Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Regaine 50 mg/g spuma cutanata

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Regaine 50 mg/g spuma cutanata

Prospect - Regaine 50 mg/g spuma cutanata


NU comercializăm Regaine 50 mg/g spuma cutanata!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Regaine 50 mg/g spuma cutanata    DCI: MINOXIDILUM


  Produs complementar recomandat


99.95lei
Vezi detalii

Regaine contine minoxidil. Minoxidil ajuta parul sa creasca din nou si stabilizeaza caderea parului la barbati cu retragere a liniei parului si chelie sub forma de coroana prin revitalizarea foliculilor de par.
Regaine 50 mg/g spuma cutanata
Minoxidil

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest
medicament deoarece acesta contine informatii importante pentru dumneavoastra.
Utilizati intotdeauna acest medicament asa cum este mentionat in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi. Intrebati farmacistul daca aveti nevoie de mai multe informatii sau sfaturi. Daca aveti orice reactie adversa, discutati cu medicul dumneavoastra sau farmacistul. Aceasta include orice reactie adversa posibila, chiar daca nu este mentionata in acest prospect. Trebuie sa discutati cu un medic daca simptomele dumneavoastra nu se imbunatatesc sau se inrautatesc dupa 4 luni.

Ce gasiti in acest prospect:
1. Ce este Regaine si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Regaine
3. Cum sa utilizati Regaine
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Regaine
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. CE ESTE REGAINE SI PENTRU CE SE UTILIZEAZA
Regaine contine minoxidil. Minoxidil ajuta parul sa creasca din nou si stabilizeaza caderea parului la barbati cu retragere a liniei parului si chelie sub forma de coroana prin revitalizarea foliculilor de par. Regaine este utilizat pentru tratamentul pierderii ereditare a parului la barbati (numita, de asemenea, alopecie androgenica). Acesta va fi utilizat numai pe scalp (cap).

2. CE TREBUIE SA STITI INAINTE SA UTILIZATI REGAINE
Nu utilizati Regaine daca dumneavoastra:
- sunteti alergic la minoxidil sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct 6).
Atentionari si precautii
Discutati cu medicul dumneavoastra sau farmacistul inainte de a utiliza Regaine daca
dumneavoastra:
- aveti boli ale inimii inclusiv ritm sau batai anormale ale inimii, angina sau dureri in piept si/sau tulburari de circulatie. Atunci cand trece in circulatia sanguina, minoxidil poate determina unele reactii adverse legate de scaderea tensiunii arteriale, precum durere in piept, batai rapide ale inimii, stare de slabiciune, ameteala, crestere brusca in greutate inexplicabila sau umflarea mainilor si a picioarelor. De asemenea poate determina roseata sau iritatie persistenta a scalpului. Daca manifestati oricare dintre aceste reactii adverse, opriti imediat utilizarea acestui medicament si adresati-va medicului dumneavoastra.
La unii pacienti au avut loc modificari ale culorii si texturii parului la utilizarea acestui
medicament. O cadere accentuata a parului (portiuni mici ale pielii scalpului fara par) poate aparea initial la 2 pana la 6 saptamani de tratament. Acesta este un semn ca tratamentul este eficient si ca fire noi de par inlocuiesc firele vechi. Aceasta se opreste in cateva saptamani. Daca caderea persista, opriti utilizarea Regaine si adresati-va medicului dumneavostra. Ingestia accidentala poate cauza reactii adverse severe la nivelul inimii. Prin urmare, acest medicament nu trebuie pastrat la indemana copiilor.
Daca spuma este aplicata in mod accidental pe alte suprafete ale corpului decat scalpul, clatiti cu apa din abundenta pentru a evita cresterea parului nedorit.
Nu trebuie sa utilizati Regaine daca
- modul de pierdere a parului difera de retragerea liniei parului si chelirea sub forma de
coroana;
- nu aveti istoric familial de cadere a parului;
- pierderea parului este brusca si/sau neuniforma;
- nu cunoasteti motivul caderii parului;
- pielea scalpului este inflamata, infectata, iritata sau dureroasa.
! Regaine este EXTREM DE INFLAMABIL
Evitati focul, flacara, sau sa fumati in timpul sau imediat dupa utilizare.
Copii si adolescenti
Regaine nu trebuie utilizat la copii si adolescenti cu varsta sub 18 ani.
Alte medicamente si Regaine
Va rugam sa spuneti medicului sau farmacistului daca luati, ati luat recent sau s-ar putea sa luati orice alte medicamente.
Regaine nu trebuie utilizat concomitent cu alte medicamente aplicate local pe scalp.
Alte produse cosmetice pentru par si Regaine
Utlizarea samponului in timpul tratamentului
Puteti utiliza un sampon usor in timp ce utilizati Regaine. Scalpul trebuie sa fie uscat atunci cand aplicati Regaine.
Utilizarea produselor de ingrijire a parului in timpul tratamentului
Pentru cele mai bune rezultate, trebuie sa lasati ca Regaine sa intre bine in scalp inainte de a utiliza orice produs de styling. Se aplica mai intai Regaine, si apoi se aplica produsele de styling, ca de obicei. A nu se amesteca cu produse care se aplica pe scalp.
Sfaturi cu privire la colorarea parului sau permanent
Nu exista nicio informatie disponibila referitoare la faptul ca aceste proceduri pot modifica efectul tratamentului cu Regaine. Cu toate acestea, pentru a evita iritarea scalpului, trebuie sa va asigurati ca v-ati spalat parul si scalpul pentru a indeparta Regaine inainte de a utiliza aceste produse chimice. De asemenea, trebuie sa ii spuneti profesionistului in ingrijirea parului ca utilizati Regaine.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea
Regaine nu se utilizeaza la femei.
Acest medicament nu este recomandat in timpul sarcinii, alaptarii sau atunci cand incercati sa concepeti un copil.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Regaine poate cauza ameteli sau tensiune arteriala scazuta. Daca experimentati aceste reactii adverse, nu conduceti vehicule si nu folositi utilaje.
Regaine contine:
Etanol (alcool) care poate cauza arsuri si/sau iritatii daca vine accidental in contact cu ochii. Daca ati dat in ochi, gura sau pe pielea ranita, spalati suprafata afectata cu apa rece din abundenta. Butilhidroxitoluen care poate cauza reactii locale ale pielii (de exemplu dermatita de contact), sau iritatii ale ochilor si ale mucoaselor.
Alcool cetilic si alcool stearilic care pot cauza iritatii locale ale pielii (de exemplu dermatita de contact).

