Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prospecte Medicamente litera E
Ezoleta 10 mg
Ezoleta este un medicament utilizat pentru a scadea valorile crescute ale colesterolului. Ezoleta scade valorile din sange ale colesterolului total, ale colesterolului „rau” (LDL colesterol) si ale substantelor grase numite trigliceride. In plus, Ezoleta creste valorile colesterolului „bun” (HDL colesterol).
E-MOX , capsule
Indicatii: E-Mox este indicat in boli infectioase bacteriene cu germeni sensibili la produs: Infectii respiratorii: pneumonie, bronsita, bronho-pneumonie, abces pulmonar, amigdalita, faringita, laringita.
Ebilfumin
Ebilfumin este un medicament antiviral care contine substanta activa oseltamivir.
Ebixa 10 mg comprimate filmate
Ebixa se utilizeaza pentru tratamentul pacientilor cu boala Alzheimer moderata pana la severa.
Ebymect
Ebymect este un medicament antidiabetic care contine substantele active dapagliflozina si metformina.
ECALTA 100 mg pulbere si solvent pentru concentrat pentru solutie perfuzabila
Indicatii: ECALTA este prescris pentru a trata un tip de infectie fungica a sangelui denumita candidemie. Infectia este determinata de celule fungice (ciuperci) denumite Candida.
Ecansya
Ecansya este un medicament anticanceros.
Ecansya
Ecansya este un medicament care contine substanta activa capecitabina indicat impotriva cancerului.
Ecansya
Ecansya este un medicament care contine substanta activa capecitabina.
Ecbirio 0,3 mg/5 mg/ml picaturi oftalmice, solutie
Ecbirio contine doua substante active diferite (bimatoprost si timolol), ambele reducand presiunea din interiorul ochiului.
Echinacin Madaus, sirop, 2,34%
Tratamentul simptomatic in infectiile recurente ale cailor respiratorii.
Echinacin, solutie orala
Indicatii: Tratamentul simptomatic al infectiilor recurente ale cailor respiratorii si ale tractului urinar.
ECOFLORINA
Indicatii terapeutice si mod de administrare: Se recomanda in mod special in terapia auxiliara a refacerii florei microbiene intestinale, alterata in urma tratamentelor cu antibiotice si/sau chimioterapice, 1-2 flacoane pe zi, preferabil intre mese.
ECONAZOL ROMINKO 150 MG, ovule
Se utilizeaza pentru tratamentul local in cazul infectiilor micotice ale vaginului, inclusiv infectii mixte cu bacterii gram-pozitive.
Edarbi Comprimate
Edarbi se utilizează la adulţi care prezintă hipertensiune (tensiune arterială ridicată) esenţială.
EDEREN
Indicatii : Glaucom cronic simplu si preoperator, în glaucomul acut congestiv; uveite hipertensive; epilepsie, ca tratament adjuvant (mai ales pentru mic rau la copil, epilepsie catameniala, epilepsie posttraumatica);
EDETAMIN , solutie injectabila
Indicatii: Intoxicatie acuta si cronica cu plumb; intoxicatii cu crom, cobalt, cupru, fier, mangan, mercur, nichel, plutoniu, toriu, zinc.
Edistride
Edistride se utilizeaza in tratamentul diabetului de tip 2.
Edluar 5 mg comprimate sublinguale
Edluar comprimate sunt medicamente pentru somn (hipnotice) care lucreaza prin actiunea asupra creierului si determina somnolenta.
EDNYT, tablete
Indicatii: In hipertensiunea esentiala de orice fel. Ednyt trebuie administrat ca monoterapie sau in combinatie cu alti agenti antihipertensivi. Este mai putin eficace in hipertensiunea cu nivel scazut de renina. Hipertensiune renala:
Edurant
Edurant se utilizează în asociere cu alte medicamente antivirale pentru tratamentul pacienţilor adulţi infectaţi cu virusul imunodeficienţei umane de tip 1 - HIV-1.
Efavirenz Emtricitabina Tenofovir disoproxil Krka
Efavirenz/Emtricitabina/Tenofovir disoproxil Krka este un medicament antiviral utilizat pentru tratarea adultilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), care provoaca sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).
Efavirenz Teva
Efavirenz Teva este un medicament antiviral. Se utilizează împreună cu alte medicamente antivirale pentru a trata adulţii şi copiii cu vârsta de trei ani sau mai mare care sunt infectaţi cu HIV.
Efectin EP 37,5 mg capsule
EFECTIN EP este un antidepresiv care face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori ai recaptarii serotoninei si noradrenalinei (INRS).
EFEDRINA, solutie injectabila
Indicatii : Astm bronsic (prevenirea bronhospasmului), combaterea hipotensiunii in decursul rahianesteziei, remisiunea simptomelor congestiei nazale asociate racelilor comune, febrei fanului, rinitei sau sinuzitei; tratament adjuvant in miastenia gravis si enuresis nocturn.
EFERALGAN , comprimate efervescente
Indicatii: Eferalgan este indicat adultilor si copiilor peste 7 ani in tratamentul simptomatic al afectiunilor dureroase si febrile.
Efexiva, comprimate
Indicatii: Tratamentul episoadelor depresive majore. Prevenirea recurentelor episoadelor depresive majore.
Effentora
Effentora este un medicament care contine substanta activa fentanil.
Efferalgan 500 mg Comprimate Efervescente
Indicatii: Efferalgan se administreaza in tratamentul simptomatic al afectiunilor dureroase si al starilor febrile: dureri de cap, dureri dentare, nevralgii, cefalee, migrene, dureri musculare, dureri reumatice, dismenoree, dureri asociate unor afectiuni ginecologice, gripa, raceala.
Efferalgan codeine, comprimate efervescente
Indicatii: Se administreaza doar adultilor si copiilor cu greutatea corporala de 15 kg sau mai mare pentru tratamentul simptomatic al durerii moderate pana la cea severa, care nu cedeaza la monoterapia cu acid acetilsalicilic sau paracetamol.
Efferalgan Pediatric, solutie orala
Indicatii: Tratamentul simptomatic al durerii si starilor febrile: Stari febrile - Boli contagioase ale copilului, stari eruptive cu febra, afectiuni ORL. Hipertermia consecutiva vaccinarii: Durere de origine diversa.
Efferalgan supozitoare 150 mg 6 luni - 3 ani
Indicatii: Substanta cu actiune analgezica asemanatoare cu a fenacetinei si cu efect antipiretic apropiat de al salicilatilor, paracetamolul actioneaza asupra centrilor termoreglatori din sistemul nervos central, determinand o pierdere mai accentuata de caldura prin vasodilatatie cutanata.
Efferalgan supozitoare 80 mg 1-5 luni
Indicatii: Substanta cu actiune analgezica asemanatoare cu a fenacetinei si cu efect antipiretic apropiat de al salicilatilor, paracetamolul actioneaza asupra centrilor termoreglatori din sistemul nervos central, determinand o pierdere mai accentuata de caldura prin vasodilatatie cutanata.
Efferalgan Vitamine C
Efferalgan Vitamine C contine paracetamol si acid ascorbic. Paracetamolul are efect analgezic (amelioreaza durerea), antipiretic (reduce temperatura corpului in caz de febra).
Efficib
Efficib se utilizeaza la tratarea pacientilor cu diabet zaharat de tip 2, pentru a Imbunatati controlul concentratiei de zahar in sange.
Effortil, fiole
Indicatii: Colaps, indeosebi prin deficit de pompa cardiaca si cu presiune venoasa mare; hipotensiune ortostatica acuta.
Eficardin, sirop
Indicatii: Adjuvant in tratamentul insuficientei cardiace, anginei pectorale, hipertensiunii arteriale, aritmiilor si al tulburarilor neurovegetative. Carenta de vitamina C, diateze hemoragice, anemii, anorexii, ateroscleroza, ulcer gastric, colecistite, hepatite.
Eficef 200 mg
O capsula contine cefixima 200 mg sub forma de trihidrat de cefixima 231,4 mg si excipienti: talc, stearat de magneziu.
Efient
Efient este un medicament care contine substanta activa prasugrel.
Efisen C 300 mg/30 mg comprimate
Efisen C este un analgezic si antipiretic.
EFISEN C 300 mg/30 mg comprimate
Efisen C este un analgezic si antipiretic. Efisen C contine 2 substante active: paracetamol utilizat ca analgezic (calmeaza durerea) si antipiretic (scade febra) si cafeina.
EFISEN M
EFISEN M contine ibuprofen care apartine unei grupe de medicamente numite antiinflamatore nesteroidiene (AINS). Antiinflamatoarele nesteroidiene modifica raspunsul organismului la durere, inflamatie si febra.
Efisen S
Efisen S este indicat in algii, cefalee, dureri de origine dentara, nevralgii, nevrite, dureri postoperatorii, si dureri de origine reumatica.
EFITARD , suspensie injectabila
Indicatii: In principiu, Efitard este indicat in forme usoare sau de gravitate medie ale infectiilor sistemice sau localizate, generate de germeni sensibili la Penicilina G, in care sunt suficiente titrurile ce se obtin prin injectarea preparatului.
EFITUSIN
Indicatii terapeutice: Tusea care insoteste diferitele afectiuni ale cailor respiratorii: bronsite, traheite, faringite, pneumonii acute si cronice. Siropul are de asemenea actiune benefica in constipatii, ulcer gastro-duodenal, gastrite acute si cronice si gastroduodenite.
