Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Panafen 400 mg capsule

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Panafen 400 mg capsule

Prospect - Panafen 400 mg capsule


NU comercializăm Panafen 400 mg capsule!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Panafen 400 mg capsule    DCI: IBUPROFENUM


  Produs complementar recomandat
Panafen contine ibuprofen care apartine unei grupe de medicamente numite antiinflamatore nesteroidiene (AINS).
Panafen 400 mg capsule
Ibuprofen

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect, deoarece el contine informatii importante pentru dumneavoastra. Acest medicament este disponibil fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, este necesar sa utilizati Panafen 400 mg cu atentie, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.
Intrebati farmacistul daca aveti nevoie de mai multe informatii sau sfaturi.
Trebuie sa va prezentati la medic daca simptomele dumneavoastra se inrautatesc sau nu se imbunatatesc dupa 3 zile. Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa-i spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

In acest prospect gasiti:
1. Ce este Panafen si pentru ce se utilizeaza
2. Inainte sa utilizati Panafen
3. Cum sa utilizati Panafen
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Panafen
6. Informatii suplimentare

1. CE ESTE PANAFEN SI PENTRU CE SE UTILIZEAZA
Panafen contine ibuprofen care apartine unei grupe de medicamente numite antiinflamatore nesteroidiene (AINS). Antiinflamatoarele nesteroidiene modifica raspunsul organismului la durere, inflamatie si febra. Panafen este utilizat pentru ameliorarea durerilor de intensitate usoara pana la moderata: dureri de cap, inclusiv cele de tip migrena, dureri de spate, dureri musculare, dureri de dinti, dureri articulare, dureri menstruale. De asemenea, se poate utiliza in caz de febra asociata cu raceala sau gripa.

