Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prospecte Medicamente litera R
Metosuccinat, comprimate filmate cu eliberare modificata
Indicatii: Oral: HTA; profilaxia crizelor de angina de efort; prevenirea decesului de etiologie cardiaca si a reinfactizarii dupa faza acuta a IM; eretism cardiac;
RABAKIR 150 mg capsule
Rabakir apartine unui grup de medicamente utilizate pentru a trata epilepsia si tulburarea anxioasa generalizata (TAG) la adulti.
Racecadotril Rivopharm
Racecadotril Rivopharm este indicat in tratamentul diareei.
RAENOM 5 mg
Raenom este un medicament pentru afectiuni ale inimii, utilizat in tratamentul: Anginei pectorale stabile simptomatice (afectiune care determina durere in piept), la pacienti adulti a caror frecventa cardiaca este mai mare sau egala cu 70 batai pe minut.
Ragwizax 12
RAGWIZAX contine un extract alergenic din polen de ambrozie.
Ralago 1 mg comprimate
Ralago se utilizeaza pentru tratamentul bolii Parkinson. Poate fi utilizat cu sau fara levodopa (un alt medicament folosit pentru tratarea bolii Parkinson).
Raloxifene Teva
Raloxifene Teva se utilizează în tratamentul şi prevenirea osteoporozei.
Ramipril Atb 5 mg comprimate
Ramipril Atb contine un medicament numit ramipril. Acesta apartine unei clase de medicamente numite inhibitori ai ECA (inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei).
RAMIPRIL HCT MEDOCHEMIE 2,5 mg/12,5 mg 5 mg/25 mg comprimate
RAMIPRIL HCT MEDOCHEMIE este o asociere de doua medicamente numite ramipril si hidroclorotiazida. Ramiprilul apartine unei clase de medicamente numite „inhibitori ai ECA” (inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei).
RAMIPRIL-AC 2,5 mg comprimate
RAMIPRIL-AC contine un medicament numit ramipril. Acesta apartine unei clase de medicamente numite inhibitori ai ECA (inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei).
Ramipril/Amlodipina Adamed 2.5 mg
Ramipril/Amlodipina Adamed contine doua substante active: ramipril si amlodipina. Ramiprilul face parte din clasa de medicamente numita inhibitori ai ECA (Inhibitori ai Enzimei de Conversie a Angiotensinei).
Ramiran 2,5 mg comprimate
Ramiran contine un medicament numit ramipril. Acesta apartine unui grup de medicamente numite inhibitori ai ECA (inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei).
Ramlora 10 mg/5 mg capsule
Ramlora contine doua substante active: ramipril si amlodipina. Ramiprilul face parte din clasa de medicamente numita inhibitori ai ECA (Inhibitori ai Enzimei de Conversie a Angiotensinei).
Ramonna 1500 micrograme comprimate
Ramonna este un contraceptiv de urgenta care poate fi utilizat in primele 72 de ore (3 zile) de la un contact sexual neprotejat sau daca metoda dumneavoastra contraceptiva obisnuita a esuat.
Ranexa
Ranexa este un medicament care contine substanta activa ranolazina.
Ranexa
Ranexa este un medicament care contine substanta activa ranolazina.
RANIBERL® 150
Indicatii: Reducerea secretiei de acid gastric in ulcer duodenal si ulcer gastric benign. Tratamentul de lunga durata in ulcer gastric si duodenal pentru a preveni recidiva. In tratamentul esofagitei de reflux si a sindromului Zollinger-Ellison.
RANIL
Indicatii: Angina pectorala; tratamentul si profilaxia tahicardiilor supraventriculare; HTA.
RANITAL
Indicatii: Ulcer gastric si duodenal (diagnosticate radiologic sau endoscopic); esofagita de reflux; sindrom Zollinger-Ellison; conditii patologice de hipersecretie; sangerari ale tractului gastrointestinal superior datorate efectului peptic al sucului gastric (tratate numai pe cale parenterala).
RANITIDIN 150, 300
Indicatii: Tratamentul afectiunilor gastrointestinale in care este necesara reducerea aciditatii gastrice: formele benigne de ulcer gastric, duodenal, ulcer postchirurgical; esofagita de reflux; sindrom Zollinger-Ellison; prevenirea recaderilor in ulcer si a hemoragiilor recurente si gastroduodenale la bolnavii cu risc de ulcer de stres (arsuri, traumatisme craniene, politraumatisme, transplant renal); aspiratia acida in timpul nasterilor sau interventiilor chirurgicale.
Ranolazina ELC Group s.r.o. 375 mg comprimate cu eliberare prelungita
Ranolazina ELC Group s.r.o. este un medicament utilizat in asociere cu alte medicamente pentru tratarea anginei pectorale, care reprezinta o durere in piept sau un disconfort pe care il simtiti oriunde in partea superioara a corpului dumneavoastra cuprinsa intre gat si partea superioara a abdomenului, mai frecvent in timpul exercitiului fizic sau a efortului prelungit.
Ranolip, comprimate
Indicatii: HTA; IC.
Ranos 10 mg, comprimate
Indicatii: Tratamentul osteoporozei la femeile aflate in perioada de post-menopauza. Acidul alendronic reduce riscul de fracturi vertebrale si de sold.
RANTUDIL FORTE 60 mg capsule
Rantudil FORTE este un medicament anti-inflamator si analgezic care face parte din clasa medicamentelor antireumatice.
RANTUDIL RETARD 90 mg capsule cu eliberare modificata
Rantudil retard este un medicament anti-inflamator si analgezic care face parte din clasa medicamentelor antireumatice.
RANTUDIL RETARD 90 mg capsule cu eliberare modificata
Rantudil retard este un medicament anti-inflamator si analgezic care face parte din clasa medicamentelor antireumatice.
Rapamune
Rapamune este un medicament care contine substanta activa, sirolimus.
Rapibloc
Rapibloc contine substanta activa clorhidrat de landiolol. El apartine unui grup de medicamente numite "beta-blocante".
RAPILYSIN 10 U
Indicatii : Terapia trombolitica a infarctului miocardic acut (IMA); (în rastimp de 12 ore dupa instalarea simptomelor IMA).
Rapiscan
Rapiscan este utilizat numai în scop de diagnostic.
Raplixa
Raplixa este un medicament utilizat la adulti pentru a ajuta la oprirea hemoragiei in timpul interventiilor chirurgicale atunci cand metodele chirurgicale standard pentru controlarea hemoragiei, cum ar fi suturile, nu sunt suficiente.
Raplon
Raplon este un analgezic care reduce si inflamatia (umflatura).
Raptiva 100 mg/ml pulbere si solvent pentru solutie injectabila
Indicatii: Raptiva este un medicament sistemic utilizat in tratamentul psoriazisului.
Rasagilina Mylan
Rasagilina Mylan se utilizeaza pentru tratamentul adultilor cu boala Parkinson (o tulburare progresiva a creierului care cauzeaza tremuraturi, miscari lente si rigiditate musculara).
Rasagilina Mylan
Rasagilina Mylan se utilizeaza pentru tratamentul adultilor cu boala Parkinson (o tulburare progresiva a creierului care cauzeaza tremuraturi, miscari lente si rigiditate musculara).
Rasagilina ratiopharm
Rasagilina ratiopharm este un medicament utilizat pentru tratamentul adultilor cu boala Parkinson (o tulburare progresiva a creierului care cauzeaza tremuraturi, miscari lente si rigiditate musculara).
Rasagilina ratiopharm
Rasagilina ratiopharm este un medicament utilizat pentru tratamentul adultilor cu boala Parkinson (o tulburare progresiva a creierului care cauzeaza tremuraturi, miscari lente si rigiditate musculara).
Rasagilina ratiopharm
Rasagilina ratiopharm este un medicament utilizat pentru tratamentul adultilor cu boala Parkinson.
Rasagilina ratiopharm
Rasagilina ratiopharm este un medicament utilizat pentru tratamentul adultilor cu boala Parkinson (o tulburare progresiva a creierului care cauzeaza tremuraturi, miscari lente si rigiditate musculara).
Rasagilina Torrent 1 mg comprimate
Rasagilina Torrent se utilizeaza pentru tratamentul bolii Parkinson. Poate fi utilizat cu sau fara levodopa (un alt medicament folosit pentru tratarea bolii Parkinson).
Rasigerolan 1 mg comprimate
Rasigerolan este un medicament ce contine substanta activa numita rasagilina si se utilizeaza pentru tratamentul bolii Parkinson.
Rasilamlo
Rasilamlo se utilizează pentru tratamentul hipertensiunii arteriale (tensiune arterială ridicată) esenţiale la adulţii a căror tensiune arterială nu este controlată adecvat cu aliskiren sau amlodipină administrate în monoterapie.
Rasilez
Rasilez este un medicament care contine substanta activa aliskiren.
Rasilez HCT
Rasilez HCT este un medicament care contine substantele active aliskiren si hidroclorotiazida.
Ratiograstim
Ratiograstim este o solutie injectabila sau perfuzabila (picurare în vena).
Ravicti
Ravicti este un medicament utilizat pe termen lung pentru abordarea terapeutica a tulburarilor ciclului ureei la adulti si la copiii cu varsta peste doua luni, atunci cand aceste boli nu pot fi controlate doar prin modificarea regimului alimentar.
Raxone
Raxone este un medicament utilizat pentru tratamentul tulburarilor de vedere la adulti si adolescenti cu varsta de 12 ani si peste cu neuropatie optica ereditara Leber (LHON), o boala ereditara caracterizata prin pierderea progresiva a vederii. Raxone contine substanta activa idebenona.
Reactin 10 mg capsule moi
Substanta activa din Reactin 10 mg capsule moi este diclorhidrat de cetirizina, un medicament antialergic.
Reagila
Reagila este un medicament antipsihotic care se utilizeaza pentru tratarea schizofreniei la adulti.
Reasanz
Reasanz este un medicament care contine substanta activa serelaxina.
Rebetol
Rebetol este un medicament care contine substanta activa ribavirina.
Rebif
Rebif este o solutie injectabila disponibila în seringi preumplute si cartuse.
Reblozyl
Ce este Reblozyl si pentru ce se utilizeaza? Reblozyl este un medicament utilizat pentru tratarea anemiei (numar mic de globule rosii) care necesita transfuzii periodice de sange la adultii cu urmatoarele tulburari hematologice (boli de sange): sindroame mielodisplazice.
Recarbrio
Recarbrio este un antibiotic utilizat pentru tratarea adultilor cu infectii cauzate de bacterii din clasa bacteriilor aerobe Gram-negative.
RECOFOL
Indicatii : Inducerea si mentinerea anesteziei generale. Sedarea în timpul terapiei intensive. Sedarea în vederea efectuarii unor interventii chirurgicale sau de diagnosticare folosind anestezia locala ori regionala.
Recotens 10 mg comprimate
