Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Ibufen 200 mg comprimate filmate

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Ibufen 200 mg comprimate filmate

Prospect - Ibufen 200 mg comprimate filmate


NU comercializăm Ibufen 200 mg comprimate filmate!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


    Denumirea comercială: Ibufen 200 mg comprimate filmate    DCI: IBUPROFENUM


  Produs complementar recomandat
Ibufen face parte din clasa de medicamente cunoscuta sub denumirea de antiinflamatoare si antireumatice nesteroidiene, derivati de acid propionic.
Ibufen 200 mg comprimate filmate
Ibuprofen

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament, deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.
Utilizati intotdeauna acest medicament conform indicatiilor din acest prospect sau indicatiilor medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.
Intrebati farmacistul daca aveti nevoie de mai multe informatii sau recomandari.
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect. Vezi pct. 4. Daca dupa 3 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Ce gasiti in acest prospect:
1. Ce este Ibufen si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Ibufen
3. Cum sa utilizati Ibufen
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Ibufen
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este Ibufen si pentru ce se utilizeaza
Ibufen face parte din clasa de medicamente cunoscuta sub denumirea de antiinflamatoare si antireumatice nesteroidiene, derivati de acid propionic. Ibufen este util in ameliorarea durerilor de cap, dinti, a febrei si durerii musculare din raceala comuna, a durerilor menstruale, a durerilor de muschi, articulatii si oase si a durerilor din bolile reumatismale. Daca dupa 3 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Ibufen
Nu utilizati Ibufen:
- daca sunteti alergic la ibuprofen, la alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6). Informati medicul sau farmacistul daca ati suferit vreo astfel de reactie alergica. In caz de alergie, intrerupeti utilizarea medicamentului si anuntati medicul.
- daca ati avut reactii alergice, cum sunt astm bronsic, secretii nazale, eruptie trecatoare pe piele cu mancarime sau umflarea buzelor, a fetei, a limbii sau a gatului dupa ce ati luat medicamente care contin acid acetilsalicilic sau alte medicamente pentru durere si inflamatie (AINS).
- daca ati avut sau aveti ulcer sau sangerare la nivelul stomacului sau intestinului subtire (duoden) legate sau nu de utilizarea anterioara a medicamentelor pentru durere si inflamatie (AINS) sau daca ati avut doua sau mai multe astfel de episoade in trecut.
-daca aveti probleme grave ale ficatului, rinichilor sau inimii (incluzand boala cardiaca coronariana).
- daca sunteti gravida in ultimul trimestru de sarcina.
- daca suferiti de deshidratare semnificativa (determinata de varsaturi, diaree sau consumul insuficient de lichide).
- daca aveti orice sangerare activa (inclusiv la nivelul creierului).
- daca aveti o afectiune de origine necunoscuta avand ca rezultat formarea anormala a celulelor sanguine. Nu se administreaza la copii cu varsta sub 6 ani din cauza formei farmaceutice neadecvate varstei.
Atentionari si precautii
Aveti grija deosebita cand utilizati Ibufen daca:
- aveti lupus eritematos sistemic (LES) sau alte afectiuni autoimune;
- exista in familie o tulburare in producerea pigmentului rosu din sange (porfirie);
- aveti afectiuni intestinale inflamatorii cronice, cum sunt inflamatia colonului cu ulcere (colita ulcerativa), o inflamatie care afecteaza tractul digestiv (boala Crohn) sau alte afectiuni ale stomacului sau intestinului;
- aveti tulburari de formare a celulelor sanguine;
- aveti probleme legate de mecanismul normal de coagulare al sangelui;
- aveti alergii, febra fanului, astm bronsic, inflamare cronica a mucoasei nazale si a sinusurilor, vegetatii adenoide sau afectiuni obstructive cronice ale tractului respirator, deoarece riscul de ingustare a cailor aeriene cu dificultati in respiratie (bronhospasm) este mai mare;
- aveti probleme de circulatie la nivelul arterelor mainilor sau picioarelor;
- aveti afectiuni ale ficatului, rinichilor, inimii sau tensiune arteriala mare;
- ati avut recent o interventie chirurgicala majora;
- observati aparitia tulburarilor de vedere;
- sunteti in primele sase luni de sarcina;
- alaptati.
Ulcere, perforatie si sangerare la nivelul stomacului sau intestinelor
Daca ati avut anterior ulcer la nivelul stomacului sau intestinelor, in special daca acesta a fost complicat cu perforatie sau a fost insotit de sangerare, trebuie sa fiti atent daca apar simptome abdominale neobisnuite, sa intrerupeti tratamentul cu Ibufen si sa va adresati imediat medicului dumneavoastra. Aceasta este necesar, deoarece riscul de sangerare sau de ulceratie la nivelul tractului digestiv este mai mare in acest caz, in special
la pacientii varstnici.
