Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Bioflu Plus, capsule moi

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect -  Bioflu Plus, capsule moi

Prospect - Bioflu Plus, capsule moi


NU comercializăm Bioflu Plus, capsule moi!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Bioflu Plus, capsule moi    DCI: combinatii


  Produs complementar recomandat
Tratament simptomatic in raceala si gripa.
In acest prospect gasiti:
1. Ce este Bioflu Plus, capsule moi si pentru ce se utilizeaza
2. Inainte sa utilizati Bioflu Plus, capsule moi
3. Cum sa utilizati Bioflu Plus, capsule moi
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Bioflu Plus, capsule moi
6. Informatii suplimentare

1. CE ESTE BIOFLU PLUS, CAPSULE MOI SI PENTRU CE SE UTILIZEAZA
Tratamentul simptomatic al congestiei nazale, tusei neproductive si febrei asociate bolilor tractului respirator (de exemplu, sinuzite, rinite, faringite, bronsite).
Tratament simptomatic in raceala si gripa.

2. INAINTE SA UTILIZATI BIOFLU PLUS, CAPSULE MOI
Nu utilizati Bioflu Plus, capsule moi
- daca sunteti alergic (hipersensibil) la paracetamol, clorhidrat de pseudoefedrina, bromhidrat de dextrometorfan, maleat de clorfeniramina sau alte antihistaminice sau la oricare dintre celelalte componente ale Bioflu Plus, capsule moi;
- daca aveti hipertensiune arteriala severa sau necontrolata prin tratament, boala coronariana grava
sau tulburari de ritm cardiac;
- daca ati avut in trecut accident vascular cerebral;
- daca aveti astm bronsic si tusiti;
- daca aveti insuficienta respiratorie;
- daca aveti insuficienta hepatocelulara;
- daca aveti insuficienta renala severa;
- daca aveti probleme uretro-prostatice cu imposibilitatea de eliminare a urinii din vezica urinara totala sau partiala (retentie urinara);
- daca aveti obstructie piloro-duodenala;
- daca aveti diabet zaharat;
- daca aveti hipertiroidie;
- daca aveti glaucom cu unghi inchis;
- daca aveti sau ati avut epilepsie sau convulsii;
- daca alaptati sau sunteti gravida;
- daca aveti deficit de glucozo-6-fosfat dehidrogenaza;
- daca utilizati inhibitori de monoaminooxidaza (in administrarea concomitenta sau in termen de 14 zile de la retragerea acestora);
- la copiii cu varsta mai mica de 12 ani.

Aveti grija deosebita cand utilizati Bioflu Plus, capsule moi
Acest medicament este recomandat numai pentru adulti si adolescenti.
Tusea productiva este o componenta fundamentala a mecanismului de aparare bronhopulmonara si de aceea nu trebuie suprimata. Nu se recomanda asocierea unui expectorant sau mucolitic cu un antitusiv.
Inainte de prescrierea unui antitusiv, trebuie identificate cazurile in care tusea necesita tratament etiologic adecvat, in special astmul bronsic, bronsiectazia, obstructia bronsica, insuficienta ventriculara stanga de cauze cunoscute, embolia pulmonara, tusea de origine cardiaca, cancerul si afectiunile endobronsice.
Datorita pseudoefedrinei si clorfeniraminei din compozitia sa, medicamentul trebuie utilizat cu precautie la pacientii care sufera de hipertensiune arteriala usoara sau moderata, afectiuni cardiace, tensiune intraoculara crescuta.
Administrarea trebuie facuta cu precautie in cazul afectarii renale usoare sau moderate (in special in cazul asocierii cu afectiuni cardiovasculare).
Este necesara prudenta in cazul pacientilor tratati simultan cu simpatomimetice de tipul derivatilor de ergotamina, antidepresive triciclice, unii ISRS (inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei) si medicamente cu efecte supresive asupra activitatii SNC.
Nu se va utiliza in asociere cu alte medicamente care contin paracetamol.
Se impun precautii in caz de alcoolism si afectiuni hepatice, incluzand hepatita virala (creste riscul hepatotoxicitatii).

