Farmacie Online
      Total: 0.00 lei

Cosul este gol.
Livrare Gratuita in toata tara pentru orice comanda mai mare de 250 de lei
.
    Catalog Produse     Oferte!    Cadouri!    Intreaba Farmacistul      Retete Cosmetice    Articole    Prospecte    Analize Medicale

Index medicamente: A B C D E F G H I J K L M N O P

Q R S T U V W X Y Z


Cauta prospecte medicamente ...

Prospect - Amoxiplus 500-125 mg, comprimate filmate


    NU comercializam Amoxiplus 500-125 mg, comprimate filmate!

    In schimb, puteti comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE prezentate in aceasta pagina.
    Cititi cu atentie prospectul inainte de achizitionarea produsului!


    Denumirea comerciala: Amoxiplus 500-125 mg, comprimate filmate
    DCI: Amoxicillinum + Acidum clavulanicum


Produs Naturist Complementar:
Efecte: Imunostimulator (antiviral, antibacterian, adjuvant antitumoral). ... tot prospectul
48.25 lei

   Buc
Indicatii: Amoxiplus este indicat pentru tratamentul pe termen scurt al urmatoarelor infectii bacteriene determinate de microorganisme sensibile la amoxicilina si clavulanat, dar rezistente la amoxicilina


2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Un comprimat filmat contine amoxicilina 500 mg sub forma de amoxicilina trihidrat si acid clavulanic 125 mg sub forma de clavulanat de potasiu.

Pentru lista tuturor excipientilor, vezi pct. 6.1.

3. FORMA FARMACEUTICA

Comprimat filmat
Comprimate filmate de forma ovala, de culoare alba, marcate cu logo "A" pe una din fete si "64" pe cealalta fata.

4. DATE CLINICE

4.1 Indicatii terapeutice

Adulti si adolescenti
Amoxiplus este indicat pentru tratamentul pe termen scurt al urmatoarelor infectii bacteriene determinate de microorganisme sensibile la amoxicilina si clavulanat, dar rezistente la amoxicilina (vezi pct.5.1):
Infectii ale tractului respirator superior (incluzand infectii ORL) in special sinuzita, otita medie acuta, tonsilita recurenta.
Infectii ale tractului respirator inferior in special acutizari ale bronsitelor cronice (mai ales daca sunt considerate severe), bronhopneumonii.
Infectii ale tractului genito-urinar si infectii abdominale in particular cistita (in special recurenta sau complicata-excluzand prostatita), avort septic, stare septica de origine pelvina puerperala sau intra-abdominala.
Infectii cutanate si ale tesuturilor moi in special celulita, muscaturi de animale si abcese dentare severe cu extindere celulitica.

In continuarea tratamentului intravenos.

Trebuie avute in vedere ghidurile terapeutice in vigoare cu privire la utilizarea adecvata a antibioticelor.

Se recomanda efectuarea antibiogramei inainte de initierea tratamentului, desi tratamentul poate fi inceput inainte ca rezultatele antibiogramei sa fie disponibile.

4.2 Doze si mod de administrare

Adulti si adolescenti Infectii usoare si medii:
Un comprimat filmat Amoxiplus 500/125 mg de 2 ori pe zi
Infectii severe :
Un comprimat filmat Amoxiplus 500/125 mg de 3 ori pe zi. In aceste conditii tratamentul poate fi inceput parenteral si continuat cu forme orale.

Insuficienta hepatica
Se administreaza cu prudenta; se monitorizeaza functia hepatica la intervale de timp regulate.

Copii cu varsta sub 12 ani
Amoxiplus nu este destinat administrarii la copii cu varsta sub 12 ani; pentru acest grup de varsta sunt disponibile alte forme farmaceutice corespunzatoare.