2. INAINTE SA UTILIZATI PANAFEN
Nu utilizati Panafen
- daca sunteti alergic (hipersensibil) la ibuprofen, la alte antiinflamatore nesteroidiene sau la oricare dintre celelalte componente ale Panafen (o reactie alergica poate include eruptii cutanate, mancarimi, umflarea fetei, buzelor, limbii, mainilor/picioarelor sau dificultati in respiratie);
- daca ati avut oricand in trecut bronhospasm (respiratie dificila), rinita, urticarie dupa tratamentul cu acid acetilsalicilic sau alte antiinflamatore nesteroidiene;
- daca aveti sau ati avut ulcer gastro-duodenal, hemoragie gastro-intestinala, colita ulceroasa;
- daca aveti insuficienta cardiaca severa;
- daca aveti insuficienta renala severa;
- daca aveti insuficienta hepatica severa;
- in caz de hemoragie la nivelul creierului (hemoragie cerebrovasculara) sau alte sangerari active;
- daca aveti tulburari de formare a sangelui de origine neclara;
- daca aveti lupus eritematos sistemic sau alte colagenoze;
- daca sunteti gravida in ultimele 4 luni de sarcina.
Aveti grija deosebita cand utilizati Panafen
- daca ati avut boli digestive (hernie hiatala, hemoragii digestive etc.);
- daca aveti insuficienta renala sau hepatica usoara-moderata;
- daca aveti astm bronsic sau alte boli alergice;
- daca aveti tulburari ale coagularii sangelui sau urmati tratament cu medicamente care reduc formarea cheagurilor de sange;
- daca urmati tratament cu alte medicamente pentru calmarea durerilor sau inflamatiei;
- daca sunteti in varsta, slabit sau consumati bauturi alcoolice zilnic.
Panafen nu se utilizeaza la copii cu varsta sub 12 ani.
Trebuie evitata utilizarea in asociere, de Panafen cu alte AINS, inclusiv cu inhibitori selectivi de ciclooxigenaza-2. Medicamente precum Panafen se pot asocia cu un risc usor crescut de aparitie a atacului de cord („infarct miocardic”). Riscurile de orice tip sunt mai probabile la doze mari si in cazul tratamentului de lunga durata. Nu depasiti doza si durata de 3 zile recomandate pentru tratament.
Daca aveti probleme cardiace, accident vascular cerebral in antecedente sau considerati ca ati putea fi in situatie de risc datorita acestor afectiuni (de exemplu: daca aveti hipertensiune arteriala, diabet zaharat, valori crescute ale colesterolului sau sunteti fumator) trebuie sa discutati despre tratament cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul. Pentru toate AINS si in orice moment al tratamentului, au fost raportate hemoragii, ulceratii si perforatii gastro-intestinale care pot fi letale, cu sau fara simptome de alarmare sau antecedente de evenimente gastro-intestinale grave.
Riscul de hemoragii, ulceratii si perforatii gastro-intestinale este superior odata cu cresterea dozelor de AINS, la pacientii cu antecedente de ulcer, in special daca a fost complicat cu hemoragie sau perforatie si la varstnici. La acesti pacienti, tratamentul trebuie inceput cu doza minima disponibila. Tratamentul in asociere cu protectoare gastrice (de exemplu, misoprostol sau inhibitori ai pompei de protoni) trebuie avut in vedere la acesti pacienti, precum si la pacientii care necesita tratament in asociere cu doze mici de aspirina sau cu alte medicamente care pot creste riscul de afectiuni gastrointestinale. In cazul aparitiei tulburarilor de vedere, utilizarea ibuprofenului trebuie intrerupta si se recomanda efectuarea unui control oftalmologic.
La copii cu varsta sub 12 ani se recomanda utilizarea unor forme farmaceutice adecvate.
Ce trebuie sa evitati cand luati acest medicament?
Unele medicamente care sunt anticoagulante (actioneaza impotriva coagularii sangelui) (de exemplu acid acetilsalicilic/aspirina, warfarina, ticloplidina), unele medicamente care actioneaza impotriva tensiunii arteriale crescute (inhibitori de enzima de conversie a angiotensinei de exemplu captopril, medicamentele blocante ale beta receptorilor, antagonistii de angiotensina II) si chiar alte medicamente pot afecta sau pot fi afectate de tratamentul cu ibuprofen. Prin urmare cereti sfatul medicului inainte de a utiliza ibuprofen impreuna cu alte medicamente.
Utilizarea altor medicamente
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
Medicul va decide daca este sigur sa luati Panafen cu alte medicamente.
Trebuie sa utilizati Panafen cu prudenta daca luati:
- medicamente care reduc formarea cheagurilor de sange (de exemplu, warfarina);
- acidul acetilsalicilic sau alte antiinflamatoare analgezice, inclusiv inhibitori ai COX-2
(medicamente anti-inflamatoare nesteroidiene), inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (medicamente pentru tratamentul starilor depresive) si medicamente cortizonice (glucocorticoizi); exista un risc crescut de ulcer si hemoragie a tractului gastro-intestinal;
- diuretice–medicamente care favorizeaza eliminarea apei din organism (cum este furosemida);
- medicamente pentru tratamentul hipertensiunii arteriale;
- litiu (un medicament utilizat in tratamentul depresiei);
- digoxina (medicament pentru cresterea fortei de contractie a muschiului inimii);
- fenitoina (medicament pentru tratarea convulsiilor);
- derivati de sulfoniluree (medicamente pentru scaderea glicemiei); desi pana in prezent nu au fost descrise interactiuni intre ibuprofen si derivatii de sulfoniluree, in cazul administrarii in asociere a acestor medicamente, valorile glicemiei trebuie verificate, ca precautie.
- tacrolimus, deoarece exista riscul lezarii rinichilor;
- zidovudina (medicament pentru tratamentul SIDA); exista un risc crescut de hemoragii la nivelul articulatiilor si de vanatai la pacientii hemofilici cu infectie HIV;
- medicamente care contin probenecid sau sulfinpirazona (medicamente pentru tratarea gutei); acestea pot intarzia excretia de ibuprofen putand conduce la o posibila acumularea de buprofen in organism si cresterea reactiilor adverse ale acestuia;
- metotrexat (utilizat in tratamentul cancerului sau poliartritei reumatoide);
- ciclosporina (un medicament utilizat pentru supresia sistemului imunitar);
- trimetoprim (un medicament utilizat in tratarea infectiilor).
Utilizarea Panafen cu alimente si bauturi
Capsulele se inghit intregi, cu un pahar cu apa, preferabil dupa masa.
Daca este posibil, trebuie sa nu consumati alcool etilic in timpul tratamentului cu Panafen, deoarece reactiile adverse, in special cele care afecteaza tractul gastro-intestinal sau sistemul nervos central, sunt accentuate.
Sarcina si alaptarea
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament. Medicamentul este contraindicat in ultimele 4 luni de sarcina si nu este recomandat in timpul alaptarii. Puteti utiliza ibuprofen numai in primele 5 luni de sarcina daca este absolut necesar si numai dupa ce ati discutat cu medicul dumneavoastra, sub stricta supraveghere a acestuia.
Panafen apartine unui grup de medicamente (medicamente antiinflamatoare nesteroidiene) care pot afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil la intreruperea tratamentului.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Deoarece, in cazul utilizarii Panafen in doze mari, pot sa apara reactii adverse la nivelul sistemului nervos central, cum sunt oboseala si ametelile, poate fi afectata, uneori, capacitatea de a conduce sau de a folosi utilaje. Aceasta este potentata in cazul asocierii cu alcoolul etilic.
Informatii importante privind unele componente ale Panafen
Panafen contine Amarant (E 123), care poate provoca reactii alergice.

