Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Docetaxel Pfizer 10 mg/ml

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Docetaxel Pfizer 10 mg/ml

Prospect - Docetaxel Pfizer 10 mg/ml


NU comercializăm Docetaxel Pfizer 10 mg/ml!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Docetaxel Pfizer 10 mg/ml    DCI: DOCETAXELUM


  Produs complementar recomandat
Numele acestui medicament este Docetaxel Pfizer. Docetaxelul apartine grupului de medicamente antineoplazice denumite taxoide, care sunt extrase din acele copacului tisa.
Docetaxel Pfizer 10 mg/ml concentrat pentru solutie perfuzabila
Docetaxel

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.
Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.
Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului din spital.Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului din spital sau asistentei medicale. Acestea includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect.

Ce gasiti in acest prospect:
1. Ce este Docetaxel Pfizer si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Docetaxel Pfizer
3. Cum sa utilizati Docetaxel Pfizer
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Docetaxel Pfizer
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este Docetaxel Pfizer si pentru ce se utilizeaza
Numele acestui medicament este Docetaxel Pfizer. Docetaxelul apartine grupului de medicamente antineoplazice denumite taxoide, care sunt extrase din acele copacului tisa. Docetaxel Pfizer poate fi prescris de medicul dumneavoastra pentru tratamentul cancerului de san, al anumitor forme ale cancerului bronhopulmonar (altul decat cel cu celule mici), al cancerului de prostata, al cancerului gastric (stomac) sau al cancerului capului si gatului.
Pentru tratamentul cancerului de san in stadiu avansat, Docetaxel Pfizer va poate fi administrat fie singur, fie in asociere cu alte medicamente antineoplazice, cum sunt doxorubicina, trastuzumab sau capecitabina.
Pentru tratamentul cancerului de san in stadiu precoce, cu afectare a ganglionilor limfatici, Docetaxel Pfizer va poate fi administrat in asociere cu doxorubicina si ciclofosfamida.
Pentru tratamentul cancerului bronhopulmonar, Docetaxel Pfizer va poate fi administrat fie singur, fie in asociere cu cisplatina.
Pentru tratamentul cancerului de prostata, Docetaxel Pfizer va este administrat in asociere cu prednison sau prednisolon. Pentru tratamentul cancerului gastric metastazat, Docetaxel Pfizer este administrat in asociere cu cisplatina si 5-fluorouracil. Pentru tratamentul cancerului capului si gatului, Docetaxel Pfizer se administreaza in asociere cu cisplatina si 5-fluorouracil.

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Docetaxel Pfizer
Nu utilizati Docetaxel Pfizer:
- daca sunteti alergic la docetaxel sau la oricare dintre dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6).
- daca vi s-a spus ca numarul de celule albe din sangele dumneavoastra este prea mic.
- daca aveti o boala severa de ficat.

Atentionari si precautii:
Inainte sa utilizati Docetaxel Pfizer, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului din spital.
Inaintea fiecarei administrari a Docetaxel Pfizer vi se vor efectua analize ale sangelui, pentru a se verifica daca numarul de celule din sange si functia ficatului sunt corespunzatoare celor necesare pentru administrarea Docetaxel Pfizer. Daca numarul celulelor albe din sangele dumneavoastra este prea mic, puteti sa faceti febra sau infectii.
Vi se va spune sa luati un medicament din grupa steroizilor sub forma de comprimate, cum este dexametazona, incepand cu o zi inainte de initierea tratamentului dumneavoastra cu Docetaxel Pfizer si in continuare, timp de una sau doua zile, pentru a minimaliza anumite reactii adverse care pot sa apara dupa perfuzia cu Docetaxel Pfizer. Aceste reactii adverse includ reactii alergice si retentie de lichide (umflare a mainilor, labei picioarelor, picioarelor sau crestere in greutate).
In timpul tratamentului, este posibil sa vi se administreze alte medicamente pentru mentinerea numarului de celule din sange.
Docetaxel Pfizer contine alcool etilic. Discutati despre acest lucru cu medicul dumneavoastra daca aveti dependenta de alcool etilic sau insuficienta hepatica. Vezi, de asemenea, mai jos “Informatii importante privind unele componente ale Docetaxel Pfizer”.

