schimbul de gaze al tesuturilor. Protejeaza ranile in caz de infectie. Oxycort spray are o actiune locala rapida si de calmare a simptomelor: iritatii, arsuri, durere etc.
Oxytex
In fiecare zi suntem supusi influentelor negative ale mediului inconjurator (gaze de esapament, smog, ozon, etc.), care induc formarea asa-numitilor “radicali liberi”.
OXYTOCIN FERRING-LECIVA 1 UI/ml solutie injectabila
Oxitocina este o substanta obtinuta prin sinteza chimica si face parte din categoria hormonilor.
Oyavas
Oyavas este un medicament impotriva cancerului, care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu urmatoarele tipuri de cancer.
Ozawade
Ozawade este un medicament utilizat pentru a imbunatati starea de veghe si a reduce somnolenta diurna excesiva la adulti cu apnee obstructiva in somn.
Ozempic
Ozempic este un medicament antidiabetic care se utilizeaza impreuna cu un regim alimentar si exercitiu fizic pentru tratarea adultilor cu diabet de tip 2 care nu este controlat in mod satisfacator.
Ozolan 1 mg comprimate filmate
Ozolan contine o substanta numita anastrozol. Acesta apartine unui grup de medicamente numite “inhibitori de aromataza”. Ozolan este utilizat pentru tratamentul cancerului de san la femeile care sunt la menopauza.
Ozurdex
Ozurdex se utilizează pentru tratarea adulţilor (cu vârsta de 18 ani şi peste) cu edem macular (umflare a maculei, partea centrală a retinei din spatele ochiului) cauzată de blocarea venelor din spatele ochiului.
Oferte şi ReduceriSfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Se poate folosi pt aerosol
Se poate folosi pt aerosol

Buna seara aceasta tinctura de lichen de piatra o putem folosi si pent ... Buna ziua! NU, acest produs este doar pentru uz intern, diluat cu apa ...
Sfatul farmcistului Colici
Colici

Buna ziua. Ii pot administra bebelusului protectis si reflor? ... Buna ziua! Cele doua preparate sunt similare, pot fi administrate alt ...
Sfatul farmcistului Asociere medicamente
Asociere medicamente

BUNA ZIUA.AM gastrita , reflux si colon iritabil.Se poate asocia Debr ... Buna ziua! Da, se pot asocia Debridat si BioSun IBS. ...


Sfatul farmcistului Ginecologie
Ginecologie

Bună seara! De 2 zile am niște scurgeri albe groase ca brďż˝nza f ... Buna ziua! Cereti la farmacie ovule pe baza de clotrimazol si tratati ...
Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bună ziua, am folosit odată nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie să mă mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...