Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ultimele prospecte de medicamente adăugate:
Hyrimoz
Hyrimoz este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Halimatoz
Halimatoz este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza pentru tratarea urmatoarelor afectiuni:psoriazis.
Myalepta
Myalepta este un medicament care se utilizeaza in completarea regimului alimentar pentru tratarea lipodistrofiei.
Hefiya
Hefiya este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Tegsedi
Tegsedi este un medicament utilizat pentru tratarea afectarii neurologice cauzate de amiloidoza ereditara cu transtiretina (hATTR), o boala in care proteinele numite amiloide se acumuleaza in tesuturile din intregul organism, inclusiv in jurul nervil
Mavenclad
Mavenclad este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu forme recurente de scleroza multipla, o boala in care inflamatia distruge teaca de protectie din jurul celulelor nervoase din creier si din maduva spinarii.
Aimovig
Aimovig este un medicament utilizat pentru prevenirea migrenei la adultii care sufera de migrene cel putin 4 zile pe luna. Aimovig contine substanta activa erenumab.
Nityr
Nityr este un medicament utilizat in tratamentul tirozinemiei ereditare de tip 1 (TE-1).
Carmustine Obvius
armustine Obvius este un medicament impotriva cancerului care se utilizeaza, in monoterapie sau in asociere cu alte medicamente si tratamente impotriva cancerului, pentru a trata urmatoarele tipuri de cancer.
Duzallo
Duzallo este un medicament utilizat la adulti cu guta pentru a reduce concentratiile mari de acid uric in sange.
Mepsevii
Mepsevii este un medicament pentru tratamentul mucopolizaharidozei de tip VII (MPS VII, cunoscuta si sub denumirea de sindrom Sly), o boala ereditara cauzata de lipsa unei enzime necesare pentru descompunerea carbohidratilor complecsi cunoscuti ca gl
Anagrelida Accord
Anagrelida Accord contine substanta activa, anagrelida. Anagrelida Accord este un medicament care intervine in dezvoltarea trombocitelor.
AMBROXOL Al
Ambroxol AL este un medicament mucolitic care determina cresterea cantitatii de sputa expectorata si ii scade vascozitatea. Mucusul devine mai fluid cu ajutorul ambroxolului si poate fi eliminat mai usor prin tuse.
Almiden
Almiden contine substanta activa amlodipina, care face parte din grupul medicamentelor cunoscute sub denumirea de antagonisti de calciu.
Afrin Lemon
Afrin este un decongestionant, care amelioreaza senzatia de nas infundat prin constrictia vaselor de sange din nas. Acesta actioneaza in cateva minute si dureaza ore.
Verkazia
Verkazia este un medicament utilizat pentru tratarea keratoconjunctivitei vernale (KCV) severe, o afectiune alergica ce afecteaza ochiul si care are o aparitie indeosebi sezoniera, desi la unii pacienti simptomele pot sa revina sau sa persiste pe tot
Lemtrada
Lemtrada este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor cu scleroza multipla recurent-remisiva, o boala a nervilor in care inflamatia distruge teaca de protectie care inconjoara celulele nervoase.
Vosevi
Vosevi este un medicament antiviral utilizat pentru tratarea adultilor care sufera de hepatita C cronica (de lunga durata), o boala infectioasa care afecteaza ficatul, cauzata de virusul hepatitei C (VHC).
Biktarvy
Biktarvy este un medicament antiviral utilizat pentru tratarea adultilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), virus care provoaca sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).
Reagila
Reagila este un medicament antipsihotic care se utilizeaza pentru tratarea schizofreniei la adulti.
Trydonis
Trydonis este un medicament utilizat pentru ameliorarea simptomelor la adultii cu boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC) moderata pana la severa. BPOC este o boala cronica in care caile respiratorii si saculetii cu aer din plamani se deterioreaza
Mylotarg
Mylotarg este un medicament utilizat pentru tratarea pacientilor cu varsta de cel putin 15 ani care sufera de un tip de cancer al sangelui numit leucemie mieloida acuta (LMA), au fost diagnosticati recent si nu au incercat alte tratamente.
Lacosamide Accord
Lacosamide Accord este un medicament antiepileptic care se utilizeaza pentru tratamentul crizelor convulsive partiale (crize epileptice cu originea intr-o anumita zona a creierului) la pacienti cu varsta de cel putin 16 ani care sufera de epilepsie.
Semglee
Semglee este un medicament utilizat pentru tratarea diabetului la pacienti incepand cu varsta de 2 ani. Medicamentul contine substanta activa insulina glargin.
