Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prospecte Medicamente litera K
KLION - D 100, ovule
Indicatii: Tratamentul local al infectiilor vaginale tricomoniazice si micotice.
K-ALMA 50 mg, capsule
K-Alma contine o substanta activa numita clorhidrat de tramadol. Tramadolul apartine unei clase de medicamente numita analgezice opioide si care sunt folosite pentru ameliorarea durerii de intensitate medie sau severa.
KABIVEN, emulsie perfuzabila
Indicatii: Kabiven, emulsie perfuzabila este indicat pentru nutritia parenterala la adulti si copii cu varsta peste 2 ani, atunci cand alimentatia orala sau enterala este imposibila, insuficienta sau contraindicata.
Kadcyla solutie perfuzabila
Kadcyla se utilizeaza pentru tratamentul cancerului de san avansat sau metastazat la adultii carora li s-a administrat anterior trastuzumab si un taxan.
Kalcipos-D forte 500 mg/800 UI comprimate masticabile
Kalcipos-D forte este utilizat pentru prevenirea si tratamentul deficitului de calciu si vitamina D3 la persoanele varstnice, precum si ca tratament suplimentar in controlul osteoporozei, atunci cand este suspectat un risc de deficit de calciu si vitamina D3.
Kaletra
Kaletra este un medicament antiviral. Se administreaza impreuna cu alte medicamente antivirale pentru tratarea adultilor si copiilor in varsta de peste 2 ani care sunt infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV–1), un virus care provoaca sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).
KALINOR , comprimate efervescente
Indicatii: Hipopotasemii simptomatice - scaderea K+ sub 3,5 mmoli/l acidoza metabolica, tulburari neuro-musculare, aritmii cardiace si prevenirea hipopotasemiei din cetoacidoza diabetica, hipopotasemia din cursul terapiei cu digitala.
KALIUM-MAGNESIUM-ASPARAGINAT
Indicatii: Insuficienta cardiaca, angina de efort, angina pectorala, infarct miocardic, intoxicatii cu glicozide cardiotonice, imbunatatirea tolerantei la glicozide, aritmii cardiace. Tratamentul preoperator si postoperator in chirurgia cardiaca, resuscitare dupa stop cardiac, degenerescenta cardiaca senila.
Kaloba
Recomandare: Infectii acute si cronice ale cailor respiratorii superioare si inferioare: raceala, sinusita, bronsita, amigdalita.
Kalydeco
Kalydeco este utilizat pentru a trata fibroza chistică la pacienţi cu vârsta de minim 6 ani.
Kamiren® 1 mg, 2 mg, 4 mg, comprimate
Indicatii terapeutice : Kamiren este recomandat in tratamentul hipertensiunii arteriale usoare si moderate (in monoterapie sau in asociere cu alte antihipertensive) si in tratamentul simptomatic al hiperplaziei benigne de prostata.
KANAMICINA
Indicatii: Infectii grave cu bacili gramnegativi sensibili la kanamicina, dar rezistenti la alte antibiotice mai putin toxice: pielonefrite, pneumonii nosocomiale cu colibacili, Proteus mirabilis (se asociaza ampicilina),
KANAMICINA , pulbere liofilizata
Indicatii: Infectii grave cu bacili gramnegativi sensibili la kanamicina, dar rezistenti la alte antibiotice mai putin toxice: pielonefrite, pneumonii nosocomiale cu colibacili, Proteus mirabilis (se asociaza ampicilina),
KANAMICINA SULFAT H, unguent oftalmic
Indicatii: Procese inflamatorii acute ale polului ocular anterior (in cele cronice unguentul este mai putin eficace); blefarite ulceroscuamoase si ulcerocrustoase, conjunctivite alergice, kerato-conjunctivite flictenulare, keratite superficiale nespecifice, keratite traumatice, sclero-keratite, episclerite.
Kanuma
Kanuma este un medicament utilizat pentru tratamentul pacientilor de toate varstele cu deficienta a lipazei acide lizozomale.
Karbicombi 8 mg/12,5 mg comprimate
Medicamentul dumneavoastra se numeste Karbicombi si este utilizat in tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala) la pacientii adulti.
