Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prospecte Medicamente litera P
Pacid 20 mg
Pacid contine ca substanta activa pantoprazol, care blocheaza „pompa” care produce acid la nivelul stomacului. Astfel, acesta reduce cantitatea de acid din stomac.
Paclitaxel Kabi 6 mg
Paclitaxel Kabi apartine unui grup de medicamente anticanceroase denumite taxani. Aceste medicamente inhiba cresterea celulelor canceroase.
Pacsin, comprimate
Indicatii: Cefalee, migrene, nevralgii dentare si dupa extractii dentare, sinuzite, mialgii, nevrite, artralgii reumatismale, dismenoree; recomandat de asemenea in stari febrile (gripa si alte boli infectioase).
Padolten
Padolten 37,5 mg/325 mg comprimate filmate este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerii de intensitate moderată până la severă.
PADUDEN
Indicatii: Reumatism articular inflamator sau degenerativ, reumatism extraarticular, stari inflamatorii severe si prelungite in sfera O.R.L., stomatologie, patologia respiratorie, vasculara, in ginecologie, in cancerologie; dureri dentare, dureri postoperatorii usoare sau moderate; dismenoree.
PADUDEN 200 mg
Paduden 200 mg contine ibuprofen care este un antiinflamator nesteroidian.
Paduden cu aroma de caise
Acest medicament contine ibuprofen. Ibuprofenul apartine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de medicamente antiinflamatorii nesteroidiene (AINS), care amelioreaza durerea, reduc inflamatia si scad temperatura corpului atunci cand aveti febra.
PADUDEN DUO 200 mg/500 mg comprimate filmate
Medicamentul dumneavoastra se numeste PADUDEN DUO 200 mg/500 mg comprimate filmate (denumit PADUDEN DUO in restul acestui prospect). PADUDEN DUO contine doua ingrediente active (care asigura actiunea medicamentului). Acestea sunt ibuprofen si paracetamol.
PADUDEN Forte 400 mg
PADUDEN Forte contine ibuprofen care apartine unui grup de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
PADUDEN Raceala si Gripa 200 mg/30 mg
PADUDEN Raceala si Gripa contine doua substante active.
PADUDEN Rapid 200 mg comprimate filmate
Acest medicament contine ibuprofen lizinat, care este sarea de lizina a ibuprofenului.
PADUDEN Rapid Forte 400 mg
PADUDEN Rapid Forte este folosit pentru tratamentul simptomatic pe termen scurt pentru: • dureri usoare pana la moderate cum sunt dureri de cap, migrene, dureri dentare, dismenoree, dureri musculare, dureri dorsale, dureri reumatice.
PADUDEN SR 300 mg
Paduden SR contine o substanta activa numita ibuprofen, care apartine grupului de medicamente numite antiinflamatorii nesteroidiene (AINS).
PADVIRAM 600 mg/200 mg/245 mg
Padviram contine trei substante active care sunt utilizate in tratamentul infectiei cu virusul imunodeficientei umane (HIV).Fiecare dintre aceste substante active, cunoscute de asemenea ca medicamente antiretrovirale, actioneaza prin impiedicarea activitatii unei enzime (reverstranscriptaza), care este esentiala pentru ca virusul sa se multiplice.
Paglitaz
Paglitaz se utilizează pentru tratarea diabetului de tip 2 la adulţi.
PALEXIA 75 mg comprimate filmate
Tapentadol - substanta activa din PALEXIA - este un analgezic puternic care apartine clasei opioidelor.
PALEXIA retard 150 mg comprimate cu eliberare prelungita
Tapentadol - substanta activa din PALEXIA retard - este un analgezic puternic care apartine clasei opioidelor.
Palforzia
Palforzia este un medicament pentru tratarea alergiei la arahide la copii cu varsta intre 4 si 17 ani si la pacienti care au atins varsta adulta in timpul tratamentului. Pe durata administrarii acestui medicament, pacientii trebuie sa evite arahidele.
Palgotal 75 mg/650mg comprimate filmate
Palgotal contine doua substante cu efect analgezic: tramadol si paracetamol.
Paliperidona Janssen
Paliperidona Janssen este un medicament antipsihotic utilizat pentru tratamentul de intretinere al schizofreniei la adultii a caror boala a fost deja stabilizata prin tratament cu paliperidona sau risperidona.
Palonosetron Accord
Palonosetron Accord se utilizeaza pentru prevenirea starilor de greata si a varsaturilor cauzate de chimioterapie (medicamente pentru tratarea cancerului).
Palonosetron Hospira
Palonosetron Hospira se utilizeaza pentru prevenirea greturilor si a varsaturilor induse de chimioterapie (medicamente utilizate pentru tratarea cancerului)
PALUXETIL 20 mg
PALUXETIL este un tratament pentru adultii cu depresie si/sau tulburari de anxietate. Tulburarile de anxietate pentru tratamentul carora se foloseste PALUXETIL sunt: tulburarea obsesiv compulsiva (ganduri repetitive, obsesive, insotite de comportament necontrolabil), tulburarea de panica etc.
Paluxetil 40 mg comprimate filmate
Paluxetil face parte dintr-un grup de medicamente numite inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS), care sunt medicamente antidepresive.
Palynziq
Palynziq este un medicament utilizat pentru tratarea fenilcetonuriei (PKU) la adulti si adolescenti peste 16 ani.
PAMECIL
Indicatii: Infectii ale tesuturilor moi. Gonoree. Infectii gastrointestinale. Uretrite. Infectii ale tractului urinar. Septicemie. Meningite bacteriene. Febra tifoida. Infectii ale tractului respirator. Peritonite. Infectii ORL. Endocardite.
PAN–GENTAMICINE 80 mg/2 ml solutie injectabila
Pan-Gentamicine apartine unui grup de medicamente denumite aminoglicozide.
Panacit Extra 500 mg/65 mg
Panacit Extra contine o combinatie de doua substante active - paracetamol si cafeina, care sunt eficace impotriva durerii si febrei.
PANADEINE
Indicatii: Comprimatele de Panadeine sunt recomandate in migrene, dureri de cap, dureri reumatice, nevralgii, artrite, dureri menstruale, dureri de dinti, raceli si gripe.
Panadol Artro 665 mg
Panadol Artro contine paracetamol care este analgezic (combate durerea) si antipiretic (va ajuta sa reduceti temperatura corpului atunci cand aveti febra).
PANADOL BABY AND INFANT , suspensie orala
Indicatii: Panadol pentru sugari si copii calmeaza durerile care insotesc aparitia dintilor, durerile de gat, durerile de dinti si reduce febra adesea asociata cu raceala, gripa si bolile infectioase ale copilariei, ca varsatul de vant, tusea convulsiva, pojarul si oreionul.
PANADOL EXTRA, comprimate
Indicatii: Comprimatele Panadol Extra calmeaza rapid si eficient durerile de cap, migrenele, durerile de spate, durerile de dinti, durerile reumatice si musculare, durerile menstruale. Panadol Extra, de asemenea, amelioreaza disconfortul din raceli, gripa, dureri de gat si scade febra.
Panadol Rapid 500 mg
Panadol Rapid contine paracetamol care este analgezic (combate durerea) si antipiretic (reduce febra).
PANADOL, comprimate
Indicatii: Panadol calmeaza rapid si eficient durerile de cap, migrenele, durerile de spate, durerile de dinti, durerile reumatice si musculare, durerile menstruale. Panadol, de asemenea, inlatura disconfortul din raceli, gripa, durerile de gat si scade febra.
Panafen 400 mg capsule
Panafen contine ibuprofen care apartine unei grupe de medicamente numite antiinflamatore nesteroidiene (AINS).
Panangin Forte 316 mg/280 mg
Substantele active din Panangin Forte joaca un rol important in diferite procese metabolice, precum si in functionarea sistemului nervos, muscular, inima si sistemul circulator.
PANANGIN, solutie injectabila
Indicatii: Medicatie ajutatoare in tratamentul anginei pectorale. Pentru controlul aritmiilor, in caz de infarct miocardic si in tratamentul starilor post-infarct. Pentru aritmiile cauzate de intoleranta la digitale sau in intoxicatia digitalica. Aritmii: tahiaritmii, extrasistole ventriculare.
PANANGIN, tablete filmate
Indicatii: Medicatie ajutatoare in tratamentul anginei pectorale. Pentru controlul aritmiilor, in caz de infarct miocardic si in tratamentul starilor post-infarct. Pentru aritmiile cauzate de intoleranta la digitale sau in intoxicatia digitalica. Aritmii: tahiaritmii, extrasistole ventriculare.
PANCOL
Actiune terapeutica si indicatii: Pansament pe plagi; usuca, protejeaza si favorizeaza vindecarea.
Pancreatina Forte Mylan
Capsulele de Pancreatina Forte Mylan contin mici sfere care elibereaza lent pancreatina in intestinul dumneavoastra.
Pandemrix
Pandemrix este un vaccin care se administreaza prin injectare.
Pangrol 10000 capsule cu minicomprimate gastrorezistente
Pancreatina va ajuta sa digerati alimentele. Enzimele sunt extrase din pancreasul de porc.
PANKREAL 35000
Pancreatina pulbere se numeste deasemenea pancreatina. Aceasta va ajuta sa digerati alimentele. Enzimele sunt extrase din pancreasul de porc.
Panretin
Indicatii: Panretin este un gel care contine substanta activa alitretinoin (0,1%).
Pantecta Control
Pantecta Control este un medicament ce contine substanta activa pantoprazol.
Pantenol Solutie
Indicatii: Dexpantenolul, substanta activa a produsului , are aceleasi efecte ca si acidul pantotenic, întrucat este rapid transformat în aceasta vitamina, în organism. Totusi, are avantajul de a fi mai usor absorbit, atunci cand este aplicat local.
PANTEXEL 20 mg comprimate gastrorezistente
Pantexel contine ca substanta activa pantoprazol si este un „inhibitor selectiv de pompa de protoni”, un medicament care reduce cantitatea de acid produsa de stomac.
Panthenol Spray
Indicatii: Leziuni cutanate superficiale acte sau cronice (eritem fesier al sugarului, escare);
Pantoloc
Pantoloc Control este un medicament ce contine substanta activa pantoprazol.
Pantoprazol Atb 40 mg comprimate gastrorezistente
Pantoprazol Atb este un „inhibitor selectiv de pompa de protoni”, un medicament care reduce cantitatea de acid produsa de stomac.
Pantor 20 mg
Pantor contine ca substanta activa pantoprazol, care blocheaza „pompa” care produce acid la nivelul stomacului. Astfel, acesta reduce cantitatea de acid din stomac.
PANTOTENAT DE CALCIU, fiole
Indicatii: Hepatite cronice, colite, bronsite cronice, ulceratii ale mucoaselor si ale pielii, arsuri, in tratamentele indelungate cu antibiotice, regenerator al mucoaselor.
Pantozol Control
Pantozol Control este un medicament ce contine substanta activa pantoprazol.
PANZCEBIL
Indicatii: Insuficienta secretorie digestiva pancreatica, in pancreatita cronica si in fibroza chistica pancreatica (la copii); dispepsii cu steatoree, tulburari digestive prin exces alimentar la persoane (profilactic si curativ), sprue, intoleranta la grasimi, tulburari digestive in cursul tratamentului cu sulfamide sau antibiotice.
Panzyga
Panzyga este o solutie care contine imunoglobulina (IgG) normala umana (adica o solutie de anticorpi umani) pentru administrare intravenoasa (adica perfuzare intr-o vena). Imunoglobulinele sunt componente normale ale sangelui la om si sustin sistemul de aparare imunitara al organismului.
PANZYTRAT 10 000
Indicatii: Maldigestia datorata insuficientei pancreatice exocrine de exemplu la pancreatita cronica, fibroza chistica, postpancreatectomie, dupa by-pass chirurgical gastrointestinal (de exemplu Billroth II- Gastroenterostomie), obstructie pancreatica sau de cai biliare (de exemplu prin neoplazie), indicatiile nefiind limitate doar la aceste afectiuni.
PAPAVERINA
Indicatii: Tulburari circulatorii cerebrale de natura spastica sau aterosclerotica, retinopatii, migrena, sindrom Meniere; sindrom anginos, stare post-infarct; tulburari circulatorii ale musculaturii netede digestive si biliare; spasm piloric, constipatie spastica, colici intestinale, diskinezie biliara hipertona, colici biliare, dismenoree.
PAPAVERINA CLORHIDRICA
Indicatii: Tulburari circulatorii cerebrale de natura spastica sau atero-sclerotica, retinopatii, migrena, sindrom Meniere; sindrom anginos, stare postinfarct; tulburari circulatorii ale musculaturii netede digestive si biliare; spasm piloric, constipatie spastica, colici intestinale, diskinezie biliara hipertona, colici biliare; dismenoree.
Parabine 60 mg/1000 mg comprimate filmate
Parabine contine doua analgezice (medicamente impotriva durerii) diferite numite paracetamol si codeina (sub forma de fosfat de codeina hemihidrat).
PARACETAMOL 100
Indicatii: Stari febrile, cefalee, mialgii, nevralgii, dureri dentare.
PARACETAMOL 120/200 Berlin-Chemie
Indicatii: Dureri de intensitate mica si moderata si febra.
PARACETAMOL 500 mg
Indicatii: cefalee, nevralgii, mialgii; sinuzita; dureri dentare; dismenoree; stari febrile.
PARACETAMOL SINUS, Coprimate
Indicatii terapeutice : Paracetamol sinus este indicat pentru profilaxia si rinitelor alergice si vavasomotorii si pentru tratamentul simptomic al racelii commune si gripei( pentru ameliorarea stranutului, rinoreei, congestiei nazale si sinusale, febrei, cefaleei si durerilor musculare).
