Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prospecte Medicamente litera Z
ZABAK 0,25 mg-ml picaturi oftalmice, solutie
Zabak este o solutie de picaturi oftalmice fara conservanti care contine ketotifen, care este un medicament antialergic.
Zabdeno
Zabdeno este un vaccin care protejeaza adultii, adolescentii si copiii cu varsta de cel putin 1 an impotriva bolii virale Ebola cauzate de virusul Ebola Zair.
ZADITEN , capsule
Indicatii: Prevenirea pe termen lung a: astmului bronsic (toate formele, inclusiv cele mixte), bronsitei alergice, simptomelor astmatice ale febrei de fan (Zaditen-ul nu este eficace in suprimarea crizelor de astm deja instalate).
Zadobra 5 mg comprimate filmate
Numele medicamentului dumneavoastra este Zadobra. Zadobra este utilizat pentru probleme temporare cu somnul la adulti, care va provoaca un disconfort sever sau va afecteaza viata de fiecare zi.
Zafrilla 2 mg
Zafrilla este un medicament pentru tratamentul endometriozei (simptome dureroase datorate tesutului displazic al mucoasei care captuseste uterul). Zafrilla contine un hormon progestogenic, dienogest.
ZAHARINA
Indicatii: Diabetici, obezi, situatii in care nu se recomanda ingestia de zaharuri.
Zalain, crema
Indicatii: Tratamentul local al micozelor cutanate superficiale, cum sunt dermatofitozele, Tinea pedis (piciorul de atlet), Tinea cruris (eczema Hebra),
Zalasta
Zalasta se utilizeaza pentru tratamentul schizofreniei.
Zaldiar
Combinand efectul rapid al paracetamolului cu efectul de durata al tramadolului, Zaldiar ofera un efect analgezic mai bun deoarece combina moduri de actiune complementare.
Zaldiar Comprimate Filmate
Zaldiar este o asociere de substanţe ce ameliorează durerea, paracetamol şi tramadol, ce acţionează împreună pentru ameliorarea durerii.
Zalmoxis
Zalmoxis este un medicament utilizat la pacienti adulti ca tratament adaugat dupa transplantul de celule stem hematopoietice haploidentice (TCSH, un transplant de celule care se pot transforma in diferite tipuri de celule ale sangelui) de la un donator partial compatibil (numit transplant haploidentic).
Zaltrap
Zaltrap se utilizează pentru tratarea cancerului colorectal metastatic.
Zalviso
Zalviso este un opiaceu (un analgezic puternic) care se utilizeaza pentru tratamentul durerii care apare la adulti dupa o interventie chirurgicala.
ZANOCIN, comprimate
Indicatii: Ofloxacin este indicat in tratamentul infectiilor acute, cronice, sau recurente ale tractului respirator inferior (provocate de Staph. aureus, H. inluenzae, E coli, Klebsiella pneumonia etc),
ZANTAC, comprimate
Indicatii: Tratamentul ulcerului duodenal si ulcerului gastric benign, inclusiv al ulcerului provocat de antiinflamatoare nesteroidiene. Prevenirea ulcerelor la bolnavii care folosesc antiinflamatoare nesteroidiene (inclusiv aspirina) si in special la bolnavii cu boala ulceroasa in antecedente.
ZANTAC, preparate orale
Indicatii: Tratamentul ulcerului duodenal si ulcerului gastric benign, inclusiv al ulcerului provocat de antiinflamatoare nesteroidiene. Prevenirea ulcerelor la bolnavii care folosesc antiinflamatoare nesteroidiene (inclusiv aspirina) si in special la bolnavii cu boala ulceroasa in antecedente. Ulcerul postoperator.
Zarzio
Zarzio este o solutie injectabila sau perfuzabila (picurare în vena) în seringa preumpluta.
Zassida 25 mg/ml pulbere pentru suspensie injectabila
Zassida este un medicament anti-cancer care apartine unui grup de medicamente numite „antimetaboliti”. Zassida contine substanta activa azacitidina.
Zatinex 30 mg capsule gastrorezistente
Zatinex contine substanta activa duloxetina. Zatinex creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
ZAVEDOS, capsule
Indicatii: Leucemie acuta nonlimfocitara: In orice situatie in care nu poate fi folosit idarubicin intravenos, din motive medicale, psihologice sau sociale, se poate folosi idarubicin oral pentru inducerea remisiunii la pacientii cu leucemie acuta nonlimfocitara netratata, refractara sau in recadere.
Zavesca
Zavesca se utilizeaza pentru tratarea pe cale orala al bolii Gaucher de tip I, usoara pana la moderata. Boala Gaucher presupune absenta ereditara si rar intalnita a unei enzime (glucocerebrozidaza), care determina acumularea unei substante (glucozilceramida) in diferite parti ale organismului, cum ar fi splina, ficatul si oasele.