Efluelda suspensie injectabila in seringa preumpluta
Efluelda este un vaccin. Acest vaccin ajuta persoanele cu varsta de 65 de ani si peste sa fie protejate impotriva infectiei cu virusul gripal (gripei). Utilizarea Efluelda trebuie sa se bazeze pe recomandarile oficiale privind vaccinarea impotriva gripei.
Efmody
Efmody este un medicament utilizat pentru tratamentul unei afectiuni ereditare numite hiperplazie suprarenala congenitala (HSC) la pacienti cu varsta de 12 de ani si peste.
Efudix 50 mg/g crema
Efudix crema este utilizat pentru a trata afectari ale pielii cum ar fi excrescente ale pielii (keratoze) si unele cancere simple ale pielii.
Egilitax 6 mg/ml, concentrat pentru solutie perfuzabila
Indicatii: In chimioterapia de prima linie a cancerului ovarian, Egilitax este indicat in asociere cu cisplatina,
Egilok EP 25 mg
Metoprololul succinat face parte dintr-o clasa de medicamente numita beta blocante.
Egiramlon 2,5 mg/2,5 mg capsule
Egiramlon contine doua substante active numite ramipril si amlodipina.
Egistrozol 1 mg, comprimate filmate
Indicatii: Tratamentul cancerului de san avansat la femeile aflate in post-menopauza.
Egitinid 400 mg capsule
Egitinid este un medicament care contine o substanta activa denumita imatinib.
Egitromb 75 mg comprimate filmate
Indicatii: Clopidogrelul este indicat la adulti pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice
Eglonyl 200 mg
Eglonyl 200 mg contine substanta activa sulpirida. Sulpirida apartine unui grup de medicamente numite neuroleptice (antipsihotice), clasa benzamide.
Egolanza 5 mg
Egolanza contine substanta activa olanzapina.
Ekarzin
Ekarzin face parte din grupul de medicamente cunoscute sub denumirea de corticosteroizi cu potenta mare.
Eklira Genuair
Eklira Genuair se utilizează pentru ameliorarea simptomelor bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) la adulţi.
Elaprase 2 mg/ml concentrat pentru solutie perfuzabila
Elaprase se foloseste ca terapie de inlocuire enzimatica in tratarea sindromului Hunter (Mucopolizaharidoza tip 2) atunci cand valoarea iduronat-2-sulfatazei din corp este mai mica decat normal.
ELEBER 60 mg concentrat si solvent pentru solutie perfuzabila
Numele acestui medicament este ELEBER. Denumirea sa comuna este cabazitaxel. El apartine unui grup de medicamente denumite „taxani”, utilizate pentru a trata cancerul.
Elebrato Ellipta
Elebrato Ellipta este un medicament care se utilizeaza pentru reducerea simptomelor asociate cu boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC) moderata pana la severa.
ELECTOVIT , comprimate filmate
Indicatii terapeutice: Hipovitaminoza in perioada de crestere; batrani; sarcina; alaptare; boli infectioase; postoperator; convalescenta dupa diferite boli care au spoliat organismul in vitamine si i-au scazut rezistenta; dezechilibre alimentare; malnutritie; sustinerea efortului si favorizeaza actiunea refacerii la sportivi.
Elernap 10 mg/10 mg
Elernap este o combinatie in doza fixa intre un inhibitor al ECA (enalapril) si un blocant al canalelor de calciu (lercanidipina), doua medicamente care scad tensiunea arteriala.
ELEUTAL , comprimate pentru supt
Indicatii: Sustinerea efortului si favorizarea refacerii la sportivi si la muncitorii care lucreaza in conditii de solicitare fizica intensa; stari febrile, boli consumptive, astenie fizica si psihica.
Elevit Pronatal
Indicatii terapeutice: Preventia si tratarea carentelor de vitamine si minerale din perioada de sarcina si alaptare la femeile cu un regim alimentar carentat sau dezechilibrat. Profilaxia defectelor tubului neural embrionar. Profilaxia anemiei datorate deficientelor de fier sau acid folic.
Elicea 5 mg
Elicea contine escitalopram si este utilizat in tratamentul depresiei (episoade majore de depresie) si tulburarilor de anxietate (cum sunt tulburarile de panica cu sau fara agorafobie, tulburarile de anxietate sociala, tulburarile de anxietate generalizata si tulburarile obsesivo-compulsive).
Elidel 10 mg/g crema
Indicatii: Tratamentul pacientilor cu varsta de 2 ani sau peste, cu dermatita atopica usoara sau moderata atunci cand tratamentul cu corticosteroizi administrati topic este nerecomandabil sau nu este posibil.
Elify EP 37,5 mg
ELIFY EP este un antidepresiv care face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori ai recaptarii serotoninei si noradrenalinei (INRS).
ELIFY EP, capsule cu eliberare prelungita
Indicatii: episoade depresive majore.
ELIGARD 45 mg, pulbere si solvent pentru solutie injectabila
Indicatii: ELIGARD 45 mg este indicat pentru tratamentul cancerului de prostata hormonodependent, in stadiu avansat.
Eliquis
Eliquis se utilizează pentru prevenirea evenimentelor tromboembolice venoase.
Eliskardia 10 mg
Eliskardia, care contine substanta activa prasugrel, apartine unei clase de medicamente denumite antiplachetare. Plachetele sanguine sunt elemente celulare foarte mici care circula in sange.
Elisya
Elisya este un contraceptiv oral si este utilizat pentru prevenirea sarcinii.
Ellaone
Ellaone este un medicament care contine substanta activa ulipristal acetat.
EllaOne 30 mg comprimat
ellaOne este un contraceptiv destinat prevenirii sarcinii dupa un act sexual neprotejat sau daca metoda dumneavoastra de contraceptie a esuat. De exemplu:
Elmiron
Elmiron este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de sindromul vezicii dureroase, o afectiune a vezicii care produce durere in zona pelviana si nevoia frecventa si urgenta de a urina.
ELOCOM 1 mg/g crema
ELOCOM 1 mg/g crema face parte dintr-o grupa de medicamente numita corticosteroizi topici.
ELOCOM, unguent
Indicatii: Dermatozele inflamatorii care raspund la tratament corticosteroid topic (psoriazis, dermatita atopica, dermatita de contact, eczeme, etc).
Elocta
Elocta este un medicament care se utilizeaza pentru tratamentul si prevenirea sangerarilor la pacientii cu hemofilie A (o afectiune hemoragica ereditara cauzata de deficitul de factor VIII).
Elontril 150 mg
Elontril este un medicament prescris de catre medicul dumneavoastra pentru tratamentul depresiei.
Elontril 300 mg
Elontril este un medicament prescris de catre medicul dumneavoastra pentru tratamentul depresiei.
Elonva
Elonva este o solutie injectabila care contine substanta activa corifollitropina alfacorifollitropina alfa.
Elosalic 1 mg + 50 mg/gram, unguent
Indicatii: Tratamentul initial al psoriazisului moderat pana la sever cu exceptia placilor intinse.
Eloxatin 5 mg/ml
Eloxatin este utilizat in tratamentul cancerului de intestin gros (tratamentul cancerului de colon stadiul III, dupa rezectia completa a tumorii initiale si tratamentul cancerului colorectal metastatic).
Eloza 1 mg, comprimate filmate
Indicatii: Tratamentul cancerului mamar, in stadiu avansat, la femeile aflate in postmenopauza.
Elozora 2,5 mg comprimate filmate
Elozora contine o substanta activa numita letrozol. Acesta face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori de aromataza. Este un tratament hormonal (sau „endocrin”) pentru cancerul de san.
Elzonris
Elzonris este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor cu neoplasm cu celule dendritice plasmacitoide blastice (BPDCN), un tip de cancer al sangelui care poate afecta numeroase organe.
EMADINE 0,05% picaturi oftalmice, solutie
Indicatii: EMADINE se utilizeaza pentru tratamentul oftalmic al conjunctivitelor alergice sezoniere.
Emanera 20 mg
Emanera contine o substanta care se numeste esomeprazol. Acesta apartine unui grup de medicamente numit inhibitori de pompa de protoni.
EMEND
Indicatii: EMEND este un antiemetic (previne starea de greata si varsaturile).
Emergana 1,5 mg comprimate
Emergana este un contraceptiv de urgenta, care poate fi utilizat in termen de 72 ore (3 zile) dupa un contact sexual neprotejat sau de la esuarea metodei contraceptive utilizate de dumneavoastra.
Emerpand 4,6 mg/24 h
Substanta activa din EMERPAND este rivastigmina.
EMESET
INDICATII: Emeset este indicat in tratamentul starilor de greata si voma induse de chimio- si radioterapie si in prevenirea si tratarea acestor simptome aparute postoperator.
EMETIRAL , supozitor
Indicatii: Indicatia majora o constituie greturile de orice natura; uremie, encefalopatii hipertensive, sindrom Méničre, intolerante medica-mentoase, radioterapie, varsaturi postoperatorii, varsaturi determinate de afectiuni gastrointestinale sau psihice, varsaturi incoercibile de sarcina. Afectiuni psihice (delir, halucinatii, manie acuta, schizofrenie, stari anxioase), migrene, insomnii.
EMETOSTOP , comprimate
Indicatii: Prevenirea si tratamentul raului de miscare, sindrom Méničre sau alte tulburari labirintice.
