Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ultimele prospecte de medicamente adăugate:
Dutalan
Substanta activa este dutasterida. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori ai enzimei 5-alfa reductaza.
Dustar
Substanta activa este dutasterida. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumit inhibitori ai enzimei 5-alfa reductaza.
Drosetil
Drosetil 0,03 mg/3 mg comprimate filmate este un comprimat contraceptiv si este utilizat pentru prevenirea aparitiei sarcinii.
Drill miere cu aroma de trandafir 3 mg
Drill miere cu aroma de trandafir contine un antiseptic local cu actiune antimicrobiana si un anestezic local care reduce durerea. Drill miere cu aroma de trandafir se recomanda in inflamatia mucoasei orofaringiene (usoara durere in gat) fara febra,
Drill fara zahar
Drill fara zahar contine un antiseptic local cu actiune antimicrobiana ?i un anestezic local care reduce durerea.
Dozzex
Dozzex contine substanta activa duloxetina. Dozzex creste valorile serotoninei si noradrenalinei de la nivelul sistemului nervos.
Doxiproct Plus
DOXIPROCT PLUS este o combinatie de trei substante active: dobesilat de calciu monohidrat, clorhidrat de lidocaina, acetat de dexametazona.
Dotagraf
Dotagraf este o substanta de contrast utilizata in scop diagnostic. Apartine unui grup de medii de contrast utilizate pentru Imagistica prin Rezonanta Magnetica (IRM).
Donepezil hameln
Donepezil creste valorile substantei care afecteaza memoria (acetilcolina) in creier prin incetinirea descompunerii ei.
Dolnada 10 mg
Dolnada v-a fost prescris pentru tratamentul durerilor severe, care pot fi controlate adecvat numai cu analgezice opioide. Clorhidratul de naloxona este adaugat pentru a contracara constipatia.
Acenosin
Acenosin este indicat persoanelor cu hipertensiune.
Acebutol
Acebutol este indicat in hipertensiunea arteriala esentiala moderata sau severa, hipertensiunea renala si profilaxia anginei pectorale.
Accolate
Util in astmul mediu (chiar si astmul sever) pentru a diminua numarul si intensitatea simptomelor si a scadea necesarul de corticosteroizi inhalatori.
Abrolen, sirop
Abrolen sirop se recomanda ca lichefiant al secretiilor mucoase ale cailor respiratorii, in cazuri de afectiuni bronho alveolitice acute sau cronice (bronsite, emfizeme, traheobronsite, bronsite astmatice cronice).
Abitrexate, solutie injectabila
Abitrexate este indicat in tratamentul coriocarcinomuiui gestational, corioadenomului si molei hidatiforme, precum si in tratamentul de intretinere (asociat altor chimioterapice) in leucemia acuta limfocitara, pentru profilaxia meningitei leucemice.
Diosmina
Diosmina REMEDIA este un medicament venotonic si vasoprotector. Acesta creste tonusul venelor si rezistenta capilarelor (vase de sange mici).
Dinarex
Dinarex este un medicament utilizat pentru amelioararea tusei uscate si iritative. Siropul contine bromhidrat de dextrometorfan care este un antitusiv ce ajuta la oprirea tusei.
Dilorym
Dilorym este utilizat la pacienti adulti pentru tratamentul:anginei pectorale stabile simptomatice (afectiune care determina durere in piept); insuficientei cardiace cronice.
Difrarel E
Difrarel E face parte din grupa: alte produse capilarotonice. Tratamentul adjuvant al tulburarilor vederii mezopica si scotopica (hemeralopie), miopiei.
Diaprel MR
Diaprel MR 60 mg comprimate cu eliberare modificata este un medicament utilizat pentru reducerea concentratiei de zahar din sange (antidiabetic oral apartinand grupei sulfonilureelor).
Deridust
Deridust este utilizat pentru tratarea barbatilor care prezinta o crestere in dimensiuni a prostatei (hiperplazie benigna de prostata) - o crestere necanceroasa a dimensiunilor glandei prostatice, determinata de producerea in exces a unui hormon, den
Dekenor
Dekenor este un medicament analgezic (impotriva durerii) care face parte din grupa medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Deferasirox Teva
Deferasirox Teva contine o substanta activa numita deferasirox. Acesta este un chelator de fier, care este un medicament utilizat pentru a elimina surplusul de fier din organism (numit si supraincarcare cu fier).
Dalvocans
Dalvocans contine substanta activa numit caspofungina. Aceasta apartine unui grup de medicamente numite antifungice.
Xerava
Xerava este un antibiotic utilizat pentru tratarea infectiilor intra-abdominale (din abdomen) complicate (IIAc) la adulti.
Gefitinib Mylan