PARACETAMOL, comprimate
Indicatii: Combaterea simptomatica a febrei de cauza infectioasa. Tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate medie: cefalee, nevralgii dentare, dureri sciatice; artralgii nereumatismale, dismenoree, dureri dupa unele interventii chirurgicale, entorse, fracturi si luxatii.
PARACETAMOL, supozitoare
Indicatii terapeutice: Tratamentul simptomatic al afectiunilor febrile si/sau dureroase.
PARACETAMOL, supozitoare pentru copii
Indicatii: Combaterea simptomatica a febrei (peste 38 grade Celsius) de cauza infectioasa. Combaterea simptomatica a durerilor medii (cefalee, nevralgii dentare, sciatice etc.) artralgii nereumatismale, dismenoree, dureri dupa unele interventii chirurgicale, entorse, fracturi, luxatii.
PARACETAMOL, supozitoare pentru sugari si copii sub 3 ani
Indicatii: Combaterea simptomatica a febrei (peste 38 grade Celsius) de cauza infectioasa. Combaterea simptomatica a durerilor medii (cefalee, nevralgii dentare, sciatice etc.), artralgii nereumatismale, dismenoree, dureri dupa unele interventii chirurgicale, entorse, fracturi, luxatii.
PARACETAMOL, supozitoare pentru sugari si copii sub 3 ani
Indicatii: Combaterea simptomatica a febrei (peste 38 grade Celsius) de cauza infectioasa. Combaterea simptomatica a durerilor medii (cefalee, nevralgii dentare, sciatice etc.), artralgii nereumatismale, dismenoree, dureri dupa unele interventii chirurgicale, entorse, fracturi, luxatii.
Paracetamol/Ibuprofen Vale 1000 mg/300 mg
Paracetamol/Ibuprofen Vale contine substantele active paracetamol si ibuprofen. Ibuprofenul apartine unui grup de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (sau AINS).
PARACOF
Indicatii: Cefalee, nevralgii dentare, lombosciatica, artralgii nereuma-tismale, entorse, luxatii, dismenoree, stari febrile.
PARADOREN 500 mg/60 mg
Medicatie simptomatica in cazul afectiunilor dureroase severe la adult.
Parafizz 1000 mg comprimate efervescente
Acest medicament contine paracetamol, care apartine unui grup de medicamente numite analgezice si antipiretice, destinate pentru ameliorarea durerii si febrei de intensitate usoara pana la moderata.
PARAGEL
Indicatii: Constipatie cronica, in special la persoanele cu hemoroizi sau alte boli recto-anale.
Paragrip C
Paragrip C este indicat in stari gripale, dureri reumatice, cefalee, dureri dentare care nu raspund la antialgicele periferice in monoterapie.
Paragrippe
INDICATII TERAPEUTICE: Stari gripale, incepand de la primele semne si simptome : frisoane, curbatura, febra, cefalee.
PARAMOL
INDICATII TERAPEUTICE: analgezic, antipiretic. Nu are actiune antiinflamatorie- antireumatica.
PARAPLATIN 50,150,450
Indicatii: Paraplatin este indicat in tratamentul cancerului ovarian avansat de origine epiteliala, astfel: terapie de prima linie; terapie de linia a doua dupa esecul altor scheme terapeutice. Paraplatin este, de asemenea, indicat in tratamentul cancerelor pulmonare cu celule mici (small cell) si in cancerele cu celule scuamoase de cap si gat.
PARAREMIN comprimate
Pararemin contine substantele active (care sunt responsabile de actiunea medicamentului): paracetamol, propifenazona, cu proprietati analgezice si antipiretice, si cafeina, in cantitate redusa, cu rol de potentare a proprietatilor terapeutice ale medicamentului.
Parasidose Sampon
Indicatii: PARASIDOSE este un sampon antiparazitar care distruge paduchii si ouale lor.
PARASINUS Comprimate
PARASINUS este un decongestionant nazal de uz sistemic.
ParaSinus Penta
ParaSinus Penta este utilizat pentru ameliorarea simptomelor de raceala si gripa, incluzand febra, dureri de cap, dureri musculare, dureri in gat, precum si a simptomelor asociate inflamatiei sinusurilor (nas infundat, durere la nivelul sinusurilor).
PARCETAMOL PLUS
Indicatii terapeutice: Tratamentul simptomatic al rinitei alergice acompaniate de febra si/sau cefalee, stari febrile, gripa.
Paricalcitol Medice 5 micrograme/ml solutie injectabila
Substanta activa din Paricalcitol Medice este paricalcitolul. Paricalcitolul este un inlocuitor sintetic (produs de om) al vitaminei D.
PARLODEL
Indicatii: Toate stadiile de boala Parkinson idiopatica sau postencefalitica, fie ca monoterapie, fie asociat cu alte antiparkinsoniene.
Parnido 3 mg
Parnido este utilizat in tratamentul schizofreniei la adulti si adolescenti cu varsta de 15 ani si peste.
Paroxetina Atb 20 mg comprimate filmate
Paroxetina Atb face parte dintr-un grup de medicamente numite inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS), care sunt antidepresive.
Parsabiv
Parsabiv este un medicament care se utilizeaza pentru reducerea nivelurilor hormonului paratiroidian la adultii care au valori crescute ale acestui hormon din cauza bolii cronice de rinichi de care sufera (hiperparatiroidism secundar).
PARTUSISTEN, comprimate
Indicatii: Inhibarea travaliului prematur dupa a 20-a saptamana de sarcina pana la a 37-a, sau pana ce plamanul fatului devine matur, daca in aceasta perioada exista un risc clar sa apara travaliul prematur (ex.: deschiderea colului uterin), relaxarea uterului, de pilda in cazurile de versiune externa a fatului din pozitia anormala in cea normala de expulsie.
PARTUSISTEN, fiole
Indicatii: Inhibarea travaliului prematur dupa a 20-a saptamana de sarcina pana la a 37-a, sau pana ce plamanul fatului devine matur, daca in aceasta perioada exista un risc clar sa apara travaliul prematur (ex.: deschiderea colului uterin), relaxarea uterului, de pilda in cazurile de versiune externa a fatului din pozitia anormala in cea normala de expulsie.
Parvaxor
Parvaxor contine doua substante active, atorvastatina si perindopril arginina intr-o singura capsula. Atorvastatina apartine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de statine, care actioneaza prin reglarea lipidelor (grasimilor) din organism.
Pascorbin 7,5 g, concentrat pentru solutie perfuzabila
Indicatii: Preventia si tratamentul deficitului de vitamina C in cazul afectiunilor care necesita un aport suplimentar de acid ascorbic, cand administrarea orala nu este posibila sau deficitul de acid ascorbic este sever.
Pavtide Diskus
Pavtide Diskus contine doua medicamente: salmeterol si propionat de fluticazona.
PAVULON
Indicatii: Pentru relaxare musculara, ca adjuvant al anesteziei generale si in vederea usurarii ventilatiei mecanice; pentru oprirea convulsiilor in tetanos.
PAXELADINE, gelule
Indicatii: Tratamentul simptomatic al tusei de diverse etiologii: tuse gripala, rinofaringite, traheite, laringite, bronhopneumopatii, rujeola, tuse convulsiva. Tuse spasmodica si reflexa. Tuse seaca si iritativa.
PAXELADINE, sirop
Indicatii: Tratamentul simptomatic al tusei de diverse etiologii: tuse gripala, rinofaringite, traheite, laringite, bronhopneumopatii, rujeola, tuse convulsiva. Tuse spasmodica si reflexa. Tuse seaca si iritativa.
Paxetin 20 mg comprimate filmate
Paxetin face parte dintr-un grup de medicamente numit inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS). In mod normal organismul contine o substanta numita serotonina.
Paxlovid
Paxlovid este un medicament utilizat pentru tratarea COVID-19 la adulti care nu au nevoie de oxigen suplimentar si care prezinta risc mare de agravare a bolii.
Pazenir
Pazenir se utilizeaza la adulti pentru tratamentul urmatoarelor tipuri de cancer.
PecFent
PecFent se utilizeaza pentru tratamentul durerii episodice paroxistice („breakthrough pain”) la pacienti adulti (cu varsta de minim 18 ani) cu cancer.
Pectodrill, sirop
Indicatii: Tratament tulburarilor secretiei bronoice, indeosebi in afectiuni bronho-pulmonare acute.
PECTOLYN, sirop antitusiv
Indicatii: Tratamentul gripei/guturaiului, pentru calmarea tusei iritative (uscata); tratamentul adjuvant al altor infectii de tract respirator superior.
Pedea Solutie Injectabila
Pedea se utilizează pentru tratarea persistenţei canalului arterial la nou-născuţii prematuri care s-au născut cu şase săptămâni sau mai mult înainte de termen.
PEFLACINE ®, comprimate filmate
Indicatii: Sunt determinate de activitatea antibacteriana si de caracterele farmacocinetice ale Peflacinei. Peflacine este un antibiotic bactericid sintetic din grupul chinolonelor. Spectrul antibacterian natural al pefloxacinei cuprinde:
PEFLACINE ®, solutie injectabila
Indicatii: Sunt determinate de activitatea antibacteriana si de caracterele farmacocinetice ale Peflacinei. Peflacine este un antibiotic bactericid sintetic din grupul chinolonelor.
Pefloxacin Laropharm, 400 mg, comprimate filmate
Indicatii terapeutice Pefloxacina este utilizata in tratamentul urmatoarelor infectii determinate de microorganisme sensibile la pefloxacina: - infectii ale tractului urinar (inclusiv prostatite).
Pegasys
Pegasys este un medicament care contine substanta activa peginterferon alfa-2a.
Pegfel 20 mg comprimate filmate
Pegfel este utilizat in tratamentul tensiunii arteriale mari, cunoscuta si sub denumirea de hipertensiune arteriala.
PegIntron
PegIntron se utilizeaza pentru tratarea pacientilor adulti cu hepatita cronica (de lunga durata) de tip C (boala a ficatului cauzata de infectia cu virusul hepatitei C).
Pelafen 20 mg/2,5 ml
Pelafen 20 mg/2,5 ml sirop contine extract uscat din radacina de muscata. Pelafen 20 mg/2,5 ml sirop este un medicament pe baza de plante, cu utilizare traditionala, folosit pentru tratamentul simptomatic al racelilor.
Pelgraz
Pelgraz este un medicament care se utilizeaza la pacientii cu cancer pentru a ameliora neutropenia (valori scazute ale neutrofilelor, un tip de globule albe), care este o reactie adversa frecventa a tratamentului impotriva cancerului si poate face pacientii vulnerabili la infectii.
Pelmeg
Pelmeg este un medicament utilizat la pacientii cu cancer pentru a ameliora neutropenia (valori scazute ale neutrofilelor, un tip de globule albe), care este o reactie adversa frecventa la tratamentul impotriva cancerului si poate face pacientii vulnerabili la infectii.
Pelzont
Pelzont se utilizeaza pentru a completa dieta si exercitiile fizice la pacientii cu dislipidemie (valori anormal crescute ale grasimilor in sange), in special „dislipidemia mixta combinata” si „hipercolesterolemia primara”.
Pemazyre
Pemazyre este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea adultilor cu colangiocarcinom (cancer de tract biliar sau cancer al canalelor biliare), cand celulele canceroase au la suprafata o forma anormala a unui receptor (tinta) numit FGFR2.
Pemetrexed Fresenius Kabi
Pemetrexed Fresenius Kabi este un medicament antineoplazic, utilizat in tratamentul a doua tipuri de cancer pulmonar,
Pemetrexed Hospira
Pemetrexed Hospira este un medicament impotriva cancerului care se utilizeaza pentru tratamentul a doua tipuri de cancer pulmonar:
Pemetrexed Lilly
Pemetrexed Lilly este un medicament impotriva cancerului care se utilizeaza pentru tratamentul a doua tipuri de cancer pulmonar.
Pemetrexed Sandoz
Pemetrexed Sandoz este un medicament impotriva cancerului care se utilizeaza pentru tratamentul a doua tipuri de cancer pulmonar.
PENHEXAL®, sirop
Indicatii: Tratamentul infectiilor usoare, pana la medii, care sunt cauzate de germeni sensibili la penicilina. Se pot rezolva printr-o terapie orala cu penicilina: infectii ORL, de ex: amigdalita, faringita, laringita, otita medie, sinuzita; infectii ale cailor respiratorii inferioare, ca de ex: pneumonii;
PENICILINA G POTASICA
Indicatii: Infecti cu germeni sensibili: pneumonie, empiem, meningita cu pneumococ, endocardita cu streptococ viridans (in asociatie cu streptomicina sau gentamicina), meningococemie, meningita cu meningococ, infectii severe cu anaerobi, sifilis (neurosifilis, sifilis cardiovascular, sifilis congenital la nou-nascuti),
PENICILINA V , comprimate
Indicatii: Forme usoare si medii ale unor infectii cu germeni sensibili la penicilina (vezi Penicilina G), angine, otite, scarlatina, erizipel, bronsita, pneumonie; profilactic, dupa anumite interventii chirurgicale (otorinolaringologice, stomatologice etc.).
PENTALONG 50 mg
Indicatii terapeutice: Profilaxia si tratamentul de lunga durata al anginei pectorale. Recomandare: Pentalong 50 mg comprimate nu este indicat in tratamentul crizelor acute de angina pectorala.
Pentasa, comprimate filmate cu eliberare prelungita
Indicatii: Colita ulceroasa si proctita, in tratamentul episoadelor acute si pentru prevenirea recidivelor. Boala Crohn, in tratamentul episoadelor acute. Inflamatia canalului anal.
PENTAXIM