Karbis 4 mg comprimate
Karbis apartine unui grup de medicamente numit antagonisti ai receptorilor de angiotensina II.
KARBOCISTEIN, capsule
Indicatii: Afectiuni ale cailor respiratorii insotite de secretie cu vasco-zitate ridicata.
Karesol 5 mg comprimate filmate
Substanta activa din Karesol face parte dintr-un grup de medicamente numite anticolinergice utilizat pentru a reduce hiperactivitatea vezicii urinare.
Karissa
Indicatii : Contrceptie orala
Karvea
Karvea este un medicament care contine substanta activa irbesartan.
Karvezide
Karvezide se utilizeaza la pacientii cu hipertensiune esentiala (tensiune arteriala crescuta) care nu este controlata corespunzator cu irbesartan sau cu hidroclorotiazida, administrate in monoterapie.
Karvol capsule decongestionante
Indicatii: Util in tratamentul simptomatic al infectiilor la nivelul tratului respirator superior si al congestiei nazale.
KATHIRA 150 mg comprimate filmate
Kathira contine o substanta numita quetiapina. Aceasta apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice.
KCl retard
Indicatii: In tulburari metabolice insotite de hipopotasemie, diaree, acidoza diabetica, tratament cu corticosteroizi, tulburari de ritm cardiac.
KEFADIM
Indicatii terapeutice: Kefadim este indicat pentru tratamentul infectiilor cauzate de tulpini susceptibile ale unor germeni patogeni, dupa cum urmeaza: Infectii ale tractului respirator inferior, inclusiv pneumonie, cauzate de P. aeruginosa si alte Pseudomonas species, H. influenzae (inclusiv tulpini rezistente la ampicilina),
KEFLEX
Indicatii : Keflex este indicat în tratamentul urmatoarelor infectii determinate de tulpini susceptibile ale microorganismelor evidentiate: Sinuzite bacteriene cauzate de streptococi, Str. pneumoniae si de Staphylococcus aureus (numai tulpinile meticilino sensibile).
KEFLEX , capsule
Indicatii terapeutice: Keflex este indicat in tratamentul urmatoarelor infectii determinate de tulpini susceptibile ale microorganismelor evidentiate: Sinuzite bacteriene cauzate de streptococi, Str. pneumoniae si de Staphylococcus aureus (numai tulpinile meticilino sensibile).
KEFLEX, suspensie orala
Indicatii terapeutice: Keflex este indicat in tratamentul urmatoarelor infectii determinate de tulpini susceptibile ale microorganismelor evidentiate: Sinuzite bacteriene cauzate de streptococi, Str. pneumoniae si de Staphylococcus aureus (numai tulpinile meticilino sensibile).
KEFUROX
Indicatii: Cefuroxim este indicat pentru tratamentul infectiilor cauzate de tulpini susceptibile ale microorganismelor care cauzeaza bolile listate in continuare: Infectii respiratorii inferioare, inclusiv pneumonia cauzata de S. pneumoniae, H. influenzae (inclusiv tulpinile rezistente la ampicilina),
KEFZOL
Indicatii terapeutice: Cefazolin este indicat in tratamentul urmatoarelor infectii datorate germenilor susceptibili: Infectii ale tractului respirator determinate de S. pneumoniae, Klebsiella spp., H. influenzae, S. aureus (inclusiv tulpinile producatoare de penicilinaza) si streptococi beta-hemolitici de grup A.
Keithon 150 mg/20 mg capsule cu eliberare modificata
Medicamentul dumneavoastra contine doua componente active numite ketoprofen si omeprazol.
Kengrexal
Kengrexal este un medicament pentru subtierea sangelui care se utilizeaza pentru reducerea aparitiei problemelor cauzate de cheagurile de sange, cum ar fi infarctul miocardic.
Kentera 3,9 mg / 24 ore plasture transdermic
Kentera este un plasture transdermic subtire, flexibil, translucid, care se aplica pe piele.
