Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Diabetiker Vitamine

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Diabetiker Vitamine

Prospect - Diabetiker Vitamine


NU comercializăm Diabetiker Vitamine!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Diabetiker Vitamine    DCI: COMBINATII


  Produs complementar recomandat
Indicatii : Produs pentru suplimentarea bilantului nutritiv, destinat adultilor si copiilor, care urmeaza un plan dietetic special, recomandat persoanelor cu diabet zaharat.
Compozitie
1 tableta comtine: 90 mg vitamina C; 18 mg vitamina E; 7,5 mg niacina; 3 mg acid pantotenic; 2,1 mg provitamina A 1,6 mg vitamina B6; 1,5 mg vitamina B2;1,1 mg vitamina B1 0,3 mg acid folic; 0,03 mg biotina; 0,0015 mg vitamina B 12 38,4 mg citrat de zinc (echivalentul a 12 mg zinc) 1,025 mg clorura de crom ( III ) (echivalentul a 200 µg crom)
Mod de administrare
Se recomanda administrarea zilnica a unei tablete de Diabetiker-Vitamine prin inghitirea ei nemestecata. Este preferabila administrarea dupa masa. Coloratia pigmentata a tabletelor este data de catre vitaminele din compozitia ei si poate varia. Acest aspect este tipic calitatii produsului.
Informatii pentru pacienti
O alimentatie rationala si naturala permite realizarea unui aport corespunzator de vitamine esentiale, dar modul de viata contemporan si obiceiurile alimentare conduc in mod frecvent la carente vitaminice. In ce situatii este deosebit de dificil de a asigura un aport normal de vitamine ? In situatia in care se urmareste normalizarea greutatii corporale prin intermediul unei diete severe se realizeaza o reducere a numarului de calorii. Acest fapt determina in mod frecvent si o scadere a cantitatii de vitamine preluate de organism. In situatia in care eliminarea urinara a vitaminelor si a substantelor minerale este crescuta, cum ar fi in cazul persoanelor cu diabet zaharat. In situatiile prezentate este foarte importanta asigurarea unui aport corespunzator de vitamine. In continuare dorim sa va explicam care vitamine sunt deosebit de importante si de ce este recomandat produsul Diabetiker-Vitamine persoanelor cu diabet zaharat, care urmeaza un plan dietetic specific acestei boli.
Ce rol are metabolismul glucidic?
Energia rezultata din utilizarea glucidelor este necesara functionarii intregului organism, dar mai ales sistemului nervos, datorita faptului ca formarea si conducerea influxului nervos sunt dependente de un aport energetic corespunzator.Pentru o utilizare optima a glucidelor in organism este nevoie de interventia unui hormon numit insulina.Persoanele cu diabet zaharat sintetizeaza insulina in cantitati insuficiente sau nu reactioneaza la actiunea acesteia, fapt ce determina o afectare a procesului de degradare al glucidelor si a formarii de energie. Acest proces are efecte negative asupra sistemului nervos si circulator. Din acest motiv, in cazul persoanelor cu diabet zaharat, se impune asigurarea unui aport zilnic corespunzator de vitamine implicate in metabolismul glucidic si in procesul de transformare al glucidelor in energie. Acest fapt reprezinta o conditie indispensabila mentinerii starii de sanatate a vaselor si a nervilor.
Ce rol au diferite vitamine?
Functionarea metabolismului glucidic este dependenta de activitatea diferitelor vitamine si substante minerale. Vitamina B1 este necesara procesului de transformare al glucidelor in energie. In cazul acumularii glucozei, aceasta va fi transformata in asa numitul sorbitol, care afecteaza furnizarea de energie catre nervi. Un aport corespunzator de vitamina B1 dar si de vitamina B6 va determina stimularea procesului de transformare a glucidelor in energie, acest fapt contribuind la mentinerea starii de sanatate a nervilor si a vaselor sanguine. Vitamina B12 stimuleaza procesul de regenerare al unui nerv, care a fost lezat iar vitaminele B2, biotina, niacina, riboflavina si pantotenatul funtioneaza ca enzime in cadrul metabolismului glucidic exercitand astfel, efecte benefice asupra nervilor si a vaselor sanguine. Vitaminele C, E si provitamina A sunt denumite "antioxidanti". Acestia protejeaza organismul nostru de actiunea asa numitilor radicali liberi,care sunt compusi agresivi rezultati in urma influentelor nocive permanente ale mediului inconjurator. Un aport corespunzator de vitamine cu rol antioxidant trebuie asigurat mai ales persoanelor cu diabet zaharat. In afara de aceste substante, persoanele cu diabet zaharat au nevoie de oligoelementele importante, cum este zincul, deoarece ei elimina cantitati crescute din acest mineral si datorita faptului ca zincul are un rol important in sinteza, depozitarea si eliberarea insulinei. Se recomanda persoanelor cu diabet zaharat asigurarea unui aport corespunzator de crom, deoarece acest oligoelement are un rol esential in cadrul metabolismului glucidic. Acordati atentie aportului deficitar! O alimentatie rationala si naturala este in masura sa asigure organismului un aport corespunzator de vitamine esentiale, dar din cauza modului de viata si alimentatie moderne se pot produce in mod frecvent deficite ale acestor substante. Prin intermediul produsului Diabetiker-Vitamine se asigura suplimentarea cu substante, care au un rol important in metabolismul glucidic, acestea fiind reprezentate de catre vitaminele B1, B2, B6, B12, acidul folic, niacina, acid pantotenic, biotina, vitaminele C, E, provitamina A, precum si de oligoelementele crom si zinc. Administrarea zilnica a 1 tableta de Diabetiker-Vitamine permite o completare a aportului vitaminic, mai ales in conditiile unui necesar crescut, acest fapt avand efecte benefice asupra metabolismului si a intregului organism.
Recomandare importanta!
Suplimentarea cu zinc, crom si vitamine la persoanele cu diabet, in conditiile frecvente ale unui necesar crescut nu poate substituii planul terapeutic dorit, ci il poate numai completa. In acest caz sunt valabile principiile dietei persoanelor cu diabet zaharat, asociate cu un mod de viata rational, activitate fizica, controlul greutatii corporale si cu administrarea de medicamente.Aceasta schema terapeutica este supusa controlului medicului.