Zavicefta
Zavicefta este un antibiotic utilizat pentru tratarea infectiilor la adulti.
Zebinix
Zebinix este un medicament care contine substanta activa acetat de eslicarbazepina.
ZEFFIX
Indicatii : Zeffix este indicat în tratamentul pacientilor cu varsta peste 16 ani cu hepatita cronica B si cu evidentierea replicarii virusului hepatitic B (HBV).
Zeflavon 500 mg comprimate filmate
Zeflavon este un vasoprotector. Creste tonusul venos si rezistenta vaselor mici ale sangelui.
Zegomib 1 mg pulbere pentru solutie injectabila
Zegomib contine substanta activa denumita bortezomib, un asa numit ”inhibitor proteozomal”.Proteozomii au un rol important in controlarea functiei si cresterii celulelor. Interferand cu functia lor, bortezomib poate distruge celulele canceroase.
Zejula
Zejula este un medicament impotriva cancerului utilizat la femeile adulte cu un tip de cancer al ovarelor in stadiu avansat numit „cancer ovarian epitelial seros de grad inalt”, inclusiv cancer al trompelor uterine (tuburile care fac legatura intre ovare si uter) si cancer al peritoneului (membrana care captuseste abdomenul).
Zelboraf
Zelboraf se utilizează pentru tratamentul adulţilor cu melanom (un tip de cancer de piele).
Zeldox 20 mg, capsule
Zeldox apartine unui grup de medicamente denumite antipsihotice. Acest medicament este utilizat pentru tratamentul schizofreniei si tinerea sub control a simptomelor determinate de aceasta afectiune.
Zemplar 2 micrograme capsule moi
Zemplar este o forma de vitamina D activa, obtinuta prin sinteza.
Zenadea 2mg
Zenadea este un comprimat contraceptiv combinat cu administrare orala (un medicament combinat cu administrare orala utilizat pentru prevenirea unei sarcini nedorite).
ZENAPAX
Zenapax este utilizat pentru a va proteja organismul de fenomenul de respingere a rinichilor transplantati.
Zenaro
Zenaro contine diclorhidrat de levocetirizina ca ingredient activ, apartine grupului de medicamente antihistaminice si este utilizat pentru tratamentul simptomelor asociate cu: rinita alergica, inclusiv rinita alergica persistenta.
Zencopan
Zencopan 20 mg este un inhibitor selectiv al pompei de protoni, un medicament care reduce cantitatea de acid produsa de stomacul dumneavoastra.
ZENRA
ZENRA contine un medicament numit ramipril. Acesta apartine unei clase de medicamente numite inhibitori ai ECA (inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei).
ZENTEL , comprimate
Indicatii: Zentel este un antihelmintic cu spectru larg, folosit pentru tratarea parazitozelor cu unul sau mai multi dintre urmatorii paraziti:
ZENTEL 0,4 g/10 ml, suspensie orala
ZENTEL este o suspensie care trebuie administrata pe cale orala. ZENTEL este un carbamat de benzimidazol, compus care apartine grupei de medicamente antihelmintice si antiparazitare.
Zepatier
Zepatier este un medicament antiviral care se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C cronice (o boala infectioasa de lunga durata, care afecteaza ficatul, cauzata de virusul hepatitic C) la adulti.
Zeplan comprimate filmate
Indicatii: Zeplan reduce riscul mortalitatii la pacientii cu cardiopatie ischemica avand nivele ale colesterolului peste 5.5 mmol/L.
Zeposia
Zeposia este un medicament care se utilizeaza in tratamentul adultilor cu scleroza multipla recurentremisiva (SMRR), in care pacientul are puseuri (recurente) urmate de perioade cu simptome mai usoare sau fara simptome (remisii).
Zequipra 2,5 mg comprimate filmate
Zequipra contine o substanta activa denumita letrozol. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori de aromataza. Acest medicament este destinat tratamentului hormonal (sau endocrin) al cancerului de san.
Zeraderm Crema pentru Cicatrici
Gelul pentru cicatrici hipertrofice si cheloide este un produs pe baza de silicon cu masa moleculara mare (polysiloxane 100%) si este prezentat sub forma de tub de 15gr.
Zerbaxa
Zerbaxa este un antibiotic utilizat pentru tratamentul adultilor cu infectii bacteriene complicate.
Zercepac
Zercepac este un medicament impotriva cancerului, utilizat pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: cancer de san.
Zerene