Sangerarea, ulceratia sau perforatia la nivelul stomacului sau intestinelor pot aparea fara alte semne de avertizare, chiar si la pacientii care nu au avut niciodata astfel de probleme.
Riscul de aparitie a ulcerelor, perforatiei sau sangerarii la nivelul stomacului sau intestinelor creste la doze mari de ibuprofen. Riscul creste, de asemenea, daca anumite alte medicamente sunt luate in acelasi timp cu ibuprofenul (vezi mai jos, „Ibufen impreuna cu alte medicamente”).
Reactii la nivelul pielii
Trebuie sa incetati de a mai lua Ibufen la primul semn de eruptie trecatoare pe piele, leziuni la nivelul mucoaselor sau alte semne de alergie, deoarece acestea pot fi primul semn al unor reactii grave ale pielii (dermatita exfoliativa, eritem polimorf, sindrom Stevens-Johnson, sindrom Lyell). Cel mai mare risc al aparitiei acestor reactii este in prima luna de tratament.
Efecte asupra inimii si creierului
Medicamente precum Ibufen se pot asocia cu un risc usor crescut de aparitie a atacului de cord (infarct miocardic) sau a accidentului vascular cerebral. Riscurile de orice tip sunt mai probabile la doze mari si in cazul tratamentului de lunga durata. Nu depasiti doza recomandata sau durata tratamentului. Daca aveti probleme cardiace, accident vascular cerebral in antecedente sau considerati ca ati putea fi in situatie de risc datorita acestor afectiuni (de exemplu, daca aveti tensiune arteriala mare, diabet zaharat sau valori mari ale colesterolului sau sunteti fumator) trebuie sa discutati despre tratament cu medicul
dumneavoastra sau cu farmacistul.
Efecte asupra rinichilor
Ibuprofenul poate determina probleme in functionarea rinichilor. Aceste probleme pot determina umflarea picioarelor si pot conduce chiar la insuficienta cardiaca sau tensiune arteriala mare. Ibuprofenul poate determina leziuni la nivelul rinichilor, in special la pacientii care deja au avut probleme la nivelul rinichilor, inimii sau ficatului sau care iau diuretice sau inhibitori ai enzimei de conversie ai angiotensinei (IECA), precum si la varstnici.
Alte precautii
In tratamentul de lunga durata, la utilizarea de doze mari de analgezice, poate sa apara durerea de cap care nu trebuie tratata prin cresterea dozelor din acest medicament. Utilizarea de rutina a analgezicelor poate determina leziuni renale permanente si risc de insuficienta renala. Ibuprofenul poate masca simptomele sau semnele unei infectii (febra, durere si inflamatie) si poate prelungi temporar timpul de sangerare. Ibufen poate reduce posibilitatea de a ramane gravida. Discutati cu medicul dumneavoastra daca planificati sa
ramaneti gravida sau daca aveti probleme in a ramane gravida.
Ibufen impreuna cu alte medicamente
Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati, ati luat recent sau s-ar putea sa luati orice alte medicamente.
Va rugam sa ii spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati:
- alte AINS (antiinflamatoare nesteroidiene, inclusiv acid acetilsalicilic), anticoagulante (ex. warfarina sau heparina), antiagregante plachetare (ex. ticlopidina sau clopidogrelul), metotrexat, digoxina, fenitoina, litiu, diuretice, incluzand diuretice care economisesc potasiu, antihipertensive (cum sunt: IECA, de ex. captopril, medicamente beta blocante, antagonisti de angiotensina II), colestiramina, ISRS (inhibitori selectivi ai recaptarii de serotonina) (de ex. paroxetina, sertralina, escitalopramul), moclobemida, ciclosporina,
tacrolimus, zidovudina sau ritonavir, mifepristona, probenecid sau sulfinpirazona, antibiotice din clasa chinolonelor, sulfoniluree, corticosteroizi, bifosfonati, pentoxifilina, baclofen.
Ibufen impreuna cu alimente si bauturi
Luati Ibufen cu un pahar de apa in timpul mesei sau dupa masa. Evitati consumul de alcool etilic, deoarece acesta accentueaza reactiile adverse la Ibufen.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea
Sarcina si fertilitatea
Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresativa medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament. Utilizarea ibuprofenului poate influenta fertilitatea.
Ibuprofenul nu trebuie luat in ultimele 3 luni de sarcina.
Alaptarea
Ibuprofenul trece in cantitati foarte mici in laptele matern si, de obicei, alaptarea nu e necesar sa fie intrerupta in timpul tratamentelor de scurta durata.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
La doze mari, in cazuri individuale, se pot manifesta reactii adverse, cum sunt ameteala, oboseala, somnolenta, vertijul (raportate ca frecvente) si tulburarile de vedere (raportate ca mai putin frecvente). Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje ar putea fi afectata. Acest efect este accentuat in cazul consumului concomitent de alcool etilic.
Ibufen contine lactoza. Pacientii cu afectiuni ereditare rare de intoleranta la galactoza, deficit de lactaza (Lapp) sau sindrom de malabsorbtie la glucoza-galactoza nu trebuie sa utilizeze acest medicament. Ibufen contine galben amurg FCF pe lac de aluminiu (E 110) care poate provoca reactii alergice.