Emgality
Emgality este un medicament utilizat pentru prevenirea migrenei la adulti care sufera de migrene cel putin 4 zile pe luna. Contine substanta activa galcanezumab.
EMLA Crema
Indicatii: Anestezia topica a pielii pentru: proceduri cum ar fi: insertia de catetere, punctia venoasa, tratamente injectabile;
Emocolt
EMOCLOT este o solutie de factor VIII de coagulare sanguina derivat din plasma umana. Factorul VIII este o proteina care are o actiune antihemoragica.
Emperin 8 mg
Emperin este un medicament care se utilizeaza in tratamentul simptomelor sindromului Méničre care se manifesta prin ameteli, tiuituri in urechi si pierdere a auzului.
Empliciti
Empliciti este un medicament pentru tratarea mielomului multiplu (un tip de cancer al maduvei osoase).
EMSELEX
Indicatii: Emselex apartine unei clase de medicamente care relaxeaza musculatura vezicii urinare. Acesta este utilizat in tratamentul simptomelor vezicii urinare hiperactive – precum nevoia imperioasa de a merge la toaleta, nevoia de a merge la toaleta in mod frecvent si/sau cazul in care nu reusiti sa ajungeti la toaleta la timp (incontinenta imperioasa).
Emtricitabina/Tenofovir disoproxil Accord
Emtricitabina/Tenofovir disoproxil Accord contine doua substante active, emtricitabina si tenofovir disoproxil.
Emtriva 200 mg capsule
Indicatii: Emtriva face parte dintr-un grup de medicamente numite inhibitori nucleozidici de reverstranscriptaza (INRT). Emtriva este utilizata in tratamentul infectiei cu virusul imunodeficientei umane (HIV) la adulti, copii si sugari cu varsta peste 4 luni si se administreaza in asociere cu alte medicamente anti-HIV (antiretrovirale).
Emtriva 200 mg capsule
Indicatii: Emtriva face parte dintr-un grup de medicamente numite inhibitori nucleozidici de reverstranscriptaza (INRT). Emtriva este utilizata in tratamentul infectiei cu virusul imunodeficientei umane (HIV) la adulti, copii si sugari cu varsta peste 4 luni si se administreaza in asociere cu alte medicamente anti-HIV (antiretrovirale).
Emwepel, comprimate
Indicatii: Emwepel este indicat pentru tratamentul semnelor si simptomelor formei idiopatice a bolii Parkinson, singur (fara levodopa) sau in asociere cu levodopa, adica pe tot parcursul bolii
Emzok, comprimate filmate
Indicatii: Oral: HTA; profilaxia crizelor de angina de efort; prevenirea decesului de etiologie cardiaca si a reinfactizarii dupa faza acuta a IM; eretism cardiac;
Enafilzil 25 mg
Enafilzil contine substanta activa sildenafil, care apartine unui grup de medicamente denumit inhibitori ai fosfodiesterazei de tip 5 (PDE5).
ENALAP
Indicatii : Hipertensiune arteriala, singur sau în asociere cu alte antihipertensive, în special diuretice tiazidice. Insuficienta cardiaca congestiva simptomatica, de obicei în asociatie cu diuretice si digitalice.
ENALAPRIL 10, comprimate
Indicatii: Hipertensiune arteriala, singur sau în asociere cu alte antihipertensive, în special diuretice tiazidice. Insuficienta cardiaca congestiva simptomatica, de obicei în asociatie cu diuretice si digitalice.
Enalapril Arena 5 mg
Enalapril Arena contine maleat de enalapril, o substanta care apartine unui grup de medicamente numite inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (IECA).
Enalapril Laropharm 5 mg
Enalapril Laropharm contine maleat de enalapril, o substanta care apartine unui grup de medicamente numite inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (IECA).
Enalapril Lph 5 mg
Enalapril LPH 5 mg un comprimat contine maleat de enalapril 5 mg si excipienti: lactoza monohidrat, acid maleic, croscarmeloza sodica, stearat de zinc.
Enalapril Ranbaxy 5 mg
Enalapril Ranbaxy contine o substanta activa numita enalapril maleat. Acesta apartine unui grup de medicamente numite inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (ECA).
Enalapril Sandoz 5 mg
Enalapril Sandoz contine maleat de enalapril, o substanta care apartine unui grup de medicamente numite inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (IECA).
Enalapril Terapia 5 mg
Enalapril Terapia contine maleat de enalapril, o substanta care apartine unui grup de medicamente numite inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (IECA).
Enap - H, comprimate
Indicatii terapeutice: Enap-H este o asociatie de enalapril si hidroclorotiazida in doze fixe indicata pentru tratamentul hipertensiunii arteriale in cazurile in care monoterapia cu un diuretic sau un inhibitor al enzimei de conversie nu este suficienta.
ENAP , comprimate
Indicatii: Toate stadiile hipertensiunii esentiale: hipertensiunea reno-vasculara; insuficienta cardiaca congestiva.
ENAP-HL 10 mg/12,5 mg
Enalaprilul apartine grupului inhibitorilor enzimei de conversie a angiotensinei (IECA) , ce actioneaza prin cresterea diametrului vaselor de sange, ceea ce determina scaderea tensiunii arteriale si cresterea aportului de sange si oxigen la inima si alte organe.
ENARENAL
Indicatii : Hipertensiune arteriala esentiala, de toate gradele. Hipertensiune arteriala reno-vasculara. Insuficienta circulatorie de stagnare moderata sau grava.
ENBECIN , unguent oftalmic
INDICATII TERAPEUTICE: Dermatologie: Piodermite (impetigo), foliculite, dermatite de origini diverse (eczema vulgara, dermatita seboreica), ulceratii cutanate de diverse etiologii (tumori ulcerate, ulceratii cutanate din insuficiente circulatorii), eritrasma, dermatite bacteriene (ectima gangrenosum, antrax), prevenirea suprainfectiilor in herpes simplex, Zona Zoster, intepaturi de insecte.
Enbrel 25 mg, pulbere si solvent pentru solutie injectabila
Enbrel 25 mg, pulbere si solvent pentru solutie injectabila Etanerceptul, componenta activa a Enbrel, este alcatuit din doua proteine umane.El blocheaza activitatea unei alte proteine din organism, ce cauzeaza inflamatie.
Encapia 200 mg
Encapia contine entacapona si este utilizata impreuna cu levodopa pentru tratamentul bolii Parkinson. Encapia ajuta levodopa in ameliorarea simptomelor bolii Parkinson.
ENCEPHABOL, suspensie
Indicatii: Simptome de insuficienta cerebrala determinata de tulburari metabolice si circulatorii ale creierului. Tulburari în dezvoltarea creierului la copii ca o consecinta a stresului perinatal. Status post traumatism cranio-cerebral, post atacuri apoplectice, post intoxicatii si post encefalite.
Encepur Adulti suspensie injectabila in seringa preumpluta
Encepur Adulti este un vaccin utilizat in imunizarea activa impotriva encefalitei determinata de virusul (TBE).
Encepur Copii 0,75 µg/0,25 ml
Encepur Copii este un vaccin utilizat in imunizarea activa, la copii cu varsta intre 1 si 11 ani, impotriva encefalitei determinata de virusul (TBE).
Endofalk
Endofalk este o pulbere alba disponibila in cutii a cate 15 plicuri pentru a prepara o solutie orala. Endofalk este utilizat pentru curatirea intestinului gros inainte de efectuarea colonoscopiei.
EndolucinBeta
EndolucinBeta contine compusul radioactiv clorura de lutetiu (177Lu) si se utilizeaza pentru marcarea radioactiva a altor medicamente.
ENDOTELON, comprimate filmate gastrorezistente 50 mg sau 150 mg
Indicatii terapeutice: Endotelon 50 mg: Ameliorarea simptomelor asociate tulburarilor circulatorii din insuficienta veno-limfatica (picioare grele, dureri sau senzatii dureroase de picioare obosite inainte de culcare).
ENDOXAN
Indicatii : Leucemie, în special leucemie cronica limfatica si leucemie mieloida. Limfoame maligne. Paraproteinemii, de ex: plasmocitom. Boala Waldenström. Tumori solide maligne, în special carcinom de ovar si carcinom mamar, carcinom bronsic cu celule mici, neuroblastom, seminom, sarcom Ewing.
ENEAS comprimate
Eneas este indicat in tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale la pacientii la care tensiunea arteriala nu este controlata prin administrarea de enalapril sau nitrendipine in monoterapie.
Enerbol, drajeuri
Indicatii: Sindrom astenic, surmenaj psihic. Ateroscleroza cerebrala la vastnici manifestata prin pierderea memoriei, dificultati in puterea de concentrare, oboseala excesiva.
Enerion 200 mg
ENERION este prescris pentru tratamentul simptomatic al asteniei functionale.
Enerzair Breezhaler
Enerzair Breezhaler este un medicament antiastmatic pentru inhalare. Se utilizeaza ca tratament de intretinere (regulat) la adulti la care astmul nu este suficient tinut sub control cu agonist beta-2 cu durata lunga de actiune pentru administrare inhalatorie asociat cu o doza mare de corticosteroid pentru inhalare
ENGERIX B , vaccin
Indicatii terapeutice: Engerix B este indicat in imunizarea activa fata de infectia cu VHB produsa de toate subtipurile cunoscute, la subiectii de toate varstele considerati cu risc la expunerea la VHB. Se considera ca imunizarea impotriva hepatitei B reduce pe termen lung nu numai incidenta bolii, dar si complicatiile sale cronice, cum sunt:
Engystol comprimate
Engystol este un medicament homeopat utilizat ca tratament adjuvant in raceli si sindroame de tip gripal la adulti si copii.