Zerene este un medicament care contine substanta activa zaleplon.
Zerit
Zerit este un medicament care contine substanta activa stavudina.
Zerlinda 4 mg-100 ml solutie perfuzabila
Substanta activa din Zerlinda este acidul zoledronic, care face parte dintr-un grup de substante denumite bifosfonati. Acidul zoledronic actioneaza prin fixarea sa la nivelul osului si prin scadereav vitezei de modificare a osului.
Zessly
Zessly este un medicament antiinflamator utilizat pentru tratarea urmatoarelor boli: poliartrita reumatoida (boala care cauzeaza inflamarea articulatiilor).
Zetovar 10 mf
ZETOVAR este un medicament utilizat pentru scaderea valorilor crescute ale colesterolului. ZETOVAR contine ezetimib si atorvastatina.
Zevalin 1,6 mg/ml Kit pentru preparate radiofarmaceutice pentru perfuzie
Zevalin se gaseste sub forma unui kit pentru prepararea de ibritumomab tiuxetan marcat radioactiv cu Ytriu-90.
Zevesin 5 mg comprimate filmate
Zevesin este un medicament utilizat pentru tratamentul simptomelor vezicii urinare hiperactive.
ZIAGEN
Indicatii : Ziagen este indicat în terapia combinata antiretrovirala pentru tratamentul adultilor infectati cu Virusul Imunodeficientei Umane (HIV).
Zibor 3500 UI-0,2 ml solutie injectabila
Zibor (bemiparina sodica) apartine grupei de medicamente denumite anticoagulante, care previn coagularea sangelui in vasele sanguine.
Ziextenzo
Ziextenzo este un medicament utilizat la pacientii cu cancer pentru a ameliora neutropenia (valori scazute ale neutrofilelor, un tip de globule albe), care este o reactie adversa frecventa la tratamentul impotriva cancerului si poate face pacientii vulnerabili la infectii.
Zifex complex ovule
Zifex complex face parte din clasa de medicamente antiinfectioase si antiseptice ginecologice, antiinfectioase/antiseptice in combinatie cu corticosteroizi, antibiotice si corticosteroizi.
Zifex duo 500 mg-200 mg ovule
Zifex duo este indicat pentru tratamentul infectiilor vaginale determinate de micoorganisme sensibile (protozoare, bacterii, fungi).
Zilbea 25 mg
Zilbea contine substanta activa agomelatina. Apartine unui grup de medicamente numite antidepresive si vi s-a prescris Zilbea pentru tratarea depresiei.
Zildon 5 mg, comprimate filmate
Zildon apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori ai acetilcolinesterazei si este recomandat in boala Alzheimer.
Zimbus Breezhaler
Zimbus Breezhaler este un medicament antiastmatic pentru inhalare.
ZIMOX , comprimate
Indicatii: Boala Parkinson.
ZINACEF, injectii
Indicatii: Cefuroximul este un antibiotic bactericid din clasa cefalosporinelor care este rezistent la majoritatea beta-lactamazelor si este activ impotriva unui spectru larg de microorganisme grampozitive si gramnegative.
Zinbryta
Zinbryta este un medicament care se utilizeaza pentru tratamentul formelor recurente de scleroza multipla la pacientii adulti.
Zincometil, solutie oftalmica
Indicatii: Solutie dezinfectanta pentru uz oftalmic.
Zineryt solutie
Indicatii : Antibiotic, antiseboreic. Tratamentul topic al acneei vulgare.
Zinforo solutie perfuzabila
Zinforo este un antibiotic.
Zinkit
INDICATII : Este recomandat pentru suplimentarea cu zinc, care nu poate fi corectataprin aport alimentar.
ZINNAT, granule suspensie
Indicatii: Zinnat (Cefuroxime axetil) este un pro-antibiotic bactericid de uz oral din grupa cefalosporinelor, avand ca substanta activa cefuroxime, care este rezistenta la majoritatea beta-lactamazelor si avand efect asupra unui larg spectru de germeni grampozitivi si gramnegativi.
ZINNAT, tablete
Indicatii: Zinnat (Cefuroxime axetil) este un pro-antibiotic bactericid de uz oral din grupa cefalosporinelor avand ca substanta activa cefuroxime: substanta rezistenta la majoritatea beta-lactamazelor si avand efect asupra unui larg spectru de germeni grampozitivi si gramnegativi.
ZINNAT, tablete
Indicatii: Zinnat (Cefuroxime axetil) este un pro-antibiotic bactericid de uz oral din grupa cefalosporinelor avand ca substanta activa cefuroxime: substanta rezistenta la majoritatea beta-lactamazelor si avand efect asupra unui larg spectru de germeni grampozitivi si gramnegativi.
Zinplava
Zinplava este un medicament utilizat la adultii cu infectii produse de bacteria numita Clostridium difficile, care cauzeaza diaree severa.