3. CUM SA UTILIZATI PANAFEN
Luati intotdeauna Panafen exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Adulti si adolescenti (varsta peste 12 ani): doza recomandata initial este de 400 mg ibuprofen si, daca este necesar, doza se poate repeta la intervale de 4-6 ore, fara a depasi doza maxima de 1200 mg ibuprofen pe zi.
Copii cu varsta sub 12 ani
Panafen nu este indicat la copii cu varsta sub 12 ani, pentru acestia fiind disponibile forme farmaceutice adecvate varstei.
Pacienti varstnici
Nu este necesara scaderea dozelor, cu exceptia cazului in care este prezenta insuficienta renala sau hepatica; in acest caz, dozele trebuie stabilite de medic pentru fiecare pacient in parte. Trebuie sa intrerupeti tratamentul cu Panafen si sa va prezentati la medic daca simptomele persista sau se agraveaza dupa 3 zile.
Daca aveti impresia ca efectul Panafen este prea puternic sau prea slab, adresati-va medicului dumneavostra sau farmacistului.
Daca utilizati mai mult decat trebuie din Panafen
Daca dumneavoastra (sau altcineva) ati luat accidental prea multe capsule de Panafen, adresati-va imediat medicului dumneavoastra sau mergeti la cel mai apropiat spital. Luati acest prospect cu dumneavoastra si cutia pentru ca medicul sa stie ce medicament si cate capsule ati luat. Daca uitati sa utilizati Panafen
Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului
dumneavoastra sau farmacistului.

