Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prospecte Medicamente litera M
M-M-R II, flacon injectabil
Vaccin cu virus viu rujeolic, urlian si rubeolic.
M-M-RVaxpro
M-M-RVAXPRO este un vaccin împotriva pojarului, oreionului si rubeolei (pojar german).
MAALOX, suspensie buvabila
Indicatii: Tratamentul simptomatic al tulburarilor datorate aciditatii gastrice. Gastrita, hernie hiatala, dispepsie, ulcer gastroduodenal, aciditate esofagiana.
MAASOL 1,75 mg/flacon
Acest medicament este utilizat numai pentru diagnostic. Acesta este utilizat numai pentru a ajuta la stabilirea diagnosticului afectiunii dumneavoastra. Acesta va este administrat inaintea unei examinari prin scanare si utilizand aparate speciale, ajuta la vizualizarea unei parti din interiorul corpului dumneavoastra.
MabCampath
Indicatii: MabCampath este un medicament impotriva cancerului. Este folosit pentru tratarea pacientilor cu leucemie limfocitara cronica (LLC), un cancer al limfocitelor (un tip de leucocite).
Mabron retard 100 mg
Mabron retard este un analgezic opioid cu actiune centrala ce se utilizeaza in tratamentul durerilor acute si cronice de intensitate moderata si severa, avand diferite etiologii.
MABRON, capsule
Obstetrica: remediul eficient al durerii din travaliu, fara depresie respiratorie fetala. Ortopedie: remiterea durerii din traumatisme, fracturi.
MABRON, fiole
Actiune terapeutica: Analgezie moderna in: Chirurgie: disparitia rapida a durerii postoperatorii. Ginecologie: calmarea durerii postoperatorii.
MabThera
MabThera este un concentrat din care se obtine o solutie perfuzabila (picurare în vena).
MACA
Indicatii: MACA este recomandat persoanelor care sufera de oboseala cronica, persoanelor cu o dinamica sexuala scazuta, in disconfortul asociat cu ciclul menstrual si cu menopauza, in cazuri de usoare dezechilibre hormonale si chiar in cazuri de infertilitate, atat la barbati, cat si la femei.
MACMIROR COMPLEX 500, supozitoare vaginale
Indicatii: Terapia polivalenta a afectiunilor vulvo-vaginale datorate microorganismelor patogene: Candida, Trichomonas si bacteriilor.
MACMIROR COMPLEX 500, unguent vaginal
Indicatii: Terapia polivalenta a afectiunilor vulvo-vaginale datorate microorganismelor patogene: Candida, Trichomonas si bacteriilor.
MACMIROR, comprimate
Indicatii: Infectii urinare - cistite, uretrite, prostatite, pielonefrite - si infectii vulvo-vaginale cu flora mixta - Trichomonas, Candida, bacterii sensibile.
MACMIROR, crema vaginala
Indicatii: Infectii urinare - cistite, uretrite, prostatite, pielonefrite - si infectii vulvo-vaginale cu flora mixta - Trichomonas, Candida, bacterii sensibile.
MACMIROR, ovule
Indicatii: Infectii urinare - cistite, uretrite, prostatite, pielonefrite - si infectii vulvo-vaginale cu flora mixta - Trichomonas, Candida, bacterii sensibile.
Macugen
Macugen este o solutie administrata prin injectare intraoculara (injectare în ochi).
MADOPAR
Indicatii: Madopar este indicat in tratamentul tuturor formelor de Parkinson, cu exceptia celui indus medicamentos. Madopar HBS este indicat la pacientii care prezinta fluctuatii de orice tip privind raspunsul la tratament,
Madopar HBS
Madopar HBS contine substantele active, levodopa, care este un medicament antiparkinsonian si benserazida (sub forma de clorhidrat), care este un inhibitor de decarboxilaza care ajuta ca levodopa sa actioneze mai bine. Ambele substante active actioneaza impreuna pentru tratarea bolii Parkinson.
MAGIGRIP
Indicatii: Viroze respiratorii, cefalee, nevralgii diverse, migrena, dureri dentare, musculare, reumatice.
Magne B6 100 mg/10 mg, solutie orala
Indicatii: Prevenirea Si tratamentul deficitului de magneziu.
MAGNE B6 Premium 100 mg
Acest medicament contine magneziu si clorhidrat de piridoxina (vitamina B6). Este indicat pentru prevenirea si tratamentul deficitului de magneziu la adulti, adolescenti si copii cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani.
MAGNE-B6, drajeuri
Indicatii: Carentele de magneziu izolate sau asociate. In cazul carentei asociate de calciu, se recomanda tratarea deficitului de magneziu inaintea celui de calciu.
MAGNE-B6, solutie buvabila
Indicatii: Carentele de magneziu izolate sau asociate. In cazul carentei asociate de calciu, se recomanda tratarea deficitului de magneziu inaintea celui de calciu.
MAGNEBENE 470 mg/5 mg drajeuri
MAGNEBENE contine magneziu si clorhidrat de piridoxina. Face parte din grupa farmacoterapeutica: alte suplimente minerale, magnesium si combinatii.
Magnegita 500 micromol/ml
Magnegita contine gadopentetat de dimeglumina, un medicament care imbunatateste contrastul. Acest medicament este utilizat numai in scop diagnostic.
Magnerot
Indicatii : Ca profilaxie pentru infarct miocardic si necroze miocardice, in angina pectorala, daca acestea sunt determinate de un deficit de Mg. Arteroscleroza, stenocardie, arterita si arteriolita, tulburari ale metabolismului lipidic, crampe musculare.
Magnesium Diasporal
Comprimate bogate in magneziu,indicate persoanelor cu deficit de magneziu, cu tulburari ale activitatii musculare si/sau migrene.
MAGNESIX-RICHTER comprimate filmate
Medicamentul Magnesix-Richter contine combinatia de magneziu si vitamina B6 si este recomandat pentru prevenirea si tratarea deficitului de magneziu (hipomagneziemie).
Magnetolux 500 micromol/ml
Magnetolux contine gadopentetat de dimeglumina, un medicament care imbunatateste contrastul. Acest medicament este utilizat numai in scop diagnostic.
MAGNEVIST
Indicatii: Investigatii prin tomografie de rezonanta magnetica la nivel cerebral si spinal.
Magnevit 445 mg/50 mg, comprimate
Acest medicament contine gluconat magneziu monohidrat si clorhidrat de piridoxina.
Magnosun
Magnosun contine cea mai mare cantitatea de Magneziu per tableta cu eliberare intarziata lanivel enteric.
Magrilan 20 mg capsule
Magrilan apartine unui grup de medicamente antidepresive numite „inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS).
Magurol, comprimate
Indicatii: HTA. Hipertrofia benigna de prostata.
MAJEPTIL, comprimate filmate
Indicatii: Acest preparat este un neuroleptic. Este preconizat in unele tulburari nervoase.
MAJEPTIL, solutie buvabila
Indicatii: Acest preparat este un neuroleptic. Este preconizat in unele tulburari nervoase.
MALEAT DE ERGOMETRINA
INDICATII TERAPEUTICE: Hemoragii post-partum, sau post-abortum, datorate atoniei uterine, hemoragii în cursul operatiilor cezariene, involutie uterina imperfecta, retentie de lohii.
MALEAT DE METILERGOMETRINA
Indicatii: Hemoragii de postpartum, subinvolutie uterina; retentie de lohii, hemoragii postavortum, meno- si metroragii.
MALTOFER 100 mg comprimate masticabile
Grupa farmacoterapeutica: antianemice, preparate cu fier, fier trivalent, produse pentru administrare orala. Tratamentul carentei de fier fara anemie (carenta de fier latenta) si a anemiei feriprive (carenta de fier manifesta).
MALTOFER FOL
Indicatii : Tratamentul carentei latente de fier si a anemiei feriprive (carenta de fier manifesta), precum si profilaxia carentei de fier si acid folic înainte, în timpul sarcinii si dupa sarcina (alaptare).
MALUCOL
Indicatii: Tratamentul simptomatic al hiperaciditatii gastrice din: ulcerul gastric necomplicat, ulcerul duodenal, gastrite, hiperaciditate gastrica, esofagita de reflux, hernie hiatala.
MANDOL
Indicatii terapeutice: Mandol este indicat in tratamentul infectiilor grave datorate germenilor susceptibili, in urmatoarele boli: Infectii ale tractului respirator inferior, inclusiv pneumonia, determinate de S. pneumoniae (D. pneumoniae), H. influenzae, Klebsiella spp., S. aureus
MANINIL
Indicatii: Este indicat in diabetul zaharat tip II (de tip adult) insulino-independent, cand dieta este insuficienta, dar nu se impune instituirea tratamentului cu insulina. Se poate incerca un tratament simultan cu insulina in cazul unui esec terapeutic.
MANITOL
Indicatii: Manitol 20%: edem cerebral cu hipertensiune intracraniana, hipertensiune intracelulara.
Mannitol Fresenius 200 mg/ml solutie perfuzabila
Mannitol Fresenius este un diuretic (medicament care ajuta la eliminarea excesului de lichid din organismul dumneavoastra).
Mantomed 20 mg comprimate filmate
Mantomed apartine grupului de medicamente cunoscute ca medicamente pentru tratamentul dementei.
MAPROLU 50, comprimate filmate
Indicatii terapeutice: In boli depresive.
Mar Plus spray nazal
Indicatii: Descongestionarea mucoasei nazale. Datorita proprietatilor constituentilor sai. umecteaza si curata mucoasa nazala si este recomandat pentru toare varstele in special pentru copii si sugari.
Maracex 20 mg/ml
1 ml de solutie contine clorhidrat de morfina 20 mg (substanta activa este numita mai departe in text ca morfina). Substanta activa morfina apartine unui grup de medicamente denumit alcaloizi naturali din opiu.
Maratia 37,5 mg / 325 mg comprimate
Maratia este o asociere de doua medicamente analgezice, tramadol si paracetamol.
Marbeta 24 mg comprimate
Marbeta contine betahistina. Betahistina amelioreaza circulatia sangelui la nivelul urechii interne.
MARCAINE adrenaline, solutie injectabila
Indicatii: Bloc de lunga durata, ex: pentru analgezia perioperatorie. Anestezia in obstetrica.
MARCAINE, solutie injectabila
Indicatii: Anestezia prin infiltratie, atunci cand este necesara o durata mai mare, de ex. pentru tratamentul durerii postoperatorii. Blocaj de conducere de lunga durata, sau anestezie peridurala in cazurile in care adaugarea adrenalinei este contraindicata, iar relaxarea musculara puternica nu este de dorit sau nu este necesara. Anestezie in obstetrica.
MARCAINE, spinal 0,5%
Indicatii: Anestezie rahidiana in chirurgie ( ex. chirurgia membrelor inferioare ce dureaza 3-4 ore si in care relaxarea musculara profunda este dorita sau necesara).
Maresyl 0,5 mg/ml
Substanta activa a acestui medicament este xilometazolina. Aceasta provoaca constrictia vaselor de sange de la nivelul mucoasei din interiorul nasului, reducand in acest fel umflarea acesteia din diverse cauze, si face mai usoara respiratia pe nas.
Marimer
Indicatii: Marimer este un produs natural, solutie fiziologica de apa de mare sterilizata si microdifuzata.
MARIPAN, solutie uz extern
Indicatii: Curativ si profilactic in infectii cutanate minore: foliculita, panaritiu superficial.
Marixino
Marixino este un medicament utilizat în tratamentul pacienţilor cu boală Alzheimer moderată până la severa.
Markoton, gel
Indicatii terapeutice: Arsuri, favorizand reepitelizarea. Afectiunile inflamatorii si trombotice superficiale: sindrom varicos si complicatii.
Markoton, gel
Compozitie Heparina sodica 100 000 UI si dexpantenol 50 mg/g.
MARTELA
Indicatii: Tulburari circulatorii, hipertensiune arteriala, diareile copiilor si adultilor.
MARVELON
Indicatii: Contraceptia orala.
Marvelon 28 Family Plannings, comprimate
Indicatii: Contraceptie orala.
MARYNARKA 0,075 mg/0,020 mg
Marynarka este un contraceptiv oral combinat.Fiecare comprimat contine, in cantitati mici, doi hormoni feminini diferiti, numiti etinilestradiol si gestoden.
MASIPREN 20 mg
Acest medicament contine ibuprofen, care apartine unui grup de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care actioneaza pentru ameliorarea durerii si inflamatiei si reduc febra (scad temperatura ridicata).
Mastodynon comprimate
Mastodynon este un medicament homeopat.
MASTOPROFEN
Indicatii: Mastodinie, congestia sanilor premenstrual; mastoza micro-chistica, adenoame mamare, mastoza fibrochistica (asociat tratamentului progestogen sistemic); pentru prevenirea recidivelor, dupa punctii evacuatoare ale chisturilor mamare si dupa interventii chirurgicale pentru fibroadenoame si mastoza fibrochistica.
