Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ultimele prospecte de medicamente adăugate:
SmofKabiven Nutribase emulsie perfuzabila
SmofKabiven Nutribase este o emulsie perfuzabila care se administreaza in sangele dumneavoastra prin picurare (perfuzie intravenoasa).
SmofKabiven Low Osmo Peripheral emulsie perfuzabila
SmofKabiven Low Osmo Peripheral este o emulsie perfuzabila, care se administreaza in sangele dumneavoastra prin picurare (perfuzie intravenoasa).
SmofKabiven extra Nitrogen fara electroliti emulsie perfuzabila
SmofKabiven extra Nitrogen fara electroliti este o emulsie perfuzabila care se administreaza in sangele dumneavoastra prin picurare (perfuzie intravenoasa).
Sitagliptin/Clorhidrat de metformin Pharmazac 50 mg / 850 mg comprimate filmate
Sitagliptin/Clorhidrat de metformin Pharmazac contine doua medicamente diferite denumite sitagliptin si metformin.
Simebetes 50 mg/850 mg comprimate filmate
Simebetes contine doua medicamente diferite denumite sitagliptin si metformin.
Seftrion 2 g pulbere pentru solutie perfuzabila
Seftrion este un antibiotic care se administreaza adultilor si copiilor (inclusiv nou-nascutilor).
Saphnelo
Saphnelo este un medicament utilizat ca tratament adjuvant pentru adultii cu lupus eritematos sistemic (LES), o boala in care sistemul imunitar (mecanismul natural de aparare al organismului) ataca celulele si tesuturile normale, provocand inflamat
Sansik 5 mg comprimate filmate
Sansik contine substanta activa linagliptina care apartine unei clase de medicamente numite „antidiabetice orale”. Antidiabeticele orale sunt utilizate pentru a trata concentratiile crescute de zahar in sange. Ele actioneaza ajutand corpul sa scada c
Sagalix 10mg capsule gastrorezistente
Sagalix contine substanta activa omeprazol. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumite „inhibitori ai pompei de protoni”.
Zokinvy
Zokinvy este un medicament utilizat pentru tratarea pacientilor cu varsta de cel putin 12 luni cu urmatoarele boli rare in care caracteristici asemanatoare imbatranirii apar in timpul copilariei.
Fluad Tetra
Fluad Tetra este un vaccin utilizat pentru protectia persoanelor in varsta de peste 65 de ani impotriva virusului gripal (gripei)
Yselty
Yselty este un medicament utilizat pentru tratarea simptomelor moderate pana la severe ale fibroamelor uterine la femeile adulte aflate la varsta fertila.
Sunlenca
Sunlenca, in combinatie cu alte medicamente, se utilizeaza pentru tratarea adultilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1) care determina sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).
Scemblix
Scemblix este un medicament pentru tratarea cancerului. Se utilizeaza in tratamentul leucemiei mieloide cronice (LMC), un tip de cancer al globulelor albe, in faza „cronica” (cand boala se dezvolta lent, iar pacientul are putine simptome sau niciun
Opdualag
Opdualag este un medicament utilizat ca tratament de prima linie pentru melanom (un tip de cancer de piele) care s-a extins sau care nu poate fi indepartat pe cale chirurgicala.
Lupkynis
Lupkynis este un medicament utilizat pentru tratarea nefritei lupice, o manifestare a bolii numite lupus eritematos sistemic.
Tabrecta
Tabrecta este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor cu un tip de cancer de plamani numit cancer pulmonar fara celule mici (NSCLC).
ilLuzyce
ilLuzyce este o solutie care contine o forma radioactiva a lutetiului (177Lu) care se utilizeaza pentru marcarea radioactiva a altor medicamente.
Tezspire
Tezspire este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor si adolescentilor (cu varsta de 12 ani si peste) cu astm bronsic sever.
Evkeeza
Evkeeza este un medicament care se utilizeaza impreuna cu un regim alimentar sarac in grasimi si cu alte medicamente pentru a reduce cantitatea de colesterol din sange.
Vyvgart
Vyvgart este un medicament pentru tratamentul adultilor cu miastenia gravis generalizata.
Nulibry
Nulibry este un medicament utilizat pentru tratarea pacientilor cu deficit de cofactor de molibden (MoCD) de tip A.
Dimetilfumarat Mylan
Dimetilfumaratul Mylan este un medicament utilizat pentru tratarea sclerozei multiple (SM).
Ertapenem SUN
Ertapenem SUN este un antibiotic. Se utilizeaza la adulti, adolescenti si copii cu varsta peste 3 luni, pentru a trata: infectii.
Rymphysia 500 mg pulbere si solvent pentru solutie perfuzabila
Acest medicament contine substanta activa „inhibitorul de alfa-1 proteinaza, uman”. Aceasta este o componenta normala a sangelui si se gaseste in plamani.
Resivirtan 100 mg/ml sirop
Resivirtan este un medicament antiviral, care intareste imunitatea organismului (stimuleaza sistemul imunitar).
RENIXOLA 200 mg comprimate filmate
Renixola este utilizat pentru tratamentul cancerului la nivelul ficatului (carcinom hepatocelular).
