Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ultimele prospecte de medicamente adăugate:
Fondaparina Dr. Reddy s
Fondaparina Dr. Reddy’s este un medicament care ajuta la prevenirea formarii de cheaguri in vasele de sange (un medicament antitrombotic).
Fulvestrant Teva 250 mg
Fulvestrant Teva contine substanta activa fulvestrant, care este blocant estrogenic.
Flutiform
Flutiform este un inhalator (o suspensie de inhalat presurizata) care contine doua substante active: propionat de fluticazona, care apartine unui grup de medicamente denumite steroizi.
FLUMETOL S 2mg-ml
Acest medicament este un corticosteroid antiinflamator. FLUMETOL S picaturi oftalmice este indicat in toate bolile inflamatorii ale segmentului anterior al globului ocular si a anexelor sale: conjunctivite, blefaro-conjunctivite, keratite si kerato-
Flonase 50 micrograme
Substanta activa este propionat de fluticazona, un corticosteroid care, in conditiile utilizarii zilnice, actioneaza impotriva inflamatiei.
FLEVENOL 500 mg comprimate filmate
Diosmina este un medicament venotonic. Acesta creste tonusul venelor si rezistenta capilarelor (vase de sange mici).
Fervex pentru copii
Tratamentul simptomatic al racelilor comune, rinitelor alergice si vasomotorii, starilor gripale (pentru ameliorarea stranutului, secretiei nazale apoase, inflamatiei mucoaselor nazala si sinusala, febrei, durerilor de cap si musculare).
Ferrola
Ferrola este un medicament recomandat in tratarea deficitului concomitent de fier si acid folic, precum si prevenirea anemiei in timpul sarcinii.
Felocord 5 mg comprimate filmate
Felocord (ivabradina) este un medicament pentru afectiuni ale inimii, utilizat in tratamentul:Anginei pectorale.
Felicity 0,02 mg-3 mg comprimate filmate
Felicity 0,02 mg/3 mg este un contraceptiv si se utilizeaza pentru a preveni sarcina.
EXTRADOL
Produsul Extradol comprimate asociaza proprietatea analgezica - antipiretica a paracetamolului cu cea slab antimigrenoasa si psihostimulanta a cafeinei.
Esylya 2 mg-0,03 mg comprimate filmate
Esylya este un contraceptiv oral combinat (COC) care contine doua tipuri de hormoni, un estrogen (etinilestradiol) si un progestogen (dienogest).
Esylya 2 mg-0,03 mg comprimate filmate
Esylya este un contraceptiv oral combinat (COC) care contine doua tipuri de hormoni, un estrogen (etinilestradiol) si un progestogen (dienogest).
Ivabradine Accord
Ivabradine Accord este un medicament pentru afectiuni cardiace care se utilizeaza in tratamentul simptomatic al anginei pectorale cronice stabile.
Elmiron
Elmiron este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de sindromul vezicii dureroase, o afectiune a vezicii care produce durere in zona pelviana si nevoia frecventa si urgenta de a urina.
Spinraza
Spinraza este un medicament utilizat pentru tratarea atrofiei musculare spinale 5q (AMS), o boala genetica ce cauzeaza slabirea si atrofierea muschilor, inclusiv a muschilor pulmonari.
Brineura
Brineura este un medicament pentru tratarea lipofuscinozei ceroide neuronale de tip 2 (boala LCN2), o afectiune ereditara la copii, care duce la deteriorarea progresiva a creierului.
Kevzara
Kevzara este un medicament pentru tratarea adultilor cu artrita reumatoida moderata pana la severa, o boala care cauzeaza inflamarea articulatiilor.
Erelzi
Erelzi este un medicament antiinflamator utilizat pentru tratarea urmatoarelor boli: artrita reumatoida.
Ucedane
Ucedane este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea hiperamoniemiei (concentratii mari de amoniac in sange) la pacientii cu deficienta de N-acetilglutamat sintetaza (NAGS).
Enstilum 50 micrograme-0,5 mg-g spuma cutanata
Enstilum se utilizeaza pe piele, pentru a trata psoriazisul vulgar la adulti. Psoriazisul este determinat de faptul ca celulele pielii dumneavoastra sunt produse prea repede.
Elozora 2,5 mg comprimate filmate
Elozora contine o substanta activa numita letrozol. Acesta face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori de aromataza. Este un tratament hormonal (sau „endocrin”) pentru cancerul de san.
Dutor 20 mg capsule gastrorezistente
Dutor contine susbstanta activa duloxetina. Dutor creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
Dunotrisin 200 mg-245 mg comprimate filmate
Dunotrisin este utilizat in tratamentul infectiei cu Virusul Imunodeficientei Umane (HIV) la adulti cu varsta de 18 ani si peste.
Duloxgamma 30 mg capsule gastrorezistente
Duloxgamma contine susbstanta activa duloxetina. Duloxgamma creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