Recotens contine substanta activa amlodipina care apartine unui grup de medicamente denumite antagonisti de calciu.
RECOXA 15mg
Recoxa este indicat pentru tratamentul simptomatic al afectiunilor reumatice, de exemplu osteoartrita, poliartrita reumatoida, spondilita anchilopoetica (boala Bechterev).
RECREOL 50 mg/g crema
RECREOL crema contine substanta activa dexpantenol, care apartine unui grup de preparate pentru tratamentul ranilor si ulceratiilor.
Redacib 20 mg comprimate gastrorezistente
Redacib contine substanta activa pantoprazol, care blocheaza “pompa“ care produce acidul din stomac.
REDERGIN
Indicatii: Insuficienta cerebrala; tulburari ischemice acute cerebrale; stare dupa apoplexie sau traumatisme craniocerebrale; angiopatii periferice (maladia Burger, maladia Raynaud, acrocianoza ca si tulburari provocate de diabet si arterioscleroza); sindrom cervical; retinopatii vasculare; sindrom cohleovestibular de origine vasculara ; migrena si dureri de cap de origine vasculara; hipertensiune.
Reditens SR 1,5 mg, comprimate filmate cu eliberare prelungita.
Indicatii: Hipertensiune arteriala esentiala.
Redormin
Indicatii: Beneficiile tratamentului cu ReDormin: Extract standardizat, culturi controlate. Eficacitate demonstrata de studii clinice. Somn natural. Fara dependenta.
REDOXON®, comprimate
Indicatii: Scorbut. Stare generala alterata. Vindecare dificila a ranilor. Diateze hemoragice (de exemplu gingivita). Rezistenta scazuta la infectii. Astenie de primavara. Sarcina. Alaptare.
REDOXON®, comprimate effervescente
Indicatii: Scorbut. Stare generala alterata. Vindecare dificila a ranilor. Diateze hemoragice (de exemplu gingivita). Rezistenta scazuta la infectii. Astenie de primavara. Sarcina. Alaptare.
REDOXON®, picaturi
Indicatii: Scorbut. Stare generala alterata. Vindecare dificila a ranilor. Diateze hemoragice (de exemplu gingivita). Rezistenta scazuta la infectii. Astenie de primavara. Sarcina. Alaptare.
Reduccino Cafea Solubila de Slabit
Indicatii: Reduccino este prima cafea de slabit din Romania. Reduccino ajuta la pierderea in greutate prin cresterea metabolismului si prin reducerea poftei de mancare in special pentru dulciuri.
Reductil ® 10 mg si 15 mg
In urma deciziei Comisiei Europene de suspendare a autorizatiilor de punere pe piata a medicamentelor care contin substanta activa sibutramina, medicamentul Reductil nu mai poate fi prescris/eliberat catre pacient in nici o tara din uniunea europeana, inclusiv Romania!
ReFacto AF
ReFacto AF este compus dintr-o pulbere si un solvent care se amesteca pentru a se obtine o solutie injectabila.
Refen Retard
Refen Retard contine o substanta activa numita diclofenac sodic, care apartine grupei de medicamente cunoscute ca antiinflamatoare si antireumatice nesteroidiene; derivati ai acidului acetic si substante inrudite.
Refen, comprimate filmate
Indicatii terapeutice: Tratamentul formelor acute si cronice de artrita reumatoida, osteoartrita, spondilita ankilopoetica si alte afectiuni reumatismale.
Refixia
Refixia se utilizeaza pentru tratamentul si prevenirea sangerarilor la pacientii cu hemofilie B, o afectiune hemoragica ereditara cauzata de lipsa unei proteine de coagulare, numita factor IX.
Refludan
Refludan se foloseste pentru prevenirea coagularii sangelui la pacientii adulti care prezinta trombocitopenie indusa de heparina (TIH, o anumita forma de alergie la heparina care duce la scaderea numarului de trombocite sau la prezenta de cheaguri in vasele sanguine)
Refortan, Solutie pentru nutritie parenterala
Indicatii: Terapia si profilaxia socului hipovolemic si de alta geneza, inclusiv hemoragic, traumatic, septic si dupa combustii. Hemodilutia isovolemica. Hemodilutia terapeutica.
REGADRIN B
Indicatii: Hiperlipoproteinemii primare: hipercolesterolemii familiale, hiperlipidemii familiale combinate, hiperlipidemii tip III (apo-E-homocygotia).
REGADRIN® B
Indicatii: Hiperlipoproteinemii primare: hipercolesterolemii familiale, hiperlipidemii familiale combinate, hiperlipidemii tip III (apo-E-homocygotia).Hiperlipoproteinemii secundare: hipercolesterolemii pentru care nu este suficienta modificarea regimului alimentar sau a regimului de viata
Regaine 50 mg/g spuma cutanata
Regaine contine minoxidil. Minoxidil ajuta parul sa creasca din nou si stabilizeaza caderea parului la barbati cu retragere a liniei parului si chelie sub forma de coroana prin revitalizarea foliculilor de par.
Regaine Femina 50 mg/g spuma cutanata
Regaine Femina contine minoxidil. Minoxidilul face parul femeilor sa creasca din nou, revitalizand foliculii de par.
Regen-Ag 10 mg/g crema
Regen-Ag este utilizat pentru prevenirea si tratamentul infectiilor la pacientii cu arsuri si alte leziuni ale pielii.
REGENON , capsule
Indicatii: Terapie de intretinere a pacientilor cu obezitate si cu un indice al masei corporale de cel putin 30 kg/m2,, care nu au obtinut rezultate numai cu un regim corespunzator pentru reducerea greutatii. Indexul masei corporale (Body Mass Index = BMI sau IMC) = greutatea corporala (kg)s/inaltimea (m)2.
Regenon retard 60 mg
Indicatii: Terapie adjuvanta in dieta, la pacienti cu obezitate si cu indexul masei corporale (IMC) > 30 kg/m2, care nu au obtinut rezultate numai cu un regim corespunzator pentru reducerea greutatii.
Regiocit Solutie pentru hemofiltrare
Acest medicament este o solutie pentru hemofiltrare si impiedica formarea cheagurilor de sange in timpul terapiei substitutive renale continue (TSRC), care este o forma de tratament prin dializa.
Regkirona
Regkirona este un medicament utilizat pentru tratarea COVID-19 la adulti care nu au nevoie de oxigen suplimentar si care prezinta un risc mare ca boala sa se agraveze.
REGRANEX gel
Indicatii: Adjuvant in tratarea ulcerului diabetic neuropatic al membrelor inferioare ce se extinde la tesutul subcutanat sau in profunzime, si care are suport sanguin adecvat.
REGULAX
Indicatii: Constipatie cu defecatii rare sau/si cu scaune de consistenta crescuta, motilitate intestinala scazuta.
Rekovelle
Rekovelle este un medicament care se administreaza femeilor care urmeaza tratamente de fertilitate, cum ar fi fertilizarea in vitro (FIV) sau injectarea intracitoplasmatica de sperma (ICSI).
Relenza 5 mg, pulbere unidoza de inhalat
Indicatii: Tratamentul gripei
RELIFEX
Indicatii: Osteoartrite, artrita reumatoida si afectiuni similare ce necesita un tratament antiinflamator.
Relistor
Relistor se utilizeaza pentru tratarea constipatiei induse de opioide (analgezice inrudite cu morfina) la pacientii adulti care sunt foarte bolnavi si primesc ingrijiri paleative (tratamentul simptomelor unei boli care nu are ca scop vindecarea).
Relitaz 20 mg comprimate gastrorezistente
Relitaz comprimate contine substanta activa rabeprazol sodic. Acesta apartine unui grup de medicamente denumite “inhibitori ai pompei de protoni “ (IPP).
RELPAX 20 mg si 40 mg, comprimate filmate
Indicatii: Tratamentul crizelor de cefalee migrenoasa, cu sau fara aura.
Reltebon 40 mg comprimate filmate cu eliberare prelungita
Reltebon contine substanta activa clorhidrat de oxicodona, care apartie unui grup de medicamente numite opioide.Acestea sunt calmante puternice.
Relvar Ellipta
Medicamentul se utilizeaza in tratamentul regulat al astmului bronsic la adulti si copii cu varsta de 12 ani si peste, la care boala nu este controlata adecvat in ciuda tratamentului cu alte medicamente anti-astmatice.
Remavir 50 mg comprimate
Acest medicament contine clorhidrat de rimantadina care apartine grupei de medicamente cu activitate antivirala.
REMERON
Indicatii : Acest medicament se consuma numai la recomandarea medicului sau farmacistului. Remeron este un medicament numai pentru adulti si nu trebuie administrat copiilor.
REMERON SOLTAB 15mg
Indicatii : Acest medicament se consuma numai la recomandarea medicului sau farmacistului. Remeron este un medicament numai pentru adulti si nu trebuie administrat copiilor.
Remesolin 40 mg comprimate gastrorezistente
Remesolin contine o substanta numita esomeprazol. Aceasta apartine unui grup de medicamente numite „inhibitori de pompa de protoni”.
Remicade 100 mg pulbere pentru concentrat pentru solutie perfuzabila
Remicade este indicat pentru tratamentul bolii Crohn, poliartritei reumatoide, colitei ulcerative, spondilitei ankilozante, artritei psoriazice sau psoriazisului, cu scopul de a reduce activitatea inflamatorie.
Remifentanil Hospira 2 mg pulbere pentru concentrat pentru solutie injectabila/perfuzabila
Remifentanil Hospira apartine unui grup de medicamente denumite opioide. Remifentanil Hospira poate fi utilizat pentru a opri perceperea durerii inainte sau in timpul interventiei chirurgicale.
Reminyl 4 mg/ml solutie orala
Reminyl contine substanta activa "galantamina", un medicament impotriva dementei.
REMOTIV
Remotiv este un medicament pe baza de plante, utilizat in tratamentul tulburarilor de dispozitie.
Removab
Removab este un concentrat pentru solutie perfuzabila (picurare în vena).
Remsima
Remsima este un medicament antiinflamator care contine substanta activa infliximab utilizat in artrita reumatoida, boala Crohn, colita ulcerativa, spondilita anchilozanta, artrita psoriazica si psoriazis.
REMUREL
Remurel este un medicament care modifica modul in care functioneaza sistemul imunitar (de aparare) al organismului dumneavoastra (este clasificat ca fiind un medicament imunomodulator).
Renagel
Renagel este un medicament care contine substanta activa clorhidrat de sevelamer.
Reneos 1 mg comprimate
Reneos este un medicament antidiabetic oral care contine repaglinida.
RENITEC®
Indicatii: Renitec este indicat ca tratament in: hipertensiunea esentiala de toate gradele, hipertensiunea renovasculara, insuficienta cardiaca de toate gradele. La pacientii cu insuficienta cardiaca simptomatica, Renitec este indicat si pentru: cresterea supravietuirii, intarzierea progresiunii insuficientei cardiace,