Docetaxel Pfizer impreuna cu alte medicamente
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului din spital daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala. Acest lucru este necesar, deoarece Docetaxel Pfizer sau celalalt medicament pot sa nu actioneze asa cum se asteapta si dumneavoastra puteti sa aveti mai usor o reactie adversa.
Cantitatea de alcool etilic din acest medicament poate modifica efectele altor medicamente.
Adresati-va medicului dumneavoastra daca aveti orice nelamurire.

Sarcina, alaptarea si fertilitatea
Adresati-va medicului dumneavoastra pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Docetaxel Pfizer nu trebuie administrat daca sunteti gravida, cu exceptia cazului in care este clar indicat de catre medicul dumneavoastra.
Nu trebuie sa ramaneti gravida in timpul tratamentului cu acest medicament si trebuie sa utilizati o metoda contraceptiva sigura in timpul tratamentului, deoarece Docetaxel Pfizer poate avea efecte nedorite pentru produsul de conceptie (fat). Daca ramaneti gravida in timpul tratamentului, trebuie sa spuneti imediat medicului dumneavoastra.
Nu trebuie sa alaptati in timp ce sunteti tratat cu Docetaxel Pfizer.
Daca sunteti barbat si sunteti tratat cu Docetaxel Pfizer, sunteti sfatuit sa nu incercati sa aveti copii in timpul tratamentului si pana la 6 luni dupa tratament si sa cereti sfatul privind oportunitatea conservarii spermei inainte de tratament, deoarece docetaxelul poate afecta fertilitatea la barbati.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Cantitatea de alcool etilic din acest medicament va poate modifica capacitatea de conducere a vehiculelor sau folosire a utilajelor.
Nu exista niciun motiv pentru care sa nu puteti conduceti vehicule intre ciclurile de tratament cu Docetaxel Pfizer, cu exceptia cazurilor cand va simtiti ametit sau nu sunteti sigur de dumneavoastra.
Docetaxel Pfizer contine etanol si propilenglicol
Acest medicament contine etanol (alcool etilic) 40 vol %, adica pana la 317 mg etanol per ml de concentrat, echivalent la 160 ml de bere sau 67 ml de vin, la doza cea mai mare. Acest lucru poate fi nociv pentru cei cu etilism. Acest lucru trebuie luat in considerare daca sunteti gravida, daca alaptati, la copii si la grupe de pacienti cu risc crescut, cum sunt pacientii cu boala a ficatului sau epilepsie.
Cantitatea de alcool etilic din acest medicament poate modifica efectele altor medicamente. Acest medicament contine, de asemenea, propilenglicol, care poate produce simptome similare cu cele produse de alcool.

