Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ultimele prospecte de medicamente adăugate:
Meditonsinmed
Meditonsinmed este un medicament homeopat folosit pentru tratarea racelilor usoare, comune.
MEDAXONE 500 mg
Medaxone 500 mg este un antibiotic care se administreaza adultilor si copiilor (inclusiv nounascutilor). Acesta actioneaza prin distrugerea bacteriei care determina aparitia infectiei.
Medabon
Medabon este un tratament combinat care contine doua medicamente, numite mifepriston si misoprostol.
Meclodin 500 mg
Meclodin este indicat in tratamentul local al infectiilor vaginale cu flora mixta determinate de Trichomonas vaginalis, fungi (indeosebi Candida), germeni sensibili anaerobi gram negativ si gram pozitiv.
Maxtrid 0,5 mg
Substanta activa este dutasterida. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumit inhibitori ai 5-alfa reductazei.
MASIPREN 20 mg
Acest medicament contine ibuprofen, care apartine unui grup de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care actioneaza pentru ameliorarea durerii si inflamatiei si reduc febra (scad temperatura ridicata).
Magnetolux 500 micromol/ml
Magnetolux contine gadopentetat de dimeglumina, un medicament care imbunatateste contrastul. Acest medicament este utilizat numai in scop diagnostic.
Magnegita 500 micromol/ml
Magnegita contine gadopentetat de dimeglumina, un medicament care imbunatateste contrastul. Acest medicament este utilizat numai in scop diagnostic.
Madopar HBS
Madopar HBS contine substantele active, levodopa, care este un medicament antiparkinsonian si benserazida (sub forma de clorhidrat), care este un inhibitor de decarboxilaza care ajuta ca levodopa sa actioneze mai bine. Ambele substante active actione
Mabron retard 100 mg
Mabron retard este un analgezic opioid cu actiune centrala ce se utilizeaza in tratamentul durerilor acute si cronice de intensitate moderata si severa, avand diferite etiologii.
Lortanda 2,5 mg
Lortanda contine substanta activa numita letrozol. Aceasta apartine unui grup de medicamente numit inhibitori de aromataza.
Lorista HL 100 mg
Lorista HL este o asociere a unui antagonist al receptorilor angiotensinei II (losartan) si un diuretic (hidroclorotiazida).
Lorista HD 100 mg
Lorista HD este o asociere dintre un antagonist al receptorilor de angiotensina II (losartan) si un diuretic (hidroclorotiazida).
LORISTA H 50 mg
Lorista H este o asociere de antagonist al receptorilor angiotensinei II (losartan) si un diuretic (hidroclorotiazida)
Lorista 50 mg
Losartan apartine unui grup de medicamente numit antagonisti ai receptorilor de angiotensina II.
LORASTAMIN 10 mg
Lorastamin 10 mg este indicat ca tratament simptomatic in: rinite alergice sezoniere si perene;
Loprid 2 mg
Loprid contine clorhidratul de loperamida, care apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori ai peristaltismului, antipropulsive.
Lopemidol 2 mg comprimate
Lopemidol 2 mg contine clorhidratul de loperamida, care apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori ai peristaltismului, antipropulsive.
LOPEGEN 2 mg capsule
LOPEGEN contine clorhidratul de loperamida, care apartine unui grup de medicamente denumite antidiareice.
Lodoz 5 mg
Lodoz contine ca substante active fumaratul de bisoprolol si hidroclorotiazida indicat pentru tratamentul hipertensiunii arteriale.
Loditer 500 mg
Meropenemul apartine unui grup de medicamente numite antibiotice carbapeneme. Acesta actioneaza prin distrugerea bacteriilor, care pot determina infectii grave.
LODIAL 50 mg
Losartanul (LODIAL) apartine unei clase de medicamente cunoscute ca antagonisti ai receptorilor de angiotensina II, fiind indicat in hipertensiunea arteriala.
Locamin 500 mg
Locamin este un medicament care contine metamizol sodic monohidrat.
Lisa 2 mg
Lisa este un comprimat contraceptiv hormonal pentru femei (contraceptiv oral combinat, cunoscut si sub numele de „comprimat contraceptiv”)
LIPOFIB 160 mg
Lipofib apartine unui grup de medicamente cunoscute in mod obisnuit sub numele de fibrati.
Lipobon 10 mg comprimate
Lipobon este un medicament care reduce valorile crescute din sange ale colesterolului.
Lidiam 40 crema