Kepivance 6,25 mg, pulbere pentru solutie injectabila
Kepivance se foloseste pentru reducerea frecventei, duratei si severitatii mucozitei orale (durere, uscaciune si inflamatie la nivelul gurii) si amelioreaza simptomele asociate la bolnavii cu boli maligne hematologice (cancere ale sangelui)
KEPPRA 250 mg comprimate filmate
Keppra 250 mg comprimate filmate este un medicament antiepileptic (un medicament utilizat pentru tratamentul crizelor epileptice).
KESTINE
Indicatii: Tratamentul simptomatic al rinitelor alergice si conjunctivitelor alergice (sezoniere si perene); urticarie cronica idiopatica, prurit indus de eliberarea de histamina.
KETANOV 10 mg
Ketanov contine substanta activa numita ketorolac trometamol. Ketorolac trometamol apartine unui grup de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) si este utilizat pentru tratamentul durerii pe termen scurt dupa o interventie chirurgicala.
Ketek
Ketek este un medicament care contine substanta activa telitromicina.
Ketilept 150 mg comprimate filmate
Numele medicamentului prescris pentru dumneavoastra este Ketilept.
Ketilept EP
Ketilept EP contine o substanta numita quetiapina. Aceasta apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice.
KETOCONAZOL
Indicatii : Infectii ale pielii, parului si unghiilor induse de derma-tofiti (dermatomicoze, onicomicoze, pitiriazis capitis, pitirosporum foliculitis, candidoza mucocutanata cronica) cand tratamentul local este inpracticabil sau a esuat;
Ketoconazole HRA
Ketoconazole HRA este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor si a copiilor cu varsta peste 12 ani cu sindrom Cushing.
KETOF 100, sirop
Indicatii terapeutice: Tratamentul preventiv de lunga durata al tulburarilor si crizelor astmatice. La inceputul tratamentului trebuie continuata medicatia de baza cu bronhodilatatoare, teofilina si corticosteroizi.
KETOF, capsule
Indicatii: In tratamentul de durata pentru prevenirea tulburarilor si a crizelor de astm bronsic. La inceputul tratamentului, se recomanda continuarea medicatiei de baza cu trombodilatatoare, teofilina sau corticoizi.
Ketomag 100 mg
Indicatii: Este indicat pentru atenuarea unor sindroame dureroase, pentru tratamentul simptomatic al afectiunilor reumatice inflamatorii, degenerative si metabolice;
Ketonal
Indicatii : Ketonal este indicat pentru atenuarea unor sindroame dureroase, pentru tratamentul simptomatic al afectiunilor reumatice inflamatorii, degenerative si metabolice.
KETONAL DUO 150 mg
Indicatii terapeutice: Ketoprofenul este un antireumatic nesteroidian. Ketoprofenul este utilizat pentru ameliorarea durerii, pentru tratamentul bolilor inflamatorii sau pentru reducerea temperaturii corpului in:
KETOPROFEN SR 200 mg
INDICATII TERAPEUTICE : Ketoprofen SR 200 mg este indicat pentru tratament symptomatic de lunga durata la adulti si copii cu varsta peste 15 ani in:
Ketoprofen/Omeprazole Ethypharm, capsule cu eliberare modificată
Medicamentul contine doua componente active numite ketoprofen şi omeprazol. Ketoprofen este un medicament antiinflamator nesteroidian (AINS) care reduce inflamatia. Omeprazol este un «inhibitor al pompei de protoni» care reduce cantitatea de acid produsa în stomacul dumneavoastra.
KETOPROXIN 100 mg comprimate filmate
Ketoproxin contine ca substanta activa ketoprofen si este un medicament utilizat pentru calmarea durerii si scaderea inflamatiei.
KETOROL , comprimate
Indicatii: Ketorolul administrat intramuscular este indicat pentru tratamentul de scurta durata al durerilor acute.
KETOROL, solutie injectabila
Indicatii: Ketorolul administrat intramuscular este indicat pentru tratamentul de scurta durata al durerilor acute.