Mod de administrare
Comprimatele filmate se inghit intregi, fara a se mesteca. Pentru diminuarea posibilei intolerante gastro-intestinale si asigurarea unei absorbtii optime Amoxiplus se administreaza la inceputul mesei. Durata tratamentului trebuie sa fie adecvata indicatiilor terapeutice si nu trebuie sa depaseasca 14 zile fara reevaluarea starii clinice.

4.3 Contraindicatii

Hipersensibilitate la amoxicilina, la acid clavulanic sau la oricare dintre excipienti.
Hipersensibilitate la penicilina; trebuie avute in vedere reactiile de hipersensibilitate incrucisata cu alte
beta-lactamine, cum sunt cefalosporinele.
Antecedente de icter colestatic sau disfunctie hepatica asociate cu administrarea de amoxicilina si acid clavulanic sau a altor peniciline.

4.4 Atentionari si precautii speciale pentru utilizare

La pacientii tratati cu peniciline au fost raportate reactii de hipersensibilitate (anafilactoide) grave si foarte rar, letale. Aceste reactii sunt mai probabil sa apara la pacienti cu antecedente de hipersensibilitate la penicilina (vezi pct. 4.3).De aceea, anterior imperii tratamentului cu amoxicilina/acid clavulanic trebuie efectuata o anamneza atenta privind antecedentele de hipersensibilitate la peniciline, cefalosporine sau oricare alti alergeni, datorita riscului de reactii alergice incrucisate. Daca apar reactii de hipersensibilitate, tratamentul cu Amoxiplus trebuie intrerupt si se va institui tratament adecvat. Reactiile anafilactice grave necesita tratament de urgenta cu adrenalina.

Administrarea de amoxicilina/acid clavulanic trebuie evitata daca se suspecteaza mononucleoza infectioasa, deoarece aceasta afectiune a fost asociata cu aparitia unei eruptii cutanate morbiliforme la pacientii care au utilizat amoxicilina.

In timpul tratamentului cu amoxicilina si acid clavulanic au fost observate modificari ale testelor
functiei hepatice. Semnificatia clinica a acestor modificari este incerta dar asocierea amoxicilina si
acid clavulanic trebuie administrata cu precautie la pacientii cu disfunctiei hepatica evidenta.
Rar, au fost raportate cazuri de icter colestatic, care poate fi sever, dar in general, reversibil. Semnele
si simptomele pot sa nu devina evidente cateva saptamani dupa incetarea tratamentului
La pacientii cu insuficienta renala, doza trebuie ajustata in functie de clearance-ul creatininei (vezi pct.
4.2.). Existenta unui debit urinar mic, reprezinta factor de risc pentru aparitia cristaluriei. In cazul
administrarii unor doze mari de beta-lactamine, trebuie asigurat un aport hidric adecvat, pentru a preveni aparitia cristaluriei (vezi pct 4.9).In cazul unei diarei severe si persistente, ce poate presupune aparitia unei colite pseudomembranoase si hemoragice cu risc vital, tratamentul va fi intrerupt si se vor lua masurile adecvate. In aceste cazuri, este contraindicata utilizarea antiperistalticelor.

Administrarea indelungata a amoxicilinei poate sa determine, ocazional, cresterea bacteriilor rezistente sau fungilor.

4.5 Interactiuni cu alte medicamente si alte forme de interactiune

Anticoagulante
La pacientii tratati cu amoxicilina si acid clavulanic au fost raportate intensificari ale efectelor anticoagulantelor orale, cum este warfarina. Sunt considerati factori de risc: severitatea infectiilor, varsta si starea generala a pacientului. In acest context, este dificil de stabilit daca dezechilibrul INR se datoreaza bolii infectioase sau tratamentului cu antibiotice. Cu toate acestea, anumite clase de antibiotice sunt mai frecvent implicate: in special, fluorochinolonele, macrolidele, tetraciclinele, cotrimoxazolul si anumite cefalosporine.

Metotrexat: creste toxicitatea hematologica a metotrexatului, datorita inhibarii de catre peniciline a secretiei tubulare renale.