RENIXOLA 200 mg comprimate filmate
Renixola este utilizat pentru tratamentul cancerului la nivelul ficatului (carcinom hepatocelular).
Rennie Peppermint 680 mg/80 mg comprimate masticabile
Rennie Peppermint este un antiacid, substantele active din componenta sa neutralizand secretia acida gastrica.
Rennie Spearmint 680 mg/80 mg
Rennie Spearmint este un antiacid, substantele active din componenta sa neutralizand secretia acida gastrica.
RENNIE®
Indicatii terapeutice: Rennie combate efectele neplacute cauzate de hiperaciditatea gastrica, indigestie acida, indigestie pe baza nervoasa sau cauzata de tulburari biliare, pirozis, dispepsie, deranjamente stomacale.
Renvela
Renvela este un medicament care contine substanta activa carbonat de sevelamer.
ReoPro 2 mg/ml solutie injectabila/perfuzabila
Substanta activa, abciximab, este un "anticorp monoclonal murinic" utilizat (impreuna cu heparina si acidul acetilsalicilic) pentru a preveni formarea cheagurilor de sange in inima in timpul angioplastiei sau dupa aceasta interventie.
Repaglinida Arena 1 mg
Repaglinida Arena este un medicament antidiabetic oral care contine repaglinida. Aceasta va ajuta pancreasul sa produca mai multa insulina, scazand astfel cantitatea de zahar (glucoza) din sange.
Repaglinida HF 2 mg
Repaglinida HF este un antidiabetic oral care contine repaglinida. Aceasta va ajuta pancreasul sa produca mai multa insulina, scazand astfel cantitatea de zahar (glucoza) din sange.
Repaglinide Accord
Repaglinide Accord se utilizează pentru pacienţii cu diabet zaharat de tip 2 (non-insulino dependent).
Repaglinide Krka
Repaglinide Krka este un medicament care contine substanta activa repaglinida.
Repaglinide Teva
Repaglinide Teva este un medicament care contine substanta activa repaglinida.
Reparil N
Reparil N gel este recomandat ca adjuvant in tratamentul: manifestarilor functionale ale insuficientei venoase cronice, a complicatiilor inflamatorii ale acesteia (hipodermita inflamatorie).
REPARIL, drajeuri gastrorezistente, 20 mg
Reparil face parte din grupa: alte produse capilarotonice.
Repatha
Repatha este un medicament utilizat pentru tratarea: adultilor cu hipercolesterolemie primara.
REPLAGAL
Indicatii: Replagal este utilizat in tratamentul pacientilor cu boala Fabry, o afectiune rara, mostenita genetic.
Repso
Repso se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu artrita reumatoida activa.
Requip-Modutab 4 mg comprimate cu eliberare prelungita
Substanta activa din Requip-Modutab este ropinirol, care apartine unui grup de medicamente denumite antagonisti ai dopaminei si este utilizat in tratamentul bolii Parkinson.
REQUIP, comprimate
Indicatii terapeutice: Tratamentul bolii Parkinson: Ropinirole poate fi folosita izolat (fara levodopa) in tratamentul bolii Parkinson. Adaugarea de Ropinirole la tratamentul cu levodopa poate fi folosita pentru a mentine sub control posibilele fluctuatii si a permite reducerea dozei zilnice totale de levodopa.
Reseligo 3,6 mg implant in seringa preumpluta
Reseligo contine o substanta numita goserelina. Goserelina face parte din grupa de medicamente numite analogi ai LHRH, fiind util in cazul cancerului de prostata la barbati si in cancerul mamar la femei.
Resivirtan 100 mg/ml sirop
Resivirtan este un medicament antiviral, care intareste imunitatea organismului (stimuleaza sistemul imunitar).
RESOFERON, drajeuri
Indicatii: In profilaxia si tratamentul anemiei feriprive si starilor cu deficit de fier - in timpul sarcinii, lauziei si alaptarii, precum si in cazurile de menstruatii frecvente si abundente, la copii, mai ales la adolescente, in timpul perioadei de crestere rapida, in afectiuni gastrointestinale asociate pierderilor sanguine sau absorbtiei scazute de fier; parazitoze; dupa interventii gastrice si intestinale si dupa donatii repetate de sange; varstnici.
Resolor
Resolor este un medicament care contine substanta activa prucaloprid.
Resovist, solutie injectabila
Indicatii: Substanta de contrast pentru imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) a leziunilor hepatice, atunci cand examinarea fara substanta de contrast nu a oferit informatii certe.
Respreeza pulbere pentru solutie perfuzabila
Respreeza este un medicament care se utilizeaza la adultii cu deficit de inhibitor al alfa1 proteinazei, o boala genetica ce poate cauza probleme pulmonare, cum ar fi intensificarea dificultatilor de respiratie, putand afecta si ficatul.
RESTIGULIN 15 mg comprimate
Restigulin contine substanta activa aripiprazol si apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice.
RESTOVAR, tablete pentru uz oral
Indicatii: Contraceptia orala.
Retacrit
Retacrit se utilizeaza pentru stimularea productiei de eritrocite in urmatoarele situatii:
RETARPEN®
Indicatii: Terapia si profilaxia infectiilor cauzate de germeni foarte sensibili la penicilina. Retarpenul este folosit la tratamentul sifilisului si altor treponematoze (pinta, framboesiae). In terapia formelor acute de amigdalita, scarlatina, erizipel, a ranilor infectate, este preferabila utilizarea Retarpenului in combinatie cu preparate de penicilina rapid absorbite
RETIN - A
Indicatii : Retin-A este indicat ca terapie topica pentru tratamentul acneei vulgare.
Retin A
Indicatii: Retin-A este indicat ca terapie topica pentru tratamentul acneei vulgare.
Retrikil 600 mg
Retrikil se utilizeaza pentru tratamentul infectiei cu HIV (virusul imunodeficientei umane) la adulti, adolescenti si copii cu greutatea de cel putin 25 kg.
RETROHIPOFIZA
Indicatii: Diabet insipid.
RETROVIR, sirop
Indicatii: Retrovir: preparate orale, sunt indicate pentru tratamentul pacientilor cu infectie cu virusul imunodeficientei umane dobandite (HIV) asimptomatici sau aflati in stadiile initiale de progresie a bolii HIV.
RETROVIR, solutie injectabila
Indicatii: Retrovir: preparate orale, sunt indicate pentru tratamentul pacientilor cu infectie cu virusul imunodeficientei umane dobandite (HIV) asimptomatici sau aflati in stadiile initiale de progresie a bolii HIV.
Retsevmo
Retsevmo este un medicament impotriva cancerului care se utilizeaza la pacientii la care cancerul este cauzat de modificari ale genei numite RET.
Reuprofen 400 mg comprimate filmate
Ibuprofenul apartine unei grupe de medicamente numite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
REUXEN 250, 500, comprimate
Indicatii: Afectiuni reumatice inflamatorii: artrite reumatoide, osteoartrite, spondilartrite anchilozante, sindrom Fiessinger-Leroy-Reiter, reumatismul psoriazic, poliartrite reumatoide juvenile;
Rev eyes
Indicatii: Inverseaza midriaza indusa in scop diagnostic de agenti adrenergici (fenilefrina) sau parasimpatolitici (tropicamida).
Revada 600 mg, comprimate
Indicatii: Ameliorarea simptomelor legate de insuficienta veno-limfatica: senzatie de greutate, durere, agitatie la nivelul membrelor inferioare.
REVALID , capsule
Indicatii terapeutice: Caderea parului de etiologie diversa: alopecie diseminata, alopecie androgenica, alopecie seboreica, alopecie datorata altor boli, alopecie de cauza medicamentoasa, hormonala sau alopecie datorata sarcinii. Caderea parului de etiologie nedeterminata. Deteriorarea structurii parului: par despicat, fragil, tern. Tulburari de crestere ale unghiilor: unghii friabile, fragile sau cu aspect neatragator.
Revasc 15mg/0,5 ml pulbere si solvent pentru solutie injectabila
Indicatii: Revasc este utilizat pentru a impiedica coagularea sangelui dupa interventiile chirurgicale elective de inlocuire, la nivelul soldului sau genunchiului, intrucat se pot forma cheaguri de sange in vasele sanguine de la nivelul piciorului.
Revatio
Revatio este un medicament care contine substanta activa sildenafil.
Reverantza 20 mg/5 mg comprimate filmate
Reverantza contine doua substante denumite olmesartan medoxomil si amlodipina (sub forma de besilat de amlodipina). Ambele substante ajuta la controlul tensiunii arteriale mari.
Reverpleg
Reverpleg este o substanta activa produsa artificial, echivalenta cu hormonul natural vasopresina.
Revestad 20 mg
Revestad 20 mg este utilizat pentru a trata barbatii adulti cu disfunctie erectila.
Revestive
Revestive este folosit la tratamentul adulţilor cu sindrom de intestin scurt.
REVIFEN
Acetilcisteina face parte din grupa medicamentelor mucolitice.
Revigrip Hot Lemon 500 mg/200 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
Acest medicament contine:paracetamol care este un calmant al durerii (analgezic) si va ajuta sa va reduceti temperatura corpului atunci cand aveti febra.
Revigrip Hot Lemon Max 1000 mg/200 mg/12,2 mg pulbere pentru solutie orala
Acest medicament contine: paracetamol care este un calmant al durerii (analgezic) si va ajuta sa va reduceti temperatura corpului atunci cand aveti febra.
Revigrip Sinus 500 mg/30 mg comprimate filmate
Revigrip Sinus este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara-moderata (de exemplu cefalee, dureri in gat, dureri sinusale), al starilor febrile, congestiei mucoasei nazale si hipersecretiei nazale.
REVIKEN ®
INDICATII TERAPEUTICE : Reviken este indicat pentru tratamentul eczemelor uscate, eritemului fesier, leziunilor superficiale cutanate, degeraturilor si arsurilor superficiale limitate.
Revinty Ellipta
Revinty Ellipta este un medicament care contine substantele active furoat de fluticazona si vilanterol si se utilizeaza in tratamentul regulat al astmului bronsic la adulti si copii.
Revitus Expectorant
Acetilcisteina face parte din grupa medicamentelor mucolitice.
Revlimid
Revlimid este un medicament impotriva cancerului. Este folosit in asociere cu dexametazona (un medicament antiinflamator) pentru tratamentul pacientilor adulti cu mielom multiplu, a caror afectiune a mai fost tratata anterior cel putin o data.
Revolade
Revolade se utilizează la adulţi cu purpură trombocitopenică imună (PTI) cronică, o boală în care sistemul imunitar al pacientului distruge trombocitele (componentele din sânge care ajută la coagularea acestuia).