Masultab 50 mg
Masultab este un medicament utilizat pentru tulburari psihice (antipsihotic). Reduce activitatea unei anumite regiuni a creierului, care este importanta pentru simptomele tulburarilor psihice.
Matever
Matever se poate utiliza în monoterapie la pacienţi începând cu vârsta de 16 ani cu epilepsie nou diagnosticată.
Mavenclad
Mavenclad este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu forme recurente de scleroza multipla, o boala in care inflamatia distruge teaca de protectie din jurul celulelor nervoase din creier si din maduva spinarii.
Maviret
Maviret este un medicament antiviral care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu hepatita C cronica (de lunga durata), o boala infectioasa care afecteaza ficatul, cauzata de virusul hepatitic C.
Maxalt 10 mg comprimate
Maxalt apartine unei clase de medicamente numite agonisti selectivi de receptori serotoninergici 5-HT1B/1D si este utilizat pentru a trata episoadele cu durere de cap din crizele de migrena, la adulti.
MAXIDEX
Indicatii: Maxidex este indicat in controlul unor stari patologice receptive la terapia cu corticosteroizi, cum ar fi: anumite inflamatii ale segmentului anterior al ochiului - uveita anterioara acuta sau cronica, iridociclita, irita, ciclita, herpes zoster oftalmic; anumite afectiuni externe:
MAXITROL unguent oftalmic
Indicatii: Maxitrol este indicat in inflamatiile oculare, atunci cand se considera necesara asocierea unui agent antimicrobian.
Maxtrid 0,5 mg
Substanta activa este dutasterida. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumit inhibitori ai 5-alfa reductazei.
Maycor® – retard 20 mg
Indicatii: Pentru prevenirea si tratamentul de lunga durata al anginei pectorale.
Maymetsi 50 mg
Maymetsi contine doua medicamente diferite denumite sitagliptin si metformin.
Maysiglu 25 mg
Maysiglu contine substanta activa sitagliptina, care face parte dintr-o clasa de medicamente denumita clasa inhibitorilor DPP-4 (inhibitori ai dipeptidil peptidazei-4), care reduce valoarea glicemiei la pacientii adulti cu diabet zaharat tip 2.
Mayzent
Mayzent este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor cu forma avansata de scleroza multipla numita scleroza multipla progresiv secundara.
Meaxin 400 mg comprimate filmate
Meaxin este un medicament care contine o substanta activa denumita imatinib. Acest medicament actioneaza prin inhibarea cresterii celulelor anormale in cazul bolilor enumerate mai jos. Acestea includ unele tipuri de cancer.
Meclodin 500 mg
Meclodin este indicat in tratamentul local al infectiilor vaginale cu flora mixta determinate de Trichomonas vaginalis, fungi (indeosebi Candida), germeni sensibili anaerobi gram negativ si gram pozitiv.
MECLOFENOXAT
Indicatii: Ca medicatie adjuvanta in stari de obnubilare (dupa traumatisme, interventii chirurgicale, accidente cerebrovasculare), stari comatoase, confuzie mintala, delirium tremens, tulburari de memorie,
MECLON
Indicatii : Preparatele Meclon si Meclon 1000 sunt indicate în formele de: cervico-vaginite si vulvo-vaginite cauzate de Trichomonas vaginalis, chiar daca este asociat cu Candida albicans, Gardnerella vaginalis sau alta flora bacteriana sensibila. Se cuvine sa subliniem ca tricomoniaza este una dintre patologiile transmise cel mai frecvent pe cale sexuala.
MECLOZOL
Indicatii: Curativ: vaginite microbiene cu germeni piogeni aerobi si/sau anaerobi, trichomoniaza vaginala (in asociere cu administrarea de metronidazol per os), vaginite fungice cauzate de specii din genul Candida sau Torulopsis, vaginite parazitare, bacteriene, fungice sau mixte la femei cu mucoasa atrofica.
Medabon
Medabon este un tratament combinat care contine doua medicamente, numite mifepriston si misoprostol.
MEDACTER crema dermatologica
Indicatii: Micoze superficiale (dermato sau epidermomicoze): a) micoze foliculare localizate pe pielea acoperita cu par; b) onicomicoze; c) micoze ale pielii glabre produse de Epidermophyton, Malassezia; d) micoze ale mucoaselor produse de Candida.
MEDACTER crema vaginala
Indicatii: Vulvovaginite micotice (in general candidozice) suprainfectate sau nu cu bacili grampozitivi.
Medapril, comprimate
Indicatii: HTA; IC.
MEDAXONE 500 mg
Medaxone 500 mg este un antibiotic care se administreaza adultilor si copiilor (inclusiv nounascutilor). Acesta actioneaza prin distrugerea bacteriei care determina aparitia infectiei.
MEDAZEPAM
INDICATII TERAPEUTICE: stari de anxietate de etiologie psihica si psihosomatica, acute si cronice; stari de tensiune psihica si agitatie.
Medifor, comprimate
Indicatii: Diabet zaharat non insulino-dependent (de tip 2), in special la pacientii obezi, cand nu se poate exercita un control metabolic eficient numai prin dieta si exercitiu fizic.
Mediket Versi
Indicatii : Gel pentru piele cu Tinea ( ptiriazis ) versicolor. Pentru adulti si copii de la varsta de 10 ani .
Medikinet EM 20 mg capsule cu eliberare modificata
Medikinet EM este utilizat in tratamentul tulburarii de hiperactivitate insotita de deficit de atentie (ADHD).
Mediolax 5 mg drajeuri gastrorezistente
Mediolax 5 mg este un laxativ cu actiune locala, care produce stimularea miscarilor peristaltice ale intestinului si diminuarea consistentei fecalelor.
Medirazin 0,25 micrograme capsule moi
Medirazin contine substanta activa alfacalcidol. Medirazin apartine unui grup de medicamente numite analogi ai vitaminei D. Este un tip de vitamina D.
Medisnore - Spray pentru prevenirea si stoparea sforaitului
Indicatii: Medisnore este un spray oral unic care da satisfactii inca de la prima folosire.
Meditonsinmed
Meditonsinmed este un medicament homeopat folosit pentru tratarea racelilor usoare, comune.
MEDOCEF
Indicatii: Infectii ale tractului respirator - eficienta 92%. Infectii urinare - eficienta 81%. Infectii ginecologice - eficienta 98%. Infectii abdominale, de tesuturi moi, plagi - eficienta 90%.
MEDOCIPRIN
Indicatii: Medociprin este indicat pentru tratamentul unei singure infectii sau mai multor infectii asociate, cauzate de bacterii sensibile la ciprofloxacin: infectii ale tractului respirator; infectii ale urechii, nasului, gatului;
MEDOCLAV 625
Medoclav este un antibiotic si actioneaza ucigand bacteriile care provoaca infectii. Contine doua medicamente diferite denumite amoxicilina si acid clavulanic.
MEDOCLAZIDE
Medicamentul este bine absorbit si timpul de injumatatire este de aproximativ 10-12 ore. Gliclazida este metabolizata in ficat; mai putin de 5% din doza este excretata in urina.
MEDOCRIPTINE
Indicatii: Inhibitia sau suprimarea lactatiei puerperale. Tratamentul hiperprolactinemiei la barbati si femei cu hipogonadism si/sau galactoree. Tratamentul infertilitatii hiperprolactinemice.
MEDOPEXOL 0,18 mg
MEDOPEXOL apartine unui grup de medicamente cunoscute ca agonisti de dopamina, care stimuleaza receptorii din creier ai dopaminei. Stimularea receptorilor de dopamina declanseaza impulsuri nervoase in creier, ceea ce ajuta la controlul miscarilor corpului.
Medostatin 20 mg comprimate
Medostatin este indicat pentru scaderea nivelurilor crescute ale colesterolului total si ale LDL-colesterolului la pacientii cu hipercolestrolemie primara, cand raspunsul la dieta sau alte masuri nefarmacologice a fost inadecvat.
MEDOVIR
Indicatii : Tratamentul herpesului genital grav initial si profilaxia recidivelor acestuia la pacienti cu imunitate normala sau cu imunodepresie; tratamentul infectiei cu Herpes simplex tip I si II forme cutaneomucoase, la pacienti cu imunodepresie;
MEDROL A 16 mg comprimate
Medrol apartine grupului de medicamente denumite glucocorticoizi de sinteza
MEDROL 16
Indicatii : Medrol tablete este indicat în urmatoarele situatii: Boli endocrine: Insuficienta adrenocortical primara sau secundara (hidrocortizonul sau cortizolul sunt de prima alegere; analogii sintetici pot fi folositi în combinatie cu mineralocorticoizi, unde este cazul;
MEDROXIPROGESTERON
Indicatii si mod de administrare: Menometroragii functionale la fete adolescente (datorate insuficientei stimulului hipofizar); oral, cate 1 comprimat (10 mg) zilnic, timp de 10 zile; menometroragii abundente in perioada genitala sau in premenopauza:
MEFOXIN
Mefoxin (cefoxitin sodium, MSD) este primul dintr-o noua clasa de antibiotice. Mefoxin este un antibiotic beta-lactam derivat prin modificarea chimica a cefamicinei C (o substanta antibiotica naturala produsa de Streptomyces lactamdurans, o noua bacterie filamentoasa).
MEGACE, comprimate
Indicatii terapeutice: Megace este indicat in tratamentul paliativ al carcinomului avansat de san sau endometru (recurent, inoperabil sau metastatic). Nu trebuie utilizat in locul modalitatilor terapeutice utilizate curent, cum ar fi: interventia chirurgicala, radio- si chimioterapia.
MEGESIN 40 mg , Comprimate
Indicatii terapeutice: Acetatul de megestrol este indicat pentru tratamentul paliativ al cancerului mamar si endometrial in stadiu avansat (recurent, inoperabil sau metastazat).
Meglimid 3 mg comprimate
Glimepirida face parte din grupul de substante sulfonilureice, o clasa de medicamente antidiabetice. Meglimid scade glicemia prin cresterea productiei proprii de insulina de catre organism si cresterea efectului insulinei.
MEGUAN
Indicatii: In asociere cu regimul alimentar: tratamentul diabetului non-insulinodependent (tip II); diabet la obezi, diabet pletoric, diabetul adultului gras supraponderal, diabetul adultului normoponderal. In completarea tratamentului cu insulina, in diabet de tip I: diabet instabil, diabet insulino-rezistent.
Mekinist comprimate
Mekinist este un medicament anticanceros utilizat in tratamentul adultilor cu melanom (un tip de cancer de piele) care s-a extins la alte parti ale organismului sau care nu poate fi indepartat pe cale chirurgicala.
Mektovi
Mektovi este un medicament pentru tratarea melanomului (un cancer al pielii) care s-a raspandit sau care nu poate fi inlaturat chirurgical.
MELADININE forte, solutie
Indicatii: Psoriazis, vitiligo.
MELADININE, comprimate
Indicatii: Psoriazis, vitiligo.
MELADININE, solutie
Indicatii: Psoriazis, vitiligo.
MELATONINA (complex cu extract de valeriana)
Indicatii: Reglarea ritmului somn-veghe; in insomnii rebele, insomnii prin schimbarea fusului orar (calatorii cu avionul), oboseala cumulativa, stari depresive tranzitorii, indispozitii pasagere.
Meldoniu Pharmexon 500 mg capsule
Meldoniu Pharmexon 500 mg capsule contine substanta activa meldoniu dihidrat (la care se va face referinta ca meldoniu in cadrul acestui prospect).
MELFALAN, solutie injectabila
Indicatii: Mielom, seminom si metastazele lui, reticulosarcom, angioendoteliom malign, tumori osoase, ascita dupa neoplasmele de ovar.
Melkart 50 mg comprimate
Substanta activa a Melkart contine vildagliptina, care apartine unui grup de medicamente numite ”antidiabetice orale”.
MELKART DUO 50 mg
Substantele active din MELKART DUO, vildagliptin si metformina, apartin unui grup de medicamente numite „antidiabetice orale”.
Melox, comprimate
Indicatii: Tratamentul simptomatic al artritei reumatoide, osteoartritelor dureroase; alte stari inflamatorii.
Meloxicam mcc 15 mg
Indicatii: MELOXICAM 7,5 si 15 mg comprimate, este folosit pentru:
Melphalan Pharmexon 50 mg
Melphalan Pharmexon contine un medicament numit melfalan. Acesta apartine unui grup de medicamente numite citotoxice (denumite de asemenea chimioterapie).
Melutrin 15 mg comprimate orodispersabile
Melutrin apartine grupului de medicamente cunoscute ca medicamente pentru tratamentul dementei.
Memantine Accord
Memantine Accord este un medicament care contine substanta activa memantina.
Memantine LEK
Memantine LEK este un medicament utilizat în tratamentul pacienţilor cu boală Alzheimer moderată până la severă.