Enhancin 875 mg/125 mg
Enhancin este un antibiotic si actioneaza prin distrugerea bacteriilor care provoaca infectii.
Enhertu
Enhertu este un medicament utilizat pentru tratarea cancerului de san metastazat (care s-a extins la alte parti ale organismului) sau care nu poate fi indepartat chirurgical.
Enlarge
INDICATI: disfunctii sexuale masculine; scaderea libidoului; disfunctii erectile
Enspryng
Enspryng este un medicament utilizat pentru tratarea pacientilor cu varsta de 12 ani sau peste cu tulburari din spectrul neuromielitei optice (TSNMO), afectiuni inflamatorii care afecteaza in special nervul optic (care leaga ochiul de creier) si maduva spinarii.
Enstilum 50 micrograme-0,5 mg-g spuma cutanata
Enstilum se utilizeaza pe piele, pentru a trata psoriazisul vulgar la adulti. Psoriazisul este determinat de faptul ca celulele pielii dumneavoastra sunt produse prea repede.
Entacapona Mylan 200 mg
Comprimatele Entacapona Mylan contin entacapona si sunt utilizate impreuna cu levodopa pentru tratamentul bolii Parkinson.
Entacapone Teva
Entacapone Teva se utilizeaza pentru tratarea pacientilor cu boala Parkinson.
Entecavir Accord
Entecavir Accord este un medicament utilizat pentru tratarea hepatitei cronice (de lunga durata) de tip B (o boala infectioasa a ficatului, cauzata de virusul hepatitei B).
Entecavir Mylan
Entecavir Mylan este un medicament utilizat pentru tratarea hepatitei cronice (de lunga durata) de tip B (o boala infectioasa a ficatului, cauzata de virusul hepatitei B).
Entecavir Sandoz
Entecavir Sandoz comprimate este un medicament antiviral, utilizat pentru tratamentul infectiei cronice (pe termen lung) cu virusul hepatitei B (VHB) la adulti.
Enterium 2 mg
Enterium contine clorhidratul de loperamida, care apartine unui grup de medicamente denumite antidiareice.
ENTEROL 250 , capsule
Indicatii: Tratamentul diareei acute infectioase la adulti si copii. Tratamentul si prevenirea complicatiilor digestive ale terapiei cu antibiotice: diaree, colita, candidoza. Tratament asociat (vancomicinei si metronidazolului) in prevenirea recurentei infectiei cu Clostridium difficile. Prevenirea diareei asociate alimentatiei enterale cu debit continuu. Tratamentul sindromului de colon iritabil.
ENTEROL 250 , pulbere liofilizata
Indicatii: Tratamentul diareei acute infectioase la adulti si copii. Tratamentul si prevenirea complicatiilor digestive ale terapiei cu antibiotice: diaree, colita, candidoza. Tratament asociat (vancomicinei si metronidazolului) in prevenirea recurentei infectiei cu Clostridium difficile. Prevenirea diareei asociate alimentatiei enterale cu debit continuu. Tratamentul sindromului de colon iritabil.
Enterolactis
Indicatii: Enterolactis e constituit din fermenti lactici vii de origine umana, capabili sa reechilibreze rapid compozitia florei intestinale.
Entonox 50%/50%
Entonox contine un amestec pregatit de protoxid de azot (gaz medicinal “ilariant”, N2O) si oxigen (oxigen medicinal, O2), 50% din fiecare si trebuie utilizat prin inhalarea amestecului de gaze.
Entranin 25 mg
Entranin contine substanta activa sildenafil, care face parte din grupa medicamentelor numita inhibitori ai fosfodiesterazei tip 5 (PDE5).
Entresto
Entresto este un medicament pentru afectiuni cardiace care contine substantele active sacubitril si valsartan.
Entyvio
Entyvio este un medicament care contine substanta activa vedolizumab, utilizat in colita ulcerativa si boala Crohn.
Enurev Breezhaler
Enurev Breezhaler se utilizează pentru ameliorarea simptomelor bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) la adulţi.
Envarsus comprimate
Envarsus comprimate se utilizeaza pentru tratamentul pe termen lung al pacientilor adulti care au fost supusi unui transplant renal sau hepatic, pentru preveni rejetul (atunci cand sistemul imunitar ataca organul transplantat).
Enviage
Indicatii: Enviage se utilizeaza in tratamentul hipertensiunii esentiale (tensiune arteriala ridicata).
Enyglid
Enyglid este un medicament care contine substanta activa repaglinida. Este disponibil sub forma de comprimate rotunde (albe: 0,5 mg; galbene: 1 mg; roz: 2 mg).
Enzamidex 1 mg, comprimate filmate
Indicatii: Tratamentul cancerului de san avansat la femeile aflate in post-menopauza.
Enzepi
Enzepi este un medicament utilizat pentru tratamentul adultilor, adolescentilor si copiilor al caror pancreas nu produce suficiente enzime.
EOLARIX, fiole
Prezentare: Vaccin combinat rujeolic si rubeolic.
Epclusa
Epclusa este un medicament antiviral care se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C (o boala infectioasa care afecteaza ficatul, cauzata de virusul hepatitei C) cronice (de lunga durata) la adulti.
Eperzan
Eperzan este un medicament care contine substanta activa albiglutida care poate fi utilizat in monoterapie la pacientii a caror glicemie nu este controlata in mod satisfacator doar prin regim alimentar si exercitiu fizic
EPHAMOX
Indicatii : Tratamentul infectiilor cauzate de microorganisme sensibile: infectii ale tractului respirator superior: sinuzite, otite, faringite bacteriene (durata tratamentului minimum 10 zile; antibioticul de electie este penicilina G);
EPHICILIN 500mg
Indicatii : Tratamentul infectiilor bacteriene cauzate de microorganisme sensibile la ampicilina. Infectii ale tractului respirator superior: sinuzite, otite, faringite bacteriene. Penicilina G sau V ramane tratamentul de electie în caz de amigdalita streptococica.
EPICOCILLIN
Indicatii : Antibiotic cu spectrul larg, Epicocillin este indicat în tratamentul: infectiilor respiratorii cu H. influenzae (pneumonii, bronsite) - chiar în conditiile în care numarul tulpinilor rezistente ale acestuia este în crestere;
EPICOGEL , suspensie pentru uz intern
Indicatii: Epicogelul este indicat in urmatoarele afectiuni: ulcer gastric, ulcer duodenal, esofagita de reflux, gastrita, hernie hiatala, flatulenta, dispepsie.
Epiduo
Epiduo este utilizat pentru tratamentul acneei.
Epidyolex
Epidylex este un medicament utilizat ca tratament adjuvant la clobazam, alt medicament antiepileptic,pentru tratarea pacientilor cu varsta peste doi ani care au sindromul Lennox-Gastaut sau sindromul Dravet, tipuri rare de epilepsie care incep in copilarie si pot continua la maturitate.
EPILAT RETARD , comprimate
Indicatii: Toate formele de hipertensiune arteriala; cardiopatie ischemica: angina stabila cronica, angina instabila (angor Prinzmetal, angina de novo, angina de repaus).
Epiletam 250 mg
Epiletam comprimate filmate este un medicament antiepileptic (un medicament utilizat pentru tratamentul crizelor epileptice).
Epimaxan, comprimate filmate
Indicatii: Epilepsie
Epinor, comprimate
Indicatii: Infectii cu germeni sensibili la produs, cu diferite localizari. Febra tifoida. Enterite bacteriene.
EpiPen 300 micrograme
EpiPen este o solutie sterila in stilou preumplut pentru injectarea de urgenta in muschi (intramuscular).
EPIRAX , tablete
Indicatii: Ulcer gastric si duodenal, gastroduodenite, hipersecretie si hipersensibilitatea tractului digestiv, dispepsie neurogena, diskinezie biliara, colon spastic sau iritabil, colite, diaree, spasme ureterale si diskinezie, vezica urinara iritabila, enurezis nocturn, dismenoree.
EPIRAZOLE
Indicatii : Tratamentul ulcerului duodenal; Tratamentul ulcerului gastric; Tratamentul esofagitei de reflux; Tratamentul sindromului Zollinger-Ellison.
Epirubicin Ebewe 2 mg/ml
Epirubicin Ebewe este un medicament impotriva cancerului – medicament citostatic citotoxic.
Epirubicina Actavis 2 mg/ml
Epirubicina Actavis este un medicament impotriva cancerului. Tratamentul cu medicamente anticancer este numit si chemoterapia cancerului.
Epirubicina Kabi 2 mg/ml
Epirubicina apartine grupei terapeutice de medicamente antineoplazice (medicamente impotriva cancerului).
Epirubicina Mylan 2 mg/ml
Epirubicina apartine grupului de medicamente numite citostatice (medicamente impotriva cancerului).
Epirubicina Teva 2 mg/ml, solutie injectabila/perfuzabila
Indicatii: Epirubicina este utilizata in tratamentul unei varietati de afectiuni neoplazice
Episalvan
Episalvan este un medicament utilizat la adulti pentru tratamentul plagilor cutanate de gradul II.