REVULSIN
Indicatii: Dureri articulare reumatice cronice, mialgii, nevralgii, dureri traumatice articulare si musculare, hematoame, furuncule si panaritii in stadiul initial; afectiuni vasculospastice periferice; bronsite cronice, pleurezii (in perioada de resorbtie); tendinta la alopecie.
Reyataz
Indicatii: Reyataz este un medicament antiviral.
Rezolsta comprimate
Rezolsta este un medicament antiviral utilizat in asociere cu alte medicamente pentru tratamentul adultilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), un virus care produce sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).
RHAMNOLAX
Indicatii: Constipatie acuta, constipatie cronica.
RHEOPYRIN
Indicatii: Aceleasi ca pentru Fenilbutazona; este de ales in cazurile acute, ca tratament de atac.
Rhesonativ 625
Rhesonativ este o imunoglobulina si contine anticorpi impotriva factorului Rhesus.
RHEUMAVEK, comprimate filmate
Indicatii: Artropatii inflamatorii cronice (artrita reumatoida, spondilartrita anchilozanta, artrita psoriazica). Artropatii degenerative ale articulatiilor periferice si ale coloanei vertebrale. Sindrom mioscheletal (periartrite, tendinite, leziuni traumatice, tenosinovite etc.). Dismenoree initiala, dureri sciatice, reumatism inflamator in faza acuta.
RHEUMAVEK, fiole
Indicatii: Artropatii inflamatorii cronice (artrita reumatoida, spondilartrita anchilozanta, artrita psoriazica). Artropatii degenerative ale articulatiilor periferice si ale coloanei vertebrale. Sindrom mioscheletal (periartrite, tendinite, leziuni traumatice, tenosinovite etc.). Dismenoree initiala, dureri sciatice, reumatism inflamator in faza acuta.
RHEUMON CREMA 100mg/g crema
Etofenamatul este un antiinflamator nesteroidian cu proprietati de calmare a durerii (analgezice) si de scadere a febrei (antipiretice).
Rhinallergy
Indicatii: Rhinallergy comprimate este un medicament homeopat ce asociaza compusi în dilutii homeopatice utilizati în mod traditional în tratamentul simptomatic al rinitelor alergice tranzitorii precum febra fanului.
RHINATHIOL
Indicatii : În tratamentul afectiunilor cailor respiratorii care sunt însotite de anomalii ale mucusului, în special: Pneumologie: bronsite, traheobronsite. O.R.L.: rinite, rinofaringite, otite seromucoase.
Rhinocort Aqua spray nazal
Indicatii : Rinita alergica si non-alergica sezoniera si perena. Tratamentul polipilor nazali. Prevenirea aparitiei polipilor nazali, dupa polipectomie.
RHINOCORT® AQUA 50 mcg/doza, 100 mcg/doza
Indicatii: Rinita alergica si non-alergica sezoniera si perena. Tratamentul polipilor nazali. Prevenirea aparitiei polipilor nazali, dupa polipectomie.
RHINOIL
Adjuvant in tratamentul rinitelor si rino-faringitelor acute si cronice, in sinuzite, in rinita cronica atrofica simpla, in ozena, in edem postoperator al mucoasei dupa interventii endonazale.
RHINXYL
Indicatii terapeutice: Xilometazolina este indicata in congestia mucoasei nazale (in gripa, coriza, rinita vasomotorie sau alergica).
RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal
RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie apartine unui grup de medicamente pentru tratamentul bolilor nasului, numite simpatomimetice. Acesta contine clorhidrat de xilometazolina, care ajuta la constrictia vaselor capilare sanguine din nas, reducand astfel congestia mucoasei nazale.
RhoGAM Ultra-Filtered
RhoGAM Ultra-Filtered PLUS apartine unui grup de medicamente cunoscut sub numele de ser imun si imunoglobuline.
Rhokiinsa
Rhokiinsa este o solutie pentru picaturi oftalmice (de ochi) care se utilizeaza pentru a reduce presiunea in interiorul ochiului la adultii cu glaucom cu unghi deschis (o boala in care presiunea in ochi creste deoarece lichidul nu se poate elimina din ochi) sau hipertensiune oculara (cand presiunea in ochi este mai mare decat cea normala).
Rhophylac 300 micrograme/2 ml
Acest medicament este solutie injectabila gata de utilizare, continuta intr-o seringa preumpluta. Solutia contine proteine speciale, izolate din plasma sangelui uman.
Ribavirin BioPartners
Ribavirin BioPartners se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C cronice (boala a ficatului cauzata de infectia cu virusul hepatitei C) la pacienti cu varsta de trei ani şi peste.
Ribavirin Mylan
Ribavirin Mylan se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C cronice (boala a ficatului cauzata de infectia cu virusul hepatitei C) la pacienti cu varsta de peste trei ani.
Ribavirin Teva
Ribavirin Teva este un medicament care contine substanta activa ribavirina.
Ribavirin Teva Pharma B.V.
Ribavirin Teva Pharma B.V.este un medicament care contine substanta activa ribavirina, indicat in hepatita de tip C.
Ribavirina Aurobindo 200 mg
Ribavirina, care este substanta activa antivirala a Ribavirinei Aurobindo, inhiba multiplicarea unui numar mare de tipuri de virusuri, incluzand virusurile hepatitei C (care pot cauza o infectie a ficatului denumita hepatita C).
RIBEX GOLA
Indicatii: Antiseptic al cavitatii orale.
RIBOFLAVIN FOSFAT
Indicatii: Tulburari de crestere, hemeralopie, keratite, conjunctivite, steatoree, stomatita angulara, cheiloze, glosite, seboree, acnee, rozacee, crampe musculare, migrene, hipogalactie.
RIBOMUNYL
Indicatii : Recurente ale infectiilor tractului respirator superior, sfera ORL, infectii respiratorii, la pacientii cronici: Infectii respiratorii superioare si ale sferei ORL: rinofaringite, laringite, sinuzite, otite. În pneumologie: infectii intercurente, infectii recidivante ale tractului respirator, complicatii ale rino-traheo- bronsitelor si bronsitelor.
Ribovact 2,5 mg
Ribovact este un medicament folosit pentru a trata anumite tipuri de cancer (medicament citotoxic).
RIDAURA
Indicatii: Tratamentul poliartritei reumatoide la adulti (diagnosticul trebuie confirmat inainte de instalarea tratamentului, Ridaura fiind contraindicata in artropatii nereumatoide, de exemplu in osteoartroza).
Ridaxin 4,5 mg capsule
Ridaxin apartine unei clase de substante numita inhibitori de colinesteraza administrat pentru tratamentul tulburarilor de memorie la pacientii cu boala Alzheimer si pentru tratamentul dementei la pacientii cu boala Parkinson.
Rienso
Rienso se utilizează pentru tratarea anemiei.
RIFAMPICINA, capsule
Indicatii: Rifampicina este folosita in primul rand pentru tratamentul tuberculozei pulmonare si extrapulmonare. Este de ales in boala extensiva sau cavitara, in care se asociaza cu cel putin un antituberculos major, de regula izoniazida. Infectii cu M. avium complex (micobacterii necromogene din grupa a III-a Runyon) si M.
RIFASYNT
Indicati: Este indicat in tratamentul tuberculozei, in combinatie cu isoniazida, streptomicina, etambutolul. In plus, Rifasynt are si alte indicatii clinice: Infectii ale tractului respirator: Rifasynt poseda un grad inalt de difuziune, nu prezinta rezistenta incrucisata cu alte antibiotice, are actiune bactericida rapida.
RIGEVIDON, drajeuri
Indicatii: Contraceptia orala. Tulburari functionale de sangerare menstruala. Dismenoree. Sindrom premenstrual.
RIGEVIDON, tablete
Indicatii: Acest produs este un contraceptiv oral. Are efect terapeutic in tulburarile functionale de sangerare, in durerile de la jumatatea ciclului si in dismenoree. In conformitate cu principiul recomandarii diferentiate, pe tipuri de pacienti, el este recomandat in primul rand femeilor cu fenotip hormonal echilibrat sau usor estrogenic.
RILCAPTON
Indicatii terapeutice: Hipertensiune: Tratament de prima linie al hipertensiunii usoare si moderate. In hipertensiunea severa, se va utiliza atunci cand terapia standard nu este potrivita sau este ineficienta. Insuficienta cardiaca congestiva:
Rileptid 3 mg comprimate filmate
Rileptid apartine unui grup de medicamente denumite ‘antipsihotice’.
Rilmenidina Teva 1 mg comprimate
Rilmenidina Teva este un medicament antihipertensiv, care actioneaza asupra sistemului nervos central.
RILUTEK
Indicatii terapeutice: Riluzole este indicat pentru prelungirea vietii sau a timpului pana la necesitatea de ventilare mecanica la pacientii cu scleroza laterala amiotrofica (ALS). Nu exista dovezi ca riluzole are efecte terapeutice asupra functiei motorii, functiei pulmonare, fasciculatiilor, puterii muschilor si a simptomelor motorii.
RILUZOL PMCS 50 mg comprimate filmate
Substanta activa din RILUZOL PMCS este riluzolul, care actioneaza la nivelul sistemului nervos. RILUZOL PMCS este utilizat la pacientii cu scleroza laterala amiotrofica (SLA).
Riluzole Zentiva
Riluzole Zentiva se utilizează la pacienţii cu scleroză laterală amiotrofică (SLA).
RIMEVAX
Indicatii: Rimevax este indicat pentru imunizarea activa a copiilor si adultilor susceptibili fata de rujeola. Din cauza posibilitatii ca anticorpii materni sa persiste la niveluri joase pana la varsta de 15 luni, unii copii aflati la varste mai mici pot sa nu raspunda la vaccin.
Rimril 0,5 mg/0,4 mg capsule
Rimril este utilizat pentru tratamentul barbatilor care prezinta o crestere in dimensiuni a prostatei (hiperplazie benigna de prostata) – o crestere necanceroasa a dimensiunilor glandei prostatice, determinata de producerea in exces a unui hormon, denumit dihidrotestosteron.
Rinamet 50 micrograme
Rinamet contine substanta activa furoat de mometazona, o substanta care face parte din grupul medicamentelor numite corticoizi.
RINGER
Indicatii : Suplinirea pierderilor lichide - electrolitice, în caz de deshidratare hipo- si izotona, asociate cu urmatoarele situatii: soc; colaps; arsuri; degeraturi; varsaturi repetate; diaree etc.
RINOCLENIL 100 µg/doza spray nazal suspensie
Rinoclenil este indicat in profilaxia si tratamentul alergiilor de sezon, a rinitei perene si a rinitei vasomotorii.
RINOFLUIMUCIL, spray nazal, solutie
Grupa farmacoterapeutica: decongestionante si alte preparate topice nazale, simpaticomimetice in combinatie, exclusiv corticosteroizi
RINOFUG