Zinzibet 50 mg
Zinzibet contine substanta activa sitagliptina, care face parte dintr-o clasa de medicamente denumita clasa inhibitorilor DPP-4 (inhibitori ai dipeptidil peptidazei-4), care reduce valoarea zaharului in sangela pacientii adulti cu diabet zaharat tip 2.
Ziprasidona Mylan 40 mg capsule
Ziprasidona Mylan apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice.
Zirabev
Zirabev este un medicament impotriva cancerului, care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu anumite tipuri de cancer.
Zmax Suspensie Orala
Indicatii: Zmax azitromicina cu eliberare prelungita un tratament antibiotic cu administrare într-o singura doza, o singura data.
ZOCOR , comprimate
Indicatii: Hipercolesterolemia: scaderea nivelurilor crescute ale colesterolului total si ale colesterolului-LDL la pacientii cu hipercolesterolemie primara, cand raspunsul la dieta sau alte masuri nefarmacologice a fost insuficient.
ZODEDIAB 60 mg comprimate cu eliberare modificata
ZODEDIAB 30 mg si 60 mg comprimate cu eliberare modificata este un medicament utilizat pentru reducerea concentratiei de zahar din sange (antidiabetic oral apartinand grupei sulfonilureelor).
Zoely
Zoely este o pilulă contraceptivă.
Zofenopril Mylan 30 m
Zofenopril Mylan contine zofenopril care apartine unei clase de medicamente denumite inhibitori ai ECA (inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei).
ZOFRAN , comprimate
Indicatii: Zofran este recomandat pentru tratamentul greturilor si varsaturilor produse de chimioterapia citotoxica si radioterapie. Este de asemenea recomandat pentru prevenirea greturilor si varsaturilor postoperatorii.
Zokinvy
Zokinvy este un medicament utilizat pentru tratarea pacientilor cu varsta de cel putin 12 luni cu urmatoarele boli rare in care caracteristici asemanatoare imbatranirii apar in timpul copilariei.
ZOLADEX
Indicatii: Cancer de prostata: Zoladex este indicat in tratamentul cancerului de prostata care raspunde la tratament hormonal. Cancerul de san la femeile la pre- si peri-menopauza care raspunde la tratamentul hormonal.
Zoladex LA Implant
Zoladex LA este indicat in carcinomul de prostata.
Zolafren 5 mg comprimate
Zolafren apartine unui grup de medicamente denumit antipsihotice si se foloseste pentru tratamentul schizofreniei.
Zoledronic Acid Accord
Zoledronic Acid Accord este un medicament care contine substanta activa acid zoledronic. Se utilizeaza pentru a preveni complicatiile osoase la adultii cu cancer avansat care afecteaza oasele.
Zoledronic acid Actavis
Zoledronic acid Actavis se poate utiliza pentru prevenirea complicaţiilor osoase la adulţii cu cancer avansat care afectează osul.
Zoledronic Acid Hospira
Se utilizeaza pentru prevenirea complicatiilor osoase la adultii cu cancer avansat care afecteaza tesutul osos.
Zoledronic acid medac
Zoledronic acid medac se poate utiliza pentru prevenirea complicatiilor osoase la adultii cu cancer avansat care afecteaza tesutul osos.
Zoledronic acid Mylan
Acid zoledronic Mylan se poate utiliza pentru a preveni complicatiile osoase la adultii cu cancer avansat care afecteaza oasele.
Zoledronic acid Teva
Zoledronic acid Teva se poate utiliza pentru prevenirea complicaţiilor osoase la adulţii cu cancer avansat care afectează osul.
Zoledronic acid Teva Generics
Zoledronic acid Teva Generics este un medicament care con?ine acid zoledronic (5 mg).
Zoledronic acid Teva Pharma
Zoledronic acid Teva Pharma se utilizează în tratamentul osteoporozei (o boală care fragilizează oasele) la femeile aflate în postmenopauză şi la bărbaţi
Zolgensma
Zolgensma este un medicament pentru terapie genica utilizat pentru tratarea atrofiei musculare spinale, o boala grava a nervilor care cauzeaza atrofierea muschilor si slabiciune musculara.
Zolinef 1 g
Acest medicament este o pulbere pentru prepararea unei solutii injectabile care contine substanta activa cefazolin ( sub forma de cefazolin sodic).
Zolmitriptan Mylan 2,5 mg comprimate orodispersabile
Zolmitriptan Mylan este utilizat pentru tratamentul durerii de cap de tip migrena.
ZOLOFT , comprimate filmate
