Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Alli

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Alli

Prospect - Alli


NU comercializăm Alli !
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Alli    DCI:


  Produs complementar recomandat
Primul si singurul medicament pentru scaderea in greutate aprobat in U.E. disponibil in farmacii fara prescriptie medicala.

Indicatii:
Obezitatea devine una dintre cele mai mari provocari pentru sanatatea publica in Europa. Este rezultatul modificarilor sociale, economice, culturale si fizice ale mediului (mediul obezogen):
–Alimentele hipercalorice, sarace nutritional (care contin o proportie inalti de grasimi saturate, sare si zaharuri) si reducerea consumului de fructe si legume;
–Stil de viata sedentar.
Un stil de viata “nesanatos” este caracterizat prin:
–Alimentatie hipercalorica bogata in lipide si glucide. Alimentele bogate in lipide au un efect redus de satietate. Consumul crescut de glucide, prin hiperinsulinismul si hipoglicemia consecutiva induce cresterea aportului alimentar.
–Ritmul alimentatiei: mese rare, bogate in calorii. Deseori, pacientul obez mananca o singura data pe zi, frecvent seara, cantitati mari de alimente (sindroamele night-eating si binge-eating).
–Tulburarile de comportament alimentar (frecvent declansate de stres, emotii, stari depresive, anxietate): hiperfagie, ingestia de alimente seara sau chiar in timpul noptii, consumul de alimente intre mesele principale (bomboane, biscuiti), consumul exagerat de dulciuri (foame de dulciuri).

Nu exista diete si programe unice, nu exista scaderi rapide in greutate ci scaderea ponderala in trepte, cu unul sau mai multe cicluri de „scadere ponderala-mentinere”.
Aceasta strategie de abordare a obezitatii se bazeaza pe succesiunea de cicluri “scadere ponderala-mentinere”.
Un astfel de ciclu consta in etapa de scadere ponderala, ce are ca obiectiv reducerea greutatii cu 5-10%, obtinuta in 3-6 luni, urmata de o perioada de 6-9 luni de mentinere a noii greutati.
Ciclurile pot fi repetate pana la atingerea greutatii optime propuse.

Alli previne absorbtia si depozitarea sub forma de tesut adipos a aproximativ 25% din cantitatea de grasimi consumata.
Grasimile consumate (trigliceridele) patrund in sistemul digestiv. Fara Alli, lipazele gastrice si pancreatice hidrolizeaza grasimile consumate in acizi grasi liberi si monogliceride care pot fi absorbite. In schimb, Alli se leaga de lipaze si le inactiveaza prevenind absorbtia a aproximativ 25% din grasimile consumate. Grasimile nedigerate sunt eliminate in mod natural din organism prin materiile fecale.
Alli este inhibitor al lipazelor gastrice si pancreatice, care descompun grasimile pentru a putea fi absorbite in circulatia sangvina.
Alli blocheaza actiunea acestor enzime, astfel incat organismul absoarbe mai putine grasimi si implicit mai putine calorii.

Alli este un tratament (capsule orlistat 60 mg) plus un program de intrumente si suport pentru pacienti.
Alli ajuta pacientii sa:
-adopte o abordare echilibrata fata de scaderea in greutate obtinuta pe termen lung;
-slabeasca cu 50% mai mult decat doar prin dieta (la fiecare 2 kg pe care pacientii le pierd prin dieta Alli ii poate ajuta sa mai scada cu 1 kg);
-obtina o scadere in greutate semnificativa clinic (5% din greutatea corporala);
-obtina beneficii pentru sanatate pe care le ofera o scadere in greutate echivalenta cu 5% din greutatea corporala.
Alli nu este o pilula minune. Actioneaza “impreuna cu” utilizatorul si nu “pentru” acesta. Utilizatorii nu vor slabi daca vor manca tot ceea ce isi doresc.

