Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Codul muncii comentat 2019 Avocat Marius-Catalin Predut
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prospecte Medicamente litera V
V-2 PLUS, capsule gelatinoase
Indicatii: Deficiente de vitamine si minerale, cum apar in malnutritie, anemii, anorexie si casexie; pacienti cu diete restrictive; varstnici;
Vabomere
Vabomere este un antibiotic utilizat la adulti pentru tratarea urmatoarelor infectii, inclusiv atunci cand s-au raspandit in sange (bacteriemie): infectii complicate (dificil de tratat) ale tractului urinar, inclusiv ale rinichilor.
VACCIN ACT-HIB
Indicatii: Imunizarea active a copiilor impotriva infectiilor invasive produse de Haemophilus influenza tip b, incepand cu 2 luni.
VACCIN AVAXIM 160 U
Indicatii: Imunizarea activa impotriva infectiei cu virusul hepatic A la adulti (peste 15 nai).
VACCIN BCG liofilizat pentru inoculare intradermica
Indicatii: Nou-nascuti incepand de la varsta de 4 zile si copii intre 5 si 10 luni care nu prezinta cicatrice vaccinala sau prezinta o cicatrice vaccinala sub 3 mm.
VACCIN BRUCELIC DE UZ TERAPEUTIC
Indicatii: Se foloseste in tratamentul curativ al brucelozei.
VACCIN COMBINAT DIFTERO-TETANIC ADSORBIT (V.C.D.T.)
Indicatii: Vaccinul combinat diftero-tetanic adsorbit (V.C.D.T.) este indicat pentru prevenirea difteriei si a tetanosului; schema de vaccinare si revaccinare diftero-tetanica este conform instructiunilor M.S.
VACCIN COMBINAT DIFTERO-TETANO-PERTUSSIS ADSORBIT (V.C.D.T.P.)
Indicatii: V.C.D.T.P. se foloseste in profilaxia difteriei, a tetanosului si a tusei convulsive.
VACCIN DIFTERIC ADSORBIT (V.D.A.)
Indicatii: Vaccinul difteric adsorbit se foloseste in vaccinarea completa si in revaccinarea antidifterica la copiii sub 14 ani, conform instructiunilor M.S.
VACCIN DIFTERO-TETANIC PENTRU ADULTI (dT)
Indicatii: Vaccinul diftero-tetanic pentru adulti (dT) este destinat rapelurilor diftero-tetanice la adulti si eventual la adolescenti, conform dispozitiilor M.S. Poate fi utilizat si in tratamentul profilactic al plagilor tetanigene.
VACCIN DIZENTERIC VIU - VADIZEN
Indicatii: Vaccinul dizenteric viu este recomandat pentru imuno-profilaxia specifica a dizenteriei bacilare, in special pentru grupe cu risc crescut de imbolnavire, precum si pentru terapia formelor cronice de dizenterie bacilara (si portajul cronic de bacili dizenterici).
VACCIN GRIPAL TRIVALENT purificat inactivat
Indicatii: Vaccinarea antigripala este recomandata in special pentru urmatoarele categorii de populatie: Persoanele care prezinta un risc crescut de a face complicatiile infectiei gripale: persoanele in varsta de peste 65 ani;
VACCIN PIOCIANIC (pseudomonas aeruginosa) monovalent
Indicatii: In tratamentul infectiilor cu Ps. aeruginosa asociat eventual cu antibiotice si cu alte metode de tratament.
VACCIN PIOCIANIC (pseudomonas aeruginosa) polivalent
Indicatii: In profilaxia infectiilor piocianice in unitatile cu risc mare de infectie.
VACCIN POLIMICROBIAN, fiole
Indicatii: Terapia proceselor subacute si cronice, in special in infectiile organelor genito-urinare (pelviperitonite, salpingite si metrite).
VACCIN RABIC
Indicatii: Vaccinarea este indicata in toate cazurile de infectie rabica sau suspiciune de infectie, iar preventiv la persoanele expuse riscului infectiei rabice.
VACCIN STAFILOCOCIC, fiole
Indicatii: In tratamentul infectiilor stafilococice, precum si ca imunomodulator in parodontopatiile cronice.
VACCIN STAFILOCOCIC, pentru tratamentul acneei si al foliculitei stafilococice
Indicatii: In tratamentul acneei si al foliculitei provocate de Staphylococcus epidermidis.
VACCIN STREPTOCOCIC, fiole
Indicatii: Tratamentul infectiilor streptococice cronice recidivante. Se va asocia de preferinta cu anatoxina streptococica si eventual antibiotice.
VACCIN TETANIC ADSORBIT (V.T.A.), fiole
Indicatii: Profilaxia si tratamentul tetanosului.
VACCIN TETANIC CONCENTRAT NEADSORBIT, fiole
Indicatii: Profilaxia tetanosului.
VACCIN TIFOIDIC LIOFILIZAT PENTRU UZ INTRADERMIC, fiole
Indicatii: In profilaxia febrei tifoide.
VACCIN TIFOIDIC SUBCUTANAT, fiole
Indicatii: In profilaxia febrei tifoide.
VACCIN VIU RUJEOLOS (VVR-IC), fiole
Indicatii: Vaccinarea antirujeoloasa se practica incepand de la varsta de 9 luni implinite. Se vor revaccina toti copiii de varsta scolara (clasa I, 7-8 ani).
Vaccinul gripal pandemic H5N1 Baxter
Vaccinul gripal pandemic H5N1 Baxter AG este un vaccin folosit pentru prevenirea gripei„pandemice”.
VADICREIN, pulbere liofilizata
Indicatii: Boli vasculospastice periferice - boala Raynaud, boala Buerger, tulburari postdegeraturi etc.;
VAGIFEM
Indicatii : Vagifem este indicat în tratamentul vaginitei atrofice datorata unei deficiente estrogenice.
Vagostabyl
Indicatii: Vagostabyl este un sedativ usor, recomandat in stari de agitatie psihica sau tulburari usoare ale somnului.
Valaciclovir Arena 500 mg comprimate filmate
Valaciclovir Arena apartine unui grup de medicamente denumite antivirale.
Valarox
Valarox contine doua substante active– rosuvastatina si valsartan.
Valben drajeuri
Valben contine extract uscat din frunza de roinita, extract uscat din radacina de valeriana si extract uscat din partea aeriana de pasiflora care au proprietati sedative.
Valcatuna 320 mg comprimate filmate
Valcatuna apartine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de antagonisti ai receptorilor angiotensinei II, care ajuta la controlarea hipertensiunii arteriale.
Valcomb 500 mg/150 mg comprimate filmate
Valcomb contine paracetamol si ibuprofen.
VALDAMIN 450 mg comprimate filmate
VALDAMIN apartine unui grup de medicamente, care actioneaza in mod direct pentru a preveni inmultirea virusurilor.
Valdocef 500 mg capsule
Valdocef este un antibiotic. Apartine unui grup de antibiotice numite cefalosporine. Aceste antibiotice sunt similare cu penicilina.
Valdoxan
Valdoxan este un medicament care contine substanta activa agomelatina.
Valdren
Valdren apartine unui grup de medicamente utilizate in tratamentul depresiei, numite antidepresive. Valdren este utilizat in tratamentul depresiei la adulti.
Valepil
Grupa farmacoterapeutica: antiepileptice, derivati de acizi grasi, acidum valproicum + saruri.
Valganciclovir Aurobindo
Valganciclovir Aurobindo apartine unui grup de medicamente, care actioneaza in mod direct pentru a preveni inmultirea virusurilor.
