Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » TANDESAR 16 mg comprimate

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - TANDESAR 16 mg comprimate

Prospect - TANDESAR 16 mg comprimate


NU comercializăm TANDESAR 16 mg comprimate!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: TANDESAR 16 mg comprimate    DCI: CANDESARTANUM CILEXETIL


  Produs complementar recomandat

1+1 Gratis
37.95lei
Vezi detalii

Numele medicamentului dumneavoastra este Tandesar. Substanta activa este candesartan cilexetil ajuta la scaderea tensiunii arteriale.
TANDESAR 8 mg comprimate
TANDESAR 16 mg comprimate
Candesartan cilexetil

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa luati acest medicament deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.
Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi. Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi semne de boala ca dumneavoastra. Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect. Vezi pct. 4.

Ce gasiti in acest prospect:
1. Ce este Tandesar si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Tandesar
3. Cum sa luati Tandesar
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Tandesar
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este Tandesar si pentru ce se utilizeaza
Numele medicamentului dumneavoastra este Tandesar. Substanta activa este candesartan cilexetil. Aceasta face parte din grupul de medicamente denumit antagonisti ai receptorului angiotensinei II. Actioneaza prin relaxarea si largirea vaselor dumneavoastra de sange. Acest lucru ajuta la scaderea tensiunii arteriale. De asemenea, face mai usoara sarcina inimii dumneavoastra de a pompa sangele catre toate partile corpului dumneavoastra. Acest medicament este utilizat pentru:
- tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala esentiala) la pacientii adulti si la copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 6 si <18 ani.
- tratamentul pacientilor adulti cu insuficienta cardiaca cu functia muschiului inimii redusa atunci cand nu pot fi utilizati inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (ECA) sau suplimentar inhibitorilor ECA cand simptomele persista in ciuda tratamentului si cand nu pot fi utilizati antagonisti ai receptorilor de mineralocorticoizi (ARM) (inhibitorii ECA si ARM sunt medicamente utilizate pentru tratamentul insuficientei cardiace).