Dulasolan 30 mg capsule gastrorezistente
Dulasolan contine susbstanta activa duloxetina. Dulasolan creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
Dotarem 0,5 mmol-ml, solutie injectabila multidoza
Dotarem este un medicament utilizat in scop diagnostic la adulti si copii. Apartine unui grup de medii de contrast utilizate pentru rezonanta magnetica IRM (Imagistica prin rezonanta magnetica).
Dotagita 0,5 mmol-ml solutie injectabila unidoza
Dotagita este un medicament utilizat in scop diagnostic. Apartine unui grup de medii de contrast utilizate pentru imagistica prin rezonanta magnetica (IRM).
Dospelin 5 mg comprimate filmate
Dospelin apartine unui grup de medicamente numite inhibitori de acetilcolinesteraza, fiind indicat pentru tratamentul simptomelor de dementa la pacienti diagnosticati cu forma usoara pana la moderata de boala Azlheimer.
Dorzostill 20 mg-ml picaturi oftalmice, solutie
Dorzostill este un medicament pentru ochi (picaturi pentru ochi) care contine dorzolamida, care face parte dintr-o clasa de medicamente numite „inhibitori de anhidraza carbonica”.
Donepezil hameln 5 mg comprimate filmate
Donepezil hameln apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori de acetilcolinesteraza.Donepezil creste valorile substantei care afecteaza memoria (acetilcolina) in creier prin incetinirea descompunerii ei.
Doloxib 30 mg comprimate filmate
Doloxib contine substanta activa etoricoxib. Doloxib face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori selectivi de COX-2.
Dolips cu aroma de portocala 8,75 mg
Dolips cu aroma de portocala 8,75 mg pastile contine flurbiprofen. Acesta apartine unui grup de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Dienorette 2 mg/0,03 mg comprimate filmate
Dienorette este un comprimat contraceptiv hormonal pentru femei (contraceptiv oral combinat, cunoscut si cu numele de ”comprimat contraceptiv”).
Dexamed, solutie injectabila, 8 mg/2 ml
Substanta activa este dexametazona fosfat si face parte din grupul de medicamente numit corticosteroizi (glucocorticoizi).
Dexagel 0,985 mg/g gel oftalmic
Dexagel 0,985 mg/g gel oftalmic este un gel oftalmic care contine o substanta numita dexametazona.
Desogestrel Sandoz 75 micrograme comprimate filmate
Desogestrel Sandoz este utilizat pentru a preveni sarcina. Desogestrel Sandoz contine o cantitate mica dintr-unul din hormonii sexuali feminini, progestogenul desogestrel.
Darunavir Teva 400 mg comprimate filmate
Darunavir Teva contine substanta activa darunavir. Darunavir Teva este un medicament antiretroviral utilizat in tratamentul infectiei cu virusul imunodeficientei umane (HIV).
DALERON COLD 3
Daleron Cold3 contine paracetamol (analgezic si antipiretic), clorhidrat de pseudoefedrina (decongestionant oral) si bromhidrat de dextrometorfan (antitusiv).
Cosyrel 10 mg-5 mg comprimate filmate
Cosyrel contine doua substante active, fumarat de bisoprolol si perindopril arginina, intr-un singur comprimat: Fumarat de bisoprolol apartine unei grupe de medicamente denumite beta-blocante.
Controlgast-Duo 680-80 mg comprimate masticabile
Substantele active ale acestui medicament neutralizeaza secretia acida gastrica.
COLPERIN 100 mg comprimate
Colperin contine ca substanta activa maleat de trimebutina. Este un medicament care regleaza motilitatea gastro-intestinala.
CICLOTAU 10 mg-ml spray cutanat, solutie
CICLOTAU 10 mg/ml spray cutanat, solutie contine substanta activa ciclopirox olamina, care apartine unui grup de medicamente cunoscute sub numele de antifungice.
Roteas
Roteas este un medicament anticoagulant (un medicament care previne formarea cheagurilor de sange) care se utilizeaza la adulti.
Acid chenodeoxicolic sigma-tau
Acid chenodeoxicolic sigma-tau este un medicament care contine substanta activa acid chenodeoxicolic.
Dinutuximab beta Apeiron
Dinutuximab beta Apeiron este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea neuroblastomului, un tip de cancer al celulelor nervoase, la pacientii cu varsta de peste 1 an.
Varuby
Varuby este un medicament care se utilizeaza pentru prevenirea gretei si varsaturilor la pacientii adulti cu cancer tratati prin chimioterapie (medicamente pentru tratarea cancerului).
Ceforan 500 mg capsule
Ceforan contine cefadroxil care face parte din grupul de medicamente cunoscute sub denumirea de cefalosporine.
Cefixima Aurobindo 200 mg comprimate filmate
Cefixima Aurobindo contine un medicament numit cefixima. Acesta apartine unui grup de antibiotice numite “cefalosporine”, care sunt utilizate pentru tratarea infectiilor cauzate de bacterii.