Lidiam 40 mg-g crema este un tip de medicament numit anestezic local, utilizat pentru a anestezia o zona a corpului.
LEVOPRONT 30 mg
Levopront apartine grupei de medicamente antitusive, exclusiv combinatii cu expectorante, alte antitusive. Este util in tratamentul simptomatic al tusei productive.
Levant 15 mg
Substanta activa din Levant este lansoprazol, un inhibitor al pompei de protoni. Inhibitorii pompei de protoni scad cantitatea de acid produsa de stomac.
Levamisol Arena 50 mg
Levamisol Arena apartine grupei de medicamente antinematode, derivati de imidazotiazol.
Lescol XL
Lescol XL contine substanta activa fluvastatina sodica, care apartine unei grupe de medicamente cunoscute sub denumirea de statine, medicamente care reduc concentratia de lipide.
LENUXIN 10 mg
Lenuxin contine substanTa activa escitalopram. Lenuxin apartine unui grup de medicamente antidepresive denumit inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS).
LANZUL 30 mg
Lanzul este indicat pentru: eradicarea infectiei cu Helicobacter pylori in caz de ulcer gastric sau duodenal, in asociere cu antibiotice;
KOSTAROX
Etoricoxib Sandoz face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori selectivi de COX-2. Acestea apartin unei clase de medicamente denumite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
KLIMAKTOPLANT H
Klimaktoplant H este un medicament homeopat.
KETOTIFEN LPH
Ketotifen LPH contine substanta activa ketotifen, care apartine unui grup de medicamente numite antihistaminice cu proprietati antialergice.
Ketilept EP
Ketilept EP contine o substanta numita quetiapina. Aceasta apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice.
KETANOV 10 mg
Ketanov contine substanta activa numita ketorolac trometamol. Ketorolac trometamol apartine unui grup de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) si este utilizat pentru tratamentul durerii pe termen scurt dupa o interventie chirurgi
Irbesartan HF 150 mg
Irbesartan HF apartine grupei de medicamente cunoscuta sub denumirea de antagonisti ai receptorilor pentru angiotensina II.
Ipaton 250 mg
Ipaton contine clorhidrat de ticlopidina, care este un agent antitrombotic. Contribuie la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale si cardiovasculare prin inhibarea formarii de cheaguri sanguine.
Iopamigita 370 mg
Iopamigita este un medicament din clasa de medicamente denumite substante de contrast pentru investigatii radiologice. Acest medicament este utilizat numai in scop diagnostic.
INFLANOR FORTE
Substanta activa din Inflanor Forte este ibuprofen. Acesta apartine unui grup de medicamente numit antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
IMESOL 60 mg comprimate filmate
Imesol contine substanta activa etoricoxib. Imesol face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori selectivi de COX-2.
IBUVALEN FLU
IBUVALEN FLU face parte din grupa medicamentelor decongestionante nazale de uz sistemic, simpatomimetice, combinatii, utilizat in ameliorarea simptomelor neplacute ale gripei si racelii, cum sunt congestie nazala si sinuzala, durere de cap, febra, du
Hyalgan 20 mg
Hyalgan contine ca substanta activa hialuronatul de sodiu. Hyalgan este indicat in osteoartritele genunchiului, pentru ameliorarea de durata a durerii. Osteoartrita (artroza) este o boala care afecteaza articulatiile, acestea devenind dureroase si c
Humisec pentru copii
Tratamentul simptomatic al tusei neproductive la copii.
HUMAGRIP
HUMAGRIP comprimate si capsule este un decongestiv nazal de uz sistemic, simpatomimetic, analgezic periferic, antipiretic si antihistaminic H1.
Veltassa
Veltassa este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor care au concentratii mari de potasiu in sange (hiperkaliemie).
Refixia
Refixia se utilizeaza pentru tratamentul si prevenirea sangerarilor la pacientii cu hemofilie B, o afectiune hemoragica ereditara cauzata de lipsa unei proteine de coagulare, numita factor IX.
Kyntheum
Kyntheum se utilizeaza pentru tratarea psoriazisului in placi, o boala care cauzeaza aparitia de placi scuamoase rosii pe piele.
Ritemvia
Ritemvia este un medicament utilizat in tratamentul adultilor cu urmatoarele forme de cancer sanguin si afectiuni inflamatorii:limfom folicular.