Indicatii terapeutice: Sertralina este indicata in tratamentul simptomelor tulburarilor depresive, inclusiv depresia acompaniata de anxietate, la pacienti cu sau fara manifestari maniacale in antecedente.
Zolpidem Atb 10 mg comprimate filmate
Zolpidem Atb face parte din clasa de medicamente cunoscuta sub denumirea de psiholeptice;
Zolsana 5 mg comprimate filmate
Zolsana este un medicament hipnotic utilizat in tratamentul pe termen scurt al insomniei.
ZOMACTON
ZOMACTON contine substanta activa somatropina, cunoscuta si sub denumirea de hormon de crestere.
Zomarist
Zomarist este un medicament care contine substantele active vildagliptin si clorhidrat de metformin.
Zomen 30 mg comprimate filmate
Zomen contine zofenopril calcic 7, 5 mg si 30 mg care apartine unui grup de medicamente utilizate pentru scaderea tensiunii arteriale, denumite inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (ECA).
Zomen 7,5 mg si 30 mg comprimate filmate
Indicatii: Zomen este indicat in tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale ugoara pana la moderata.
ZOMEN PLUS 12,5 mg comprimate filmate
Zomen Plus contine ca substante active zofenopril calcic 30 mg si hidroclorotiazida 12,5mg.
Zometa
Zometa este un medicament care contine substanta activa acid zoledronic.
Zondaron 2 mg
Zondaron contine substanta activa ondansetron care apartine unui grup de medicamente cunoscute sub numele de anti-emetice (care inhiba greata si varsaturile).
Zonegran
Zonegran este un medicament care contine substanta activa, zonisamida.
Zonisamida Mylan
Zonisamida Mylan este un medicament utilizat in tratamentul pacientilor cu crize epileptice partiale (crize epileptice care incep intr-o parte a creierului), inclusiv la cei care prezinta generalizare secundara (la care ulterior criza se extinde la intregul creier).
Zonisamida Mylan
Zonisamida Mylan este un medicament utilizat in tratamentul pacientilor cu crize epileptice partiale (crize epileptice care incep intr-o parte a creierului), inclusiv la cei care prezinta generalizare secundara (la care ulterior criza se extinde la intregul creier).
Zonisamida Mylan
Zonisamida Mylan este un medicament utilizat in tratamentul pacientilor cu crize epileptice partiale (crize epileptice care incep intr-o parte a creierului), inclusiv la cei care prezinta generalizare secundara (la care ulterior criza se extinde la intregul creier).
Zonisamida Mylan
Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Zonisamida Mylan.
Zontivity comprimate 2 mg
Zontivity este un medicament utilizat pentru a reduce riscul de aparitie a evenimentelor aterotrombotice (probleme cauzate de cheagurile de sange si de rigidizarea arterelor), cum ar fi noi infarcturi miocardice sau accidente vasculare cerebrale la pacientii care au avut deja un infarct miocardic.
ZOO CHEWS, comprimate masticabile
Indicatii terapeutice: Pentru sustinerea biologica a efortului fizic si intelectual, in carente de vitamine, pentru cresterea rezistentei organismului la infectii si in anemii datorate unor deficiente nutritionale.
Zopya
Zopya este un medicament care contine substanta activa clopidogrel.
Zostavax
ZOSTAVAX este un vaccin. Este o pulbere si solvent pentru suspensie injectabila.
Zovirax Duo 50 mg
Zovirax Duo contine doua substante active: aciclovir si hidrocortizon. Aciclovir este o substanta activa cu efect antiviral, care ajuta la combaterea virusului ce cauzeaza herpesul.
ZOVIRAX, crema
Indicatii: Crema Zovirax este indicata pentru tratamentul infectiilor cu virus herpes simplex ale pielii incluzand herpesul genital initial si recurent si herpesul labial.
ZOVIRAX, unguent oftalmic
Indicatii:Zovirax unguent oftalmic este indicat in tratamentul keratitelor cu virus herpes simplex.
Zoxilid 600 mg
Zoxilid este un antibiotic din clasa oxazolidinonelor care actioneaza prin oprirea dezvoltarii anumitor tipuri de bacterii (germeni) care provoaca infectii.
ZOXON 4
Indicatii terapeutice: Zoxon este indicat în tratamentul hipertensiunii arteriale, putand fi administrat în monoterapie sau în asociere cu alte antihipertensive, cum sunt diuretice, blocante beta-adrenergice, blocante ale canalelor calciului sau inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei.
Zubsolv
Zubsolv este un medicament utilizat la adulti si la adolescenti cu varsta peste 15 ani pentru tratarea dependentei de droguri opioide (narcotice), cum sunt heroina sau morfina.