Se va evita consumul de cafea, ceai negru, bauturi energizante, fumatul.
In plus, datorita prezentei dextrometorfanului si clorfeniraminei nu se recomanda administrarea concomitenta a medicamentului cu alcool etilic sau medicamente care contin alcool etilic.

Tot datorita clorfeniraminei, se recomanda prudenta la varstnici, deoarece acestia pot prezenta:
- sensibilitate crescuta la anumite reactii adverse ale clorfeniraminei, cum sunt: hipotensiunea arteriala ortostatica, vertijul, sedarea marcata;
- constipatie cronica (risc de producere a ileus-ului paralitic).

In cazul in care simptomele nu se remit dupa administrarea de doze uzuale, nu se creste doza, ci se recomanda reevaluarea situatiei clinice. Nu se administreaza mai mult de 5 zile fara recomandarea medicului.

Similar altor medicamente, daca sunteti gravida sau daca utilizati orice alt medicament, se recomanda consultarea medicului dumneavoastra sau farmacistului inainte de administrarea medicamentului.

Utilizarea altor medicamente
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.

Administrarea concomitenta a Bioflu Plus, capsule moi cu inhibitori de monoaminooxidaza (sau in termen de 14 zile de la retragerea acestora) poate duce la manifestari de toxicitate (inclusiv ameteli, greata, tremor, spasme musculare, hipotensiune arteriala sau hipertensiune arteriala, hiperpirexie si coma) si de aceea este contraindicata.

Administrarea de bromhidrat de dextrometorfan cu depresoare ale activitatii sistemului nervos central, cum sunt antidepresive sedative, antihistaminice H1 sedative, clonidina si compusi inruditi, neuroleptice, anxiolitice si hipnotice (altele decat benzodiazepinele), talidomida conduc la potentarea efectului deprimant nervos central.
De asemenea, alcoolul etilic potenteaza efectul sedativ al antitusivelor centrale; in timpul tratamentului cu dextrometorfan se recomanda evitarea consumului de bauturi alcoolice si de medicamente care contin alcool etilic.

Pentru a evita supradozajul, nu se va asocia cu alte medicamente care contin paracetamol.
Alcoolul etilic (consum cronic), medicamentele inductoare enzimatice si cele hepatotoxice cresc riscul afectarii hepatice al dozelor mari sau tratamentului prelungit cu paracetamol.
Absorbtia paracetamolului este accelerata de metoclopramida si domperidona.
Colestiramina reduce absorbtia paracetamolului, daca se administreaza in prima ora de la ingestia de paracetamol.
Tratamentul cronic cu barbiturice sau primidona reduce efectul paracetamolului.
Dozele mari de paracetamol cresc efectul anticoagulantelor cumarinice probabil prin reducerea sintezei hepatice de profactori ai coagularii. In cazul administrarii unor doze zilnice mai mari de 2000 mg paracetamol, pe perioade mai lungi de o saptamana este necesara monitorizarea timpului de protrombina. Acest lucru nu este necesar in cazul tratamentului ocazional.
Asocierea paracetamolului cu salicilati sau antiinflamatoare nesteroidiene pe termen lung si la doze mari creste riscul de aparitie a afectarii renale. Asocierea paracetamol-salicilati trebuie administrata pe termen scurt; diflunisalul creste cu 50% concentratia plasmatica a paracetamolului si mareste astfel riscul hepatotoxicitatii acestuia.

Datorita continutului in paracetamol, pot sa apara valori fals scazute ale glicemiei determinate prin metode oxidative sau o crestere falsa a valorilor serice ale acidului uric determinat prin metoda acidului fosfotungstic. Cresterile timpului de protrombina si ale valorilor serice ale bilirubinei, lactatdehidrogenazei si transaminazelor serice evidentiaza afectarea toxica hepatica si apar in special la doze mai mari de 8 g pe zi sau administrarea pe termen lung a unor doze de paracetamol mai mari de 3-5 g pe zi.

Datorita pseudoefedrinei, Bioflu Plus, capsule moi poate creste efectele simpatomimeticelor, de exemplu, decongestionante, derivati de ergotamina (antimigrenoase) sau medicamente care scad apetitul alimentar, existand riscul aparitiei unor pusee hipertensive.