Alopurinol (si prin extrapolare, alte uricozurice): risc crescut de aparitie a reactiilor alergice cutanate.

Probenecid: scade secretia tubulara renala a amoxicilinei. Utilizarea combinatiei amoxicilina/acid clavulanic concomitent cu probenecid nu este recomandata. Utilizarea concomitenta creste concentratiile plasmatice de amoxicilina dar nu si de acid clavulanic.

Contraceptive hormonale
Asemeni altor antibiotice cu spectru larg de actiune, Amoxiplus poate reduce eficacitatea contraceptivelor orale. In aceste cazuri trebuie luate masuri contraceptive non-hormonale suplimentare.

Influentarea rezultatelor testelor de laborator
Administrarea de amoxicilina si acid clavulanic poate avea drept rezultat cresterea concentratiei amoxicilinei in urina. Aceste concentratii urinare mari de amoxicilina pot avea drept urmare reactii fals-pozitive, la testarea glicozuriei cand se utilizeaza reactivul Benedict sau solutia Fehling, de aceea se recomanda ca testele pentru stabilirea glicozuriei sa fie efectuate pe baza reactiilor de oxidare enzimatica.
Medicamentul poate determina reactii fals-pozitive la testul Coombs.
In urma administrarii de ampicilina la femeile gravide, s-a observat o scadere tranzitorie a
concentratiei plasmatice a estriolului conjugat total, estriol-glucuronoconjugat estrionei conjugate si
estradiolului. Acest efect poate sa apara si in cazul amoxicilinei si, deci, si al amoxicilina si acid
clavulanic.

4.6 Sarcina si alaptarea

Pana in prezent, nu sunt suficiente date privind administrarea combinatiei amoxicilina cu acid clavulanic la gravide. Studiile asupra functiei de reproducere efectuate la animal (soarece si sobolan) la care s-a administrat amoxicilina si acid clavulanic nu au demonstrate efect teratogen. Similar tuturor medicamentelor, administrarea combinatiei amoxicilina cu acid clavulanic trebuie evitata in timpul sarcinii, in special in primul trimestru de sarcina, administrarea fiind posibila numai daca medicul o considera absolut necesara.
Combinatia amoxicilina cu acid clavulanic poate fi administrata in timpul alaptarii. Cu exceptia riscului de sensibilizare, asociat cu excretia in cantitate mica in laptele matern, nu sunt cunoscute efecte nocive la sugari.

Totusi, daca apar diaree, candidoza sau eruptii cutanate la sugar, se vor lua in considerare fie intreruperea alaptarii, fie intreruperea tratamentului.
4.7 Efecte asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje
Amoxiplus nu are nici o influenta sau are influenta mica asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

