Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ultimele prospecte de medicamente adăugate:
Dexamed, solutie injectabila, 8 mg/2 ml
Substanta activa este dexametazona fosfat.
Dexagel 0,985 mg/g gel oftalmic
Dexagel 0,985 mg/g gel oftalmic este un gel oftalmic care contine o substanta numita dexametazona.
Desogestrel Sandoz 75 micrograme comprimate filmate
Desogestrel Sandoz este utilizat pentru a preveni sarcina. Desogestrel Sandoz contine o cantitate mica dintr-unul din hormonii sexuali feminini, progestogenul desogestrel.
Darunavir Teva 400 mg comprimate filmate
Darunavir Teva contine substanta activa darunavir. Darunavir Teva este un medicament antiretroviral utilizat in tratamentul infectiei cu virusul imunodeficientei umane (HIV).
DALERON COLD 3
Daleron Cold3 contine paracetamol (analgezic si antipiretic), clorhidrat de pseudoefedrina (decongestionant oral) si bromhidrat de dextrometorfan (antitusiv).
Cosyrel 10 mg-5 mg comprimate filmate
Cosyrel contine doua substante active, fumarat de bisoprolol si perindopril arginina, intr-un singur comprimat: Fumarat de bisoprolol apartine unei grupe de medicamente denumite beta-blocante.
Controlgast-Duo 680-80 mg comprimate masticabile
Substantele active ale acestui medicament neutralizeaza secretia acida gastrica.
COLPERIN 100 mg comprimate
Colperin contine ca substanta activa maleat de trimebutina. Este un medicament care regleaza motilitatea gastro-intestinala.
CICLOTAU 10 mg-ml spray cutanat, solutie
CICLOTAU 10 mg/ml spray cutanat, solutie contine substanta activa ciclopirox olamina, care apartine unui grup de medicamente cunoscute sub numele de antifungice.
Roteas
Roteas este un medicament anticoagulant (un medicament care previne formarea cheagurilor de sange) care se utilizeaza la adulti.
Acid chenodeoxicolic sigma-tau
Acid chenodeoxicolic sigma-tau este un medicament care contine substanta activa acid chenodeoxicolic.
Dinutuximab beta Apeiron
Dinutuximab beta Apeiron este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea neuroblastomului, un tip de cancer al celulelor nervoase, la pacientii cu varsta de peste 1 an.
Varuby
Varuby este un medicament care se utilizeaza pentru prevenirea gretei si varsaturilor la pacientii adulti cu cancer tratati prin chimioterapie (medicamente pentru tratarea cancerului).
Ceforan 500 mg capsule
Ceforan contine cefadroxil care face parte din grupul de medicamente cunoscute sub denumirea de cefalosporine.
Cefixima Aurobindo 200 mg comprimate filmate
Cefixima Aurobindo contine un medicament numit cefixima. Acesta apartine unui grup de antibiotice numite “cefalosporine”, care sunt utilizate pentru tratarea infectiilor cauzate de bacterii.
Ceferoxan comprimate filmate
Ceferoxan este un antibiotic utilizat la adulti, adolescenti si copii. Actioneaza prin distrugerea bacteriilor care determina aparitia infectiilor.
Carbavim, comprimate, 200 mg
Un comprimat contine carbamazepina 200 mg si excipienti: lactoza monohidrat, celuloza microcristalina, amidonglicolat de sodiu, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru.
CANZENO HCT 8 mg/12,5 mg comprimate
Numele medicamentului dumneavoastra este CANZENO HCT. Acesta este utilizat pentru tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala) la pacientii adulti.
Bronhosolv 8 mg comprimate
Bronhosolv 8 mg comprimate este un medicament mucolitic care determina cresterea cantitatii de apa din sputa expectorata si ii scade vascozitatea.
Bosentan Welding 62,5 mg comprimate filmate
Bosentan Welding comprimate filmate contine bosentan, care blocheaza un hormon natural, numit endotelina 1 (ET-1), care provoaca ingustarea vaselor de sange.
Bortega 3,5 mg pulbere pentru solutie injectabila
Bortega contine substanta activa denumita bortezomib, un asa numit ”inhibitor proteozomal”.
Bloxazoc 25 mg comprimate cu eliberare prelungita
Metoprolol succinat apartine unei clase de medicamente numite beta-blocante. Metoprolol reduce efectul hormonilor de stres asupra inimii in timpul efortului fizic si mental.
Bixebra 5 mg comprimate filmate
Bixebra (ivabradina) este un medicament pentru afectiuni ale inimii, utilizat in tratamentul: anginei pectorale.
Binosto 70 mg comprimate efervescente
Alendronatul, substanta activa din Binosto, apartine unui grup de medicamente non-hormonale denumite bifosfonati.