Rinite si sinuzite acute alergice sau prin guturai (raceala comuna); rinofaringita.
Rinomol 500 mg/3 mg
Rinomol contine ca substante active paracetamol si maleat de clorfenamina.
Rinomol Plus 500 mg/3 mg
Rinomol Plus este indicat pentru tratamentul simptomatic al racelii comune si gripei (pentru ameliorarea stranutului, rinoreei, congestiei nazale si sinusale, febrei, durerilor de cap si durerilor musculare).
RINONEF-T
Tratamentul rinitelor acute si cronice, produse de bacterii gram-pozitiv si gram-negativ sensibile la neomicina, rinitelor alergice si edemelor aparute in urma interventiilor chirurgicale endonazale.
RINOXIN 0,5 mg/ml, picaturi nazale solutie
Grupa farmacoterapeutica: decongestionante nazale de uz topic, simpatomimetice.
Rinvoq
Rinvoq este un medicament pentru tratarea adultilor cu poliartrita reumatoida, o boala care cauzeaza inflamarea articulatiilor.
Riprazo
Riprazo este un medicament care contine substanta activa aliskiren.
RISATARUN
Se utilizeaza în terapiile cerebrale.
Risedronat Arena 5 mg comprimate filmate
Risedronat Arena 5 mg apartine unui grup de medicamente non-hormonale numite bifosfonati, folosite pentru tratamentul afectiunilor osoase.
Risedronat sodic Zentiva 35 mg
Risedronat sodic Zentiva 35 mg apartine unui grup de medicamente non-hormonale numite bifosfonati, folosite pentru tratamentul bolilor osoase. Acesta actioneaza direct asupra oaselor, facandu-le mai rezistente si, ca urmare, cu un risc mai mic de fracturare.
RISELLE
Indicatii : Simptome de insuficienta estrogenica asociate menopauzei instalate natural sau chirurgical. Prevenirea osteoporozei induse de deficienta de estrogen.
Rison 3 mg comprimate filmate
Rison apartine grupului de medicamente denumite „antipsihotice”.
RISPEN 1
INDICATII TERAPEUTICE : Rispen este indicat pentru tratamentul unei categorii largi de tipuri de schizofrenie, incluzand un prim episod de psihoza, exacerbarea acuta a schizofreniei, schizofrenia cronica, precum si alte stari psihotice cu predominante simptome pozitive (de exemplu, halucinatii, iluzii, tulburari de gandire, ostilitate, suspiciune) si/sau simptome negative
RISPEN 2
INDICATII TERAPEUTICE : Rispen este indicat pentru tratamentul unei categorii largi de tipuri de schizofrenie, incluzand un prim episod de psihoza, exacerbarea acuta a schizofreniei, schizofrenia cronica, precum si alte stari psihotice cu predominante simptome pozitive (de exemplu, halucinatii, iluzii, tulburari de gandire, ostilitate, suspiciune) si/sau simptome negative (de exemplu, aplatizare afectiva, esec în plan emotional si în cel al relatiilor sociale, tulburari de vorbire).
RISPEN 3
INDICATII TERAPEUTICE : Rispen este indicat pentru tratamentul unei categorii largi de tipuri de schizofrenie, incluzand un prim episod de psihoza, exacerbarea acuta a schizofreniei, schizofrenia cronica, precum si alte stari psihotice cu predominante simptome pozitive (de exemplu, halucinatii, iluzii, tulburari de gandire, ostilitate, suspiciune) si/sau simptome negative (de exemplu, aplatizare afectiva, esec în plan emotional si în cel al relatiilor sociale, tulburari de vorbire).
RISPEN 4
INDICATII TERAPEUTICE : Rispen este indicat pentru tratamentul unei categorii largi de tipuri de schizofrenie, incluzand un prim episod de psihoza, exacerbarea acuta a schizofreniei, schizofrenia cronica, precum si alte stari psihotice cu predominante simptome pozitive (de exemplu, halucinatii, iluzii, tulburari de gandire, ostilitate, suspiciune) si/sau simptome negative (de exemplu, aplatizare afectiva, esec în plan emotional si în cel al relatiilor sociale, tulburari de vorbire).
RISPERIDONA ARENA 3 mg comprimate filmate
RISPERIDONA ARENA apartine unui grup de medicamente denumite ‘antipsihotice’.
Risperidona Farmal, comprimate filmate
Indicatii: Risperidona este indicata pentru tratamentul: schizofreniei; psihoza schizofrenica acuta si cronica si alte stari psihotice, in care sunt predominante simptomele pozitive
RISPOLEPT
Indicatii: Rispolept este indicat pentru tratamentul schizofreniei acute si cronice, inclusiv al primului episod psihotic, precum si al altor stari psihotice, in care simptomele pozitive (halucinatii, deliruri, tulburari de gandire, ostilitate, suspiciune) si/sau simptomele negative
Rispolept Consta 25 mg
Rispolept Consta apartine unei clase de medicamente denumite „antipsihotice“.
Rispolux 2 mg film orodispersabil
Rispolux apartine unui grup de medicamente denumite ”antipsihotice’’.
Ristaben
Ristaben este un medicament care contine substanta activa sitagliptina.
Ristempa
Ristempa este un medicament care se utilizeaza la pacientii cu cancer, ca ajutor impotriva unor efecte secundare ale tratamentului.
Ristfor
Ristfor este un medicament care contine doua substante active: sitagliptina si clorhidrat de metformina.
Ritemvia
Ritemvia este un medicament utilizat in tratamentul adultilor cu urmatoarele forme de cancer sanguin si afectiuni inflamatorii:limfom folicular.
Rival 20mg-g, gel - Fiterman
Este indicat pentru calmarea durerii, mancarimilor si inflamatiilor care insotesc afectiunile pielii cu componenta alergica
Rivaroxaban Aurobindo 10 mg
Rivaroxaban Aurobindo contine rivaroxaban ca si substanta activa si este utilizat la adulti pentru a preveni formarea cheagurilor de sange in vene, dupa o operatie de inlocuire a soldului sau genunchiului.
Rivastigmina Arena 3 mg capsule
Rivastigmina apartine unei clase de substante numite inhibitori de colinesteraza.
Rivastigmina Sandoz 9,5 mg/24 ore plasture transdermic
Substanta activa din Rivastigmina Sandoz este rivastigmina. Rivastigmina apartine unei clase de substante numite inhibitori ai colinesterazei.
Rivastigmine 1 A Pharma
Rivastigmine 1 A Pharma se utilizeaza pentru tratarea pacientilor cu forme uşoare pana la moderat severe ale dementei Alzheimer, o boala progresiva a creierului care afecteaza treptat memoria, capacitatea intelectuala şi comportamentul.
Rivastigmine Actavis
Rivastigmine Actavis se utilizează pentru tratarea pacienţilor cu forme uşoare până la moderat severe ale demenţei Alzheimer, o boală progresivă a creierului care afectează treptat memoria, capacitatea intelectuală şi comportamentul.
Rivastigmine Hexal
Rivastigmine Hexal este un medicament care contine substanta activa rivastigmina.
Rivastigmine Sandoz
Rivastigmine Sandoz se utilizeaza pentru tratarea pacientilor cu forme uşoare pana la moderat severe ale dementei Alzheimer, o boala progresiva a creierului care afecteaza treptat memoria, capacitatea intelectuala şi comportamentul.
Rivastigmine Teva
Rivastigmine Teva este utilizat pentru tratarea pacienţilor cu forme uşoare până la moderat grave de demenţă Alzheimer.
RIVOTRIL®, comprimate
Indicatii: Majoritatea formelor clinice de epilepsie ale sugarilor si copiilor, mai ales formele tipice si atipice de pierderea constientei (sindromul Lennox), crizele Blitz-Nick-Salaam, crizele tonico-clonice primare sau secundare generalizate.
RIVOTRIL®, fiole
Indicatii: Majoritatea formelor clinice de epilepsie ale sugarilor si copiilor, mai ales formele tipice si atipice de pierderea constientei (sindromul Lennox), crizele Blitz-Nick-Salaam, crizele tonico-clonice primare sau secundare generalizate.
RIVOTRIL®, picaturi
Indicatii: Majoritatea formelor clinice de epilepsie ale sugarilor si copiilor, mai ales formele tipice si atipice de pierderea constientei (sindromul Lennox), crizele Blitz-Nick-Salaam, crizele tonico-clonice primare sau secundare generalizate.
Rixathon
Rixathon este un medicament utilizat pentru tratarea urmatoarelor forme de cancer al sangelui si afectiuni inflamatorii la adulti:limfom folicular.
RIXATIVE, pasta
Indicatii: Combaterea pentru un scurt interval de timp a constipatiei cronice, care nu raspunde la alte purgative mai blande. De asemenea, in pregatirea preoperatorie si in pregatirea intestinului pentru examen radiologic sau endoscopic.
Riximyo
Riximyo este un medicament utilizat pentru tratarea, la adulti, a urmatoarelor forme de cancer sanguin si a urmatoarelor afectiuni inflamatorii: limfom folicular.
Rixubis
Rixubis este un medicament care se utilizeaza pentru tratamentul si profilaxia sangerarilor la pacientii cu hemofilie B, o tulburare hemoragica ereditara cauzata de deficitul de factor IX.
Rizatriptan Mylan 10 mg comprimate orodispersabile
Rizatriptan apartine unui grup de medicamente numite agonisti selectivi ai receptorilor de serotonina (5-HT1B/1D), ce sunt utilizate pentru tratamentul crizelor migrenoase.
Rizmoic
Rizmoic este un medicament pentru tratarea constipatiei induse de medicamente opiacee pentru atenuarea durerii la pacienti tratati anterior cu un laxativ (un medicament care stimuleaza tranzitul intestinal).
ROACCUTANE®
Indicatii si utilizare: Formele grave de acnee nodulo-chistica rezistente la tratamente, mai ales acneea chistica si acneea conglobata, in special atunci cand exista leziuni la nivelul trunchiului.
RoActemra
RoActemra este un concentrat pentru solutie perfuzabila (perfuzie într-o vena).
ROBITUSSIN ANTITUSSICUM 7,5 mg/5 ml solutie orala
Robitussin Antitussicum contine substanta activa bromhidrat de dextrometorfan. Este un antitusiv care calmeaza si controleaza tusea uscata, persistenta. Robitussin Antitussicum este indicat la adulti si copii cu varsta peste 6 ani.
Robitussin Expectorans
Indicatii: Robitussin Expectorans este indicat in tusea producativa, intrucat fluidifica sputa.
ROBITUSSIN JUNIOR 3,75 mg/5 ml solutie orala
Robitussin Junior este un antitusiv care calmeaza si controleaza tusea uscata, persistenta.
ROCALTROL®
Indicatii: Osteoporoza postmenopauzala stabila; osteodistrofie de origine renala la pacientii cu insuficienta renala cronica, in special la cei dializati; hipoparatiroidism postchirurgical; hipoparatiroidism idiopatic; pseudohipoparatiroidism; rahitism dependent de vitamina D; rahitism hipofosfatemic vitamino-D-rezistent.
ROCEPHIN®