4.8 Reactii adverse

Amoxiplus este, in general, bine tolerat. Reactiile adverse sunt, de obicei, usoare si tranzitorii. Administrarea medicamentului trebuie intrerupta daca apar reactii de hipersensibilitate imediata, soc anafilactic sau toxicitate la nivelul maduvei osoase sau daca se dezvolta nefrita interstitiala acuta. Reactiile adverse sunt clasificate in functie de frecventa, folosind urmatoarea conventie: foarte frecvente (>1/10), frecvente (>1/100 si <1/10), mai putin frecvente (>1/1000 si <1/100), rare (>1/10000 si <1/1000), foarte rare (<1/10000), cu frecventa necunoscuta (care nu poate fi estimata din datele disponibile).
Tulburari gastro-intestinale
Frecvente (>1/100 si <1/10): diaree, greata, varsaturi.
Mai putin frecvente (>1/100 si <1/100): dispepsie, disconfort gastric, flatulenta. Rare (>1/10000 si <1/1000): candidoza intestinala, colita hemoragica.
Tulburari ale sistemului imunitar
Frecvente (>1/100 si <1/10): este posibil sa apara reactii cutanate precum exantem si prurit. Exantemul, asemanator celui din rujeola, apare dupa cateva zile de la inceperea tratamentului (5-11 zile). O reactie pruriginoasa aparuta imediat poate indica alergia la penicilina; tratamentul trebuie intrerupt si trebuie luate masuri adecvate. Utilizarea ulterioara a antibioticelor betalactamice necesita mai intai aviz medical.
Incidenta aparitiei a exantemului este mai mare la pacientii cu mononucleoza infectioasa si la cei cu leucemie limfatica.
Exanteme pot, de asemenea, sa apara mai ales in regiunea bucala. Sunt posibile uscaciunea gurii si tulburari ale gustului.
Rare (>1/10000 si <1/1000): au fost raportate, rareori, reactii cutanate buloase sau exfoliative (de exemplu eritem polimorf exudativ, sindrom Steven-Johnson, necroliza epidermica toxica) si soc anafilactic.
Au fost observate reactii alergice severe, ca urmare a sensibilizarii la substante din grupul aminopenicilinelor, cum ar fi: febra medicamentoasa, eozinofilie, angioedem, edem laringian, boala serului, anemie hemolitica, vasculita alergica sau nefrita interstitiala.
Aceste reactii pot fi tratate cu antihistaminice, daca este necesar, glucocorticoizi sistemici; atunci cand se produc reactii alergice severe, tratamentul trebuie intrerupt.
Tulburari hepato-biliare
Frecvente (>1/100 si <1/10): cresteri moderate ale valorilor serice ale transaminazelor hepatice, dar semnificatia acestui fenomen nu a fost stabilita.
Rare (>1/10000 si <1/1000): in cazuri rare, au fost observate hepatita, insuficienta hepatica, icter de cauza hepatica sau colestatic, inclusiv cresterea valorilor bilirubinemiei si/sau fosfatazei alcaline asociate tratamentului cu amoxicilina.
Simptomele/semnele unei tulburari hepatice pot sa apara in timpul sau la putin timp dupa tratamentul cu Amoxiplus, dar in unele cazuri nu a putut fi observat decat dupa cateva saptamani de la intreruperea tratamentului. Modificarile histopatologice pe probele biopsice hepatice constau in principal in fenomene de colestaza si/sau afectare hepatocelulara.
Asemenea tulburari ale functiei hepatice apar mai ales la barbati sau la varstnici (peste 65 ani) si pot fi severe.
Riscul de aparitie al reactiilor adverse hepatice este mai mare cand perioada tratamentului depaseste 14 zile. De regula, acestea sunt reversibile.
Foarte rar s-au raportat decese; aceste cazuri sunt in general asociate cu agravarea afectiunii tratate sau cu administrarea concomitenta de alte medicamente.
Tulburdri ale aparatului genital si ale sdnului
Mai putin frecvente (>1/1000 si <1/100): pot sa apara prurit, durere si secretie vaginala.

Tulburdri ale aparatului renal si ale cdilor urinare
Rare (>1/10000 si <1/1000): nefrita intestitiala, cristalurie si hematurie.

Tulburdri hematologice si limfatice
Rare (>1/10000 si <1/1000): anemie hemolitica.
Foarte rare (<1/10000): au fost observate modificari ale hemoleucogramei precum leucopenie, granulocitopenie, trombocitopenie, purpura trombocitopenica, pancitopenie, anemie sau mielosupresie si prelungirea timpului de sangerare precum si a timpului de protrombina. Aceste manifestari sunt reversibile dupa intreruperea tratamentului.

Tulburdri ale sistemului nervos
Rare (>1/10000 si <1/1000): ameteli, cefalee.
Foarte rare (<1/10000): au fost raportate hiperactivitate, halucinatii, anxietate, vertij, insomnie, confuzie, agresivitate si convulsii.
Aceste reactii apar mai ales la pacientii cu insuficienta renala sau in cazul administrarii de doze foarte mari de medicament. De regula aceste tulburari sunt reversibile.