3. CUM SA UTILIZATI REGAINE
Utilizati Regaine exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a indicat medicul dumneavoastra sau farmacistul. Verificati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Utilizati aceasta spuma de doua ori pe zi pentru a obtine si mentine efectul dorit de crestere a parului. Aceasta spuma se utilizeaza numai pe pielea normala si sanatoasa a scalpului. NU trebuie utilizata pe pielea scalpului inflamata, infectata, iritata sau dureroasa .NU aplicati in alte parti ale corpului.
Asigurati-va ca aplicati spuma direct pe scalp.
Evitati contactul cu ochii. Daca v-a intrat spuma in ochi, spalati imediat ochii cu apa rece din abundenta.
Inainte de a utiliza spuma:
Parul si scalpul trebuie sa fie uscate.
Cum se aplica spuma:
Aplicati o doza de 1 g (echivalent cu volumul unei jumatati de capac) pe zona fara par de doua ori pe zi.
Pentru a deschide recipientul, se potriveste sageata de pe inelul recipientului cu sageata de pe capac. Scoateti capacul.
Spuma poate incepe sa se topeasca in contact cu pielea calda. In cazul in care degetele sunt calde, clatiti-le mai intai cu apa rece. Asigurati-va ca v-ati uscat bine mainile inainte de a utiliza spuma. Tineti recipientul cu susul in jos si apasati duza pentru a distribui spuma pe varful degetelor. Cantitatea totala de spuma aplicata nu trebuie sa fie mai mare de 1 g (echivalent cu volumul unei jumatati de capac). Cu ajutorul degetelor masati usor spuma pe zonele afectate ale scalpului si apoi, imediat dupa aplicarea spumei, spalati-va pe maini. Dupa fiecare utilizare, inchideti flaconul punand capacul inapoi.
Durata utilizarii Regaine
Va dura un timp pana cand parul incepe sa recreasca. Rezultatele pot sa apara dupa 2 luni de utilizare de doua ori pe zi. Pentru unii barbati poate sa fie necesar sa utilizeze acest medicament cel putin 4 luni inainte de a se vedea rezultatele.
Ce sa asteptati im timp ce utilizati Regaine
In primele cateva luni, unii utilizatori pot experimenta o pierdere a parului dupa utilizarea spumei pentru prima data. Acest lucru poate fi un semn ca Regaine are efect. Aceasta pierdere crescuta a parului are loc, in general, intre 2 si 6 saptamani dupa inceperea tratamentului si apoi dispare. In cazul in care caderea parului continua dupa 6 saptamani, adresati-va medicului. Parul este de obicei moale, pufos si incolor. Dupa utilizarea, in continuare, parul care creste ar trebui sa fie de aceeasi culoare si grosime cu celelalte fire de par de pe cap. Deoarece parul creste incet, Regaine are nevoie de timp pentru a avea efect. Rezultatele pot fi vizibile dupa 2-4 luni, de utilizare de doua ori pe zi. In cazul in care parul nu se regenereaza nici dupa 4 luni opriti utilizarea Regaine.
Cantitate de par care creste este diferita de la o persoana la alta. Acest medicament nu va avea aceleasi efecte la toate persoanele.
Administrarea continua este necesara pentru cresterea si mentinerea recresterii parului sau caderea parului va incepe din nou.
Daca utilizati mai mult Regaine decat trebuie
Urmati instructiunile de utilizare. Nu utilizati mai mult de 2 g (echivalent cu volumul unui capac) intr-o zi si nu utilizati mai mult de 2 ori pe zi. Parul dumneavoastra nu se va regenera mai repede si nu veti avea un efect mai mare daca utilizati mai mult sau daca il folositi mai des. Daca un copil inghite Regaine mergeti la sectia de urgenta a celui mai apropiat spital (daca este posibil luati si medicamentul Regaine cu dumneavoastra, deoarece este posibil ca medicul sa doreasca sa isi faca o idee despre cat de mult a inghitit copilul).
Daca uitati sa utilizati Regaine
Nu va ingrijorati daca ati uitat sa utilizati Regaine o data sau de doua ori, utilizati medicamentul in continuare ca si cum nu ati uitat doza. Nu puneti o cantitate dubla de spuma pentru a compensa doza uitata, deoarece utilizarea excesiva poate determina tensiune arteriala scazuta, batai rapide ale inimii si ameteala sau oboseala.
Daca intrerupeti utilizarea Regaine
Daca intrerupeti utilizarea spumei, parul recrescut poate sa cada, iar scalpul poate reveni la starea initiala in 3-4 luni.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. REACTII ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, chiar daca acestea nu apar la toate persoanele.
Daca experimentati oricare dintre urmatoarele, OPRITI utilizarea spumei si adresati-va
medicului cat de curand posibil.
Maini sau picioare umflate (mai putin frecvente)
Umflare a fetei, buzelor, gurii, limbii sau gatului, care pot determina dificultati de
inghitire sau dificultati de respiratie (mai putin frecvente)
Roseata, eruptii cutanate tranzitorii sau iritatii ale scalpului persistente (cu frecventa
necunoscuta)
Stare de slabiciune sau ameteli (mai putin frecvente)
Batai rapide sau neregulate ale inimii (rare)
Durere in piept (rare)
Tensiune arteriala scazuta (cu frecventa necunoscuta)
Crestere brusca in greutate inexplicabila (frecvente)
Alte reactii adverse care pot sa apara:
Reactii adverse frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane) care pot sa apara
Dureri de cap
Mancarimi ale pielii sau iritatii
Reactii adverse mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 de persoane) care pot sa
apara:
Crestere excesiva a aparului
Scurtarea respiratiei sau dificultati de respiratie
Greata
Cu frecventa necunoscuta (a caror frecventa nu poate fi estimata din datele disponibile)
Iritatii ale ochilor
Varsaturi
Pierderea temporara a parului
Modificari de culoare a parului si/sau a texturii
Reactii la nivelul locului de aplicare care pot include mancarimi, iritatii, durere, eruptii
cutanate tranzitorii, umflaturi, piele uscata si roseata pe scalp, urechi sau fata, dar pot fi
uneori mai severe si includ exfoliere, dermatita, vezicule, ulceratii si sangerari
Raportarea reactiilor adverse
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct prin intermediul sistemului national de raportare, ale carui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