PENTAXIM este indicat pentru a il proteja pe copilul dumneavoastra impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, poliomielitei si impotriva infectiilor invazive determinate de Haemophilus influenzae tip b (cum sunt meningitele, septicemia, etc.).
PENTHOTAL
Indicatii: Ca anestezic general unic pentru interventii de scurta durata; pentru inducerea anesteziei inaintea administrarii altui anestezic general; pentru suplimentarea anestezicelor generale cu potenta mica (de exemplu protoxidul de azot) sau a anesteziei regionale; pentru linistirea convulsiilor, mai ales in intoxicatii acute.
Penthrox
Penthrox contine substanta activa metoxifluran. Este un medicament utilizat pentru a reduce durerea. Se poate inhala utilizand dispozitivul special pentru inhalat Penthrox.
PENTIFILIN
Indicatii: Tulburari ale irigatiei si nutritiei cerebrale prin ateroscleroza, tulburari functionale cerebrale dupa accidente cerebro-vasculare, de natura traumatica sau toxica; tulburari circulatorii ale retinei si coroidei; diminuarea auzului la batrani, tinitus, vertij otogen.
PENTOHEXAL®
Indicatii: In tulburarile de circulatie arteriala periferica in stadiul II dupa Fontaine (claudicatie intermitenta), pentru initierea si sustinerea terapiei orale cu pentoxifilin.
PENTOXI RETARD
Pentoxi Retard contine pentoxifilina, care apartine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de vasodilatatoare periferice. Acesta actioneaza prin cresterea fluxului de sange la nivelul bratelor si picioarelor.
PENTOXIFILIN, drajeuri
Indicatii: Tulburari circulatorii periferice in ateroscleroza, in diabet si de natura inflamatorie; tulburari trofice in sindromul posttrombotic, ulcerul de gamba, gangrena, degeraturi; tulburari circulatorii cerebrale, oculare si la nivelul urechii interne.
PENTOXIFILIN, fiole
Indicatii: Tulburari circulatorii periferice in ateroscleroza, in diabet si de natura inflamatorie; tulburari trofice in sindromul posttrombotic, ulcerul de gamba, gangrena, degeraturi; tulburari circulatorii cerebrale, oculare si la nivelul urechii interne.
Pentoxifilina SR Zentiva 600 mg, comprimate cu eliberare prelungita
Indicatii; Prelungirea distantei de mers la pacientii cu arteriopatie cronica obliteranta a membrelor inferioare, stadiul lib Fontaine (claudicatie intermitenta)
Pepsane, capsule moi
Acest medicament este recomandat in tratamentul durerilor si arsurilor esofagiene sau in tratamentul durerilor, arsurilor si hiperaciditatii stomacului.
Pergonal 1000, flacon injectabil
Indicatii: Femei: Pergonal si, consecutiv, gonadotrofina chorionica (hCG, Profas) sunt indicate pentru inducerea ovulatiei la pacientele amenoreice sau la femeile anovulatorii cu cicluri regulate sau neregulate.
PERGOVERIS 150 UI/75 UI pulbere si solvent pentru solutie injectabila
Pergoveris apartine grupului de hormoni numiti gonadotrofine, care sunt implicati in controlul normal al reproducerii.
Perindopril arginina Mylan 2,5 mg comprimate filmate
Perindopril arginina Mylan apartine unei clase de medicamente numite inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (inhibitori ai ECA).
Perindopril tosilat Teva 10 mg comprimate filmate
Perindopril tosilat Teva este un inhibitor al enzimei de conversie a angiotensinei (ECA), indicat pentru tratamentul tensiunii arteriale mari.
PERIOLIMEL N4E
PERIOLIMEL/OLIMEL este o emulsie perfuzabila. Se prezinta sub forma unei pungi cu 3 compartimente.
PERITOL, sirop
Indicatii: Urticarie acuta si cronica, boala serului, rinite vasomotorii si rinite alergice, eczeme, dermatite eczematoase, dermatite de contact, neurodermite, edem angioneurotic, intepaturi de insecte, sindrom carcinoid, migrene de origine vasculara, anorexie (anorexie nervoasa, anorexie idiopatica), ca tratament adjuvant in cursul bolilor debilitante (statusuri postinfectioase, convalescenta, boli cronice, hipertireoza).
PERITOL, tablete
Indicatii:Urticarie acuta si cronica, boala serului, rinite vasomotorii si rinite alergice, eczeme, dermatite eczematoase, dermatite de contact, neurodermite, edem angioneurotic, intepaturi de insecte, sindrom carcinoid, migrene de origine vasculara, anorexie (anorexie nervoasa, anorexie idiopatica), ca tratament adjuvant in cursul bolilor debilitante (statusuri postinfectioase, convalescenta, boli cronice, hipertireoza).
Perjeta
Perjeta se utilizează în tratarea adulţilor cu cancer de sân.
PERMAX
Indicatii: Oxiuriaza, trichinelloza, ascaridioza, anchilostomiaza, in infectii simple sau mixte.
Permazole 100 mg/5 ml, suspensie orala
Permazole contine mebendazol. Acesta apartine unui grup de medicamente denumite antihelmitice.
PERMIXON® 160 mg
Indicatii: Acest medicament este conceput pentru tratamentul anumitor tulburari de mictiune (urinare) legate de hipertrofia (cresterea volumului) prostatei.
PEROGEN
Indicatii: Spalarea plagilor supurate, a plagilor chirurgicale, ginecologice, otite etc.
PERSANTIN®
Indicatii: Insuficienta coronariana sau toate situatiile in care o reducere a adezivitatii si agregarii plachetare se considera a fi benefica sub aspect terapeutic. In tratamentul combinat cu acidul acetilsalicilic, actiunea antitrombotica a Persantin este potentata. Tratamentul combinat cu terapia anticoagulanta este indicat in proteza valvulara cardiaca.
Persen
Persen atenueaza urmatoarele semne de nervozitate: iritabilitate si agitatie; tensiune emotionala si anxietate; dificultate de concentrare si tulburari de memorie (trac si emotii); oboseala aparuta la ridicare sau la cel mai mic efort.
PERSEN FORTE
Persen Forte este un medicament din plante cu utilizare traditionala, recomandat pentru ameliorarea simptomelor usoare ale stresului (cum sunt nervozitatea, nelinistea, agitatia si iritabilitatea). De asemenea, imbunatateste calitatea si durata somnului fiind recomandat ca adjuvant in insomnii.
Persen Forte
Persen Forte este un medicament din plante cu utilizare traditionala, recomandat pentru ameliorarea simptomelor usoare ale stresului (cum sunt nervozitatea, nelinistea, agitatia si iritabilitatea).
Perseval drajeuri
Perseval este un medicament din plante utilizat pentru ameliorarea tulburarilor de somn (ca insomnia si dificultatea de a adormi) si a tensiunii nervoase usoare (cum sunt stare tensionata, neliniste, iritabilitate).
PETINIMID
Indicatii : Epilepsie petit mal.
PEXALIT 80 mg
PEXALIT comprimate filmate contine substanta activa febuxostat si se utilizeaza pentru tratamentul gutei, care este asociata cu un exces al unei substante chimice denumite acid uric (urat) in organism.
Peyona
Peyona este un medicament stimulent care se utilizeaza pentru tratarea apneei de prematuritate, o afectiune in care copiii nascuti prematur inceteaza sa respire mai mult de 20 de secunde.
Pharmastatin 20 mg comprimate filmate
Pharmastatin apartine unui grup de medicamente numite statine, acestea sunt medicamente care regleaza valoarea lipidelor (grasimilor) din sange.
Pharmataz 30 mg comprimate filmate
Pharmataz apartine unei grupe de medicamente denumita antidepresive.
PHARMATEX 18,9 mg Ovule
Pharmatex 18,9 mg se foloseste la fiecare contact sexual indiferent de perioada ciclului, nu numai in perioada in care banuiti ca puteti ramane gravida.
Pharmatex, crema
Indicatii: Este recomandata pentru contraceptie locala. Aceasta metoda reduce considerabil riscul sarcinii avand o eficacitate mare daca se respecta modul de utilizare.
PHARMATON, capsule moi
Indicatii: starile de epuizare (de exemplu provocate de stres), oboseala, slabiciune, scaderea capacitatii de concentrare, precum si pentru cresterea tonusului psihic
Pheburane
Pheburane se utilizează pentru tratarea pacienţilor cu tulburări ale ciclului ureei.
Phelinun
Phelinun este un medicament impotriva cancerului pentru tratarea pacientilor cu: • cancere ale maduvei osoase (care produce celulele sanguine) — mielom multiplu, leucemie limfoblastica acuta si leucemie mieloida acuta;
PHENHYDAN 250
Phenhydan apartine unui grup de medicamente numite antiepileptice. Este utilizat pentru tratamentul unei stari patologice (boala) numite „status epilepticus” (caracterizata prin convulsii prelungite sau repetate), convulsiile epileptice cu aparitie frecventa, precum si pentru prevenirea aparitiei convulsiilor in timpul si dupa interventiile de neurochirurgie.
Phesgo
Phesgo este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea adultilor cu cancer de san „HER2-pozitiv” (in care pe suprafata celulelor canceroase se gaseste o proteina numita HER2).
Phlebodia 600 mg
PHLEBODIA este un medicament venotonic si vasoprotector. Acesta creste tonusul venelor si rezistenta capilarelor (vase de sange mici).
PHLOGENZYM comprimate gastrorezistente
Pholgenzym este un medicament destinat uzului intern care asociaza enzime proteolitice (tripsina, bromelina) si rutozid, avand un efect antiinflamator, antiedematos, antiagregant plachetar, anticoagulant, imunomodulator si de scadere a fragilitatii vaselor capilare.
PhotoBarr
PhotoBarr este o pulbere din care se obtine o solutie injectabila.
PHOXILIUM 1,2 mmol/l fosfat solutie pentru hemodializa si hemofiltrare
Phoxilium face parte din grupul solutiilor de hemofiltrare; contine clorura de calciu dihidrat, clorura de magneziu hexahidrat, clorura de sodiu, bicarbonat de sodiu, clorura de potasiu, fosfat disodic dihidrat.
Phrompo 250 mg comprimate filmate
Phrompo contine substanta activa gefitinib care blocheaza o proteina denumita „‘receptor al factorului de crestere epidermal uman’ (RFCEU).
Physioneal 35 Clear-Flex glucoza 22,7 mg/ml solutie pentru dializa peritoneala
PHYSIONEAL 35 este o solutie pentru dializa peritoneala. Acesta indeparteaza apa si produsii de metabolizare din sange.
Physiopack
Physiopack este un pachet cu gel pentru terapie rece sau calda. Folosit rece pentru tratamentul traumelor musculare, ale tendoanelor si a ligamentelor, reducerea edemelor si rigiditatii musculare.
PHYSIOTENS 0.2
Indicatii : Hipertensiunea esentiala sau primara.
PHYSIOTENS 0.4
Indicatii : Hipertensiunea esentiala sau primara.
Piador 20 mg comprimate gastrorezistente
Piador contine ca substanta activa pantoprazol, care blocheaza „pompa” care produce acid la nivelul stomacului. Astfel, acesta reduce cantitatea de acid din stomac.
PIAFEN, comprimate & fiole
Indicatii: Forma injectabila este indicata, in special, in sindroamele algice severe (colica nefretica, colica biliara, pancreatita cronica, algii neoplazice), de asemenea, in interventiile chirurgicale pe abdomen si micul bazin (determina analgezie fara tulburari de tranzit) si in unele manevre de explorare instrumentala.
PIAFEN, supozitoare
Indicatii: Forma injectabila este indicata, in special, in sindroamele algice severe (colica nefretica, colica hepatica, pancreatita cronica, algii neoplazice), de asemenea, in interventiile chirurgicale pe abdomen si micul bazin (determina analgezie fara tulburari de tranzit) si in unele manevre de explorare instrumentala.
Piascledine 300
Indicatii: în reumatologie: tratament adjuvant al durerilor artrozice; în stomatologie: tratament adjuvant al parodontopatiilor
Picato
Picato se utilizează pentru tratamentul keratozei actinice la adulţi.
PICNAZ
Indicatii: Rinite, rinofaringite, sinuzite acute.
PICOPREP pulbere pentru solutie orala
PICOPREP este o pulbere care contine picosulfat sodic, un laxativ care actioneaza prin stimularea activitatii intestinului.
PIERAMI
Indicatii : Pierami este un antibiotic activ pe un larg spectru de germeni Gram (-), incluzand speciile de Pseudomonas, E. Coli, Proteus indol+ si indol-, Providencia, grupul Klebsiella-Serratia, Acinetobacter precum si pe mai multe specii de germeni Gram (+) ca Staphilococcus aureus (producatori sau nu de penicilinaza, incluzand si tulpinile rezistente la meticilina), Enterococi, Streptococcus pyogenes si Diplococcus pneumoniae.
Pifeltro
Pifeltro este un medicament antiviral utilizat pentru tratarea adultilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), virus care provoaca sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).
Pikovit® D , drajeuri
Indicatii terapeutice : Pikovit D este indicat in: lipsa poftei de mancare; stare de oboseala excesiva la scolari; timpul tratamentului cu antibiotice, ca adjuvant; pentru suplimentarea cu vitamine si minerale a alimentatiei.
PIMAFUCIN®, crema
Indicatii terapeutice: Pimafucin crema: in infectii ale pielii, unghiilor si ale patului ungheial, intertrigo, infectia interdigitala, datorate Candidei albicans si altor microorganisme sensibile la natamicina; in extinderea vaginitei candidozice la regiunea inghinala; in rush-ul scutecelor etc.
PIMAFUCIN®, lotiune