Ketospray 10, spray cutanat
Indicatii: Tratamentul simptomatic al afectiunilor reumatice inflamatorii, degenerative si metabolice;
Ketosteril tablete, comprimate filmate
Actiune terapeutica: Alte preparate nutritive aminoacizi, inclusiv combinatii cu polipeptide
KETOTIFEN
Indicatii: Profilaxia de lunga durata in astmul bronsic alergic sau cu componenta alergica, bronsita alergica, tulburari astmatice datorate polinozei. Nu actioneaza asupra crizei de astm! Tratamentul profilactic si curativ al rinitei si conjunctivitei alergice, reactiilor cutanate alergice.
KETOTIFEN LPH
Ketotifen LPH contine substanta activa ketotifen, care apartine unui grup de medicamente numite antihistaminice cu proprietati antialergice.
Kevzara
Kevzara este un medicament pentru tratarea adultilor cu artrita reumatoida moderata pana la severa, o boala care cauzeaza inflamarea articulatiilor.
Keytruda
Keytruda este un medicament impotriva cancerului utilizat in tratamentul adultilor cu melanom (un tip de cancer de piele) care s-a extins la alte parti ale organismului sau care nu poate fi indepartat pe cale chirurgicala.
Kiddi Pharmaton, sirop
Indicatii: Kiddi Pharmaton, sirop acopera necesarul crescut de vitamine si de aminoacid esential lizina, in special in timpul perioadei de crestere.
KIDROLASE, pulbere liofilizata
Indicatii: Leucemii acute mieloblastice si leucemii acute limfoblastice; meningite leucemice; limfoame non-Hodgkiniene.
Kineret 100 mg solutie injectabila in seringa preumpluta
Indicatii: Kineret (un medicament imunosupresor) este un tip de citokina care se utilizeaza pentru tratarea poliartritei reumatoide.
KINIDIN DURULES 200 mg
Indicatii: Tratamentul de intretinere pentru prevenirea recurentelor de fibrilatie atriala. Tahicardia ventriculara si supraventriculara paroxistica. Descarcari ventriculare ectopice.
Kinzalkomb
Kinzalkomb se utilizeaza la pacientii cu hipertensiune arteriala esentiala (tensiune arteriala ridicata), care nu este controlata adecvat numai cu telmisartan.
Kinzalmono
Kinzalmono este un medicament care contine substanta activa telmisartan.
Kiovig
Kiovig este o solutie perfuzabila (picurare in vena). contine substanta activa imunoglobulina umana normala.
KIRIN
Indicatii: Infectiile gonococice necomplicate (gonoreea uretrala, endocervicala, rectala); infectiile gonococice diseminate. Farmacologie: Spectinomicina este un antibiotic cu spectru larg, activ pe Neisseria gonorrhoeae, fata de care are actiune bactericida.
Kisplyx
Kisplyx se utilizeaza in asociere cu un alt medicament impotriva cancerului, denumit everolimus. Kisplyx contine substanta activa lenvatinib.
Kisqali
Kisqali este un medicament impotriva cancerului, utilizat in tratamentul cancerului mamar avansat sau metastazat (cancer care s-a extins la alte parti ale organismului) la femeile aflate la postmenopauza.
Kivexa 600 mg/300 mg comprimate filmate
Kivexa contine abacavir si lamivudina. Aceste medicamente sunt disponibile si separat. Fac parte dintr-un grup de antiretrovirale, care sunt medicamente folosite pentru tratamentul infectiei cu Virusul Imunodeficientei Umane (HIV)
KLABAX 500 mg comprimate filmate
Klabax comprimate filmate contine un antibiotic numit claritromicina. Claritromicina apartine grupului de medicamente numite antibiotice macrolide.
Klacid – tablete cu eliberare retard
Se utilizeaza pentru a trata: infectii respiratorii cum sunt bronsita si pneumonia; infectii ale gatului si sinusurilor; infectii usoare si medii ale pielii si tesuturilor, ca celulita, foliculita sau erizipelul.
KLACID, suspensie de uz pediatric
Indicatii: Tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la Claritromicina. Infectiile tractului nazofaringian (amigdalite, faringite), si ale sinusurilor paranazale. Infectiile tractului respirator inferior: bronsite, pneumonii bacteriene si pneumonii atipice.
