Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ultimele prospecte de medicamente adăugate:
KETOTIFEN LPH
Ketotifen LPH contine substanta activa ketotifen, care apartine unui grup de medicamente numite antihistaminice cu proprietati antialergice.
Ketilept EP
Ketilept EP contine o substanta numita quetiapina. Aceasta apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice.
KETANOV 10 mg
Ketanov contine substanta activa numita ketorolac trometamol. Ketorolac trometamol apartine unui grup de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) si este utilizat pentru tratamentul durerii pe termen scurt dupa o interventie chirurgi
Irbesartan HF 150 mg
Irbesartan HF apartine grupei de medicamente cunoscuta sub denumirea de antagonisti ai receptorilor pentru angiotensina II.
Ipaton 250 mg
Ipaton contine clorhidrat de ticlopidina, care este un agent antitrombotic. Contribuie la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale si cardiovasculare prin inhibarea formarii de cheaguri sanguine.
Iopamigita 370 mg
Iopamigita este un medicament din clasa de medicamente denumite substante de contrast pentru investigatii radiologice. Acest medicament este utilizat numai in scop diagnostic.
INFLANOR FORTE
Substanta activa din Inflanor Forte este ibuprofen. Acesta apartine unui grup de medicamente numit antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
IMESOL 60 mg comprimate filmate
Imesol contine substanta activa etoricoxib. Imesol face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori selectivi de COX-2.
IBUVALEN FLU
IBUVALEN FLU face parte din grupa medicamentelor decongestionante nazale de uz sistemic, simpatomimetice, combinatii, utilizat in ameliorarea simptomelor neplacute ale gripei si racelii, cum sunt congestie nazala si sinuzala, durere de cap, febra, du
Hyalgan 20 mg
Hyalgan contine ca substanta activa hialuronatul de sodiu. Hyalgan este indicat in osteoartritele genunchiului, pentru ameliorarea de durata a durerii. Osteoartrita (artroza) este o boala care afecteaza articulatiile, acestea devenind dureroase si c
Humisec pentru copii
Tratamentul simptomatic al tusei neproductive la copii.
HUMAGRIP
HUMAGRIP comprimate si capsule este un decongestiv nazal de uz sistemic, simpatomimetic, analgezic periferic, antipiretic si antihistaminic H1.
Veltassa
Veltassa este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor care au concentratii mari de potasiu in sange (hiperkaliemie).
Refixia
Refixia se utilizeaza pentru tratamentul si prevenirea sangerarilor la pacientii cu hemofilie B, o afectiune hemoragica ereditara cauzata de lipsa unei proteine de coagulare, numita factor IX.
Kyntheum
Kyntheum se utilizeaza pentru tratarea psoriazisului in placi, o boala care cauzeaza aparitia de placi scuamoase rosii pe piele.
Ritemvia
Ritemvia este un medicament utilizat in tratamentul adultilor cu urmatoarele forme de cancer sanguin si afectiuni inflamatorii:limfom folicular.
Blitzima
Blitzima este un medicament utilizat pentru tratarea, la adulti, a urmatoarelor forme de cancer sanguin.
Kisqali
Kisqali este un medicament impotriva cancerului, utilizat in tratamentul cancerului mamar avansat sau metastazat (cancer care s-a extins la alte parti ale organismului) la femeile aflate la postmenopauza.
Axumin
Axumin este un medicament care se utilizeaza in scop diagnostic la efectuarea unei scanari corporale, pentru a verifica recurenta cancerului de prostata.
Skilarence
Skilarence este un medicament utilizat pentru tratarea psoriazisului in placi, o boala care cauzeaza aparitia pe piele a unor zone inflamate, rosii si ingrosate, care prezinta placi scuamoase.
Besponsa
Besponsa este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea unei forme de cancer al sangelui care afecteaza celulele B (un tip de globule albe), numita leucemie acuta limfoblastica (LAL) cu precursori de celule B.
Natpar
Natpar este un medicament de substitutie hormonala pentru tratarea adultilor cu activitate insuficienta a glandelor paratiroidiene, o afectiune numita hipoparatiroidism.
Oxervate
Oxervate este un medicament utilizat pentru tratarea cheratitei neurotrofice, o afectiune a ochilor in care deteriorarea nervului trigemen care alimenteaza suprafata ochilor cauzeaza pierdere senzoriala si defecte care nu se vindeca de la sine.
Rixathon
Rixathon este un medicament utilizat pentru tratarea urmatoarelor forme de cancer al sangelui si afectiuni inflamatorii la adulti:limfom folicular.
Riximyo