Episindan
Indicatii: Clorhidratul de epirubicin si-a demonstrat capacitatea de a induce raspuns obiectiv intr-un spectru larg de maladii neoplazice: carcinom mamar, carcinom ovarian, de plaman, gastric, hepatic,
EPISTAT
Epistat contine fenspirida. Aceasta reduce inflamatia membranei mucoase a tractului respirator si normalizeaza producerea excesiva de secretii (sputa) si reduce bronhospasmul, determinand ameliorarea semnificativa a respiratiei.
Epitel 25 mg
Epitel apartine unei clase de medicamente numite ”medicamente antiepileptice”.
EPITRIM , suspensie orala
Indicatii: Infectii ale tractului respirator superior si inferior, bronsite acute si cronice, bronsiectazie, pneumonii, amigdalite, sinuzite, faringite; infectii ale rinichilor si tractului urinar: cistite acute si cronice, cistopielite, pielonefrite, uretrite;
EPIVIR, tablete
Indicatii: Epivir este folosit in combinatie cu alti agenti antiretrovirali pentru tratamentul infectiei cu virusul HIV. Epivir a fost studiat numai in combinatie cu zidovudina (Retrovir). Sunt disponibile informatiile complete asupra efectelor clinice, dar astfel de studii sunt in desfasurare.
Eplerenona Liconsa 25 mg
Eplerenona Liconsa apartine unui grup de medicamente cunoscut sub denumirea de agenti de blocare selectiva a aldosteronului.
Eplohart 25 mg
EPLOHART apartine unui grup de medicamente cunoscut sub denumirea de agenti de blocare selectiva a aldosteronului.
Epoetin Alfa Hexal
Epoetin Alfa Hexal este o solutie injectabila.
Eporatio
Eporatio este o solutie injectabila.
EPREX 1000
Indicatii : Tratamentul anemiei asociate cu insuficienta renala cronica la pacienti adulti cu hemodializa, dializa peritoneala si cu predializa si la pacienti pediatrici cu hemodializa. Tratamentul anemiei la pacienti cu cancer cu tumori maligne nonmieloide
Eprilexan 250 mg
Eprilexan este un medicament antiepileptic (un medicament utilizat pentru tratamentul crizelor epileptice).
Eprosartan Generics 300 mg
Eprosartan Generics apartine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de "antagonisti ai receptorilor angiotensinei II" si se utilizeaza pentru tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala).
Eptavit
Acest medicament este indicat:persoanelor in varsta, in caz de carenta in calciu si in vitamina D.
Eptifibatida Mylan 2 mg/ml
Eptifibatida Mylan este un inhibitor al agregarii plachetare. Aceasta inseamna ca ajuta la prevenirea formarii cheagurilor de sange.
Epurox de uz general, solutie injectabila
Indicatii: Fiind un preparat biologic cu rol in anularea sau atenuarea actiunii toxice a radicalilor de oxigen,
Equidacent
Equidacent este un medicament impotriva cancerului.
Equoral 25 mg
Denumirea medicamentului dumneavoastra este Equoral . Acesta contine substanta activa ciclosporina, ce apartine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de imunosupresoare.
Eracine, capsule 150 mg
Indicatii: Gonococii uretrale si uretrovaginale acute, recente, fara complicatii. Infectii bacteriene intestinale.
Erazaban 100 mg/g
Docosanol este un medicament antiviral.
Erbitux 2 mg/ml solutie perfuzabila
Erbitux contine cetuximab, un anticorp monoclonal.
Ercefuryl 200 mg capsule
Indicatii: Acest medicament este un antibacterian intestinal. Ercefuryl 200 mg este indicat in completarea rehidratarii, in tratamentul diareei acute de origine infectioasa, la adulti si copii peste 6 ani.
ERCEFURYL, suspenie
Indicatii: Diaree acuta de origine presupus bacteriana, în absenta fenomenelor invazive. Tratamentul nu se substituie unei rehidratari, daca este necesar. Importanta rehidratarii si calea de administrare (orala, i.v.) trebuie adaptate gradului de diaree, varstei si terenului pacientului.
Erdomed suspensie orala
Indicatii: Tratamentul tulburarilor de secretie bronsica, prin favorizarea fluidificarii mucusului si a secretiilor mucopurulente sau a expectoratiei, în:
ERELAN 400mg
Erelan contine substanta activa, moxifloxacina, care apartine unei clase de antibiotice, denumite fluorochinolone. Moxifloxacina actioneaza prin distrugerea bacteriilor care provoaca infectii.
Erelzi
Erelzi este un medicament antiinflamator utilizat pentru tratarea urmatoarelor boli: artrita reumatoida.
ERGOCEPS , solutie pentru uz intern
Indicatii: Tulburari de circulatie periferica si centrala, hipertensiune arteriala, sindrom de iritatie a simpaticului cervical.
ERGOMET , solutie injectabila
Indicatii: Profilaxia si controlul metroragiilor post-partum, involutie uterina imperfecta, retentie de lohii; hemoragii in cursul operatiilor cezariene, metroragii post-abortum, meno- si metroragii grave.
ERITRO 200
Indicatii : Este recomandata în infectii cu germeni sensibili la eritromicina si rezistenti la penicilina si alte antibiotice uzuale. Este antibioticul de electie în pneumonia cu Mycoplasma pneumoniae; în difterie (sterilizarea bolnavilor si a purtatorilor de bacil difteric).
ERITROACNOL , unguent
Indicatii: Acnee, mai ales forme medii, cu inflamatie, noduli si pustule.
Eritromagis 200 mg
Un comprimat contine eritromicina 200 mg sub forma de propionat de eritromicina 236 mg si excipienti.
ERITROMICINA 250 mg , comprimate
Indicatii: Spectrul antimicrobian este asemanator celui al penicilinei G, cuprinzand si stafilococul secretor de penicilinaza. Reprezinta antibioticul de electie in infectiile cu Mycoplasma sp. sau Legionella si alternativa de prima linie in toate indicatiile penicilinei G, la bolnavii sensibilizati. Este antibioticul de preferat in infectii ale cailor respiratorii superioare si mijlocii.
Eritromicina lactobionat, flacoane injectabile
Indicatii: Aceleasi ca la Propionil eritromicina; este indicata pentru tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la eritromicina, la copii.
Erivedge
Erivedge este un medicament anticanceros care conţine substanţa activă vismodegib.
Erleada
Erleada este un medicament impotriva cancerului care se utilizeaza in tratamentul barbatilor cu cancer de prostata (o glanda a sistemului reproducator masculin).
Erlotinib Glenmark
Erlotinib Glenmark contine substanta activa erlotinib. Erlotinib Glenmark este un medicament utilizat in tratamentul cancerului, impiedicand activitatea unei proteine numite receptor al factorului de crestere epidermal (EGFR).
Ernyom 4 mg
Perindoprilul apartine unei clase de medicamente numite inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (IECA), utilizat pentru tratamentul hipertensiunii arteriale si al altor afectiuni cardiovasculare.
Erolin, sirop
Indicatii: Rinite alergice sezoniere si perene; conjunctivite alergice; urticarie cronica idiopatica si alte dermatoze alergice.
Ertapenem Atb 1 g
Ertapenem Atb contine ertapenem, care este un antibiotic din grupul beta-lactaminelor.
Ertapenem SUN
Ertapenem SUN este un antibiotic. Se utilizeaza la adulti, adolescenti si copii cu varsta peste 3 luni, pentru a trata: infectii.
Ervebo
Ervebo este un vaccin care protejeaza adultii cu varsta de 18 ani si peste impotriva bolii virale Ebola provocate de virusul Ebola Zair.
ERVEVAX, vaccin rubeolic (viu atenuat) tulpina RA 27/3
Indicatii: Ervevax este indicat pentru imunizarea activa a copiilor si adultilor fata de rubeola, incepand cu varsta de 12 luni. Daca scopul vaccinarii il constituie protectia individuala, Ervevax ar trebui, in mod ideal, sa fie administrat fetelor prepubere.
ERYFLUID, solutie externa
Indicatii: Tratamentul acneei (in particular al formelor inflamatorii, papulo-pustuloase).
ERYTHRODAR
Indicatii : Erythrodar este eficient în tratamentul infectiilor cu germeni sensibili: infectii oculare (blefarite etc.); infectii ORL (otite medii, otite externe, mastoidite, amigdalite, sinuzite); infectii bucale, tratamente dentare; infectii ale tractului respirator (faringite, laringite, traheite, bronsite acute si cronice, pneumonii);
Esberitox N, tablete
Indicatii: Esberitox N este indicat in terapia infectiilor respiratorii acute si cronice, de origine bacteriana sau virala, la copii si adulti, ca adjuvant in tratamentul cu antibiotice pentru infectii bacteriene severe.
Esbriet
Esbriet se utilizeaza pentru tratamentul adultilor cu fibroza pulmonara idiopatica (FPI) uşoara pana la moderata.
Escapelle 1,5 mg
Escapelle este un contraceptiv de urgenta, care poate fi utilizat in termen de 72 ore (3 zile) dupa un contact sexual neprotejat sau de la esuarea metodei contraceptive utilizate de dumneavoastra.
Escepran 25 mg
Escepran apartine unei clase de medicamente cunoscute sub numele de inhibitori de aromataza. Escepran este utilizat pentru tratamentul cancerului de san incipient hormono-dependent,
Escitalopram Actavis 10 mg si 20 mg, comprimate filmate
Indicatii: episoadelor depresive majore; tulburarilor de panica cu sau fara agorafobie
Escitalopram Atb 5 mg
Escitalopram Atb contine substanta activa escitalopram. Escitalopram Atb apartine unui grup de medicamente antidepresive denumit inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS).