Indicatii terapeutice: Pimafucin crema: in infectii ale pielii, unghiilor si ale patului ungheial, intertrigo, infectia interdigitala, datorate Candidei albicans si altor microorganisme sensibile la natamicina; in extinderea vaginitei candidozice la regiunea inghinala; in rush-ul scutecelor etc.
PIMAFUCIN®, ovule
Indicatii terapeutice: Pimafucin crema: in infectii ale pielii, unghiilor si ale patului ungheial, intertrigo, infectia interdigitala, datorate Candidei albicans si altor microorganisme sensibile la natamicina; in extinderea vaginitei candidozice la regiunea inghinala; in rush-ul scutecelor etc.
PIMAFUCIN®, tablete orale
Indicatii terapeutice: Pimafucin crema: in infectii ale pielii, unghiilor si ale patului ungheial, intertrigo, infectia interdigitala, datorate Candidei albicans si altor microorganisme sensibile la natamicina; in extinderea vaginitei candidozice la regiunea inghinala; in rush-ul scutecelor etc.
PIMAFUCORT®, crema
Indicatii terapeutice: Ca urmare a combinarii unui antibiotic cu un antifungic si cu hidrocortizon, Pimafucort poate fi utilizat in urmatoarele cazuri: afectiuni dermatologice provocate in special de speciile Candida; afectiuni acute ale pielii produse de fungi sensibili la natamicina, cum ar fi: tipul Trichophyton, Epidermophyton, Microsporum, Aspergillus si Scopulariopsis;
PINEX AntiTusiv
PINEX AntiTusiv contine substanta activa citrat de butamirat, care apartine unui grup de medicamente numite antitusive.
Pinex Expectorant 60 mg comprimate efervescente
Pinex Expectorant contine substanta activa clorhidrat de ambroxol, un medicament care ajuta la eliminarea mucusului din caile respiratorii.
Pinex Raceala si Gripa
Pinex Raceala si Gripa 500 mg/12,2 mg contine paracetamol, un analgezic care amelioreaza durerea si reduce febra si fenilefrina, un decongestionant care desfunda nasul.
PINOSOL
Indicatii terapeutice : Rinite acute si cronice, rinofaringite. Dupa interventii chirurgicale la nivelul cavitatii nazale si tamponamentul foselor nazale. Administrat în inhalatii este un adjuvant în tratamentul simptomatic al afectiunilor inflamatorii ale cailor respiratorii (laringite, traheite, bronsite).
Pioglitazona Polipharma 30 mg comprimate
Pioglitazona Polipharma contine pioglitazona, un medicament antidiabetic utilizat pentru tratamentul diabetului zaharat tip 2 (insulinoindependent).
Pioglitazone Accord
Pioglitazone Accord este un medicament care contine substanta activa pioglitazona, utilizat pentru tratarea diabetului de tip 2 la adulti.
Pioglitazone Actavis
Pioglitazone Actavis Group se utilizează pentru tratarea diabetului de tip 2 la adulţi.
Pioglitazone Teva
Pioglitazone Teva Pharma se utilizeaza pentru tratarea diabetului de tip 2 la adulti (in varsta de cel putin 18 ani), in special la cei supraponderali.
Pioglitazone Teva Pharma
Pioglitazone Teva Pharma este un medicament care contine substanta activa pioglitazona.
Piperacilina/Tazobactam Mylan 4 g/0,5 g pulbere pentru solutie perfuzabila
Piperacilina/Tazobactam Mylan contine piperacilina si tazobactam care apartin clasei de medicamente cunoscute ca peniciline, inclusiv inhibitori de beta-lactamaza.
PIPORTIL L4®
Indicatii: Neuroleptic indicat in: psihoze cronice, mai ales schizofrenie, indiferent de tabloul clinic; psihoza halucinatorie cronica; delir cronic interpretativ si pasional.
Piqray
Piqray este un medicament impotriva cancerului utilizat ca tratament pentru femei aflate in postmenopauza si barbati cu cancer mamar (de san) care este avansat local sau care s-a extins la alte parti ale organismului.
PIRACEBRAL® 800, comprimate filmate
Indicatii: Pentru tratamentul tulburarilor cerebrale la varstnici cu urmatoarea simptomatologie: lipsa de initiativa (inactivitate), oboseala avansata, slabiciune de concentrare si tulburarii de memorie, cat si stari de indispozitie si labilitate emotionala.
PIRACETAM, comprimate
Indicatii: Infarct cerebral constituit, sechele de accidente cerebro-vasculare, sindroame posttraumatisme si dupa interventii chirurgicale craniene, stari de precoma si coma; involutie intelectuala la batrani, tulburari de comportament in epilepsie, sechele psiho-afective ale encefalopatiilor, vertije de origine centrala;
PIRACETAM, fiole
Indicatii: Sindroame posttraumatice, dupa interventii chirurgicale pe creier, alcoolism, vertij, dementa senila; accidente cerebrovasculare si tulburari de comportament la copii.
PIRAMIL 10 mg comprimate
Ramipril apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (inhibitori ECA), care actioneaza asupra inimii si vaselor sanguine.
PIRAMIL 10 mg comprimate
Tratament simptomatic al tulburarilor neurosenzoriale si neuropsihice din insuficienta cerebrovasculara cronica, sindroame posttraumatice cerebrale, accidente vasculare cerebrale, encefalite, intoxicatii, astenie psihica, tendinta la depresie, intarziere psihomotorie, tulburari de comportament la copii. Tratament de fond adjuvant in poliartrita reumatoida.
PIRAZINAMIDA
Indicatii: Tuberculoza pulmonara si extrapulmonara cu germeni rezistenti la izoniazida si/sau rifampicina. Se va administra in asociere cu antituberculoase majore pentru a se evita instalarea rapida a rezistentei.
PIRITINOL
Indicatii: Insuficienta cerebro-vasculara cronica, sindroame deficitare dupa traumatism cerebral, ictus; encefalite, intoxicatii; astenie psihica, tendinta la depresiune; intarziere psihomotorie, tulburari de comportament la copii. Ca tratament de fond in poliartrita reumatoida.
PIRORHEUM® 20, supozitoare
Indicatii terapeutice: Inflamatii si algii la nivelul aparatului locomotor, poliartrita cronica (artrita reumatoida); acutizari ale unor afectiuni degenerative ale articulatiilor (artroze), Morbus Bechterew, sindrom scapulo-humeral, sciatalgii, tendinite, sinovite, criza acuta de guta.
PIROXICAM , comprimate
Indicatii: Afectiuni reumatismale cu caracter inflamator sau degenerativ, articulare sau abarticulare (poliartrita reumatoida, spondi-lita anchilopoietica, artroze); suferinte musculoscheletice acute (periartrite, tendinite, bursite, entorse, luxatii, lombosciatica); durere de diferite etiologii (posttraumatica, postoperatorie, postpartum); guta acuta; dismenoree primara.
Piroxicam Fiterman 10mg gel
Este indicat la adulti si copii cu varsta peste 15 ani in tratamentul local simptomatic al afectiunilor inflamatorii
Piroxicam Laropharm 20 mg, comprimate
Piroxicamul este un antiinflamator nesteroidian care face parte din grupa chimica a oxicamilor si are efecte antiinflamatoare, analgezice, antipiretice si antiagregante plachetare.
PIROXICAM, supozitoare
Indicatii: Reumatismul degenerativ si inflamator - artroze, poliartrita reumatoida, spondilartrita ankilozanta; patologie disco-vertebrala; inflamatii si edeme posttraumatice in ORL si stomatologie, guta.
PIROXICAM, unguent
Indicatii: Inflamatii posttraumatice la nivelul tendoanelor, ligamentelor, muschilor, in cadrul luxatiilor, entorselor sau hematoamelor, reumatism abarticular - bursite, tendinite; nevralgii, mialgii, torticolis; spondilartrita, artroze.
Piroxsal 20 mg, comprimate
Piroxicamul este un antiinflamator nesteroidian care face parte din grupa chimica a oxicamilor si are efecte antiinflamatoare, analgezice, antipiretice si antiagregante plachetare.
PIVALAT DE FLUMETAZON N, crema
Indicatii: Pivalatul de flumetazon "N" este indicat in diferite dermatoze (dermatite de contact, dermatita seboreica, neurodermite, psoriazis, intertrigo, eczeme infantile), suprainfectate (initial sau in cursul tratamentului) cu germeni sensibili la Neomicina.
PIVALAT DE FLUMETAZON N, unguent
Indicatii: Pivalatul de flumetazon "N" este indicat in diferite dermatoze (dermatite de contact, dermatita seboreica, neurodermite, psoriazis, intertrigo, eczeme infantile), suprainfectate (initial sau in cursul tratamentului) cu germeni sensibili la Neomicina.
PIVALAT DE FLUMETAZON, crema
Indicatii: Afectiuni cutanate cu predominarea componentei inflamatorii ca: eczeme (inclusiv cea infantila), dermatita atopica, dermatita herpetiforma, dermatita de contact, dermatita seboreica, neurodermita, psoriazis si intertrigo; se mai poate utiliza in dermatoza cronica ca lichenul plan si simplex, de asemenea, in sarcoidoza, de preferinta in asociere cu corticoterapie sistemica.
PIVALAT DE FLUMETAZON, unguent
Indicatii: Afectiuni cutanate cu predominarea componentei inflamatorii ca: eczeme (inclusiv cea infantila), dermatita atopica, dermatita herpetiforma, dermatita de contact, dermatita seboreica, neurodermita, psoriazis si intertrigo; se mai poate utiliza in dermatoza cronica ca lichenul plan si simplex, de asemenea, in sarcoidoza, de preferinta in asociere cu corticoterapie sistemica.
PIVALONE
Indicatii: Manifestari inflamatorii si alergice ale rinofaringelui: rinite alergice, rinite congestive acute si cronice.
PIVALONE NEOMYCINE
Indicatii: Tratamentul de electie al starilor inflamatorii si infectioase ale rinofaringelui si sinusurilor. Tratamentul de electie al rinosinuzitelor alergice suprainfectate.
Pixuvri
Pixuvri este utilizat în tratamentul pacienţilor adulţi cu limfom non-Hodgkin cu celule B.
PLAK OUT gel
Actiune terapeutica: Este un produs cu o inalta activitate antimicrobiana. Impiedica formarea tartrului si reduce procesele inflamatorii in gingivite si periodontite. De asemenea, impiedica formarea cariilor si elimina mirosul neplacut al gurii.
Plak out, solutie
Indicatii: Se recomanda ca indicatiile si dozarea sa fie stabilite de catre medic.
PLAK OUT, solutie
Actiune terapeutica: Este un produs cu o inalta activitate antimicrobiana. Impiedica formarea tartrului si reduce procesele inflamatorii in gingivite si periodontite. De asemenea, impiedica formarea cariilor si elimina mirosul neplacut al gurii.
PLANTABEN, pulbere efervescenta
Plantaben este un laxativ de volum.
PLANTAGINOL sirop
PLANTAGINOL sirop este un medicament pe baza de plante, care contine extract lichid de patlagina (Plantago lanceolata) ca substanta activa.
PLANTAGOTIS GEL CU PATLAGINA 20%
Gel cu patlagina 20% este indicat in tratamentul plagilor de diferite etiologii (ulcere diabetice, ulcere varicoase, escare, ulcere de gamba), grefelor de piele, in faza de cicatrizare a tesutului afectat.
Plantogast picaturi orale, solutie
Plantogast este un medicament pe baza de plante pentru tratamentul tulburarilor gastrointestinale cum arfi sindromul colonului iritabil si dispepsie functionala.
Plantur 39 Balsam
Indicatii: Ajuta parul sa fie pieptanat mai usor si ii da volum si stralucire.
Plantur 39 Lotiune Tonica cu Cofeina
Indicatii: Complexul pe baza de fito-cofeina ajunge foarte repede la radacina parului unde constituie un depozit de ingredient activ ce se mentine pe o perioada de 24h.
Plantur 39 Sampon cu Cofeina
Indicatii: Cafeina penetreaza folicululpilos inca din timpul spalarii. Cantitatea de cafeina a fost special aleasa pentru a fi suficienta pe toata perioada zilei si pentru a proteja radacina firului de par impotriva atacurilor testosteronului.
PLAQUENIL®, comprimate filmate 200 mg
Indicatii terapeutice: Afectiuni reumatice si dermatologice: lupus eritematos sistemic; lupus eritematos discoid; artrita reumatoida; artrita cronica juvenila; afectiuni dermatologice produse sau agravate de lumina solara.
Platel 75 mg comprimate filmate
Platel contine clopidogrel si apartine unei clase de medicamente numite antiagregante plachetare.
PLATINEX®, solutie 10, 25, 50
Indicatii: Platinex este indicat ca terapie paliativa in: Tumori testiculare metastatice: Platinex este utilizat in combinatie terapeutica cu alti agenti chimioterapici la pacienti cu tumori testiculare metastatice care au fost initial tratati cu radioterapie si/sau chirurgical.
Platosin 1 mg/ml concentrat pentru solutie perfuzabila
Cisplatina face parte dintr-un grup de medicamente numite citostatice, care se utilizeaza in tratamentul cancerului.
Platrox 300 mg capsule
Triflusalul apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori ai agregarii plachetare, care actioneaza prin prevenirea formarii de cheaguri (trombi) care pot bloca vasele de sange.
Plavix
Indicatii : Vi s-a prescris Plavix pentru ca dvs. Aveti o afectiune denumita ateroscleroza. Aeroscleroza duce la ingustarea arterelor si la un risc crescut de formare a cheagurilor de sange in aceste artere. Aterotromboza se poate manifesta prin atac cerebral sau atac de cord.
PLAVOBIL
Indicatii: Hepatita cronica in diverse faze de evolutie, colecistita cro-nica, diskinezie biliara hipotona, constipatie cronica, sindrom post-colecistectomie si profilactic, pentru prevenirea formarii calculilor biliari, la persoanele cu disfunctii biliare.