Memantine LEK
Memantine LEK este un medicament utilizat în tratamentul pacienţilor cu boală Alzheimer moderată până la severă.
Memantine Merz
Memantine Merz este un medicament care contine substanta activa clorhidrat de memantina, utilizat in boala Alzheimer moderata pana la severa.
Memantine Merz
Memantine Merz se utilizeaza pentru tratarea pacientilor cu boala Alzheimer moderata pana la severa.
Memantine Mylan
Memantine Mylan este un medicament utilizat în tratamentul pacienţilor cu boală Alzheimer.
Memantine ratiopharm
Memantine ratiopharm este un medicament care contine substanta activa clorhidrat de memantina, indicat pentru tratarea pacientilor cu boala Alzheimer moderata pana la severa.
Memelin 25 mg comprimate filmate
Medicamentul dumneavoastra se numeste Memelin. Memelin apartine unei clase de medicamente cunoscute sub numele de inhibitori de aromataza.
Memigmin 10 mg comprimate filmate
Memigmin apartine grupului de medicamente cunoscute ca medicamente pentru tratamentul dementei. Pierderea memoriei in boala Alzheimer este determinata de modificarea transmiterii semnalelor la nivelul creierului.
MemoBoost
Indicatii : Indicat in oboseala psihica cu tulburari de memorie , stress, efort.
MEMOTAL 1 g/5 ml solutie injectabila
Memotal contine substanta activa piracetam. Apartine unui grup de medicamente numite alte psihostimulante si nootrope. Ajuta la imbunatatirea functionarii creierului.
MEMOTAL 400 mg
INDICATII : Infarct cerebral constituit, sechele dupa accidente cerebrovasculare, sindroame post-traumatice, dupa interventii chirurgicale craniene, stari de precoma si coma, dementa senila, alcoolism, vertigo, tulburari de comportament la copii.
Memovist
Memovist este o substanta de contrast pentru imagistica prin rezonanta magnetica (IRM), utilizat pentru proceduri de diagnostic la nivelul creierului, coloanei vertebrale si vaselor de sange.
MENCEVAX AC
Indicatii terapeutice: Mencevax AC este indicat in imunizarea activa a adultilor si copiilor in varsta de peste doi ani fata de meningitele meningococice produse de meningococi de serogrup A sau C.
Menopur, pulbere liofilizanta pentru solutie injectabila
Indicatii: Femei: inducerea ovulatiei. Barbati: stimularea spermatogenezei in caz de hipogonadism hipogonadotrop primar sau secundar.
MenQuadfi
MenQuadfi este un vaccin utilizat pentru a proteja adultii, adolescentii si copiii cu varsta de cel putin 12 luni impotriva bolii meningococice invazive cauzate de patru grupuri ale bacteriei Neisseria meningitidis (grupurile A, C, W si Y)
MENTAT, comprimate
Indicatii: Imbunatatirea deficientelor de memorie; cresterea atentiei si puterii de concentrare; marirea performantelor in procesul de instruire; ameliorarea dificultatilor de vorbire.
Menveo
Menveo se utilizează pentru a proteja adulţii şi adolescenţii în vârstă de 11 ani şi peste împotriva bolii invazive cauzate de patru grupe ale bacteriei N. meningitidis (A, C, W135 şi Y).
Mepact
Mepact este o pulbere din care se prepara o suspensie perfuzabila (picurare în vena).
MEPIDENTAL 30 mg/ml
MEPIDENTAL este un anestezic local (un agent care reduce sau suprima sensibilitatea unei anumite parti a corpului) care apartine subgrupului amide. Acest medicament este utilizat in anesteziile dentare locale pentru tratamente dentare simple.
Mepivastesin, Solutie injectabila
Anestezie locala prin infiltratie si blocarea traiectului nervos. Mepivastesin este indicat pentru extractii simple si pentru prepararea cavitatilor si a bonturilor.
MEPROBAMAT
Indicatii: In tratamentul unor stari de anxietate si tensiune psihica, sindrom psihovegetativ; ca miorelaxant, singur sau in asociere cu un analgezic, in tratamentul spasmului muscular; hipnogen in hiposomnii.
Mepsevii
Mepsevii este un medicament pentru tratamentul mucopolizaharidozei de tip VII (MPS VII, cunoscuta si sub denumirea de sindrom Sly), o boala ereditara cauzata de lipsa unei enzime necesare pentru descompunerea carbohidratilor complecsi cunoscuti ca glicozaminoglicani (GAG).
Mercaptopurine Nova Laboratories
Mercaptopurine Nova Laboratories se utilizează pentru tratamentul copiilor, adolescenilor i adulilor care au leucemie limfoblastică acută.
Mercilon
Indicatii: Contraceptia orala.
MERIOFERT 150 UI
Meriofertse utilizeaza pentru stimularea ovulatiei la femei care nu ovuleaza si care nu au raspuns la alt tratament (citrat de clomifen). Meriofertse utilizeaza pentru a determina dezvoltarea mai multor foliculi (si prin urmare a mai multor ovule) la femei care urmeaza un tratament de fertilitate.
Meriofert PFS
Meriofert PFS se utilizeaza pentru stimularea ovulatiei la femei care nu ovuleaza si care nu au raspuns la alt tratament (citrat de clomifen).
MERONEM, pentru administrare intravenoasa
Indicatii: Meronem i.v. este indicat la adulti si copii in tratamentul urmatoarelor infectii cauzate i.v. una sau mai multe specii bacteriene susceptibile la meropenem: Pneumonii, inclusiv pneumonii nosocomiale; infectii ale tractului urinar;
Meropenem Accord
Meropenem Accord contine substanta activa meropenem si apartine unei clase de medicamente care se numesc antibiotice carbapeneme.
MESALAZINA SOFARFARM 400 mg
MESALAZINA SOFARFARM contine un medicament antiinflamator intestinal numit mesalazina. Este utilizat pentru tratamentul afectiunilor inflamatorii acute si cronice ale intestinului si a colonului: colita ulceroasa, boala Crohn, inflamarea acuta si cronica, la nivelul intestinului subtire si colon.
MESID
Indicatii: Stari inflamatorii dureroase si nedureroase chiar si insotite de febra, in mod special cele care afecteaza sistemul osos si articulatiile.
Mestinon, tablete
Indicatii: Mestinon este folosit in tratamentul miasteniei gravis.
METADON BIOEEL 5 mg
Clorhidratul de metadona, substanta activa din Metadon Bioeel face parte din grupa medicamentelor folosite in dependenta de opioide.
Metalyse
Metalyse este un medicament sub forma de pulbere si solvent din care se obtine o solutie injectabila utilizat in tratamentul infarctului miocardic acut (atac de cord).
METAMIZOL FARMACOM 500 mg
Metamizol Farmacom apartine grupei de medicamente cunoscuta sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene. El amelioreaza durerea si reduce temperatura corpului in caz de febra.
METASPAR
INDICATII TERAPEUTICE : Tratament adjuvant în terapia afectiunilor hepatice acute si cronice (inclusiv steatoza hepatica, ciroza hepatica, ficatul gras alcoolic). Dupa expunerea la substante hepatotoxice medicinale sau industriale.
METASPAR FORTE
INDICATII TERAPEUTICE : Tratament adjuvant în terapia afectiunilor hepatice acute si cronice. Tratamentul steatozei hepatice, al cirozei hepatice, tratamentul ficatului gras alcoolic.
METASTRON 37 MBq
Metastron este un medicament ‘radiofarmaceutic’utilizat doar pentru terapie. Contine o substanta activa denumita ‘clorura de strontiu’.Poate fi utilizat pentru reducerea durerii din oase, care poate sa apara daca aveti cancer de prostata.
METENAMIN
Indicatii: Infectii urinare acute (asociat cu antibiotice); profilaxia recidivelor in infectiile urinare cronice; profilaxia infectiilor urinare in timpul unor manevre urologice (endoscopie, sonda urinara) sau interventii chirurgicale si in tulburarile vezicale neurogene; bacteriurie asimptomatica.
METEOSPASMYL 60 mg/300mg
Meteospasmyl este un medicament pentru tulburari functionale intestinale. Meteospasmyl este indicat adultilor pentru ameliorarea simptomatologiei gastro-intestinale, indusa de acumularea excesiva de gaze in intestin, de exemplu, flatulenta.
Metfogamma 500 mg
Indicatii terapeutice : Metfogamma 500 este indicat in tratamentul diabetului zaharat de tip II, in special la persoane supraponderale, in cazurile in care nu se poate mentine controlul metabolic doar prin dieta si activitate fizica.Metfogamma 500 poate fi administrat concomitent cu sulfonilureice, cu respectarea contraindicatiilor.
METFORMIN AUROBINDO, 850 mg
Metformin Aurobindo contine metformina, un medicament pentru tratamentul diabetului zaharat. Acesta face parte din clasa de medicamente numite biguanide. Insulina este un hormon produs de catre pancreas, hormon care face ca organismul dumneavoastra sa ia glucoza (zahar) din sange.
METFORMIN BMS, antidiabetic oral
Indicatii: Diabet zaharat stabil declansat la maturitate, necomplicat cu cetoze, in special la supraponderali. In cazuri dificile metformin poate fi utilizat in combinatie cu sulfonil-uree producand astfel un efect sinergetic.
Metformin, comprimate filmate
Indicatii: Diabet zaharat non insulino-dependent (de tip 2), in special la pacientii obezi, cand nu se poate exercita un control metabolic eficient numai prin dieta si exercitiu fizic.
Methasan 10 mg/ml
Clorhidratul de metadona, substanta activa din Methasan, este utilizat pentru tratamentul oral de intretinere (tratament de substitutie) in cadrul dependentei de opioide. Methasan reduce simptomele de intrerupere dupa incetarea abuzului de opiacee si elimina dorinta exagerata de opiacee.
METHOFILL 10 mg
Methofill contine substanta activa metotrexat. Metotrexatul este un antimetabolit si un imunosupresor (medicament care afecteaza reproducerea celulelor organismului si reduce activitatea sistemului imunitar).
Methotrexat Ebewe 20 mg/ml
Methotrexat Ebewe este un medicament care interfera cu factorul de crestere al anumitor celule din organism care se inmultesc rapid (medicament antitumoral), scade reactiile nedorite de aparare contra propriului organism (imunosupresor) si are efecte antiinflamatorii. Methotrexat Ebewe este utilizat la pacienti cu - poliartrita reumatoida activa (PR) la adulti.
Methylthioninium chloride Proveblue
Methylthioninium chloride Proveblue se utilizează la adulţi şi copii de toate vârstele ca antidot pentru tratamentul simptomelor methemoglobinemiei cauzate de expunerea la medicamente sau produse chimice.
METILERGOMETRINA MALEAT, drajeuri
Indicatii: in injectii: metroragii ale delivrentei si post-partum, operatii cezariene, metroragii recidivante grave; menoragii severe, atonie uterina, metroragii dupa chiuretaj; pe cale orala: menoragii, metroragii in afara sarcinii.
METILERGOMETRINA MALEAT, solutie injectabila
Indicatii: in injectii: metroragii ale delivrentei si post-partum, operatii cezariene, metroragii recidivante grave; menoragii severe, atonie uterina, metroragii dupa chiuretaj; pe cale orala: menoragii, metroragii in afara sarcinii.
METILERGOMETRINA MALEAT, solutie interna
Indicatii: in injectii: metroragii ale delivrentei si post-partum, operatii cezariene, metroragii recidivante grave; menoragii severe, atonie uterina, metroragii dupa chiuretaj; pe cale orala: menoragii, metroragii in afara sarcinii.
METILTESTOSTERON
Indicatii: Aceleasi ca pentru Testosteron.
METILTIOURACIL
Indicatii: Boala Basedow, forme usoare sau moderate, la bolnavi sub 40 de ani, in absenta gusii voluminoase sau a tulburarilor cardiace grave, ca si in toate situatiile in care nu este posibila administrarea radioiodului sau tiroidectomia; pentru pregatirea tiroidectomiei si ca medicatie adjuvanta a radioterapiei.
Metiprego 4 mg comprimate masticabile
Metiprego este un un antagonist al receptorilor pentru leucotriene care blocheaza efectul substantelor numite leucotriene. Leucotrienele determina ingustarea si inflamarea cailor aeriene din plamani.
METOCLOPRAMID, comprimate
Indicatii: Greata si voma (postoperator, in cadrul bolii de iradiatie, provocate de medicamente), sughit, esofagita de reflux, staza gastrica, dispepsie, flatulenta, migrene; pentru usurarea tubajului duodenal si pentru examenul radiologic gastrointestinal.
METOCLOPRAMID, fiole
