Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ultimele prospecte de medicamente adăugate:
Tecentriq
Tecentriq este un medicament impotriva cancerului folosit pentru tratarea carcinomului urotelial (un cancer al vezicii urinare si al sistemului urinar) si a unui tip de cancer pulmonar numit „cancer pulmonar altul decat cel cu celule mici”.
Ontruzant
Ontruzant este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea urmatoarelor afectiuni:cancer de san.
Tacforius
Tacforius se utilizeaza pentru tratamentul pe termen lung al pacientilor adulti cu transplant de rinichi sau de ficat, pentru preveni rejetul (atacarea organului transplantat de catre sistemul imunitar).
Mvasi
Mvasi este un medicament impotriva cancerului, care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu urmatoarele tipuri de cancer: colon, san.
Roxardio
Roxardio apartine unui grup de medicamente numite statine (inhibitori ai HMG-CoA reductazei).
REVIFEN
Acetilcisteina face parte din grupa medicamentelor mucolitice.
Revestad 20 mg
Revestad 20 mg este utilizat pentru a trata barbatii adulti cu disfunctie erectila.
Reparil N
Reparil N gel este recomandat ca adjuvant in tratamentul: manifestarilor functionale ale insuficientei venoase cronice, a complicatiilor inflamatorii ale acesteia (hipodermita inflamatorie).
REMUREL
Remurel este un medicament care modifica modul in care functioneaza sistemul imunitar (de aparare) al organismului dumneavoastra (este clasificat ca fiind un medicament imunomodulator).
REMOTIV
Remotiv este un medicament pe baza de plante, utilizat in tratamentul tulburarilor de dispozitie.
Rapibloc
Rapibloc contine substanta activa clorhidrat de landiolol. El apartine unui grup de medicamente numite "beta-blocante".
RAENOM 5 mg
Raenom este un medicament pentru afectiuni ale inimii, utilizat in tratamentul: Anginei pectorale stabile simptomatice (afectiune care determina durere in piept), la pacienti adulti a caror frecventa cardiaca este mai mare sau egala cu 70 batai pe m
Qizerz 20 mg
Qizerz contine substanta activa tadalafil. Qizerz este folosit pentru tratamentul hipertensiunii arteriale pulmonare la adulti.
Prostamol uno
Prostamol uno contine un extract din fructe de palmier pitic (Serenoa repens, Serenoa serrulata) care este un medicament din plante folosit in tratarea prostatei.
Pronativ
Pronativ apartine unui grup de medicamente numite factori de coagulare. Contine factorii de coagulare umani II, VII, IX si X dependenti de vitamina K.
Prismasol
Prismasol se utilizeaza in tratamentul insuficientei renale sub forma de solutie de hemofiltrare sau hemodiafiltrare (pentru inlocuirea lichidelor pierdute din sange, prin trecerea printr-un filtru) si pentru hemodializa continua sau hemodiafiltare
Primovist
Primovist este un mediu de contrast pentru rezonanta magnetica nucleara (RMN) a ficatului.
PRESTARIUM ARG PLUS
PRESTARIUM ARG PLUS 5 mg/1,25 mg este o combinatie a doua substante active, perindopril si indapamida. Este un medicament antihipertensiv si este utilizat in tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala)
PREDUCTAL MR
Acest medicament este destinat utilizarii la adulti, in asociere cu alte medicamente pentru tratamentul anginei pectorale (durere in piept cauzata de boala coronariana).
Pranoflog
Pranoflog contine o substanta activa cu proprietati antiinflamatoare numita pranoprofen.
Pramistar 600 mg
Pramistar este utilizat pentru a trata tulburarile de concentrare si de memorie care se datoreaza degenerarii celulelor nervoase sau care se datoreaza patologiilor vaselor de sange care alimenteaza creierul, care apar ambele la varstnici (pacienti
Prabegin 25 mg
Prabegin apartine unui grup de medicamente utilizate pentru a trata epilepsia si tulburarea anxioasa generalizata (TAG) la adulti.
PLANTAGINOL sirop
PLANTAGINOL sirop este un medicament pe baza de plante, care contine extract lichid de patlagina (Plantago lanceolata) ca substanta activa.
Pinex Raceala si Gripa
Pinex Raceala si Gripa 500 mg/12,2 mg contine paracetamol, un analgezic care amelioreaza durerea si reduce febra si fenilefrina, un decongestionant care desfunda nasul.