Plavocorin 75 mg, comprimate filmate
Clopidogrel este utilizat pentru a preveni formarea cheagurilor de sânge (trombilor) în vasele sanguine (artere) rigidizate.
PLEDNIL®
Indicatii terapeutice : Hipertensiune arteriala. Angina pectorala
PLEGOMAZIN
Indicatii: Forma injectabila este de ales in vederea controlului prompt al simptomelor severe - agitatie intensa la bolnavi psihotici, stari de anxietate si tensiune psihica marcate, voma puternica, sughit persistent, sindrom de abstinenta la alcoolici, durere severa la cancerosi, porfirie intermitenta acuta, tetanos; pregatire preoperatorie, tratament intra- si postoperator.
Plegridy solutie injectabila
Plegridy se utilizeaza pentru tratamentul sclerozei multiple, o afectiune in care inflamatia distruge stratul protector din jurul nervilor.
Plenadren
Plenadren se utilizează pentru tratamentul insuficienţei suprarenale la adulţi.
PLENDIL
Indicatii terapeutice: Hipertensiune arteriala. Angina pectorala
Plenvu
Plenvu contine combinatia de substante active macrogol 3350, ascorbat de sodiu, sulfat de sodiu anhidru, acid ascorbic, clorura de sodiu si clorura de potasiu.
Plexxo 25 mg, 50 mg si 100 mg, comprimate
Indicatii: Tratament adjuvant sau ca monoterapie in crizele convulsive partiale si generalizate, incluzand convulsii tonico-clonice.
Plotis 30 mg
Plotis contine o substanta activa denumita ”dapoxetina”. Aceasta apartine unui grup de medicamente numite ”inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei” (ISRS).
PLUSERIX, flacon injectabil
Indicatii terapeutice: Pluserix este indicat pentru imunizarea activa fata de rujeola, oreion si rubeola a copiilor si adultilor susceptibili. Varsta optima pentru vaccinare este de 15 luni si peste.
PML Crono
Indicatii: Componentele PML Crono imbunatatesc procesele fiziologice de aparare ale celulelor. Acete procese inlatura fenomenele de degenerare, care pot cauza alteratii in functia vizuala.
PNEUMERA 12 ?g, capsule cu pulbere de inhalat
PNEUMERA 12 micrograme apartine grupei medicamentelor denumite agonisti selectivi ai receptorilor beta-2 adrenergici, fiind indicat pentru prevenirea bronhospasmului ca urmare a efortului fizic.
PNEUMO 23, suspensie injectabila
Vaccin pneumococic polivalent.
PNEUMOLID 2 mg/ml solutie perfuzabila
PNEUMOLID contine linezolid ca substanta activa.Acest medicament este utilizat pentru tratamentul pneumoniei si al unor infectii ale pielii si tesuturilor moi.
Pneumovax
PNEUMOVAX 23 este un vaccin impotriva bolii pneumococice. Vaccinurile sunt utilizate pentru a va proteja pe dumneavoastra sau pe copilul dumneavoastra de bolile infectioase.
POBILAN
Tehnica examenului: Pacientii ambulatori nu necesita o pregatire speciala, aceasta impunandu-se numai la bolnavii la pat: in ajunul examenului - usor efort fizic (plimbare sau gimnastica in pat), regim alimentar sarac in legume si zarzavaturi (care contin o cantitate mare de celuloza si pot fi meteorizante), laxativ in caz de constipatie.
POLCORTOLONE, comprimate
Indicatii: Artrite, forme grave de astm bronsic si boli alergice, afectiuni cutanate alergice, prurit, arsuri produse de razele soarelui, leucemii, boala Hodgkin, limfocolagenoze si alte colagenoze, eczeme eritemice difuze, emfizem pulmonar si sindrom nefrotic.
POLENOLECITIN
Indicatii: Stari de oboseala, convalescenta, subnutritie; ca medicatie adjuvanta la batranii cu insuficienta cerebro-vasculara cronica si la copiii cu intarziere psihomotorie.
Poli Omega
INDICATII: preventia afectiunilor cardiovasculare; pentru pacientii cu boala coronariana ( inclusiv cu infarct miocardic in antecedente)
POLIDIN , suspensie injectabila
Indicatii terapeutice: Scop profilactic: pentru stimularea rezistentei antiinfectioase nespecifice.
POLIO SABIN , oral
Indicatii: Vaccinul Polio Sabin (oral) este indicat in imunizarea activa a copiilor si a adultilor susceptibili fata de poliomielitele produse de cele trei tipuri de virusuri polio. Schema vaccinarii de rutina variaza usor de la o tara la alta, iar utilizatorii vaccinului trebuie sa aiba in vedere acest lucru.
POLIVITAMINIZANT "S" drajeuri
Indicatii: Sustinerea biologica a efortului sportiv, la sportivi in convalescenta dupa imbolnaviri, in sindroamele de suprasolicitare sau carenta in vitamine la sportivi. Preparatul are, in plus, toate indicatiile preparatelor polivitaminate, la copii si adulti nesportivi.
Polivy
Polivy este un medicament impotriva cancerului, utilizat pentru tratarea adultilor cu limfom difuz cu celula mare B (DLBCL), al caror cancer a revenit sau nu mai raspunde la alte tratamente si la care nu este indicat transplantul de maduva osoasa.
Poltechnet 8,0- 175 GBq generator de radionuclizi
Acest medicament este un produs radiofarmaceutic destinat exclusiv diagnosticarii.
Polygynax , Capsule vaginale
INDICATII: Tratarea locala a infectiilor vaginale.
POLYGYNAX VIRGO capsule moi vaginale
POLYGYNAX VIRGO face parte din clasa medicamentelor antiinfectioase si antiseptice (exclusiv combinatii cu corticosteroizi), antibiotice.
Pomalidomide Celgene
Pomalidomide Celgene se utilizează în combinaţie cu dexametazonă (un medicament antiinflamator) pentru tratamentul mielomului multiplu.
Ponvory
Ponvory este un medicament pentru tratarea adultilor cu forme active recurente de scleroza multipla. Scleroza multipla este o boala a creierului si maduvei spinarii in care inflamatia ataca invelisul (teaca) de protectie din jurul nervilor si deterioreaza astfel nervii.
PORPHYROCIN, capsule
Indicatii: Profilaxia si tratamentul infectiilor cauzate de microorganismele sensibile la eritromicina.
PORPHYROCIN, comprimate
Indicatii: Profilaxia si tratamentul infectiilor cauzate de microorganismele sensibile la eritromicina.
Portrazza
Portrazza este un medicament pentru tratamentul unui tip de cancer pulmonar aflat in stadiu avansat, cunoscut sub numele de neoplasm pulmonar scuamos, altul decat cel cu celule mici.
Posaconazol Alvogen
Posaconazol Alvogen contine substanta activa denumita posaconazol. Acesta apartine unei clase de medicamente denumite „antifungice”. Este utilizat pentru prevenirea si tratarea multor infectii fungice diferite.
POSICOR®
Indicatii si utilizare: Hipertensiunea: Posicor este indicat pentru tratamentul hipertensiunii esentiale si renale. Posicor poate fi utilizat in monoterapie sau in asociere cu alti agenti antihipertensivi. Angina pectorala cronica stabila: Posicor este indicat pentru tratamentul anginei pectorale cronice stabile. Posicor poate fi utilizat in monoterapie sau in asociere cu alti agenti antianginosi.
Possia
Possia se utilizeaza în asociere cu aspirina pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice (probleme cauzate de cheaguri de sange şi „întarirea” arterelor), cum ar fi atacuri de cord sau accidente vasculare cerebrale.
Postinor-1 1500 micrograme comprimate
Postinor-1 este un contraceptiv de urgenta care poate fi utilizat in primele 72 de ore (3 zile) de la un contact sexual neprotejat sau daca metoda dumneavoastra contraceptiva obisnuita a esuat.
POSTINOR-2 750 micrograme comprimate
Postinor-2 este un contraceptiv de urgenta, care poate fi utilizat in termen de 72 ore (3 zile) dupa un contact sexual neprotejat sau de la esuarea metodei contraceptive utilizate de dumneavoastra.
POSTINOR, tablete , implant
Indicatii: Contraceptie orala, destinata in exclusivitate femeilor cu contacte sexuale ocazionale si/sau neplanificate. Femeilor care au contacte sexuale mai frecvente, le este recomandata administrarea continua de contraceptive combinate.
Potactasol solutie perfuzabila
Potactasol este un medicament impotriva cancerului.
Poteligeo
Poteligeo este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea micozisului fungoid si a sindromului Sezary — doua tipuri de cancer de celule sanguine care afecteaza in principal pielea.
POZITRONSCAN-FDG solutie injectabila
Acest medicament este un medicament radiofarmaceutic utilizat numai in scop diagnostic.
Prabegin 25 mg
Prabegin apartine unui grup de medicamente utilizate pentru a trata epilepsia si tulburarea anxioasa generalizata (TAG) la adulti.
PRADAXA
Pradaxa este un medicament utilizat in prevenirea formarii cheagurilor de sange. Actioneaza prin blocarea unei substante din corp care este implicata in formarea cheagurilor de sange.
Pragastrol 40 mg comprimate gastrorezistente
Pragastrol contine un medicament ce se numeste esomeprazol.
Pragiola 150 mg capsule
Pragiola apartine unui grup de medicamente utilizate pentru a trata epilepsia, durerea neuropata si tulburarea anxioasa generalizata (TAG) la adulti.Indicat in durerea neuropata periferica si centrala.
Praluent
Praluent este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu hipercolesterolemie primara (niveluri ridicate de colesterol in sange, in special ale colesterolului de tip LDL sau ale colesterolului „rau”).
Pramipexol Teva
Pramipexol Teva este un medicament care contine substanta activa pramipexol baza.
Pramipexol Teva
Pramipexol Teva este un medicament care contine substanta activa pramipexol baza, utilizat in boala Parkinson.
PRAMIPEXOL TEVA
Pramipexol Teva se utilizeaza pentru tratamentul simptomelor bolii Parkinson, o afectiune cerebrala progresiva care produce tremor, miscari lente si rigiditate musculara.
Pramipexole Accord
Pramipexole Accord se utilizeaza pentru tratarea simptomelor bolii Parkinson si a sindromului picioarelor nelinistite.
Pramistar 600 mg
Pramistar este utilizat pentru a trata tulburarile de concentrare si de memorie care se datoreaza degenerarii celulelor nervoase sau care se datoreaza patologiilor vaselor de sange care alimenteaza creierul, care apar ambele la varstnici (pacienti cu varsta de peste 65 de ani).
Prandin
Prandin este un medicament care contine substanta activa repaglinida.
Pranoflog
Pranoflog contine o substanta activa cu proprietati antiinflamatoare numita pranoprofen.
Prasugrel Mylan
Prasugrel Mylan se administreaza impreuna cu aspirina pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice (probleme cauzate de cheaguri de sange si de ingrosarea arterelor) la pacientii cu sindrom coronarian acut care sufera o interventie coronariana percutanata.
Pravafenix
Pravafenix se utilizeaza la adulti cu risc crescut de boala cardiaca.
PRAVATOR 40 mg comprimate
Pravastatina sodica, substanta activa din Pravator, apartine clasei de medicamente numite statine (sau inhibitori de HMG-CoA reductaza). Acesta previne producerea de colesterol de catre ficat si, prin urmare, reduce nivelul de colesterol si al altor grasimi (trigliceride) in corpul dumneavoastra.
Praxbind
Praxbind este un medicament utilizat pentru neutralizarea efectelor dabigatranului (substanta activa din Pradaxa), un medicament care trateaza si previne formarea cheagurilor de sange.
PRAXITAB 0,7 mg comprimate
PRAXITAB apartine unui grup de medicamente cunoscute sub numele de agonisti dopaminergici, care stimuleaza receptorii dopaminei din creier.
PRAZOLEX 0,5 mg comprimate
Alprazolamul, substanta activa din Prazolex, apartine unei clase de medicamente numite derivati de benzodiazepine, anxiolitice.
Preamlessa
Preamlessa este o combinatie de doua componente active, perindopril si amlodipina. Ambele substante ajuta la controlul tensiunii arteriale mari.
PREDNISON ARMEDICA
Indicatii : Boli reumatismale si colagenoze: poliartrita reumatoida, cardita reumatismala, lupus eritematos diseminat, dermatomiozita, sclerodermie, periartrita nodoasa; boli alergice: astm bronsic, alergie alimentara, alergie medicamentoasa, alergie la polen, boala serului, edem angioneurotic, anafilaxie etc.; necroza hepatica subacuta,
PREDNISON, comprimate
Indicatii: Boli reumatice si colagenoze: poliartrita reumatoida, cardita reumatismala, lupus eritematos diseminat, dermatomiozita, sclerodermie, periarterita nodoasa (cazuri severe, selectionate); boli alergice: astm bronsic, alergie alimentara, alergie medicamentoasa, alergie la polen, boala serului, edem angioneurotic, anafilaxie etc. (cazuri severe, selectionate);
PREDUCTAL
Indicatii terapeutice: Acest medicament este indicat in: Cardiologie: Tratamentul pe termen lung al bolii coronariene: profilaxia crizelor de angina pectorala, in monoterapie sau in asociere cu alte medicamente.
PREDUCTAL
Indicatii: In cardiologie: tratamentul pe termen lung al ischemiei coronariene, prevenirea crizei de angor in caz de insuficienta coronariana cronica: in oftalmologie: afectiuni vasculare corio-retiniene; in ORL: vertij de origine vasculara, vertij Meniere, acufene.
PREDUCTAL MR