4. REACTII ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, Panafen poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Trebuie sa observati daca aveti urmatoarele reactii adverse; va rugam sa discutati acestea cu medicul dumneavoastra, care va decide in viitor cum sa procedati.
Pentru evaluarea reactiilor adverse se utilizeaza urmatoarea clasificare a frecventelor:
Foarte frecvente: care afecteaza mai mult de 1 pacient din 10
Frecvente: care afecteaza mai putin de 1 din 10 pacienti
Mai putin frecvente: care afecteaza mai putin de 1 din 100 pacienti
Rare: care afecteaza mai putin de 1 din 1000 pacienti
Foarte rare: care afecteaza mai putin de 1 din 10000 pacienti
Cu frecventa necunoscuta: care nu poate fi estimata din datele disponibile
Lista cu urmatoarele reactii adverse include toate reactiile adverse observate in cursul tratamentului cu ibuprofen, precum si cele inregistrate in cursul tratamentului cu doze mari si pe termen lung la pacientii cu afectiuni reumatice. Frecventele mentionate, mai putin frecventele foarte rare, se refera la tratamentul de scurta durata cu doze zilnice de pana la 1200 mg ibuprofen in cazul formelor farmaceutice pentru administrarea pe cale orala. In ceea ce priveste urmatoarele reactii adverse, trebuie mentionat faptul ca sunt in principal dependente de doza si variaza de la pacient la pacient.
Cele mai frecvente reactii adverse observate sunt de natura gastro-intestinala. Ulcerele gastrice si duodenale (ulcere peptice), perforatia sau hemoragia gastro-intestinala, uneori letale, pot apare, in special la varstnici. Dupa administrare au fost raportate greata, varsaturi, diaree, meteorism, constipatie, tulburari digestive, dureri abdominale, scaune negre ca smoala, varsaturi cu sange, stomatita ulcerativa (inflamarea mucoasei gurii cu ulceratii), agravarea colitei ulcerative si a bolii Crohn.
Mai putin frecvent a fost observata inflamarea mucoasei gastrice. Riscul de aparitie a hemoragiilor gastro-intestinale este dependent, in special, de dozele utilizate si de durata administrarii. La asocierea cu AINS au fost raportate edemul, hipertensiunea arteriala si insuficienta cardiaca. Medicamentele precum Panafen pot fi asociate cu un risc usor crescut de aparitie a atacului de cord („infarct miocardic”) sau a accidentului vascular cerebral.
Tulburari cardiace
Foarte rare:
Batai neregulate ale inimii (palpitatii), insuficienta cardiaca, atac de cord (infarct miocardic).
Tulburari hematologice si limfatice
Foarte rare:
Tulburari ale formarii sangelui (anemie, leucopenie, trombocitopenie, pancitopenie, agranulocitoza).
Primele semne pot fi reprezentate de febra, dureri in gat, ulceratii superficiale la nivelul cavitatii bucale, simptome asemanatoare gripei, oboseala severa, sangerare la nivelul nasului si pielii. In aceste cazuri, tratamentul trebuie intrerupt imediat si este necesara prezentarea la un medic. Nu trebuie sa va autoadministrati orice medicament impotriva durerii sau febrei.
Tulburari ale sistemului nervos
Mai putin frecvente:
Tulburari ale sistemului nervos central, cum sunt dureri de cap, ameteli, stare de confuzie, agitatie,
iritabilitate sau oboseala.
Tulburari oculare
Mai putin frecvente:
Tulburari de vedere.
Tulburari acustice si vestibulare
Rare:
Zgomote in urechi (tinitus).
Tulburari gastro-intestinale
Frecvente:
Tulburari gastro-intestinale, cum sunt arsuri in capul pieptului, dureri de stomac, greata, varsaturi, meteorism, diaree, constipatie si mici hemoragii gastro-intestinale care, in cazuri exceptionale, pot determina o scadere a numarului de celule rosii sanguine (anemie).
Mai putin frecvente:
Ulcere gastrice si duodenale (ulcere peptice), potential complicate cu hemoragii si perforatii, inflamarea mucoasei cavitatii bucale cu formarea de ulceratii (stomatita ulcerativa), agravarea colitei ulcerative sau a bolii Crohn, inflamarea mucoasei stomacului (gastrita).