PINEX AntiTusiv
PINEX AntiTusiv contine substanta activa citrat de butamirat, care apartine unui grup de medicamente numite antitusive.
ParaSinus Penta
ParaSinus Penta este utilizat pentru ameliorarea simptomelor de raceala si gripa, incluzand febra, dureri de cap, dureri musculare, dureri in gat, precum si a simptomelor asociate inflamatiei sinusurilor (nas infundat, durere la nivelul sinusurilor).
Paragrip C
Paragrip C este indicat in stari gripale, dureri reumatice, cefalee, dureri dentare care nu raspund la antialgicele periferice in monoterapie.
Pantor 20 mg
Pantor contine ca substanta activa pantoprazol, care blocheaza „pompa” care produce acid la nivelul stomacului. Astfel, acesta reduce cantitatea de acid din stomac.
Panadol Rapid 500 mg
Panadol Rapid contine paracetamol care este analgezic (combate durerea) si antipiretic (reduce febra).
Panadol Artro 665 mg
Panadol Artro contine paracetamol care este analgezic (combate durerea) si antipiretic (va ajuta sa reduceti temperatura corpului atunci cand aveti febra).
PADUDEN SR 300 mg
Paduden SR contine o substanta activa numita ibuprofen, care apartine grupului de medicamente numite antiinflamatorii nesteroidiene (AINS).
PADUDEN Forte 400 mg
PADUDEN Forte contine ibuprofen care apartine unui grup de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Paclitaxel Kabi 6 mg
Paclitaxel Kabi apartine unui grup de medicamente anticanceroase denumite taxani. Aceste medicamente inhiba cresterea celulelor canceroase.
Pacid 20 mg
Pacid contine ca substanta activa pantoprazol, care blocheaza „pompa” care produce acid la nivelul stomacului. Astfel, acesta reduce cantitatea de acid din stomac.
OXIFLUX 400 mg
OXIFLUXeste un vasodilatator periferic (creste fluxul sanguin la nivelul mainilor si picioarelor).
Onelar 20 mg
Onelar contine substanta activa duloxetina. Onelar creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos.
Onelar 20 mg
Onelar contine substanta activa duloxetina. Onelar creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos.
Onelar 20 mg
Onelar contine substanta activa duloxetina. Onelar creste cantitatea de serotonina si noradrenalina la nivelul sistemului nervos.
Omegaflex plus emulsie perfuzabila
Omegaflex plus contine lichide si substante numite aminoacizi, electroliti si acizi grasi, care sunt esentiale pentru cresterea sau refacerea organismului.
Symtuza
Symtuza este un medicament antiviral care se utilizeaza pentru tratarea adultilor si a adolescentilor (cu varsta de peste 12 ani si cu o greutate de minimum 40 kg) infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1).
Zejula
Zejula este un medicament impotriva cancerului utilizat la femeile adulte cu un tip de cancer al ovarelor in stadiu avansat numit „cancer ovarian epitelial seros de grad inalt”, inclusiv cancer al trompelor uterine (tuburile care fac legatura intre o
Nurofen Immedia Ultra 400 mg drajeuri
Substanta activa a medicamentului – ibuprofen - face parte dintr-o clasa numite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS); medicamente care au proprietati antiinflamatoare si amelioreaza durerea si febra.
Nulsora 1,5 mg comprimate
Nulsora este un contraceptiv de urgenta care poate fi utilizat in primele 72 de ore (3 zile) de la un contact sexual neprotejat sau daca metoda dumneavoastra contraceptiva obisnuita a esuat.
Nicergolina LPH 30 mg
Medicamentul amelioreaza functia cerebrala si actioneaza ca antioxidant al celulelor creierului.
Neurossen 300 mg
Prevenirea si tratamentul deficitului clinic de vitamina B1, care nu se poate remite prin masuri dietetice.
Netiapin 150 mg comprimate
Netiapin contine substanta activa quetiapina. Aceasta apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice
Neomidantan 100 mg
Neomidantan contine clorhidrat de amantadina, care apartine unui grup de medicamente denumite dopaminergice.
Neo-bronchol 15 mg pastile
Ambroxolul, principiul activ din Neo-bronchol , amelioreaza secretia si transportul mucuslui din caile respiratorii, faciliteaza expectoratia si usureaza tusea.
Nelladel drajeuri