Clorhidratul de pseudoefedrina poate suprima partial actiunea hipotensiva a medicamentelor care interfereaza cu actiunea simpatomimetica: bretilium, betanidina, guanetidina, debrisoquina, metildopa, agenti blocanti ?- si ?- adrenergici.
Pseudoefedrina poate creste riscul de aparitie a aritmiilor la pacientii care primesc glicozide digitalice, chinidina sau antidepresive triciclice.
Administrarea concomitenta a Bioflu Plus, capsule moi cu antidepresive triciclice poate induce hipertensiune arteriala, aritmie si tahicardie sau poate potenta manifestarile activitatii anticolinergice (pericol de aparitie a ocluziilor intestinale, retentie urinara, glaucom). Daca este necesara utilizarea acestei asocieri de medicamente, se recomanda reducerea dozei de antidepresive si monitorizarea atenta a starii clinice a pacientului.

Administrarea concomitenta a Bioflu Plus, capsule moi cu fluoxetina poate duce la potentarea reactiilor adverse ale dextrometorfanului (ameteli, hiper-reactivitate) si/sau a manifestarilor potentiale ale toxicitatii (greata, voma, incetosarea vederii, halucinatii vizuale si auditive). Utilizarea concomitenta cu paroxetina poate creste riscul de aparitie a sindromului serotoninergic (manifestat prin hipertensiune, tremor, mioclonie, hiperreflexie, confuzie, neliniste, transpiratie abundenta, schimbari de dispozitie) si se poate impune reducerea dozei sau oprirea tratamentului cu ambele medicamente.

Se recomanda prudenta in cazul asocierii de clorfeniramina cu:
- deprimante ale sistemului nervos central (antidepresive sedative, barbiturice, hipnotice, analgezice opioide, metadona, neuroleptice, anxiolitice): asocierea cu clorfeniramina creste riscul de deprimare centrala;
- atropina si alte anticolinergice (antidepresive triciclice, antiparkinsoniene anticolinergice centrale, antispastice neurotrope, disopiramida, neuroleptice fenotiazinice) potenteaza efectele de tip parasimpatolitic (constipatie, retentie urinara, uscaciunea gurii) prin efect aditiv cu clorfeniramina.

Utilizarea Bioflu Plus, capsule moi cu alimente si bauturi
Se va evita consumul de alcool etilic, cafea, ceai negru, bauturi energizante, fumatul.

Sarcina si alaptarea
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Datorita posibilei relatii dintre aparitia de malformatii fetale si expunerea la pseudoefedrina in primul trimestru de sarcina pe de o parte, iar pe de alta a faptului ca in timpul ultimelor trei luni de sarcina, toti inhibitorii sintezei prostaglandinelor pot expune fatul la toxicitate cardiopulmonara (hipertensiune pulmonara cu inchiderea canalului arterial) si renala sau pot sa inhibe contractiile uterului medicamentul nu trebuie administrat in timpul sarcinii.
Pseudoefedrina se excreta in laptele matern in cantitate mare, putand determina reactii adverse cardiovasculare si neurologice la sugar. De asemenea, dextrometorfanul se excreta prin laptele matern. Au fost descrise cateva cazuri de hipotonie musculara si de apnee la sugari, dupa administrarea la mame a altor antitusive centrale in doze mai mari decat cele terapeutice. Clorfeniramina se excreta in cantitati mici in laptele matern si nu este recomandata administrarea la mamele care alapteaza datorita faptului ca poate determina reactii adverse la sugari (agitatie sau iritabilitate). De aceea, ca masura de precautie, nu se recomanda administrarea medicamentului la femeile care alapteaza.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Bioflu Plus, capsule moi are influenta majora asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Conducatorii de vehicule si cei care folosesc utilaje trebuie avertizati asupra riscului de somnolenta si ameteli legat de utilizarea medicamentului.

Informatii importante privind unele componente ale Bioflu Plus, capsule moi
Bioflu Plus, capsule moi contine sorbitol. Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a utiliza acest medicament.
Bioflu Plus, capsule moi contine p-hidroxibenzoat de metil care poate provoca reactii alergice (chiar intarziate).

