Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » ENTEROL 250 , capsule

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - ENTEROL 250 , capsule

Prospect - ENTEROL 250 , capsule


NU comercializăm ENTEROL 250 , capsule!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: ENTEROL 250 , capsule    DCI: SACCHAROMYCES


  Produs complementar recomandat
Indicatii: Tratamentul diareei acute infectioase la adulti si copii. Tratamentul si prevenirea complicatiilor digestive ale terapiei cu antibiotice: diaree, colita, candidoza. Tratament asociat (vancomicinei si metronidazolului) in prevenirea recurentei infectiei cu Clostridium difficile. Prevenirea diareei asociate alimentatiei enterale cu debit continuu. Tratamentul sindromului de colon iritabil.
Compozitie: Fiecare plic sau capsula contine: Pulbere liofilizata de Saccharomyces boulardii 282,5 mg (corespunzator la 250 mg drojdie si 32,5 mg lactoza)

Proprietati: Antidiareic de origine biologica. Saccharomyces boulardii este o drojdie rezistenta la actiunea sucurilor gastric si intestinal, a antibioticelor si a sulfamidelor. Studiile farmacologice experimentale au aratat ca Sacharomices boulardii: inhiba in vitro si in vivo dezvoltarea Candidei albicans; stimuleaza sistemul imunitar in cazul infectiilor experimentale; sintetizeaza vitamine din grupul B: vitamina B1, vitamina B2, acid pantotenic, vitamina B6, acid nicotinic, care pot fi utilizate de organism; produce o crestere semnificativa a dizaharidazelor.

Posologie: Adulti: 1 - 2 plicuri sau capsule pe zi. Copii: 1 plic sau o capsula pe zi. Aceste doze pot fi marite cu avizul medicului, daca nu exista contraindicatii.

Mod de administrare: Enterol se administreaza pe cale orala. Poate fi administrat in orice moment al zilei, dar pentru a obtine un efect foarte rapid se recomanda evitarea perioadelor de digestie.

Totusi se poate administra si simultan cu doza de antibiotic, indiferent de momentul administrarii acestuia. Enterol 250 nu trebuie amestecat cu lichide prea calde sau care contin alcool. Capsule: inghititi fiecare capsula cu mult lichid. Plicuri: goliti continutul plicului in putina apa (eventual indulcita cu zahar) sau in alt lichid, sau chiar in hrana, amestecati si inghititi. Prezentarea sub forma de plicuri este adaptata sugarilor sau alimentatiei enterale cu debit continuu: Sugari: Goliti continutul plicului in hrana sugarului - aceasta nu trebuie sa fie prea fierbinte. Alimentatie enterala cu debit continuu: adaugati medicamentul in solutia nutritiva, in timpul prepararii acesteia. Solutia astfel obtinuta se poate conserva timp de cateva zile la +4 grade Celsius.

Interactiuni: Fiind o levura, Saccharomyces boulardii este sensibil la antibioticele antifungice si la unii derivati de chinoleina.

Reactii adverse: Diferitele studii clinice si experienta clinica obtinuta dupa introducerea produsului in terapeutica nu au evidentiat efecte adverse atribuibile in mod regulat Enterol-ului 250. Totusi, au fost raportate unele tulburari epigastrice si meteorism abdominal, care, insa, nu implica intreruperea tratamentului.

Forma de prezentare: Cutie cu 10 plicuri. Flacon cu 10 capsule.
Producator: Biocodex


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

pot ramane insarcinata daca am facut sex in a4a zi a menstruatiei?
pot ramane insarcinata daca am facut sex in a4 a zi a menstruatiei si prietenul meu nu a ejaculat in ...
↳ Buna ziua! In situatia descrisa de dumneavoastra nu exista riscul de a ramane insarcinata. Sexul in timpul menstruatiei poate creste riscul contactar ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ce alte medicamente mai au substanta activa SACCHAROMYCES?
Alte medicamnete care au SACCHAROMYCES:
- ENTEROL 250 , pulbere liofilizata

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bunã ziua, am folosit odatã nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie sã mã mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...