5. CUM SE PASTREAZA REGAINE
A nu se lasa la vederea si indemana copiilor.
Pericol aerosol extrem de inflamabil: Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit. A se pastra departe de caldura, suprafete incinse, scantei, flacari deschise si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. A nu se pulveriza spre flacara deschisa sau alte surse de aprindere. A nu se gauri sau arde, nici dupa utilizare. Protejati de lumina soarelui si pastrati flaconul in cutia de carton. Nu expuneti la temperaturi de peste 50°C.
Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe cutie si baza flaconului dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Expunerea containerului si a continutului la flacara deschisa trebuie evitata in timpul eliminarii. Nu aruncati niciun medicament pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai utilizati. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. CONTINUTUL AMBALAJULUI SI ALTE INFORMATII
Ce contine Regaine
Substanta activa este minoxidil.
Fiecare gram de spuma cutanata contine minoxidil 50 mg.
Celelalte componente sunt: etanol anhidru, apa purificata, butilhidroxitoluen (E321), acid lactic, acid citric anhidru, glicerol, alcool cetilic, alcool stearilic, polisorbat 60 si
propan/butan/isobutan(gaz propulsant). Cum arata Regaine si continutul ambalajului
Acest medicament se prezinta sub forma de spuma cutanata intr-un container sub presiune cu un capac de polipropilena cu protectie pentru copii. Spuma este de culoare alba pana la aproape alba si fara miros. Aceasta este ambalata intr-un flacon de 60 g (echivalent cu 73 ml). Flaconul contine suficienta spuma pentru o luna de tratament. Ambalajele contin 1 sau 3 flacoane.
Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.
Pentru orice informatii despre acest medicament, va rugam sa contactati reprezentantul local al detinatorului autorizatiei de punere pe piata
Johnson & Johnson SRL Romania, Str., Tipografilor, 11-15, Cladirea S-Park,
Corp A2 Et 5, sector 1, 013714, Bucuresti Romania
Acest medicament este autorizat in Statele membre ale SEE sub urmatoarele denumiri:
Finlanda, Norvegia, Suedia: Rogaine Austria, Belgia, Danemarca, Irlanda, Islanda, Olanda, Portugalia, Romania, Slovenia, Spania: Regaine Franta: Alostil
Acest prospect a fost revizuit in Aprilie 2016.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Ce medicamente si folosesc pentru alopecie aerata
Ce medicamente si folosesc in alopecie aerata? ...
Sod natural in tiroida autoimuna
Am 49 ani, tiroida autoimuna cu tratament Eutyrox 100 si alopecie. Stari de oboseala, dureri muscula ...
pilocarpina
vreau sa aflu daca se poate inlocui clorhidratul de pilocarpina cu nitratul de pilocarpina intr-un p ...
↳ Buna ziua! Si nistratul de pilocarpina este eficient in alopecie. Aceasta sare a pilocarpinei este de asemenea solubila in apa si alcool, insa, spr ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Par
Buna ziua! Sunt un barbat de 36 de ani si problema mea e ca parul meu de pe cap este tot mai rar si ...
↳ Buna ziua! Va recomand tratamentul Dercos de la Vihy pentru barbati, care are rezultate inca de la prima aplicare. Finasterida poate avea beneficii, ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Dermatita seboreica si alopecie
Buna ziua!Ptr o adolescenta de 15 ani, cu dermatita seboreica si alopecie androgenica, as dori sa in ...