Riximyo este un medicament utilizat pentru tratarea, la adulti, a urmatoarelor forme de cancer sanguin si a urmatoarelor afectiuni inflamatorii: limfom folicular.
Hemosol B0
Hemosol B0 este utilizat in spital, in tratamentele de terapie intensiva, pentru a corecta dezechilibrul chimic din sange, care este cauzat de insuficienta renala.
Helmintox
Helmintox este un medicament antihelmintic care contine o substanta denumita embonat de pirantel.
Grippostad Zi
Grippostad Zi contine trei medicamente (substante active) care ajuta la tratarea simptomelor dumneavoastra.
GRIPOSTOP
Gripostop face parte din grupa medicamentelor numite analgezice – antipiretice.
Grinazole
GRINAZOLE se utilizeaza in tratamentului local al canalele dentare infectate dupa necroza si tratamentul stomatologic al complicatiilor.
GLUCOTHERA
Este o solutie pentru dializa peritoneala.
GLIMBAX
Tratament simptomatic al starilor de iritatie–inflamatie ale cavitatii orofaringiene, asociate si cu durere (de exemplu gingivita, stomatita, faringita, tratamentele stomatologice conservatoare sau extractiile dentare).
Glautan Plus
Glautan Plus este un medicament utilizat pentru tratamentul presiunii intraoculare crescute (presiunea din interiorul ochiului).
GENTOS comprimate sublinguale
Gentos este un medicament homeopat utilizat pentru tratamentul afectiunilor prostatei si vezicii urinare.
Gastrapid 10 mg capsule gastrorezistente
Gastrapid capsule gastrorezistente contine substanta activa omeprazol.
Trifas 10 mg, comprimate
Tratamentul edemelor din insuficienta cardiaca, inclusiv edem pulmonar; edeme de etiologie hepatica sau renala.
Fucidin H, crema
Fucidin H contine doua substante active. Acidul fusidic, una dintre substantele active este un antibiotic. Cealalta substanta activa este acetatul de hidrocortizon, un corticosteroid (steroid).
Frenolyn
Budesonida, substanta activa din Frenolyn, face parte dintr-un grup de medicamente numite glucocorticoizi.
Fortulin Novolizer
Fortulin Novolizer este o pulbere pentru inhalat care contine formoterol. Substanta activa este livrata direct in plamani unde este nevoie de ea.
Fondaparina Dr. Reddy s
Fondaparina Dr. Reddy’s este un medicament care ajuta la prevenirea formarii de cheaguri in vasele de sange (un medicament antitrombotic).
Fulvestrant Teva 250 mg
Fulvestrant Teva contine substanta activa fulvestrant, care este blocant estrogenic.
Flutiform
Flutiform este un inhalator (o suspensie de inhalat presurizata) care contine doua substante active: propionat de fluticazona, care apartine unui grup de medicamente denumite steroizi.
FLUMETOL S 2mg-ml
Acest medicament este un corticosteroid antiinflamator. FLUMETOL S picaturi oftalmice este indicat in toate bolile inflamatorii ale segmentului anterior al globului ocular si a anexelor sale: conjunctivite, blefaro-conjunctivite, keratite si kerato-
Flonase 50 micrograme
Substanta activa este propionat de fluticazona, un corticosteroid care, in conditiile utilizarii zilnice, actioneaza impotriva inflamatiei.
FLEVENOL 500 mg comprimate filmate
Diosmina este un medicament venotonic. Acesta creste tonusul venelor si rezistenta capilarelor (vase de sange mici).
Fervex pentru copii
Tratamentul simptomatic al racelilor comune, rinitelor alergice si vasomotorii, starilor gripale (pentru ameliorarea stranutului, secretiei nazale apoase, inflamatiei mucoaselor nazala si sinusala, febrei, durerilor de cap si musculare).
Ferrola
Ferrola este un medicament recomandat in tratarea deficitului concomitent de fier si acid folic, precum si prevenirea anemiei in timpul sarcinii.
Felocord 5 mg comprimate filmate
Felocord (ivabradina) este un medicament pentru afectiuni ale inimii, utilizat in tratamentul:Anginei pectorale.
Felicity 0,02 mg-3 mg comprimate filmate
Felicity 0,02 mg/3 mg este un contraceptiv si se utilizeaza pentru a preveni sarcina.
EXTRADOL
Produsul Extradol comprimate asociaza proprietatea analgezica - antipiretica a paracetamolului cu cea slab antimigrenoasa si psihostimulanta a cafeinei.
Esylya 2 mg-0,03 mg comprimate filmate
Esylya este un contraceptiv oral combinat (COC) care contine doua tipuri de hormoni, un estrogen (etinilestradiol) si un progestogen (dienogest).
Esylya 2 mg-0,03 mg comprimate filmate
Esylya este un contraceptiv oral combinat (COC) care contine doua tipuri de hormoni, un estrogen (etinilestradiol) si un progestogen (dienogest).
Ivabradine Accord