Foarte rare:
Inflamarea esofagului (esofagita) si pancreasului (pancreatita), aparitia de ingustari ale intestinului subtire si a intestinului gros asemanatoare unor membrane (stricturi intestinale asemanatoare unor diafragme). In cazul in care apar dureri severe in partea de sus a abdomenului, varsaturi cu sange sau o coloratie neagra a scaunului trebuie sa intrerupeti tratamentul cu Panafen si sa anuntati imediat medicul. Tulburari renale si ale cailor urinare
Foarte rare:
Retentie crescuta de apa in tesuturi (edeme), in special la pacientii cu tensiune arteriala mare sau cu alterarea functiei renale, sindrom nefrotic (acumularea de apa in organism [edeme] si eliminare importanta de proteine prin urina), afectare renala inflamatorie (nefrita interstitiala), care se pot insoti de insuficienta renala acuta.
De asemenea, pot apare leziuni ale tesutului renal (necroza papilara) si cresterea concentratiilor de acid uric in sange.
Scaderea eliminarii de urina, acumularea de apa in organism (edeme) si o stare generala de rau pot fi semne ale unei afectari renale pana la insuficienta renala.
In cazul aparitiei sau agravarii simptomelor mentionate, trebuie sa intrerupeti tratamentul cu Panafen si sa contactati imediat medicul.
Afectiuni cutanate si ale tesutului subcutanat
Foarte rare:
Reactii cutanate severe, ca eruptii trecatoare pe piele, cu inrosire si formare de basici pe piele (de exemplu, sindrom Stevens-Johnson, necroliza epidermica toxica/sindrom Lyell), caderea parului (alopecie). In cazuri exceptionale, in timpul varicelei sau a erizipelului/herpesului fetei pot apare infectii pe piele severe si complicatii ale tesuturilor moi (vezi si „Infectii si infestari”).
Infectii si infestari
Foarte rar:
Foarte rar au fost descrise cazuri de agravare a inflamatiei din cursul infectiilor (de exemplu, aparitia fasceitei necrozante), care au coincis cu utilizarea anumitor medicamente antiinflamatoare (antiinflamatoare nesteroidiene, din care face parte si Panafen). Au fost observate simptome ale inflamarii membranei care inveleste creierul (meningita aseptica), cu dureri severe de cap, greata, varsaturi, febra, redoare de ceafa sau tulburari ale starii de constienta. Pacientii care sufera de anumite boli autoimune (lupus eritematos sistemic, colagenoze mixte) par sa prezinte un risc crescut. In cazul in care, in timpul tratamentului cu Panafen apar sau se agraveaza semnele unei infectii (de
exemplu, inrosire, umflare, caldura locala, durere, febra) trebuie sa va adresati imediat medicului. Tulburari vasculare
Foarte rare:
Tensiune arteriala mare (hipertensiune arteriala).
Tulburari ale sistemului imunitar (reactii de hipersensibilitate)
Mai putin frecvente:
Reactii de hipersensibilitate cu eruptii trecatoare pe piele si mancarime si crize de astm bronsic (posibil insotite de scaderea tensiunii arteriale).
In acest caz, anuntati imediat medicul si intrerupeti tratamentul cu Panafen.
Foarte rare:
Reactii generale severe de hipersensibilitate.
Acestea se pot manifesta ca edem al fetei, umflarea limbii, umflarea interna a laringelui cu ingustarea cailor aeriene, lipsa de aer, cresterea pulsului, scaderea tensiunii arteriale pana la soc cu potential letal. Daca unul din aceste simptome apare, posibil chiar de la prima administrare, este necesara asistenta medicala de urgenta.
Tulburari hepatobiliare
Foarte rare:
Tulburari ale functiei hepatice, leziuni hepatice, in special in tratamentul pe termen lung, insuficienta hepatica, inflamarea acuta a ficatului (hepatita).
In cazul tratamentului de lunga durata, trebuie monitorizate periodic valorile testelor functionale hepatice.
Tulburari psihice
Foarte rare:
Reactii psihotice, depresie.
Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa
nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