3. Cum sa utilizati Docetaxel Pfizer
Docetaxel Pfizer va va fi administrat de catre profesionisti din domeniul sanatatii.
Doza recomandata
Doza uzuala va depinde de greutatea dumneavoastra si de starea dumneavoastra generala de sanatate.
Medicul dumneavoastra va va calcula aria suprafetei corporale in metri patrati si va stabili doza pe care trebuie sa o utilizati.
Modul si calea de administrare
Docetaxel Pfizer va va fi administrat prin perfuzie intr-o vena (cale intravenoasa). Durata perfuziei este de aproximativ o ora, timp in care veti sta in spital.
Frecventa de administrare
De obicei, vi se va administra cate o perfuzie o data la 3 saptamani.
Medicul dumneavoastra poate modifica doza si frecventa administrarilor, in functie de analizele de sange, de starea dumneavoastra generala de sanatate si de raspunsul dumneavoastra la Docetaxel Pfizer. Va rugam sa il informati pe medicul dumneavoastra in cazul in care prezentati diaree, durere in cavitatea bucala, senzatie de amorteala sau furnicaturi si intepaturi, febra si sa-I prezentati rezultatele analizelor dumneavoastra de sange. Aceasta informatie ii va permite sa decida daca este necesara o reducere a dozei.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului din spital.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Medicul va discuta despre acestea cu dumneavoastra si va va explica potentialele riscuri si beneficii ale tratamentului dumneavoastra.
Frecventa posibilelor reactiilor adverse enumerate mai jos este definita utilizand urmatoarea conventie: foarte frecvente (afecteaza mai mult de 1 din 10 utilizatori); frecvente (afecteaza 1 pana la 10 din 100 utilizatori); mai putin frecvente (afecteaza 1 pana la 10 din 1000 utilizatori); rare (afecteaza 1 pana la 10 din 10000 utilizatori); foarte rare (afecteaza mai putin de 1 utilizator din 10000); cu frecventa necunoscuta (frecventa care nu poate fi estimata din datele disponibile).
Reactiile adverse raportate cel mai frecvent la Docetaxel Pfizer administrat singur sunt: scadere a numarului de celule rosii sau de celule albe din sange, alopecie (cadere a parului), greata, varsaturi, durere la nivelul cavitatii bucale, diaree si oboseala.
Severitatea reactiilor adverse la Docetaxel Pfizer poate fi crescuta atunci cand Docetaxel Pfizer este administrat in asociere cu alte medicamente antineoplazice.
In timpul perfuziei efectuate in spital, pot sa apara urmatoarele reactii alergice (pot aparea la mai mult de 1 din 10 utilizatori):
-inrosire a fetei, reactii pe piele, mancarimi
-senzatie de apasare in piept; respiratie ingreunata
-febra sau frisoane
-dureri de spate
-tensiune arteriala mica.
Este posibil sa apara reactii adverse mai severe.
Personalul medical din spital va va supraveghea cu atentie starea in timpul tratamentului, cu toate acestea este important sa le spuneti imediat daca observati oricare dintre efectele de mai sus.
Intre perfuziile cu Docetaxel Pfizer pot sa apara urmatoarele reactii adverse, iar frecventa acestora poate varia in functie de asocierea de medicamente utilizata:
Foarte frecvente (afecteaza mai mult de 1 din 10 utilizatori):
-infectii, scadere a numarului de celule rosii (anemie) sau albe (care sunt importante pentru combaterea infectiilor) si a plachetelor din sange
-febra: daca apare, trebuie sa spuneti imediat medicului
-reactii alergice, dupa cum sunt descrise mai sus
-lipsa a poftei de mancare (anorexie)
-insomnie
-senzatie de amorteala sau intepaturi sau durere la nivelul articulatiilor sau muschilor
-durere de cap
-modificari ale gustului
-inflamatie a ochiului sau lacrimare crescuta
-umflare, din cauza drenajului limfatic insuficient
-scurtare a respiratiei
-secretii nazale, inflamatie la nivelul gatului si nasului; tuse
-sangerare nazala
-leziuni in cavitatea bucala
-disconfort gastric, inclusiv greata, varsaturi si diaree, constipatie
-durere abdominala
-indigestie
-cadere a parului (in cele mai multe cazuri cresterea normala a parului trebuie sa se reia)
-inrosire si umflare la nivelul palmelor sau talpilor, care pot determina cojire a pielii (posibil sa apara, de asemenea, pe brate, pe fata sau pe corp)
-schimbare a culorii unghiilor, care pot sa cada
-dureri musculare; durere de spate sau durere osoasa
-modificare sau absenta a menstruatiei
-umflare a mainilor, picioarelor, membrelor inferioare
-oboseala sau simptome asemanatoare gripei
-crestere sau scadere in greutate.
Frecvente (afecteaza 1 pana la 10 din 100 utilizatori):
-candidoza orala
-deshidratare
-ameteli
-afectare a auzului
-scadere a tensiunii arteriale; batai rapide sau neregulate ale inimii
-insuficienta cardiaca
-esofagita
-uscaciune a gurii
-inghitire dificila sau dureroasa
-hemoragie
-valori crescute ale enzimelor hepatice (de unde rezulta necesitatea efectuarii regulate a
analizelor de sange).
Mai putin frecvente (afecteaza 1 pana la 10 din 1000 utilizatori):
-pierdere a starii de constienta
-reactii pe piele la locul injectarii, flebita (inflamatie a venelor) sau umflare
-inflamatie a colonului, a intestinului subtire, perforatie intestinala
-cheaguri de sange.
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului din spital sau asistentei medicale. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect.

5. Cum se pastreaza Docetaxel Pfizer
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe cutie si pe eticheta flaconului, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
A nu se pastra la temperaturi peste 25ºC. A se pastra flaconul in cutie, pentru a fi protejat de lumina.
Acest medicament trebuie utilizat imediat dupa ce este adaugat in punga pentru perfuzie. Daca nu este utilizat imediat, profesionistii din domeniul sanatatii vor asigura faptul ca medicamentul sa fie pastrat corect si vor elimina orice produs neutilizat sau reziduu, in acord cu reglementarile locale.