Zulbex 10 mg comprimate gastrorezistente
Zulbex comprimate contine rabeprazol. Acesta apartine unei clase de medicamente numita inhibitoare ale pompei de protoni.
Zulin 30 mg, comprimate orodispersabile
Zulin face parte dintr-un grup de medicamente numite antidepresive.
Zurampic
Zurampic este un medicament care se utilizeaza la pacientii adulti cu guta pentru a reduce concentratiile mari de acid uric din sange.
Zutectra
Zutectra este o solutie injectabila.
Zutectra
Zutectra se utilizeaza la adultii care au suferit un transplant de ficat în urma insuficientei hepatice cauzate de infectia cu virusul hepatitei B.
Zyban
Zyban® reduce dorinta de a fuma si, astfel, va ajuta sa va lasati de fumat.
Zyclara
Zyclara se utilizează pentru a trata cheratozele actinice ale feţei şi ale pielii glabre a scalpului.
Zydelig
Zydelig este un medicament anticanceros care se utilizeaza pentru tratamentul a doua forme de cancer al sangelui: leucemie limfocitara cronica (un cancer al unui tip de globule albe, numite limfocite B) si limfom folicular (care face parte din alta categorie de cancere care afecteaza limfocitele B).
Zykadia
Zykadia este un medicament impotriva cancerului.
Zykalor 15 mg comprimate
Zykalor contine substanta activa aripiprazol si apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice.
Zylagren
Zylagren este un medicament care contine substanta activa clopidogrel.
Zyllt
Zyllt este un medicament care contine substanta activa clopidogrel.
ZYLORIC, tablete
Indicatii: Zyloric se recomanda pentru a reduce concentratia de urati din fluidele organismului si/sau din urina si pentru a preveni sau pentru a opri depunerea de urati/acid uric.
ZYMAFLUOR, tablete
Indicatii: Prevenirea cariei dentare.
ZYMOGEN , comprimate
Indicatii: Flatulenta, dispepsie si insuficienta pancreatica.
ZYMOGEN FORTE, comprimate filmate gastrorezistente
Enzimele incluse in Zymogen Forte sunt destinate inlocuirii deficitului de secretii enzimatice din tractul gastrointestinal.
Zynquista
Zynquista este un medicament antidiabetic care se utilizeaza cu insulina pentru tratamentul adultilor cu diabet de tip 1.
Zynrelef
Zynrelef este un analgezic utilizat la adulti pentru reducerea durerii cauzate de plagi mici pana la medii dupa operatie. Contine substantele active bupivacaina si meloxicam.
Zynteglo
Zynteglo este un medicament folosit pentru tratarea unei afectiuni sanguine, numita beta-talasemie, la pacienti cu varsta de minimum 12 ani, care au nevoie de transfuzii de sange in mod regulat.
Zyolix 4 mg-5 ml concentrat pentru solutie perfuzabila
Substanta activa din Zyolix este acidul zoledronic, care face parte dintr-un grup de substante denumite bifosfonati si se recomanda pentru prevenirea complicatiilor osoase, de exemplu fracturi, la pacientii adulti cu metastaze osoase.
Zypadhera
Zypadhera este un medicament sub forma de pulbere si solvent din care se obtine o suspensie injectabila cu eliberare prelungita.
ZYPREXA
Indicatii terapeutice: Olanzapina este indicata pentru tratamentul schizofreniei. Olanzapina este efectiva in mentinerea ameliorarii clinice in cursul tratamentului de intretinere la pacientii care au manifestat raspuns clinic la tratamentul initial.
ZYPREXA VELOTAB
ZYPREXA VELOTAB se utilizeaza pentru tratarea schizofreniei.
Zypsila 40 mg capsule
Zypsila apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice.
ZYRTEC , comprimate filmate
Indicatii: Tratamentul de fond al manifestarilor alergice in: rinita si conjunctivita alergica, rinita alergica cronica, precum si in urticaria alergica.
ZYRTEC , comprimate filmate
Indicatii: Tratamentul de fond al manifestarilor alergice in: rinita si conjunctivita alergica, rinita alergica cronica, precum si in urticaria alergica.
Zytiga
Zytiga se utilizează pentru tratamentul cancerului de prostată.
Zyvoxid 600 mg comprimate filmate
Zyvoxid este un antibiotic care opreste dezvoltarea anumitor tipuri de bacterii care determina infectii si este utilizat pentru tratamentul pneumoniilor, precum si in tratamentul unor infectii ale pielii si tesuturilor moi.
Oferte şi ReduceriSfatul farmacistului
Sfatul farmcistului BIO SUN IBSI
BIO SUN IBSI