Nelladel este un medicament traditional pe baza de plante medicinale utilizat pentru ameliorarea diferitelor simptome ale menopauzei, incluzand bufeuri, transpiratii nocturne, si transpiratii abundente, apatie usoara si anxietate de intensitate redus
MYFORTIC 180 mg
Myfortic 180 mg, comprimate gastrorezistente, apartine unei clase de medicamente cunoscuta sub denumirea de imunosupresoare.
Multisis V
Multisis V este un complex de vitamine din grupul A, D, B, C.
MultiHance 0,5 M
MultiHance este o substanta de contrast speciala, care contine un metal rar numit gadolinium si este utilizat pentru examinarea prin Imagistica prin Rezonanta Magnetica, in cadrul careia imbunatateste imaginile captate de la nivelul ficatului, creier
Mucosolvan Max 75 mg
Ambroxolul, substanta activa a Mucosolvan Max, mareste secretia de mucus din caile respiratorii, faciliteaza expectoratia si usureaza tusea.
Mucohelix 8,25 mg
Mucohelix 8,25 mg/ml sirop este un medicament din plante, folosit la adulti, adolescenti si copii cu varsta de peste 2 ani ca expectorant in cazurile de tuse productiva.
Moflaxa 400 mg
Moflaxa contine substanta activa moxifloxacina, ce apartine unui grup de antibiotice numite fluorochinolone.
MIPROSEPT
Util in tratamentul topic al proceselor inflamatorii ale mucoasei ano-rectale (de exemplu in caz de fisuri anale si hemoroizi).
Minirin Melt
MINIRIN MELT apartine grupului de medicamente numite hormoni ai lobului posterior hipofizar.
Midiana Zilnic 3 mg
- Midiana Zilnic este un comprimat contraceptiv si este utilizat pentru a preveni sarcina.
Cyltezo
Cyltezo este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
MetoSuccinat Sandoz 95 mg
Succinatul de metoprolol, substanta activa din MetoSuccinat Sandoz, blocheaza anumiti receptori betaadrenergici din organism, in special la nivel cardiac (beta-blocant selectiv).
Metoject 50 mg
Metoject contine metotrexat ca substanta activa.
MEDOPEXOL 0,18 mg
MEDOPEXOL apartine unui grup de medicamente cunoscute ca agonisti de dopamina, care stimuleaza receptorii din creier ai dopaminei. Stimularea receptorilor de dopamina declanseaza impulsuri nervoase in creier, ceea ce ajuta la controlul miscarilor c
MEDOCLAV 625
Medoclav este un antibiotic si actioneaza ucigand bacteriile care provoaca infectii. Contine doua medicamente diferite denumite amoxicilina si acid clavulanic.
Meditonsinmed
Meditonsinmed este un medicament homeopat folosit pentru tratarea racelilor usoare, comune.
MEDAXONE 500 mg
Medaxone 500 mg este un antibiotic care se administreaza adultilor si copiilor (inclusiv nounascutilor). Acesta actioneaza prin distrugerea bacteriei care determina aparitia infectiei.
Medabon
Medabon este un tratament combinat care contine doua medicamente, numite mifepriston si misoprostol.
Meclodin 500 mg
Meclodin este indicat in tratamentul local al infectiilor vaginale cu flora mixta determinate de Trichomonas vaginalis, fungi (indeosebi Candida), germeni sensibili anaerobi gram negativ si gram pozitiv.
Maxtrid 0,5 mg
Substanta activa este dutasterida. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumit inhibitori ai 5-alfa reductazei.
MASIPREN 20 mg
Acest medicament contine ibuprofen, care apartine unui grup de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care actioneaza pentru ameliorarea durerii si inflamatiei si reduc febra (scad temperatura ridicata).
Magnetolux 500 micromol/ml
Magnetolux contine gadopentetat de dimeglumina, un medicament care imbunatateste contrastul. Acest medicament este utilizat numai in scop diagnostic.
Magnegita 500 micromol/ml
Magnegita contine gadopentetat de dimeglumina, un medicament care imbunatateste contrastul. Acest medicament este utilizat numai in scop diagnostic.
Madopar HBS
Madopar HBS contine substantele active, levodopa, care este un medicament antiparkinsonian si benserazida (sub forma de clorhidrat), care este un inhibitor de decarboxilaza care ajuta ca levodopa sa actioneze mai bine. Ambele substante active actione
Mabron retard 100 mg