Valsargamma 80 mg comprimate filmate
Valsargamma apartine unei clase de medicamente numite antagonistii receptorilor de angiotensina II,care ajuta la controlul tensiunii arteriale mari.
VALTREX
Indicatii : Valtrex este indicat pentru tratamentul herpesului zoster (vezicule). Valtrex accelereaza disparitia durerii: reduce durata episodului si proportia pacientilor cu durere asociata herpesului, care include atît neuralgia acuta, cat si cea postherpetica.
Valtropin
Valtropin se utilizează pentru tratamentul copiilor cu deficiente de crestere din diverse cauze.
Vamadrid 160 mg comprimate filmate
Vamadrid apartine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de antagonisti ai receptorilor angiotensinei II, care ajuta la controlarea tensiunii arteriale mari.
VANCOCIN
Indicatii : Vancocin HCl este indicata pentru tratamentul infectiilor grave cu tulpini susceptibile ale stafilococilor meticilino-rezistenti (beta-lactam rezistenti). Este indicat pentru pacientii alergici la penicilina, pentru pacientii care nu pot primi sau nu raspund la alte medicamente,
VANCOCIN CP, solutie injectabila
Indicatii terapeutice: Vancocin HCl este indicata pentru tratamentul infectiilor grave cu tulpini susceptibile ale stafilococilor meticilino-rezistenti (beta-lactam rezistenti).
Vancomicina Kabi 500 mg
Vancomicina Kabi contine substanta activa vancomicina, sub forma de clorhidrat de vancomicina, care este un antibiotic. Antibioticele va ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor.
Vaniqa 11.5% crema
Indicatii: Vaniqa incetineste cresterea parului prin efectul sau asupra unei enzime implicate in producerea parului.
VANMIXAN, pulbere liofilizata
Indicatii terapeutice: Acestea rezulta din activitatea antibacteriana si caracteristicile farmacocinetice ale vancomicinei si tin cont de rezultatele studiilor clinice la care a fost supus medicamentul si de locul pe care il ocupa in clasificarea substantelor antibacteriene existente.
Vantavo
Vantavo se utilizeaza pentru tratarea osteoporozei (o boala care fragilizeaza oasele) la femei în postmenopauza cu risc de niveluri scazute ale vitaminei D.
Vantavo
Vantavo este un medicament care contine doua substante active: acid alendronic si colecalciferol (vitamina D3), care se utilizeaza pentru tratarea osteoporozei.
Vantobra
Vantobra este un antibiotic utilizat pentru tratarea infectiilor pulmonare cronice cauzate de bacteriile Pseudomonas aeruginosa.
Vapress 80 mg comprimate filmate
Vapress apartine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de antagonisti ai receptorilor angiotensinei II, care ajuta la controlarea tensiunii arteriale mari.
VARDOLIN
Indicatii : Vardolin este eficient în urmatoarele tulburari: a) tulburari vasculare periferice indiferent de severitate, cum ar fi: Stadiul I - stenoze vasculare asimptomatice, cu dureri ale piciorului ce apar numai în timpul exercitiilor intense.
Varena
Varena 0,03 mg/3 mg 28 este un contraceptiv si se utilizeaza pentru a preveni sarcina.
Vargatef capsule
Vargatef este un medicament impotriva cancerului, utilizat pentru tratarea adultilor cu o forma de cancer pulmonar cunoscuta sub numele de cancer pulmonar non-microcelular.
VARILRIX
Indicatii terapeutice: Subiecti sanatosi: Varilrix este indicat in imunizarea activa fata de varicela a subiectilor sanatosi, incepand cu varsta de 9 luni. Pacientii cu risc crescut si contactii sanatosi:
VARITERP, unguent
Indicatii: Sindroame prevaricoase, fragilitate capilara, varice, tulburari trofice din cadrul sindromului varicos, limfedeme, dermite si ulcere varicoase, tromboflebite superficiale, hemoroizi.
Varuby
Varuby este un medicament care se utilizeaza pentru prevenirea gretei si varsaturilor la pacientii adulti cu cancer tratati prin chimioterapie (medicamente pentru tratarea cancerului).
Vasaprostan
Vasaprostan contine o substanta activa numita alprostadil, care este similara substantei naturale din organismul dumneavoastra, denumita prostaglandina E1.
VASCOTEN , comprimate filmate
Indicatii:Vascoten este indicat in hipertensiunea arteriala esentiala si in angina pectorala. De asemenea, este indicat in aritmiile cardiace.
VASILIP comprimate filmate
Indicatii: Vasilip va fi utilizat pentru reglarea cantitatii de grasimi din sange in urmatoarele cazuri:
Vasitimb
Vasitimb contine substantele active ezetimib si atorvastatina. Vasitimb este un medicament utilizat pentru scaderea valorilor colesterolului total din sange, colesterolului „rau” (LDL colesterol) si ale substantelor grase numite trigliceride.
VASOCARDIN
Indicatii terapeutice: Hipertensiune arteriala. Angina pectorala de efort. Infarct miocardic acut: tratament de înlocuire a metoprololului introdus intravenos.
VASONIT RETARD, comprimate filmate
Indicatii: Tulburari circulatorii ale membrelor, indeosebi in boala "privitorilor de vitrine".
VASOPENTOL 80 mg comprimate filmate
VASOPENTOL apartine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de antagonisti ai receptorilor angiotensinei II, care ajuta la controlul tensiunii arteriale mari.
Vasopirin 100 mg comprimate gastrorezistente
Vasopirin contine acid acetilsalicilic, care administrat in doze mici apartine unui grup de medicamente numite antiagregante plachetare.
VASOTERAN 1000 mg capsule moi
Componentele active ale VASOTERAN sunt acizii grasi polinesaturati de omega-3 ai acidului eicosapentenoic (EPA) si al acidului docosahexanoic (DHA). VASOTERAN reduce anumite grasimi din sange (trigliceride) si este utilizat pentru prevenirea infarctului miocardic.
Vasovist 0,25 mmol/ml, solutie injectabila
VASOVIST este un mediu de contrast injectabil care permite obtinerea unor imagini diagnostice mai clare ale vaselor sanguine de la nivelul abdomenului sau de la nivelul membrelor.
Vaxelis
Vaxelis este un vaccin care contine substante active obtinute din bacteriile difteriei, tetanosului, din cele care declanseaza pertussis si Haemophilus influenzae tip b, din virusul hepatitic B si din poliovirusuri inactivate.
VAXIGRIP, suspensie injectabila
Indicatii: Vaxigrip este recomandat pentru profilaxia gripei la adulti si copii cu varsta de peste 6 luni. Vaxigrip este recomandat in special persoanelor in varsta (peste 60 ani), persoanelor suferinde de boli cardiovasculare, metabolice (diabet), boli respiratorii cronice, drepanocitoza, insuficienta renala si persoane care sufera de imunodeficiente congenitale sau dobandite.