In cazul meu BIO SUN IBSI a generat diaree. Este normal sau sa intreru ... Buna ziua! Mai luati 2, maxim 3 zile, apoi, daca diareea persista, si ...Sfatul farmcistului memo plus
memo plus

buna seara! administrez memo plus de ceva vreme cam 3 4 luni eu iau ... Buna ziua! Nu este nici o problema ca ati uitat un comprimat. Daca av ...


Sfatul farmcistului Buna ziua
Buna ziua

Daca sufar de dermatita seborica pot lua Maximag Antistress ? ... Buna ziua! Administrarea acestui supliment este posibila, cu respecta ...


Sfatul farmcistului Iritare usturime
Iritare usturime

Bun seara, am o iritatie la penis am si crăpături pe pielea din zona c ... Buna ziua! Incercati intr-o prima etapa cu o crema pe baza de clotrim ...


Sfatul farmcistului Debridat
Debridat

Bună ziua. Se poate lua debridat fără protecție de stomac, gen co ... Buna ziua! Daca nu aveti arsuri gastrice accentuate, renuntatila Cont ...


Sfatul farmcistului Smecta
Smecta

Bună ziua! Vă rog sa-mi spuneți cum se administreaz ... Buna ziua! Doza maxima de Smecta recomandata zilnic la adult este de ...


Sfatul farmcistului Pramistar si alcol
Pramistar si alcol

Buna ziua. Iau pramistar, 2 tablete/zi. Intrebare: ocazional, pot sa ... Buna ziua! Pramiracetamul (substanta activa din Pramistar), in asocie ...


Sfatul farmcistului Cum se ia Zirfos
Cum se ia Zirfos

Bună ziua! As dori sa mi spuneți dacă pot lua zilnic u ... Buna ziua! Aceasta schema de administrare este buna. Daca luati trata ...


Sfatul farmcistului Maximag antistres
Maximag antistres

De la ce varstase poate lua maximal antistres? ... Buna ziua! In lipsa unei recomandari de la medic, acest supliment poa ...


Sfatul farmcistului Slaboficat si cerazette
Slaboficat si cerazette

Buna ziua ! Imi puteti spune cum interactioneaza slaboficat cu anticon ... Buna ziua! Interactiunea posibila este aceea de metabolizare mai rapi ...