BILICHOL
Adjuvant in tratamentul urmatoarelor afectiuni: Diskinezii biliare.
Bendamustina Accord 2,5 mg-ml pulbere pentru concentrat pentru solutie perfuzabila
Bendamustina Accord este un medicament folosit pentru a trata anumite tipuri de cancer (medicament citotoxic). Bendamustina Accord se foloseste singur (in monoterapie) sau in asociere cu alte medicamente pentru tratamentul urmatoarelor forme de cance
Azibiot 250 mg comprimate filmate
Azitromicina, substanta activa din Azibiot face parte din grupul medicamentelor antibiotice macrolide.
Axympa 180 mg comprimate gastrorezistente
Axympa 180 mg comprimate gastrorezistente contine o substanta numita acid micofenolic. Acesta apartine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de imunosupresoare.
Avaterid 0,5 mg capsule moi
Substanta activa este dutasterida. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumit inhibitori ai enzimei 5-alfa reductaza.
Augmentin SR 1000 mg-62,5 mg comprimate cu eliberare prelungita
Augmentin SR este un antibiotic si actioneaza distrugand bacteriile care provoaca infectii.
Atsimutin 25 mg comprimate filmate
Atsimutin 25 mg comprimate filmate contine substanta activa azatioprina, care apartine unui grup de medicamente numite imunosupresoare. Imunosupresoarele reduc rezistenta sistemului imunitar.
Atenolol PH 100 mg
Indicatii terapeutice hipertensiune arteriala.
Aspitor Cardio 75 mg comprimate gastrorezistente
Acidul acetilsalicilic (Aspitor Cardio) apartine unui grup de medicamente numit antitrombotice, antiagregante plachetare.
ASPIRIN MAX 1000 mg drajeuri
ASPIRIN MAX contine acid acetilsalicilic, care reduce durerea si febra. Asigura reducerea rapida a durerii datorita dizolvarii si absorbtiei rapide a acidului acetilsalicilic.
Arparial 25 mg-5 mg comprimate filmate
Arparial este utilizat in tratarea anginei pectorale stabile simptomatice (afectiune care determina durere in piept), la pacienti adulti.
Aricogan 10 mg comprimate
Aricogan este un medicament din grupul antipsihoticelor.
Antinevralgic Sinus comprimate filmate
Antinevralgic Sinus amelioreaza eficient multe dintre simptomele racelii si gripei.
Amoxicilina - Acid clavulanic 875 mg-125 mg comprimate filmate
Amoxicilina/Acid clavulanic DSM-Sinochem este un antibiotic si actioneaza distrugand bacteriile care provoaca infectii. Contine doua medicamente diferite denumite amoxicilina si acid clavulanic.
Amoxicilna Forte 500 mg
Tratamentul infectiilor produse de microorganisme sensibile la amoxicilina: bronsite acute si acutizari ale bronsitei cronice;
Amlodipina Valsartan Stada 5 mg/80 mg comprimate filmate
Amlodipina/Valsartan Stada comprimate contine doua substante numite amlodipina si valsartan. Ambele substante ajuta la controlul tensiunii arteriale crescute.
AMIODARONA ARENA 200 mg, comprimate
Indicatii terapeutice Profilaxia recidivelor: tahicardiilor ventriculare cu prognostic vital: tratamentul se instituie in mediu spitalicesc sub monitorizare;
AMINOFILINA ARENA 100 mg
Substanta activa este aminofilina. Un comprimat contine 200 mg aminofilina anhidra.
Almidona 750 micrograme comprimate
Almidona este un contraceptiv de urgenta, care poate fi utilizat in termen de 72 de ore (3 zile) dupa un contact sexual neprotejat sau un esec al metodei contraceptive pe care o utilizati de obicei.
Aktiprol 200 mg comprimate
Aktiprol este un medicament utilizat pentru tulburari mentale (antipsihotice).
Tadalafil Lilly
Tadalafil Lilly este un medicament utilizat pentru tratarea disfunctiei erectile la barbati (numita uneori impotenta). Medicamentul se poate utiliza si pentru tratarea barbatilor care prezinta semne si simptome de hiperplazie benigna de prostata (mar
Solymbic
Solymbic este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Yargesa
Yargesa este indicat la pacienti adulti, pentru tratamentul pe cale orala al bolii Gaucher de tip I, usoara pana la moderata.
Alecensa
Alecensa este un medicament impotriva cancerului, utilizat pentru a trata adultii cu o forma de cancer pulmonar numit cancer pulmonar non-microcelular (NSCLC) atunci cand boala este in stadiu avansat si a fost tratata anterior cu un alt medicament
Vihuma
Vihuma este un medicament care se utilizeaza pentru prevenirea si tratamentul hemoragiei la pacientii cu hemofilie A (o tulburare hemoragica ereditara cauzata de deficitul de factor VIII).