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Tandesar
NU luati TANDESAR
- daca sunteti alergic la candesartan cilexetil sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6)
- daca sunteti gravida in mai mult de 3 luni (este, de asemenea, bine sa evitati Tandesar si in prima parte a a sarcinii – vezi pct. referitor la sarcina).
- daca aveti o afectiune severa a ficatului sau obstructie biliara (o problema cu drenarea bilei din vezica biliara).
- daca pacientul este un copil cu varsta sub 1 an.
- daca aveti diabet zaharat sau functia rinichilor afectata si urmati tratament cu un medicament pentru scaderea tensiunii arteriale care contine aliskiren.
Daca nu sunteti sigur ca oricare dintre acestea este valabila in cazul dumneavoastra, discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul inainte de a lua Tandesar.
Atentionari si precautii
Inainte sa luati Tandesar adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
- daca aveti probleme la nivelul inimii, ficatului sau rinichilor sau daca efectuati sedinte de dializa;
- daca v-a fost efectuat recent un transplant renal.
- daca aveti varsaturi, daca ati varsat mult recent sau daca aveti diaree.
- daca aveti o boala la nivelul glandei suprarenale denumita sindrom Conn (denumita si
hiperaldosteronism primar).
- daca aveti tensiune arteriala mica.
- daca ati avut vreodata un accident vascular cerebral.
- daca luati oricare dintre urmatoarele medicamente utilizate pentru tratarea tensiunii arteriale mari:
- un inhibitor al ECA (de exemplu, enalapril, lisinopril, ramipril), mai ales daca aveti
probleme ale rinichilor asociate diabetului zaharat.
- aliskiren
- daca luati un inhibitor al ECA impreuna cu un medicament care apartine clasei de
medicamente cunoscute sub denumirea de antagonisti ai receptorilor de mineralocorticoizi (ARM). Aceste medicament sunt utilizate pentru tratarea insuficientei cardiace (vezi „Tandesar impreuna cu alte medicamente”).”
Este posibil ca medicul dumneavoastra sa va verifice functia rinichilor, tensiunea arteriala si valorile electrolitilor (de exemplu, potasiu) din sange, la intervale regulate de timp. Vezi si informatiile de la punctul „Nu luati Tandesar”.
Trebuie sa anuntati medicul in cazul in care credeti ca sunteti (sau puteti ramane) gravida.
Tandesar nu este recomandat la inceputul sarcinii si nu trebuie utilizat daca aveti mai mult de 3 luni de sarcina, deoarece poate afecta grav copilul daca este utilizat in aceasta etapa (vezi punctul sarcina). Medicul dumneavoastra poate dori sa va consulte mai des si sa va efectueze anumite analize daca aveti vreuna dintre aceste afectiuni.
Daca urmeaza sa vi se efectueze o interventie chirurgicala, spuneti medicului sau stomatologului dumneavoastra ca luati Tandesar.
Acest lucru este necesar deoarece Tandesar, cand este combinat cu anumite anestezice, poate provoca o scadere a tensiunii arteriale.
Copii si adolescenti
Candesartan a fost studiat la copii. Pentru mai multe informatii, discutati cu medicul dumneavoastra. Candesartan nu trebuie administrat la copii cu varsta de sub 1 an, din cauza riscului potential pentru rinichii in curs de dezvoltare.
Tandesar impreuna cu alte medicamente
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
Tandesar poate afecta modul in care actioneaza alte medicamente si alte medicamente pot avea un efect asupra Tandesar. Daca utilizati anumite medicamente, medicul dumneavoastra poate avea nevoie sa va faca analize de sange din cand in cand.
Spuneti medicului dumneavoastra, in special daca utilizati oricare dintre urmatoarele medicamente:
- alte medicamente care ajuta la scaderea tensiunii arteriale, incluzand beta-blocantele, diazoxidul si inhibitorii ECA, cum sunt enalaprilul, captoprilul, lisinoprilul sau amiprilul;
- medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), cum sunt ibuprofenul, naproxenul,
diclofenacul, celecoxibul sau etoricoxibul (medicamente pentru ameliorarea durerii si
inflamatiei);
- acid acetilsalicilic (daca luati mai mult de 3 g in fiecare zi) (medicament pentru ameliorarea durerii si inflamatiei);
- suplimente care contin potasiu sau substituenti de sare care contin potasiu (medicamente care determina cresterea cantitatii de potasiu din sangele dumneavoastra);
- heparina (un medicament utilizat pentru subtierea sangelui);
- comprimate utilizate pentru eliminarea apei (diuretice);
- litiu (un medicament pentru afectiunile psihice).
Este posibil ca medicul dumneavoastra sa trebuiasca sa va modifice doza si/sau sa ia alte masuri de precautie: Daca luati un inhibitor al ECA sau aliskiren (vezi si informatiile de la punctele „Nu luati Tandesar” si „Atentionari si precautii”).”
Daca sunteti tratat cu un inhibitor al ECA impreuna cu anumite alte medicamente pentru tratarea insuficientei cardiace, cunoscute sub denumirea de antagonisti ai receptorilor de mineralocorticoizi (ARM) (de exemplu, spironolactona, eplerenona).
TANDESAR impreuna cu alimente si bauturi (in special alcool etilic)
Puteti lua Tandesar cu sau fara alimente.
Cand vi se prescrie Tandesar, discutati cu medicul dumneavoastra inainte sa consumati alcool etilic. Alcoolul etilic va poate face sa va simtiti slabit sau ametit.
Sarcina si alaptarea
Sarcina
Trebuie sa spuneti medicului dumneavoastra in cazul in care credeti ca sunteti (sau puteti ramane) gravida. In mod normal, medicul dumneavoastra va va sfatui sa nu mai utilizati Tandesar inainte de a ramane gravida sau de indata ce ati aflat ca sunteti gravida si va va recomanda un alt medicament in loc de Tandesar. Tandesar nu este recomandat la inceputul sarcinii si nu trebuie utilizat in sarcina mai mare de trei luni, deoarece poate afecta grav copilul dumneavoastra daca este utilizat dupa cea de a treia luna de sarcina.
Alaptarea Spuneti medicului daca alaptati sau intentionati sa incepeti alaptarea. Tandesar nu este recomandat mamelor care alapteaza, iar medicul dumneavoastra trebuie sa va aleaga un alt tratament in cazul in care doriti sa alaptati, in special daca este vorba despre un copil nou-nascut sau nascut prematur. Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Unele persoane se pot simti obosite sau ametite cand iau Tandesar. Daca acest lucru se intampla, nu conduceti vehicule si nu folositi utilaje.
Tandesar contine lactoza
Tandesar contine lactoza, care este un tip de zahar. Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament.