VaxigripTetra
VaxigripTetra este un vaccin. Acest vaccin ajuta la protejarea dumneavoastra sau a copilului dumneavoastra impotriva gripei.
Vectibix 20 mg/ml concentrat pentru solutie perfuzabila
Vectibix este utilizat in tratamentul carcinomului colorectal metastatic dupa esuarea tratamentului cu chimioterapice (medicamente utilizate pentru tratarea cancerului).
Vedrop
Vedrop este o solutie orala care contine substanta activa tocofersolan.
Veinamitol 3500 mg, pulbere
Indicatii: Dureri si edeme ale membrelor inferioare cauzate de boli cronice ale venelor sau de origine traumatica.
VEKFANOL
Indicatii : În oftalmologie si ORL. În oftalmologie se indica în tratamentul afectiunilor de etiologie alergica: conjunctivita, kerato-conjunctivita, blefaroconjunctivita. În ORL se administreaza în tratamentul rinitelor alergice si a unor afectiuni cronice nazale
VEKFAZOLIN, flacon injectabil
Indicatii: Tratamentul unor cazuri selectionate de infectii cu germeni sensibili cefuroxima: infectii biliare si gastrointestinale, respiratorii, infectii din sfera O.R.L., infectii osoase si articulare,
Velaxin 50 mg comprimate
Velaxin este un antidepresiv care face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori ai recaptarii serotoninei si noradrenalinei (INRS).
VELBE
Indicatii : Sulfatul de vinblastina este indicat în tratamentul paleativ al urmatoarelor: I. Boli maligne care raspund în mod frecvent la tratament: Boala Hodgkin generalizata (stadiile III si IV, modificari Ann Arbor ale sistemului Rye).
Velbienne 2mg-1mg comprimate filmate
Velbienne este un tratament hormonal de substitutie (THS). Contine doua tipuri de hormoni feminini, un estrogen si un progestativ.
Velcade
Velcade este un medicament utilizat pentru tratarea cancerului.
Velmetia
Velmetia se utilizează la tratarea pacienţilor cu diabet de tip 2, pentru a îmbunătăţi controlul glicemiei.
Velosulin 100 UI/ml solutie injectabila in flacon
Velosulin este o insulina umana utilizata in tratamentul diabetului zaharat. Velosulin este o insulina cu actiune rapida.
Velphoro comprimate masticabile
Velphoro este un medicament utilizat pentru controlul valorilor fosfatului din sange la adultii cu boala renala cronica, care sunt tratati prin hemodializa sau dializa peritoneala pentru a elimina produsii de metabolism din sange.
Veltassa
Veltassa este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor care au concentratii mari de potasiu in sange (hiperkaliemie).
VELYN 100 mg comprimate
VELYN apartine unui grup de medicamente numite inhibitori de fosfodiesteraza de tip 3.
Vemlidy
Vemlidy este un medicament antiviral utilizat pentru tratarea hepatitei B cronice (de lunga durata), o boala infectioasa care afecteaza ficatul.
Venclyxto
Venclyxto este un medicament utilizat pentru tratarea unui tip de cancer al sangelui numit leucemie limfocitara cronica (LLC), atunci cand alte tratamente au esuat sau sunt inadecvate.
Vendal Retard
Indicatii: Dureri acute si cronice intense si foarte intense, precum cele provocate de tumori, dureri miocardice si postoperatorii.
Vendiol
Vendiol este un contraceptiv oral combinat numit adesea si „pilula”.
Venlafaxina Actavis, comprimate filmate
Indicatii: Tratamentul tuturor tipurilor de depresie, incluzand depresia asociata cu simptome de anxietate.
VENOFER
Indicatii : Venofer este indicat pentru tratamentul parenteral al carentei de fier, în cazurile în care se impune o suplimentare rapida si eficienta, iar preparatele orale cu fier nu sunt eficiente (malabsorbtie, intoleranta, lipsa compliantei).
Venomenhal
VENOMEHNHAL este un produs pentru imunoterapie specifica, creeat special pentru persoanele care sunt alergice la veninul de viespe (VENOMENHAL VIESPE) si veninul de albina (VENOMENHAL ALBINA),
VenoProtect 180 mg capsule
VenoProtect este un produs din plante medicinale pentru tratamentul insuficientei venoase cronice (functia venelor este afectata), care se caracterizeaza prin umflarea picioarelor, vene varicoase, o senzatie de greutate, de durere, de oboseala, de mancarime, de tensiune si de crampe la nivelul gambelor.
VENORUTON 300 mg capsule
Venoruton contine troxerutin ?i apartine unui grup de medicamente care protejeaza vasele de sange (numite vasoprotectoare sistemice).
Venoruton, gel
Indicatii: Durere si edeme secundare insuficientei venoase cronice, varicelor stabilizate si sclerozarii venelor. Durere si edeme de origine traumatica - dupa luxatii, entorse, contuzii musculare etc.
Ventavis 10 micrograme/ml solutie de inhalat prin nebulizator
Ventavis este utilizat in tratamentul hipertensiunii pulmonare primare (HPP) de grad moderat. Aceasta este o afectiune in care presiunea sanguina este prea mare in vasele care transporta sangele de la inima la plamani.
VENTER
Indicatii : Ulcer gastric, ulcer duodenal, hiperfosfatemie la pacientii cu uremie, dializati sau nu, daca se impune scaderea fosfatemiei.
VENTOLIN
Indicatii : Ventolin este un agonist adrenergic selectiv. La dozele terapeutice actioneaza selectiv pe receptorii adrenergici ai musculaturii bronsice, avand o actiune minima sau nula la nivelul receptorilor -adrenergici cardiaci. Ventolin este indicat pentru tratamentul si profilaxia crizelor de astm.
Venusia
Venusia Crema dermo-emolienta pentru hidratarea naturala a tenurilor uscate.
Vepacel
Vepacel este un vaccin destinat utilizării la adulţi pentru protejarea împotriva gripei cauzate de subtipul H5N1 („gripa aviară”) al virusului gripal A.
VEPESID
Indicatii : Utilitatea Vepesid a fost demonstrata în tratamentul urmatoarelor neoplasme: Tumori testiculare refractare la tratament: în terapie combinata cu alti agenti chimioterapici recunoscuti la pacientii prezentand tumori testiculare refractare, corect tratate anterior chirurgical, sau prin chimio- si radioterapie.
VERAHEXAL 120 RETARD, capsule
Indicatii terapeutice: In tratamentul insuficientei coronariene (stari de oxigenare insuficienta a muschiului cardiac); angina cronica stabila (angina de efort);
VERAHEXAL-40, comprimate filmate
Indicatii terapeutice: In actiuni coronariene cu oxigenare insuficienta a muschiului cardiac; angina cronica stabila (angina de efort); angina instabila (angina crescendo, angina de repaus) inclusiv angina vasospastica (Prinzmetal Angina, Variant Angina);