Jylamvo
Jylamvo este un medicament antiinflamator si oncologic care se utilizeaza pentru tratarea urmatoarelor afectiuni:poliartrita, artrita, psoriazis.
Daptomycin Hospira
Daptomycin Hospira este un medicament antibiotic utilizat pentru tratarea urmatoarelor infectii bacteriene.
Dutrebis
Dutrebis este un medicament care se utilizeaza pentru tratamentul pacientilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), virus care produce sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA)
AErrane 100% lichid volatil pentru inhalat
AErrane contine isofluran. AErrane este un anestezic general folosit in chirurgie. Este un anestezic inhalator (vi se va da sub forma de vapori pe care sa ii respirati).
Advil Sinus si Raceala 200 mg/30 mg capsule moi
Advil Sinus si Raceala contine doua substante active, ibuprofen si pseudoefedrina.
Adocid 680 mg/80 mg comprimate masticabile
Substantele active ale acestui medicament neutralizeaza secretia acida gastrica.
Addatans 200 mg-50 mg comprimate filmate
Addatans contine trei substante active (levodopa, carbidopa si entacapona) intr-un comprimat filmat. Addatans este utilizat pentru tratarea bolii Parkinson.
Addatans 200 mg-50 mg comprimate filmate
Addatans contine trei substante active (levodopa, carbidopa si entacapona) intr-un comprimat filmat. Addatans este utilizat pentru tratarea bolii Parkinson.
Amgevita
Amgevita este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Omidria
Omidria este un medicament utilizat la adulti la nivelul ochiului in timpul operatiei de inlocuire a cristalinului pentru a mentine pupila dilatata (larg deschisa) si pentru a preveni contractarea acesteia si pentru reducerea durerii oculare dupa ope
Zonisamida Mylan
Zonisamida Mylan este un medicament utilizat in tratamentul pacientilor cu crize epileptice partiale (crize epileptice care incep intr-o parte a creierului), inclusiv la cei care prezinta generalizare secundara (la care ulterior criza se extinde la i
Adagin pentru copii 20 mg-ml suspensie orala
Adagin pentru copii contine ibuprofen, substanta care apartine clasei de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) care actioneaza prin ameliorarea durerii si umflarii (inflamatiei) si scaderea febrei.
ACC lamaie si miere 200 mg pulbere pentru solutie orala
Acetilcisteina apartine unei clase de medicamente denumite mucolitice si are proprietati mucolitice.
Acofax 100 mg comprimate filmate
Acofax contine o substanta numita aceclofenac. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
MARTELA
Indicatii: Tulburari circulatorii, hipertensiune arteriala, diareile copiilor si adultilor.
Duloxetina Lilly
Duloxetina Lilly este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu urmatoarele boli: depresie majora;
Zinplava
Zinplava este un medicament utilizat la adultii cu infectii produse de bacteria numita Clostridium difficile, care cauzeaza diaree severa.
Truxima
Truxima este un medicament utilizat pentru tratarea urmatoarelor forme de cancer sanguin si afectiuni inflamatorii la adulti: limfom folicula.
Cystadrops
Cystadrops este un medicament pentru ochi utilizat la pacienti cu varsta de 2 ani si peste, care au cistinoza.
Palonosetron Hospira
Palonosetron Hospira se utilizeaza pentru prevenirea greturilor si a varsaturilor induse de chimioterapie (medicamente utilizate pentru tratarea cancerului)
Vemlidy
Vemlidy este un medicament antiviral utilizat pentru tratarea hepatitei B cronice (de lunga durata), o boala infectioasa care afecteaza ficatul.
Lifmior
Lifmior este un medicament antiinflamator utilizat pentru tratarea urmatoarelor boli: poliartrita reumatoida.
Olumiant
Olumiant este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea artritei reumatoide (o boala care cauzeaza inflamarea articulatiilor).
Movymia
Movymia este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea osteoporozei (o boala care fragilizeaza oasele).
Ledaga
Ledaga este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de un cancer de piele numit limfom cutanat cu celule T, de tip micozis fungoid. Medicamentul contine substanta activa clormetina.
Terrosa
Terrosa este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea osteoporozei (o boala care fragilizeaza oasele).
Rolufta