Rydapt
Rydapt este un medicament impotriva cancerului care se utilizeaza pentru tratarea adultilor nou diagnosticati cu leucemie granulocitara acuta (LGA), un tip de cancer al celulelor albe.
Prasugrel Mylan
Prasugrel Mylan se administreaza impreuna cu aspirina pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice (probleme cauzate de cheaguri de sange si de ingrosarea arterelor) la pacientii cu sindrom coronarian acut care sufera o interventie coronariana p
Juluca
Juluca este un medicament anti-HIV utilizat pentru tratarea adultilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), care cauzeaza sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).
Herzuma
Herzuma este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: - cancer de san in faza incipienta (cand cancerul s-a extins in interiorul sanului sau la ganglionii de la subrat, dar nu si la alte parti ale organismu
Kanjinti
Kanjinti este un medicament impotriva cancerului, utilizat pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: • cancer de san in faza incipienta (cand cancerul s-a extins in interiorul sanului sau la ganglionii de la subrat, dar nu si la alte parti ale organis
Spherox
Spherox este un medicament utilizat pentru a repara defectele de cartilaj de la nivelul genunchiului la adultii care au simptome specifice (cum ar fi durere si probleme de miscare a genunchiului).
Rubraca
Rubraca este un medicament impotriva cancerului pentru femei adulte cu cancere de grad mare ale ovarelor, ale trompelor uterine (tuburile care fac legatura intre ovare si uter) si ale peritoneului (membrana care captuseste abdomenul).
ZOMACTON
ZOMACTON contine substanta activa somatropina, cunoscuta si sub denumirea de hormon de crestere.
ZENRA
ZENRA contine un medicament numit ramipril. Acesta apartine unei clase de medicamente numite inhibitori ai ECA (inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei).
Zencopan
Zencopan 20 mg este un inhibitor selectiv al pompei de protoni, un medicament care reduce cantitatea de acid produsa de stomacul dumneavoastra.
Zenaro
Zenaro contine diclorhidrat de levocetirizina ca ingredient activ, apartine grupului de medicamente antihistaminice si este utilizat pentru tratamentul simptomelor asociate cu: rinita alergica, inclusiv rinita alergica persistenta.
Ximprove
Ximprove este un antagonist al receptorilor pentru leucotriene care blocheaza efectul substantelor numite leucotriene.
Xifia
XIFIA contine un medicament numit cefixima. Acesta apartine unui grup de antibiotice numite cefalosporine, care sunt utilizate pentru tratarea infectiilor cauzate de bacterii.
Maviret
Maviret este un medicament antiviral care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu hepatita C cronica (de lunga durata), o boala infectioasa care afecteaza ficatul, cauzata de virusul hepatitic C.
Alofisel
Alofisel este un medicament utilizat pentru tratarea fistulelor anale complexe la adultii cu boala Crohn (o boala inflamatorie a intestinului) in situatiile in care un medicament biologic sau conventional nu a dat rezultate satisfacatoare.
Segluromet
Segluromet este un medicament utilizat pentru reglarea glicemiei (valorile glucozei in sange) la adulti cu diabet de tip 2.
Lokelma
Lokelma este un medicament utilizat pentru tratarea hiperkaliemiei (valori crescute de potasiu in sange) la adulti.
Steglatro
Steglatro este un medicament utilizat pentru reglarea glicemiei (valorile glucozei in sange) la adulti cu diabet de tip 2, in asociere cu regim alimentar si cu exercitii fizice.
Steglujan
Steglujan este un medicament utilizat pentru reglarea glicemiei (valorile glucozei/zaharului in sange) la adulti cu diabet de tip 2.
Adynovi
Adynovi este un medicament utilizat pentru tratamentul si prevenirea hemoragiei (sangerarii) la pacientii cu hemofilie A, o tulburare hemoragica ereditara cauzata de lipsa unei proteine de coagulare numite factor VIII.
Alpivab
Alpivab este un medicament antiviral care contine substanta activa peramivir.
Raxone
Raxone este un medicament utilizat pentru tratamentul tulburarilor de vedere la adulti si adolescenti cu varsta de 12 ani si peste cu neuropatie optica ereditara Leber (LHON), o boala ereditara caracterizata prin pierderea progresiva a vederii. Raxon
Fiasp
Fiasp este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu diabet. Medicamentul contine substanta activa insulina aspart, o insulina cu actiune rapida.
Voltfast