VERAPAMIL
INDICATII : Prevenirea atacurilor de angina pectorala ( tratamentul pe termen lung al anginei cornice stabile si pe termen scurt, al anginei instabile)
Verapamil Sanofi 40 mg drajeuri
Acest medicament apartine unui grup de medicamente numit blocante ale canalelor de calciu.
VeraSeal
VeraSeal este un adeziv tisular utilizat pentru oprirea sangerarii in timpul interventiilor chirurgicale sau pentru sustinerea suturilor in timpul chirurgiei vasculare (a vaselor de sange).
VERBITAL, comprimate filmate
Indicatii: Hipertrigliceridemie primara (tip I), disbetalipoproteinemie (tip II), hiperlipidemie (tip II B).
Veregen 100 mg/g unguent
Veregen este un medicament din plante numai pentru utilizare cutanata. Substanta activa este un extract din frunzele de ceai verde.
Verkazia
Verkazia este un medicament utilizat pentru tratarea keratoconjunctivitei vernale (KCV) severe, o afectiune alergica ce afecteaza ochiul si care are o aparitie indeosebi sezoniera, desi la unii pacienti simptomele pot sa revina sau sa persiste pe tot parcursul anului.
VERMIGAL
Indicatii : Antihelmintic activ fata de Enterobius vermicularis (oxiuri) si Strongyloides stercoralis.
VERMOX
Indicatii : Vermox este indicat pentru tratamentul infestarilor simple sau mixte cu Enterobius vermicularis (oxiuroza), Trichuris trichiura (tricocefaloza), Ascaris lumbricoides (ascaridioza), Ancylostoma duodenale, Necator americanus (ankilostomiaza), Strongyloides stercoralis (strongiloidioza), Taenia spp. (teniaza).
VERORAB, suspensie injectabila
Indicatii: Prevenirea rabiei la subiectii expusi riscului de contaminare - Recomandat urmatoarelor categorii de persoane: grupuri profesionale supuse la risc de contaminare, medici veterinari, asistenti veterinari (incusiv studenti la facultatea de Medicina Veterinara), personalul tehnic ce lucreaza impreuna cu medicii veterinari, persoane din laboratoare ce manevreaza material contaminat cu virus rabic,
VEROSPIRON
Indicafii terapeutice: Tratament preoperator de scurta durata al hipecaldosteronismului primar. Daca pacientul este inoperabil sau refuza interventia chirurgicala, tratamentul poate fi permanent.
Verpamil, comprimate filmate
Indicatii: Tahicardii, inclusiv tahicardii paroxistice supraventriculare, fibrilatia atriala cu raspuns ventricular rapid (exceptind sindromul WPW), flutter atrial, fibrilatii atriale cu conducere rapida;
VERRIA 50mg
VERRIA contine substanta activa voriconazol. VERRIA este un medicament antifungic. Acesta actioneaza prin distrugerea sau oprirea cresterii fungilor care produc infectii.
Versatis 5% emplastru medicamentos
Versatis contine lidocaina, un analgezic local care actioneaza prin ameliorarea durerii pe care o resimtiti la nivelul pielii.
Vertimed 16 mg comprimate
Betahistina, substanta activa a Vertimed, este similara histaminei, o substanta care se gaseste, in mod normal, in corpul uman
Vertisan 24 mg comprimate
Betahistina, substanta activa a Vertisan, este similara histaminei, o substanta aflata in mod natural in organismul uman.
Verzenios
Verzenios este un medicament impotriva cancerului utilizat ca tratament pentru femeile cu cancer de san in stadiu avansat sau care s-a extins la alte parti ale organismului.
VESANOID, capsule
Indicatii: Vesanoid trebuie utilizat pentru inducerea remisiei in leucemia acuta promielocitara (LAP; FAB, clasificarea LAP-M3).
Vesicare 5 mg comprimate filmate
Substanta activa din Vesicare apartine clasei de substante anticolinergice. Aceste medicamente sunt utilizate pentru reducerea hiperactivitatii vezicii urinare.
Vesomni 6 mg-0,4 mg comprimate cu eliberare modificata
Vesomni este o combinatie a doua medicamente diferite denumite solifenacin si tamsulosin, intr-un singur comprimat.
VESSEL DUE F
Indicatii terapeutice : Patologie vasculara cu risc de tromboza.
Vestibo 24 mg comprimate
Vestibo este un medicament indicat pentru tratamentul simptomelor sindromului Meničre, cum sunt ameteli, tiuituri in urechi, pierdere a auzului si greata.
Vetrate 42 mg comprimate masticabile
Tulburarile gastrointestinale, alimentatia incorecta, alimentele care produc balonare, precum si inghitirea aerului induc formarea si acumularea de gaze in stomac si intestine.
Veyvondi
Veyvondi este un medicament utilizat pentru a tine sub control sangerarile la pacientii cu boala von Willebrand (o tulburare hemoragica ereditara) care nu pot fi tratati cu un alt medicament numit desmopresina sau atunci cand desmopresina nu are efect.
Vfend
Vfend este un medicament antifungic care contine substanta activa voriconazol.
Viacoram 3,5 mg-2,5mg comprimate
Viacoram este o combinatie de doua substante active, perindopril si amlodipina. Ambele substante va ajuta sa controlati tensiunea arteriala mare.
Viagra
Indicatii: VIAGRA® este un medicament utilizat pentru tratamentul disfunctiei erectile (impotentei) la barbati. Poate ajuta multi barbati care au disfunctie erectila sa aiba si sa mentina o erectie atunci cand sunt excitati sexual (stimulati).
VIALEBEX 40 mg-ml, solutie perfuzabila
Refacerea si mentinerea volumului sanguin circulant acolo unde deficienta de volum a fost demonstrata si este recomandata utilizarea unui coloid.
VIATROMB 2400 U.I.g spray cutanat emulsie
Substanta activa din Viatromb este heparina (sub forma de heparina sodica). Viatromb este disponibil sub forma de spray cutanat emulsie care se aplica pe piele.
Viavardis
Viavardis contine vardenafil, care face parte dintr-o clasa de medicamente numite inhibitori ai fosfodiesterazei de tip 5.
Vibativ
Vibativ este un medicament care conţine substanţa activă telavancin.
VIBRAMYCIN
Indicatii : Vibramycin este indicat în infectii cauzate de urmatoarele microorganisme: Rickettsiae: tifos exantematic, febra Q, febra tip Rocky Mountain; Mycoplasma pneumoniae (PPLO, Agentul Eaton); Chlamidia psittaci (agentul psitacozei si ornitozei); Chlamidia trachomatis (agentul limfogranulomatozei veneriene).
Vibrocil gel nazal
Indicatii : Raceli, rinite acute si cronice, rinite alergice sezoniere (febra fanului) si nesezoniere, sinuzite acute si cronice, ingrijire pre- si postoperatorie. Adjuvant in otite medii acute.
Vibrocil picaturi nazale
Indicatii : Raceli, rinite acute si cronice, rinite alergice sezoniere (febra fanului) si nesezoniere, sinuzite acute si cronice, ingrijire pre- si postoperatorie. Adjuvant in otite medii acute.