Ivabradine Accord este un medicament pentru afectiuni cardiace care se utilizeaza in tratamentul simptomatic al anginei pectorale cronice stabile.
Elmiron
Elmiron este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de sindromul vezicii dureroase, o afectiune a vezicii care produce durere in zona pelviana si nevoia frecventa si urgenta de a urina.
Spinraza
Spinraza este un medicament utilizat pentru tratarea atrofiei musculare spinale 5q (AMS), o boala genetica ce cauzeaza slabirea si atrofierea muschilor, inclusiv a muschilor pulmonari.
Brineura
Brineura este un medicament pentru tratarea lipofuscinozei ceroide neuronale de tip 2 (boala LCN2), o afectiune ereditara la copii, care duce la deteriorarea progresiva a creierului.
Kevzara
Kevzara este un medicament pentru tratarea adultilor cu artrita reumatoida moderata pana la severa, o boala care cauzeaza inflamarea articulatiilor.
Erelzi
Erelzi este un medicament antiinflamator utilizat pentru tratarea urmatoarelor boli: artrita reumatoida.
Ucedane
Ucedane este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea hiperamoniemiei (concentratii mari de amoniac in sange) la pacientii cu deficienta de N-acetilglutamat sintetaza (NAGS).
Enstilum 50 micrograme-0,5 mg-g spuma cutanata
Enstilum se utilizeaza pe piele, pentru a trata psoriazisul vulgar la adulti. Psoriazisul este determinat de faptul ca celulele pielii dumneavoastra sunt produse prea repede.
Elozora 2,5 mg comprimate filmate
Elozora contine o substanta activa numita letrozol. Acesta face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori de aromataza. Este un tratament hormonal (sau „endocrin”) pentru cancerul de san.
Dutor 20 mg capsule gastrorezistente
Dutor contine susbstanta activa duloxetina. Dutor creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
Dunotrisin 200 mg-245 mg comprimate filmate
Dunotrisin este utilizat in tratamentul infectiei cu Virusul Imunodeficientei Umane (HIV) la adulti cu varsta de 18 ani si peste.
Duloxgamma 30 mg capsule gastrorezistente
Duloxgamma contine susbstanta activa duloxetina. Duloxgamma creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
Dulasolan 30 mg capsule gastrorezistente
Dulasolan contine susbstanta activa duloxetina. Dulasolan creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
Dotarem 0,5 mmol-ml, solutie injectabila multidoza
Dotarem este un medicament utilizat in scop diagnostic la adulti si copii. Apartine unui grup de medii de contrast utilizate pentru rezonanta magnetica IRM (Imagistica prin rezonanta magnetica).
Dotagita 0,5 mmol-ml solutie injectabila unidoza
Dotagita este un medicament utilizat in scop diagnostic. Apartine unui grup de medii de contrast utilizate pentru imagistica prin rezonanta magnetica (IRM).
Dospelin 5 mg comprimate filmate
Dospelin apartine unui grup de medicamente numite inhibitori de acetilcolinesteraza, fiind indicat pentru tratamentul simptomelor de dementa la pacienti diagnosticati cu forma usoara pana la moderata de boala Azlheimer.
Dorzostill 20 mg-ml picaturi oftalmice, solutie
Dorzostill este un medicament pentru ochi (picaturi pentru ochi) care contine dorzolamida, care face parte dintr-o clasa de medicamente numite „inhibitori de anhidraza carbonica”.
Donepezil hameln 5 mg comprimate filmate
Donepezil hameln apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori de acetilcolinesteraza.Donepezil creste valorile substantei care afecteaza memoria (acetilcolina) in creier prin incetinirea descompunerii ei.
Doloxib 30 mg comprimate filmate
Doloxib contine substanta activa etoricoxib. Doloxib face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori selectivi de COX-2.
Dolips cu aroma de portocala 8,75 mg
Dolips cu aroma de portocala 8,75 mg pastile contine flurbiprofen. Acesta apartine unui grup de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Dienorette 2 mg/0,03 mg comprimate filmate
Dienorette este un comprimat contraceptiv hormonal pentru femei (contraceptiv oral combinat, cunoscut si cu numele de ”comprimat contraceptiv”).
Dexamed, solutie injectabila, 8 mg/2 ml
Substanta activa este dexametazona fosfat si face parte din grupul de medicamente numit corticosteroizi (glucocorticoizi).
Dexagel 0,985 mg/g gel oftalmic
Dexagel 0,985 mg/g gel oftalmic este un gel oftalmic care contine o substanta numita dexametazona.
Desogestrel Sandoz 75 micrograme comprimate filmate
Desogestrel Sandoz este utilizat pentru a preveni sarcina. Desogestrel Sandoz contine o cantitate mica dintr-unul din hormonii sexuali feminini, progestogenul desogestrel.