Mabron retard este un analgezic opioid cu actiune centrala ce se utilizeaza in tratamentul durerilor acute si cronice de intensitate moderata si severa, avand diferite etiologii.
Lortanda 2,5 mg
Lortanda contine substanta activa numita letrozol. Aceasta apartine unui grup de medicamente numit inhibitori de aromataza.
Lorista HL 100 mg
Lorista HL este o asociere a unui antagonist al receptorilor angiotensinei II (losartan) si un diuretic (hidroclorotiazida).
Lorista HD 100 mg
Lorista HD este o asociere dintre un antagonist al receptorilor de angiotensina II (losartan) si un diuretic (hidroclorotiazida).
LORISTA H 50 mg
Lorista H este o asociere de antagonist al receptorilor angiotensinei II (losartan) si un diuretic (hidroclorotiazida)
Lorista 50 mg
Losartan apartine unui grup de medicamente numit antagonisti ai receptorilor de angiotensina II.
LORASTAMIN 10 mg
Lorastamin 10 mg este indicat ca tratament simptomatic in: rinite alergice sezoniere si perene;
Loprid 2 mg
Loprid contine clorhidratul de loperamida, care apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori ai peristaltismului, antipropulsive.
Lopemidol 2 mg comprimate
Lopemidol 2 mg contine clorhidratul de loperamida, care apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori ai peristaltismului, antipropulsive.
LOPEGEN 2 mg capsule
LOPEGEN contine clorhidratul de loperamida, care apartine unui grup de medicamente denumite antidiareice.
Lodoz 5 mg
Lodoz contine ca substante active fumaratul de bisoprolol si hidroclorotiazida indicat pentru tratamentul hipertensiunii arteriale.
Loditer 500 mg
Meropenemul apartine unui grup de medicamente numite antibiotice carbapeneme. Acesta actioneaza prin distrugerea bacteriilor, care pot determina infectii grave.
LODIAL 50 mg
Losartanul (LODIAL) apartine unei clase de medicamente cunoscute ca antagonisti ai receptorilor de angiotensina II, fiind indicat in hipertensiunea arteriala.
Locamin 500 mg
Locamin este un medicament care contine metamizol sodic monohidrat.
Lisa 2 mg
Lisa este un comprimat contraceptiv hormonal pentru femei (contraceptiv oral combinat, cunoscut si sub numele de „comprimat contraceptiv”)
LIPOFIB 160 mg
Lipofib apartine unui grup de medicamente cunoscute in mod obisnuit sub numele de fibrati.
Lipobon 10 mg comprimate
Lipobon este un medicament care reduce valorile crescute din sange ale colesterolului.
Lidiam 40 crema
Lidiam 40 mg-g crema este un tip de medicament numit anestezic local, utilizat pentru a anestezia o zona a corpului.
LEVOPRONT 30 mg
Levopront apartine grupei de medicamente antitusive, exclusiv combinatii cu expectorante, alte antitusive. Este util in tratamentul simptomatic al tusei productive.
Levant 15 mg
Substanta activa din Levant este lansoprazol, un inhibitor al pompei de protoni. Inhibitorii pompei de protoni scad cantitatea de acid produsa de stomac.
Levamisol Arena 50 mg
Levamisol Arena apartine grupei de medicamente antinematode, derivati de imidazotiazol.
Lescol XL
Lescol XL contine substanta activa fluvastatina sodica, care apartine unei grupe de medicamente cunoscute sub denumirea de statine, medicamente care reduc concentratia de lipide.
LENUXIN 10 mg
Lenuxin contine substanTa activa escitalopram. Lenuxin apartine unui grup de medicamente antidepresive denumit inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS).
LANZUL 30 mg
Lanzul este indicat pentru: eradicarea infectiei cu Helicobacter pylori in caz de ulcer gastric sau duodenal, in asociere cu antibiotice;
KOSTAROX
Etoricoxib Sandoz face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori selectivi de COX-2. Acestea apartin unei clase de medicamente denumite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
KLIMAKTOPLANT H
Klimaktoplant H este un medicament homeopat.
KETOTIFEN LPH
Ketotifen LPH contine substanta activa ketotifen, care apartine unui grup de medicamente numite antihistaminice cu proprietati antialergice.
Ketilept EP
Ketilept EP contine o substanta numita quetiapina. Aceasta apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice.
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Stafilococ auriu in nas la copil
Stafilococ auriu in nas la copil