Acesta se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor bronhopneumopatiei obstructive cronice (BPOC) la adulti.
Afstyla
Afstyla este un medicament care se utilizeaza pentru prevenirea si tratamentul sangerarii la pacientii cu hemofilie A (o afectiune hemoragica ereditara cauzata de lipsa unei proteine de coagulare numite factor VIII).
Suliqua
Suliqua este un medicament care se utilizeaza in asociere cu metformina (alt medicament antidiabetic) pentru tratarea adultilor cu diabet zaharat de tip 2.
Xeljanz
Xeljanz este un medicament pentru tratarea adultilor cu artrita reumatoida moderata pana la severa, o boala care cauzeaza inflamarea articulatiilor.
Axanum
Axanum contine doua medicamente nimite acid acetilsalicilic si esomeprazol.
Anaromat
Anaromat 1mg contine o substanta numita anastrozol. Acesta apartine unui grup de medicamente numite “inhibitori de aromataza”. Anaromat 1mg este utilizat pentru tratamentul cancerului de san la femeile care sunt la menopauza.
Ongentys
Ongentys este un medicament utilizat pentru tratamentul adultilor cu boala Parkinson, o tulburare progresiva a creierului care cauzeaza tremuraturi si rigiditate musculara si incetineste miscarile.
Inhixa
Inhixa este un medicament anticoagulant (medicament care previne formarea cheagurilor de sage).
Ivabradine Jenson
Ivabradine JensonR este un medicament pentru afectiuni cardiace care se utilizeaza in tratamentul simptomatic al anginei pectorale cronice stabile (dureri toracice, de maxilar si de spate, declansate de efort fizic) la adultii cu boala arteriala coro
SomaKit TOC
SomaKit TOC este un medicament utilizat in scop diagnostic la pacientii adulti care sunt suspectati de asa numitele tumori bine diferentiate neuroendocrine gastroenteropancreatice (TNE-GEP).
Abacavir Sandoz 300 mg comprimate filmate
Abacavir Sandoz se utilizeaza pentru tratamentul infectiei cu HIV (virusul imunodeficientei umane)
Alfuran MR
Alfuran MR apartine unui grup de medicamente denumit alfa1-blocante. Medicamentele din clasa alfa1-blocantelor determina relaxarea muschilor prostatei, uretrei si vezicii urinare, fapt ce duce la o trecere mai usoara a urinei.
Zyvoxid 600 mg comprimate filmate
Zyvoxid este un antibiotic care opreste dezvoltarea anumitor tipuri de bacterii care determina infectii si este utilizat pentru tratamentul pneumoniilor, precum si in tratamentul unor infectii ale pielii si tesuturilor moi.
Zypsila 40 mg capsule
Zypsila apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice.
Zyolix 4 mg-5 ml concentrat pentru solutie perfuzabila
Substanta activa din Zyolix este acidul zoledronic, care face parte dintr-un grup de substante denumite bifosfonati si se recomanda pentru prevenirea complicatiilor osoase, de exemplu fracturi, la pacientii adulti cu metastaze osoase.
ZYMOGEN FORTE, comprimate filmate gastrorezistente
Enzimele incluse in Zymogen Forte sunt destinate inlocuirii deficitului de secretii enzimatice din tractul gastrointestinal.
Zykalor 15 mg comprimate
Zykalor contine substanta activa aripiprazol si apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice.
Zulin 30 mg, comprimate orodispersabile
Zulin face parte dintr-un grup de medicamente numite antidepresive.
Zulbex 10 mg comprimate gastrorezistente
Zulbex comprimate contine rabeprazol. Acesta apartine unei clase de medicamente numita inhibitoare ale pompei de protoni.
ZOMEN PLUS 12,5 mg comprimate filmate
Zomen Plus contine ca substante active zofenopril calcic 30 mg si hidroclorotiazida 12,5mg.
Zomen 30 mg comprimate filmate
Zomen contine zofenopril calcic 7, 5 mg si 30 mg care apartine unui grup de medicamente utilizate pentru scaderea tensiunii arteriale, denumite inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (ECA).
Zolsana 5 mg comprimate filmate
Zolsana este un medicament hipnotic utilizat in tratamentul pe termen scurt al insomniei.
Zolpidem Atb 10 mg comprimate filmate
Zolpidem Atb face parte din clasa de medicamente cunoscuta sub denumirea de psiholeptice;
Zolmitriptan Mylan 2,5 mg comprimate orodispersabile
Zolmitriptan Mylan este utilizat pentru tratamentul durerii de cap de tip migrena.
Zolafren 5 mg comprimate
Zolafren apartine unui grup de medicamente denumit antipsihotice si se foloseste pentru tratamentul schizofreniei.
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Piele uscata pe deget
Piele uscata pe deget