Acest medicament este destinat utilizarii la adulti, in asociere cu alte medicamente pentru tratamentul anginei pectorale (durere in piept cauzata de boala coronariana).
Prefemin
Indicatii: Prefemin este un adjuvant în tratamentul sindromului premenstrual.
Pregabalin Accord
Pregabalin Accord este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de urmatoarele afectiuni: epilepsie.
Pregabalin Pfizer
Pregabalin Pfizer este un medicament care contine substanta activa pregabalina.
Pregabalin Sandoz GmbH
Pregabalin Sandoz GmbH se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera epilepsie, tulburare anxioasa generalizata .
Pregabalin Zentiva
Pregabalin Zentiva este un „medicament generic”.
Pregamid 100 mg capsule
Pregamid apartine unui grup de medicamente utilizate pentru a trata epilepsia, durerea neuropata si tulburarea anxioasa generalizata (TAG) la adulti.
Preglenix 150 mg capsule
Preglenix apartine unui grup de medicamente utilizate pentru a trata epilepsia, durerea neuropata si tulburarea anxioasa generalizata (TAG) la adulti.
PREGNYL, fiole 500 UI, 1500 UI, 5000 UI
MEDICAMENTUL NU SE MAI GASESTE PE PIATA ROMANEASCA!!!!!!! Indicatii: Pentru combaterea amenoreei si inducerea fertilitatii la femeile cu insuficienta a secretiei de gonadotrofine endogene (cu pastrarea reactivitatii ovarelor); tratamentul hipogonadismului prin insuficienta gonadotrofa la barbati; criptorhidism.
Pregvit zinc, capsule moi
Indicatii: Avand aceasta compozitie, PREGVIT ZINC este benefic ca adjuvant in prevenirea deficientelor de vitamine si minerale, in special in perioadele de suprasolicitare sau in perioada sarcinii si lactatiei.
PRENACID
Indicatii : Tratamentul inflamatiilor segmentului anterior al ochiului si al anexelor acestuia, conjunctivite alergice, blefarite scuamoase, episclerite, irite, iridociclite. Reactii inflamatorii postoperatorii si traumatice.
Prenessa 2 mg
Prenessa apartine grupului de medicamente numite inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (IECA).
Prenessaneo 5 mg comprimate
Prenessaneo apartine grupului de medicamente numite inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (inhibitori ai ECA). Acestea actioneaza prin largirea vaselor de sange, astfel inima ta poate sa pompeze mai usor sangele prin ele.
Prenome 20 mg capsule gastrorezistente
Prenome contine substanta activa omeprazol. Apartine unui grup de medicamente denumite „inhibitori ai pompei de protoni”. Ele actioneaza prin reducerea cantitatii de acid produse de stomac.
Preotact 100 micrograme pulbere si solvent pentru solutie injectabila
Preotact este folosit pentru tratamentul osteoporozei la femeile in postmenopauza cu risc crescut de fracturi.
Prepalepan 10 mg/ml solutie perfuzabila
Prepalepan este un medicament antiepileptic (un medicament utilizat pentru tratamentul crizelor convulsive in epilepsie).
Prepandrix
Prepandrix este un vaccin care se administreaza prin injectare.
PRESSING, Comprimate efervescente, 10 mg
Indicatii terapeutice: Tratamentul simptomatic al urmatoarelor afectiuni: rinita alergica sezoniera sau perena care prezinta simptome de stranut, rinoree, prurit nazal, precum si prurit si senzatie de arsura oculara;
PRESTANCE 5 mg/10 mg comprimate
PRESTANCE este prescris pentru tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala) si/sau tratamentul bolii coronariene stabile (afectiune in care aportul de sange la nivelul inimii este redus sau blocat).
PRESTARIUM
Indicatii terapeutice: Acest medicament este un inhibitor al enzimei de conversie a angiotensinei. Acest medicament este preconizat in tratamentul hipertensiunii arteriale si insuficientei cardiace.
Prestarium
PRESTARIUM ARG PLUS 5 mg/1,25 mg este o combinatie a doua substante active, perindopril si indapamida. Este un medicament antihipertensiv si este utilizat in tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala).
PRESTARIUM ARG PLUS
PRESTARIUM ARG PLUS 5 mg/1,25 mg este o combinatie a doua substante active, perindopril si indapamida. Este un medicament antihipertensiv si este utilizat in tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala)
Prestarium ARG Plus
PRESTARIUM ARG PLUS 5 mg/1,25 mg este o combinatie a doua substante active, perindopril si indapamida. Este un medicament antihipertensiv si este utilizat in tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala).
PRESTARIUM ARG PLUS
PRESTARIUM ARG PLUS 5 mg/1,25 mg este o combinatie a doua substante active, perindopril si indapamida. Este un medicament antihipertensiv si este utilizat in tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala).
PRESTARIUM ARG PLUS 5 mg
PRESTARIUM ARG PLUS 5 mg/1,25 mg este o combinatie a doua substante active, perindopril si indapamida.
PRESTARIUM ARG PLUS 5 mg/1,25 mg, comprimate filmate
PRESTARIUM ARG PLUS 5 mg/1,25 mg este o combinatie a doua substante active, perindopril si indapamida. Este un medicament antihipertensiv si este utilizat in tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala).
Prestorval 5 mg
Prestorval este un inhibitor al enzimei de conversie a angiotensinei (IECA). Acestia actioneaza prin largirea vaselor de sange, ceea ce face mai usoara activitatea inimii dumneavoastra de a pompa sangele prin vase.
Pretomanid FGK
Pretomanid FGK este un medicament pentru tratarea adultilor cu tuberculoza rezistenta la medicamente.
Prevenar
Prevenar este un vaccin.
Prevenar 13
Prevenar 13 este un vaccin.
Prevymis
Prevymis este un medicament antiviral utilizat pentru a preveni imbolnavirea cauzata de citomegalovirus (CMV) la adultii carora li se efectueaza un transplant alogen de celule stem hematopoietice pentru inlocuirea maduvei osoase.
PREZISTA 300 mg – comprimate filmate
Indicatii: PREZISTA este un medicament antiretroviral utilizat in tratamentul infectiei cu virusulimunodeficientei umane (HIV). Apartine unui grup de medicamente numite inhibitori de proteaza
Prialt
Prialt este o solutie perfuzabila care contine substanta activa ziconotida.
Pridax 20 mg concentrat pentru solutie perfuzabila
Pridax contine alprostadil, o substanta care imbunatateste circulatia sangelui. Pridax este utilizat pentru tratamentul bolii arteriale cronice ocluzive, stadiile III-IV, daca tratamentul de dilatare a vaselor sanguine a fost imposibil de efectuat sau nu a fost eficient.
Pridia 10 mg comprimate orodispersabile
Pridia (clorhidrat de donepezil) apartine unui grup de medicamente denumit inhibitori de acetilcolinesteraza, utilizat pentru a trata simptomele dementei (o tulburare a comportamentului rational) la pacientii diagnosticati cu forma usoara pana la moderat severa de boala Alzheimer.
Priligy 60 mg comprimate filmate
Priligy contine o substanta activa denumita ”dapoxetina”. Aceasta apartine unui grup de medicamente numite ”inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei” (ISRS).
Prilotekal 20 mg/ml solutie injectabila
Prilotekal solutie injectabila 20 mg/ml este un tip de medicament numit anestezic local, care apartine grupei amidelor si este o solutie care se administreaza prin injectie.
PRIMALAN 10mg
Indicatii : În tratamentul simptomatic al manifestarilor alergice cum ar fi: rinita (ex.: boala fanului, rinita nesezoniera), conjunctivita, urticarie.
PRIMIDON, comprimate
Indicatii: Epilepsie majora (cazuri rezistente la fenobarbital si fenitoin), epilepsie psihomotorie.
PRIMOGONYL
Indicatii: Criptorhidie, hipogonadism secundar, pubertate tardiva.
Primovist
Primovist este un mediu de contrast pentru rezonanta magnetica nucleara (RMN) a ficatului.
Prindal 4 mg/1,25 mg/5 mg comprimate
Prindal este o combinatie de trei substante active: perindopril, indapamida si amlodipina. Este un medicament antihipertensiv utilizat in tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala).
Prindex 8 mg comprimate
Perindoprilul apartine unei clase de medicamente numite inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (inhibitori ai ECA), indicat in tratamentul hipertensiunii arteriale si al insuficientei cardiace.
Prindex Plus 4 mg/1,25 mg comprimate
Prindex Plus este o combinatie a doua substante active, perindopril si indapamida. Aceste substante apartin unui grup de medicamente antihipertensive care sunt utilizate in tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala).
PRIORIX, vaccin rujeolic, urlian si rubeolic
Indicatii terapeutice: Priorix este indicat pentru imunizarea activa fata de rujeola, oreion si rubeola.
Prismasol
Prismasol se utilizeaza in tratamentul insuficientei renale sub forma de solutie de hemofiltrare sau hemodiafiltrare (pentru inlocuirea lichidelor pierdute din sange, prin trecerea printr-un filtru) si pentru hemodializa continua sau hemodiafiltare continua (sangele circula pe o parte a membranei de dializa in timp ce solutia de hemodializa circula pe cealalta parte a membranei)
PRITOR
Indicatii : Tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale.
PritorPlus
Pritor Plus este un medicament care contine doua substante active, telmisartan si hidroclorotiazida.
Privigen
Privigen este o solutie perfuzabila (picurare in vena). contine substanta activa imunoglobulina umana normala.
Proactin 10 mg
Proactin ajuta la reducerea simptomelor alergiei impiedicand efectele unei substante numite „histamina”, care este produsa in corp atunci cand sunteti alergic la ceva.
Probeven 1500 mg comprimate filmate
Probeven apartine grupului numit alte medicamente antireumatice si antiinflamatoare nesteroidiene.
PROCLOPERAZINA SINTOFARM 5 mg supozitoare
Proclorperazina face parte din clasa antipsihotice, fenotiazine cu structura piperazinica; antiemetice si medicamente impotriva gretei, alte antiemetice.
Procoralan, comprimate fimate
Procoralan este un medicament pentru afectiuni cardiace, utilizat in tratarea anginei pectorale stabile, boala care determina durere in piept, in cazurile in care tratamentul cu beta-blocante
PROCORUM RETARD
Indicatii: Cardiopatie ischemica, in special angina pectorala; hipertensiunea arteriala esentiala.
Procto Glyvenol Supozitoare
Procto-Glyvenol determina diminuarea prompta a simptomelor hemoroizilor (durere, usturime, prurit, tensiune), care apar datorita inflamatiei secundare a regiunii anale.
PROCTO-GLYVENOL
Indicatii: Hemoroizi interni sau externi.
Procto-Glyvenol Crema
Procto-Glyvenol determina diminuarea prompta a simptomelor hemoroizilor (durere, usturime, prurit, tensiune), care apar datorita inflamatiei secundare a regiunii anale.
Proctolizin 10 mg/20mg/50mg pe g, crema
Este indicat in tratamentul simptomatic de scurta durata al hemoroizilor externi, prurit anal si perianal,
PROCTOLOG
Indicatii: Tratamentul simptomatic al manifestarilor dureroase si pruriginoase anale, in special in criza hemoroidala si in fisuri anale.
Proctosan Forte Supozitoare
Tratamentul simptomatic al manifestarilor dureroase si pruriginoase anale, al fisurilor, in special in criza hemoroidala.
PROCULIN
Indicatii : Proculin - picaturi de ochi este indicat in conjunctivitele acute si cronice nebacteriene, in mod deoseit de natura cataractica si alergica, conjunctivite vechi, precum si inflamatii ale marginilor pleoapelor.
Procysbi
Procysbi este un medicament care contine substanta activa mercaptamina (cunoscuta si sub numele de cisteamina), utilizat la pacientii cu cistinoza nefropatica (renala).
PRODEINE 30
Indicatii terapeutice: Acest medicament contine paracetamol si codeina si are actiune analgezica (indeparteaza durerea). Este recomandat pentru calmarea durerilor moderate si severe care nu cedeaza la aspirina sau paracetamol utilizate singure.
Profasi 500 ui, 2000 ui, 5000 ui flacon injectabil
Indicatii: La femei: infertilitate anovulatorie.
Profast 10 mg/ml emulsie injectabila/perfuzabila
Propofol apartine unui grup de medicamente numit anestezice generale. Anestezicele generale sunt utilizate pentru a provoca o stare de inconstienta (somn profund) in cursul desfasurarii interventiilor chirurgicale sau a altor proceduri.
PROFENID, comprimate
Indicatii: Antiinflamator nonsteroidian, antalgic si antipiretic. Tratament simptomatic al reumatismului cronic inflamator si degenerativ, al reumatismului abarticular, al artritelor si artrozelor, al lombalgiilor si radiculalgiilor.
Profinal, drajeuri
Indicatii: Tratament simptomatic al afectiunilor dureroase si al febrei; tratament poliartritei reumatoide (inclusiv artrita juvenila), osteoartritelor, spondilartritei ankilopoietice, artritei gutoase si artritei psoriazice.
PROGESTERON
Actiune terapeutica: Hormon progestogen natural, are proprietati asemanatoare Medroxiprogesteronului (vezi), dar efectul este mai putin intens; nu este activ pe cale orala.