Escitalopram Aurobindo 10 mg
Escitalopram Aurobindo apartine unei grupe de medicamente antidepresive numite inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS).
Escitalopram Cipla 5 mg
Escitalopram Cipla apartine unui grup de medicamente antidepresive denumit inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS).
Escitalopram Sandoz 5 mg
Escitalopram Sandoz contine substanta activa escitalopram. Escitalopram Sandoz apartine unui grup de medicamente antidepresive denumit inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS).
Escitalopram Torrent 5 mg
Escitalopram Torrent apartine unei grupe de medicamente antidepresive numite inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS).
Escitalopram-Teva 5 mg
Escitalopram Teva apartine unui grup de medicamente antidepresive denumit inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS).
Escitasan 10 mg, comprimate filmate
Indicatii: Tratamentul episoadelor depresive majore. Tratamentul tulburarii de panica insotite sau nu de agorafobie.
Escitasan OTD 10 mg
ESCITASAN OTD contine escitalopram si este utilizat in tratamentul depresiei (episoadelor depresive majore) si al tulburarilor de anxietate.
Escitil, comprimate filmate
Indicatii: Tratamentul episoadelor depresive majore. Tratamentul tulburarii de panica insotite sau nu de agorafobie.
Escitotab 10 mg
Escitalopram apartine unui grup de antidepresive numite inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS).
ESKAZOLE, COMPRIMATE
Indicatii: Eskazole se administreaza in tratamentul urmatoarelor helmintiaze sistemice:
Eslorex, comprimate filmate
Indicatii: Tratamentul episoadelor depresive majore. Tratamentul tulburarii de panica insotite sau nu de agorafobie.
Esmeron 10 mg/ml
Esmeron face parte din grupul de medicamente numite relaxante musculare. Relaxantele musculare sunt utilizate in timpul interventiilor chirurgicale, ca parte a anesteziei generale.
Esmya
Esmya este utilizat pentru tratamentul preoperator al simptomelor moderate până la severe ale fibroamelor uterine.
Esomeprazol Cipla 20 mg
Esomeprazol Cipla 20 mg, 40 mg comprimate gastro-rezistente contine un medicament ce se numeste esomeprazol.
Esomeprazol Sandoz, comprimate gastrorezistente
Indicatii: Boala de reflux gastro-esofagian
Esomeprazol Terapia 40 mg
Esomeprazol Terapia contine un medicament care se numeste esomeprazol. Acesta apartine unui grup de medicamente numit inhibitori de pompa de protoni.
Esomeprazol Torrent 40 mg
Esomeprazol Torrent contine o substanta care se numeste esomeprazol. Acesta apartine unui grup de medicamente numit inhibitori de pompa de protoni.
Esperoct
Esperoct este un medicament utilizat pentru tratamentul si prevenirea sangerarilor la pacientii cu hemofilie A, o tulburare hemoragica ereditara cauzata de lipsa unei proteine de coagulare numite factor VIII.
ESPRITAL 30
Indicatii: Esprital (mirtazapina) este un agent antidepresiv utilizat pentru tratamentul tulburarilor legate de depresie. Prezenta unor astfel de semne, ca incapacitatea pacientului de a se bucura, tulburarile miscarilor, dereglarile de somn (trezirea devreme) si pierderea în greutate sunt cunoscute a creste probabilitatea unui raspuns pozitiv.
Espumisan 100 mg/ml
Espumisan trateaza simptomele flatulentei (acumulare excesiva de gaze) si este indicat pentru toate grupele de varsta.
Espumisan 40 mg
Espumisan apartine unei clase de medicamente numita medicamente gastro-intestinale.
Espumisan L 40 mg/ml
Espumisan L contine substanta activa simeticona care apartine unei clase de medicamente numita "medicamente gastro-intestinale".
Esquel 80 mg
Esquel este un medicament care scade concentratia de glucoza din sangele dumneavoastra (medicament antidiabetic oral care face parte din grupa medicamentelor denumite sulfonamide).
Essens OD 1 mg
ESSENS OD apartine unui grup de medicamente denumite antipsihotice.
Essentiale Forte 300 mg
Essentiale Forte contine fosfolipide esentiale extrase din seminte de soia.
Essentiale MAX 600 mg capsule
Essentiale MAX contine fosfolipide esentiale extrase din seminte de soia.
ESSENTIALE® forte, capsule
Indicatii: Hepatite acute si cronice; ciroza hepatica; intoxicatii; degenerescenta grasa a ficatului, indiferent de etiologie; colestaza; profilaxia recidivelor litiazei biliare; sindromul de iradiere; terapia pre- si postoperatorie, in special in chirurgia hepatobiliara.
Estan 5 mg
Estan apartine unui grup de medicamente antidepresive denumit inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS).
Estaq, capsule cu eliberare prelungita
Indicatii: Depresie majora
ESTRACOMB TTS , sistem transdermal
Indicatii: Tratamentul semnelor si simptomelor datorate deficientei estrogenice induse de menopauza la pacientele cu uter intact, profilaxia pierderii accelerate de substanta osoasa in perioada de post-menopauza.
ESTRACYT, pulbere injectabila; capsule
Indicatii: Stadii avansate de carcinom prostatic, in special la pacientii cu tumori refractare la tratament hormonal, si in terapia primara a pacientilor cu factori de prognostic ce indica un raspuns slab la tratamentul hormonal pur.
ESTRADERM TTS , transdermal
Indicatii: Tratamentul semnelor si simptomelor deficientei estrogenice datorate menopauzei (naturala sau chirurgicala), precum tulburari vasomotorii, tulburari de somn, atrofie uro-genitala, modificari de dispozitie, prevenirea pierderii accelerate de substanta osoasa in perioada de postmenopauza. Pentru pacientele cu uter intact, estrogenii vor fi administrati in terapie combinata secventiala cu progestative.
Estradiol , solutie injectabila
Indicatii si Mod de administrare: Amenoree primara sau secundara: injectii intramusculare profunde, 1-2 fiole (2,5-5 mg) de 2-3 ori/saptamana (din ziua a 16-a a ciclului completare cu un progestativ); endometrita post-partum si post-abortum: 3-5 injectii a 5 mg (2 fiole), cate una zilnic sau la 2 zile.
ESTRADURIN
Indicatii : Barbati: Tratamentul cancerului de prostata. Femei: Terapie de substitutie, tulburari ale menopauzei.
ESTREVA
Indicatii : Corectarea carentelor estrogenice datorate insuficientei ovariene primare sau secundare, (menopauza naturala sau artificiala); tulburari vasomotorii, tulburari trofice genito-urinare (atrofie vulvovaginala, dispareunie, incontinenta urinara) si tulburari psihice (tulburari ale somnului, astenie) legate de menopauza.
ESTROFEM®, tablete
Indicatii terapeutice : Sindromul de deficienta estrogenica, prevenirea osteoporozei la femeia in postmenopauza expusa riscului de fractura. La femeia cu uter intact a se lua in considerare terapia combinata.
Estronal 2,5 mg, comprimate filmate
Indicatii: Tratament adjuvant al cancerului mamar invaziv, cu receptori hormonali pozitivi, in stadiu incipient, la femei in postmenopauza
Esylya 2 mg-0,03 mg comprimate filmate
Esylya este un contraceptiv oral combinat (COC) care contine doua tipuri de hormoni, un estrogen (etinilestradiol) si un progestogen (dienogest).
Esylya 2 mg-0,03 mg comprimate filmate
Esylya este un contraceptiv oral combinat (COC) care contine doua tipuri de hormoni, un estrogen (etinilestradiol) si un progestogen (dienogest).
ETA BIOCORTILEN VC, solutie oftalmologica
Indicatii: Conjunctivite acute, subacute, cronice, primavaratice, foliculare si catarale. Blefarite si blefaroconjunctivite. Dacriocistite. Keratite. Kerato-conjunctivite alergice, flictenulare. Kerato-endotelite. Sclerite si episclerite. Oftalmie simpatica. Inflamatii oculare posttraumatice si postoperatorii. Leziuni corneene produse de agenti termici si chimici.
ETAMBUTOL , capsule
Indicatii: Tuberculoza pulmonara, tuberculoza miliara, pleurezia tuberculoasa, peritonita tuberculoasa, meningita tuberculoasa, tuberculoza genito-urinara, tuberculoza osteo-articulara si ganglionara. Se va asocia obligatoriu cu alte chimioterapice si antibiotice antituberculoase (administrat singur germenii dezvolta rezistenta).
Etambutol Arena 250 mg
Etambutol Arena este folosit in tratamentul tuberculozei. Tuberculoza este o boala infectioasa contagioasa provocata de bacteria Mycobacterium tuberculosis, numita si bacilul Koch.
Etambutol Atb 250 mg
Etambutol Atb este folosit in tratamentul tuberculozei. Tuberculoza este o boala infectioasa contagioasa provocata de bacteria Mycobacterium tuberculosis, numita si bacilul Koch.
ETAMSILAT , fiole
Indicatii: Profilaxia si tratamentul hemoragiilor prin ruptura de vase mici (in panza), in cursul interventiilor chirurgicale sau in diverse situatii clinice - ciroza si hepatita cronica, hemoragii in sfera ginecologica, purpura, echimoze si hematoame spontane, epistaxis, hemoragii gingivo-dentare, hemoragii de natura medicamentoasa (prin anticoagulante sau antiinflamatorii nesteroidiene).
