Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Dicarbocalm Control 20 mg

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Dicarbocalm Control 20 mg

Prospect - Dicarbocalm Control 20 mg


NU comercializăm Dicarbocalm Control 20 mg!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Dicarbocalm Control 20 mg    DCI: COMBINATII


  Produs complementar recomandat
Dicarbocalm Control contine substanta activa pantoprazol, care blocheaza “pompa” care produce acidul din stomac.
Dicarbocalm Control 20 mg comprimate gastrorezistente
Pantoprazol

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa luati acest medicament, deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.
Luati intodeauna acest medicament conform indicatiilor din acest prospect sau indicatiilor medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.
Intrebati farmacistul daca aveti nevoie de mai multe informatii sau recomandari.
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Acestea includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect.Vezi punctul 4.
Daca dupa 2 saptamani nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Ce gasiti in acest prospect:
1. Ce este Dicarbocalm Control si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Dicarbocalm Control
3. Cum sa luati Dicarbocalm Control
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Dicarbocalm Control
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este Dicarbocalm Control si pentru ce se utilizeaza
Dicarbocalm Control contine substanta activa pantoprazol, care blocheaza “pompa” care produce acidul din stomac. In plus, reduce cantitatea de acid din stomacul dumneavoastra.
Dicarbocalm Control este utilizat pentru tratamentul de scurta durata al simptomelor bolii de reflux (de exemplu arsuri in capul pieptului, regurgitatie acida) la adulti.
Refluxul este intoarcerea acidului din stomac in esofag (tubul care face legatura intre cavitatea bucala si stomac), care se poate inflama si deveni dureros. Aceasta va poate produce simptome cum sunt senzatie de arsura dureroasa in piept care urca spre gat (pirozis) si un gust acru in gura (regurgitatie acida).
Este posibil ca simptomele de reflux acid sa se amelioreze dupa numai o zi de tratament cu Dicarbocalm Control, insa acest medicament nu este destinat ameliorarii rapide. Poate fi necesar sa luati comprimatele timp de 2-3 zile consecutiv pentru ameliorarea simptomelor.

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Dicarbocalm Control
Nu luati Dicarbocalm Control daca
- sunteti alergic la pantoprazol, lecitina din soia sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6),
- - luati un medicament care contine atazanavir (pentru tratamentul infectiei cu HIV) Vezi „Dicarbocalm Control impreuna cu alte medicamente”

Atentionari si precautii
Inainte sa luati Dicarbocalm Control adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului:
- daca aveti afectiuni ale ficatului (ingalbenirea pielii sau a albului ochilor).
- daca ati fost tratat pentru arsuri in capul pieptului sau indigestie continuu timp de 4 saptamani sau mai mult
- daca aveti varsta peste 55 de ani si luati zilnic tratament pentru indigestie care poate fi eliberat fara prescriptie medicala
- daca aveti varsta peste 55 de ani si aveti simptome noi sau simptomele si-au schimbat recent caracterul
- daca ati avut inainte ulcer gastric sau o interventie chirurgicala la nivelul stomacului
- daca mergeti periodic la medic pentru acuze sau afectiuni grave
- daca sunteti programat sa efectuati o endoscopie sau un test numit testul respirator cu uree.

Spuneti medicului dumneavoastra imediat, inainte sau dupa ce ati luat acest medicament, daca observati oricare dintre urmatoarele simptome care pot fi un semn ale unei alte afectiuni mult mai grave:
- scadere in greutate neintentionata (fara legatura cu un regim alimentar sau un program de exercitii fizice).
- varsaturi, in special daca sunt repetate
- varsaturi cu sange (acestea pot avea aspect de zat de cafea in varsatura)
- observati prezenta de sange in scaun, care poate avea culoarea neagra sau cu aspect de pacura
- dificultati sau durere la inghitire
- sunteti palid si va simtiti slabit (anemie)
- durere in piept
- durere de stomac
- diaree severa si/sau persistenta, deoarece Dicarbocalm Control a fost asociat cu o crestere usoara a frecventei de aparitie a diareei infectioase.