PROGESTERON RETARD
Indicatii: Profilaxia avortului in avortul habitual, tratamentul iminentei de avort (in caz de insuficienta luteala); amenoree primara sau secundara, dismenoree functionala, hipoplazie uterina; sterilitate prin insuficienta luteala.
Progestogel
Este indicat in tensiune dureroasa a sanilor (mastodinie) si/sau asociata unei patologii chistice benigne a sanului (mastopatie).
Prograf 5 mg capsule
Prograf face parte dintr-un grup de medicamente numite imunosupresoare. Dupa un transplant de organ (ficat, rinichi, inima), sistemul dumneavoastra imunitar va incerca sa respinga noul organ.
ProHance
Acest medicament este un mediu de contrast imagistic care contine gadoteridol. V-a fost prescris pentru un examen IRM.
Prolia
Prolia se utilizează pentru tratarea osteoporozei (o boală care fragilizează oasele) la femeile care au trecut de menopauză şi care prezintă un risc mărit de fracturi osoase (rupere a oaselor).
Prolutex 25 mg solutie injectabila
Prolutex contine substanta activa progesteron. Progesteronul este un hormon sexual produs in mod natural la femei. Medicamentul actioneaza asupra endometrului (mucoasei uterine) si va ajuta sa ramaneti gravida si sa duceti sarcina pana la capat.
PROMASTOP
Indicatii: Mastodinii, congestii mamare premenstruale, distrofii benigne ale sanului - mastoze fibrochistice, fibroze mamare, mastoze fibrolipomatoase.
Promatern comprimate filmate
Promatern comprimate filmate este un produs cu continut de vitamine, substante minerale si oligoelemente pentru gravide si mame care alapteaza.
Prometax
Prometax este un medicament care contine substanta activa rivastigmina.
Pronativ
Pronativ apartine unui grup de medicamente numite factori de coagulare. Contine factorii de coagulare umani II, VII, IX si X dependenti de vitamina K.
PRONORAN 50 mg, drajeuri cu eliberare prelungita
Indicatii: Tratamentul bolii Parkinson
PROPAFENONA 150 mg, comprimate
Tahiaritmii supraventriculare, cum sunt: tahicardie jonctionala, tahicardie supraventriculara din cadrul sindromului WPW, flutter atrial, fibrilatie atriala paroxistica, in absenta alterarii functiei ventriculului stang.
Propanorm 300 mg comprimate filmate
Propanorm este un medicament din clasa antiaritmice IC, stabilizator de membrana, blocant al canalelor de sodiu.
PROPANTELINA
Indicatii: Afectiuni spastice gastrointestinale, ulcer gastric si duodenal (se asociaza cu antiacide), gastrite, hiperclorhidrie, diskinezii spastice biliare.
Propecia 1 mg comprimate filmate
Propecia este utilizat pentru tratamentul caderii parului de tip masculin (cunoscuta si sub denumirea de alopecie androgenica) la barbati cu varsta cuprinsa intre 18 si 41 ani.
Propess
PROPESS contine 10 mg din substanta activa dinoprostona si este utilizat pentru a ajuta la declansarea nasterii, cu conditia ca sarcina sa fi ajuns la 37 de saptamani incheiate.
PROPIFENAZONA
Indicatii: Febra, dureri usoare si medii (cefalee, nevralgii dentare, sciatica, dismenoree etc.).
PROPIONAT DE ERITROMICINA, comprimate
Indicatii: Bronsita, enterite severe cu Campylobacter, difterie, boala veteranilor si alte infectii cu Legionalla, conjunctivita neonatala, pertusis, pneumonii (cu mycoplasme si alte forme atipice, ca si streptococice), sinuzita si, in asociere cu neomicina, in profilaxia infectiilor inaintea interventiilor chirurgicale pe intestin.
Propofol Fresenius 10 mg/ml
Propofol Fresenius contine o substanta activa numita propofol, care apartine unui grup de medicamente numit anestezice generale.
PROPOSEPT
Indicatii: Faringite, laringite, traheobronsite, tulburari dispeptice diverse.
PROPRANOLOL , comprimate
Actiune farmacoterapeutica: Propranolol este un blocant neselectiv al receptorilor beta-adrenergici (beta1 si beta2), inhiband competitiv efectul catecolaminelor la nivelul acestora. Actioneaza pe inima cu un tonus simpatic crescut (stres, efort, fumatori) producand bradicardie si scaderea fortei de contractie a miocardului, precum si diminuarea travaliului cardiac si a nevoilor sale metabolice (intarzie aparitia durerii si creste toleranta la efort),
PROPRANOLOL, solutie injectabila
Actiune farmacoterapeutica: Propranolol este un blocant neselectiv al receptorilor beta-adrenergici (beta1 si beta2), inhiband competitiv efectul catecolaminelor la nivelul acestora.
PROPRIN
Indicatii terapeutice: Adenom de prostata, prostatita cronica, cistite.
ProQuad
ProQuad este un vaccin împotriva rujeolei, oreionului, rubeolei si varicelei (varsat de vant).
PROSCAR
Indicatii: Proscar este indicat in tratamentul si controlul adenomului de prostata pentru a produce regresia prostatei marite de volum, imbunatatirea drenajului urinar si atenuarea simptomelor asociate cu adenomul de prostata.
Prosinus
Prosinus este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara-moderata (de exemplu cefalee, dureri in gat, dureri sinusale), al starilor febrile, congestiei mucoasei nazale si hipersecretiei nazale.
Prospan comprimate efervescente
Indicatii: Tratamentul afectiunilor bronsice, inflamatii ale tractului respirator insotite de tuse.
Prospan sirop
Indicatii: Afectiuni bronsice cronice inflamatorii, inflamatii acute ale tractului respirator acompaniate de tuse.
Prostamol uno
Prostamol uno contine un extract din fructe de palmier pitic (Serenoa repens, Serenoa serrulata) care este un medicament din plante folosit in tratarea prostatei.
PROSTAPHLIN
Indicatii: Prostaphlin-ul este indicat in infectii cauzate de bacterii grampozitive, cum ar fi: Diplococcus pneumoniae, Streptococcus pyogenes si Staphilococcus aureus, incluzand linii producatoare de penicilinaza: in infectii ale tractului respirator: pneumonie, bronsita, infectii ale urechii, ale nasului si gatului;
ProstaRepair
Indicatii : hiperplazie benigna de prostata (HBP) prostatita
PROSTATOFORT
Indicatii: Hipertrofia prostatica benigna; pentru reducerea manifestarilor functionale neplacute ale adenomului de prostata (poliurie, disurie); prostatite bacteriene si nebacteriene. Rezultate favorabile in fazele incipiente ale cancerului de prostata. Recomandat, in scop profilactic, barbatilor dupa varsta de 40 de ani.
PROTAMINE CHOAY
Indicatii: Neutralizeaza instantaneu actiunea anticoagulanta a Heparinei standard si a Fraxiparinei.
Protaphane flacon 40 UI/ml suspensie injectabila in flacon
Protaphane este o insulina umana utilizata in tratamentul diabetului zaharat. Protaphane este o insulina cu actiune prelungita.
PROTECARDIN 100 mg comprimate
PROTECARDIN contine ca substanta activa acidul acetilsalicilic.
Protectis, Tablete masticabile
Lactobacillus reuteri Protectis ajuta la mentinerea unui echilibru sanatos al florei intestinale, impiedicand astfel multiplicarea micro-organismelor patogene.
Protefix Crema Adeziva
Este recomandata celor care au probleme grave de adeziune si stabilitate a protezei precum si celor care au un flux salivar abundent.
Protefix Pudra Adeziva
Este un produs clasic printre produsele adezive de proteza: ideal a fi folosit la probleme mai putin grave de adeziune precum si la saliva fluida.
Protelos
Protelos este un medicament care contine substanta activa ranelat de strontiu.
Prothromplex TOTAL 600 UI
Prothromplex TOTAL este un medicament pe baza de plasma umana (partea lichida a sangelui). Contine factorii de coagulare a sangelui II, VII, IX si X (factori de coagulare ai complexului protrombinic), precum si proteina C.
Protionamida Atb
Protionamida Atb este un antibiotic utilizat impreuna cu alte medicamente in tratamentul tuberculozei multidrog rezistente si face parte din grupa farmacoterapeutica: medicamente pentru tratamentul tuberculozei, derivati de tiocarbamida.
Protopic
Protopic este un unguent care contine substanta activa tacrolimus (0,1% sau 0,03%).
PROTOXID DE AZOT
Indicatii: Chirurgie (80% protoxid de azot + 20% oxigen): in anestezie generala. Obstetrica (50% protoxid de azot +50% aer sau oxigen): pentru analgezia nasterii. Alte indicatii (35% protoxid de azot in aer sau oxigen): bronhoscopie, interventii de mica chirurgie (debridarea plagilor, cauterizari, incizari de abcese, schimbarea pansamentelor), analgezie postoperatorie, in tratamentul tetanosului etc.
Proveblue 5 mg/5 ml?
Clorura de metiltioniniu (numita si albastru de metilen) apartine unei grupe de medicamente numite antidoturi.
PROVIRON 25
Indicatii: Scaderea performantelor sexuale la varsta medie si avansata, dereglari de potenta, hipogonadism si infertilitate.
ProVisio cu Luteina Comprimte
Indicatii: Supliment nutritiv pentru prevenirea bolilor de civilizatie ale ochiului, degenerescenta maculara, cataracta, pentru soferi, preventia împotriva iradierii – de la lumina intensa, monitorul PC si TV.
PROZAC
Indicatii terapeutice: Depresie: Prozac este indicat in tratamentul depresiei. Eficacitatea Prozac-ului a fost stabilita prin studii clinice cu durata de 5-6 saptamani, cu pacienti depresivi nespitalizati (in varsta de peste 18 ani), al caror diagnostic corespunde indeaproape cu categoria DSM-IV de tulburari depresive majore
Prylar 10 mg/5 mg capsule
Prylar contine doua substante active: ramipril si amlodipina. Ramiprilul face parte din clasa de medicamente numita inhibitori ai ECA (Inhibitori ai Enzimei de Conversie a Angiotensinei).
PSEUDOEPHEDRINE
Indicatii: Congestie nazala datorata virozelor, afectiunilor respiratorii alergice sau comune. Sinuzita, rinosinuzita.
PUDRA DE FIBRINA
Indicatii: Hemoragii capilare de suprafata; plagi atone, arsuri intinse.
Pulmex Baby
Indicatii : Ca adjuvant in tratamentul bolilor tractului respirator: bronsite, guturai, raceli, tuse.Principiile active continute de Pulmex-Baby exercita efecte decongestive, expectorante si antiseptice. Pulmex-Baby-ul nu irita pielea sanatoasa, nu lasa depozite grase si nu pateaza imbracamintea.
PULMICORT, turbuhaler
Indicatii: Pulmicort Turbuhaler este indicat pentru pacientii cu astm bronsic care necesita tratament de intretinere cu glucocorticosteroizi, pentru controlul inflamatiei cailor aeriene.
PULMOZYME
Indicatii: Administrarea zilnica de Pulmozyme este indicata la pacientii cu fibroza chistica cu CVF mai mare de 40% sau cu varsta peste 5 ani, pentru imbunatatirea functiei pulmonare.
Pulsaren 10 mg, comprimate filmate
Indicatii: Hipertensiune arteriala esentiala
Pumarix
Pumarix este un vaccin care protejeaza împotriva gripei „pandemice”.
Pumpan picaturi orale, solutie
Pumpan este un medicament homeopat utilizat pentru tulburari ale inimii.
PUREGON, pulbere pentru injectii
Indicatii: Puregon este indicat in tratamentul infertilitatii feminine in urmatoarele circumstante clinice. Anovulatia (inclusiv boala ovarului polichistic), la femeile care nu au raspuns la tratamentul cu clomifen citrat. Hiperstimularea ovariana controlata pentru inducerea dezvoltarii de foliculi multipli in programele de reproducere medicala asistata (fertilizare in vitro/embrio-transfer (FIV/ET), transfer de gameti intrafalopian (GIFT) si injectii spermatice intracitoplasmatice (ICSI).
Puri nethol, comprimate
Indicatii: Purinethol este indicat in tratamentul leucemiei acute, atat in inducerea remisiunilor, cat mai ales, in mod particular, in terapia de intretinere din leucemia limfoblastica acuta si din leucemia mielocitara acuta.
PURI-NETHOL, tablete
Indicatii: Purinethol este indicat in tratamentul leucemiei acute, atat in inducerea remisiunilor, cat mai ales, in mod particular, in terapia de intretinere din leucemia limfoblastica acuta si din leucemia mielocitara acuta. Purinethol este, de asemenea, folosit in tratamentul leucemiei granulocitare cronice.
Pycnogenol, comprimate
Indicatii: Prevenirea cancerului, a bolilor coronariene si cerebro-vasculare indeosebi la persoanele cu risc crescut (fumatori, persoane expuse poluarii si stresului) si prevenirea imbatranirii precoce.
Pylobactell
Pylobactell este un test de diagnostic.
PYLORID, tablete
Indicatii: Medicul va poate prescrie aceste tablete pentru: tratamentul bolii ulceroase a stomacului sau duodenului si indepartarea germenului Heliobacter Pylori in cazul asocierii de antibiotice. Aceasta poate preveni recidivarea ulcerului duodenal. Daca nu va este clar motivul pentru care luati aceste tablete, intrebati medicul care va trateaza.
PYZYPI 200 mg comprimate filmate
PYZYPI este un medicament numit inhibitor de protein-kinaza. Actioneaza prin blocarea actiunii proteinelor implicate in cresterea si raspandirea celulelor canceroase.
Oferte şi ReduceriSfatul farmacistului
Sfatul farmcistului BIO SUN IBSI
BIO SUN IBSI