Gefitinib Mylan este un medicament impotriva cancerului, utilizat pentru tratarea adultilor cu cancer bronhopulmonar altul decat cu celule mici, avansat loco-regional sau metastazat (cand celulele canceroase s-au raspandit de la locul initial la alte
Slenyto
Slenyto este un medicament utilizat pentru tratarea insomniei la copii si adolescenti (in varsta de 2 pana la 18 ani) care au: tulburari de spectru autist (TSA).
Braftovi
Braftovi este un medicament pentru tratarea melanomului (un cancer al pielii) care s-a raspandit sau care nu poate fi inlaturat pe cale chirurgicala.
Lenalidomide Accord
Lenalidomide Accord este un medicament utilizat pentru tratarea mielomului multiplu, un cancer al unui tip de globule albe numite plasmocite.
Dupixent
Dupixent este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor cu dermatita atopica in forma moderata pana la severa (numita si eczema atopica, cand la nivelul pielii exista senzatia de mancarime, inrosire si uscaciune).
Tremfya
Tremfya este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza pentru tratarea psoriazisului in placi, o boala care cauzeaza aparitia de placi scuamoase rosii pe piele.
Pelgraz
Pelgraz este un medicament care se utilizeaza la pacientii cu cancer pentru a ameliora neutropenia (valori scazute ale neutrofilelor, un tip de globule albe), care este o reactie adversa frecventa a tratamentului impotriva cancerului si poate face pa
Vyxeos
Vyxeos este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea adultilor nou diagnosticati cu leucemie mieloida acuta, un tip de cancer al globulelor albe.
Onpattro
Onpattro este un medicament utilizat pentru tratamentul vatamarii nervilor provocate de amiloidoza ereditara cu transtiretina (hATTR), o boala in care proteine anormale denumite amiloizi se acumuleaza in tesuturile organismului, inclusiv in jurul ner
Daltex 50 mg
Substantele active din DALTEX, vildagliptin si metformina, apartin unui grup de medicamente numite „antidiabetice orale”.
Dalmevin 50 mg
Dalmevin contine substanta activa, vildagliptin care apartine unui grup de medicamente numite ”antidiabetice orale”.
Da-Bone 70 mg
Da-Bone este un comprimat care contine doua substante active, acid alendronic (sub forma de alendronat sodic monohidrat) si colecalciferol (cunoscut sub denumirea de vitamina D3).
Crusia
Crusia contine substanta activa denumita enoxaparina sodica, o heparina cu greutate moleculara mica (LMWH).
Coxient 60 mg
Coxient contine substanta activa etoricoxib. Coxient face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori selectivi ai COX-2. Acesta apartine unei clase de medicamente denumite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Coreyra 5 mg
Coreyra contine doua substante active ramipril si amlodipina. Ramipril apartine unei clase de medicamente numite inhibitori ai ECA (inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei).
CONVERIUM 75 mg
Converium apartine grupei de medicamente cunoscuta sub denumirea de antagonisti ai receptorilor pentru angiotensina II
Co-Amlessa
Co-Amlessa este prescris pentru tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala). Toate cele trei substante active participa la controlul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala).
CLARISCAN
Clariscan contine substanta activa acid gadoteric. Face parte dintr-o grupa denumita „substante de contrast” utilizate pentru imagistica prin rezonanta magnetica (IRM).
Cicaderma unguent
Cicaderma este un medicament homeopatic utilizat in mod traditional in arsuri si rani superficiale de mica intindere, eritem solar, fisuri si crapaturi ale pielii, intepaturi de insecte.
CEFORT
CEFORT este un antibiotic care se administreaza adultilor si copiilor (inclusiv nou-nascutilor). Acesta actioneaza prin distrugerea bacteriei care determina aparitia infectiei
Carivalan
Carivalan este utilizat la pacienti adulti pentru tratamentul:anginei pectorale stabile simptomatice (afectiune care determina durere in piept); insuficientei cardiace cronice.
Canesten Gyn
Canesten Gyn 3 contine clotrimazol. Acesta este un medicament care apartine grupului de medicamente numit derivati de imidazol, care sunt utilizati pentru tratamentul infectiilor fungice.
Canephron forte drajeuri
Canephron forte este un medicament din plante medicinale, cu utilizare traditionala, folosit la adulti - pentru tratamentul suportiv si adjuvant la medicatia specifica administrata in cazul simptomelor usoare (urinari frecvente, usturime la urinare
Bysimin 20 mg