Ranolazina ELC Group s.r.o. 375 mg comprimate cu eliberare prelungita
Ranolazina ELC Group s.r.o. este un medicament utilizat in asociere cu alte medicamente pentru tratarea anginei pectorale, care reprezinta o durere in piept sau un disconfort pe care il simtiti oriunde in partea superioara a corpului dumneavoastra
PYZYPI 200 mg comprimate filmate
PYZYPI este un medicament numit inhibitor de protein-kinaza. Actioneaza prin blocarea actiunii proteinelor implicate in cresterea si raspandirea celulelor canceroase.
COVID-19 Vaccine Valneva
COVID-19 Vaccine Valneva (inactivat, cu adjuvant) este un vaccin care protejeaza persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani impotriva bolii cauzate de coronavirusul 2019 (COVID-19). Se utilizeaza pentru vaccinarea primara.
Nexviadyme
Nexviadyme este un tratament de substitutie enzimatica utilizat pentru tratarea pacientilor cu boala Pompe, o afectiune ereditara rara cauzata de lipsa unei enzime numite alfa-glucozidaza.
Filsuvez
Filsuvez este un medicament care se utilizeaza la adulti, adolescenti si copii cu varsta de 6 luni sau peste cu epidermoliza buloasa.
Vyepti
Vyepti este un medicament utilizat pentru prevenirea migrenei la adulti care au migrena cel putin 4 zile pe luna.
Xenpozyme
Xenpozyme este un medicament pentru tratarea pacientilor cu deficit de sfingomielinaza acida (DSMA), o afectiune genetica numita in mod traditional boala Niemann-Pick de tip A, A/B si B.
Amversio
Amversio este un medicament folosit pentru tratamentul homocistinuriei, o boala ereditara in care aminoacidul homocisteina nu se poate descompune, acumulandu-se astfel in organism.
Prindal 4 mg/1,25 mg/5 mg comprimate
Prindal este o combinatie de trei substante active: perindopril, indapamida si amlodipina. Este un medicament antihipertensiv utilizat in tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala).
Perindopril arginina Mylan 2,5 mg comprimate filmate
Perindopril arginina Mylan apartine unei clase de medicamente numite inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (inhibitori ai ECA).
Oxitocina Panpharma 5 UI/ml concentrat pentru solutie perfuzabila
Oxitocina Panpharma contine o forma artificiala de oxitocina (un hormon natural). Aceasta apartine unui grup de medicamente numit oxitocice, care determina contractia muschilor uterului.
Oxbryta
Oxbryta este un medicament utilizat pentru tratarea anemiei hemolitice (distrugerea in exces a globulelor rosii) la pacienti cu siclemie, cu varsta de cel putin 12 ani.
Kimmtrak
Kimmtrak este un medicament utilizat in tratamentul adultilor cu un tip de cancer de ochi numit „melanom uveal”.
Kapruvia
Kapruvia este un medicament utilizat in tratamentul pruritului (mancarimilor) moderat pana la sever la adulti cu boala renala cronica tratati prin hemodializa (tratament cu un aparat care filtreaza toxinele din sange).
Paxlovid
Paxlovid este un medicament utilizat pentru tratarea COVID-19 la adulti care nu au nevoie de oxigen suplimentar si care prezinta risc mare de agravare a bolii.
Quviviq
Quviviq este un medicament pentru tratarea adultilor cu insomnie (tulburari de somn) care dureaza de cel putin 3 luni si care are un impact considerabil asupra modului in care isi desfasoara activitatile in timpul zilei.
Breyanzi
Breyanzi este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu diferite tipuri de cancer al sangelui.
Tepmetko
Tepmetko este un medicament impotriva cancerului, care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu cancer pulmonar fara celule mici (NSCLC) atunci cand cancerul se afla in stadiu avansat.
Evusheld
Evusheld este un medicament utilizat pentru a preveni COVID-19 la adulti si adolescenti cu varsta de minimum 12 ani si greutatea de cel putin 40 de kilograme.
Prenessaneo 5 mg comprimate
Prenessaneo apartine grupului de medicamente numite inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (inhibitori ai ECA). Acestea actioneaza prin largirea vaselor de sange, astfel inima ta poate sa pompeze mai usor sangele prin ele.
POSTINOR-2 750 micrograme comprimate
Postinor-2 este un contraceptiv de urgenta, care poate fi utilizat in termen de 72 ore (3 zile) dupa un contact sexual neprotejat sau de la esuarea metodei contraceptive utilizate de dumneavoastra.
Postinor-1 1500 micrograme comprimate
Postinor-1 este un contraceptiv de urgenta care poate fi utilizat in primele 72 de ore (3 zile) de la un contact sexual neprotejat sau daca metoda dumneavoastra contraceptiva obisnuita a esuat.
Paracetamol/Ibuprofen Vale 1000 mg/300 mg
Paracetamol/Ibuprofen Vale contine substantele active paracetamol si ibuprofen. Ibuprofenul apartine unui grup de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (sau AINS).
OvyX 100 mg ovule
Numele medicamentului este OvyX 100 mg ovule. In acest prospect se va folosi denumirea OvyX.
ONDASAN 2 mg/ml solutie injectabila