Buna ziua ce tratament recomandati pt copii 14 ani are in nas stafiloc ... Buna ziua! Recomand produsul Biomicin capsule de la Fares, ale carui ...


Sfatul farmcistului Menstruatie
Menstruatie

Buna. Pe data de 1 februarie am luat pilula de a doua zi si pe data de ... Buna ziua! Dupa administrarea contraceptivelor de urgenta este normal ...


Sfatul farmcistului Sâni mici la 18 ani
Sâni mici la 18 ani

Bună, mă numesc Ana Maria și am 18 ani si la aceasta va ... Buna ziua! Va recomand sa luati Feminine Touch, cate 2 tablete de 3 o ...Sfatul farmcistului Depress forte in alaptare
Depress forte in alaptare

Buna ziua, Puteți va rog sa mi spuneti dacă pot utiliza dep ... Buna ziua! Raspunsul este NU, deoarece unele principii active din pla ...Sfatul farmcistului Erectie slaba
Erectie slaba

Buna ziua de aproximativ un an am luat cite o jumatate de capsula de m ... Buna ziua! In cazul Maraton e pot adminsitra si 2 capsule. Este posib ...Sfatul farmcistului Gripa-Raceala la copii
Gripa-Raceala la copii

Buna!Am cumparat astazi Gripovit Junior si vreau sa intreb,daca pot in ... Buna ziua! Da, puteti sa le dati cate un pliculet pe zi (dupa o masa ...Sfatul farmcistului Anxietate iniantea menstruatiei
Anxietate iniantea menstruatiei

Buna ziua, Inainte de menstruatie imi apar stari de anxietate foarte ... Buna ziua! Va recomand sa luati remediul Rescue, cu 3-4 zile inainte ...
Sfatul farmcistului Scădere în greutate
Scădere în greutate

Bună ziua!am o fetiță de 11 luni,născută cu 3 ... Buna ziua! Va recomand sa mergeti la un specialist pediatru pentru a ...