Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Codul muncii comentat 2019 Avocat Marius-Catalin Predut
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ultimele prospecte de medicamente adăugate:
Ozempic
Ozempic este un medicament antidiabetic care se utilizeaza impreuna cu un regim alimentar si exercitiu fizic pentru tratarea adultilor cu diabet de tip 2 care nu este controlat in mod satisfacator.
Silodosin Recordati
Silodosin Recordati este un medicament utilizat pentru tratarea simptomelor hiperplaziei prostatice benigne (HPB, marirea glandei prostatice) la adulti. Glanda prostatica este un organ aflat la baza vezicii la barbati.
Elebrato Ellipta
Elebrato Ellipta este un medicament care se utilizeaza pentru reducerea simptomelor asociate cu boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC) moderata pana la severa.
Brineura
Brineura este un medicament pentru tratarea lipofuscinozei ceroide neuronale de tip 2 (boala LCN2), o afectiune ereditara la copii, care duce la deteriorarea progresiva a creierului.
Poteligeo
Poteligeo este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea micozisului fungoid si a sindromului Sezary — doua tipuri de cancer de celule sanguine care afecteaza in principal pielea.
Jivi
Jivi este un medicament utilizat pentru tratamentul si prevenirea hemoragiei (sangerarii) la pacientii cu hemofilie A, o tulburare hemoragica ereditara cauzata de lipsa unei proteine de coagulare numite factor VIII.
Intrarosa
Intrarosa este un medicament utilizat pentru tratarea femeilor aflate in postmenopauza care au simptome moderate pana la severe de atrofie vulvara si vaginala.
Cuprior
Cuprior este un medicament utilizat pentru tratarea pacientilor cu varsta de 5 ani si peste care sufera de boala Wilson, o tulburare genetica in care cuprul absorbit din alimente se acumuleaza in organism, in special in ficat si in creier, afectand a
Verzenios
Verzenios este un medicament impotriva cancerului utilizat ca tratament pentru femeile cu cancer de san in stadiu avansat sau care s-a extins la alte parti ale organismului.
Zessly
Zessly este un medicament antiinflamator utilizat pentru tratarea urmatoarelor boli: poliartrita reumatoida (boala care cauzeaza inflamarea articulatiilor).
Alunbrig
Alunbrig este un medicament impotriva cancerului, utilizat pentru a trata adultii cu o forma de cancer pulmonar numit cancer pulmonar non-microcelular (NSCLC), care au fost tratati anterior cu un medicament impotriva cancerului, numit crizotinib.
Pelmeg
Pelmeg este un medicament utilizat la pacientii cu cancer pentru a ameliora neutropenia (valori scazute ale neutrofilelor, un tip de globule albe), care este o reactie adversa frecventa la tratamentul impotriva cancerului si poate face pacientii vu
Fulphila
Fulphila este un medicament utilizat la pacientii cu cancer pentru a ameliora neutropenia (valori scazute ale neutrofilelor, un tip de globule albe), care este o reactie adversa frecventa la tratamentul impotriva cancerului si poate face pacientii
Apealea
Apealea este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru a trata femeile cu cancer ovarian sau al structurilor anatomice inconjuratoare (trompele uterine care fac legatura intre ovare si uter sau peritoneul, membrana care captuseste abdomenu
Nyxoid
Nyxoid este un medicament utilizat pentru tratamentul de urgenta in cazul unei supradoze cunoscute sau suspectate de droguri opioide (ca heroina sau morfina).
Takhzyro
Takhzyro este un medicament utilizat pentru prevenirea episoadelor de angioedem ereditar la pacientii in varsta de 12 ani si peste.
Buvidal
Buvidal este un medicament utilizat pentru tratarea dependentei de droguri opioide (narcotice), precum heroina sau morfina.
Vabomere
Vabomere este un antibiotic utilizat la adulti pentru tratarea urmatoarelor infectii, inclusiv atunci cand s-au raspandit in sange (bacteriemie): infectii complicate (dificil de tratat) ale tractului urinar, inclusiv ale rinichilor.
Erlotinib Glenmark
Erlotinib Glenmark contine substanta activa erlotinib. Erlotinib Glenmark este un medicament utilizat in tratamentul cancerului, impiedicand activitatea unei proteine numite receptor al factorului de crestere epidermal (EGFR).
EPISTAT
Epistat contine fenspirida. Aceasta reduce inflamatia membranei mucoase a tractului respirator si normalizeaza producerea excesiva de secretii (sputa) si reduce bronhospasmul, determinand ameliorarea semnificativa a respiratiei.
Epiduo
Epiduo este utilizat pentru tratamentul acneei.
Entecavir Sandoz