Contraindicatii:
In cazul administrarii concomitente cu orlistat s-a observat o scadere a nivelurilor plasmatice de ciclosporina, care ar putea conduce la scaderea eficientei imunosupresoare.
In cazul administrarii concomitente a anticoagulantelor orale cu orlistat, valorile raportului international normalizat (international normalized ratio, INR) ar putea fi afectate.
Alli nu este destinat persoanelor cu sindrom cronic de malabsorbtie sau colestaza (afectiune in care fluxul de bila din ficat este blocat).
In absenta studiilor de interactiuni farmacocinetice, Alli nu este recomandat pacientilor care iau acarboza.
Scaderea in greutate poate fi insotita de un control metabolic mai bun la pacientii diabetici, de aceea utilizatorii trebuie sa consulte medicul sau farmacistul inainte de a incepe administrarea Alli, deoarece ar putea fi necesara ajustarea dozei antidiabeticului.
Si pacientii care urmeaza un tratament cu amiodarona pentru aritmii cardiace trebuie sa consulte medicul sau farmacistul inainte de a incepe administrarea Alli, deoarece ar putea fi necesara ajustarea dozei de amiodarona.
In timpul administrarii Alli, pacientii care urmeaza un tratament pentru scaderea tensiunii arteriale / nivelului de colesterol trebuie sa discute cu medicul sau farmacistul.
Este contraindicat femeilor gravide sau care alapteaza.

Compozitie:
Substanta activa din Alli este orlistat 60 mg.

Mod de administrare:
Alli este destinat adultilor peste 18 ani (IMC>=28) dispusi sa adopte un regim alimentar hipocaloric, sarac in grasimi.
Capsulele Alli sunt un tratament dovedit clinic, administrandu-se de trei ori pe zi, la fiecare masa. Este insotit de un program cuprinzator de suport.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Urgent ajutor
Buna ziua, exista ceva ce pot sa imi ajut copilul ce are probleme de sanatate de ordin genetic si în ...
Trombex + turmeric
Buna ziua, Pentru o persoana de 70 de ani, cu obezitate, angina pectorala, poliartrida reumatoida s ...
Stomac inflamat
Buna ziu .va rog sa mi raspundeti la urmatoarea intrebare .mama mea are poliartrita reumatoida si ur ...
↳ Buna ziua! Da, Casinovita U va avea efecte benefice deoarece contribuie la regenerarea mucoasei gastrice afectata de medicamente. Va trebui sa ia cat ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Flora intestinala va fi afectata?
Buna, chiar daca am nevoie sa iau o tableta saptamanal sau lunar, doresc sa stiu daca flora intestin ...
↳ Buna ziua! Administrarea cu frecventa redusa nu pune astfel de probleme, doar daca ati lua zilnic... Sunt studii in derulare efectuate pe soareci ca ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ce pot să fac să scadă fibrogenul
Bună ziua Ce trebuie să fac pentru a scadea fibrinogenul si crp-c reactiva ? ...
↳ Buna ziua! Daca ati suferit recent o inflamatie sau infectie, este normal ca acesti doi parametri sa fie crescuti. Daca nu este cazul, trebuie sa fa ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Obezitate
Buna ziua!Imi pute-ti recomanda un tratament pentru obezitate la cla fata 14 ani ,am fost cu ea la n ...
Acid uric crescut, diabet tip 2,obezitate.
Buna seara! Am acidul uric crescut, si as dori un produs naturpentru eliminarea lui. ...
ceai si tinctura siluetus
tocmai am comandat ceaiul si tinctura siluetus pentru a slabi pot avea reactii adverse si au vreun e ...
↳ Buna ziua! Produsele Siluetus Funus Plant sunt eficiente cu conditia sa fie administrate conform recomandarilor, in asociere cu un regim alimentar di ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
informații
Sunt la menopauza chirurgicală de 16. Acum am 44 de ani. Mă ajută suplimentul alimen ...
↳ Buna ziua! Nu in mod deosebit. Daca doriti sa slabiti sau sa eliminati excesul de apa din corp exista si alte solutii: Hyper Dep-Diu Tinctura pentru ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bunã ziua, am folosit odatã nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie sã mã mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...