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Brintillex
Brintillex

Pot lua 5 HTP daca iau un antidepresiv.??? ... Buna ziua! Nu, 5-HTP nu trebuie asociat cu antidepresive. ...


Sfatul farmcistului Gust amar.
Gust amar.

Bună ziua,am 59 de ani de 1 an am un gust amar ďż˝n gura,mai ales ... Buna ziua! O ipoteza ar fi candidoza linguala, uitati-va daca limba d ...


Sfatul farmcistului Fluend extreme sirop
Fluend extreme sirop

Bunaa ziua! Siropul Fluend Extreme este bun și pt tuse seaca? Ms ... Buna ziua! Daca simtiti ca aveti mucus vascos pe care nu il puteti el ...


Sfatul farmcistului Exista sansa sa fie pozitiv?
Exista sansa sa fie pozitiv?

Buna ziua,va rog sa mi spuneti daca Am facut sex neprotejat in data de ... Buna ziua! Situatia este la limita, din cauza ciclurilor neregulate. ...


Sfatul farmcistului Erecție slabă
Erecție slabă

Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnostica ... Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va ...


Sfatul farmcistului Zoely și contraindicatiile
Zoely și contraindicatiile

Buna ziua! Iau Zoely de 10 luni pană acum nu am făcut pauza ... Buna ziua! Pe termen lung este posibil sa luati in greutate, sa exper ...


Sfatul farmcistului Pătează?
Pătează?

Tinctura folosita pe termen lung va pata unghia? ... Buna ziua! Da, unghia se va pata, dar prin crestere si taiere veti sc ...