Vibrocil spray nazal
Indicatii : Raceli, rinite acute si cronice, rinite alergice sezoniere (febra fanului) si nesezoniere, sinuzite acute si cronice, ingrijire pre- si postoperatorie. Adjuvant in otite medii acute.
Vicks Lamaie 1000mg-12,2mg pulbere pentru solutie orala
Vicks Lamaie este destinat ameliorarii simptomelor din raceala si gripa, cum sunt durerile de cap, durerile generale, durerile in gat, nasul infundat si febra.
Vicks Sinex
Vicks Sinex este un spray pentru nas utilizat local pentru ameliorarea simptomelor de nas infundat asociate cu raceala sau cu rinita alergica.
VICTAN 2 mg comprimate filmate
Victan este un medicament din clasa anxioliticelor, derivati de benzodiazepine. Loflazepatul de etil, substanta activa din comprimatele de Victan face parte din grupa benzodiazepinelor, medicamente cu efecte anxiolitice, sedativ-hipnotice, relaxante musculare si cu actiune in crizele de epilepsie.
Victoza
Victoza este o solutie injectabila care contine substanta activa liraglutid.
Victrelis
Victrelis se utilizează pentru tratamentul adulţilor cu hepatită C cronică.
VIDAN®
INDICATII: Acidul mefenamic este indicat in: artropatii inflamatoare cornice( artrite reumatoide, spondilite anchilozante, artrite psoriazice, etc)
VIDAYLIN-MI, sirop
INDICATII TERAPEUTICE: cresterea si dezvoltarea redusa a sugarilor si copiilor apetit redus si scaderea ponderala convalescenta dupa boli infectioase si interventii chirurgicale rahitism latent
Vidaza
Vidaza este o pulbere pentru suspensie injectabila. Acesta contine substanta activa azacitidina.
Videx EC 125 mg, capsule gastrorezistente
Indicatii: Videx este indicat in asociere cu alte medicamente antiretrovirale pentru tratamentul pacientilor infectati cu HIV-1.
VIDISIC
Tratamentul simptomatic al keratoconjunctivitei uscate (secretie lacrimala insuficienta), cu rol de substituent al secretiei lacrimale.
Vidotin 4 mg si 8 mg, comprimate
Indicatii: Hipertensiune arteriala esentiala
Viekirax comprimate
Viekirax este un medicament antiviral care se utilizeaza in asociere cu alte medicamente pentru tratarea adultilor cu hepatita C, o boala infectioasa care afecteaza ficatul, produsa de virusul hepatitic C, cronica (de lunga durata).
Vigamox picaturi oftalmice
Vigamox picaturi oftalmice este utilizat pentru tratarea infectiilor oculare (conjunctivitelor) provocate de bacterii.
VIGANTOL OEL
Indicatii : Profilaxia si tratamentul rahitismului, spasmofilie, osteomalacie, osteopatii metabolice (de ex. hipoparatiroidism, pseudohipoparatiroidism) si tratamentul de sustinere a osteoporozei.
VIGANTOLETTEN 1000
Indicatii : Profilaxia rahitismului, spasmofilie si osteomalacie; în formarea oaselor (inter alia, ca tratament de sustinere a osteoporozei), în tratamentul de sustinere a osteoporozei.
Vigorinn
Indicatii: Vigorinn este o formula naturala, un produs complet si cuprinzator, ideal in obtinerea unei satisfactii sexuale depline, contribuind totodata la bunastarea intregului organism.
Vihuma
Vihuma este un medicament care se utilizeaza pentru prevenirea si tratamentul hemoragiei la pacientii cu hemofilie A (o tulburare hemoragica ereditara cauzata de deficitul de factor VIII).
Vimizim
Vimizim este un medicament care contine substanta activa alfa elosulfaza folosit pentru tratamentul pacientilor cu mucopolizaharidoza de tip IVA.
Vimovo
VIMOVO contine doua substante active diferite numite naproxen si esomeprazol. Fiecare dintre aceste substante active are actiune diferita.
Vimpat
Vimpat este un medicament care contine substanta activa lacosamida.
VINBLASTIN, flacon injectabil
Indicatii: Boala Hodgkin, toate subtipurile histopatologice si stadiile clinice ale limfoamelor non-Hodgkiniene, leucemie limfoblastica cronica, tumori testiculare.
VINCAMINA
Indicatii : Insuficienta cerebro-vasculara subacuta sau cronica, tulburari psiho-comportamentale ale senescentei, sindrom post-comotional în traumatismele craniene, sechele postictus; tulburari circulatorii ale urechii interne, boala Méničre, acufene, vertij.
Vincamina
Indicatii terapeutice. Tratament simptomatic al deficitului patologic cognitiv si neurosenzorial cronic al pacientilor varstnici (cu exceptia bolii Alzheimer si a altor tipuri de demente).
VINCAMINA, drajeuri
Indicatii: Insuficienta cerebro-vasculara subacuta sau cronica, tulburari psiho-comportamentale ale senescentei, sindrom postcomotional in traumatismele craniene, sechele post-ictus; tulburari circulatorii ale urechii interne, boala Meniere, acufene, vertij.
VINPOCETINA VIM SPECTRUM 5 mg capsule
Vinpocetina Vim Spectrum contine vinpocetina ca substanta activa. Vinpocetina imbunatateste metabolismul cerebral, stimuleaza microcirculatia cerebrala si relaxeaza in mod selectiv vasele sanguine cerebrale.
Vipidia comprimate
Vipidia este un medicament antidiabetic.
VIPLEX, comprimate filmate
Indicatii terapeutice: Hipovitaminoza in perioada de crestere; batrani; sarcina; alaptare; boli infectioase; postoperator;
VIRACEPT, comprimate
Viracept este indicat, in combinatie cu analogi nucleozidici antiretrovirali, in tratamentul pacientilor infectati cu HIV-1, adulti sau copii.
Viraferon 1 milion UI/ml pulbere si solvent pentru solutie injectabila
Viraferon (interferon alfa-2b) modifica raspunsul sistemului imunitar al organismului, ajutand la combaterea infectiilor si a bolilor severe.
ViraferonPeg
ViraferonPeg este un medicament care contine substanta activa peginterferon alfa-2b.
VIRAMUNE
Indicatii : Suspensia de Viramune destinata administrarii orale se prescrie în combinatie cu alte antiretrovirale si este indicata pentru tratamentul atat al adultilor cat si al copiilor infectati cu HIV-1. Infectia HIV este o afectiune care se transmite prin sange sau prin contactul sexual cu o persoana infectata.
Viread
Viread este un medicament care contine substanta activa tenofovir disoproxil.
VIREGYT - K
Indicatii : Boala si sindrom Parkinson (postencefalitic, dupa intoxicatia cu oxid de carbon, asociat aterosclerozei); pentru profilaxia si tratamentul precoce al gripei cu virus A (îndeosebi la persoanele cu risc crescut) si al infectiei cu virus varicelo-zosterian.
Virgan, gel oftalmic
Indicatii: Prevenirea si tratament infectiei cu CMV la pacientii imunocompromisi. Keratite herpetice acute.
Virofob 245 mg comprimate filmate