In cazul meu BIO SUN IBSI a generat diaree. Este normal sau sa intreru ... Buna ziua! Mai luati 2, maxim 3 zile, apoi, daca diareea persista, si ...Sfatul farmcistului memo plus
memo plus

buna seara! administrez memo plus de ceva vreme cam 3 4 luni eu iau ... Buna ziua! Nu este nici o problema ca ati uitat un comprimat. Daca av ...


Sfatul farmcistului Buna ziua
Buna ziua

Daca sufar de dermatita seborica pot lua Maximag Antistress ? ... Buna ziua! Administrarea acestui supliment este posibila, cu respecta ...


Sfatul farmcistului Iritare usturime
Iritare usturime

Bun seara, am o iritatie la penis am si crăpături pe pielea din zona c ... Buna ziua! Incercati intr-o prima etapa cu o crema pe baza de clotrim ...


Sfatul farmcistului Debridat
Debridat

Bună ziua. Se poate lua debridat fără protecție de stomac, gen co ... Buna ziua! Daca nu aveti arsuri gastrice accentuate, renuntatila Cont ...


Sfatul farmcistului Smecta
Smecta

Bună ziua! Vă rog sa-mi spuneți cum se administreaz ... Buna ziua! Doza maxima de Smecta recomandata zilnic la adult este de ...


Sfatul farmcistului Pramistar si alcol
Pramistar si alcol

Buna ziua. Iau pramistar, 2 tablete/zi. Intrebare: ocazional, pot sa ... Buna ziua! Pramiracetamul (substanta activa din Pramistar), in asocie ...


Sfatul farmcistului Cum se ia Zirfos
Cum se ia Zirfos

Bună ziua! As dori sa mi spuneți dacă pot lua zilnic u ... Buna ziua! Aceasta schema de administrare este buna. Daca luati trata ...


Sfatul farmcistului Maximag antistres
Maximag antistres

De la ce varstase poate lua maximal antistres? ... Buna ziua! In lipsa unei recomandari de la medic, acest supliment poa ...


Sfatul farmcistului Slaboficat si cerazette
Slaboficat si cerazette

Buna ziua ! Imi puteti spune cum interactioneaza slaboficat cu anticon ... Buna ziua! Interactiunea posibila este aceea de metabolizare mai rapi ...