3. Cum sa luati Tandesar
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Este important sa luati Tandesar in fiecare zi.
Pentru tensiune arteriala mare:
Doza obisnuita este de 8 mg o data pe zi. Medicul dumneavoastra poate creste aceasta doza la 16 mg o data pe zi si apoi pana la 32 mg o data pe zi, in functie de raspunsul tensiunii arteriale. La unii pacienti, cum sunt cei cu probleme la nivelul ficatului, probleme la nivelul rinichilor sau cei care au pierdut recent lichide din organism, de exemplu prin varsaturi sau diaree sau prin utilizarea de comprimate administrate pentru eliminarea apei, medicul poate prescrie o doza initiala mai mica.
Unii pacienti de rasa neagra pot prezenta un raspuns redus la acest tip de medicamente, cand se administreaza singur si acesti pacienti pot necesita o doza mai mare.
Utilizarea la copii si adolescenti cu tensiune arteriala mare:
Copii cu varsta cuprinsa intre 6 la <18 ani:
Doza initiala recomandata este de 4 mg o data pe zi.
Pentru pacientii cu greutate <50 kg: La unii pacienti a caror tensiune arteriala nu este controlata in mod adecvat, medicul dumneavoastra poate decide ca doza trebuie crescuta la un maxim de 8 mg o data pe zi. Pentru pacientii cu greutatea ? 50 kg: La unii pacienti a caror tensiune arteriala nu este controlata in mod adecvat, medicul dumneavoastra poate decide ca doza trebuie crescuta la 8 mg o data pe zi si la 16 mg o data pe zi.
Pentru insuficienta cardiaca
Doza uzuala initiala este de 4 mg, o data pe zi. Medicul dumneavoastra va poate creste doza prin dublarea dozei la intervale de cel putin 2 saptamani pana la 32 mg o data pe zi. Tandesar poate fi luat impreuna cu alte medicamente pentru insuficienta cardiaca si medicul dumneavoastra va decide ce tratament este potrivit pentru dumneavoastra.
Mod de administrare
Puteti lua Tandesar cu sau fara alimente.
Inghititi comprimatul cu un pahar cu apa.
Incercati sa luati comprimatul la aceeasi ora, in fiecare zi. Acest lucru va va ajuta sa tineti minte sa il luati.
Nota:
1. Nu apasati pe blister cu forta cu ambele degete mari.
Nota:
1. Scoateti comprimatul usor prin apasarea comprimatului ?n partea din margine si prindeti-l
2. Nu apasati cavitatea in centru. cu atentie de la folia desfacuta.
Daca luati mai mult Tandesar decat trebuie
Daca luati mai mult Tandesar decat v-a prescris medicul dumneavoastra, adresati-va imediat unui medic sau unui farmacist pentru recomandari.
Daca uitati sa luati Tandesar
Nu luati o doza dubla pentru a compensa comprimatul uitat. Luati pur si simplu doza urmatoare ca de obicei.
Daca incetati sa luati Tandesar
Daca intrerupeti administrarea de Tandesar, tensiunea dumneavoastra arteriala poate sa creasca din nou. De aceea, nu intrerupeti administrarea de Tandesar fara sa discutati mai intai cu medicul
dumneavoastra. Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, Tandesar poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Este important sa stiti care pot fi aceste reactii adverse.
Reactii adverse grave Intrerupeti administrarea de Tandesar si solicitati ajutor medial imediat daca prezentati oricare dintre urmatoarele reactii alergice:
- dificultati in respiratie, cu sau fara umflarea fetei, buzelor, limbii si/sau gatului
- umflarea fetei, buzelor, limbii si/sau gatului care pot provoca dificultati la inghitire
- mancarime severa a pielii (cu basici).
Tandesar poate provoca o reducere a numarului de celule albe din sange. Rezistenta dumneavoastra la infectii poate fi scazuta si puteti observa oboseala, infectie sau febra. Daca se intampla acest lucru, adresati-va medicului dumneavoastra.
Medicul dumneavoastra poate sa va faca ocazional analize de sange pentru a verifica daca Tandesar are vreun efect asupra sangelui dumneavoastra (agranulocitoza).
Alte reactii adverse:
Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane)
- Senzatie de ameteala/invartire
- Durere de cap
- Infectie respiratorie
- Tensiune arteriala mica. Aceasta va poate face sa va simtiti slabit sau ametit.
- Modificari ale rezultatelor analizelor de sange:
- crestere a cantitatii de potasiu din sangele dumneavoastra, in special daca aveti probleme cu rinichii sau insuficienta cardiaca. Daca este severa puteti observa oboseala, slabiciune, ritm neregulat al inimii sau furnicaturi si amorteli.
- Efecte asupra modului in care functioneaza rinichii dumneavoastra, in special daca aveti
probleme cu rinichii sau insuficienta cardiaca. In cazuri foarte rare, poate aparea insuficienta renala.
Foarte rare (pot afecta pana la 1 din 10000 persoane)
- Umflarea fetei, buzelor, limbii si/sau gatului.
- O scadere a celulelor rosii sau albe din sange. Puteti observa oboseala, o infectie sau febra.
- Eruptie trecatoare pe piele, eruptie nodulara (urticarie).
- Mancarime.
- Durere de spate, durere articulara si musculara.
- Modificari ale modului in care functioneaza ficatul dumneavoastra, incluzand inflamatia
ficatului (hepatita). Puteti observa oboseala, ingalbenirea pielii si a albului ochilor si simptome asemanatoare gripei.
- Greata.
- Tuse.
- Modificari ale rezultatelor analizelor de sange:
- cantitate scazuta de sodiu in sange. Daca aceasta este severa puteti observa oboseala, lipsa de energie sau crampe musculare.
Reactii adverse suplimentare la copii si adolescenti
La copiii tratati pentru tensiune arteriala mare, efectele secundare par a fi similare cu cele observate la adulti, dar apar mai des. Durerea in gat este o reactie adversa foarte frecventa la copii, dar nu a fost raportata la adulti si nasul infundat, febra si cresterea frecventei cardiace sunt frecvente la copii, dar nu au fost raportate la adulti.
Raportarea reactiilor adverse
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct prin intermediul sistemului national de raportare Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale.
Str. Aviator Sanatescu nr. 48, sector 1 Bucuresti 011478 – RO
Tel:+4 0757 117 259 Fax:+4 0213 163 497 e-mail: [email protected].
Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