Virofob contine substanta activa succinat de tenofovir disoproxil. Aceasta substanta activa este un medicament antiretroviral sau antiviral utilizat in tratamentul infectiei cu HIV sau cu VHB, sau in tratamentul infectiei cu ambele virusuri.
Visanne 2 mg comprimate
Visanne este un medicament pentru tratamentul endometriozei (simptome dureroase datorate ţesutului displazic al mucoasei care căptuşeşte uterul).
VISINE, solutie oftalmica
Indicatii: Pentru decongestionarea mucoasei si alinarea simptomatica a edemului conjunctival si hiperemiei la pacientii cu iritatii oculare, de exemplu datorita fumului, prafului, vantului, apei clorurate, luminii, cosmeticelor, lentilelor de contact,
VISIPAQUE, solutie injectabila
Informatii clinice: Mediu de contrast pentru examinari radiologice ale adultului: cardioangiografii, angiografie cerebrala (conventionala sau i.a.DSA), angiografie periferica (conventionala sau i.a.DSA), angiografie abdominala (i.a.DSA), urografie, flebografie, examinare CT cu contrast.
VISKEN, comprimate
Indicatii: Hipertensiune arteriala; angina pectorala (prevenirea crizelor);
ViSol Calciu
Indicatii: O combinatie de vitamine esentiale, potrivit in mod special pentru copii.
Vistide
Vistide este un concentrat din care se obtine o solutie perfuzabila (picurare în vena).
Visudyne
Visudyne este un medicament care contine substanta activa verteporfina.
Vitalite 4G
Vitalite 4G este un supliment de dieta tonifiant si revitalizant.
Vitamax , Capsule moi
Indicatii terapeutice. Tratamentul simptomatic al durerii de intensitate slaba-moderata: cefalee, migrena, durere dentara, durere menstruala, durere postoperatorie si posttraumatica, mialgie si artralgie
VITAMAX, APIC
Indicatii: Vitamax este indicat ori de cate ori starea mentala sau fizica trebuie sustinuta: tratamentul oboselii, slabiciunii, epuizarii; ameliorarea eficientei mentale si intelectuale si combaterea tulburarilor de concentrare; ameliorarea rezistentei organismului la infectii;
Vitamax, Glaxo
INDICATII : Vitamax este indicat ori de cate ori starea mentala sau fizica necesita sustinere efectiva:
VITAMINA A , drajeuri
Indicatii: Carente specifice, stari de hipo- sau avitaminoza in steatoree, obstructie biliara, la copilul mic, in sarcina, in perioada de alaptare; unele boli de piele: diskeratoza, boala Darier, psoriazis etc. (tratament local si general); afectiuni cronice cu modificari structurale si functionale ale unor epitelii:
Vitamina A forte
Indicatii terapeutice : Tratamentul starilor de hipovitaminoza associate carentei alimentare, tulburarilor de absorbtie si de depoziterare a vitaminei A, manifestate prin adaptare eficienta la intuneric, nictalopie, xeroftalmie, ulceratii corneene, keratmalacie, xeroza cu hipercheratoza foliculara.
Vitamina A, Picaturi orale, solutie 1.500.000 U.l./g
Indicatii terapeutice: Tratamentul starilor de hipovitaminoza asociate carentei alimentare, tulburarilor de absorbtie si de depozitare a vitaminei A, manifestate prin adaptare deficitara la intuneric, nictalopie, xeroftalmie, ulceratii corneene, keratomalacie, xeroza cu hipercheratoza foliculara.
VITAMINA B1, fiole
Indicatii: Boala beri-beri; dieta restrictiva; convalescenta; anorexie; hepatite; boli digestive cu tulburari de absorbtie; hipovitaminoze cu febra mare; migrene; algii reumatismale; nevrite, polinevrite (alcoolica, nicotinica, diabetica);
VITAMINA B6, comprimate
Indicatii: Anemii aplastice si eritroblastice; anemii hipocrome rezistente la tratamentul cu fier; granulopenie de origine toxica sau medicamentoasa; afectiuni ale sistemului nervos central cu etiologie arteriosclerotica sau encefalitica;
VITAMINA B6, fiole
Indicatii: Anemii aplastice si eritroblastice; anemii hipocrome rezistente la tratamentul cu fier; granulopenie de origine toxica sau medicamentoasa; afectiuni ale sistemului nervos central cu etiologie arteriosclerotica sau encefalitica;
VITAMINA C 200, comprimate
Indicatii: Profilaxia si tratamentul scorbutului si altor forme de hipovitaminoza C: boli grave, stari febrile prelungite, infectii, interventii chirurgicale. Plagi atone, parodontoza, gingivite, stomatite, osteoporoza, fracturi, hemoragii prin fragilitate capilara,
Vitamina C Arena 750 mg, solutie injectabila
Indicatii: Tratamentul scorbutului sau preventia acestuia in cazul afectiunilor care necesita un aport suplimentar de acid ascorbic, cand administrarea orala nu este posibila sau deficitul de acid ascorbic este sever.
VITAMINA D3
Indicatii: Rahitism si tetanie hipocalcemica. Osteoporomalacie.
Vitamina E forte
Indicatii terapeutice : Avort habitual si iminenta de avort, sterilitate, amenoree, oligomenoree, toxicoza gravidica, tulburari neurovasculomusculare de sarcina, agalactie, tulburari de climacteriu, hipofoliculinemie, crauroza vulvara, prurit vulvar, criptorhidie;
VITAMINA E FORTE, solutie injectabila
Indicatii: Fenomene carentiale in sindroame de malabsorbtie, boala fibrochistica a pancreasului, sprue, la nou-nascuti prematuri; avort, sterilitate, tulburari functionale si trofice de menopauza, distrofii musculare,
Vitamina E, capsule moi
Indicatii: Prevenirea gi tratamentul deficitului de vitamina E, asociat aportului alimentar inadecvat gi afectiunilor care necesita un supliment de vitamina E
VITAMINA F, solutie interna
Indicatii: Eczeme, seboree, ulceratii atone ale pielii; ateroscleroza, hepatite cronice sau ciroze cu infiltratie sau degenerescenta grasa (ca medicatie adjuvanta).
VITAMINA PP
Indicatii: Pelagra si toate manifestarile acesteia. Lupus eritematos, prurit, degeraturi, eritrodermie, acnee. Astm bronsic, diateza exsudativa; hipertensiune arteriala, arterite. Hipo- si aclorhidrie. Hepatite. Inflamatii ale cailor biliare; glomerulonefrite acute difuze, infarcte renale. Intoxicatii saturninice si barbiturice.
Vitaros 2 mg/g crema
Vitaros este utilizat pentru tratamentul disfunctiei erectila (DE) la barbatii cu varsta de 18 ani si peste.
VITASPOL
Indicatii: Pentru favorizarea refacerii dupa efortul intens si prelungit; este util si in scopul pregatirii biologice a sportivilor de performanta; stari de oboseala cronica.
Vitekta
Vitekta se utilizeaza pentru tratamentul adultilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1).
Vitreoclar
Indicatii: Vitreoclar are capacitatea de a reface si proteja tesutul conjunctiv care a suferit alterari.
Viusid