3. Cum sa utilizati Ibufen
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Reactiile adverse pot fi reduse la minimum prin utilizarea celei mai scurte perioade necesare controlarii simptomelor.
Doza de ibuprofen depinde de varsta si greutatea corporala a pacientului.
Ibufen este indicat pentru adulti si copii cu greutatea peste 20 kg (cu varsta de aproximativ 6 ani). Adulti, adolescenti si copii cu greutatea mai mare sau egala cu 40 kg:
Doza recomandata este de 200 mg sau 400 mg ibuprofen, pana la maximum 1200 mg ibuprofen/zi. Nu utilizati Ibufen la interval de timp mai mic de 6 ore.
Copii cu greutatea mai mica sau egala cu 39 kg:
Ibufen trebuie utilizat doar la copiii care au o greutate corporala de cel putin 20 kg.
Doza recomandata este 200 mg, pana la o doza maxima de 20-30 mg/kg/zi, in 3-4 doze. Nu utilizati Ibufen la interval de timp mai mic de 6-8 ore.
Daca este necesar ca acest medicament sa fie administrat mai mult de 3 zile pentru febra sau mai mult de 4 zile pentru calmarea durerilor sau daca simptomele se agraveaza, adresati-va unui medic.
Se recomanda ca pacientii cu hipersensibilitate gastrica sa utilizeze Ibufen impreuna cu alimente. Daca este administrat la scurt timp dupa masa, debutul actiunii Ibufen poate intarzia. Daca se intampla acest lucru, nu se va administra o doza de Ibufen mai mare decat cea recomandata sau pana cand nu a trecut intervalul corect pentru administrarea unei doze noi.
Varstnici:
Daca sunteti in varsta, cereti intotdeauna sfatul medicului dumneavoastra inainte de a lua Ibufen, deoarece sunteti mai predispusi la reactii adverse, in special la hemoragie si perforatie la nivelul tractului digestiv. Functia rinichilor sau a ficatului redusa
Daca aveti functia rinichilor sau a ficatului redusa, cereti intotdeauna sfatul medicului dumneavoastra inainte de a lua Ibufen.
Daca luati mai mult Ibufen decat trebuie
Adresati-va imediat medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Simptomele unui supradozaj pot fi: greata, varsaturi si durere de stomac sau diaree. De asemenea, pot aparea tiuituri in urechi, durere de cap, ameteala, vertij si sangerare la nivelul stomacului sau intestinelor. In cazuri
de intoxicare grava, poate aparea somnolenta, excitatie, dezorientare, coma,
convulsii, crampe (in special la copii), vedere incetosata si probleme de vedere, insuficienta renala, leziuni la nivelul ficatului, tensiune arteriala mica, respiratie redusa, colorarea in albastru a buzelor, a limbii si a degetelor si cresterea tendintei de sangerare. De asemenea, poate aparea agravarea astmului bronsic la pacientii cu astm bronsic.
Nu exista antidot specific. La nevoie, se va initia un tratament specific de catre personal medical specializat. Daca uitati sa luati Ibufen
Daca ati uitat sa luati o doza, luati medicamentul imediat ce va amintiti. Totusi, daca este timpul pentru urmatoarea doza, luati-o doar pe aceasta. Este important sa nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca incetati sa luati Ibufen
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Posibilitatea de aparitie a reactiilor adverse creste la doze mai mari si la o durata mai lunga de tratament.
Medicamente precum Ibufen se pot asocia cu un risc usor crescut de aparitie a atacului de cord (infarct miocardic) sau a accidentului vascular cerebral. Retentia de apa (edem), tensiunea arteriala mare si insuficienta cardiaca au fost raportate in asociere cu antiinflamatoarele nesteroidiene. Urmatoarele reactii adverse sunt importante si necesita interventie imediata, daca apar. Trebuie sa incetati de a mai lua Ibufen si sa va adresati imediat medicului dumneavoastra daca apar urmatoarele simptome:
Frecvente:
- scaune de culoarea pacurii sau varsaturi cu sange (ulcer la nivelul tractului digestiv cu sangerare).
Foarte rare:
- umflare a fetei, a limbii sau a gatului (laringe) care pot determina dificultati in respiratie (edem angioneurotic), batai rapide ale inimii, scadere severa a tensiunii arteriale sau soc cu potential letal;
- reactie alergica brusca cu scurtarea respiratiei, respiratie suieratoare si scaderea tensiunii arteriale;
- eruptie severa pe piele cu vezicule, in special pe picioare, brate, palme si talpi care pot implica si fata si buzele (eritem polimorf, sindrom Stevens-Johnson). Acestea se pot agrava si mai mult, veziculele se pot largi si extinde si parti ale pielii se pot coji (sindromul Lyell). De asemenea, poate exista o infectie severa cu distrugerea pielii (necroza), a tesutului subcutanat si muschilor.