Substanta activa din Voltfast 50 mg pulbere pentru solutie orala este diclofenac potasic.
VIVIFLOR
Viviflor are urmatoarele indicatii terapeutice: Refacerea florei bacteriene cu Lactobacillus dupa tratamentul cu diverse medicamente (antibiotice).
Vicks Sinex
Vicks Sinex este un spray pentru nas utilizat local pentru ameliorarea simptomelor de nas infundat asociate cu raceala sau cu rinita alergica.
Viavardis
Viavardis contine vardenafil, care face parte dintr-o clasa de medicamente numite inhibitori ai fosfodiesterazei de tip 5.
VERRIA 50mg
VERRIA contine substanta activa voriconazol. VERRIA este un medicament antifungic. Acesta actioneaza prin distrugerea sau oprirea cresterii fungilor care produc infectii.
Vendiol
Vendiol este un contraceptiv oral combinat numit adesea si „pilula”.
VaxigripTetra
VaxigripTetra este un vaccin. Acest vaccin ajuta la protejarea dumneavoastra sau a copilului dumneavoastra impotriva gripei.
Vasitimb
Vasitimb contine substantele active ezetimib si atorvastatina. Vasitimb este un medicament utilizat pentru scaderea valorilor colesterolului total din sange, colesterolului „rau” (LDL colesterol) si ale substantelor grase numite trigliceride.
Vasaprostan
Vasaprostan contine o substanta activa numita alprostadil, care este similara substantei naturale din organismul dumneavoastra, denumita prostaglandina E1.
Varena
Varena 0,03 mg/3 mg 28 este un contraceptiv si se utilizeaza pentru a preveni sarcina.
Valganciclovir Aurobindo
Valganciclovir Aurobindo apartine unui grup de medicamente, care actioneaza in mod direct pentru a preveni inmultirea virusurilor.
Valepil
Grupa farmacoterapeutica: antiepileptice, derivati de acizi grasi, acidum valproicum + saruri.
Valdren
Valdren apartine unui grup de medicamente utilizate in tratamentul depresiei, numite antidepresive. Valdren este utilizat in tratamentul depresiei la adulti.
Valarox
Valarox contine doua substante active– rosuvastatina si valsartan.
UROFLOW 2
Uroflow apartine unei clase de medicamente care relaxeaza musculatura vezicii urinare.
Uniquet
Uniquet contine o substanta numita quetiapina. Aceasta apartine grupei de medicamente denumite antipsihotice.
Hemlibra
Hemlibra este un medicament utilizat pentru prevenirea sau reducerea hemoragiei (sangerarii) la pacientii cu hemofilie A (o afectiune hemoragica ereditara cauzata de deficitul de factor VIII).
Alkindi
Alkindi este un medicament destinat copiilor si adolescentilor (de la nastere pana la 18 ani) ale caror glande suprarenale nu pot produce o cantitate suficienta dintr-un hormon numit cortizol.
Xermelo
Xermelo este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor cu diaree severa, asociata cu afectiunea numita sindrom carcinoid.
Fasenra
Fasenra este un medicament utilizat pentru tratamentul pacientilor adulti cu un tip de astm bronsic numit astm bronsic eozinofilic.
Crysvita
Crysvita este un medicament utilizat pentru tratarea hipofosfatemiei X-linkate, o tulburare ereditara caracterizata prin concentratii mici de fosfat in sange (hipofosfatemie).
Fotivda
Fotivda este un medicament utilizat in tratamentul adultilor cu carcinom renocelular in stadiu avansat (un tip de cancer al rinichilor).
Shingrix
Shingrix este un vaccin folosit pentru protectia adultilor cu varsta de 50 de ani si peste impotriva herpesului zoster si a nevralgiei postherpetice (durere de lunga durata de natura nervoasa, resimtita in urma herpesului zoster).
Trixid
Trixid este un medicament utilizat in tratamentul cancerului.
Triferment Forte
Triferment Forte contine un amestec de enzime numit „pancreatina”. Pancreatina va ajuta sa digerati alimentele.
TRAUMOBOL
TRAUMOBOL 37,5 mg/325 mg este o asociere de substante active, tramadol si paracetamol, ce actioneaza impreuna pentru ameliorarea durerii.
Tramadolor
Tramadolor 100 ID contine ca substanta activa clorhidrat de tramadol, un analgezic ce apartine clasei opioidelor, care actioneaza la nivelul sistemului nervos central.
TORVACARD
Atorvastatina Zentiva apartine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de statine, care regleaza lipidele (grasimile) din organism.
TOPOGYNE
Comprimatele Misone contin misoprostol, care este similar unei substante chimice numite „prostaglandina” pe care organismul dumneavoastra o produce in mod natural. Misoprostol declanseaza contractii ale uterului si relaxeaza colul uterin.
Theraflu raceala si tuse