Medicul dumneavoastra poate decide ca este necesar sa efectuati anumite teste.
Daca sunteti programat sa efectuati un test de sange, spuneti medicului dumneavoastra ca luati acest medicament.
Este posibil ca simptomele de reflux acid si arsurile in capul pieptului sa se amelioreze dupa numai o zi de tratament cu Dicarbocalm Control, insa acest medicament nu este destinat ameliorarii rapide. Nu ar trebui sa luati acest medicament ca masura preventiva.
Daca aveti arsuri in capul pieptului care se repeta sau simptome de indigestie de mai mult timp, se recomanda sa consultati un medic periodic.

Copii si adolescenti
Dicarbocalm Control nu trebuie utilizat la copii si adolescenti cu varsta sub 18 ani din cauza lipsei de informatii privind siguranta utilizarii la acest grup de varsta.

Dicarbocalm Control impreuna cu alte medicamente
Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati, ati luat recent sau s-ar putea sa luati orice alte medicamente, Dicarbocalm Control poate impiedica anumite medicamente sa functioneze adecvat.
Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca utilizati orice medicament care contine una dintre urmatoarele substante active:
- atazanavir (utilizat in tratamentul infectiei cu HIV). Nu trebuie sa utilizati Dicarbocalm Control daca luati atazanavir. Vezi „Nu luati Dicarbocalm Control”
- ketoconazol (utilizat pentru tratamentul infectiilor determinate de ciuperci)
- warfarina si fenprocumona (utilizat pentru subtierea sangelui sau prevenirea formarii cheagurilor de sange). Este posibil sa fie necesara efectuarea de teste de sange suplimentare
- metotrexat (utilizat in tratamentul artritei reumatoide, psoriazisului si cancerului) – daca luati metotrexat, este posibil ca medicul dumneavoastra sa va opreasca temporar tratamentul cu Dicarbocalm Control, deoarece pantoprazolul poate sa creasca concentratia de metotrexat din sange.

Nu luati Dicarbocalm Control cu alte medicamente care limiteaza cantitatea de acid produsa de stomac, cum sunt alti inhibitori ai pompei de protoni (omeprazol, lansoprazol sau rabeprazol) sau blocanti ai receptorilor H2 (de exemplu ranitidina, famotidina).
Cu toate acestea, daca este necesar, puteti lua Dicarbocalm Control cu antiacide (de exemplu magaldrat, acid alginic, bicarbonat de sodiu, hidroxid de aluminiu, carbonat de magneziu sau combinatii ale acestor substante).

Sarcina si alaptarea
Nu trebuie sa luati acest medicament daca sunteti gravida sau alaptati. Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Daca prezentati reactii adverse cum sunt ameteli sau tulburari de vedere, nu trebuie sa conduceti vehicule sau sa folositi utilaje.

Dicarbocalm Control contine maltitol si lecitina
Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament.
Dicarbocalm Control contine lecitina din soia. Daca sunteti alergic la arahide sau soia, nu utilizati acest medicament.

3. Cum sa luati Dicarbocalm Control
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Luati un comprimat pe zi. Nu depasiti doza recomandata de 20 mg pantoprazol pe zi.
Trebuie sa luati acest medicament timp de cel putin 2-3 zile consecutiv. Intrerupeti administrarea Dicarbocalm Control cand simptomele dispar complet. Este posibil ca simptomele de reflux acid si arsurile in capul pieptului sa se amelioreze dupa numai o zi de tratament cu Dicarbocalm Control, insa acest medicament nu este destinat ameliorarii rapide.

Adresati-va medicului dumneavoastra daca simptomele nu se amelioreaza dupa 2 saptamani de tratament continuu. Nu luati Dicarbocalm Control mai mult de 4 saptamani fara a va adresa unui medic pentru recomandari.
Luati comprimatul inainte de masa, la aceeasi ora in fiecare zi. Comprimatul trebuie inghitit intreg, cu o cantitate suficienta de apa. Nu mestecati si nu rupeti comprimatul.

Daca luati mai mult Dicarbocalm Control decat trebuie
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului daca ati luat mai mult decat doza recomandata. Daca este posibil, luati cu dumneavoastra medicamentul si acest prospect.