CUM SA UTILIZATI BIOFLU PLUS, CAPSULE MOI
Adulti si adolescenti: doza uzuala este de o capsula moale Bioflu Plus seara, inainte de culcare. Se recomanda utilizarea in asociere cu Bioflu, capsule moi, acesta din urma fiind administrat pentru ameliorarea simptomatologiei diurne.
Nu se administreaza copiilor cu varsta mai mica de 12 ani.
Durata tratamentului trebuie sa fie scurta (maxim 5 zile).

Daca utilizati mai mult decat trebuie din Bioflu Plus, capsule moi
Pot aparea urmatoarele manifestari clinice: tremor, neliniste, insomnie, tahicardie, cresterea sau scaderea marcata a tensiunii arteriale, paloare, midriaza, retentie urinara acuta, insuficienta hepatica si/sau renala acuta, dureri abdominale, encefalopatie hepatica, acidoza metabolica, hipoglicemie, hiperpnee, convulsii, delir, coma, aritmii (inclusiv ventriculare), miocardita, tromboze vasculare, hipokaliemie. Datorita clorfeniraminei, efectelor anticolinergice se pot agrava si, de asemenea pot apare aritmii cardiace, deprimarea SNC cu sedare excesiva, fenomene paradoxale de stimulare a SNC (halucinatii, convulsii) si hipotensiune arteriala marcata.
Daca suspectati un supradozaj sau un copil a luat din greseala Bioflu Plus, capsule moi, adresati-va de urgenta medicului sau celui mai apropiat spital.

Daca uitati sa luati Bioflu Plus, capsule moi
Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata. Luati urmatoarea doza din Bioflu Plus, capsule moi la ora la care era programata.
Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. REACTII ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, Bioflu Plus, capsule moi poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Reactii adverse frecvente (care afecteaza mai putin de 1 din 10 pacienti, dar mai mult de 1 din 100):
- ameteli, stare de confuzie;
- dificultati de coordonare motorie;
- anxietate, neliniste;
- palpitatii, accelerarea ritmului batailor inimii (tahicardie);
- uscaciunea gurii;
- tremor;
- somnolenta;
- greata, varsaturi;
- cresterea sau scaderea tensiunii arteriale.

Reactii adverse mai putin frecvente (care afecteaza mai putin de 1 din 100 pacienti, dar mai mult de 1 din 1000):
- diaree sau constipatie, dureri abdominale;
- modificari ale numarului de celule in sange, cum sunt scaderea plachetelor din sange (trombocitopenie), scaderea celulelor albe din sange (leucopenie, neutropenie) care poate devenii severa (agranulocitoza) sau scaderea celulelor rosii, albe si plachetelor din sange prin diminuarea formarii la nivelul maduvei hematogene sau prin distrugere periferica excesiva (pancitopenie);
- imposibilitatea de eliminare a urinii din vezica urinara totala sau partiala (retentie urinara);
- necroza tubulara acuta cu insuficienta renala acuta (afectarea rinichilor);
- respiratie dificila;
- dureri de cap.

Reactii adverse rare (care afecteaza mai putin de 1 din 1000 pacienti, dar mai mult de 1 din 10000):
- eruptii trecatoare pe piele;
- dermatita exfoliativa;
- inflamarea pielii si ulceratii ale pielii, umflarea fetei, laringelui, mainilor, picioarelor si probleme de respiratie (edem angioneurotic);
- sensibilitate crescuta fata de actiunea radiatiilor luminoase si ultraviolete (fotosensibilizare);
- dureri musculare (mialgie);
- senzatie anormala de perceptie a excitatiilor tactile, dureroase, termice sau vibratorii (parestezie);
- transpiratie;
- reactii extrapiramidale;
- halucinatii.

Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa-i spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

5. CUM SE PASTREAZA BIOFLU PLUS, CAPSULE MOI
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
Nu utilizati Bioflu Plus, capsule moi dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
A se pastra la temperaturi sub 25C, in ambalajul original.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6 INFORMATII SUPLIMENTARE
Ce contine Bioflu Plus, capsule moi
- Substantele active sunt paracetamol, clorhidrat de pseudoefedrina, bromhidrat de dextrometorfan sub forma de bromhidrat de dextrometorfan anhidru si maleat de clorfeniramina. O capsula moale contine paracetamol 250,00 mg, clorhidrat de pseudoefedrina 30,00 mg, bromhidrat de dextrometorfan 10,51 mg corespunzator la bromhidrat de dextrometorfan anhidru 10,00 mg si maleat de clorfeniramina 2,00 mg.
- Celelalte componente sunt: continutul capsulei-povidona K 25, propilenglicol, apa purificata, polietilenglicol 400 si capsula-gelatina, glicerol, sorbitol lichid partial deshidratat, p-hidroxibenzoat de metil, albastru brevetat V (E 131), apa purificata.