Trebuie sa incetati a mai lua medicamentul si sa va adresati medicului dumneavoastra cat mai repede posibil, daca manifestati urmatoarele reactii adverse:
Foarte frecvente:
- senzatie de arsura in capul pieptului, durere abdominala, indigestie.
Mai putin frecvente:
- vedere incetosata sau alte probleme de vedere, cum este sensibilitatea la lumina;
- reactii de hipersensibilitate, cum sunt eruptia trecatoare pe piele, mancarimea, criza de astm bronsic (uneori cu tensiune arteriala mica).
Rare:
- pierdere a vederii.
Foarte rare:
- umplere brusca a plamanilor cu apa avand ca rezultat dificultati in respiratie, tensiune arteriala mare, retentie de apa si crestere in greutate.
Alte reactii adverse posibile la Ibufen sunt:
Foarte frecvente:
- tulburari la nivelul tractului digestiv, cum sunt diaree, greata, varsaturi, flatulenta, constipatie.
Frecvente:
- ulcer la nivelul tractului digestiv cu sau fara perforatie;
- inflamatie a intestinului si agravare a inflamatiei colonului (colita) si a tractului digestiv (boala Crohn) si complicatii ale diverticulitei de la nivelul intestinului gros (perforatie sau fistula);
- sangerare microscopica intestinala care poate conduce la anemie;
- ulcere la nivelul gurii si inflamatie;
- durere de cap, somnolenta, ameteala, oboseala, agitatie, insomnie si iritabilitate.
Mai putin frecvente:
- inflamatie a mucoasei stomacului;
- probleme renale, incluzand formare de edem, inflamatie a rinichilor si insuficienta renala;
- secretii nazale;
- dificultati in respiratie (bronhospasm).
Rare:
- depresie, confuzie, halucinatii;
- lupus eritematos;
- crestere a azotului ureic din sange si a altor valori serice ale enzimelor ficatului, scadere a valorilor hemoglobinei si ale hematocritului, inhibare a agregarii plachetelor si timp de sangerare prelungit, scadere a calciului din sange si crestere a valorilor acidului uric din sange.
Foarte rare:
- percepere neplacuta a batailor inimii, insuficienta cardiaca, infarct miocardic sau tensiune arteriala mare;
- tulburari de formare a celulelor sanguine (cu simptome precum: febra, durere in gat, ulcere la nivelul suprafetei gurii, simptome de gripa, oboseala severa, sangerare la nivelul pielii si nasului);
- tiuituri si vajaituri in urechi;
- inflamatie a esofagului sau a pancreasului;
- ingustare a lumenului intestinal;
- inflamatie acuta a ficatului, colorare in galben a pielii sau a albului ochilor, disfunctie, leziune sau insuficienta hepatica;
- inflamatie a membranei creierului (fara infectie bacteriana);
- lezare a tesutului rinichilor;
- cadere a parului.
Ibuprofen poate determina scaderea numarului de globule albe si a rezistentei dumneavoastra la infectii.
Daca prezentati o infectie cu simptome, cum sunt febra si deteriorare grava a starii generale sau febra cu simptome de infectie locala, cum sunt durere in gat/faringe/gura sau probleme urinare, trebuie sa va prezentati imediat la medicul dumneavoastra. Vi se va face un test sanguin pentru a investiga o posibila scadere a numarului de globule albe (agranulocitoza). Este important sa va adresati medicului dumneavoastra
cu privire la acest medicament.
In timpul tratamentului cu ibuprofen, cazuri rare de meningita (manifestate prin rigiditate a gatului, durere de cap, greata, varsaturi, febra sau dezorientare) au fost observate la pacientii cu tulburari autoimune existente, cum este lupusul eritematos sistemic sau boala mixta a tesutului conjunctiv.
S-a folosit urmatoarea conventie pentru exprimarea frecventei:
Foarte frecvente: pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane
Frecvente: pot afecta pana la 1 din 10 persoane
Mai putin frecvente: pot afecta pana la 1 din 100 persoane
Rare: pot afecta pana la 1 din 1000 persoane
Foarte rare: pot afecta pana la 1 din 10000 persoane
Cu frecventa necunoscuta: frecventa nu poate fi estimata din datele disponibile
Raportarea reactiilor adverse
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct prin intermediul sistemului national de raportare, ale carui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportand reactiile
adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