Daca uitati sa luati Dicarbocalm Control
Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata. Luati urmatoarea doza in ziua urmatoare, la ora obisnuita.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Spuneti imediat medicului dumneavoastra sau adresati-va unitatii de primiri urgente a celui mai apropiat spital daca apar urmatoarele reactii adverse grave. Intrerupeti imediat administrarea acestui medicament, insa luati cu dumneavoastra acest prospect si/sau comprimatele.
- Reactii alergice grave (cu frecventa rara: pot afecta pana la 1 din 1000 de utilizatori):
reactii de hipersensibilitate, asa-numite reactii anafilactice, soc anafilactic sau angioedem.
Simptomele caracteristice sunt: umflare a fetei, buzelor, gurii, limbii si/sau gatului, care poate determina dificultati la inghitire sau respiratie, urticarie (blande), ameteli severe
insotite de batai foarte rapide ale inimii si transpiratii abundente.
- Reactii grave pe piele (cu frecventa necunoscuta: frecventa care nu poate fi estimata din datele disponibile): eruptie trecatoare pe piele insotita de inflamatie, formare de vezicule sau descuamarea pielii, leziuni ale pielii si sangerare in jurul ochilor, nasului, gurii sau organelor genitale si deteriorare rapida a starii generale de sanatate, sau eruptie
trecatoare pe piele la expunerea la soare.
- Alte reactii adverse grave (cu frecventa necunoscuta: frecventa care nu poate fi extimata din datele disponibile): ingalbenirea pielii si a ochilor (din cauza leziunilor severe ale ficatului) sau tulburari ale rinichilor cum sunt durere la urinare si dureri in partea de jos a spatelui insotite de febra.
In cursul tratamentului cu substanta activa din medicamentul Dicarbocalm Control au fost observate urmatoarele reactii adverse:
Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 de utilizatori):
Durere de cap, ameteli, diaree, greata, varsaturi, balonare si flatulenta (eliminare de gaze), constipatie, uscaciune a gurii, durere si disconfort abdominal, eruptie pe pieles sau urticarie, mancarime, senzatie de slabiciune, epuizare si stare generala de rau, tulburari ale somnului, crestere a enzimelor hepatice la analizele de sange.
Rare (pot afecta pana la 1 din 1000 de utilizatori):
Alterarea sau disparitia completa a simtului gustului, tulburari de vedere precum vedere incetosata, dureri ale articulatiilor, dureri ale muschilor, modificari ale greutatii corporale, cresterea temperaturii corpului, umflare a extremitatilor, depresie, cresterea concentratiilor de bilirubina si grasimi din sange (observate la analizele de sange), marire a sanilor la barbati, febra mare si o scadere brusca a numarului de celule albe granulare circulante ale sangelui (observata la analize de sange).
Foarte rare (pot afecta pana la 1 din 10000 de utilizatori):
Dezorientare, scaderea numarului de trombocite din sange, care poate determina aparitia de sangerari sau vanatai mai des sau cu mai mare usurinta; scaderea numarului de globule albe din sange, care poate determina infectii mai frecvente, scaderere anormala concomitenta a numarului globulelor rosii si albe ale sangelui, precum si a trombocitelor (obsevata la analize de sange).
Cu frecventa necunoscuta (frecventa nu poate fi estimata din datele disponibile):
Halucinatii, confuzie (in special la pacienti cu istoric pentru aceste simptome), scaderea concentratiei de sodiu din sange, scaderea concentratiei de magneziu din sange.
Raportarea reactiilor adverse
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct prin intermediul sistemului national de raportare, ale carui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/.
Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

5. Cum se pastreaza Dicarbocalm Control
Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor.
Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe blister sau eticheta de flacon si cutia din carton. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Pentru comprimate ambalate in flacon din plastic: Dicarbocalm Control trebuie utilizat in decurs de trei luni dupa prima deschidere a flaconului.
Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.
Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine Dicarbocalm Control
- Substanta activa este pantoprazol. Fiecare comprimat contine pantoprazol 20 mg (sub forma de pantoprazol sodic sesquihidrat).
- Celelalte componente sunt:
Nucleu: maltitol (E 965), crospovidona tip B, carmeloza sodica, carbonat de sodiu anhidru, stearat de calciu.
Film: alcool polivinilic, talc, dioxid de titan (E 171), macrogol 3350, lecitina din soia, oxid galben de fer (E 172), carbonat de sodiu anhidru, copolimer acid metacrilic-acrilat de etil (1:1), trietilcitrat.