Entecavir Sandoz comprimate este un medicament antiviral, utilizat pentru tratamentul infectiei cronice (pe termen lung) cu virusul hepatitei B (VHB) la adulti.
Elisya
Elisya este un contraceptiv oral si este utilizat pentru prevenirea sarcinii.
Ekarzin
Ekarzin face parte din grupul de medicamente cunoscute sub denumirea de corticosteroizi cu potenta mare.
Efisen S
Efisen S este indicat in algii, cefalee, dureri de origine dentara, nevralgii, nevrite, dureri postoperatorii, si dureri de origine reumatica.
EFISEN M
EFISEN M contine ibuprofen care apartine unei grupe de medicamente numite antiinflamatore nesteroidiene (AINS). Antiinflamatoarele nesteroidiene modifica raspunsul organismului la durere, inflamatie si febra.
Dymista 137
Dymista spray nazal contine doua substante active: clorhidrat de azelastina si propionat de fluticazona. Clorhidratul de azelastina apartine grupului de medicamente denumite antihistaminice.
Dutrys
Dutrys este utilizat pentru tratamentul barbatilor care prezinta o crestere in dimensiuni a prostatei (hiperplazie benigna de prostata).
Dutalan
Substanta activa este dutasterida. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori ai enzimei 5-alfa reductaza.
Dustar
Substanta activa este dutasterida. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumit inhibitori ai enzimei 5-alfa reductaza.
Drosetil
Drosetil 0,03 mg/3 mg comprimate filmate este un comprimat contraceptiv si este utilizat pentru prevenirea aparitiei sarcinii.
Drill miere cu aroma de trandafir 3 mg
Drill miere cu aroma de trandafir contine un antiseptic local cu actiune antimicrobiana si un anestezic local care reduce durerea. Drill miere cu aroma de trandafir se recomanda in inflamatia mucoasei orofaringiene (usoara durere in gat) fara febra,
Drill fara zahar
Drill fara zahar contine un antiseptic local cu actiune antimicrobiana si un anestezic local care reduce durerea.
Dozzex
Dozzex contine substanta activa duloxetina. Dozzex creste valorile serotoninei si noradrenalinei de la nivelul sistemului nervos.
Doxiproct Plus
DOXIPROCT PLUS este o combinatie de trei substante active: dobesilat de calciu monohidrat, clorhidrat de lidocaina, acetat de dexametazona.
Dotagraf
Dotagraf este o substanta de contrast utilizata in scop diagnostic. Apartine unui grup de medii de contrast utilizate pentru Imagistica prin Rezonanta Magnetica (IRM).
Donepezil hameln
Donepezil creste valorile substantei care afecteaza memoria (acetilcolina) in creier prin incetinirea descompunerii ei.
Dolnada 10 mg
Dolnada v-a fost prescris pentru tratamentul durerilor severe, care pot fi controlate adecvat numai cu analgezice opioide. Clorhidratul de naloxona este adaugat pentru a contracara constipatia.
Acenosin
Acenosin este indicat persoanelor cu hipertensiune.
Acebutol
Acebutol este indicat in hipertensiunea arteriala esentiala moderata sau severa, hipertensiunea renala si profilaxia anginei pectorale.
Accolate
Util in astmul mediu (chiar si astmul sever) pentru a diminua numarul si intensitatea simptomelor si a scadea necesarul de corticosteroizi inhalatori.
Abrolen, sirop
Abrolen sirop se recomanda ca lichefiant al secretiilor mucoase ale cailor respiratorii, in cazuri de afectiuni bronho alveolitice acute sau cronice (bronsite, emfizeme, traheobronsite, bronsite astmatice cronice).
Abitrexate, solutie injectabila
Abitrexate este indicat in tratamentul coriocarcinomuiui gestational, corioadenomului si molei hidatiforme, precum si in tratamentul de intretinere (asociat altor chimioterapice) in leucemia acuta limfocitara, pentru profilaxia meningitei leucemice.
Diosmina
Diosmina REMEDIA este un medicament venotonic si vasoprotector. Acesta creste tonusul venelor si rezistenta capilarelor (vase de sange mici).
Dinarex
Dinarex este un medicament utilizat pentru amelioararea tusei uscate si iritative. Siropul contine bromhidrat de dextrometorfan care este un antitusiv ce ajuta la oprirea tusei.
Dilorym
Dilorym este utilizat la pacienti adulti pentru tratamentul:anginei pectorale stabile simptomatice (afectiune care determina durere in piept); insuficientei cardiace cronice.
Difrarel E
Difrarel E face parte din grupa: alte produse capilarotonice. Tratamentul adjuvant al tulburarilor vederii mezopica si scotopica (hemeralopie), miopiei.
Diaprel MR
Diaprel MR 60 mg comprimate cu eliberare modificata este un medicament utilizat pentru reducerea concentratiei de zahar din sange (antidiabetic oral apartinand grupei sulfonilureelor).
Deridust