Indicatii: Greata si voma (postoperator, in cadrul bolii de iradiatie, provocate de medicamente), sughit, esofagita de reflux, staza gastrica, dispepsie, flatulenta, migrene; pentru usurarea tubajului duodenal si pentru examenul radiologic gastrointestinal.
Metoclopramid, sirop
Indicatii: Profilaxia si tratamentul starilor de greata si voma; tratamentul tulburarilor de motilitate ale portiunii superioare a tractului gastrointestinal;
METOCLOPRAMID, solutie interna
Indicatii: Greata si voma (postoperator, in cadrul bolii de iradiatie, provocate de medicamente), sughit, esofagita de reflux, staza gastrica, dispepsie, flatulenta, migrene; pentru usurarea tubajului duodenal si pentru examenul radiologic gastrointestinal.
METOCLOPRAMID, solutie pediatrica uz intern
Indicatii: Greturi si varsaturi de diferite cauze (digestive, nervoase, medicamentoase, postoperator); Diskinezii gastro-intestinale si biliare (dispepsie, hipermobilitate gastrica, spasme pilorice, colici etc.); Unele forme de anorexie constitutionala; Pentru facilitatea tubajului duodenal si a examenului radiologic al tubului digestiv.
METOCLOPRAMID, supozitoare
Indicatii: Greata si voma (postoperator, in cadrul bolii de iradiatie, provocate de medicamente), sughit, esofagita de reflux, staza gastrica, dispepsie, flatulenta, migrene; pentru usurarea tubajului duodenal si pentru examenul radiologic gastrointestinal.
Metoject 50 mg
Metoject contine metotrexat ca substanta activa.
METOJECT PEN 17,5 mg
Metoject PEN este indicat pentru tratamentul - artritei reumatoide active la pacientii adulti. - formelor poliartritice de artrita juvenila idiopatica severa, activa, atunci cand raspunsul la medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) a fost inadecvat.
Metopirone 250 mg
Metopirone contine 250 mg de metirapona. Metirapona apartine unui grup de medicamente cunoscute ca teste pentru evaluarea functiei hipofizare.
METOPROLOL 100 mg, Comprimate
INDICATII TERAPEUTICE : hipertensiune arteriala; profilaxia crizelor de angina de efort; infarct miocardic acut: tratament de inlocuire a metoprololului introdus intravenous; tratament de lunga durata dupa infarct miocardic (scaderea mortalitatii); manifestari functionale cardiace: eretism cardiac.
Metoprolol retard Terapia 100 mg comprimate cu eliberare prelungita
Metoprololul apartine unui grup de medicamente numite beta-blocante.
Metoprolol tartrat Aurobindo 50 mg comprimate filmate
Metoprolol tartrat Aurobindo contine metoprolol tartrat, care apartine unui grup de medicamente numite beta blocante.
Metorthrit 10 mg/ml
Metorthrit contine substanta activa numita metotrexat care actioneaza prin: - reducerea inflamatiei sau a tumefierii, si prin - reducerea activitatii sistemului imunitar
MetoSuccinat Sandoz 95 mg
Succinatul de metoprolol, substanta activa din MetoSuccinat Sandoz, blocheaza anumiti receptori betaadrenergici din organism, in special la nivel cardiac (beta-blocant selectiv).
METOTREXAT, comprimate
Indicatii: Metotrexat prezinta o specificitate deosebit de ridicata fata de corioepiteliom, in care asigura un procent ridicat de vindecari, chiar in stadii avansate. Mai este indicat in limfosarcoame (in special la copii), in unele tumori inoperabile ale capului si gatului, de asemenea, in mycosis fungoides.
METOTREXAT, pulbere liofilizata pentru solutie injectabila
Indicatii: Metotrexat prezinta o specificitate deosebit de ridicata fata de corioepiteliom, in care asigura un procent ridicat de vindecari, chiar in stadii avansate. Mai este indicat in limfosarcoame (in special la copii), in unele tumori inoperabile ale capului si gatului, de asemenea, in mycosis fungoides.
METRONIDAZOL, comprimate orale
Indicatii: Tricomoniaza vaginala si uretrala, lambliaza, dizenterie hepatica si abcese hepatice amebiene, infectii cu anaerobi.
METRONIDAZOL, solutie perfuzabila
Indicatii: Stari septice grave datorate anaerobilor, cu sau fara asocierea altor germeni (septicemii postavortum, abces cerebral, pneumonie necrozanta, osteomielita, abces pelvin, peritonita, infectii postinterventii chirurgicale etc).
METRONIDAZOL, supozitoare
Indicatii: Profilactic in prevenirea infectiilor cu anaerobi survenite postoperator (interventii chirurgicale pe intestin, aparat urinar sau genital etc.) la bolnavii cu risc crescut (varstnici, tare matabolice etc.). Curativ in infectii cu bacterii anaerobe cu sau fara asocieri de alti germeni, osteomielite, sinuzite, otite, abcese mamare etc.
Metroruboril Crema
Datorita metronidazolului din compozitie, este indicat in toate cazurile ce incrimineaza prezenta Demodex Folliculorum &:
MEVACOR
Indicatii: Scaderea nivelurilor crescute ale colesterolului total si ale LDL-colesterolului la pacientii cu hipercolestrolemie primara, cand raspunsul la dieta sau alte masuri nefarmacologice a fost inadecvat.
MEXITIL, capsule
Indicatii: Aritmii ventriculare, in functie de gravitatea simptomelor si/sau dupa gradul de amenintare a vietii pacientului, hotaratoare fiind decizia medicului.
MEXITIL, fiole
Indicatii: Aritmii ventriculare, in functie de gravitatea simptomelor si/sau dupa gradul de amenintare a vietii pacientului, hotaratoare fiind decizia medicului.
Mezavant 1200 mg comprimate
Mezavant comprimate gastrorezistente cu eliberare prelungita contin mesalazina, un medicament antiinflamator pentru tratamentul colitei ulcerative.
MEZYM forte
Indicatii: In tulburari ale functiei exocrine a pancreasului produse de o pancreatita cronica, mucoviscidoza, tulburari de nutritie, meteorism si complexul simptomatic Roemheldscher;
MIACALCIC, solutie injectabila
Indicatii: Osteoporoza: stadiile precoce si avansate ale osteoporozei de postmenopauza; osteoporoza de varsta; osteoporoza secundara, ex. provocata de terapie cu corticosteroizi sau de imobilizare la pat.
MIACALCIC, spray nazal
Indicatii: Osteoporoza: stadiile precoce si avansate ale osteoporozei de postmenopauza; osteoporoza de varsta; osteoporoza secundara, ex. provocata de terapie cu corticosteroizi sau de imobilizare la pat.
MIALGIN
Indicatii: Dureri puternice in colici (asociat cu antispastice), infarct miocardic acut, cancer, dureri postoperatorii, pregatirea anesteziei generale si a interventiilor chirurgicale, analgezia obstetricala (in special in prezenta contractiilor uterine); poate fi util in edemul pulmonar acut.
MIANSAN
Indicatii: Boala depresiva.
MIANSERIN, Drajeuri
Indicatii terapeutice: Mianserin se recomanda in tratamentul depresiilor.
Micafungin Rompharm 50 mg pulbere pentru solutie perfuzabila
Micafungin Rompharm contine substanta activa micafungina. Micafungin Rompharm este un medicament denumit antifungic deoarece este folosit pentru tratamentul infectiilor determinate de celule fungice.
MICARDIS, comprimate
Indicatii : Tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale.
MicardisPlus
MicardisPlus se utilizeaza la pacientii cu hipertensiune esentiala (tensiune arteriala ridicata), care nu este controlata adecvat numai cu telmisartan.
Micetal, crema
Actiune terapeutica: antifungice pentru uz topic derivati de imidazol si triazol
Micofenolat mofetil TEVA 250 mg capsule
Micofenolat mofetil TEVA este un medicament utilizat pentru a suprima activitatea imunitara.
Micogal 100 mg capsule
Micogal contine o substanta activa numita itraconazol. Aceasta apartine unui grup de substante numite „antifungice”.
MICONAL ECOBI
Indicatii : Crema dermatologica 2%: tratamentul local al infectiilor cutanate si ale unghiei provocate de dermatofiti sau Candida. Crema ginecologica 2%, ovule vaginale 50 mg, capsule vaginale 1 200 mg, lavanda vaginala 0,2%: tratamentul infectiilor fungice vaginale sau vulvo-vaginale în special cu Candida.
MICONAL ECOBI LAVANDA VAGINALA
Indicatii : Crema dermatologica 2%: tratamentul local al infectiilor cutanate si ale unghiei provocate de dermatofiti sau Candida. Crema ginecologica 2%, ovule vaginale 50 mg, capsule vaginale 1 200 mg, lavanda vaginala 0,2%: tratamentul infectiilor fungice vaginale sau vulvo-vaginale în special cu Candida.
Miconal, capsule vaginale
Indicatii: Tratamentul vulvovaginitelor micotice (in special candidozice) suprainfectate sau nu de o flora bacteriana grampozitiva.
MICONAZOL, comprimate orale
Indicatii: Antifungic cu spectru larg, antibacterian fata de germenii grampozitivi; administrat oral este eficace in candidoze digestive; introdus intravaginal este eficace in vulvovaginite micotice, simple si suprainfectate.
MICONAZOL, comprimate vaginale
Indicatii: Antifungic cu spectru larg, antibacterian fata de germenii grampozitivi; administrat oral este eficace in candidoze digestive; introdus intravaginal este eficace in vulvovaginite micotice, simple si suprainfectate.
MICROGYNON 21
Proprietati: Administrarea de Microgynon 21, conform instructiunilor, ofera protectie fata de instalarea unei sarcini prin mai multe modalitati si anume: ovulele capabile sa fie fecundate nu mai ajung la maturatie, iar mucusul cervical este modificat in sensul ca nu mai permite ascensiunea spermatozoizilor.
Microlax
Microlaxsolutie rectala se incadreaza intr-o grupa de medicamente denumite laxative. Aceste medicamente inmoaie scaunul si declanseaza reflexul de evacuare (defecare). Microlax solutie rectala este utilizat pentru tratarea constipatiei ocazionale.
MICROSER®
INDICATII TERAPEUTICE : Stari patologice provocate de deficitul microcirculatiei la nivelul labirintului : sindrom Meniere, vertij de alte etiologii .
MICTONORM
Indicatii: In tratamentul simptomatic al tulburarilor vezicii urinare in faza de colectare si depozitare; hiperfunctia si instabilitatea musculaturii vezicii urinare; senzatia imperioasa de mictiune frecventa de cauza patologica cu sau fara pierderi de urina;
Midazolam, solutie injectabila
Indicatii: Oral: Tulburari ale ritmului somnului si insomnie.
Midiana Zilnic 3 mg
- Midiana Zilnic este un comprimat contraceptiv si este utilizat pentru a preveni sarcina.
Midora 400 mg comprimate filmate
Midora contine o substanta activa numita amisulprida. Aceasta apartine unui grup de medicamente numit „antipsihotice”. Midora este utilizata pentru tratamentul unei boli numita schizofrenie.
Mifegyne 200 mg comprimate
Mifegyne este un antihormon care actioneaza prin blocarea efectelor progesteronului, un hormon necesar pentru continuarea sarcinii.
Mifepristona Linepharma 200 mg
Mifepristona Linepharma este un antihormon care actioneaza prin blocarea efectelor progesteronului, un hormon necesar pentru continuarea sarcinii. Prin urmare, Mifepristona Linepharma poate determina intreruperea sarcinii.
MIG pediatric 20 mg/ml
MIG pediatric este un medicament antiinflamator si analgezic (calmant) (antiinflamator nesteroidian, AINS), cu efecte de scadere a febrei (antipiretic).
MIG-400
MIG-400 este un medicament antiinflamator si analgezic (antiinflamator nesteroidian, AINS) care scade febra (antipiretic). MIG-400 se utilizeaza in tratamentul simptomatic al durerii usoare pana la moderat severe si febrei.
Miglasen 0,18 mg comprimate
Miglasen apartine unui grup de medicamente cunoscute ca agonisti de dopamina, care stimuleaza receptorii de dopamina de la nivelul creierului indicat in tratamentul simptomelor formei primare a bolii Parkinson.
Miglustat Dipharma
Miglustat Dipharma se utilizeaza pentru a trata doua boli ereditare care afecteaza modul in care organismul gestioneaza grasimile.
Miglustat Gen.Orph
Miglustat Gen.Orph se utilizeaza pentru a trata doua boli ereditare care afecteaza modul in care organismul gestioneaza grasimile.
MILGAMMA - N