Blitzima
Blitzima este un medicament utilizat pentru tratarea, la adulti, a urmatoarelor forme de cancer sanguin.
Kisqali
Kisqali este un medicament impotriva cancerului, utilizat in tratamentul cancerului mamar avansat sau metastazat (cancer care s-a extins la alte parti ale organismului) la femeile aflate la postmenopauza.
Axumin
Axumin este un medicament care se utilizeaza in scop diagnostic la efectuarea unei scanari corporale, pentru a verifica recurenta cancerului de prostata.
Skilarence
Skilarence este un medicament utilizat pentru tratarea psoriazisului in placi, o boala care cauzeaza aparitia pe piele a unor zone inflamate, rosii si ingrosate, care prezinta placi scuamoase.
Besponsa
Besponsa este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea unei forme de cancer al sangelui care afecteaza celulele B (un tip de globule albe), numita leucemie acuta limfoblastica (LAL) cu precursori de celule B.
Natpar
Natpar este un medicament de substitutie hormonala pentru tratarea adultilor cu activitate insuficienta a glandelor paratiroidiene, o afectiune numita hipoparatiroidism.
Oxervate
Oxervate este un medicament utilizat pentru tratarea cheratitei neurotrofice, o afectiune a ochilor in care deteriorarea nervului trigemen care alimenteaza suprafata ochilor cauzeaza pierdere senzoriala si defecte care nu se vindeca de la sine.
Rixathon
Rixathon este un medicament utilizat pentru tratarea urmatoarelor forme de cancer al sangelui si afectiuni inflamatorii la adulti:limfom folicular.
Riximyo
Riximyo este un medicament utilizat pentru tratarea, la adulti, a urmatoarelor forme de cancer sanguin si a urmatoarelor afectiuni inflamatorii: limfom folicular.
Hemosol B0
Hemosol B0 este utilizat in spital, in tratamentele de terapie intensiva, pentru a corecta dezechilibrul chimic din sange, care este cauzat de insuficienta renala.
Helmintox
Helmintox este un medicament antihelmintic care contine o substanta denumita embonat de pirantel.
Grippostad Zi
Grippostad Zi contine trei medicamente (substante active) care ajuta la tratarea simptomelor dumneavoastra.
GRIPOSTOP
Gripostop face parte din grupa medicamentelor numite analgezice – antipiretice.
Grinazole
GRINAZOLE se utilizeaza in tratamentului local al canalele dentare infectate dupa necroza si tratamentul stomatologic al complicatiilor.
GLUCOTHERA
Este o solutie pentru dializa peritoneala.
GLIMBAX
Tratament simptomatic al starilor de iritatie–inflamatie ale cavitatii orofaringiene, asociate si cu durere (de exemplu gingivita, stomatita, faringita, tratamentele stomatologice conservatoare sau extractiile dentare).
Glautan Plus
Glautan Plus este un medicament utilizat pentru tratamentul presiunii intraoculare crescute (presiunea din interiorul ochiului).
GENTOS comprimate sublinguale
Gentos este un medicament homeopat utilizat pentru tratamentul afectiunilor prostatei si vezicii urinare.
Gastrapid 10 mg capsule gastrorezistente
Gastrapid capsule gastrorezistente contine substanta activa omeprazol.
Trifas 10 mg, comprimate
Tratamentul edemelor din insuficienta cardiaca, inclusiv edem pulmonar; edeme de etiologie hepatica sau renala.
Fucidin H, crema
Fucidin H contine doua substante active. Acidul fusidic, una dintre substantele active este un antibiotic. Cealalta substanta activa este acetatul de hidrocortizon, un corticosteroid (steroid).
Frenolyn
Budesonida, substanta activa din Frenolyn, face parte dintr-un grup de medicamente numite glucocorticoizi.
Fortulin Novolizer
Fortulin Novolizer este o pulbere pentru inhalat care contine formoterol. Substanta activa este livrata direct in plamani unde este nevoie de ea.
Fondaparina Dr. Reddy s
Fondaparina Dr. Reddy’s este un medicament care ajuta la prevenirea formarii de cheaguri in vasele de sange (un medicament antitrombotic).
Fulvestrant Teva 250 mg
Fulvestrant Teva contine substanta activa fulvestrant, care este blocant estrogenic.
Flutiform
Flutiform este un inhalator (o suspensie de inhalat presurizata) care contine doua substante active: propionat de fluticazona, care apartine unui grup de medicamente denumite steroizi.
FLUMETOL S 2mg-ml