Deridust este utilizat pentru tratarea barbatilor care prezinta o crestere in dimensiuni a prostatei (hiperplazie benigna de prostata) - o crestere necanceroasa a dimensiunilor glandei prostatice, determinata de producerea in exces a unui hormon, den
Dekenor
Dekenor este un medicament analgezic (impotriva durerii) care face parte din grupa medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Deferasirox Teva
Deferasirox Teva contine o substanta activa numita deferasirox. Acesta este un chelator de fier, care este un medicament utilizat pentru a elimina surplusul de fier din organism (numit si supraincarcare cu fier).
Dalvocans
Dalvocans contine substanta activa numit caspofungina. Aceasta apartine unui grup de medicamente numite antifungice.
Xerava
Xerava este un antibiotic utilizat pentru tratarea infectiilor intra-abdominale (din abdomen) complicate (IIAc) la adulti.
Gefitinib Mylan
Gefitinib Mylan este un medicament impotriva cancerului, utilizat pentru tratarea adultilor cu cancer bronhopulmonar altul decat cu celule mici, avansat loco-regional sau metastazat (cand celulele canceroase s-au raspandit de la locul initial la alte
Slenyto
Slenyto este un medicament utilizat pentru tratarea insomniei la copii si adolescenti (in varsta de 2 pana la 18 ani) care au: tulburari de spectru autist (TSA).
Braftovi
Braftovi este un medicament pentru tratarea melanomului (un cancer al pielii) care s-a raspandit sau care nu poate fi inlaturat pe cale chirurgicala.
Lenalidomide Accord
Lenalidomide Accord este un medicament utilizat pentru tratarea mielomului multiplu, un cancer al unui tip de globule albe numite plasmocite.
Dupixent
Dupixent este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor cu dermatita atopica in forma moderata pana la severa (numita si eczema atopica, cand la nivelul pielii exista senzatia de mancarime, inrosire si uscaciune).
Tremfya
Tremfya este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza pentru tratarea psoriazisului in placi, o boala care cauzeaza aparitia de placi scuamoase rosii pe piele.
Pelgraz
Pelgraz este un medicament care se utilizeaza la pacientii cu cancer pentru a ameliora neutropenia (valori scazute ale neutrofilelor, un tip de globule albe), care este o reactie adversa frecventa a tratamentului impotriva cancerului si poate face pa
Vyxeos
Vyxeos este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea adultilor nou diagnosticati cu leucemie mieloida acuta, un tip de cancer al globulelor albe.
Onpattro
Onpattro este un medicament utilizat pentru tratamentul vatamarii nervilor provocate de amiloidoza ereditara cu transtiretina (hATTR), o boala in care proteine anormale denumite amiloizi se acumuleaza in tesuturile organismului, inclusiv in jurul ner
Daltex 50 mg
Substantele active din DALTEX, vildagliptin si metformina, apartin unui grup de medicamente numite „antidiabetice orale”.
Dalmevin 50 mg
Dalmevin contine substanta activa, vildagliptin care apartine unui grup de medicamente numite ”antidiabetice orale”.
Da-Bone 70 mg
Da-Bone este un comprimat care contine doua substante active, acid alendronic (sub forma de alendronat sodic monohidrat) si colecalciferol (cunoscut sub denumirea de vitamina D3).
Crusia
Crusia contine substanta activa denumita enoxaparina sodica, o heparina cu greutate moleculara mica (LMWH).
Coxient 60 mg
Coxient contine substanta activa etoricoxib. Coxient face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori selectivi ai COX-2. Acesta apartine unei clase de medicamente denumite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Coreyra 5 mg
Coreyra contine doua substante active ramipril si amlodipina. Ramipril apartine unei clase de medicamente numite inhibitori ai ECA (inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei).
CONVERIUM 75 mg
Converium apartine grupei de medicamente cunoscuta sub denumirea de antagonisti ai receptorilor pentru angiotensina II
Co-Amlessa
Co-Amlessa este prescris pentru tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala). Toate cele trei substante active participa la controlul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala).
CLARISCAN
Clariscan contine substanta activa acid gadoteric. Face parte dintr-o grupa denumita „substante de contrast” utilizate pentru imagistica prin rezonanta magnetica (IRM).
Cicaderma unguent
Cicaderma este un medicament homeopatic utilizat in mod traditional in arsuri si rani superficiale de mica intindere, eritem solar, fisuri si crapaturi ale pielii, intepaturi de insecte.
CEFORT
CEFORT este un antibiotic care se administreaza adultilor si copiilor (inclusiv nou-nascutilor). Acesta actioneaza prin distrugerea bacteriei care determina aparitia infectiei