Buna seara, băiatul meu în vârstă de 17 ani, în urma unui ti ... Buna ziua! Va recomand in prima faza sa utilizeze un lac amar pentru ...


Sfatul farmcistului Homeogene 9 este sigur in sarcina?
Homeogene 9 este sigur in sarcina?

Buna ziua, sunt insarcinata in 37 de saptamani si din cauza unei racel ... Buna ziua! Medicamentele homeopate contin ingrediente foarte diluate, ...


Sfatul farmcistului CIUPERCA PICIORULUI
CIUPERCA PICIORULUI

AM CIUPERCA LA UNGHIA PICIORULUI ESTE MAI VECHE ,AM DAT CU EXODERIL SI ... Buna ziua! Va recomand gelul Nonyx, cate o picatura de 2 ori pe zi. D ...

Sfatul farmcistului Cum se ia carbocitul?
Cum se ia carbocitul?

Cum se ia Carbocitul(se suge sau se înghite?) ... Buna ziua! Carbocit se inghite, dupa mese. Se evita administrarea de ...

Sfatul farmcistului Operatie de fibrom
Operatie de fibrom

Buna ziua! Mama mea vrea sa se opereze de fibrom si vreau sa stiu, dac ... Buna ziua! Este bine sa sisteze administrarea sucului de aloe cu o sa ...


Sfatul farmcistului Maraton la pacient cu stenturi?
Maraton la pacient cu stenturi?

Buna ziua, Va rog sa-mi comunicati daca pot folosi maraton forte. Am m ... Buna ziua! Nu trebuie sa luati Maraton este contraindicat in cazul af ...