ETHYOL, PULBERE LIOFILIZATA PENTRU SOLUTIE INJECTABILA INTRAVENOS
Indicatii: Chimioterapie - Ethyol este indicat pentru protectia impotriva toxicitatii hematologice induse de agentii chimioterapeutici care actioneaza prin legare de ADN (agentii alchilanti clasici, cum ar fi ciclofosfamida, precum si alti agenti alchilanti, ca mitomicina-C si analogii de platina);
ETILEFRIN , comprimate
Indicatii: Stari hipotensive cronice, hipotensiune ortostatica.
ETINILESTRADIOL , comprimate
Indicatii si mod de administrare: In hipogonadism la femeie: 1-2 comprimate a 0,05 mg/zi, ciclic (primele 2 saptamani ale ciclului, completand in ultimele 2 saptamani cu un progestativ); in tulburarile de menopauza
Etionamida Atb 250 mg
Etionamida Atb este indicata in combinatie cu alte medicamente tuberculostatice ca medicament de linia a doua la pacientii cu Mycobacterium tuberculosis in conditiile in care s-a instalat rezistenta la medicamentele de prima intentie (izoniazida si rifampicina).
Etomidat-Lipuro 2 mg/ml
Etomidat – Lipuro contine ca substanta activa etomidat si este un anestezic (anestezic general) si este utilizat pentru procedurile chirurgicale de scurta durata.
Etoposid Accord 20 mg/ml
Acest medicament contine substanta activa etopozida. Aceasta actioneaza interferand cu ciclul de productie a ADN-ului, incetinind sau blocand cresterea celulelor canceroase.
Etoposid Ebewe 100 mg/5 ml
Etopozida este un medicament antineoplazic pentru administrare intravenoasa. Poate fi utilizat in monoterapie sau asociat cu alte medicamente antineoplazice.
Etoposid Teva
Etopozida este un medicament antineoplazic care poate fi utilizat in monoterapie sau in asociere cu alte chimioterapice anticanceroase.
Etoposide-Teva 20 mg/ml
Etoposide-Teva contine substanta activa etopozida. Etopozida apartine unui grup de medicamente numit citostatice, care sunt folosite in tratamentul cancerului.
Etopozida Kabi 20 mg/ml
Etopozida este utilizata la adulti pentru tratamentul cancerului pulmonar cu celule mici, cancerului testicular si cancerului tesutului hematopoietic din maduva osoasa.
Etoricoxib Chanelle Medical 30 mg
Etoricoxib Chanelle Medical face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori selectivi de COX-2.
Etoricoxib Sandoz 30 mg
Etoricoxib Sandoz face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori selectivi de COX-2.
Etrixenal 250 mg
Etrixenal contine naproxen 250 mg si apartine grupului de medicamente „antiinflamatoare nesteroidiene” (AINS).
Etruzil 2,5 mg, comprimate filmate
Indicatii: Tratament adjuvant al cancerului mamar invaziv, cu receptori hormonali pozitivi, in stadiu incipient, la femei in postmenopauza
EUCAR
Indicatii : Carenta primara si secundara de carnitina, suferinta metabolica a miocardului în stari ischemice.
EUCARBON
Indicatii terapeutice: tratamentul de scurta durata al constipatiei ocazionale, adjuvant in tratamentul tranzitului intestinal incetinit, meteorismului, flatulentei, hemoroizilor.
EUCIPRIN, capsule
Indicatii: Infectii cauzate de germeni sensibili la ciprofloxacina; infectii ale cailor respiratorii superioare; infectii pulmonare (pneumonie, bronsita, fibroza chistica etc.); infectii O.R.L.; infectii bucodentare; infectii gastrointestinale si hepatobiliare; infectii genitourinare, inclusiv gonoree; infectii ale pielii si tesuturilor moi; infectii osoase si ale articulatiilor; profilactic, la pacientii tratati cu imunosupresoare si in caz de neutropenie.
Eucreas
Eucreas se utilizeaza pentru tratarea diabetului de tip 2 (cunoscut si sub denumirea de diabet non-insulino-dependent).
Eufrenin 50 mg
Eufrenin contine o substanta numita quetiapina. Aceasta apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice.
Eurartesim
Eurartesim se utilizează pentru tratamentul malariei necomplicate cauzate de parazitul Plasmodium falciparum.
EURESPAL 80 mg, comprimate filmate
Eurespal este indicat în ameliorarea simptomelor functionale: tuse şi expectoratie, din cursul bronhopneumopatiilor.
Eurespal sirop
Indicatii: Bronsite cronice, coriza, astm. Eurespal este un antiinflamator care actioneaza numai la nivelul aparatului respirator si reduce edemul mucoasei cailor respiratorii,normalizeaza functia glandelor mucoase, imbunatateste transportul mucociliar,
EUROPIRIN, comprimate
Indicatii: Tratamentul simptomatic al febrei si al durerii in bolile infectioase, gripa, raceala comuna; nevralgii, mialgii, cefalee, dureri dentare (exceptand cazurile de dinainte sau dupa o interventie chirurgicala), lumbago, dureri musculare, dureri menstruale.
EUROSEPT , comprimate pentru supt
Indicatii: Profilactic si adjuvant in tratamentul infectiilor acute cu poarta de intrare sau localizare bucofaringiana: angine, tratamentul postoperator dupa amigdalectomie. In stomatologie: gingivite, stomatite, parodontoza, extractii dentare. In profilaxia racelii comune si a gripei.
EUROVITA
Indicatii: In scaderea randamentului intelectual (elevi, studenti, etc) si fizic (sportivi de performanta, lucratori care efectueaza munca grea); convalescenta; nevroze; astenie fizica si psihica; ateroscleroza; fragilitate capilara; anemii datorate unor deficiente nutritionale;
EUROZEPAM, capsule
Indicatii: Sindroame psihice care implica tulburari neurovegetative primare de tip cardiac (tahicardie, angoasa precordiala), respirator (opresie toracica, crize dispneiforme) sau digestiv (inapetenta, senzatie de "nod in gat", tulburari de tranzit). Stari nevrotice anxioase cu irascibilitate, neliniste, concentrare anevoioasa, senzatie de oboseala.
EUTHYROX , comprimate
Indicatii Gusa eutiroidiana; profilaxia recidivelor dupa tiroidectomie; hipotiroidie;
Euvascor 10 mg
Euvascor contine doua substante active, atorvastatina si perindopril arginina intr-o singura capsula. Atorvastatina apartine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de statine, care actioneaza prin reglarea lipidelor (grasimilor) din organism.
EUVAX – B, suspensie sterila
Indicatii: Imunizare impotriva infectiilor cauzate de toate subtipurile cunoscute ale virusului hepatitei B.
EUVIROX, capsule
Indicatii si mod de administrare: Aciclovirul pe cale orala are urmatoarele indicatii ferme: Tratamentul infectiilor cu herpes simplex primare si/sau profuze si/sau cu localizare oftalmica si/sau la pacientii imunodepresati: tratamentul trebuie inceput cat mai devreme, cu o posologie la adult de 1g/24ore (200 mg la fiecare 4 ore cu omiterea administrarii nocturne);
Evarrest plasturi
Evarrest este un produs chirurgical utilizat la adulti pentru a ajuta la oprirea hemoragiei atunci cand metodele standard pentru controlarea hemoragiei nu sunt suficiente.
Evenity
Evenity este un medicament utilizat pentru tratarea osteoporozei, o boala care provoaca fragilitate osoasa.
Everio Airmaster 50 microgram
Everio Airmaster contine doua medicamente: salmeterol si propionat de fluticazona. Salmeterolul este un bronhodilatator cu durata lunga de actiune.
Everolimus Mylan 2,5 mg
Everolimus Mylan este un medicament anti-cancer care contine substanta activa everolimus. Everolimus reduce alimentarea cu sange a tumorii si incetineste cresterea si raspandirea celulelor canceroase.
Evertas, capsule
Indicatii: Tratamentul simptomatic al formelor usoare pana la moderat-severe de dementa Alzheimer.
Evicel
Evicel este un medicament care se utilizeaza ca agent de etansare (lipici).
Eviplera
Eviplera se utilizează pentru tratamentul adulţilor infectaţi cu virusul imunodeficienţei umane de tip 1 (HIV-1), virus care cauzează sindromul imunodeficienţei dobândite (SIDA).
Evista
Indicatii: Preventie si tratament al osteoporozei la femeile la meonopauza.
Evkeeza
Evkeeza este un medicament care se utilizeaza impreuna cu un regim alimentar sarac in grasimi si cu alte medicamente pentru a reduce cantitatea de colesterol din sange.
Evoltra 1 mg/ml concentrat pentru solutie perfuzabila
Evoltra se utilizeaza pentru tratarea pacientilor tineri cu leucemie limfoblastica acuta (LLA),
Evotaz
Evotaz este un medicament antiviral utilizat in asociere cu alte medicamente pentru tratamentul pacientilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), un virus care provoaca sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).
Evra
Evra este un plasture transdermic (un plasture care elibereaza un medicament prin piele).
Evrenzo
Evrenzo este un medicament utilizat la adulti pentru tratarea simptomelor anemiei (numar mic de globule rosii) cauzate de insuficienta renala cronica (diminuarea progresiva, pe termen lung, a capacitatii rinichilor de a functiona bine).