Darunavir Teva 400 mg comprimate filmate
Darunavir Teva contine substanta activa darunavir. Darunavir Teva este un medicament antiretroviral utilizat in tratamentul infectiei cu virusul imunodeficientei umane (HIV).
DALERON COLD 3
Daleron Cold3 contine paracetamol (analgezic si antipiretic), clorhidrat de pseudoefedrina (decongestionant oral) si bromhidrat de dextrometorfan (antitusiv).
Cosyrel 10 mg-5 mg comprimate filmate
Cosyrel contine doua substante active, fumarat de bisoprolol si perindopril arginina, intr-un singur comprimat: Fumarat de bisoprolol apartine unei grupe de medicamente denumite beta-blocante.
Controlgast-Duo 680-80 mg comprimate masticabile
Substantele active ale acestui medicament neutralizeaza secretia acida gastrica.
COLPERIN 100 mg comprimate
Colperin contine ca substanta activa maleat de trimebutina. Este un medicament care regleaza motilitatea gastro-intestinala.
CICLOTAU 10 mg-ml spray cutanat, solutie
CICLOTAU 10 mg/ml spray cutanat, solutie contine substanta activa ciclopirox olamina, care apartine unui grup de medicamente cunoscute sub numele de antifungice.
Roteas
Roteas este un medicament anticoagulant (un medicament care previne formarea cheagurilor de sange) care se utilizeaza la adulti.
Acid chenodeoxicolic sigma-tau
Acid chenodeoxicolic sigma-tau este un medicament care contine substanta activa acid chenodeoxicolic.
Dinutuximab beta Apeiron
Dinutuximab beta Apeiron este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea neuroblastomului, un tip de cancer al celulelor nervoase, la pacientii cu varsta de peste 1 an.
Varuby
Varuby este un medicament care se utilizeaza pentru prevenirea gretei si varsaturilor la pacientii adulti cu cancer tratati prin chimioterapie (medicamente pentru tratarea cancerului).
Ceforan 500 mg capsule
Ceforan contine cefadroxil care face parte din grupul de medicamente cunoscute sub denumirea de cefalosporine.
Cefixima Aurobindo 200 mg comprimate filmate
Cefixima Aurobindo contine un medicament numit cefixima. Acesta apartine unui grup de antibiotice numite “cefalosporine”, care sunt utilizate pentru tratarea infectiilor cauzate de bacterii.
Ceferoxan comprimate filmate
Ceferoxan este un antibiotic utilizat la adulti, adolescenti si copii. Actioneaza prin distrugerea bacteriilor care determina aparitia infectiilor.
Carbavim, comprimate, 200 mg
Un comprimat contine carbamazepina 200 mg si excipienti: lactoza monohidrat, celuloza microcristalina, amidonglicolat de sodiu, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru.
CANZENO HCT 8 mg/12,5 mg comprimate
Numele medicamentului dumneavoastra este CANZENO HCT. Acesta este utilizat pentru tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala) la pacientii adulti.
Bronhosolv 8 mg comprimate
Bronhosolv 8 mg comprimate este un medicament mucolitic care determina cresterea cantitatii de apa din sputa expectorata si ii scade vascozitatea.
Bosentan Welding 62,5 mg comprimate filmate
Bosentan Welding comprimate filmate contine bosentan, care blocheaza un hormon natural, numit endotelina 1 (ET-1), care provoaca ingustarea vaselor de sange.
Bortega 3,5 mg pulbere pentru solutie injectabila
Bortega contine substanta activa denumita bortezomib, un asa numit ”inhibitor proteozomal”.
Bloxazoc 25 mg comprimate cu eliberare prelungita
Metoprolol succinat apartine unei clase de medicamente numite beta-blocante. Metoprolol reduce efectul hormonilor de stres asupra inimii in timpul efortului fizic si mental.
Bixebra 5 mg comprimate filmate
Bixebra (ivabradina) este un medicament pentru afectiuni ale inimii, utilizat in tratamentul: anginei pectorale.
Binosto 70 mg comprimate efervescente
Alendronatul, substanta activa din Binosto, apartine unui grup de medicamente non-hormonale denumite bifosfonati.
BILICHOL
Adjuvant in tratamentul urmatoarelor afectiuni: Diskinezii biliare.
Bendamustina Accord 2,5 mg-ml pulbere pentru concentrat pentru solutie perfuzabila
Bendamustina Accord este un medicament folosit pentru a trata anumite tipuri de cancer (medicament citotoxic). Bendamustina Accord se foloseste singur (in monoterapie) sau in asociere cu alte medicamente pentru tratamentul urmatoarelor forme de cance
Azibiot 250 mg comprimate filmate
Azitromicina, substanta activa din Azibiot face parte din grupul medicamentelor antibiotice macrolide.
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului betaserc copil 12 ani
betaserc copil 12 ani