5. CUM SE PASTREAZA PANAFEN
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
Nu utilizati Panafen dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
A se pastra la temperaturi sub 25ºC, in ambalajul original.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere.
Intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. INFORMATII SUPLIMENTARE
Ce contine Panafen
Substanta activa este ibuprofen. Fiecare capsula contine ibuprofen 400 mg.
Celelalte componente sunt: continutul capsulei-amidon pregelatinizat, talc, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru si capsula-amarant (E 123), dioxid de titan (E 171), gelatina. Cum arata Panafen si continutul ambalajului
Panafen se prezinta sub forma de capsule cu cap si corp de culoare rosu opac, care contin pulbere omogena de culoare alba pana la alb-galbui.
Marimea ambalajului:
Cutie cu 2 blistere a cate 6 capsule.
Detinatorul autorizatiei de punere pe piata
GLAXOSMITHKLINE CONSUMER HEALTHCARE S.R.L.
Str. Costache Negri, Nr. 1-5, Opera Center One
Etaj 6 (Zona 2), Sector 5, Bucuresti, Romania
Producator S.C. EUROPHARM S.A.
Str. Panselelor nr. 2, Brasov, Romania
Acest prospect a fost aprobat in Aprilie, 2014.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Migrena
Bună ziua , am vorbit mai devreme despre migrenal . Eu am diagnosticul de migrena și cefa ...
Remediu migrene
Pot sa iau tinctura de zmeur daca am sterilet Mirena? Am uter fibromatos si un ovar scos cu tot cu c ...
↳ Buna ziua! Gemoderivatul de mzeur poate interactiuno cu steriletul, nu este indicat sa le suprapuneti. Puteti lua impotriva migrenelor Migra Defense ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
INTERACTIUNI
Buna ziua.As dori sa stiu daca IMIGRAN,/XIBIMER,SUMACTA/scad eficienta coc cerazette,Multumesc ...
↳ Buna ziua! Sumatriptan (substanta activa din Imigran, Sumacta si Xibimer) nu interactioneaza cu Cerazette (sau alte pilule contraceptive). Luati i ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Antalgin ma ajuta in migrena vasculara?
Am 65 ani si migrene vasculare insotite de disfuntie vestibulara Pot lua antalgin daca iau aspente ...
de ce mă doare capul?
sunt operat �n 2008 pe inima OPERATIE BENTALLLI (protezare aortica si valva aortica)după un an a ...
↳ Buna ziua! Durerile de cap pot fi determinate de afectiunile de care suferiti sau de alte probleme de sanatate care nu au fost inca identificate (cum ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
cofedol
mi s-a prescris COFEDOL. mai exista? ...
↳ Buna ziua! Cofedol nu se mai produce de ani buni, rugati medicul sa va prescrie altceva! Pana atunci puteti incerca una din variantele Quarelin, Caf ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ce alte medicamente mai au substanta activa IBUPROFENUM?
Alte medicamnete care au IBUPROFENUM:
- Paracetamol/Ibuprofen Vale 1000 mg/300 mg
- ALGIN 100 mg/5 ml suspensie orala
- PADUDEN DUO 200 mg/500 mg comprimate filmate
- Adagin Forte 400 mg comprimate filmate
- Rupalyn 200 mg comprimate filmate
- Nurofen Ultra 400 mg comprimate filmate
- Ibuprofen/Pseudoefedrina Teva 200 mg/30 mg
- Ibugrip Plus 200 mg
- IBUCALMIN 200 mg
- Ibalgin DUO
- Combogesic 500 mg
- Combifexin 200 mg
- Biofen Extra 400 mg/325mg comprimate filmate
- Analgex 400 mg/325 mg comprimate filmate
- PADUDEN Raceala si Gripa 200 mg/30 mg
- PADUDEN 200 mg
- Nurofen pentru copii 60 mg supozitoare
- Nurofen Junior cu aroma de capsuni
- Larofen pentru copii
- Ibutop Gel
- Advil Raceala si Gripa
- Synocam
- PADUDEN Rapid Forte 400 mg
- Paduden cu aroma de caise
- Nuroflex cu aroma de portocale sau capsuni
- Nurofen Junior 7 ani cu aroma de portocale
- Nurofen Immedia Ultra
- Nurofen Forte
- Nurofen Express Forte
- IBUVALEN DUO
- Ibalgin Junior 200 mg
- Ibalgin Express 200 mg
- Aurofen 200 mg
- MIG-400
- MIG pediatric 20 mg/ml
- EFISEN M
- Buprofess 200 mg pulbere orala
- Brufen Plus
- Seractil
- PADUDEN SR 300 mg
- PADUDEN Forte 400 mg
- Nurofen Immedia Ultra 400 mg drajeuri
- MASIPREN 20 mg
- INFLANOR FORTE
- Advil Sinus si Raceala 200 mg/30 mg capsule moi
- Valcomb 500 mg/150 mg comprimate filmate
- TEDOLFEN 200 mg/30 mg comprimate filmate
- Reuprofen 400 mg comprimate filmate
- PADUDEN Rapid 200 mg comprimate filmate
- Olytabs 200 mg/30 mg comprimate filmate
- Nurofen Express 200 mg drajeuri
- MUCOGRIP 200 mg/30 mg comprimate filmate
- Inflanor 200 mg capsule moi
- Ibuvalen 400 mg capsule
- Iburprom, 200 mg, drajeuri
- Ibuprofen Sandoz 200 mg capsule moi
- Ibuprofen Fiterman 50 mg/g, gel
- Ibuprofen Cipla 400 mg comprimate filmate
- Ibuprofen Arena 200 mg, capsule
- Ibufen 200 mg comprimate filmate
- Ibalgin Sport, crema
- Ibalgin Rapid 400 mg comprimate filmate
- IBALGIN GEL
- IBALGIN FORTE, comprimate filmate, 400 mg
- Adagin 200 mg si 400 mg, comprimate filmate
- Deep Relief 50 mg/30 mg pe gram, gel
- Advil Ultra capsule moi
- IBUPROFEN, drajeuri
- IBUPROFEN , comprimate
- IBALGIN 200

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bunã ziua, am folosit odatã nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie sã mã mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...