Producator:
Worwag Pharma


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

DIABET
Am o rugaminte la d-voastra si un sfat: Sotia mea are 54 de ani si are urmatoarele probleme: -de a ...
↳ Buna ziua! Nu se poate spune ce tip de diabet are sotia dumneavoastra, pentru ca diabetul insipid si cel zaharat au in comun poliuria (urinarile frec ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
diabet
Am 53 ani si urmatoarele simptome; de 7 luni urinez des si am slabit enorm Va rog sa ma ajutati cu ...
↳ Buna ziua! Adresati-va unui diabetolog. Doar analizele indicate de acesta pot ajuta la stabilirea diagnosticului. ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
vitamine diabetici
buna ziua,ce mi puteti recomanda ca vitamine ptr o pers diabetica,este slabita si totodata are durer ...
↳ Buna ziua! Va recomand Diabetiker Vitamine din gama DoppelHerz, care sunt formulate pentru necesitatile speciale ale diabeticilor. Este posibil ca ad ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
LOCOMOTORIU
Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Tatal meu, are 70 ani, sufera de diabet non insulina ...
↳ Buna ziua! Aceste simptome sunt determinate de diabet si pot fi ameliorate prin administrarea unor vitamine si minerale special formulate pentru diab ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ce alte medicamente mai au substanta activa COMBINATII?
Alte medicamnete care au COMBINATII:
- SmofKabiven Nutribase emulsie perfuzabila
- SmofKabiven Low Osmo Peripheral emulsie perfuzabila
- Ecbirio 0,3 mg/5 mg/ml picaturi oftalmice, solutie
- Devaricid 450 mg/50 mg comprimate filmat
- Nefrosol fara potasiu solutie pentru hemofiltrare
- GluaMet 50 mg/850 mg comprimate filmate
- Dyvixarez 0,5 mg/0,4 m
- Dutazen 0,5 mg/0,4 mg
- DUSTIN DUO 0,5 mg/0,4 mg
- Ducressa 1 mg/ml + 5 mg/ml
- Doreta EP 75 mg/650 mg
- Caffetin Cold Plus comprimate filmate
- Aprexevo
- Analgex 400 mg/325 mg comprimate filmate
- Twinpros 0,5 mg/0,4 mg capsule
- TANTUMGRIP cu gust de portocala 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- TANTUMGRIP cu gust de lamaie si miere 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- TANTUMGRIP cu gust de lamaie 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- Solutie Hartmann solutie perfuzabila
- Solutie contra aftelor bucale
- SOLUTIE AURICULARA CU CLORAMFENICOL SI FLUOCINOLON
- SmofKabiven extra Nitrogen emulsie perfuzabila
- SmofKabiven Central fara electroliti emulsie perfuzabila
- SIROP PATLAGINA
- Prothromplex TOTAL 600 UI
- PADUDEN Raceala si Gripa 200 mg/30 mg
- NuTRIflex Omega Peri novo
- Nutriflex Lipid Plus emulsie perfuzabila
- Coldrex Sinus Extra
- Advil Raceala si Gripa
- Addaven
- Zovirax Duo 50 mg