Bysimin contine substanta activa, bromura de butilscopolamina. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumite antispastice.
Buprofess 200 mg pulbere orala
Ibuprofen, substanta activa din Buprofess, apartine unui grup de medicamente denumite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Brufen Plus
Acest medicament contine ibuprofen si codeina. Ambele substante active calmeaza durerea.
Brinzolamida Sandoz
Utilizeaza Brinzolamida Sandoz 10 mg/ml picaturi oftalmice suspensie contine brinzolamida, substanta care face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori de anhidraza carbonica.
Bitinex 10 mg capsule
Bitinex contine atomoxetina si este utilizat in tratamentul tulburarii prin deficit de atentie si hiperactivitate (ADHD).
Bevacomb
Bevacomb comprimate contine doua substante numite amlodipina si valsartan. Ambele substante ajuta la controlul tensiunii arteriale crescute.
Beriplex P/N
Beriplex se prezinta sub forma de pulbere si solvent. Pulberea sau materialul solid friabil este de culoare alba sau usor colorata
Benmak
Benmak este un medicament care contine substanta activa numita clorhidrat de bendamustina (denumita in continuare bendamustina), un medicament utilizat pentru a trata anumite tipuri de cancer.
Belkyra
Belkyra contine substanta activa acid deoxicolic. Acidul deoxicolic este produs in mod natural in corpul dumneavoastra pentru a ajuta la digestia grasimilor.
Begusin
Substanta activa din Begusin este rivastigmina.
BALCOGA 20 mg comprimate filmate
Balcoga contine substanta activa sildenafil care apartine grupului de medicamente denumite inhibitori ai fosfodiesterazei de tip 5 (PDE5).
Axetine 250 mg comprimate filmate
Axetine este un antibiotic care se utilizeaza la adulti si la copii. Acesta actioneaza prin distrugerea bacteriilor care cauzeaza infectii. Acesta apartine unui grup de medicamente numite cefalosporine.
Augmentin FP 400 mg
Augmentin FP este un antibiotic si actioneaza distrugand bacteriile care provoaca infectii. Contine doua medicamente diferite, denumite amoxicilina si acid clavulanic.
Augmentin BIS 400 mg
Augmentin BIS este un antibiotic si actioneaza distrugand bacteriile care provoaca infectii.
Atracurium Kalceks 10 mg/ml
Atracurium Kalceks apartine unei grupe de medicamente numite relaxante musculare (miorelaxante).
Astrium 5
Astrium face parte dintr-un grup de medicamente numite statine.
ASPIRIN PLUS C FORTE
ASPIRIN PLUS C FORTE contine:acid acetilsalicilic, care amelioreaza durerea si reduce febra.
Aspimax Cardio
Acidul acetilsalicilic (Aspimax Cardio) apartine unui grup de medicamente numit antitrombotice, antiagregante plachetare.
Aspimax T
Aspimax T in doze medii are actiune analgezica si antipiretica si este indicat pentru: - combaterea durerilor de intensitate slaba sau moderata, in cefalee, mialgii, dureri reumatice articulare si periarticulare, nevralgii, dureri dentare, dureri d
Arvalti
Arvalti contine substanta activa tadalafil, care face parte din grupul de medicamente numite inhibitori de fosfodiesteraza tip 5.
Aricept Evess 5 mg
Aricept Evess (clorhidrat de donepezil) apartine grupului de medicamente denumite inhibitori de acetilcolinesteraza.
ARIADNE
Ariadne este un contraceptiv oral combinat, denumite adesea contraceptiv. Ariadne contine doua tipuri de hormoni feminini: un estrogen, etinilestradiol, si un progestogen, levonorgestrel, in doza mica.
Cablivi
Cablivi este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor care manifesta un episod de purpura trombocitopenica trombotica dobandita (PTTd), o tulburare de coagulare a sangelui.
Yescarta
Yescarta este un medicament pentru tratarea a doua tipuri de cancer al sangelui:limfom difuz cu celule B mari (DLBCL);
Nerlynx
Nerlynx este un medicament impotriva cancerului de san, utilizat pentru a reduce riscul de recidiva a bolii la pacientii cu cancer de san in stadiu incipient care au fost supusi unei interventii chirurgicale
Trazimera
Trazimera este un medicament impotriva cancerului, utilizat pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: • cancer de san in faza incipienta.
Kymriah
Kymriah este un medicament pentru tratarea a doua tipuri de cancer al sangelui leucemie acuta limfoblastica (LAL).
Veyvondi
Veyvondi este un medicament utilizat pentru a tine sub control sangerarile la pacientii cu boala von Willebrand (o tulburare hemoragica ereditara) care nu pot fi tratati cu un alt medicament numit desmopresina sau atunci cand desmopresina nu are ef
Hulio