Indicatii si utilizare: Infectiile produse de germeni sensibili la Rocephin, ca: septicemii; meningite; Lyme borreliosis diseminata (stadii recente si avansate ale bolii); infectii abdominale (peritonite, infectii ale cailor biliare si gastrointestinale); infectii ale oaselor, articulatiilor, tesuturilor moi,
ROCKLE S
Rockle`S este utilizat pentru aseptizarea canalelor radiculare inaintea obturarii acestora.
Roclanda
Roclanda este o solutie pentru picaturi oftalmice (de ochi) indicata pentru scaderea tensiunii intraoculare (in interiorul ochiului) la adultii cu glaucom cu unghi deschis (boala in care tensiunea in ochi creste deoarece lichidul nu se poate elimina din ochi) sau hipertensiune oculara (cand tensiunea in ochi este mai mare decat cea normala)
Roclarin 500 mg, comprimate filmate
Roclarin 500 mg apartine unei grupe de antibiotice numite macrolide.
Rocuronium Kabi 10 mg/ml solutie injectabila/perfuzabila
Rocuronium Kabi apartine unui grup de medicamente denumite relaxante musculare.
RODILEMID, solutie injectabila
Indicatii: Herpes simplex, keratita herpetica, herpes Zoster, varicela, paralizii periferice faciale, scleroza multipla (in placi).
Rofedex 15 mg/5 ml, sirop
Indicatii: Tratamentul simptomatic al tusei neproductive (fara a include cazurile cu retinere a secretiilor in caile respiratorii), cu origini diverse.
Rofedex 20 mg comprimate
Rofedex contine ca substanta activa bromhidrat de dextrometorfan anhidru, un antitusiv care actioneaza prin diminuarea tusei neproductive (fara a include cazurile cu retinere a secretiilor in caile respiratorii), de diverse cauze, tuse care adesea insoteste raceli si infectii respiratorii.
ROFERON-A®
Indicatii: Roferon-A este indicat pentru tratamentul: Neoplasmelor sistemului limfatic si hematopoietic: leucemie cu celule paroase, hiperplazie multipla a tesutului mieloid, limfom cutanat cu celule T, leucemie mieloida aflata in stadiul cronic, trombocitoza esentiala asociata cu boala mieloproliferativa,
Rofluxin 20 mg, capsule
Rofluxin apartine unui grup de medicamente antidepresive numite inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS).
ROGLUTEN
Indicatii: Cancer de san metastatic la femei dupa menopauza sau ovariectomizate; sindrom Cushing prin adenom suprarenal, prin carcinom suprarenal sau prin producere ectopica de corticotrofina.
ROHYPNOL hipnotic
Indicatii: Tratamentul de scurta durata al insomniei. Rohypnolul se recomanda numai atunci cand tulburarile sunt grave (indeosebi dificultati de adormire), pacientul fiind debilitat sau supus unui stres puternic.
ROHYPNOL®, comprimate
Indicatii: Tratamentul de scurta durata al insomniei. Benzodiazepinele sunt recomandate numai atunci cand tulburarea este grava, pacientul fiind debilitat sau supus unui stres puternic.
Roletra, comprimate
Indicatii: Rinite alergice sezoniere si perene; conjunctivite alergice; urticarie cronica idiopatica si alte dermatoze alergice.
Rolpryna EP 4 mg comprimate cu eliberare prelungita
Substanta activa din Rolpryna EP este ropinirolul, care apartine unui grup de medicamente denumite agonisti ai dopaminei. Rolpryna EP comprimate cu eliberare prelungita este utilizat in tratamentul bolii Parkinson.
Rolufta
Acesta se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor bronhopneumopatiei obstructive cronice (BPOC) la adulti.
ROMAZULAN
Indicatii: Afectiuni inflamatorii ale mucoaselor si pielii.
Rombalsam
Indicatii si mod de administrare: Rombalsamul este indicat pentru tratamentul local al afectiunilor dermatologice cu piele rugoasa, uscata, crapata, caloasa. Unguentul cu uree 3% este indicat: in pruritul senil, cate 2-3 aplicatii locale/saptamana, cu masaj usor cateva minute; in ihtioza simpla, aplicatii zilnice urmate de bai generale, timp de 7-10 zile, apoi tratament de intretinere dupa caz.
Rombidux 15 mg comprimate filmate
Rombidux contine substanta activa rivaroxaban si este utilizat la adulti pentru: - a preveni formarea cheagurilor de sange in creier (accident vascular cerebral) si in alte vase de sange din organismul dumneavoastra daca aveti un ritm neregulat al inimii numit fibrilatie atriala non-valvulara.
ROMCIS
Indicatii: Cancer testicular, cancer ovarian metastatic, cancer de vezica urinara, cancere in regiunea capului si gatului, cancer bronsic.
ROMENER®
Indicatii: Situatii care impun cresterea randamentului intelectual (scolari, studenti etc.), surmenaj intelectual, tulburari psihosomatice senile pe fond aterosclerotic, sechele dupa encefalopatii la copil si encefalopatii infantile cu sindroame hiperkinetice, micul rau epileptic, crize temporale psihomotorii, sindroame spasmofilice hipocalcemice si/sau hipomagnezice.
ROMERGAN, drajeuri
Indicatii: Urticarie, edem angioneurotic, rinite alergice, boala serului etc. (indeosebi cand este utila sedarea); prurit, intepaturi de insecte, reactii transfuzionale; pregatirea anesteziei generale si a interventiilor chirurgicale, voma de cauze diverse, insomnie.
ROMERGAN, fiole
Indicatii: Urticarie, edem angioneurotic, rinite alergice, boala serului etc. (indeosebi cand este utila sedarea); prurit, intepaturi de insecte, reactii transfuzionale; pregatirea anesteziei generale si a interventiilor chirurgicale, voma de cauze diverse, insomnie.
ROMERGAN, sirop pentru copii
Indicatii: Urticarie, edem angioneurotic, rinite alergice, boala serului etc. (indeosebi cand este utila sedarea); prurit, intepaturi de insecte, reactii transfuzionale; pregatirea anesteziei generale si a interventiilor chirurgicale, voma de cauze diverse, insomnie.
ROMERGAN, solutie injectabila
Indicatii: Urticarie, edem angioneurotic, rinite alergice, astm bronsic, boala serului, soc anafilactic (ca medicatie adjuvanta); profilaxia si tratamentul reactiilor transfuzionale; prurit, intepaturi de insecte; stari de excitatie, insomnie; pregatirea anesteziei generale si a interventiilor chirurgicale si obstetricale, ingrijire postoperatorie; voma de diferite cauze, prevenirea si combaterea raului de miscare.
ROMISODIN
Indicatii: Medicamentul se foloseste in: tratamentul cardiopatiei ischemice dureroase, profilaxia crizei de angor pectoris, sechele dupa infarct miocardic, infarct miocardic recent cu insuficienta acuta ventriculara stanga, insuficienta cardiaca cronica (monoterapie sau asociat cu digitalice si diuretice), insuficienta cardiaca dreapta (cord pulmonar cronic), retinite angiospastice, alte afectiuni ale vaselor periferice insotite de spasm.
ROMLA 25 mg/25 mg/g crema
ROMLA contine doua substante active numite lidocaina si prilocaina. Aceste substante apartin unui grup de medicamente denumite anestezice locale.
ROMPARKIN
Indicatii si Mod de administrare: Adulti: in boala Parkinson 2-5 comprimate (4-10 mg)/zi (in 2-3 prize, dupa mese), eventual in asociere cu levodopa; in sindroamele extrapiramidale produse de neuroleptice 2-7 comprimate (4-14 mg)/zi (fara a depasi 10 mg la batrani). Copii: 1-3 comprimate/zi (dupa varsta).
Rompirin E 100 mg comprimate gastrorezistente
Rompirin E inhiba adeziunea si agregarea trombocitelor din sange (trombocite) si in felul acesta previne formarea cheagurilor de sange (trombi) in curs de dezvoltare (inhibarea agregarii plachetare).
Ronapreve
Ronapreve este un medicament utilizat pentru tratarea COVID-19 la adulti si adolescenti (incepand cu varsta de 12 ani si cu greutatea de cel putin 40 kg) care nu au nevoie de oxigen suplimentar si care au un risc mare ca boala sa se agraveze.
Ronydal 3 mg comprimate filmate
Ronydal apartine unui grup de medicamente denumite ‘antipsihotice’.
Ropinirol Terapia 5 mg, comprimate filmate
Indicatii: Ropinirol Terapia este indicat in Boala Parkinson
Ropinirol Teva 4 mg comprimate cu eliberare prelungita
Ropinirol Teva comprimate cu eliberare prelungita este utilizat in tratamentul bolii Parkinson.
Ropivacaina Kabi
Ropivacaina Kabi contine un medicament denumit clorhidrat de ropivacaina.
Rosacta crema
Rosacta crema, care contine ulei volatil de rozmarin, este un medicament traditional din plante utilizat la adulti pentru ameliorarea durerilor musculare si articulare minore si a unor tulburari circulatorii periferice minore (cu simptome precum picioarele reci).
Rosi 20 mg
Rosi apartine unei clase de medicamente numite statine.
ROSTAT 10 mg comprimate filmate
Rostat apartine unei clase de medicamente denumite statine si este indicat pentru scaderea valorilor colesterolului sangvin.
Rosucard
Rosucard este un medicament din grupa statinelor, indicat pacientilor cu risc de infarct miocardic sau accident vascular cerebral.
Rosuchen 20 mg comprimate filmate
Rosuchen apartine unei clase de medicamente numite statine si este indicat pentru scaderea valorilor colesterolului sangvin.
Rosudapin 15 mg/5 mg comprimate filmate
Rosudapin contine doua substante active – rosuvastatina si amlodipina.
Rosuvastatina Atb 20 mg comprimate filmate
Rosuvastatina Atb apartine unei clase de medicamente denumite statine si este indicat pentru scaderea valorilor colesterolului sangvin.
ROSVAL 10 mg comprimate filmate
ROSVAL apartine unei clase de medicamente denumite statine, indicate pentru scaderea valorilor colesterolemiei.
Roswera comprimate filmate
Roswera face parte dintr-un grup de medicamente denumite statine.
Rotarix
Rotarix este un vaccin administrat pe cale orala (pe gura).
RotaTeq
RotaTeq este un vaccin care se administreaza pe cale orala si care se prezinta sub forma unei solutii într-un tub cu o singura doza.
Roteas
Roteas este un medicament anticoagulant (un medicament care previne formarea cheagurilor de sange) care se utilizeaza la adulti.
Roticox
Roticox contine substanta activa etoricoxib. Roticox face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori selectivi ai COX-2. Acestea apartin unei clase de medicamente denumite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
ROUVAX, suspensie