Indicatii: Viusid este un supliment alimentar nutritional destinat persoanelor predispuse la scaderea imunitatii.
Viusid Plicuri
Indicatii: Viusid este un supliment alimentar nutritional destinat persoanelor predispuse la scaderea imunitatii.
Vivace Plus 5 mg/10 mg capsule
Vivace Plus contine doua substante active numite ramipril si amlodipina.
Vivanza
Vivanza este un medicament care conine substana activa vardenafil.
VIVIFLOR
Viviflor are urmatoarele indicatii terapeutice: Refacerea florei bacteriene cu Lactobacillus dupa tratamentul cu diverse medicamente (antibiotice).
Vizamyl
Vizamyl este un produs radiofarmaceutic (un medicament care contine cantitati mici de substanta radioactiva) care contine substanta activa flutemetamol (18F); se utilizeaza numai in scop diagnostic.
Vizarsin
Vizarsin este un „medicament generic”.
Vizarsin
Vizarsin este un medicament care contine substanta activa sildenafil.
Vokanamet
Vokanamet se utilizeaza, impreuna cu un regim alimentar si exercitiu fizic, pentru controlul glicemiei (nivelului de zahar din sange) la adulti cu diabet zaharat de tip 2
Volibris
Volibris este un medicament care contine substanta activa ambrisentan.
Volon a 10, fiole
Indicatii: Administrare sistemica (intramusculara): febra de fan; afectiuni cronice obstructive ale cailor respiratorii (de exemplu, astmul bronsic, bronsita spastica cronica),
VOLON A 40
Indicatii: Administrare sistemica (intramusculara): febra de fan; afectiuni cronice obstructive ale cailor respiratorii (de exemplu, astmul bronsic, bronsita spastica cronica), in forme grave si in caz de ineficienta a unei terapii locale; boli de piele insotite de prurit, exfoliatie si formarea de vezicule ca dermatita de contact,
Voltaren 100 mg Retard
Indicatii : Voltaren contine diclofenac, un compus nesteroidian, cu pronuntate efecte: antireumatic, antiinflamator, analgezic si antipiretic, determinate de inhibitia biosintezei de prostaglandine, care au un rol major in producerea inflamatiei, durerii si febrei.
Voltaren 100 mg supozitoare
Indicatii : Voltaren contine diclofenac, un compus nesteroidian, cu pronuntate efecte: antireumatic, antiinflamator, analgezic si antipiretic, determinate de inhibitia biosintezei de prostaglandine, care au un rol major in producerea inflamatiei, durerii si febrei.
VOLTAREN EMULGEL
Indicatii: Inflamatii posttraumatice tendinoase, ligamentare, musculare si articulare, ex. in urma luxatiilor, entorselor, contuziilor etc. Forme localizate de reumatism, precum tendinite, bursite, sindromul umar-mana, periartropatii. Forme localizate de reumatism degenerativ, ex. osteoartroza a articulatiilor periferice si a coloanei vertebrale.
VOLTAREN EMULGEL 11,6 mg/g gel
Voltaren Emulgel contine substanta activa diclofenac care face parte din grupul de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Voltaren Forte 23,2 mg/g gel
Voltaren Forte contine substanta activa diclofenac care face parte din grupul de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Voltfast
Substanta activa din Voltfast 50 mg pulbere pentru solutie orala este diclofenac potasic.
Voluven 6%, solutie perfuzabila
Indicatii: Terapia si profilaxia hipovolemiei prin tehnica hemodilutiei acute normovolemice (HAN).
Voncento
Voncento este un medicament care contine doua substante active, factorul uman de coagulare VIII si factorul uman von Willebrand.
Vopregin 50 mg comprimate filmate
Vopregin contine substanta activa voriconazol. Vopregin este un medicament antifungic. Acesta actioneaza prin distrugerea sau oprirea cresterii fungilor care produc infectii.
Voramol 200 mg comprimate filmate
VORAMOL contine substanta activa voriconazol. VORAMOL este un medicament antifungic. Acesta actioneaza prin distrugerea sau oprirea cresterii fungilor care produc infectii.
Voriconazole Accord
Voriconazole Accord este un medicament antimicotic care conţine substanţa activă voriconazol.
Voriconazole Hospira
Voriconazole Hospira este un medicament antifungic care se utilizeaza la adulti si copii cu varsta mai mare de doi ani.
VORIFORT
Indicatii: Lipsa poftei de mancare, astenie, surmenaj fizic si intelectual, convalescenta, tulburari de crestere, rahitism, anemii, stari febrile, gripa.
VORIHEP
Indicatii: Hepatita cronica, pancreatita cronica, diskinezie biliara croni-ca nelitiazica, sindrom dispeptic datorat disfunctiei veziculei biliare. Are actiune antiinflamatoare in prostatite.
VORTEMYEL 3,5 mg pulbere pentru solutie injectabila
VORTEMYEL contine substanta activa denumita bortezomib, un asa numit ”inhibitor proteozomal”.Proteozomii au un rol important in controlarea functiei si cresterii celulelor. Interferand cu functia lor, bortezomib poate distruge celulele canceroase.
VOSEPTOL
Indicatii terapeutice: Afte si leziuni bucale, faringite, laringite, traheobronsite, halena.
Vosevi
Vosevi este un medicament antiviral utilizat pentru tratarea adultilor care sufera de hepatita C cronica (de lunga durata), o boala infectioasa care afecteaza ficatul, cauzata de virusul hepatitei C (VHC).
VOTIS, solutie extern
Indicatii: Afectiunile cailor respiratorii: faringita, laringita, bronsita, sinuzita. Tulburari ale aparatului digestiv: colita, balonare, constipatie, colici biliari, spasme digestive, greata. Tulburari ale aparatului cardiovascular: anemie, aritmii.
Votrex, solutie injectabila
Actiune terapeutica: Antireumatic, antiinflamator, analgezic.
Votrient
Votrient se utilizeaza pentru tratamentul carcinomului cu celule renale în stadiu avansat (un tip de cancer al rinichilor).
Votubia
Votubia se utilizează pentru tratamentul unui tip de tumoare cerebrală numită „astrocitom subependimal cu celule gigant” (ASCG) la pacienţi cu scleroză tuberoasă.
Vpriv
Vpriv se utilizează pentru tratamentul pe termen lung al pacienţilor cu boala Gaucher.
Vylaer Spiromax
Medicamentul se utilizeaza pentru tratamentul astmului bronsic la adultii la care utilizarea unui medicament combinat se considera adecvata.
Vyndaqel
Vyndaqel se utilizează pentru a întârzia afectarea neurologică cauzată de amiloidoză cu transtiretină.
Vyxeos
Vyxeos este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea adultilor nou diagnosticati cu leucemie mieloida acuta, un tip de cancer al globulelor albe.
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului De spre orzul verde
De spre orzul verde