copil de 12 ani cu pocnituri in urechi,audiograma vocala si tonala per ... Buna ziua! Sigur i s-a prescris de 16 de mg? Ar putera lua de 8 mg, ...


Sfatul farmcistului paraziti intestinali
paraziti intestinali

Buna ziua! Am o fetita de 3 ani si 9 luni, careia ii miroase gurita.P ... Buna ziua! Repetati analizele la 3 saptamani, de 3 ori, este posibil ...Sfatul farmcistului Marvelon 21
Marvelon 21

Buna ziua!Anul trecut inainte cu 10 zile inainte de ciclu,am luat marv ... Buna ziua! Pentru a amana menstruatia luati urmatoarea folie fara a f ...


Sfatul farmcistului Evitus in primul trimestru de sarcina
Evitus in primul trimestru de sarcina

Buna ziua. Sunt însărcinată in săptămâna a9a si o răceală severă a reu ... Buna ziua! Nu este indicat sa luati Evitus, contine salvie, lemn-dulc ...


Sfatul farmcistului Vitamine pentru o fetita de 13 ani
Vitamine pentru o fetita de 13 ani

Buna ziua, am o fetita de 13 ani are 1.48 m este sportiva joaca tenis ... Buna ziua! Pentru un mai bun management al nervozitatii recomand admi ...


Sfatul farmcistului Compatibilitate Tiolin si Panangin
Compatibilitate Tiolin si Panangin

Mi-au aparut amorteli in degetele de la maini. Medicul neurolog mi-a r ... Buna ziua! Tiolin si Panangin au compozitie diferita, asa ca puteti c ...


Sfatul farmcistului TONOTIL-N TIMP DE 3 LUNI consecutiv?
TONOTIL-N TIMP DE 3 LUNI consecutiv?

Pot sa iau TONOTIL-N TIMP DE 3 LUNI consecutiv , zi de zi , apoi sa fa ... Buna ziua! Da, puteti lua Tonotil timp de 3 luni consecutiv, nu produ ...


Sfatul farmcistului Disponibilitate deo Floritene
Disponibilitate deo Floritene

Buna ziua Cumpar de ceva timp de la dumneavoastra deodorantul Flori ... Buna ziua! Acest deodorant este din nou disponibil! 10 10 2017 ...

Sfatul farmcistului Efecte negative ale medicamentelor
Efecte negative ale medicamentelor

Băiatul meu are 13 ani , el face de 2 ani tratament cu risperidon ... Buna ziua! Da, ii puteti administra Omega 3 si 6 vegetal, este un nut ...