5. Cum se pastreaza Tandesar
Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor.
Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe cutie si blister dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.
Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine TANDESAR
Substanta activa este candesartan cilexetil. Fiecare comprimat contine candesartan cilexetil 8 mg sau 16 mg. Celelalte componente sunt carmeloza calcica, hidroxipropilceluloza, lactoza monohidrat, stearat de magneziu, amidon de porumb, macrogol 6000, oxid rosu de fer (E 172).
Cum arata TANDESAR si continutul ambalajului
Tandesar 8 mg comprimate
Comprimate de culoare roz, sub forma de capsule, marcate pe o fata cu ’C’ si ‘10’ de o parte si de alta a liniei mediane si cu o linie mediana pe cealalta fata.
Tandesar 16 mg comprimate
Comprimate de culoare roz, sub forma de capsule, marcate pe o fata cu’C si ‘11’ de o parte si de alta a liniei mediane si cu o linie mediana pe cealalta fata.
Cutii cu blistere din PVC-PE-PVDC/Al continand 7, 14, 15, 20, 28, 30, 50, 56, 90, 98, 100 comprimate.
Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie cormercializate
Detinatorul autorizatiei de punere pe piata
TERAPIA SA Str. Fabricii nr. 124, Cluj-Napoca Romania
Acest medicament este autorizat in Statele Membre ale Spatiului Economic European sub
urmatoarele denumiri comerciale:
Romania Tandesar 8 mg comprimate Tandesar 16 mg comprimate
Acest prospect a fost revizuit in decembrie 2015.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Erecție slabă
Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnosticat cu hipertensiune , cardiomio ...
↳ Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va pot recomanda nimic, exista un risc cardiac, pe care un produs naturist, chiar s ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
!Am probleme de cateva luni cu erectia
Buna ziua ce imi puteți recomanda pt imbunătățirea erecției,menționez că am hipe ...
↳ Buna ziua! Puteti lua Spermotone, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, timp de 2 saptamani, apoi puteti creste doza pana la 6 capsule pe zi (cata 2 de 3 or ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Intrerupere medicamentatie pentru testul poligraf
se poate intrerupe medicamentatia cu noripel pentru a da testu poligraf ...
↳ Buna ziua! Daca afectiunea dumneavoastra cardiovasculara (hipertensiunea arteriala in speta) este considerata severa si aveti documente medicale care ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Lipsa libidou și erectie
Bună ziua! Am 63 de ani și de aprox un an de zile nu mai am erecției matinala ș ...
↳ Buna ziua! Daca aveti hipertensiune va recomand sa luati Spermotone, cagte 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 3 luni. Dupa o pauza de 3 saptamani pute ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
apetit blokc si hipertensiune
Buna ziua, as vrea sa stiu daca este o problema sa imi administrez apetit blokc avand in vedere ca ...
Erectie slaba si hipertensiune
Bună ziua! Am probleme cu erecția, mai exact penisul nu e destul de tare pentru a intretin ...
↳ Buna ziua! Din cauza hipertensiunii nu puteti lua medicatie tip Viagra (sau alte medicamente inrudite). Va recomand sa luati capsule de Branca-ursulu ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
inlocuitor de Isoptin RR 240mg
Pentru tratamentul cardiopatiei si hipertensiunii, cu ce poate fi inlocuit Isoptin RR 240mg? ...
↳ Isoptin de 240 nu se mai gaseste, dar exista un alt medicament cu acceeasi substanta activa (verapamil), care sa aiba aceeasi concentratie (240 mg), s ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
despre atenolol
cu ce medicament se poate inlocui atenololul,avand in vedere ca mai folosesc si captopril? ...
↳ Buna ziua! Decizia de inclocuire a atenolol-ului cu alt medicament apartine numai medicului cardiolog, sau celui de familie. Puteti inlocui Atenolol ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ce alte medicamente mai au substanta activa CANDESARTANUM CILEXETIL?
Alte medicamnete care au CANDESARTANUM CILEXETIL:
- Tilamcar
- Kandoset
- Framsyl
- CANZENO HCT 8 mg/12,5 mg comprimate
- Karbis 4 mg comprimate
- Karbicombi 8 mg/12,5 mg comprimate
- Clastinol 16 mg
- ATACAND- 4 MG, 8 MG SI 16 MG, comprimate