Acest medicament este un corticosteroid antiinflamator. FLUMETOL S picaturi oftalmice este indicat in toate bolile inflamatorii ale segmentului anterior al globului ocular si a anexelor sale: conjunctivite, blefaro-conjunctivite, keratite si kerato-
Flonase 50 micrograme
Substanta activa este propionat de fluticazona, un corticosteroid care, in conditiile utilizarii zilnice, actioneaza impotriva inflamatiei.
FLEVENOL 500 mg comprimate filmate
Diosmina este un medicament venotonic. Acesta creste tonusul venelor si rezistenta capilarelor (vase de sange mici).
Fervex pentru copii
Tratamentul simptomatic al racelilor comune, rinitelor alergice si vasomotorii, starilor gripale (pentru ameliorarea stranutului, secretiei nazale apoase, inflamatiei mucoaselor nazala si sinusala, febrei, durerilor de cap si musculare).
Ferrola
Ferrola este un medicament recomandat in tratarea deficitului concomitent de fier si acid folic, precum si prevenirea anemiei in timpul sarcinii.
Felocord 5 mg comprimate filmate
Felocord (ivabradina) este un medicament pentru afectiuni ale inimii, utilizat in tratamentul:Anginei pectorale.
Felicity 0,02 mg-3 mg comprimate filmate
Felicity 0,02 mg/3 mg este un contraceptiv si se utilizeaza pentru a preveni sarcina.
EXTRADOL
Produsul Extradol comprimate asociaza proprietatea analgezica - antipiretica a paracetamolului cu cea slab antimigrenoasa si psihostimulanta a cafeinei.
Esylya 2 mg-0,03 mg comprimate filmate
Esylya este un contraceptiv oral combinat (COC) care contine doua tipuri de hormoni, un estrogen (etinilestradiol) si un progestogen (dienogest).
Esylya 2 mg-0,03 mg comprimate filmate
Esylya este un contraceptiv oral combinat (COC) care contine doua tipuri de hormoni, un estrogen (etinilestradiol) si un progestogen (dienogest).
Ivabradine Accord
Ivabradine Accord este un medicament pentru afectiuni cardiace care se utilizeaza in tratamentul simptomatic al anginei pectorale cronice stabile.
Elmiron
Elmiron este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de sindromul vezicii dureroase, o afectiune a vezicii care produce durere in zona pelviana si nevoia frecventa si urgenta de a urina.
Spinraza
Spinraza este un medicament utilizat pentru tratarea atrofiei musculare spinale 5q (AMS), o boala genetica ce cauzeaza slabirea si atrofierea muschilor, inclusiv a muschilor pulmonari.
Brineura
Brineura este un medicament pentru tratarea lipofuscinozei ceroide neuronale de tip 2 (boala LCN2), o afectiune ereditara la copii, care duce la deteriorarea progresiva a creierului.
Kevzara
Kevzara este un medicament pentru tratarea adultilor cu artrita reumatoida moderata pana la severa, o boala care cauzeaza inflamarea articulatiilor.
Erelzi
Erelzi este un medicament antiinflamator utilizat pentru tratarea urmatoarelor boli: artrita reumatoida.
Ucedane
Ucedane este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea hiperamoniemiei (concentratii mari de amoniac in sange) la pacientii cu deficienta de N-acetilglutamat sintetaza (NAGS).
Enstilum 50 micrograme-0,5 mg-g spuma cutanata
Enstilum se utilizeaza pe piele, pentru a trata psoriazisul vulgar la adulti. Psoriazisul este determinat de faptul ca celulele pielii dumneavoastra sunt produse prea repede.
Elozora 2,5 mg comprimate filmate
Elozora contine o substanta activa numita letrozol. Acesta face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori de aromataza. Este un tratament hormonal (sau „endocrin”) pentru cancerul de san.
Dutor 20 mg capsule gastrorezistente
Dutor contine susbstanta activa duloxetina. Dutor creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
Dunotrisin 200 mg-245 mg comprimate filmate
Dunotrisin este utilizat in tratamentul infectiei cu Virusul Imunodeficientei Umane (HIV) la adulti cu varsta de 18 ani si peste.
Duloxgamma 30 mg capsule gastrorezistente
Duloxgamma contine susbstanta activa duloxetina. Duloxgamma creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
Dulasolan 30 mg capsule gastrorezistente
Dulasolan contine susbstanta activa duloxetina. Dulasolan creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos central.
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Se poate lua CONCOR cu REDUCTIL?
Se poate lua CONCOR cu REDUCTIL?