Indicatii : Afectiuni neurologice inflamatorii si dureroase ca de ex. polineuropatia diabetica si alcoolica, migrena, contractii musculare dureroase (sindroame radiculare, sindrom de coasta cervicala, sindrom umar-mana) herpes zoster, pareza faciala, în convalescenta si geriatrie.
Milgamma 100 mg + 100 mg drajeuri
Benfotiamina reprezinta forma liposolubila a vitaminei B1. Aceasta substanta este mult mai bine absorbita la nivelul corpului comparativ cu cantitati egale de vitamina B1 hidrosolubila.
Milgamma NA solutie injectabila
Milgamma NA este un medicament ce contine doua substante active: clorhidrat de tiamina (vitamina B1) si clorhidrat de piridoxina (vitamina B6).
MILK OF MAGNESIA, comprimate
Indicatii: Hiperaciditate gastrica, flatulenta deficitara.
MILK OF MAGNESIA, suspensie uz intern
Indicatii: Hiperaciditate gastrica, flatulenta, constipatie.
Milligest drajeuri
Indicatii: Milligest are o compozitie trifazica, de tip combinat, cu o doza foarte mica de hormoni, folia fiind organizata pe trei culori, fiecare dintre acestea continand doze hormonale diferite pentru a mima foarte bine transformarile naturale din corpul fiecareia dintre noi pe parcursul unui ciclu lunar.
MILTEX
Indicatii: Modificari cutanate maligne in cancerul de san (colonii de suprafata sau/si nodulare mici in zona sau in afara zonei operate prima data) atata timp cat nu s-a obtinut sau se lasa asteptat un rezultat dupa operatie, iradiere, terapie hormonala sau chimioterapie la nivel cutanat,
Milumil 1 cu Prebiotice
Indicatii: Milumil 1 este adecvat : Ca hrana unica de la primul biberon, cand mama nu poate alapta.
Milumil 2 cu prebiotice
Indicatii: Milumil 2 cu gust imbunatatit este laptele de continuare ideal dupa luna a 4-a.
Milumil 3 cu probiotice
Indicatii: In continuarea formulei de lapte Milumil 2 sau a oricarei alte formule de continuare
MILURIT, Comprimate
Indicatii terapeutice: Guta. Tratamentul concentratiilor plasmatice mari de acid uric de etiologie necunoscuta.
Mimpara
Mimpara este un medicament care contine substanta activa cinacalcet. Se prezinta sub forma de comprimate ovale de culoare verde deschis (30, 60 sau 90 mg).
Minceur 24
Indicatii: Comprimatul pentru zi ajuta la arderea grasimilor si dreneaza in profunzime. Comprimatul pentru seara reduce stocarea grasimilor si fortifica silueta.
MINCORTID
Indicatii: Medicatie de substitutie in insuficienta suprarenala primara sau secundara (ca suplimentare a injectiilor cu cortizon acetat sau hidrocortizon) - crize addisoniene acute, panhipopituitarism cu insuficienta mineralcorticoida, sindrom malign si forme grave ale bolilor infectioase;
MINIDIAB
Indicatii: Diabetul zaharat aparut la maturitate care nu poate fi controlat numai prin dieta.
MINIDIAB, comprimate
Indicatii: Diabetul zaharat de maturitate care nu se poate trata numai prin dieta.
MINIPRESS
Indicatii: Hipertensiunea: Minipress este indicat in tratamentul tuturor stadiilor hipertensiunii arteriale esentiale si al tuturor stadiilor hipertensiunii secundare de etiologie variata. Poate fi folosit ca agent initial, singur, sau poate fi folosit in combinatie cu un diuretic sau alti agenti antihipertensivi.
MINIRIN 0,1 mg comprimate
MINIRIN apartine grupului de medicamente numite hormoni ai lobului posterior hipofizar;
Minirin Melt
MINIRIN MELT apartine grupului de medicamente numite hormoni ai lobului posterior hipofizar.
Miniten 25, 50, comprimate
Actiune terapeutica: antihipertensiv ace inhibitor
MINORGA 20 mg/ml
Minorga 20 mg/ml, solutie cutanata contine minoxidil la concentratia de 20 mg pe ml. Minorga 20 mg/ml, solutie cutanata este un medicament sub forma lichida, pentru aplicarea directa pe pielea capului.
MINOZ EP 100 mg
Minoz EP contine un medicament numit minociclina. Acesta apartine unui grup de medicamente numit tetracicline.
Minoz MR 100 mg
Minoz MR conţine un medicament numit clorhidrat de minociclină. Acesta aparţine unui grup de medicamente numit tetracicline.
MINTEZOL, suspensie
Indicatii: Mintezol este indicat ca tratament in: strongiloidoza, larva migrans cutanata (eruptie serpiginoasa), dracunculoza, larva migrans viscerala. Mintezol este de asemenea indicat pentru ameliorarea simptomelor si febrei in trichineloza, in timpul fazei invazive a bolii.
MINTEZOL, tablete
Mintezol (tiabendazol, MSD), un antihelmintic, este eficace in tratamentul diverselor infectii cu nematode la om. Mintezol asigura un tratament sistemic impotriva larvei migrans cutanata si larvei migrans viscerala. De asemenea, este eficient ca tratament oral pentru Dracunculus medinensis.
MIO-AAS 75 mg
Mio-AAS contine acid acetilsalicilic, care atunci cand este administrat in doze mici apartine unui grup de medicamente numit antitrombotice, antiagregante plachetare.Mio-AAS se utilizeaza pentru a reduce riscul formarii cheagurilor de sange.
MIOCARVIL 6,25 mg, 12,5 mg si 25 mg, comprimate
Indicatii: Hipertensiune arteriala esentiala. Angina pectorala cronica stabila.
MIOCOR
Indicatii : Deficiente primare si secundare de carnitina, suferinta metabolica a miocardului în stari ischemice.
MIOFILIN, capsule
Indicatii: Astm esential, dispnee astmatiforma de origini diverse.
MIOFILIN, solutie injectabila
Indicatii: Astm esential, dispnee astmatiforma de origini diverse.
MIORITMIN
Indicatii : Profilaxia si tratamentul aritmiilor ventriculare severe recurente - prevenirea si suprimarea recidivelor aritmiilor ventriculare cu potential de evolutie letal, cum sunt tahicardia ventriculara instabila hemodinamic, fibrilatia ventriculara.
MIOSTAT
Indicatii: In cursul interventiilor chirurgicale, ca miotic.
MIOSTIN, comprimate
Indicatii: Miastenia grava, atat ca test de diagnostic cat si ca tratament simptomatic. Antagonist al d-tubocurarinei si al derivatului sau metil. Ileus paralitic postoperator. Retentie urinara postoperatorie. Tulburari vasculare periferice (sindrom Raynaud, tromboangeita obliteranta).
MIOSTIN, solutie injectabila
Indicatii: Miastenia gravis (inclusiv in forma neonatala) - folosita de asemenea ca alternativa a edrofoniului in diagnosticul miasteniei gravis; pareze si paralizii diverse (postdifterice, postmielitice) ca tratament adjuvant;
MIPROSEPT
Util in tratamentul topic al proceselor inflamatorii ale mucoasei ano-rectale (de exemplu in caz de fisuri anale si hemoroizi).
Miracare - Test HIV
Testul MiraCare Rapid HIV Antibody este un test imunologic calitativ de unica folosinta pentru detectarea de anticorpi contra virusului imunodeficientei umane (SIDA) tip 1 şi tip 2 în ser uman, plasma, sau sange integral.
Mirapexin
Mirapexin este un medicament care contine substanta activa pramipexol.
MIRCERA
MIRCERA este folosit pentru tratarea anemiei (numar redus de celule rosii in sange) la pacientii cu insuficienta renala cronica (scaderea progresiva, pe termen lung, a capacitatii rinichilor de a functiona in mod corespunzator).
MIRENIL RETARD, fiole
Indicatii: In psihiatrie: schizofrenie mai ales forme catatonice si paranoide, stari depresive anxioase, agitatie psihomotorie. In epilepsie cu diferite manifestari psihice. Ca tranchilizant in diferite stari de anxietate din sindromul nevrotic cu fenomene obsesivo fobice.
MIRENIL, drajeuri
Indicatii: In toate cazurile de schizofrenie incluzand si sindroamele mixte schizofrenico-depresive. Se recomanda in tratamentul psihozelor insotite de inhibari, in tratarea starilor de tensiune si anxietate, in sindroame neurotice si psihomatice certe si in tratarea psihozelor senile insotite de stari de teama si anxietate.
MIRENIL, fiole
Indicatii: In toate formele de schizofrenie, incluzand si psihozele mixte schizofrenico-depresive. Se recomanda in psihoze insotite de inhibare, tensiune marcanta, neliniste si anxietate, in sindroame cert neuronice si psihomatice, cat si in tulburari de senilitate insotite de stari de neliniste si anxietate.
MIRTAZAPINA AUROBINDO 30 mg
Mirtazapina Aurobindo apartine grupului de medicamente numite antidepresive. Mirtazapina Aurobindo este utilizat pentru tratamentul depresiei la adulti. Mirtazapina va incepe sa actioneze dupa 1-2 saptamani.
Mirtilene
Indicatii: Fiecare capsula de Mirtilene Sifi contine 25 mg de antocianozida extrasa din afine negre (Vaccinium myrtillus), 10 mg de beta-caroten (provitamina A) si 40 mg de alfa-tocoferol acetat (vitamina E).
Mirvaso gel
Mirvaso este un medicament care contine substanta activa tartrat de brimonidina, indicat in tratamentul eritemului facial la pacientii adulti cu acnee rozacee.
MIRZATEN Q-TAB 15 mg
Mirzaten Q-Tab apartine unui grup de medicamente numite antidepresive. Mirzaten Q-Tab este utilizat pentru tratamentul depresiei la adulti. Efectele favorabile apar dupa 1-2 saptamani de tratament.
Mirzaten® 15 mg, 30 mg, 45 mg
Indicatii : Mirzaten apartine unui grup de medicamente numit antidepresive, utilizate pentru tratamentul depresiei. Depresia este asociata cu un deficit al cantitatii substantelor cu rol de neurotransmitator la nivelul creierului (serotonina si noradrenalina).
MISODEL 200 micrograme
Misodel contine substanta activa misoprostol. Misodel este utilizat pentru a ajuta la inceperea procesului nasterii din a 36-a saptamana de sarcina. Misoprostol apartine unei grupe de medicamente numite prostaglandine.
Misone 400 micrograme, Comprimate
Comprimatele Misone contin misoprostol, care este similar unei substante chimice numite „prostaglandina” pe care organismul dumneavoastra o produce in mod natural. Misone provoaca avortul medicamentos.
MISTABRON
Indicatii, mod de administrare: In bronsite cronice obstructive, astmatiforme, emfizematoase, bronsiectazii, mucoviscidoza: se administreaza in aerosoli, cate 1-2 fiole (10-20 ml) de 1-4 ori/zi, dupa nevoie.
MISYO 10 mg/ml
Acest medicament contine clorhidrat de metadona , care apartine unui grup de medicamente denumite analgezice narcotice. Este utilizat pentru tratamentul adictiei, pentru a reduce simptomele de intrerupere.
MITOMICINA ACCORD 40 mg
Mitomicina este un medicament folosit in tratamentul cancerului, adica un medicament care impiedica sau intarzie considerabil diviziunea celulelor active, prin influentarea metabolismului lor in diferite moduri.
MIVACRON, injectii
Utilizare: Mivacron este un agent blocant neuromuscular nedepolarizant, inalt selectiv, cu actiune de scurta durata, cu un profil de recuperare rapid. Mivacron este utilizat ca adjuvant al anesteziei generale, pentru relaxarea muschilor scheletici si pentru a facilita intubarea traheala si ventilatia mecanica.
MOBILAT
Mobilat este indicat pentru tratamentul simptomatic al manifestarilor reumatismale la nivel muscular, starii de tensiune musculara, periartritei scapulohumerale, tendovaginitei, inflamatiilor articulare, entorselor si contuziilor. De asemenea, este indicat ca adjuvant in tratamentul reumatismului articular grav si osteoartritelor.
MODAFEN HOT DRINK 650 mg/10mg
Contine doua substante active: paracetamol, care amelioreaza durerea si va scade temperatura cand aveti febra; clorhidrat de fenilefrina, un decongestionant care va desfunda nasul si sinusurile, ajutandu-va sa respirati mai usor. Actioneaza asupra simptomelor de raceala si gripa.
MODAFEN, Comprimate filmate
Indicatii terapeutice : Modafen este indicat ca tratament simptomatic cu durata scurta în caz de infectii acute ale tractului respirator superior: congestie nazala si/sau sinusala cu cefalee si febra, rinita acuta, sinuzita, viroza respiratorie si gripa, inflamatia acuta a trompei lui Eustachio (senzatia de înfundare a urechii),
Moderiba 400 mg comprimate filmate
Ribavirina, care este substanta activa antivirala a Moderiba, inhiba multiplicarea unui numar mare de tipuri de virusuri, incluzand virusurile hepatitei C (care pot cauza o infectie a ficatului denumita hepatita C).
Modigraf
Modigraf este un medicament care contine substanta activa tacrolimus.