5. Cum se pastreaza Ibufen
Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor.
Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe cutie, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
A se pastra la temperaturi sub 25şC, in ambalajul original.
Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine Ibufen
Substanta activa este ibuprofen. Fiecare comprimat filmat contine ibuprofen 200 mg.
Celelalte componente sunt:
Nucleu: celuloza microcristalina, lactoza monohidrat, amidon de porumb, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu.
Film: alcool polivinilic partial hidrolizat, macrogol 3000, dioxid de titan (E 171), talc, eritrozina pe lac de aluminiu (E 127), galben amurg FCF pe lac de aluminiu (E 110), Indigo Carmin pe lac de aluminiu (E 132).
Cum arata Ibufen si continutul ambalajului
Comprimate filmate, de culoare roz trandafirie, rotunde, biconvexe, cu aspect uniform, cu margini intacte.
Ambalajul
Cutie cu 1 blister PVC/Al a 10 comprimate filmate
Cutie cu 2 blistere PVC/Al a cate 10 comprimate filmate
Cutie cu 3 blistere PVC/Al a cate 10 comprimate filmate
Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.
Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si fabricantul
Antibiotice SA Str. Valea Lupului nr. 1, 707410 Iasi, Romania
Acest prospect a fost revizuit in noiembrie 2015.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Premenopauza sau bolnava?
Bună ziua! Am 47 de ani și sunt învățătoare. Încerc sa expun cât pot de bin ...
DIOLEX-VARICE
Buna ziua. De ceva timp am dureri ingrozitoare in gambe. Dupa n medici am fost la un chirurg vascula ...
Durere sani, iritatie mamelon
Am avut timp de doua luni de zile dureri de san (simteam ca sunt grei, durerosi si dadeau intepaturi ...
↳ Buna ziua! Adresati-va cat de curand medicului ginecolog si urmati-i instructiunile! Durerile si modificarile la nivelul sanilor nu trebuie ignorate ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Despre Revinty Ellipta
Am un astm bronsic de 25 de ani. Am luat foarte mult timp predinson(vreo cativa ani o data pe luna s ...
↳ Buna ziua! Da, acest spray contine un corticosteroid, fluticazona, care scade inflamatia, in asociere cu vilanterol, o substanta ce largeste caile ae ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Dureri in partea stinga jos
Am dureri in partea stinga jos ciclu numi vine urinez des ce poate fii ? Va rog ajutatima cun ...
Dureri abdominale cu miros si gust ciudat
Buna ziua.De o luna de zile am o problema intestinale.A început totul cu un miros neplăcut can ...
Durere dantura
Buna...de cateva zile am dureri pe partea stanga sus dantura,nu stiu ce masea imi face probleme pt c ...