Carivalan
Carivalan este utilizat la pacienti adulti pentru tratamentul:anginei pectorale stabile simptomatice (afectiune care determina durere in piept); insuficientei cardiace cronice.
Canesten Gyn
Canesten Gyn 3 contine clotrimazol. Acesta este un medicament care apartine grupului de medicamente numit derivati de imidazol, care sunt utilizati pentru tratamentul infectiilor fungice.
Canephron forte drajeuri
Canephron forte este un medicament din plante medicinale, cu utilizare traditionala, folosit la adulti - pentru tratamentul suportiv si adjuvant la medicatia specifica administrata in cazul simptomelor usoare (urinari frecvente, usturime la urinare
Bysimin 20 mg
Bysimin contine substanta activa, bromura de butilscopolamina. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumite antispastice.
Buprofess 200 mg pulbere orala
Ibuprofen, substanta activa din Buprofess, apartine unui grup de medicamente denumite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Brufen Plus
Acest medicament contine ibuprofen si codeina. Ambele substante active calmeaza durerea.
Brinzolamida Sandoz
Utilizeaza Brinzolamida Sandoz 10 mg/ml picaturi oftalmice suspensie contine brinzolamida, substanta care face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori de anhidraza carbonica.
Bitinex 10 mg capsule
Bitinex contine atomoxetina si este utilizat in tratamentul tulburarii prin deficit de atentie si hiperactivitate (ADHD).
Bevacomb
Bevacomb comprimate contine doua substante numite amlodipina si valsartan. Ambele substante ajuta la controlul tensiunii arteriale crescute.
Beriplex P/N
Beriplex se prezinta sub forma de pulbere si solvent. Pulberea sau materialul solid friabil este de culoare alba sau usor colorata
Benmak
Benmak este un medicament care contine substanta activa numita clorhidrat de bendamustina (denumita in continuare bendamustina), un medicament utilizat pentru a trata anumite tipuri de cancer.
Belkyra
Belkyra contine substanta activa acid deoxicolic. Acidul deoxicolic este produs in mod natural in corpul dumneavoastra pentru a ajuta la digestia grasimilor.
Begusin
Substanta activa din Begusin este rivastigmina.
BALCOGA 20 mg comprimate filmate
Balcoga contine substanta activa sildenafil care apartine grupului de medicamente denumite inhibitori ai fosfodiesterazei de tip 5 (PDE5).
Axetine 250 mg comprimate filmate
Axetine este un antibiotic care se utilizeaza la adulti si la copii. Acesta actioneaza prin distrugerea bacteriilor care cauzeaza infectii. Acesta apartine unui grup de medicamente numite cefalosporine.
Augmentin FP 400 mg
Augmentin FP este un antibiotic si actioneaza distrugand bacteriile care provoaca infectii. Contine doua medicamente diferite, denumite amoxicilina si acid clavulanic.
Augmentin BIS 400 mg
Augmentin BIS este un antibiotic si actioneaza distrugand bacteriile care provoaca infectii.
Atracurium Kalceks 10 mg/ml
Atracurium Kalceks apartine unei grupe de medicamente numite relaxante musculare (miorelaxante).
Astrium 5
Astrium face parte dintr-un grup de medicamente numite statine.
ASPIRIN PLUS C FORTE
ASPIRIN PLUS C FORTE contine:acid acetilsalicilic, care amelioreaza durerea si reduce febra.
Aspimax Cardio
Acidul acetilsalicilic (Aspimax Cardio) apartine unui grup de medicamente numit antitrombotice, antiagregante plachetare.
Aspimax T
Aspimax T in doze medii are actiune analgezica si antipiretica si este indicat pentru: - combaterea durerilor de intensitate slaba sau moderata, in cefalee, mialgii, dureri reumatice articulare si periarticulare, nevralgii, dureri dentare, dureri d
Arvalti
Arvalti contine substanta activa tadalafil, care face parte din grupul de medicamente numite inhibitori de fosfodiesteraza tip 5.
Aricept Evess 5 mg
Aricept Evess (clorhidrat de donepezil) apartine grupului de medicamente denumite inhibitori de acetilcolinesteraza.
ARIADNE
Ariadne este un contraceptiv oral combinat, denumite adesea contraceptiv. Ariadne contine doua tipuri de hormoni feminini: un estrogen, etinilestradiol, si un progestogen, levonorgestrel, in doza mica.
Cablivi
Cablivi este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor care manifesta un episod de purpura trombocitopenica trombotica dobandita (PTTd), o tulburare de coagulare a sangelui.
Yescarta
Yescarta este un medicament pentru tratarea a doua tipuri de cancer al sangelui:limfom difuz cu celule B mari (DLBCL);
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Administrare Balonix
Administrare Balonix