MODURETIC
Indicatii: Moduretic este indicat la pacientii la care se suspecteaza sau se anticipeaza depletia de potasiu. Moduretic, combinatie de amilorid HCl si hidroclorotiazida, reduce posibilitatea pierderilor excesive de potasiu la pacientii supusi unei diureze masive pe perioade lungi de timp.
MODUSTATINE 0,250 mg, pulvere liofilizata
Indicatii: Examinarea radiologica pe cale superioara a stomacului, duodenului si a intestinului gros, in special: duodenografie hipotonica, explorarea jejunala in hipotonie imediat consecutiva unui examen radiologic gastroduodenal standard.
Moduxin MR 35 mg, comprimate filmate cu eliberare prelungita
Indicatii: Cardiologie: Prevenirea crizelor de angina pectorala.
Mofil 400 mg comprimate filmate
Mofil contine substanta activa moxifloxacina, care apartine unui grup de antibiotice numite fluorochinolone.
Moflaxa 400 mg
Moflaxa contine substanta activa moxifloxacina, ce apartine unui grup de antibiotice numite fluorochinolone.
Molaxole pulbere pentru solutie orala
Molaxole va ajuta sa aveti un tranzit intestinal confortabil, chiar daca ati fost constipat pentru o perioada lunga de timp.
MOLDAMIN, flacoane a 1200000 UI
Indicatii: Infectii streptococice (scarlatina, angine, faringite), forme usoare. Profilaxia reumatismului Bouillaud. Sifilis recent si tardiv. Profilaxia sifilisului.
MOLDAMIN, flacoane a 600000 UI
Indicatii profilactice: Moldaminul este indicat in prevenirea infectiilor cu streptococ hemolitic (scarlatina, angine, reumatism Sokolski-Bouillaud), precum si in sifilis.
MOMETAZONA ATB 1 mg/g
Mometazona Atb face parte dintr-o grupa de medicamente numita corticosteroizi topici. Este clasificat ca si corticosteroid cu potenta mare. Aceste medicamente se aplica pe suprafata pielii pentru a reduce roseata si mancarimea determinate de anumite afectiuni de la nivelul pielii.
MONIYOT-131 14,8-3700 MBq/ml solutie orala pentru uz terapeutic
Acest medicament este un medicament radiofarmaceutic utilizat doar in scop terapeutic.
MONIYOT-131 capsule T
Acest medicament este un produs radiofarmaceutic utilizat doar in scop terapeutic.
Monkasta 10 mg comprimate filmate
Substanta activa din comprimatele de Monkasta 10 mg este montelukast, care este un antagonist al receptorilor pentru leucotriene.
Monlucare 10 mg comprimate filmate
Monlucare este un antagonist al receptorilor pentru leucotriene care blocheaza substantele chimice denumite leucotriene.
MONO MAYCOR
Indicatii: Cardiopatie ischemica
Monofer 100 mg/ml solutie injectabila
Monofer contine o combinatie de fier si izomaltoza 1000 (un lant de molecule de zahar).
MONONITRON EP 60 mg
INDICATII TERAPEUTICE : Tratamentul profilactic al crizelor anginoase. Tratamentul adjuvant al insuficientei cardiace stangi sau globale, în asociere cu alte tratamente uzuale.
MONOPOST 50 micrograme/ml picaturi oftalmice
MONOPOST apartine unui grup de medicamente cunoscut sub denumirea de prostaglandine, fiind indicat in glaucomul cu unghi deschis.
MONOPRIL
Indicatii terapeutice: Monopril-ul este indicat pentru tratamentul hipertensiunii. Monopril-ul poate fi utilizat singur sau in combinatie cu alti agenti antihipertensivi; este benefica asocierea Monopril-ului cu un diuretic.
MONOTARD HM
Indicatii: Diabet Zaharat.
MONOTARD MC
Indicatii: Diabet Zaharat.
MONOXID DE AZOT MESSER 800 PPM (V/V)
Monoxidul de azot Messer contine monoxid de azot, un gaz utilizat pentru tratamentul nou-nascutilor cu insuficienta pulmonara asociata unei tensiuni arteriale ridicate la nivelul plamanilor, o afectiune cunoscuta sub numele de insuficienta respiratorie hipoxica.
MONTEK 10-40 GBQ
Acest medicament este un medicament radiofarmaceutic utilizat numai in scop de diagnostic. MONTEK este un generator de technetiu (99mTc) , adica un dispozitiv care se utilizeaza pentru obtinerea solutiei injectabile de pertechnetat de sodiu (99mTc).
MONTELUKAST BGP 10 mg comprimate filmate
Montelukast BGP este un antagonist al receptorilor leucotrienici care blocheaza substante denumite leucotriene.
Monural, plicuri
Indicatii: Monural este indicat in tratamentul infectiilor acute necomplicate ale tractului urinar inferior determinate de germeni sensibili la fosfomicina.
MORADOL
Indicatii: Analgezie postoperatorie, pentru combaterea durerilor in afectiunile maligne si dureri posttraumatice, ca premedicatie pentru anestezia generala.
MORFINA
Indicatii: Adulti: dureri neoplazice si tabetice; intoxicatie cu Atropina; edem pulmonar acut, infarct (cu prudenta). Copii: se foloseste la urgente in caz de extrema necesitate.
MORFINA CU ATROPINA
Indicatii: Adulti: dureri neoplazice; dureri postoperatorii; dureri tabetice; eclampsie; edem pulmonar acut; colici biliare si renale. Copii: se foloseste la urgenta in caz de extrema necesitate la copii 3-15 ani, mai ales la prima administrare.
MORFINA ZENTIVA 20 mg/ml
MORFINA ZENTIVA face parte din grupa medicamentelor analgezice, alcaloizi naturali din opiu, derivati morfinici. MORFINA ZENTIVA se utilizeaza in tratamentul durerilor acute (dureri post-operatorii; edem pulmonar acut; infarct miocardic ).
MOROXIDIN
Indicatii: Virustatic folosit in infectiile herpetice - herpes, zona.
MORUAT DE SODIU
Indicatii: Varice primitive superficiale, mici si mijlocii.
Motilium lingual, liofilizant oral
Indicatii: Sindromul dispeptic complex (golire gastrica intarziata, reflux gastro-esofagian si esofagite). Greata si voma (indicatie specifica este greata si voma provocata de antagonisti ai dopaminei).
MOTILIUM, granule efervescente
Indicatii: Simptomul dispeptic complex care este adesea asociat cu golire gastrica intarziata, reflux gastroesofagian si esofagite: senzatie de distensie epigastrica si abdominala, dureri la nivelul abdomenului superior; borborisme, eructatii, flatulenta;
MOTILIUM, supozitoare
Indicatii: Simptomul dispeptic complex care este adesea asociat cu golire gastrica intarziata, reflux gastroesofagian si esofagite: senzatie de distensie epigastrica si abdominala, dureri la nivelul abdomenului superior;
MOTILIUM, suspensie orala
Indicatii: Simptomul dispeptic complex care este adesea asociat cu golire gastrica intarziata, reflux gastroesofagian si esofagite: senzatie de distensie epigastrica si abdominala, dureri la nivelul abdomenului superior; borborisme, eructatii, flatulenta;
MOTILIUM, tablete
Indicatii: Simptomul dispeptic complex care este adesea asociat cu golire gastrica intarziata, reflux gastroesofagian si esofagite: senzatie de distensie epigastrica si abdominala, dureri la nivelul abdomenului superior; borborisme, eructatii, flatulenta;
MOVALIS
Indicatii : Movalis este un antiinflamator indicat pentru tratamentul simptomatic al artritei reumatoide, tratamentul simptomatic al osteoartritelor dureroase (artroze, boli degenerative ale articulatiilor); alte stari inflamatorii.
MOVALIS, supozitoare
Indicatii: Movalis este un antiinflamator indicat pentru tratamentul simptomatic al artritei reumatoide, tratamentul simptomatic al osteoartritelor dureroase (artroze, boli degenerative ale articulatiilor); alte stari inflamatorii.
Moventig comprimate
Moventig este un medicament pentru adulti, folosit pentru tratarea constipatiei cauzate de medicamentele analgezice denumite opioide.
MOVIPREP
MOVIPREP este un laxativ cu aroma de lamaie, continut in patru plicuri. Exista doua plicuri mari („plic A”) si doua plicuri mici („plic B”). Aveti nevoie de toate aceste plicuri pentru un tratament. MOVIPREP este destinat adultilor pentru a curata intestinele pentru ca acestea sa fie pregatite pentru examinare.
Movymia
Movymia este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea osteoporozei (o boala care fragilizeaza oasele).
MOXIFLOXACINA AUROBINDO 400 mg
Moxifloxacina Aurobindo contine substanta activa moxifloxacina, ce apartine unui grup de antibiotice, numite fluorochinolone. Moxifloxacina Aurobindo actioneaza prin omorarea bacteriilor care provoaca infectii, in cazul in care acestea sunt determinate de bacterii sensibile la substanta activa, moxifloxacina.
MOXILEN, sirop
Indicatii: Moxilen este utilizat in tratamentul infectiilor de natura bacteriana: infectii ale tractului respirator superior, otita medie, bronsita acuta, bronsita cronica, pneumonie, uretrita, cistita, pielonefrita, bacteriurie in sarcina, gonoree, infectii ale pielii si tesuturilor moi.
Moxitor 400 mg comprimate filmate
Moxitor contine substanta activa, moxifloxacina, care apartine unui grup de antibiotice numite fluorochinolone.
Moxogamma 0,2; 0,3; 0,4
Indicatii terapeutice : Hipertensiune esentiala usoara sau moderata.
Moytor 75 mg comprimate filmate
Moytor apartine unei clase de medicamente numite antiagregante plachetare. Plachetele sanguine (trombocitele) sunt celule foarte mici din sange, mai mici decat globulele rosii sau albe, care se lipesc intre ele (se agrega) in timpul formarii unui cheag de sange.
Mozobil
Mozobil este o solutie injectabila care contine substanta activa plerixafor.
MST Continus, comprimate filmate cu eliberare modificata
Indicatii: Tratamentul durerilor severe si refractare.
MUCOFALK apple, granule
Indicatii: Constipatie habituala (constipatia functionala cronica), afectiuni in care se doreste o activare a peristaltismului si o inmuiere a bolului fecal, de exemplu: fisuri anale, hemoroizi, dupa chirurgia rectala sau anala si in timpul sarcinii;
MUCOFALK orange, granule
Indicatii: Constipatie habituala (constipatia functionala cronica), afectiuni in care se doreste o activare a peristaltismului si o inmuiere a bolului fecal, de exemplu: fisuri anale, hemoroizi, dupa chirurgia rectala sau anala si in timpul sarcinii;
MUCOFORTIN 600 mg
Comprimatele efervescente Mucofortin contin substanta activa acetilcisteina, care reduce vascozitatea secretiilor bronsice si imbunatateste expectoratia. Mucofortin este indicat la adulti pentru tratamentul mucolitic de durata scurta al tulburarilor acute ale tractului respirator (raceala obisnuita) asociate cu hipersecretie de mucus dens si vascos.
MUCOGRIP 200 mg/30 mg comprimate filmate
Mucogrip comprimate filmate contine doua substante active: ibuprofen si pseudoefedrina. Ibuprofen apartine unui grup de medicamente cunoscute sub numele de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Mucohelix 8,25 mg
Mucohelix 8,25 mg/ml sirop este un medicament din plante, folosit la adulti, adolescenti si copii cu varsta de peste 2 ani ca expectorant in cazurile de tuse productiva.
Muconasal spray 1,18 mg/ml, spray nazal, solutie
Indicatii: Ameliorarea congestiei nazale, asociata cu raceala comuna si rinita alergica.
MUCOPLANT IEDERA 1,54 mg/ml
Mucoplant iedera 1,54 mg/ml sirop contine extract uscat din frunze de iedera. Mucoplant iedera 1,54 mg/ml sirop este un medicament din plante utilizat ca expectorant in cazul tusei productive la adulti, adolescenti si copii cu varsta peste 2 ani.
MUCOSIN
INDICATII TERAPEUTICE : Ca fluidifiant în tratamentul simptomatic al bolilor acute sau cronice ale tractului respirator inferior asociate cu secretii vascoase: bronsite acute, în timpul acutizarii bronsitelor cronice (inclusiv a bronhopneumopatiei cronice obstructive), traheobronsite, astm bronsic, bronhopneumonie, bronsiectazie, sinuzite, pre- si post-operator în afectiunile cu risc de complicatii pulmonare.
MUCOSIN 30 mg
Mucosin este un medicament mucolitic care determina cresterea cantitatii de sputa expectorata si ii scade vascozitatea. Imbunatateste transportul bronsic, reduce tusea si usureaza respiratia. Dupa administrarea pe cale orala, este absorbit rapid si complet.
Mucosolvan Junior 15 mg/5 ml, sirop
Indicatii: Mucosolvan Junior este indicat ca secretolitic in tratamentul afectiunilor bronsice acute si episoadelor de acutizare ale bronhopneumopatiei