Cum arata Bioflu Plus, capsule moi si continutul ambalajului
Capsule moi, ovale, de culoare albastra, care contin o solutie vascoasa limpede.

Marimea ambalajului:
Cutie cu 2 blistere din PVC/Al a cate 8 capsule moi
Cutie cu 1 blister din PVC/Al cu 8 capsule moi

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si producatorul
S.C. Biofarm S.A.
Str. Logofatul Tautu nr. 99, sector 3, Bucuresti, Romania

Acest prospect a fost aprobat in Septembrie, 2014


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Ce doza si cat timp pentru a-i forma o imunitate
Buna ziua cit timp un copil de 9 luni poate lua multi vitamin minerale sirop 237ml secom pentru a-l ...
↳ Buna ziua! Vitaminaele si mineralele ajuta organismul sa raspunda mai bine la boli, insa imunitatea se creeaza luand contact cu diversi microbi si de ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ce doza si cat timp pentru a-i forma o imunitate
Buna ziua cit timp un copil de 9 luni poate lua multi vitamin minerale sirop 237mi secom pentru a-l ...
Imunorezistan junior este bun și pentru un copil de 1an și 7luni?
Bună ziua! Am o fetita de 1an și 7 luni si a răcit. ntrebarea mea este dacă imu ...
↳ Buna ziua! Imunorezistan este indicat in simptomele de raceala si gripa. La 1 an se administreaza cate 3 ml de 2 ori pe zi, si intr-adevar in prima z ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ref: vaccinul de imunizare gripe sezoniere produs de Inst. cantacuzino
Buna ziua, Aveti in stoc produsul vaccin de imunizare impotriva gripelor sezoniere si pretul unue ...
↳ Buna ziua! Nu comercializam vaccinuri. Vaccinul pentru gripa sezoniera se gaseste in majoritatea farmaciilor acum (22 09 2021). ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
pot lua fervex rceal și grip dac alaptez? fetița are 1 anisor
pot lua fervex rceal și grip pliculete dac alaptez? fetița are 1 anisor ...
↳ Buna ziua! NU luati Fervex daca alaptati deoarece poate produce somnolenta si alte efecte nedorite la sugar! Puteti lua paracetamol simplu, fara sa ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Raceala si gripa
Buna ziua,pot sa iau Gripovitt daca iau cetebe si alpha d3 ...
ibusinus vs alcool
sunt racit ma doare gatul si am nasul infundat. Am luat o tarie ptr. gat si acum sotia a cumparat ib ...
↳ Buna ziua! In conditiile unui consum moderat asocierea se poate, face, riscand insa aparitia unor arsuri gastrice (prin insumarea efectelor alcoolulu ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
pot administra frectia Hapciu unui copil de 2 ani si 3 luni?
pot administra frectia Hapciu unui copil de 2 ani si 3 luni? baietelul meu are febra mare, si nu e ...
↳ Buna ziua! Aeasta fretie nu este indicata la copiii sub 3 ani! Faceti-i doar impachetarile cu apa rece, in asociere cu antitermice adminsitrate intra ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ce alte medicamente mai au substanta activa combinatii?
Alte medicamnete care au combinatii:
- SmofKabiven Nutribase emulsie perfuzabila
- SmofKabiven Low Osmo Peripheral emulsie perfuzabila
- Ecbirio 0,3 mg/5 mg/ml picaturi oftalmice, solutie
- Devaricid 450 mg/50 mg comprimate filmat