Bună ziua. Se poate administra Balonix, înainte de fiecare masa, ... Buna ziua! Da, asocierea celor doua este permisa. ...


Sfatul farmcistului Apetit sexual
Apetit sexual

Buna ziua. Va rog sa-mi dati un sfat in problema care o am. De doua ... Buna ziua! Problemele pe care le intampinati sunt cauzate de afectiun ...


Sfatul farmcistului Efectele Vomistop asupra sarcinii
Efectele Vomistop asupra sarcinii

Buna ziua! Medicamentul acest ,Vomistop ajuta la întreruperea sarcinii ... Buna ziua! Este exclus ca produsul sa aiba efect de intrerupere a sar ...Sfatul farmcistului Supramax articulatii in guta
Supramax articulatii in guta

Va rog sa.mi spuneti daca pot lua supramax articulatii daca sufar de g ... Buna ziua! Supramax articulatii contine elemente destinate refacerii ...


Sfatul farmcistului Infacol și Protectis
Infacol și Protectis

Buna ziua, fetita mea de 1 luna are colici.Cel putin asa îmi da de înt ... Buna ziua! Incercati sa inlocuiti treptat Infacolul cu un alt produs ...


Sfatul farmcistului Oare sa fie sarcina sau nu?
Oare sa fie sarcina sau nu?

Buna ziua. Am avut o sarcina si am alaptat pana la 2 ani. De 2 luni la ... Buna ziua! Atata timp cat s-a declansat menstruatia, sarcina este exc ...


Sfatul farmcistului Tratament infectie urinara
Tratament infectie urinara

Pot lua Uractiv daca am început un tratament cu Profund? ... Buna ziua! In cazul in care va referiti la ProFecund, da, puteti face ...Sfatul farmcistului Am  fost inflamata in gat
Am fost inflamata in gat

Am fost puțin eritata in gât și am mâncat carne de oaie am ... Buna ziua! Puteti lua un medicament antiinflamator (gen Nurofen, Keto ...Sfatul farmcistului Vreau sa realaptez
Vreau sa realaptez

Buna ziua , am luat diurex pt oprirea lactatiei , as vrea sa alaptez d ... Buna ziua! Galactogil poate ajuta la reinstalarea lactatiei. Luati 3 ...Sfatul farmcistului Insomnii la 45 ani
Insomnii la 45 ani

Va rog sa ma ajutaticu un sfat. Ce imi recomandati pentru insomnii ?In ... Buna ziua! Daca insomniile sunt insotite de multe ganduri care nu va ...


Sfatul farmcistului Insomnie
Insomnie

Buna ziua, Fac tratament cu stimuloton dar am insomnie , ce tratament ... Buna ziua! Puteti lua Rescue Night (4 picaturi intr-un apahar cu apa, ...