Indicatii: Acest produs este un vaccin. Prevenirea rujeolei la copii, incepand cu varsta de 12 luni. Pentru copii care traiesc in colectivitati sau in tarile in curs de dezvoltare aceasta limita de varsta poate fi scazuta la 9 luni.
ROVAMYCINE
Indicatii : Angine, sinuzite, rinofaringite, otite. Bronsite acute si cronice, infectii pulmonare acute. Terapia profilactica si curativa a complicatiilor respiratorii ale gripei si bolilor eruptive.Toxoplasmoza femeii gravide si fatului. Profilaxia meningitei meningococice (la contacti). Profilaxia recidivelor de RAA.
Rovastamed 20 mg comprimate filmate
Rovastamed apartine unuiei clase de medicamente numite statine, indicate la pacientii cu valori mari ale colesterolului din sange.
ROVITAL C
Indicatii: Eforturi fizice intense si prelungite; perioada de crestere a copiilor; infectii, mai ales virale si convalescenta lor, astenii functionale; profilaxia gingivitelor, stomatitelor, eruptiilor purpurice; fragilitate vasculara; corectarea unor anemii; consum excesiv de alcool.
ROWACHOL
Indicatii: Colangita, colecistita, colelitiaza, sindrom postcolecistectomie (ca medicatie adjuvanta).
ROWATINEX
Indicatii: Litiaza urinara (curativ si profilactic), infectii urinare - ca medicatie adjuvanta.
Roxampex 10 mg/10 mg/8 mg comprimate filmate
Roxampex este o combinatie de trei substante active, rosuvastatina, perindopril si amlodipina. Rosuvastatina face parte dintr-o clasa de medicamente numite statine.
Roxardio
Roxardio apartine unui grup de medicamente numite statine (inhibitori ai HMG-CoA reductazei).
Roxiper
Roxiper este o combinatie in doza fixa a trei substante active: rosuvastatina, perindopril si indapamida. Rosuvastatina apartine unei clase de medicamente numite statine.
ROXIT
Indicatii: Ulcer gastric sau duodenal, gastrita hiperacida, esofagita de reflux.
ROYAL JELLY, capsule gelatinoase moi 100,200,600 mg
Indicatii: Pentru o mai buna performanta a organismului; pentru cresterea rezistentei organismului; in cazuri de stres fizic si mental si in cazuri de lipsa de concentratie in activitatile zilnice; oboseala si slabiciune; in conditii de regim dietetic; pentru facilitarea unor activitati sportive care presupun un mare consum energetic; senilitate; sindrom de menopauza; convalescenta, boli cronice (diabet zaharat, boli pulmonare, hepatice, oncologice); disfunctii sexuale.
ROZAVIT
Indicatii: Afectiuni hepatice, insuficienta renala, tulburari de metabolism.
Rozetin 5 mg/10 mg comprimate filmate
Rozetin contine 2 substante active diferite intr-un comprimat. Una dintre substantele active este rosuvastatina, care apartine unei clase de medicamente numite statine, iar cealalta substanta activa este ezetimibul.
Rozlytrek
Rozlytrek este un medicament impotriva cancerului. Se poate utiliza pentru tratarea pacientilor cu varsta de cel putin 12 ani cu tumori solide (leziuni canceroase) care au o anomalie genetica numita fuziune genica NTRK.
Rozucor 20 mg comprimate filmate
Rozucor face parte dintr-un grup de medicamente numite statine, indicate la pacientii cu valori mari ale colesterolului din sange.
Rubifen
Indicatii terapeutice: este recomandat in tratamentul simptomatic de lunga durata al afectiunilor reumatice cronice
RUBISOL
Indicatii: Lipsa poftei de mancare, maladii gastrointestinale, afectiuni hepatobiliare, astenie, anemie, hipertensiune.
RUBJOVIT
Indicatii : Cataracta incipienta; miodesopsii; irite; episclerite; coroidite; miopii cu modificari corio-retiniene.
Ruboril A.I.
Indicat in: tenuri dificile, reactive, eritroze difuze si permanente, cuperoza lejera si moderata,complementar in rozacee.
Rubraca
Rubraca este un medicament impotriva cancerului pentru femei adulte cu cancere de grad mare ale ovarelor, ale trompelor uterine (tuburile care fac legatura intre ovare si uter) si ale peritoneului (membrana care captuseste abdomenul).
Ruconest pulbere pentru solutie injectabila
Ruconest se utilizează pentru tratamentul episoadelor acute de angioedem ereditar la adulţi (cu vârsta de 18 ani şi peste).
RUDIVAX, suspensie injectabila
Indicatii: Acest produs este un vaccin. Imunizarea activa impotriva rubeolei incepand cu varsta de 12 luni la copii de ambele sexe. Inainte de aceasta varsta persistenta anticorpilor materni poate reduce raspunsul imun.
Rudotel
Rudotel se foloseste pentru sustinerea tratamentului in stari de agitatie, agresiune si anxietate, in reactii fizice declansate de tensiuni psihice
Rukobia
Rukobia este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), care cauzeaza sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).
RULID
Indicatii: Infectii ale tractului respirator superior: tonsilite, rinofaringite, sinuzite acute. Infectii ale tractului respirator inferior: pneumonii, bronsite, infectii secundare afectiunilor obstructive cronice, pneumonii atipice. Infectii genitale: uretrite, cervico-vaginite, si alte infectii non-gonococice. Infectii ale pielii si tesuturilor moi. Profilaxia meningitei meningococice la subiectii contacti. Toate infectiile produse de germeni sensibili la eritromicina.
RUMEYN, unguent
Indicatii: Boli reumatismale articulare - cu caracter degenerativ (artroze), cu caracter inflamator (poliartrita reumatoida, reumatism articular acut, spondilartrita anchilopoietica) - si abarticulare (mialgii, miozite, tendinite, tenosinovite, bursite, condrite, periartrite), artralgii posttraumatice, algii la nivelul cicatricelor, crampe musculare, stari sechelare dupa pareze si paralizii ale extremitatilor.
Runaplax
Runaplax contine rivaroxaban ca si substanta activa si este utilizat la adulti pentru a preveni formarea cheagurilor de sange in vene, dupa o operatie de inlocuire a soldului sau genunchiului.
Rupalyn 200 mg comprimate filmate
Rupalyn 200 mg contine ibuprofen sub forma de lizinat de ibuprofen. Ibuprofenul apartine unei clase de medicamente numite antiinflamatoare nesteriodiene (AINS).
RUPAN
Indicatii: Artrite reumatoide si cazuri similare.
RUTIN S
Indicatii: In tratamentul curativ sau profilactic al starilor hemoragipare prin fragilitate capilara (hemoptizii, hemoragii digestive, unele hemoragii retiniene, ateroscleroza, hipertensiune arteriala) pentru a preveni eventualele accidente vasculare, in unele boli infectioase insotite de permeabilitate crescuta si in pregatirea preoperatorie (eventual asociat cu vitamina C si K).
RUTOSID
Indicatii: Prevenirea complicatiilor hemoragice (inclusiv hemoragii retiniene) in ateroscleroza, la hipertensivi, diabetici, uremici; purpura acuta si cronica; glaucom (ca medicatie adjuvanta).
RUTOVEN
Indicatii: Dureri si edeme prin insuficienta venoasa sau de cauza traumatica.
RUVOMINOX
Indicatii terapeutice: Inhibarea aparitiei sangerarilor in timpul operatiei de cataracta. Inflamatia postoperatorie in cazul operatiei de cataracta si alte operatii. Profilaxia pre- si postoperatorie impotriva aparitiei edemului cistoid al macula lutea. Starile inflamatorii neinfectate ale emisferei anterioare a ochiului (de ex. conjunctivitele cronice neinfectate). Inflamatia dupa raniri: rani profunde sau superficiale (in combinatie cu terapia curenta antimicrobiana).
Ruxience
Ruxience este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor cu urmatoarele forme de cancer alsangelui si afectiuni inflamatorii.
Rxulti
Rxulti este un medicament antipsihotic care se utilizeaza pentru tratarea schizofreniei la adulti.
Ryaltris 25 micrograme
Ryaltris contine doua substante active: mometazona furoat si olopatadina.
Rybelsus
Rybelsus este un medicament utilizat pentru reglarea glicemiei (concentratia de glucoza in sange) la adulti cu diabet de tip 2 care nu este reglat suficient.
Rybrevant
Rybrevant este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea adultilor cu cancer pulmonar non-microcelular (NSCLC) in stadiu avansat, in care celulele canceroase au anumite modificari genetice.
Rydapt
Rydapt este un medicament impotriva cancerului care se utilizeaza pentru tratarea adultilor nou diagnosticati cu leucemie granulocitara acuta (LGA), un tip de cancer al celulelor albe.
Ryeqo
Ryeqo este disponibil sub forma de comprimate. Doza recomandata este de un comprimat pe zi, luat aproximativ la aceeasi ora in fiecare zi. Tratamentul trebuie inceput in primele 5 zile ale ciclului menstrual pentru a se evita sangerarea neregulata sau abundenta initiala.
Rymphysia 500 mg pulbere si solvent pentru solutie perfuzabila
Acest medicament contine substanta activa „inhibitorul de alfa-1 proteinaza, uman”. Aceasta este o componenta normala a sangelui si se gaseste in plamani.
RYTMONORM®, fiole
Indicatii: Tahiaritmii supraventriculare simptomatice si care necesita tratament, de exemplu: tahicardii AV si jonctionale, tahicardii supraventriculare in sindromul WPW sau fibrilatia atriala paroxistica. Tahiaritmii ventriculare simptomatice severe, in cazul in care medicul apreciaza ca acestea pericliteaza viata.
RYTMONORM®, tablete
Indicatii: Tahiaritmii supraventriculare simptomatice si care necesita tratament, de exemplu: tahicardii AV si jonctionale, tahicardii supraventriculare in sindromul WPW sau fibrilatia atriala paroxistica. Tahiaritmii ventriculare simptomatice severe, in cazul in care medicul apreciaza ca acestea pericliteaza viata.
Ryzodeg
Ryzodeg se utilizează în tratamentul diabetului zaharat de tip 1 şi de tip 2 la adulţi.
SifiOpt 20 mg/5 mg/ml picaturi oftalmice, solutie
SifiOpt este o combinatie intre doua medicamente: dorzolamida si timolol.
Striverdi Respimat 2,5 micrograme solutie de inhalat
Striverdi Respimat ajuta persoanele cu boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC) sa respire mai bine.
Sugammadex Pharmazac 100 mg/ml solutie injectabila
Sugammadex contine substanta activa sugammadex. Sugammadex este considerat a fi un Agent de relaxare cu legare selectiva deoarece functioneaza numai cu relaxante musculare specifice, bromura de rocuronium sau bromura de vecuronium.
Oferte şi ReduceriSfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Thyrohelp
Thyrohelp