- Nefrosol fara potasiu solutie pentru hemofiltrare
- GluaMet 50 mg/850 mg comprimate filmate
- Dyvixarez 0,5 mg/0,4 m
- Dutazen 0,5 mg/0,4 mg
- DUSTIN DUO 0,5 mg/0,4 mg
- Ducressa 1 mg/ml + 5 mg/ml
- Doreta EP 75 mg/650 mg
- Caffetin Cold Plus comprimate filmate
- Aprexevo
- Analgex 400 mg/325 mg comprimate filmate
- Twinpros 0,5 mg/0,4 mg capsule
- TANTUMGRIP cu gust de portocala 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- TANTUMGRIP cu gust de lamaie si miere 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- TANTUMGRIP cu gust de lamaie 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- Solutie Hartmann solutie perfuzabila
- Solutie contra aftelor bucale
- SOLUTIE AURICULARA CU CLORAMFENICOL SI FLUOCINOLON
- SmofKabiven extra Nitrogen emulsie perfuzabila
- SmofKabiven Central fara electroliti emulsie perfuzabila
- SIROP PATLAGINA
- Prothromplex TOTAL 600 UI
- PADUDEN Raceala si Gripa 200 mg/30 mg
- NuTRIflex Omega Peri novo
- Nutriflex Lipid Plus emulsie perfuzabila
- Coldrex Sinus Extra
- Advil Raceala si Gripa
- Addaven
- Zovirax Duo 50 mg
- Zifex complex ovule
- Zetovar 10 mf
- Zenadea 2mg
- Volulyte
- Vizimaco
- Vizilatan Duo
- Viacorlix
- Vi-Sol Calcium sirop
- Veyann
- Vertigix
- Valtricom
- TWICOR 10
- Torvazin Plus
- Tilamcar
- Telhycar
- Telassmo
- Synocam
- Synaze
- Suvezen
- SifiOpt
- Septolete D pastille
- Septolete pastile
- Prestarium ARG Plus
- Prestarium
- Preamlessa
- Plenvu
- PERIOLIMEL N4E
- Parvaxor
- OXIMED
- Nasic 1 mg/ml
- GNAK 50 mg
- Fervex raceala si gripa
- Essentiale MAX 600 mg capsule
- Dipperam 5 mg/80
- DICARBOCALM N
- Desorelle Zilnic 150 micrograme/30 micrograme
- Co-Roswera 5 mg/10 mg
- Clensia Pulbere pentru solutie orala
- Cebangin mentol 5 mg/1 mg
- Cebangin lamaie 5 mg/1 mg
- Biphozyl solutie pentru hemodializa/hemofiltrare
- Azalonum 20 mg
- Arbalior 25 mg
- Airbufo Forspiro 160 micrograme
- Addamel Novum
- OTIS-T
- OTIRELAX 45,5mg/11,4 mg/ml
- ORNIBEL 0,120 mg/0,015 mg/24 de ore
- OCTENISEPT
- NORTIVANCOMBI 10 mg/160 mg
- NORPLEXAM 10 mg/2,5 mg/10 mg
- NORIPLEX 10 mg/2,5 mg
- NEIRAXIN
- NEFROSOL cu 2 mmol/l potasiu
- N-CALMANT III
- N ANTIGRIPAL
- MYDRANE
- MULTIBIC POTASSIUM-FREE
- MOVIPREP
- MODAFEN HOT DRINK 650 mg/10mg
- Microlax
- METEOSPASMYL 60 mg/300mg
- MARYNARKA 0,075 mg/0,020 mg
- Lipofundin MCT/LCT 200 mg/ml
- Lipocomb Calciu 10 mg/10 mg
- Lekadol
- Kivizidiale 40 de micrograme/ml + 5 mg/ml
- Kandoset

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandateOferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Microadenom hipofizar
Microadenom hipofizar

Acest produs poate inlocui Brocriptinul pt reglarea Prolactinei ? ... Buna ziua! Nu se poate pune un semn de egalitate intre cele doua, ins ...Sfatul farmcistului Mancarimi dupa aplicare crema Silaut
Mancarimi dupa aplicare crema Silaut

De vreo 2 utilizari, am mancarimi foarte mari de la crema Silaut. Doct ... Buna ziua! Probabil aveti o intoleranta la componentele cremei, sau a ...
Sfatul farmcistului Sensibilitate penis
Sensibilitate penis

Bun ziua. In urma cu 2 luni am suferit o operatie de circumcizie. In ... Buna ziua! In mod normal acest fenoment dispare in 6 saptamani, dar i ...