Cum arata Dicarbocalm Control si continutul ambalajului
Dicarbocalm Control se prezinta sub forma de comprimate gastrorezistente ovale, de culoare galbena.
Dicarbocalm Control este disponibil in cutii cu blistere din OPA/Aluminiu/PVC-Aluminiu sau flacoane din PEID cu 7 si 14 comprimate gastrorezistente.
Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata
ZENTIVA S.A.
B-dul Theodor Pallady nr. 50
Sector 3, Bucuresti, Romania
Fabricanti
Sofarimex – Industria Química e Farmacêutica, SA
Av. das Indústrias - Alto do Colaride 2735-213 Cacêm, Portugalia
Rottendorf Pharma GmbH
Ostenfelder Str. 51-61, 59320 Ennigerloh, Germania
Advance Pharma GmbH
Wallenroder Straße 12-14, 13435 Berlin, Germania
Sanofi-Aventis Sp. z.o.o
ul. Lubelska 52, 35-233 Rzeszów, Polonia
Acest medicament este autorizat in Statele Membre ale Spatiului Economic European sub urmatoarele denumiri comerciale:

Austria Ipraalox 20 mg - magensaftresistente Tabletten
Belgia Maalox Control 20 mg comprimés gastro-résistants
Republica Ceha Maalostar 20 mg enterosolventní tableta
Estonia Ipraalox
Grecia Ipraalox 20 mg ??????????????? ??????
Franta Ipraalox 20 mg comprimés gastro-résistants
Irlanda Freestom 20 mg gastro-resistant tablets
Italia Maalox Reflusso 20 mg compresse gastroresistenti
Lituania Ipraalox 20 mg skrandyje neirios tablet?s
Letonia Ipraalox 20 mg zarn?s š??stoš? tablete
Olanda Ipraalox 20 mg maagsapresistente tabletten
Portugalia Stomafor
Romania Dicarbocalm Control 20 mg comprimate gastrorezistente
Slovenia Ipraalox 20 m g gastrorezistentne tablete
Republica Slovaca Ipraalox 20 mg gastrorezistentné tablety
Acest prospect a fost revizuit in Iunie 2015