Buna ziua. Am 50 de ani sunt in perioada premenopauzei si m-am cam ing ... Buna ziua! Reductil nu se mai gaseste, a fost retras de pe piata. Ch ...Sfatul farmcistului despre fose nazala
despre fose nazala

Buna as vrea sa stiu in ce masura este buna vit a uleioasa in nas dupa ... Buna ziua! Daca aveti coji sau mai prezentati usoare sangerari, nu ap ...Sfatul farmcistului Test sifilis
Test sifilis

Buna ziua. Cum se face testul pentru sifilis? De unde pot sa-l cumpar? ... Buna ziua! Faceti-va analize la sange pentru depistarea sifilis-ului, ...


Sfatul farmcistului Am slabit foarte mult  dupa nastere
Am slabit foarte mult dupa nastere

Buna ziua am 18 ani si am un copil de 7 luni inaintea sarcinii eram o ... Buna ziua! Dacainca mai alaptati, va recomand sa luati Pregnacare, ca ...Sfatul farmcistului EFICEF mod de administrare
EFICEF mod de administrare

Buna ziua.Medicul mi-a prescris ptr vulvo-vaginita mixta EFICEF doza ... Buna ziua! Atunci cand medicul nu precizeaza concentratia unui medica ...


Sfatul farmcistului Schizandra copii
Schizandra copii

Buna ziua! Se poate administra Schizandra unui copil in varsta de 11 ... Buna ziua! La copiii sub 14 ani este indicat sa aveti acordul medicul ...


Sfatul farmcistului LIMBA GEOGRAFICA
LIMBA GEOGRAFICA

ce alimente se pot consuma in perioada tratamentului pentru limba geog ... Buna ziua! Evitati dulciurile, derivatele de faina alba (paste, paine ...Sfatul farmcistului Tratament naturist
Tratament naturist

Buna ziua, numele meu este Romina am 30 de ani . Am ovare polichistice ... Buna ziua! Puteti lua gemoderivatul de zmeur fara pauze, timp de 3 lu ...


Sfatul farmcistului lamurire
lamurire

Este acelasi lucru cu pufulita paroasa? care se pare are efecte benefi ... Buna ziua! Denumirea de pufulita paroasa este o denumire populara a p ...


Sfatul farmcistului Informare despre Urimil
Informare despre Urimil

Bună ziua am cumpărat o cutie de urimil , deoarece am vă ... Buna ziua! Urimil nu contine prospect pentru ca este supliment alimen ...


Sfatul farmcistului Pot combina Aptamil 1 cu Aptamil AR?
Pot combina Aptamil 1 cu Aptamil AR?

Am o fetita de 2 luni si o saptamana care are o raguseala cand incearc ... Buna ziua! Puteti sa amestecati cele doua tipuri de lapte, cu conditi ...