KLACID, tablete pediatrice
Indicatii: Tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la Claritromicina. Infectiile tractului nazofaringean (amigdalite, faringite), si ale sinusurilor paranazale. Infectiile tractului respirator inferior: bronsite, pneumonii bacteriene si pneumonii atipice. Infectii ale pielii: impetigo, erizipel, foliculite, furunculoze si placi septice.
KLERIMED 500
Numele medicamentului este Klerimed. Fiecare comprimat filmat contine ca substanta activa claritromicina 500 mg.
KlimactoPlant
Indicatii: KlimactoPlant este un produs homeopat eficient si sigur pentru tratamentul menopauzei.
KLIMAKTOPLANT H
Klimaktoplant H este un medicament homeopat.
KLIMICIN, capsule
Indicatii: Clindamicina este indicata in tratarea infectiilor grave provocate de microorganisme sensibile: infectii ale cailor respiratorii; infectii ale pielii si tesuturilor moi (rani infectate, abcese, celulita); osteomielita acuta si cronica; bacteriemii (indeosebi cele provocate de microorganisme anaerobe);
KLIMICIN, fiole
Indicatii: Clindamicina este indicata in tratarea infectiilor grave provocate de microorganisme sensibile: infectii ale cailor respiratorii; infectii ale pielii si tesuturilor moi (rani infectate, abcese, celulita); osteomielita acuta si cronica;
KLIMICIN, flacon
Indicatii: Clindamicina este indicata in tratarea infectiilor grave provocate de microorganisme sensibile: infectii ale cailor respiratorii; infectii ale pielii si tesuturilor moi (rani infectate, abcese, celulita); osteomielita acuta si cronica;
KLIMODIEN, drajeuri
Indicatii: Terapia de substitutie hormonala pentru tratamentul tulburarilor de menopauza la femeile la care ultima sangerare menstruala s-a produs cu cel putin un an inainte.
KLIOGEST
Indicatii terapeutice: Sindromul de deficienta estrogenica, prevenirea osteoporozei la femei in postmenopauza expuse riscului de fractura.
KLION INF, solutie perfuzabila 0,5%
Indicatii: Tratamentul infectiilor cu bacterii anaerobe ca: Bacteroides, Eubacterium species, clostridii, fusobacterii si coci anaerobi.
KOGENATE Bayer
KOGENATE Bayer se utilizeaza in tratamentul si profilaxia hemoragiilor la pacientii cu hemofilie A (o afectiune hemoragica congenitala cauzata de un deficit de factor VIII).
Kolbam
Kolbam este un medicament care contine substanta activa acid colic.
Kolbam
Kolbam este un medicament care se utilizeaza pentru tratamentul pe durata intregii vieti a adultilor si copiilor incepand cu varsta de o luna care nu pot produce suficienti acizi biliari.
Kolbam
Kolbam este un medicament care contine substanta activa acid colic.
Komboglyze Comprimate
Komboglyze se utilizează în asociere cu regimul alimentar şi exerciţiile fizice pentru a ameliora controlul glicemiei la pacienţii cu diabet de tip 2.
KOSTAROX
Etoricoxib Sandoz face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori selectivi de COX-2. Acestea apartin unei clase de medicamente denumite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Kovaltry
Kovaltry se utilizeaza pentru tratarea si prevenirea sangerarii la pacientii cu hemofilie A (o afectiune hemoragica ereditara cauzata de lipsa unei proteine numite factor VIII de coagulare).
KREON
Indicatii terapeutice: Kreon capsule este indicat in tratamentul insuficientei exocrine, ca de exemplu in fibroza chistica de pancreas, pancreatita cronica, pancreatectomie, gastrectomie totala si rezectie gastrica partiala, obstructie ductala neoplazica, dar si in alte afectiuni.