Ceferoxan comprimate filmate
Ceferoxan este un antibiotic utilizat la adulti, adolescenti si copii. Actioneaza prin distrugerea bacteriilor care determina aparitia infectiilor.
Carbavim, comprimate, 200 mg
Un comprimat contine carbamazepina 200 mg si excipienti: lactoza monohidrat, celuloza microcristalina, amidonglicolat de sodiu, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru.
CANZENO HCT 8 mg/12,5 mg comprimate
Numele medicamentului dumneavoastra este CANZENO HCT. Acesta este utilizat pentru tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala) la pacientii adulti.
Bronhosolv 8 mg comprimate
Bronhosolv 8 mg comprimate este un medicament mucolitic care determina cresterea cantitatii de apa din sputa expectorata si ii scade vascozitatea.
Bosentan Welding 62,5 mg comprimate filmate
Bosentan Welding comprimate filmate contine bosentan, care blocheaza un hormon natural, numit endotelina 1 (ET-1), care provoaca ingustarea vaselor de sange.
Bortega 3,5 mg pulbere pentru solutie injectabila
Bortega contine substanta activa denumita bortezomib, un asa numit ”inhibitor proteozomal”.
Bloxazoc 25 mg comprimate cu eliberare prelungita
Metoprolol succinat apartine unei clase de medicamente numite beta-blocante. Metoprolol reduce efectul hormonilor de stres asupra inimii in timpul efortului fizic si mental.
Bixebra 5 mg comprimate filmate
Bixebra (ivabradina) este un medicament pentru afectiuni ale inimii, utilizat in tratamentul: anginei pectorale.
Binosto 70 mg comprimate efervescente
Alendronatul, substanta activa din Binosto, apartine unui grup de medicamente non-hormonale denumite bifosfonati.
BILICHOL
Adjuvant in tratamentul urmatoarelor afectiuni: Diskinezii biliare.
Bendamustina Accord 2,5 mg-ml pulbere pentru concentrat pentru solutie perfuzabila
Bendamustina Accord este un medicament folosit pentru a trata anumite tipuri de cancer (medicament citotoxic). Bendamustina Accord se foloseste singur (in monoterapie) sau in asociere cu alte medicamente pentru tratamentul urmatoarelor forme de cance
Azibiot 250 mg comprimate filmate
Azitromicina, substanta activa din Azibiot face parte din grupul medicamentelor antibiotice macrolide.
Axympa 180 mg comprimate gastrorezistente
Axympa 180 mg comprimate gastrorezistente contine o substanta numita acid micofenolic. Acesta apartine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de imunosupresoare.
Avaterid 0,5 mg capsule moi
Substanta activa este dutasterida. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumit inhibitori ai enzimei 5-alfa reductaza.
Augmentin SR 1000 mg-62,5 mg comprimate cu eliberare prelungita
Augmentin SR este un antibiotic si actioneaza distrugand bacteriile care provoaca infectii.
Atsimutin 25 mg comprimate filmate
Atsimutin 25 mg comprimate filmate contine substanta activa azatioprina, care apartine unui grup de medicamente numite imunosupresoare. Imunosupresoarele reduc rezistenta sistemului imunitar.
Atenolol PH 100 mg
Indicatii terapeutice hipertensiune arteriala.
Aspitor Cardio 75 mg comprimate gastrorezistente
Acidul acetilsalicilic (Aspitor Cardio) apartine unui grup de medicamente numit antitrombotice, antiagregante plachetare.
ASPIRIN MAX 1000 mg drajeuri
ASPIRIN MAX contine acid acetilsalicilic, care reduce durerea si febra. Asigura reducerea rapida a durerii datorita dizolvarii si absorbtiei rapide a acidului acetilsalicilic.
Arparial 25 mg-5 mg comprimate filmate
Arparial este utilizat in tratarea anginei pectorale stabile simptomatice (afectiune care determina durere in piept), la pacienti adulti.
Aricogan 10 mg comprimate
Aricogan este un medicament din grupul antipsihoticelor.
Antinevralgic Sinus comprimate filmate
Antinevralgic Sinus amelioreaza eficient multe dintre simptomele racelii si gripei.
Amoxicilina - Acid clavulanic 875 mg-125 mg comprimate filmate
Amoxicilina/Acid clavulanic DSM-Sinochem este un antibiotic si actioneaza distrugand bacteriile care provoaca infectii. Contine doua medicamente diferite denumite amoxicilina si acid clavulanic.
Amoxicilna Forte 500 mg
Tratamentul infectiilor produse de microorganisme sensibile la amoxicilina: bronsite acute si acutizari ale bronsitei cronice;
Amlodipina Valsartan Stada 5 mg/80 mg comprimate filmate
Amlodipina/Valsartan Stada comprimate contine doua substante numite amlodipina si valsartan. Ambele substante ajuta la controlul tensiunii arteriale crescute.
AMIODARONA ARENA 200 mg, comprimate