Ondasan contine substanta activa ondansetron care apartine unui grup de medicamente cunoscute sub numele de anti-emetice (care inhiba greata si varsaturile).
Octanate LV 100 UI/ml
Octanate LV apartine unui grup de medicamente numit generic „factori de coagulare” si contine factorul VIII de coagulare uman. Acesta este o proteina speciala implicata in coagularea sangelui.
Noradrenalina Amdipharm 1 mg/ml
Noradrenalina Amdipharm este utilizat in tratamentul de urgenta in situatiile in care este necesara cresterea imediata a tensiunii arteriale pana la valori normale, deoarece noradrenalina actioneaza ca un vasoconstrictor.
Nitizinona MDK1
Nitizinona MDK este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea tirozinemiei ereditare de tip 1 (TE-1).
NIMESULID MCC 100 mg comprimate
NIMESULID MCC este un medicament antiinflamator nestereoidian (AINS) cu proprietati analgezice (de calmare a durerii).
Mykronor 10 micrograme/ml solutie injectabila/perfuzabila
Acest medicament contine ca substanta activa noradrenalina (sub forma de tartrat de noradrenalina) si actioneaza ca un vasoconstrictor (ingusteaza vasele de sange).
MONIYOT-131 14,8-3700 MBq/ml solutie orala pentru uz terapeutic
Acest medicament este un medicament radiofarmaceutic utilizat doar in scop terapeutic.
MINIRIN 0,1 mg comprimate
MINIRIN apartine grupului de medicamente numite hormoni ai lobului posterior hipofizar;
Milgamma NA solutie injectabila
Milgamma NA este un medicament ce contine doua substante active: clorhidrat de tiamina (vitamina B1) si clorhidrat de piridoxina (vitamina B6).
Milgamma 100 mg + 100 mg drajeuri
Benfotiamina reprezinta forma liposolubila a vitaminei B1. Aceasta substanta este mult mai bine absorbita la nivelul corpului comparativ cu cantitati egale de vitamina B1 hidrosolubila.
Meldoniu Pharmexon 500 mg capsule
Meldoniu Pharmexon 500 mg capsule contine substanta activa meldoniu dihidrat (la care se va face referinta ca meldoniu in cadrul acestui prospect).
Metoprolol retard Terapia 100 mg comprimate cu eliberare prelungita
Metoprololul apartine unui grup de medicamente numite beta-blocante.
MEDROL A 16 mg comprimate
Medrol apartine grupului de medicamente denumite glucocorticoizi de sinteza
Mannitol Fresenius 200 mg/ml solutie perfuzabila
Mannitol Fresenius este un diuretic (medicament care ajuta la eliminarea excesului de lichid din organismul dumneavoastra).
MALTOFER 100 mg comprimate masticabile
Grupa farmacoterapeutica: antianemice, preparate cu fier, fier trivalent, produse pentru administrare orala. Tratamentul carentei de fier fara anemie (carenta de fier latenta) si a anemiei feriprive (carenta de fier manifesta).
Loperamid LPH 2 mg comprimate orodispersabile
Loperamid LPH este utilizat pentru a trata doua tipuri de diaree. Cele doua tipuri au limite de varsta diferite.
Lonapegsomatropina Ascendis Pharma
Lonapegsomatropina Ascendis Pharma este un medicament care se utilizeaza pentru a imbunatati cresterea la copiii si adolescentii care nu produc suficient hormon de crestere (deficit de hormon de crestere sau DHC)
LIDBREE 42 mg/ml gel cu cedare intrauterina
Lidbree este un gel cu efect de amortire utilizat pentru a preveni durerea din timpul procedurilor ginecologice, cum este introducerea unor dispozitive contraceptive in uter si biopsiile care recolteaza probe de tesut pentru analize de laborator din
Leflunomida Sandoz 10 mg comprimate filmate
Leflunomida Sandoz apartine unui grup de medicamente numite medicamente antireumatice. Contine substanta activa leflunomida.
Lamivudina/Zidovudina Accord 150 mg/300 mg comprimate filmate
Lamivudina/Zidovudina Accord se utilizeaza pentru tratamentul infectiei cu HIV (virusul imunodeficientei umane) la adulti si copii.
Jansitin 25 mg comprimate filmate
Jansitin contine substanta activa sitagliptina, care face parte dintr-o clasa de medicamente denumita clasa inhibitorilor DPP-4 (inhibitori ai dipeptidil peptidazei-4), care reduce valoarea glicemiei la pacientii adulti cu diabet zaharat tip 2.
Jaglix 100 mg comprimate filmate
Jaglix contine substanta activa sitagliptin, care face parte dintr-o clasa de medicamente denumita clasa inhibitorilor DPP-4 (inhibitori ai dipeptidil peptidazei-4), care reduce valoarea glicemiei la pacientii adulti cu diabet zaharat tip 2.
Isturisa
Isturisa este un medicament care se utilizeaza la adulti pentru tratarea sindromului Cushing, o boala caracterizata prin producerea in exces a hormonului cortizol de catre glandele suprarenale, doua glande situate deasupra rinichilor.
Iodura de sodiu [131 I]
Acest medicament este utilizat numai pentru diagnostic.
Indapamid LPH 1,5 mg comprimate cu eliberare prelungita
Acest medicament este utilizat pentru reducerea tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala). Medicamentul se prezinta sub forma de comprimat cu eliberare prelungita care contine indapamida ca substanta activa.