6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine Docetaxel Pfizer
Substanta activa este docetaxel (anhidru). Fiecare ml de concentrat pentru solutie perfuzabila contine docetaxel 10 mg.
Celelalte componente sunt polisorbat 80, etanol, propilenglicol, edetat disodic si acid citric anhidru.

Cum arata Docetaxel Pfizer si continutul ambalajului
Docetaxel Pfizer este o solutie incolora pana la la galben maroniu. Concentratul este disponibil in flacoane din plastic cu sigiliu din aluminiu si capac flip-off. Fiecare flacon contine 2 ml (echivalent cu 20 mg docetaxel), 8 ml (echivalent cu 80 mg docetaxel), 13 ml (echivalent cu 130 mg docetaxel) sau 20 ml (echivalent cu 200 mg docetaxel), cum este descris pe eticheta. Flacoanele sunt disponibile sub forma de ambalaje unice (un flacon intr-o cutie) sau sub forma de cutii cu 5 flacoane (cinci flacoane intr-o cutie). Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata:
Pfizer Europe MA EEIG
Ramsgate Road, Sandwich, Kent, CT13 9NJ,
Marea Britanie
Fabricantul:
Pfizer Service Company BVBA
Hoge Wei 10
1930, Zaventem
Belgia
Acest medicament este autorizat in Statele Membre ale Spatiului Economic European sub
urmatoarele denumiri comerciale:
Austria Docetaxel Pfizer 10 mg/ml Konzentrat Zur Herstellung Einer Infusionslösung
Belgia Docetaxel Pfizer 10 mg/ml Concentraat voor oplossing voor infusie
Bulgaria Docetaxel Pfizer 10 mg/ml ?????????? ?? ?????????? ???????
Cipru Docetaxel Pfizer
Republica Ceha Docetaxel Pfizer 10 mg/ml Koncentrát pro p?ípravu infuzního roztoku
Danemarca Docetaxel Pfizer 10 mg/ml Koncentrat til infusionsvæske, opløsning
Estonia Docetaxel Pfizer
Finlanda Docetaxel Pfizer 10 mg/ml Infuusiokonsentraatti, liuosta varten
Franta Docetaxel Pfizer 10 mg/ml solution à diluer pour perfusion
Germania Docetaxel Pfizer 10 mg/ml Konzentrat Zur Herstellung Einer Infusionslösung
Grecia Docetaxel Pfizer
Ungaria Docetaxel Pfizer 10 mg/ml Koncentrátum oldatos infúzióhoz
Irlanda Docetaxel Pfizer 10 mg/ml Concentrate for Solution for Infusion
Italia Docetaxel Pfizer
Letonia Docetaxel Pfizer 10 mg/ml Koncentr?ts inf?ziju š??duma pagatavošanai
Luxemburg Docetaxel Pfizer 10 mg/ml solution à diluer pour perfusion
Malta Docetaxel 10 mg/ml Concentrate for Solution for Infusion
Olanda Docetaxel Pfizer 10 mg/ml Concentraat voor oplossing voor infusie
Norvegia Docetaxel Pfizer 10 mg/ml konsentrat til infusjonsvæske, oppløsning
Polonia Docetaxel Pfizer
Portugalia Docetaxel Pfizer
Romania Docetaxel Pfizer 10 mg/ml concentrat pentru solutie perfuzabila
Slovacia Docetaxel Pfizer 10 mg/ml Infúzny koncentrát
Spania Docetaxel Pfizer 10 mg/ml Concentrado para solución para perfusión
Suedia Docetaxel Pfizer
Marea Britanie Docetaxel 10 mg/ml Concentrate for Solution for Infusion
Acest prospect a fost revizuit in Septembrie 2012.