Hulio este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Hyrimoz
Hyrimoz este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Halimatoz
Halimatoz este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza pentru tratarea urmatoarelor afectiuni:psoriazis.
Myalepta
Myalepta este un medicament care se utilizeaza in completarea regimului alimentar pentru tratarea lipodistrofiei.
Hefiya
Hefiya este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Tegsedi
Tegsedi este un medicament utilizat pentru tratarea afectarii neurologice cauzate de amiloidoza ereditara cu transtiretina (hATTR), o boala in care proteinele numite amiloide se acumuleaza in tesuturile din intregul organism, inclusiv in jurul nervil
Mavenclad
Mavenclad este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu forme recurente de scleroza multipla, o boala in care inflamatia distruge teaca de protectie din jurul celulelor nervoase din creier si din maduva spinarii.
Aimovig
Aimovig este un medicament utilizat pentru prevenirea migrenei la adultii care sufera de migrene cel putin 4 zile pe luna. Aimovig contine substanta activa erenumab.
Nityr
Nityr este un medicament utilizat in tratamentul tirozinemiei ereditare de tip 1 (TE-1).
Carmustine Obvius
armustine Obvius este un medicament impotriva cancerului care se utilizeaza, in monoterapie sau in asociere cu alte medicamente si tratamente impotriva cancerului, pentru a trata urmatoarele tipuri de cancer.
Duzallo
Duzallo este un medicament utilizat la adulti cu guta pentru a reduce concentratiile mari de acid uric in sange.
Mepsevii
Mepsevii este un medicament pentru tratamentul mucopolizaharidozei de tip VII (MPS VII, cunoscuta si sub denumirea de sindrom Sly), o boala ereditara cauzata de lipsa unei enzime necesare pentru descompunerea carbohidratilor complecsi cunoscuti ca gl
Anagrelida Accord
Anagrelida Accord contine substanta activa, anagrelida. Anagrelida Accord este un medicament care intervine in dezvoltarea trombocitelor.
AMBROXOL Al
Ambroxol AL este un medicament mucolitic care determina cresterea cantitatii de sputa expectorata si ii scade vascozitatea. Mucusul devine mai fluid cu ajutorul ambroxolului si poate fi eliminat mai usor prin tuse.
Almiden
Almiden contine substanta activa amlodipina, care face parte din grupul medicamentelor cunoscute sub denumirea de antagonisti de calciu.
Afrin Lemon
Afrin este un decongestionant, care amelioreaza senzatia de nas infundat prin constrictia vaselor de sange din nas. Acesta actioneaza in cateva minute si dureaza ore.
Verkazia
Verkazia este un medicament utilizat pentru tratarea keratoconjunctivitei vernale (KCV) severe, o afectiune alergica ce afecteaza ochiul si care are o aparitie indeosebi sezoniera, desi la unii pacienti simptomele pot sa revina sau sa persiste pe tot
Lemtrada
Lemtrada este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor cu scleroza multipla recurent-remisiva, o boala a nervilor in care inflamatia distruge teaca de protectie care inconjoara celulele nervoase.
Vosevi
Vosevi este un medicament antiviral utilizat pentru tratarea adultilor care sufera de hepatita C cronica (de lunga durata), o boala infectioasa care afecteaza ficatul, cauzata de virusul hepatitei C (VHC).
Biktarvy
Biktarvy este un medicament antiviral utilizat pentru tratarea adultilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), virus care provoaca sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).
Reagila
Reagila este un medicament antipsihotic care se utilizeaza pentru tratarea schizofreniei la adulti.
Trydonis
Trydonis este un medicament utilizat pentru ameliorarea simptomelor la adultii cu boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC) moderata pana la severa. BPOC este o boala cronica in care caile respiratorii si saculetii cu aer din plamani se deterioreaza
Mylotarg
Mylotarg este un medicament utilizat pentru tratarea pacientilor cu varsta de cel putin 15 ani care sufera de un tip de cancer al sangelui numit leucemie mieloida acuta (LMA), au fost diagnosticati recent si nu au incercat alte tratamente.
Lacosamide Accord
Lacosamide Accord este un medicament antiepileptic care se utilizeaza pentru tratamentul crizelor convulsive partiale (crize epileptice cu originea intr-o anumita zona a creierului) la pacienti cu varsta de cel putin 16 ani care sufera de epilepsie.
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului sarcina si plasturii urgo
sarcina si plasturii urgo