Theraflu raceala si tuse este utilizat pentru tratamentul pe termen scurt al simptomelor racelii si gripei si al frisoanelor. Aceste simptome includ dureri usoare si moderate, febra, congestie nazala (nas infundat) si tuse productiva, din piept.
Tertensif SR
Acest medicament este utilizat pentru reducerea tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala). Medicamentul se prezinta sub forma de comprimat cu eliberare prelungita care contine indapamida ca substanta activa.
TANTUMGRIP
TANTUMGRIP contine o combinatie de ingrediente care sunt eficiente in ameliorarea simptomelor associate cu raceala si gripa, incluzand ameliorarea durerilor asociate, a durerii in gat, a durerii de cap, congestiei nazale si scaderea temperaturii.
Tantum Verde Forte
Tantum Verde Forte, este un medicament antiinflamator nesteroidian cu proprietati analgezice, iar cand este administrat local are de asemenea si actiune dezinfectanta si anestezica.
Tadilecto
Tadalafilul a dovedit ca imbunatateste semnificativ capacitatea barbatilor de a obtine erectia penisului pentru activitatea sexuala.
STALORAL
Staloral este un spray sublingual care contine extracte alergenice.
SPAZZ FORTE
SPAZZ FORTE 80 mg contine ca substanta activa clorhidratul de drotaverina care face parte din clasa medicamentelor antispastice.
Solpadeine ExtraCaff
Solpadeine ExtraCaff contine doua componente active. Paracetamolul este un analgezic, care va scadea si temperatura atunci cand aveti febra. Cafeina actioneaza pentru a creste si mai mult eficacitatea paracetamolului
Solpadeine Extra
Solpadeine Extra poate fi utilizat la pacientii cu varsta de peste 12 ani, pentru ameliorarea pe termen scurt a durerii moderate, care necesita ameliorare mai puternica decat a altor medicamente pentru calmarea durerii, cum sunt paracetamolul, ibupro
Solpadeine Duo
Solpadeine Duo poate fi utilizat la pacientii cu varsta peste 12 ani, pentru ameliorarea pe termen scurt a durerii moderate, care necesita o ameliorare mai puternica decat cu alte medicamente pentru calmarea durerii, cum este paracetamolul sau ibupro
Skudex
Skudex contine substantele active clorhidrat de tramadol si dexketoprofen.
Sinupret Forte
Sinupret forte drajeuri este un medicament din plante utilizat in tratamentul inflamatiilor acute si cornice de la nivelul sinusurilor paranazale.
Sinupret Acute
Sinupret acute drajeuri este un medicament obtinut din plante, care se utilizeaza la adulti pentru tratarea inflamatiilor acute si fara complicatii ale sinusurilor paranazale.
Sinplatin
Sinplatin se utilizeaza in tratamentul anumitor tipuri de cancer, de exemplu, cancer al ovarelor, cancer al testiculelor, cancer de vezica urinara, cancer al capului si gatului, cancer de plamani, cancer de col uterin.
Seractil
Dexibuprofenul, substanta activa din Seractil, apartine unei clase de medicamente numite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Seldono
Substanta activa din Seldono este tamsulosin. Acesta este un antagonist selectiv al adrenoreceptorilor alfa1A/1D.
Seasonique
Seasonique este un contraceptiv oral cu regim extins care se administreaza continuu timp de 91 de zile si se utilizeaza pentru a preveni sarcina.
Scobusal 10 mg
Scobusal contine bromura de butilscopolamina care apartine din grupului de medicamente denumite, alcaloizi de beladona.
Ocrevus
Ocrevus este un medicament pentru tratarea sclerozei multiple – o boala inflamatorie a sistemului nervos care provoaca simptome precum slabiciune, dificultati de mers si probleme cu vederea.
Trelegy Ellipta
Trelegy Ellipta este un medicament care se utilizeaza pentru reducerea simptomelor asociate cu boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC) moderata pana la severa.
Zubsolv
Zubsolv este un medicament utilizat la adulti si la adolescenti cu varsta peste 15 ani pentru tratarea dependentei de droguri opioide (narcotice), cum sunt heroina sau morfina.
Lutathera
Lutathera este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea tumorilor intestinale numite tumori neuroendocrine gastro-entero-pancreatice (TNE-GEP).
Prevymis
Prevymis este un medicament antiviral utilizat pentru a preveni imbolnavirea cauzata de citomegalovirus (CMV) la adultii carora li se efectueaza un transplant alogen de celule stem hematopoietice pentru inlocuirea maduvei osoase.
VeraSeal
VeraSeal este un adeziv tisular utilizat pentru oprirea sangerarii in timpul interventiilor chirurgicale sau pentru sustinerea suturilor in timpul chirurgiei vasculare (a vaselor de sange).
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului recuperare dupa AVC
recuperare dupa AVC