KREON 10 000
Indicatii: Kreon 10 000 capsule este indicat in tratamentul insuficientei exocrine, cauzata de: fibroza chistica de pancreas; pancreatita cronica; pancreatectomie; gastrectomie totala; rezectie gastrica partiala (Billroth I/II); obstructie ductala neoplazica
KREON 25 000
Indicatii terapeutice: KREON 25 000 capsule este indicat in tratamentul insuficientei pncreatice exocrine, cauzate de: fibroza chistica de pancreas; pancreatita cronica; pancreatectomie; gastrectomie totala sau rezectie gastrica partiala (Billroth I/II);
Krystexxa
Krystexxa se utilizează pentru tratamentul gutei cronice (de durată) severe tofacee la pacienţii adulţi.
Kuvan
Kuvan este un medicament care contine substanta activa diclorhidrat de sapropterina.
Kventiax 150 mg comprimate filmate
Kventiax contine o substanta numita quetiapina. Aceasta apartine unui grup de medicamente numit antipsihotice.
Kyaresta 1 mg comprimate filmate
Kyaresta apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori de aromataza.
Kyntheum
Kyntheum se utilizeaza pentru tratarea psoriazisului in placi, o boala care cauzeaza aparitia de placi scuamoase rosii pe piele.
Kyprolis
Kyprolis este un medicament impotriva cancerului, utilizat in asociere cu alte doua medicamente, lenalidomida si dexametazona, pentru tratarea mielomului multiplu (o forma de cancer al maduvei osoase).
KYTRIL, comprimate
Indicatii: Kytril este indicat in prevenirea sau tratarea greturilor si varsaturilor induse de terapia citostatica, precum si in prevenirea si tratarea greturilor si varsaturilor postoperatorii. Granisetronul este un antagonist puternic si cu o mare selectivitate pentru receptorii 5-hidroxitriptaminici (5-HT3), cu actiune antiemetica.
KYTRIL, fiole
Indicatii: Kytril este indicat in prevenirea sau tratarea greturilor si varsaturilor induse de terapia citostatica, precum si in prevenirea si tratarea greturilor si varsaturilor postoperatorii. Granisetronul este un antagonist puternic si cu o mare selectivitate pentru receptorii 5-hidroxitriptaminici (5-HT3), cu actiune antiemetica.
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Stafilococ auriu in nas la copil
Stafilococ auriu in nas la copil

Buna ziua ce tratament recomandati pt copii 14 ani are in nas stafiloc ... Buna ziua! Recomand produsul Biomicin capsule de la Fares, ale carui ...


Sfatul farmcistului Menstruatie
Menstruatie

Buna. Pe data de 1 februarie am luat pilula de a doua zi si pe data de ... Buna ziua! Dupa administrarea contraceptivelor de urgenta este normal ...


Sfatul farmcistului Sâni mici la 18 ani
Sâni mici la 18 ani

Bună, mă numesc Ana Maria și am 18 ani si la aceasta va ... Buna ziua! Va recomand sa luati Feminine Touch, cate 2 tablete de 3 o ...Sfatul farmcistului Depress forte in alaptare
Depress forte in alaptare

Buna ziua, Puteți va rog sa mi spuneti dacă pot utiliza dep ... Buna ziua! Raspunsul este NU, deoarece unele principii active din pla ...Sfatul farmcistului Erectie slaba
Erectie slaba

Buna ziua de aproximativ un an am luat cite o jumatate de capsula de m ... Buna ziua! In cazul Maraton e pot adminsitra si 2 capsule. Este posib ...Sfatul farmcistului Gripa-Raceala la copii
Gripa-Raceala la copii

Buna!Am cumparat astazi Gripovit Junior si vreau sa intreb,daca pot in ... Buna ziua! Da, puteti sa le dati cate un pliculet pe zi (dupa o masa ...Sfatul farmcistului Anxietate iniantea menstruatiei
Anxietate iniantea menstruatiei

Buna ziua, Inainte de menstruatie imi apar stari de anxietate foarte ... Buna ziua! Va recomand sa luati remediul Rescue, cu 3-4 zile inainte ...
Sfatul farmcistului Scădere în greutate
Scădere în greutate

Bună ziua!am o fetiță de 11 luni,născută cu 3 ... Buna ziua! Va recomand sa mergeti la un specialist pediatru pentru a ...