am voie sa folosesc plasturii urgo resistant daca sunt insarcinata? ... Buna ziua! Da, puteti folosi acesti plasturi fara probleme! ...


Sfatul farmcistului Tuse copil 4 ani
Tuse copil 4 ani

Buna ziua ,am o fetita de 4 ani si tuseste destul de rau,ii administre ... Buna ziua! Ambroxol este pentru tuse productiva (cu secretii in gat, ...


Sfatul farmcistului Wormex tratament profilactic
Wormex tratament profilactic

Ce doze se administreaza si cât timp, daca luam Wormex cu scop profila ... Buna ziua! Siropul Wormex se va administra la copii in doza potrivita ...


Sfatul farmcistului oxiuri
oxiuri

nu pot scapa de oxiuri ... Buna ziua! Va recomand sa luati Nuca neagra, 2 comprimate pe zi, dimi ...Sfatul farmcistului Probleme vaginale
Probleme vaginale

de vreo luna am aceasta problema . Voi incepe cu inceputul . Mi se u ... BUna ziua! Este posibil sa aveti o bartholinita (inflamatia glandelor ...


Sfatul farmcistului Profecund
Profecund

Dar daca sarcina nu evolueaza Testul nu mai arata pozitiv sau posibi ... Buna ziua! Daca sarcina se opreste din evolutie, al doi-lea test poat ...


Sfatul farmcistului Profecund
Profecund

Buna!am luat 1 luna profecund Ultimul cm a fost oe 6noiembrie Cum n- ... Buna ziua! Un test de sarcina pozitiv nu poate fi determinat de o der ...


Sfatul farmcistului Puncte negre pe dantura
Puncte negre pe dantura

Am o nepotica de 9 ani,dintii din fata s-au schimbat De o luna de zile ... Buna ziua! Aceste pete apar ca urmare a depunerii unor substante chim ...


Sfatul farmcistului administrare precisa Equilibra
administrare precisa Equilibra

cand se administreaza inainte sau dupa masa si in care perioada a zile ... Buna ziua! Luati Eqilibra dupa micul-dejun. Daca vi s-au recomandat 2 ...


Sfatul farmcistului Iritatie intima barbat
Iritatie intima barbat

Buna ma numesc edi am o problema de 2luni am capul penisului rosu... U ... Buna ziua! Aveti o infectie, cel mai bine ar fi sa vi se preleve din ...


Sfatul farmcistului Adminsitrare Cesol teniaza
Adminsitrare Cesol teniaza

Va rog sa mai imi raspundeti ,daca cumpar cesol cam cat sa cumpar si c ... Buna ziua! Se administreaza 10 mg/kilogram corp in doza unica, adica ...


Sfatul farmcistului Vitamina b complex ultra ingrasa?
Vitamina b complex ultra ingrasa?

Buna ziua, Un medic de la salvare mi-a recomandat vitamina B complex ... Buna ziua! Este posibil c avitaminele din complexul B sa creasca apet ...


Sfatul farmcistului tenie rezistenta la Duador
tenie rezistenta la Duador

Am fost infectata cu tenie ,am aflat in luna mai,,am facut de trei ori ... Buna ziua! Va recomand sa cautati medicamente pe baza de mepacrina (d ...


Sfatul farmcistului Prevenire ITU
Prevenire ITU

Bună ziua De la vârsta de 2 ani fetiță mea face infecții ... Buna ziua! Recomand sa bea timp de 10 zile pe luna cate 250 de ml de ...