Ganciclovir Rompharm 500 mg pulbere
Ganciclovir Rompharm contine substanta activa ganciclovir. Aceasta apartine unui grup de medicamente numite antivirale.
Fluorouracil Accord 50 mg/ml solutie injectabila sau perfuzabila
Denumirea medicamentului dumneavoastra este „Fluorouracil Accord 50 mg/ml solutie injectabila sau perfuzabila”, dar in continuare in acest prospect va fi numit „Fluorouracil Accord”.
Faringosept Combo Miere si Lamaie 0,6 mg/1,2 mg pastile
Faringosept Combo Miere si Lamaie contine amilmetacrezol si alcool 2,4-diclorbenzilic. Aceste doua substante sunt antiseptice usoare.
Encepur Adulti suspensie injectabila in seringa preumpluta
Encepur Adulti este un vaccin utilizat in imunizarea activa impotriva encefalitei determinata de virusul (TBE).
ELOCOM 1 mg/g crema
ELOCOM 1 mg/g crema face parte dintr-o grupa de medicamente numita corticosteroizi topici.
Efavirenz Emtricitabina Tenofovir disoproxil Krka
Efavirenz/Emtricitabina/Tenofovir disoproxil Krka este un medicament antiviral utilizat pentru tratarea adultilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), care provoaca sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).
Ecbirio 0,3 mg/5 mg/ml picaturi oftalmice, solutie
Ecbirio contine doua substante active diferite (bimatoprost si timolol), ambele reducand presiunea din interiorul ochiului.
Donasertone 20 micrograme/24 ore sistem cu cedare intrauterina
Donasertone este un sistem cu cedare intrauterina (SIU) pentru inserare in uter, unde elibereaza lent hormonul levonorgestrel.
Diphereline PR 11,25 mg
Diphereline PR contine triptorelina, un analog de sinteza al hormonului natural eliberator de gonadotrofine.
Devaricid 450 mg/50 mg comprimate filmat
Devaricid este indicat la adulti: tratamentul pe termen scurt al simptomelor de insuficienta venoasa cronica (IVC), ca adjuvant la tratamentul conventional al IVC.
Cystinol 265 mg drajeuri
Cystinol 265 mg este un medicament traditional din plante pentru tratarea infectiilor necomplicate ale tractului urinar inferior precum senzatia de arsura la urinare si/sau urinarea frecventa la adulti, dupa ce au fost excluse afectiunile potential g
CLORHIDRAT DE LOPERAMIDA VIM SPECTRUM 2 mg capsule
Clorhidrat de Loperamida Vim Spectrum contine clorhidratul de loperamida, care apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori ai peristaltismului, antipropulsive.
CLORHIDRAT DE BROMHEXIN LAROPHARM 12 mg comprimate
CLORHIDRAT DE BROMHEXIN LAROPHARM 12 mg comprimate este un medicament mucolitic care determina cresterea cantitatii de sputa expectorata si ii scade vascozitatea
Cipro Inf 2 mg/ml solutie perfuzabila
Cipro Inf contine 200 mg ciprofloxacina/100 ml solutie sau 400 mg ciprofloxacina/200 ml solutie. Substanta activa este ciprofloxacina si alte componente enumerate la punctul 6.
Cibinqo
Cibinqo este un medicament pentru tratarea adultilor cu dermatita atopica (numita si eczema, o boala caracterizata prin mancarime, inrosire si uscaciune a pielii) in forma moderata pana la severa.
CAVINTON 10 mg/2 ml concentrat pentru solutie perfuzabila
Vinpocetina, substanta activa din Cavinton apartinegrupului de psihostimulante.
Caelyx pegylated liposomal
Caelyx pegylated liposomal este un medicament folosit in tratamentul urmatoarelor tipuri de cancer la adulti.
Braunol solutie cutanata/solutie bucofaringiana
Braunol solutie cutanata/solutie bucofaringiana este un antiseptic si dezinfectant care contine substanta activa iod (sub forma de iod povidona)
Betadine 100 mg/g unguent
Betadine contine ca substanta activa iodul liber. Acesta este un antiseptic care distruge bacterii, fungi si unele protozoare.
Apexxnar
Apexxnar este un vaccin utilizat pentru protejarea adultilor impotriva pneumoniei (infectie a plamanilor) si a bolilor invazive (boli care apar atunci cand o bacterie se raspandeste in organism) cauzate de bacteria Streptococcus pneumoniae (S. pneu
Apap Forte pentru copii 40 mg/ml suspensie orala
Apap Forte pentru copii apartine unui grup de medicamente denumite analgezice (calmante ale durerii) si antipiretice, care amelioreaza durerea de intensitate usoara pana la moderata si reduc febra.
Angiopent Retard 400 mg comprimate cu eliberare prelungita
Angiopent Retard este un vasodilatator periferic (creste fluxul sanguin la nivelul mainilor si picioarelor).
Aminoven 10% solutie perfuzabila
Aminoven furnizeaza hrana direct in sangele dumneavoastra, atunci cand nu va puteti alimenta normal.
ALGIN 100 mg/5 ml suspensie orala
ALGIN contine ibuprofen, substanta care apartine clasei de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS modifica raspunsul organismului la durere, inflamatie si febra.
Oferte şi ReduceriSfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Cum se ia Zirfos
Cum se ia Zirfos