Evrysdi
Evrysdi este un medicament utilizat pentru tratarea pacientilor cu varsta de cel putin 2 luni cu atrofie musculara spinala 5q (AMS), o boala genetica care cauzeaza slabirea si atrofierea muschilor, inclusiv a muschilor pulmonari. Este indicat la pacientii cu AMS de tip 1, de tip 2 sau de tip 3 sau la cei cu pana la 4 copii ale unei gene numite SMN2.
Evusheld
Evusheld este un medicament utilizat pentru a preveni COVID-19 la adulti si adolescenti cu varsta de minimum 12 ani si greutatea de cel putin 40 de kilograme.
Ewofex 180 mg, comprimate filmate
Indicatii: Ameliorarea simptomelor urticariei idiopatice cronice.
Exalief
Exalief este un medicament care contine substanta activa acetat de eslicarbazepina.
Excedrinil 250 mg/250 mg/65 mg
Fiecare comprimat de EXCEDRINIL contine trei substante active: acid acetilsalicilic, paracetamol si cafeina.
Exelon solutie orala
Indicatii: Tratament simptomatic al formelor usoare si medii de boala Alzheimer.
Exelon, plasture intradermic
Indicatii: Tratament simptomatic al formelor usoare si medii de boala Alzheimer.
Exemestan Accord 25 mg
Exemestan Accord apartine unei clase de medicamente cunoscute sub numele de inhibitori de aromataza indicat in cancerul mamar dependet de estrogen.
Exemestan Actavis 25 mg
Exemestan Actavis apartine unui grup de medicamente cunoscute sub numele de inhibitori de aromataza.
Exemestan Alvogen 25 mg comprimate
Exemestan Alvogen apartine unui grup de medicamente numite inhibitori ai aromatazei.
Exemestan Polisano 25 mg
Exemestan POLISANO apartine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de inhibitori de aromataza, utilizat pentru tratamentul canerului mamar.
Exemestan Regiomedica 25 mg
Exemestan Regiomedica reduce cantitatea de estrogeni din corp.
Exemestan Terapia 25 mg
Exemestan Terapia face parte dintr-o grupa de medicamente cunoscute sub denumirea de inhibitori de aromataza, indicat in cancerului de san hormono-dependent.
Exemestane Generics 25 mg
Exemestane Generics apartine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de inhibitori de aromataza.
Exfoliac Acnomega 100
Indicatii: Ingrijire kerato-activa pt piele cu acnee la inceput.
Exfoliac NC Gel
Indicatii: Tratament local, limiteaza aparitia cosurilor.
Exfoliac Scrub Facial
Indicatii: Scrub facial, elimina celulele moarte si impuritatile.
EXFORGE
Exforge este un medicament care contine doua substante active, amlodipin si valsartan.
Exforge HCT
Exforge HCT este un medicament care contine trei substante active: amlodipina, valsartan si hidroclorotiazida.
Exiba, comprimate filmate
Indicatii: Tratamentul pacientilor cu boala Alzheimer, moderat severa pana la severa.
Exifine 0,5 mg
EXIFINE este utilizat pentru tratamentul barbatilor care prezinta o crestere in dimensiuni a prostatei (hiperplazie benigna de prostata) – o crestere necanceroasa a dimensiunilor glandei prostatice, determinata de producerea in exces a unui hormon, denumit dihidrotestosteron.
Exigan 210 mg
Exigan contine ca substanta activa extract uscat din radacina de valeriana.
Exjade
Indicatii: Exjade se utilizeaza pentru tratarea unei boli numite supraincarcare cronica cu fier (un surplus de fier in organism), datorata transfuziilor repetate de sange.
EXLUTON, tablete pentru uz oral
Indicatii: Contraceptia orala.
EXODERIL , crema
Indicatii: Exoderil este indicat in: infectii micotice cutanate sau ale pliurilor cutanate (Tinea corporis, Tinea inguinalis); micoze interdigitale (Tinea manum, Tinea pedum); infectii micotice ale unghiilor; infectii cutanate cu candida; pityriasis versicolor; dermatomicoze inflamatorii (cu sau fara prurit).
Exoderil Set 50 mg/ml
Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos este utilizat pentru a trata infectiile fungice ale unghiilor la adulti.
Exoterfyn 78,22 mg/ml
Exoterfyn 78,22 mg/ml lac de unghii medicamentos contine substanta activa terbinafina, care apartine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de medicamente antifungice.
EXPECTORANTE
Indicatii: Tusea din afectiunile acute sau cronice ale aparatului respirator, in special in faza de coctiune, raceli, stari post gripale.
Explemed 5 mg
Explemed contine substanta activa aripiprazol si apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice.
Explemed ODT 5 mg
Explemed ODT contine substanta activa aripiprazol si apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice. Este utilizat pentru tratamentul adultilor si adolescentilor cu varsta de 15 ani sau peste care au o boala caracterizata prin simptome cum sunt: auzirea, vederea sau perceperea unor lucruri care nu exista in realitate, suspiciune, convingeri gresite, vorbire si comportament incoerente si lipsa emotiilor.
Extavia
Extavia este un medicament sub forma de pulbere si solvent din care se obtine o solutie injectabila.
EXTRADOL
Produsul Extradol comprimate asociaza proprietatea analgezica - antipiretica a paracetamolului cu cea slab antimigrenoasa si psihostimulanta a cafeinei.
Extraneal
Indicatii terapeutice: Extraneal este recomandat ca terapie substitutiva unica zilnica pentru un singur schimb de glucoza ca parte a terapiei ambulatorii prin dializa peritoneala (DPCA) sau dializa peritoneala automata (DPA) pentru tratamentul insuficientei renale cronice, in special la pacientii care au pierdut ultrafiltrarea la solutiile de glucoza, deoarece poate extinde durata terapiei DPCA la acesti pacienti.
EXTRAVERAL , comprimate
Indicatii: Hiperexcitabilitate nervoasa, insomnii, tulburari neuro-vegetative, hipertensiune arteriala, hipertiroidie.
Exubera, pulbere unidoza
Indicatii: Diabet zaharat de tip 2, necontrolat adecvat cu antidiabetice orale si necesitand insulinoterapie.
Exviera comprimate 250 mg
Exviera este un medicament antiviral care se utilizeaza in asociere cu alte medicamente pentru tratarea adultilor cu hepatita C, o boala infectioasa care afecteaza ficatul, produsa de virusul hepatitic C, cronica (de lunga durata).
Eyestil gel
Gel oftalmic transparent, steril, fara conservanti continand hialuronat de sodiu si guma xantan.
Eyestil picaturi
Indicatii: Eyestil sunt lacrimi artificiale, folosite pentru tratamentullocal al tulburarilor filmului lacrimal datorate evaporarii excesive a apei.
Eylea
Eylea se utilizează pentru tratarea adulţilor cu forma „umedă” de degenerescenţă maculară indusă de vârstă (DMV).
Ezetimib Sandoz 10 mg
Ezetimib Sandoz contine substanta activa ezetimib.
Ezetimib Uriach 10 mg
Ezetimib Uriach este un medicament pentru reducerea nivelurilor crescute de colesterol.
Ezetrol 10 mg comprimate
Ezetrol este un medicament utilizat pentru a scadea valorile crescute ale colesterolului.
Eziclen concentrat pentru solutie orala
Eziclen contine trei substante active diferite, denumite: sulfat de sodiu, sulfat de magneziu si sulfat de potasiu, fiind utilizat la adulti pentru golirea intestinului inaintea unei proceduri medicale sau a unei interventii chirurgicale la nivel intestinal.
Ezocem 5 mg, comprimate
Indicatii: Hipertensiune arteriala Tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale.
Oferte şi ReduceriSfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Cum se ia Zirfos
Cum se ia Zirfos

Bună ziua! As dori sa mi spuneți dacă pot lua zilnic u ... Buna ziua! Aceasta schema de administrare este buna. Daca luati trata ...


Sfatul farmcistului Maximag antistres
Maximag antistres

De la ce v�rst� se poate lua maximal antistres? ... Buna ziua! In lipsa unei recomandari de la medic, acest supliment poa ...


Sfatul farmcistului Slaboficat si cerazette
Slaboficat si cerazette

Buna ziua ! Imi puteti spune cum interactioneaza slaboficat cu anticon ... Buna ziua! Interactiunea posibila este aceea de metabolizare mai rapi ...Sfatul farmcistului Cum se folosesc și cat timp?
Cum se folosesc și cat timp?

Am fost operata de adenocarcinom endometrial tip endometrial pT1aNxG2L ... Buna ziua! Atunci cand folositi dilatatoarele Amielle pentru prima da ...Sfatul farmcistului Colici
Colici

Buna ziua. Ii pot administra bebelusului protectis si reflor? ... Buna ziua! Cele doua preparate sunt similare, pot fi administrate alt ...
Sfatul farmcistului Asociere medicamente
Asociere medicamente

BUNA ZIUA.AM gastrita , reflux si colon iritabil.Se poate asocia Debr ... Buna ziua! Da, se pot asocia Debridat si BioSun IBS. ...


Sfatul farmcistului Ginecologie
Ginecologie

Bună seara! De 2 zile am niște scurgeri albe groase ca brďż˝nza f ... Buna ziua! Cereti la farmacie ovule pe baza de clotrimazol si tratati ...