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Brintillex
Brintillex

Pot lua 5 HTP daca iau un antidepresiv.??? ... Buna ziua! Nu, 5-HTP nu trebuie asociat cu antidepresive. ...


Sfatul farmcistului Gust amar.
Gust amar.

Bună ziua,am 59 de ani de 1 an am un gust amar ďż˝n gura,mai ales ... Buna ziua! O ipoteza ar fi candidoza linguala, uitati-va daca limba d ...


Sfatul farmcistului Fluend extreme sirop
Fluend extreme sirop

Bunaa ziua! Siropul Fluend Extreme este bun și pt tuse seaca? Ms ... Buna ziua! Daca simtiti ca aveti mucus vascos pe care nu il puteti el ...


Sfatul farmcistului Exista sansa sa fie pozitiv?
Exista sansa sa fie pozitiv?

Buna ziua,va rog sa mi spuneti daca Am facut sex neprotejat in data de ... Buna ziua! Situatia este la limita, din cauza ciclurilor neregulate. ...


Sfatul farmcistului Erecție slabă
Erecție slabă

Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnostica ... Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va ...


Sfatul farmcistului Zoely și contraindicatiile
Zoely și contraindicatiile

Buna ziua! Iau Zoely de 10 luni pană acum nu am făcut pauza ... Buna ziua! Pe termen lung este posibil sa luati in greutate, sa exper ...


Sfatul farmcistului Pătează?
Pătează?

Tinctura folosita pe termen lung va pata unghia? ... Buna ziua! Da, unghia se va pata, dar prin crestere si taiere veti sc ...