Bună ziua! As dori sa mi spuneți dacă pot lua zilnic u ... Buna ziua! Aceasta schema de administrare este buna. Daca luati trata ...


Sfatul farmcistului Maximag antistres
Maximag antistres

De la ce v�rst� se poate lua maximal antistres? ... Buna ziua! In lipsa unei recomandari de la medic, acest supliment poa ...


Sfatul farmcistului Slaboficat si cerazette
Slaboficat si cerazette

Buna ziua ! Imi puteti spune cum interactioneaza slaboficat cu anticon ... Buna ziua! Interactiunea posibila este aceea de metabolizare mai rapi ...Sfatul farmcistului Cum se folosesc și cat timp?
Cum se folosesc și cat timp?

Am fost operata de adenocarcinom endometrial tip endometrial pT1aNxG2L ... Buna ziua! Atunci cand folositi dilatatoarele Amielle pentru prima da ...Sfatul farmcistului Colici
Colici

Buna ziua. Ii pot administra bebelusului protectis si reflor? ... Buna ziua! Cele doua preparate sunt similare, pot fi administrate alt ...
Sfatul farmcistului Asociere medicamente
Asociere medicamente

BUNA ZIUA.AM gastrita , reflux si colon iritabil.Se poate asocia Debr ... Buna ziua! Da, se pot asocia Debridat si BioSun IBS. ...


Sfatul farmcistului Ginecologie
Ginecologie

Bunã seara! De 2 zile am niște scurgeri albe groase ca br�nza f ... Buna ziua! Cereti la farmacie ovule pe baza de clotrimazol si tratati ...