- Zifex complex ovule
- Zetovar 10 mf
- Zenadea 2mg
- Volulyte
- Vizimaco
- Vizilatan Duo
- Viacorlix
- Vi-Sol Calcium sirop
- Veyann
- Vertigix
- Valtricom
- TWICOR 10
- Torvazin Plus
- Tilamcar
- Telhycar
- Telassmo
- Synocam
- Synaze
- Suvezen
- SifiOpt
- Septolete D pastille
- Septolete pastile
- Prestarium ARG Plus
- Prestarium
- Preamlessa
- Plenvu
- PERIOLIMEL N4E
- Parvaxor
- OXIMED
- Nasic 1 mg/ml
- GNAK 50 mg
- Fervex raceala si gripa
- Essentiale MAX 600 mg capsule
- Dipperam 5 mg/80
- DICARBOCALM N
- Desorelle Zilnic 150 micrograme/30 micrograme
- Co-Roswera 5 mg/10 mg
- Clensia Pulbere pentru solutie orala
- Cebangin mentol 5 mg/1 mg
- Cebangin lamaie 5 mg/1 mg
- Biphozyl solutie pentru hemodializa/hemofiltrare
- Azalonum 20 mg
- Arbalior 25 mg
- Airbufo Forspiro 160 micrograme
- Addamel Novum
- OTIS-T
- OTIRELAX 45,5mg/11,4 mg/ml
- ORNIBEL 0,120 mg/0,015 mg/24 de ore
- OCTENISEPT
- NORTIVANCOMBI 10 mg/160 mg
- NORPLEXAM 10 mg/2,5 mg/10 mg
- NORIPLEX 10 mg/2,5 mg
- NEIRAXIN
- NEFROSOL cu 2 mmol/l potasiu
- N-CALMANT III
- N – ANTIGRIPAL
- MYDRANE
- MULTIBIC POTASSIUM-FREE
- MOVIPREP
- MODAFEN HOT DRINK 650 mg/10mg
- Microlax
- METEOSPASMYL 60 mg/300mg
- MARYNARKA 0,075 mg/0,020 mg
- Lipofundin MCT/LCT 200 mg/ml
- Lipocomb Calciu 10 mg/10 mg
- Lekadol
- Kivizidiale 40 de micrograme/ml + 5 mg/ml
- Kandoset

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Brintillex
Brintillex

Pot lua 5 HTP daca iau un antidepresiv.??? ... Buna ziua! Nu, 5-HTP nu trebuie asociat cu antidepresive. ...


Sfatul farmcistului Gust amar.
Gust amar.

Bună ziua,am 59 de ani de 1 an am un gust amar ďż˝n gura,mai ales ... Buna ziua! O ipoteza ar fi candidoza linguala, uitati-va daca limba d ...


Sfatul farmcistului Fluend extreme sirop
Fluend extreme sirop

Bunaa ziua! Siropul Fluend Extreme este bun și pt tuse seaca? Ms ... Buna ziua! Daca simtiti ca aveti mucus vascos pe care nu il puteti el ...


Sfatul farmcistului Exista sansa sa fie pozitiv?
Exista sansa sa fie pozitiv?

Buna ziua,va rog sa mi spuneti daca Am facut sex neprotejat in data de ... Buna ziua! Situatia este la limita, din cauza ciclurilor neregulate. ...


Sfatul farmcistului Erecție slabă
Erecție slabă

Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnostica ... Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va ...


Sfatul farmcistului Zoely și contraindicatiile
Zoely și contraindicatiile

Buna ziua! Iau Zoely de 10 luni pană acum nu am făcut pauza ... Buna ziua! Pe termen lung este posibil sa luati in greutate, sa exper ...


Sfatul farmcistului Pătează?
Pătează?

Tinctura folosita pe termen lung va pata unghia? ... Buna ziua! Da, unghia se va pata, dar prin crestere si taiere veti sc ...