Mucosolvan Max 75 mg
Ambroxolul, substanta activa a Mucosolvan Max, mareste secretia de mucus din caile respiratorii, faciliteaza expectoratia si usureaza tusea.
MUCOSOLVAN, comprimate
Indicatii: Boli respiratorii acute si cronice, exacerbari acute in BPOC, prevenirea complicatiilor pulmonare postoperatorii.
MUCOSOLVAN, sirop
Indicatii: Boli respiratorii acute si cronice, exacerbari acute in BPOC, prevenirea complicatiilor pulmonare postoperatorii.
MUCOTREIS, sirop
Indicatii: Mucolitic, fluidizant in afectiunile aparatului respirator, acute si cronice.
MUCOVIM 200, capsule, 200mg
Acetilcisteina este indicata in tratamentul tulburarilor secretiei bronsice, in special in cursul afectiunilor bronsice acute (bronsita acuta), in acutizarile bronhopneumopatiei cronice si in mucoviscidoza.
Multaq
Multaq este un medicament care contine substanta activa dronedarona.
MULTIBIC POTASSIUM-FREE
MultiBic potassium free este o solutie pentru hemofiltrare (eliminarea produsilor toxici din corp in cazul pacientilor cu probleme renale). Este utilizat la pacientii cu insuficienta renala acuta. Tipul de solutie pe care o utilizati depinde de concentratia potasiului (o sare) in sange. Medicul dumneavoastra va va verifica periodic valoarea potasiului din sange.
MULTIGLUTIN
Indicatii: Encefalopatie portala, precoma si coma hepatica.
MultiHance 0,5 M
MultiHance este o substanta de contrast speciala, care contine un metal rar numit gadolinium si este utilizat pentru examinarea prin Imagistica prin Rezonanta Magnetica, in cadrul careia imbunatateste imaginile captate de la nivelul ficatului, creierului/ maduvei spinarii, sanului sau arterelor.
MultiLac fara potasiu solutie pentru hemofiltrare
MultiLac fara potasiu este o solutie pentru hemofiltrare (eliminarea produsilor toxici din corp in cazul pacientilor cu boli ale rinichilor).
MULTIMINERALE
Indicatii terapeutice: In convalescenta, in stari de oboseala si in cele de epuizare fizica si nervoasa. Pentru cresterea rezistentei organismului la infectii, pentru cresterea capacitatii la efort fizic la sportivi si la persoanele ce efectueaza munci fizice in conditii grele. Ameliorarea starii de oboseala la persoanele de varsta a III-a si inducerea senzatiei de confort. Anemii de diferite etiologii.
MULTIROVITAL
Indicatii: Carente nutritive datorita unui aport alimentar deficitar, tulburarilor de masticatie si de deglutitie, insuficientei secretiilor digestive, tulburarilor de absorbtie intestinala, parazitozelor intestinale;
MultiSanostol
Indicatii : Previne deficitul de vitamine si fier, amelioreaza starea generala in convalescenta. Creste apetitul, reduce sensibilitatea la infectii si previne tulburarile de crestere si dezvoltare. Stimuleaza puterea de concentrare si randamentul elevilor si tinerilor
MultiSanosvit cu Fier
Indicatii : Previne deficitul de vitamine si fier, amelioreaza starea generala in convalescenta. Creste apetitul, reduce sensibilitatea la infectii si previne tulburarile de crestere si dezvoltare. Stimuleaza puterea de concentrare si randamentul elevilor si tinerilor.
Multisis V
Multisis V este un complex de vitamine din grupul A, D, B, C.
MUPHORAN
Indicatii: Melanom malign diseminat (localizari cerebrale).
MUSTOPHORAN 208 mg
Mustophoran contine substanta activa fotemustina, care face parte din grupa medicamentelor citostatice. Acest medicament opreste inmultirea celulelor canceroase. Mustophoran este utilizat pentru tratamentul melanomului malign cu metastaze cerebrale si al unor tumori ale creierului.
Mvabea
Mvabea este un vaccin care protejeaza adultii si copiii cu varsta de cel putin un an impotriva bolii virale Ebola cauzate de virusul Ebola Zair.
Mvasi
Mvasi este un medicament impotriva cancerului, care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu urmatoarele tipuri de cancer: colon, san.
Myakell 500 mg comprimate filmate
Myakell este un medicament antiepileptic (un medicament utilizat pentru tratamentul convulsiilor in epilepsie).
Myalepta
Myalepta este un medicament care se utilizeaza in completarea regimului alimentar pentru tratarea lipodistrofiei.
Mycamine, pulbere pentru solutie perfuzabila
Mycamine este un medicament denumit antifungic deoarece este folosit pentru tratamentul infectiilor determinate de ciuperci (fungi).
Myclausen comprimate
Myclausen se utilizeaza pentru prevenirea rejectiei de catre organism a unui rinichi, cord sau ficat transplantat.
MYCO-FLUSEMIDON
Indicatii: candidoze cutanate: intertrigo ale pliurilor, vulvite, balanite, eritem fesier, inflamatii anale, onico - si perionicomicoze, tricofitii; dermatofitii ca: foliculite cu Torulopsis glabrata, eczema marginala Hebra; Pitiriasis versicolor; dermatomicoze suprainfectate cu germeni grampozitivi.
MYCOBUTIN
Indicatii terapeutice: Mycobutin este indicat in tratamentul infectiilor cauzate de micobacterii ca: M. tuberculosis, M. avium intracellulare complex (MAC), precum si de alte mycobacterii atipice. Mycobutin este de asemenea indicat in profilaxia infectiilor cu MAC la pacientii imunodeficitari cu valori ale fractiunii CD4 mai mici sau egale cu 200/ml.
MYCOHEAL, crema vaginala
Indicatii: Vulvo-vaginite fungice, infectii determinate de Candida; infectii secundare cauzate de bacterii grampozitive.
MYCOHEAL, supozitoare vaginale
Indicatii: Vulvo-vaginite fungice, infectii determinate de Candida; infectii secundare cauzate de bacterii grampozitive.
Mycomax inf, solutie perfuzabila, 2 mg/ml
Indicatii: Mycomax Inf este indicat pentru: tratamentul candidozelor orofaringiene si esofagiene;
Mycophenolate mofetil Teva
Mycophenolate mofetil Teva este un medicament care contine substanta activa micofenolat de mofetil.
Mycospor
Proprietati Bifonazolul este un derivat imidazolic cu un spectru larg antimicotic care include dermat ofiti,levuri,mucegaiuri si alti fungi ca Malassezia furfur. Este de asemeni eficient asupra Corynebacterium minutissimum.
Mycospor
Proprietati Bifonazolul este un derivat imidazolic cu un spectru larg antimicotic care include dermat ofiti,levuri,mucegaiuri si alti fungi ca Malassezia furfur. Este de asemeni eficient asupra Corynebacterium minutissimum.
Mycosyst 150 mg, capsule
Indicatii: Tratamentul poate fi instituit inainte de a afla rezultatul culturilor sau altor analize de laborator
MYDEN 4 mg comprimate
Myden este un inhibitor al enzimei de conversie a angiotensinei (ECA). Aceasta actioneaza prin largirea vaselor sanguine, ceea ce ajuta inima sa pompeze sangele prin vase.
MYDERISON 150 mg
Tolperisona este un medicament care actioneaza asupra sistemului nervos central. Este pentru tratamentul tonusului musculaturii scheletice, patologic crescute dupa un accident vascular cerebral la adulti.
MYDFRIN
Indicatii: Mydfrin 2,5% este recomandat ca vasoconstrictor, decongestionant si midriatic intr-o varietate de cazuri si proceduri oftalmologice. Unele din utilizarile sale sunt pentru dilatatie pupilara in uveite ( pentru a preveni sau a ajuta ruperea sinechiilor posterioare),
MYDOCALM, solutie injectabila
Indicatii: Tratamentul hipertoniei patologice a musculaturii striate, cauzate de afectiuni neurologice organice (leziuni ale tractului piramidal, scleroza multipla, accidente cerebrovasculare, mielopatie, encefalomielita etc.).
MYDOCALM, tablete filmate
Indicatii: Tratamentul hipertoniei patologice a musculaturii striate, cauzate de afectiuni neurologice organice (leziuni ale tractului piramidal, scleroza multipla, accidente cerebrovasculare, mielopatie, encefalomielita etc.).
MYDRANE
Acest medicament este o solutie care se injecteaza in ochi.Acest medicament se utilizeaza doar la adulti. Acesta va fi administrat de catre medicul dumneavoastra chirurg oftalmolog prin injectare in ochi la inceputul interventiei chirurgicale pentru cataracta (reducerea transparentei cristalinului), pentru a mari dimensiunea pupilei ochiului dumneavoastra (midriaza) si pentru a obtine o anestezie la nivelul ochiului pe durata interventiei chirurgicale.
MYDRIACYL
Indicatii: Pentru obtinerea midriazei si cicloplegiei in scop diagnostic. Solutia de concentratie 0,5% se recomanda atunci cand se urmareste doar obtinerea midriazei. Pentru efectul cicloplegic in refractii, este necesara utilizarea solutiei de concentratie 1,0%.
MYDRUM
Indicatii : Picaturile pentru ochi Mydrum sunt indicate în diagnosticare pentru determinarea obiectiva a refractiei ochiului precum pentru dilatatia pupilei în scop diagnostic.
Myfenax 250 mg capsule
Myfenax este un medicament utilizat pentru a suprima activitatea imunitara.
MYFORTIC 180 mg
Myfortic 180 mg, comprimate gastrorezistente, apartine unei clase de medicamente cunoscuta sub denumirea de imunosupresoare.
Mykronor 10 micrograme/ml solutie injectabila/perfuzabila
Acest medicament contine ca substanta activa noradrenalina (sub forma de tartrat de noradrenalina) si actioneaza ca un vasoconstrictor (ingusteaza vasele de sange).
MYLERAN, tablete
Indicatii: Myleran este indicat in tratamentul paleativ al leucemiei granulocitare cronice. Desi nu este curativ, Myleran este foarte eficient in reducerea masei granulocitare totale, ameliorand simptomele bolii si imbunatatind statusul clinic al pacientului.
Mylotarg
Mylotarg este un medicament utilizat pentru tratarea pacientilor cu varsta de cel putin 15 ani care sufera de un tip de cancer al sangelui numit leucemie mieloida acuta (LMA), au fost diagnosticati recent si nu au incercat alte tratamente.
Myocet
Myocet se prezinta sub forma de pulbere si solutii din care se obtine o solutie perfuzabila (picurare în vena).
MYOCRISIN
Indicatii: Poliartrita cronica evolutiva, poliartrita cronica juvenila, artrita psoriazica.
MYOLASTAN, comprimate filmate divizabile
Indicatii: Miorelaxant din clasa benzodiazepinelor (diminueaza contracturile musculare).
MYORELAXIN
Indicatii: Ca medicatie adjuvanta a anesteziei generale, pentru a usura intubatia traheala, ventilatie mecanica si in multe interventii chirurgicale sau obstetricale; pentru reducerea intensitatii contractiilor musculare in cadrul convulsoterapiei farmacologice sau electrice.
Myoview 230 micrograme
Acest medicament este utilizat numai pentru diagnostic. Este folosit doar pentru a ajuta la identificarea bolii.Myoview este un medicament ‘radiofarmaceutic’. Este administrat inaintea unei scanari si ajuta o camera speciala utilizata in scanare sa vada in interiorul unei parti a corpului.
Myozyme
Myozyme este o pulbere din care se prepara o solutie pentru perfuzie (picurare în vena).
Myozyme 50 mg, pulbere pentru concentrat pentru solutie perfuzabila
Myozyme este utilizat pentru tratamentul pacientilor cu diagnostic confirmat de boala Pompe.
MYRTELA
Indicatii: Tulburari circulatorii, hipertensiune arteriala, diareile copiilor si adultilor.
Mysildecard
Mysildecard este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor, adolescentilor Si copiilor cu varsta de cel putin 1 an care sufera de hipertensiune arteriala pulmonara (HAP, tensiune arteriala anormal de mare in arterele plamanilor).
Mysimba
Mysimba este un medicament care se utilizeaza impreuna cu un regim alimentar si cu exercitii fizice pentru a ajuta la gestionarea greutatii la adultii.
Mytolac 60 mg
Mytolac contine substanta activa lanreotida, care apartine unui grup de medicamente numite „hormoni anticrestere”. Este similar altei substante (un hormon) denumita somatostatina.
Nitizinona MDK1
Nitizinona MDK este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea tirozinemiei ereditare de tip 1 (TE-1).
Oferte şi ReduceriSfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Noliprel si Guta
Noliprel si Guta