↳ Buna ziua! Medicul stomatolog nu v-a recomandat sa faceti o radiografie? Poate aveti un nerv care s-a inflamat, chiar daca in aparenta dintii sunt sa ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ce alte medicamente mai au substanta activa IBUPROFENUM?
Alte medicamnete care au IBUPROFENUM:
- Synocam
- PADUDEN Rapid Forte 400 mg
- Paduden cu aroma de caise
- Nuroflex cu aroma de portocale sau capsuni
- Nurofen Junior 7 ani cu aroma de portocale
- Nurofen Immedia Ultra
- Nurofen Forte
- Nurofen Express Forte
- IBUVALEN DUO
- Ibalgin Junior 200 mg
- Ibalgin Express 200 mg
- Aurofen 200 mg
- MIG-400
- MIG pediatric 20 mg/ml
- EFISEN M
- Buprofess 200 mg pulbere orala
- Brufen Plus
- Seractil
- PADUDEN SR 300 mg
- PADUDEN Forte 400 mg
- Nurofen Immedia Ultra 400 mg drajeuri
- MASIPREN 20 mg
- INFLANOR FORTE
- Advil Sinus si Raceala 200 mg/30 mg capsule moi
- Valcomb 500 mg/150 mg comprimate filmate
- TEDOLFEN 200 mg/30 mg comprimate filmate
- Reuprofen 400 mg comprimate filmate
- Panafen 400 mg capsule
- PADUDEN Rapid 200 mg comprimate filmate
- Olytabs 200 mg/30 mg comprimate filmate
- Nurofen Express 200 mg drajeuri
- MUCOGRIP 200 mg/30 mg comprimate filmate
- Inflanor 200 mg capsule moi
- Ibuvalen 400 mg capsule
- Iburprom, 200 mg, drajeuri
- Ibuprofen Sandoz 200 mg capsule moi
- Ibuprofen Fiterman 50 mg/g, gel
- Ibuprofen Cipla 400 mg comprimate filmate
- Ibuprofen Arena 200 mg, capsule
- Ibalgin Sport, crema
- Ibalgin Rapid 400 mg comprimate filmate
- IBALGIN GEL
- IBALGIN FORTE, comprimate filmate, 400 mg
- Adagin 200 mg si 400 mg, comprimate filmate
- Deep Relief 50 mg/30 mg pe gram, gel
- Advil Ultra capsule moi
- IBUPROFEN, drajeuri
- IBUPROFEN , comprimate
- IBALGIN 200

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate


Programare consultatie online avocat

Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Hipomenoree
Hipomenoree

Buna ziua! Am 29 ani. După multe vizite la doctori, mi s-a zis că a ... Buna ziua! Va recomand ca dupa ce terminati administrarea Sanofem A s ...Sfatul farmcistului Detalii tantum rosa
Detalii tantum rosa

Dacă fac tratamentul tantum rosa pot avea contact sexual? ... Buna ziua! Da, puteti aveacontact sexual, dar de preferinta cu prezer ...


Sfatul farmcistului Cojite in par !
Cojite in par !

Ce as putea folosi pentru cojile de pe scalp ?! Am fost la dermatolog ... Buna ziua! Va recomand sa folositi samponul dermatologic Psoriane Int ...


Sfatul farmcistului Complexul de vitamina B si sarcina
Complexul de vitamina B si sarcina

Buna ziua, primesc complexul de vitamine B deja o luna, ciclul menstru ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o dereglare hormonala care s-a supra ...


Sfatul farmcistului cancer san
cancer san

Buna ziua! Este indicat acest produs in cancerul de san cu estrogen po ... Buna ziua! Da, Biobran 1000 este indicat si in cazul acesta. Se vor a ...