Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » UBRETID, comprimate a 5 mg

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - UBRETID, comprimate a 5 mg

Prospect - UBRETID, comprimate a 5 mg


NU comercializăm UBRETID, comprimate a 5 mg!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: UBRETID, comprimate a 5 mg    DCI: DISTIGMINUM BROMIDUM


  Produs complementar recomandat
Indicatii: Atonie intestinala postoperatorie. Atonie postoperatorie a musculaturii vezicii urinare si a ureterelor. Tulburare neurogena a mictiunii.
Incontinenta urinara. Constipatie cronica. Dilatari substantiale ale unor portiuni mari ale intestinului. Astenie musculara severa (miastenia gravis pseudoparalitica).

Compozitie: Fiecare comprimat contine 5 mg bromura de distigmina.

Proprietati si efecte:
Ubretid creste activitatea musculaturii tractului gastrointestinal si tonicitatea vezicii urinare, a sfincterului, a ureterului si a muschilor scheletali.

Mod de administrare si dozare: In lipsa altei prescriptii din partea medicului, urmati strict doza recomandata. Initial, 1 comprimat pe zi. Dupa o saptamana de tratament, in functie de reactie, se pot lua 1 sau 2 comprimate la fiecare 2 sau 3 zile. Totusi, daca o doza mare de Ubretid nu are efect datorita consumului anterior de alimente, nu trebuie in nici un caz sa se compenseze prin repetarea administrarii medicamentului pe o perioada de cateva ore. Aceasta poate produce o acumulare necontrolabila. Doza intreaga pe o zi trebuie luata dimineata, pe stomacul gol, cu putin lichid, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun.

Contraindicatii: Ubretid nu trebuie folosit in: vagotonie severa (dominanta placii parasimpatice a sistemului nervos autonom vegetativ), insotita de tensiune arteriala scazuta, frecventa cardiaca scazuta, hiperaciditate, hiperperistaltism intestinal si gastric, hipersalivatie, tulburari circulatorii periferice, spasme ale tractului intestinal, ale cailor biliare si urinare, ulcere gastrice, enterite; presiune sanguina foarte scazuta, tonus muscular foarte crescut, spasme musculare (tetanie), epilepsie, boala Parkinson, soc postoperator si insuficiente circulatorii; insuficienta cardiaca netratata, infarct miocardic, astm bronsic.

Sarcina alaptare: Folositi Ubretid numai la recomandarea medicului.

Efecte secundare: Greturi, varsaturi, diaree, enterospasme, activitate scazuta a stomacului, intestinelor si ureterelor, hipersalivatie si cresterea secretiei lacrimale, astm episodic, scaderea alurii ventriculare (sub 60 batai pe minut), mioza, transpiratii, spasme musculare, tremor muscular, hipotonie musculara, disfagie. In cazuri de amenoree temporara, Ubretid poate cauza sangerari.
Interactiuni: Ubretid poate interactiona cu cateva medicamente. Anticolinergicele, ca atropina, substantele care influenteaza starea psihica (psihofarmaceuticele), medicamentele pentru tratamentul reactiilor de hipersensibilitate (alergii) si anumite medicamente (tip curara) care produc atonie musculara produc anularea efectului Ubretid-ului. Altele (ex. suxametoniu) ii prelungesc efectul. Cateva antibiotice (neomicina, streptomicina, kanamicina) au un efect minor de blocaj asupra muschilor si nervilor si astfel scade efectul Ubretid-ului. Efecte de dependenta: Nu se cunosc pana in prezent.

Precautii speciale: Daca exista contraindicatii sau apar efecte secundare, informati imediat medicul. Informati medicul daca ramaneti insarcinata pe durata tratamentului. Acest medicament poate diminua atentia si reflexele necesare in conducerea auto si manevrarea aparatelor. Atentie la data de expirare! Nu lasati la indemana copiilor!

Forma de prezentare: 20, 50 comprimate.

Conditii de pastrare: A se feri de lumina, a se pastra in ambalajul original! Daca aveti nelamuriri consultati un cadru medical!

Producator: Nycomed Amersham


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Pastila de a 2 zi
Buna ziua.in data de 14 ianuarie am luat pastilw de a doua zi Cm mi.s intarziat vreo 7 zile.cand a ...
Pastila de a 2 zi
Buna ziua.in data de 14 ianuarie am luat pastilw de a doua zi Cm mi.s intarziat vreo 7 zile.cand a ...
Ce alte medicamente mai au substanta activa DISTIGMINUM BROMIDUM?
Alte medicamnete care au DISTIGMINUM BROMIDUM:
- UBRETID, fiole a 0,5 mg

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bunã ziua, am folosit odatã nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie sã mã mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...