Buna ziua. Am 47 ani si am suferit un AVC sistemic in urma cu 3 luni, ... Buna ziua! Da, Neuroafect este potrivit, asigurand troficitatea nervi ...


Sfatul farmcistului Probleme de erectie
Probleme de erectie

Bună ziua! Am 42ani iar de ceva timp am observat ca nu mai am ere ... Buna ziua! Va recomand Erecta, un produs natural si eficient, cu ment ...


Sfatul farmcistului Anticonceptionale si ovule
Anticonceptionale si ovule

Buna ziua! Daca iau anticonceptionale si folosesc ovule in acelasi tim ... Buna ziua! In principiu NU, intrucat ovulele au actiune locala si dur ...
Sfatul farmcistului crema A Retin
crema A Retin

Buna ziua ! Puteti sa-mi spuneti daca se vor mai aduce in farmacii in ... Buna ziua! Retin A nu mai figureaza ca fiind aprobat pentru vanzare p ...Sfatul farmcistului Thuya occidentalis 15 ch granule
Thuya occidentalis 15 ch granule

Se pot la si in timpul sarcinii, de cate Ori pe zi? Multumesc. ... Buna ziua! In cazul sarcinii instalate le luati doar cu recomandarea ...Sfatul farmcistului LAXACUTIV
LAXACUTIV

Va rog sa-mi spuneti in cat timp o pastila de LAXACUTIN isi face efect ... Buna ziua! De regula astfel de laxative se adminsitreaza seara inaint ...


Sfatul farmcistului Consum Aptamil 1
Consum Aptamil 1

Am un baietel de 4 luni si am incercat sa compensez lipsa laptelui cu ... Buna ziua! Nu, daca micutul se simte bine nu este cazul. Doar daca nu ...


Sfatul farmcistului interactiune medicamente
interactiune medicamente

Buna ziua.As avea o intrebare la dumneavoastra. Iau in prezent un trat ... Buna ziua! Va recomand sa nu faceti aceasta asociere din doua motive: ...


Sfatul farmcistului despre thuja 15 CH
despre thuja 15 CH

Buna Ziua, Iau 5 granule pe zi de produs homeopatic Thuja 15 CH , va ... Buna ziua! Acest remediu poate ajuta in cazul femeilor cu uter fibrom ...


Sfatul farmcistului Buna ziua.
Buna ziua.

Buna ziua, De cand am inceput gradinita tot bolnavi suntem... chiar s ... Buna ziua! Pentru fetita va recomand Immunomix sirop de la Aboca, doz ...


Sfatul farmcistului Ejaculări precoce
Ejaculări precoce

Buna ziua! Am 44 de ani și sufăr de aceasta problema ejac ... Buna ziua! Va recomand sa luati Herbal V, cate un comprimat cu minim ...