Buna ziua, mama mea ia tratament cu noliprel de aproximativ un an si d ... Buna ziua! In cazul administrarii Noliprel, guta reprezinta o precaut ...


Sfatul farmcistului Thyrohelp
Thyrohelp

Se poate lua Thyrohelp fără medic dacă sunt obeza dar T ... Buna ziua! Daca TSH si FT4 au valori normale NU ar trebui administrat ...


Sfatul farmcistului Buna
Buna

Oare logestul interactioneaza cu aspirin cardio, nebilet si noliprel? ... Buna ziua! Medicul cardiolog stie ca luati Logest? Orice contracepti ...Sfatul farmcistului Pelvibleu si eliquis
Pelvibleu si eliquis

As vrea sa stiu daca pot lua Pelvibleu daca iau si anticoagulant Eliqu ... Buna ziua! Interactiunile sunt posibile, de aceea la initierea tratam ...


Sfatul farmcistului Dacă alaptez am voie sa iau senna?
Dacă alaptez am voie sa iau senna?

Bună ziua, ma confrunt cu o constipatie, am un bebe de 6 saptamani, po ... Buna ziua! Nu este indicat sa luati senna! Principala masura este sa ...


Sfatul farmcistului BIO SUN IBSI
BIO SUN IBSI

In cazul meu BIO SUN IBSI a generat diaree. Este normal sau sa intreru ... Buna ziua! Mai luati 2, maxim 3 zile, apoi, daca diareea persista, si ...Sfatul farmcistului memo plus
memo plus

buna seara! administrez memo plus de ceva vreme cam 3 4 luni eu iau ... Buna ziua! Nu este nici o problema ca ati uitat un comprimat. Daca av ...


Sfatul farmcistului Buna ziua
Buna ziua

Daca sufar de dermatita seborica pot lua Maximag Antistress ? ... Buna ziua! Administrarea acestui supliment este posibila, cu respecta ...


Sfatul farmcistului Iritare usturime
Iritare usturime

Bun seara, am o iritatie la penis am si crăpături pe pielea din zona c ... Buna ziua! Incercati intr-o prima etapa cu o crema pe baza de clotrim ...


Sfatul farmcistului Debridat
Debridat

Bună ziua. Se poate lua debridat fără protecție de stomac, gen co ... Buna ziua! Daca nu aveti arsuri gastrice accentuate, renuntatila Cont ...


Sfatul farmcistului Smecta
Smecta

Bună ziua! Vă rog sa-mi spuneți cum se administreaz ... Buna ziua! Doza maxima de Smecta recomandata zilnic la adult este de ...


Sfatul farmcistului Pramistar si alcol
Pramistar si alcol

Buna ziua. Iau pramistar, 2 tablete/zi. Intrebare: ocazional, pot sa ... Buna ziua! Pramiracetamul (substanta activa din Pramistar), in asocie ...


Sfatul farmcistului Cum se ia Zirfos
Cum se ia Zirfos

Bună ziua! As dori sa mi spuneți dacă pot lua zilnic u ... Buna ziua! Aceasta schema de administrare este buna. Daca luati trata ...