Indicatii terapeutice Profilaxia recidivelor: tahicardiilor ventriculare cu prognostic vital: tratamentul se instituie in mediu spitalicesc sub monitorizare;
AMINOFILINA ARENA 100 mg
Substanta activa este aminofilina. Un comprimat contine 200 mg aminofilina anhidra.
Almidona 750 micrograme comprimate
Almidona este un contraceptiv de urgenta, care poate fi utilizat in termen de 72 de ore (3 zile) dupa un contact sexual neprotejat sau un esec al metodei contraceptive pe care o utilizati de obicei.
Aktiprol 200 mg comprimate
Aktiprol este un medicament utilizat pentru tulburari mentale (antipsihotice).
Tadalafil Lilly
Tadalafil Lilly este un medicament utilizat pentru tratarea disfunctiei erectile la barbati (numita uneori impotenta). Medicamentul se poate utiliza si pentru tratarea barbatilor care prezinta semne si simptome de hiperplazie benigna de prostata (mar
Solymbic
Solymbic este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Yargesa
Yargesa este indicat la pacienti adulti, pentru tratamentul pe cale orala al bolii Gaucher de tip I, usoara pana la moderata.
Alecensa
Alecensa este un medicament impotriva cancerului, utilizat pentru a trata adultii cu o forma de cancer pulmonar numit cancer pulmonar non-microcelular (NSCLC) atunci cand boala este in stadiu avansat si a fost tratata anterior cu un alt medicament
Vihuma
Vihuma este un medicament care se utilizeaza pentru prevenirea si tratamentul hemoragiei la pacientii cu hemofilie A (o tulburare hemoragica ereditara cauzata de deficitul de factor VIII).
Jylamvo
Jylamvo este un medicament antiinflamator si oncologic care se utilizeaza pentru tratarea urmatoarelor afectiuni:poliartrita, artrita, psoriazis.
Daptomycin Hospira
Daptomycin Hospira este un medicament antibiotic utilizat pentru tratarea urmatoarelor infectii bacteriene.
Dutrebis
Dutrebis este un medicament care se utilizeaza pentru tratamentul pacientilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), virus care produce sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA)
AErrane 100% lichid volatil pentru inhalat
AErrane contine isofluran. AErrane este un anestezic general folosit in chirurgie. Este un anestezic inhalator (vi se va da sub forma de vapori pe care sa ii respirati).
Advil Sinus si Raceala 200 mg/30 mg capsule moi
Advil Sinus si Raceala contine doua substante active, ibuprofen si pseudoefedrina.
Adocid 680 mg/80 mg comprimate masticabile
Substantele active ale acestui medicament neutralizeaza secretia acida gastrica.
Addatans 200 mg-50 mg comprimate filmate
Addatans contine trei substante active (levodopa, carbidopa si entacapona) intr-un comprimat filmat. Addatans este utilizat pentru tratarea bolii Parkinson.
Addatans 200 mg-50 mg comprimate filmate
Addatans contine trei substante active (levodopa, carbidopa si entacapona) intr-un comprimat filmat. Addatans este utilizat pentru tratarea bolii Parkinson.
Amgevita
Amgevita este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Omidria
Omidria este un medicament utilizat la adulti la nivelul ochiului in timpul operatiei de inlocuire a cristalinului pentru a mentine pupila dilatata (larg deschisa) si pentru a preveni contractarea acesteia si pentru reducerea durerii oculare dupa ope
Zonisamida Mylan
Zonisamida Mylan este un medicament utilizat in tratamentul pacientilor cu crize epileptice partiale (crize epileptice care incep intr-o parte a creierului), inclusiv la cei care prezinta generalizare secundara (la care ulterior criza se extinde la i
Adagin pentru copii 20 mg-ml suspensie orala
Adagin pentru copii contine ibuprofen, substanta care apartine clasei de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) care actioneaza prin ameliorarea durerii si umflarii (inflamatiei) si scaderea febrei.
ACC lamaie si miere 200 mg pulbere pentru solutie orala
Acetilcisteina apartine unei clase de medicamente denumite mucolitice si are proprietati mucolitice.
Acofax 100 mg comprimate filmate
Acofax contine o substanta numita aceclofenac. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
MARTELA
Indicatii: Tulburari circulatorii, hipertensiune arteriala, diareile copiilor si adultilor.
Duloxetina Lilly
Duloxetina Lilly este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu urmatoarele boli: depresie majora;
Zinplava
Zinplava este un medicament utilizat la adultii cu infectii produse de bacteria numita Clostridium difficile, care cauzeaza diaree severa.
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului


Sfatul farmcistului Sapun intim alcalin sau acid???
Sapun intim alcalin sau acid???

De ceva timp ma confrunt cu o candida recurenta...nu mai stiu ce sapun ... Buna ziua! Ph-ul vaginal este unul acid, insa in cazul candidozelor p ...


Sfatul farmcistului Karissa si pilula de a doua zi
Karissa si pilula de a doua zi

Am nevoie de ajutor, astăzi am făcut sex cu prietena mea  ... Buna ziua! Daca a luat Karissa corect (cate un drajeu pe zi, facand p ...
Sfatul farmcistului Procor ingrasa?
Procor ingrasa?

Bunä. De cănd iau procor,mŕ ďngraş.deşi fact dietä. Conduce ... Daca luati Procor Forte cu Vitamina B6, ingrasarea ar fi explicabila, ...
Sfatul farmcistului Valabilitate Plantusin sirop
Valabilitate Plantusin sirop

Buna!! Dupa deschidere , cit timp poate fi folosit siropul Plantusin ? ... Buna ziua! Daca tineti siropul la temperaturi de peste 25 de grade in ...


Sfatul farmcistului pot sa iau 5-HTP dupa Zoloft?
pot sa iau 5-HTP dupa Zoloft?

fiul meu ia zoloft si vrea sa renunte la el si sa ia 5 HTP ar fi vr ... Buna ziua! Daca a luat cel putin 6 luni Zoloft, poate trece pe 5-HTP ...


Sfatul farmcistului Candida la barbati
Candida la barbati

Ce tratament se recomanda in cazul candidei la barbati? ... Buna ziua! Pentru candidoza in zona genitala se recomanda utilizarea ...


Sfatul farmcistului Glucomannan in alaptare
Glucomannan in alaptare

Buna ziua, vreau sa iau acest produs dar alaptez. Va rog frumos sa i ... Buna ziua! Pana in prezent nu s-au raportat efectenedorite ale glucom ...Sfatul farmcistului Naturiste sau nu ?
Naturiste sau nu ?

Am fost diagnosticat cu „Boală venoasă cronică C0”, în ... Buna ziua! Detralexul nu este un anticoagulant, cu un produs venotoni ...