Se poate lua Thyrohelp fără medic dacă sunt obeza dar T ... Buna ziua! Daca TSH si FT4 au valori normale NU ar trebui administrat ...


Sfatul farmcistului Buna
Buna

Oare logestul interactioneaza cu aspirin cardio, nebilet si noliprel? ... Buna ziua! Medicul cardiolog stie ca luati Logest? Orice contracepti ...Sfatul farmcistului Pelvibleu si eliquis
Pelvibleu si eliquis

As vrea sa stiu daca pot lua Pelvibleu daca iau si anticoagulant Eliqu ... Buna ziua! Interactiunile sunt posibile, de aceea la initierea tratam ...


Sfatul farmcistului Dacă alaptez am voie sa iau senna?
Dacă alaptez am voie sa iau senna?

Bună ziua, ma confrunt cu o constipatie, am un bebe de 6 saptamani, po ... Buna ziua! Nu este indicat sa luati senna! Principala masura este sa ...


Sfatul farmcistului BIO SUN IBSI
BIO SUN IBSI

In cazul meu BIO SUN IBSI a generat diaree. Este normal sau sa intreru ... Buna ziua! Mai luati 2, maxim 3 zile, apoi, daca diareea persista, si ...Sfatul farmcistului memo plus
memo plus

buna seara! administrez memo plus de ceva vreme cam 3 4 luni eu iau ... Buna ziua! Nu este nici o problema ca ati uitat un comprimat. Daca av ...


Sfatul farmcistului Buna ziua
Buna ziua

Daca sufar de dermatita seborica pot lua Maximag Antistress ? ... Buna ziua! Administrarea acestui supliment este posibila, cu respecta ...


Sfatul farmcistului Iritare usturime
Iritare usturime

Bun seara, am o iritatie la penis am si crăpături pe pielea din zona c ... Buna ziua! Incercati intr-o prima etapa cu o crema pe baza de clotrim ...


Sfatul farmcistului Debridat
Debridat

Bună ziua. Se poate lua debridat fără protecție de stomac, gen co ... Buna ziua! Daca nu aveti arsuri gastrice accentuate, renuntatila Cont ...


Sfatul farmcistului Smecta
Smecta

Bună ziua! Vă rog sa-mi spuneți cum se administreaz ... Buna ziua! Doza maxima de Smecta recomandata zilnic la adult este de ...


Sfatul farmcistului Pramistar si alcol
Pramistar si alcol

Buna ziua. Iau pramistar, 2 tablete/zi. Intrebare: ocazional, pot sa ... Buna ziua! Pramiracetamul (substanta activa din Pramistar), in asocie ...


Sfatul farmcistului Cum se ia Zirfos
Cum se ia Zirfos

Bună ziua! As dori sa mi spuneți dacă pot lua zilnic u ... Buna ziua! Aceasta schema de administrare este buna. Daca luati trata ...


Sfatul farmcistului Maximag antistres
Maximag antistres

De la ce varstase poate lua maximal antistres? ... Buna ziua! In lipsa unei recomandari de la medic, acest supliment poa ...