Urmatoarele informatii sunt destinate numai medicilor si profesionistilor din domeniul sanatatii:
GHID DE PREPARARE PENTRU UTILIZAREA DOCETAXEL PFIZER CONCENTRAT PENTRU SOLUTIE PERFUZABILA
Este important sa cititi intregul continut al acestei proceduri inainte de prepararea Docetaxel Pfizer solutie perfuzabila.
Recomandari pentru utilizarea in conditii de siguranta:
Docetaxel este un medicament antineoplazic si, ca in cazul altor substante cu potential toxic, trebuie luate masuri de precautie la manipularea sa si la prepararea solutiilor care contin docetaxel.
Se recomanda folosirea manusilor.
Daca Docetaxel Pfizer concentrat pentru solutie perfuzabila intra in contact cu pielea, spalati imediat si cu atentie cu apa si sapun. Daca intra in contact cu mucoasele, spalati imediat si cu atentie cu apa.
Preparare pentru administrare intravenoasa:
Prepararea solutiei perfuzabile
Fiecare flacon este de unica folosinta si trebuie utilizat imediat dupa deschidere. Daca nu este utilizat imediat, conditiile si timpul de pastrare sunt responsibilitatea utilizatorului. Pentru obtinerea dozei necesare pentru pacient poate fi necesar mai mult de un flacon de concentrat
pentru solutie perfuzabila. De exemplu, pentru o doza de docetaxel 140 mg sunt necesari 14 ml concentrat pentru solutie perfuzabila .
Cu o seringa calibrata, extrageti in conditii aseptice cantitatea necesara de concentrat pentru solutie perfuzabila.
Apoi, injectati intr-o punga sau un flacon de perfuzie continand fie solutie de glucoza 5%, fie solutie perfuzabila de clorura de sodiu 9 mg/ml (0,9%). Utilizati un volum adecvat de vehicul de perfuzie, astfel incat sa nu fie depasita o concentratie de docetaxel 0,74 mg/ml.
Omogenizati manual continutul pungii sau flaconului de perfuzie, prin miscari de rotatie.
Stabilitatea in timpul utilizarii:
Flaconul deschis:
Fiecare flacon este destinat unei singure utilizari si trebuie utilizat imediat dupa deschidere. Daca nu este utilizat imediat, perioadele de pastrare si conditiile de utilizare sunt responsabilitatea utilizatorului.
Dupa diluarea la solutie perfuzabila:
Dupa diluarea in clorura de sodiu 0,9% sau glucoza 5% (solutie amestec), stabilitatea chimica si fizica in timpul utilizarii a fost demonstrata pentru o perioada de 48 de ore, atunci cand este pastrata in ambalaje non-PVC, la temperaturi de 30?C. Din punct de vedere microbiologic, medicamentul trebuie utilizat imediat. Daca nu este utilizat imediat, perioadele de pastrare si conditiile de utilizare sunt responsabilitatea utilizatorului si, in mod normal, perioadele nu vor fi mai mari de 24 ore, la 2 - 8°C, daca diluarea nu a avut loc in conditii controlate si validate aseptice.
Similar tuturor medicamentelor pentru administrare parenterala, solutia perfuzabila trebuie verificata vizual inainte de utilizare, iar solutiile care prezinta precipitate trebuie aruncate.
Eliminare:
Toate materialele care au fost utilizate pentru diluare si administrare trebuie eliminate in conformitate cu reglementarile locale. Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei sau a reziduurilor menajere.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Cancer plamani
Buna ziua! Unchiu meu are cancer la plamani pot sa administreaz Timalin injectabil? Multumesc! ...
Indol 3 supreme
Poate fi înlocuit Letrazol cu Indol 4 supreme după operație de cancer la san? ...
Pot lua Indole -3 dupa o operație de carcinom mamar?
Am dublã mastectomie , carcinom mamar, recomandat tratament cu Tamoxifen pe care l am refuzat. �nt ...
↳ Buna ziua! Da, puteti face o cura de 3 luni cu Indole-3-Carbinol, intrucat acesta va preveni si alte tipuri de cancer generate de excesul de hormoni ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Poate lua zeolit?
Mama mea are cancer mamar triplu negativ ,a făcut 8 ședințe de chimioterapie iar acum ...
↳ Buna ziua! In cazul mamaei dumneavoastra se poate administra atat Zeolit-ul, cat si Indole-3-Supreme, acesta din urma este special recomandat in canc ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Cancerul de vezica
Produsul Mumie poate fi utilizat in cancerul de vezica? ...
Carcinom ductal invaziv - rog tratament
Sufar de carcinom ductal invaziv- cancer mamar- pozitiv pentru receptori estrogenici si c-erbB2. N ...
↳ Buna ziua! Va recomand sa luati cate o capsula de Indole - 3 - Supreme, un produs special formulat pentru afectiunile dependente de estrogeni. Puteti ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Zeolit si letrozol
Buna ziua, Mama mea 56 ani cu metastaza osoasa de scalp dupa 7 ani, ia letrozol acum. Poate adminis ...
↳ Buna ziua! Daca mentineti un interval de minim 4 ore intre administrari, se poate face asocierea. ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bunã ziua, am folosit odatã nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie sã mã mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...