V-am mai întrebat și ieri, dar vad ca nu răspundeți la ... Buna ziua! Site-ul nostru sitribuie acest produs de la Parapharm, nu ...


Sfatul farmcistului Despre Perozin
Despre Perozin

M-am dat pe laba piciorului cu Perozin gel și mă arde. Este ... Buna ziua! Da, aceasta crema are un efect de intensificare a circulat ...


Sfatul farmcistului Melanina capsule
Melanina capsule

Bună ziua! Pot sa iau melanina capsule? Precizez ca am și ni ... Buna ziua! Din cauza ca melanina migreaza la nivelul pielii este posi ...


Sfatul farmcistului examen
examen

BUNA ZIUA.AM EXAMENUL AUTO TRASEUL PESTE CATEVA ZILE.CE IMI PUTETI REC ... Buna ziua! Va recomand Ppolygemma 8, pentru astenie si memorie, util ...


Sfatul farmcistului Combinare spermotone cu Tianli
Combinare spermotone cu Tianli

Bună ziua, Pot combina Spermotone cu Tianli? Soluția Tianli ... Buna ziua! Da, se poate folosi ocazional TianLi, urmand un tratament ...


Sfatul farmcistului Medicamente Compensate
Medicamente Compensate

Va rog sa imi spuneti daca urmatoarele medicamente pot fi trecute si p ... Buna ziua! Cebrium si Neurovert Forte sunt suplimente nutritive si nu ...


Sfatul farmcistului Halena
Halena

Buna ziua, ati putea oare sa ma ajutați în legătură cu ... Buna ziua! Pentru ameliorarea simptomelor ulcerului puteti lua Mastic ...


Sfatul farmcistului duphaston
duphaston

Buna ziua, Mi s-a sugerat tratament de 10 zile x2 cp/zi de duphaston. ... Buna ziua! Da, cel mai probabil sangerarea menstruala se va instala ...Sfatul farmcistului Intarziere menstruatie
Intarziere menstruatie

Buna ziua, Cum pot intarzia 2-3 zile ciclul menstrual? Daca incep ... Buna ziua! Administrarea anticonceptionalelor se face in zilele 1-5 a ...


Sfatul farmcistului Fibrom uterin
Fibrom uterin

Buna seara.Marcela este numele meu și doresc un sfat de la dvd.am ... Buna ziua! Puteti lua doar Fitofibrom Stop, dar cate 1 capsula de 3 o ...