Urmatoarele recomandari privind modificarea stilului de viata si a regimului alimentar pot fi, de asemenea, de ajutor in ameliorarea senzatiei de arsura in capul pieptului sau simptomelor determinate de aciditate:
- evitati mesele consistente
- mancati incet
- renuntati la fumat
- reduceti consumul de alcool etilic si cafeina
- scadeti in greutate (daca sunteti supraponderal)
- evitati purtarea de imbracaminte sau curele stramte
- evitati sa consumati alimente cu mai putin de trei ore inainte de culcare
- dormiti cu capul ridicat fata de nivelul patului (daca aveti simptome in timpul noptii)
- reduceti consumul de alimente care pot cauza arsuri in capul pieptului. Acestea pot sa includa:
ciocolata, menta, alimente bogate in grasimi sau alimente prajite, alimente acide, mancaruri condimentate, citrice si sucuri din fructe, rosii.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Tratament
Buna ziua, am fost diagnosticata cu gastrita cronica redusa, am gatul iritat de cateva lung, esofagu ...
Alanerv
Buna ziua !Puteți să mi spuneți ce substanță din Alanerv da acel gust fff i ...
Bebelus care vomita des
Bunã ziua, o �ntrebare vã rog. Am un bebe de douã luni și o sãptãm�nã și aproximativ d ...
↳ Buna ziua! Este posibil ca micutul sa sufere de reflux gastro-esofagian. In primul rand aveti grija sa elimine aerul inghitit in timpul hranirii, apo ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Bebe are colici, ce picaturi ii dau?
Buna ziua. Bebelina, in varsta de 1 luna si 2 saptamani are colici. I am adminitrat pana acum,cu suc ...
↳ Buna ziua! Va recomand sa inlocuiti Co-Lactase cu Colief si sa adaugati un siropel anti-reflux, cate 2 ml dupa fiecare hranire, se numeste Refalgin. ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Asociere coreflux și eliquis
Medicul mi-a prescris să mă tratez cu coreflux iar ulterior alt medic mi-a prescris să ...
↳ Buna ziua! Daca le-ati asocia, ar aparea riscul aparitiei de hemoragii. Va recomand sa luati doar unul dintre ele! ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Helicobacter cu reflux
As putea lua gastrofix cu biosun gastro? ...
Helycobacter pylori
Bună ziua ! Am și eu o întrebare acum câteva luni am fost diagnosticata cu o gastrită ...
↳ Buna ziua! Dupa o infectie cu Helicobacter pylori, determinarea anticoprilor in sange va fi pozitiva timp de trei ani. Daca rezultatul a fost negativ ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ce alte medicamente mai au substanta activa COMBINATII?
Alte medicamnete care au COMBINATII:
- SmofKabiven Nutribase emulsie perfuzabila
- SmofKabiven Low Osmo Peripheral emulsie perfuzabila
- Ecbirio 0,3 mg/5 mg/ml picaturi oftalmice, solutie
- Devaricid 450 mg/50 mg comprimate filmat
- Nefrosol fara potasiu solutie pentru hemofiltrare
- GluaMet 50 mg/850 mg comprimate filmate
- Dyvixarez 0,5 mg/0,4 m
- Dutazen 0,5 mg/0,4 mg
- DUSTIN DUO 0,5 mg/0,4 mg
- Ducressa 1 mg/ml + 5 mg/ml
- Doreta EP 75 mg/650 mg
- Caffetin Cold Plus comprimate filmate
- Aprexevo
- Analgex 400 mg/325 mg comprimate filmate
- Twinpros 0,5 mg/0,4 mg capsule
- TANTUMGRIP cu gust de portocala 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- TANTUMGRIP cu gust de lamaie si miere 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- TANTUMGRIP cu gust de lamaie 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- Solutie Hartmann solutie perfuzabila
- Solutie contra aftelor bucale
- SOLUTIE AURICULARA CU CLORAMFENICOL SI FLUOCINOLON
- SmofKabiven extra Nitrogen emulsie perfuzabila
- SmofKabiven Central fara electroliti emulsie perfuzabila
- SIROP PATLAGINA
- Prothromplex TOTAL 600 UI
- PADUDEN Raceala si Gripa 200 mg/30 mg
- NuTRIflex Omega Peri novo
- Nutriflex Lipid Plus emulsie perfuzabila
- Coldrex Sinus Extra
- Advil Raceala si Gripa
- Addaven
- Zovirax Duo 50 mg
- Zifex complex ovule
- Zetovar 10 mf
- Zenadea 2mg
- Volulyte
- Vizimaco
- Vizilatan Duo
- Viacorlix
- Vi-Sol Calcium sirop
- Veyann
- Vertigix
- Valtricom
- TWICOR 10
- Torvazin Plus
- Tilamcar
- Telhycar
- Telassmo
- Synocam
- Synaze
- Suvezen
- SifiOpt
- Septolete D pastille
- Septolete pastile
- Prestarium ARG Plus
- Prestarium
- Preamlessa
- Plenvu
- PERIOLIMEL N4E
- Parvaxor
- OXIMED
- Nasic 1 mg/ml
- GNAK 50 mg
- Fervex raceala si gripa
- Essentiale MAX 600 mg capsule
- Dipperam 5 mg/80
- DICARBOCALM N
- Desorelle Zilnic 150 micrograme/30 micrograme
- Co-Roswera 5 mg/10 mg
- Clensia Pulbere pentru solutie orala
- Cebangin mentol 5 mg/1 mg
- Cebangin lamaie 5 mg/1 mg
- Biphozyl solutie pentru hemodializa/hemofiltrare
- Azalonum 20 mg
- Arbalior 25 mg
- Airbufo Forspiro 160 micrograme
- Addamel Novum
- OTIS-T
- OTIRELAX 45,5mg/11,4 mg/ml
- ORNIBEL 0,120 mg/0,015 mg/24 de ore
- OCTENISEPT
- NORTIVANCOMBI 10 mg/160 mg
- NORPLEXAM 10 mg/2,5 mg/10 mg
- NORIPLEX 10 mg/2,5 mg
- NEIRAXIN
- NEFROSOL cu 2 mmol/l potasiu
- N-CALMANT III
- N – ANTIGRIPAL
- MYDRANE
- MULTIBIC POTASSIUM-FREE
- MOVIPREP
- MODAFEN HOT DRINK 650 mg/10mg
- Microlax
- METEOSPASMYL 60 mg/300mg
- MARYNARKA 0,075 mg/0,020 mg
- Lipofundin MCT/LCT 200 mg/ml
- Lipocomb Calciu 10 mg/10 mg
- Lekadol
- Kivizidiale 40 de micrograme/ml + 5 mg/ml
- Kandoset

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bunã ziua, am folosit odatã nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie sã mã mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...