Infectii si infestdri
Mai putin frecvente (>1/1000 si <1/100): utilizarea indelungata si repetata a Amoxiplus poate avea drept consecinta suprainfectii si colonizare cu microorganisme rezistente, inclusiv levuri. Se poate dezvolta o stomatita candidozica sau vaginala
4.9 Supradozaj
Simptomele supradozajului
Pot fi observate: simptome gastro-intestinale si tulburari ale echilibrului hidroelectrolitic.
A fost observata cristaluria amoxicilinica, care in unele situatii determina insuficienta renala (vezi pct.
4.4) fiind necesara asigurarea unui aport de lichide si o eliminare urinara adecvate

Tratamentul supradozajului
Acestea sunt tratate simptomatic, monitorizand echilibrul hidroelectrolitic. Amoxicilina si acidul clavulanic pot fi eliminate din circulatie prin hemodializa.

5. PROPRIETATI FARMACOLOGICE

5.1 Proprietati farmacodinamice

Grupa farmacoterapeutica: peniciline in combinatii, inclusiv inhibitori de betalactamaza, codul ATC: J01CR02.
Amoxiplus este un antibiotic cu spectru larg de activitate fata de microorganisme patogene intalnite frecvent in practica generala si spital. Actiunea inhibitoare a clavulanatului asupra beta-lactamazelor creste spectrul antibacterian al amoxicilinei, incluzand microorganisme rezistente la un numar mare de alte antibiotice beta-lactamice.

Rezistenta la multe antibiotice este determinata de enzimele bacteriene care distrug antibioticul inainte ca acesta sa poata actiona asupra microorganismului patogen. Acidul clavulanic din Amoxiplus anticipeaza acest mecanism defensiv prin blocarea enzimelor beta-lactamice, astfel facand microrganismele sensibile la efectul bactericid rapid al amoxicilinei la concentratii usor de atins in organism.

Acidul clavulanic are o activitate antibacteriana scazuta; cu toate acestea, in asociere cu amoxicilina, produce un antibiotic cu spectru larg, cu aplicatii largi in spital si in practica generala.
Amoxiplus este bactericid pentru un spectru larg de microorganisme incluzand:

Gram-pozitiv
Aerobi: Enterococcus faecalis*, Enterococcus faecium*, Streptococcus pneumoniae, Streptococcus pyogenes, Streptococcus viridans, Staphylococcus aureus*, stafilococi coagulazo-negativi* (incluzand Staphylococcus epidermidis*), Corynebacterium spp, Bacillus anthracis*, Listeria monocytogenes. Anaerobi: Clostridium spp., Peptococcus spp., Peptostreptococcus.
Gram-negativ
Aerobi: Haemophilus influenzae*, Moraxella catarrhalis* (Branchamella catarrhalis), Escherichia coli*,Proteus mirabilis*,Proteus vulgaris*, Klebsiella spp.*, Salmonella spp.*, Shigella spp.*, Bordetellapertussis, Brucella spp., Neisseria gonorrhoeae*, Neisseria meningitidis*, Vibrio cholerae, Pasteurella multocida.
Anaerobi: Bacteroides spp.* (incluzand Bacteroides fragilis) *Produc beta-lactamaza, fiind rezistenti la amoxicilina in monoterapie.
5.2 Proprietati farmacocinetice
Profilul farmacocinetic al celor doua componente ale medicamentului este asemanator. Pentru o absorbtie buna a medicamentului, se recomanda ca medicamentul sa fie luat la inceputul mesei.
Amoxicilina
Biodisponibilitatea amoxicilinei depinde de dozaj si este de aproximativ 72 pana la 94%. Absorbtia nu este influentata de orarul meselor. Concentratia plasmatica maxima se atinge dupa 1-2 ore de la administrarea amoxicilinei. Volumul aparent de distribute variaza intre 0,3 si 0,4 l/kg si legarea de proteine serice este aproximativ 17 - 20%. Amoxicilina traverseaza placenta si cantitati mici se excreta in laptele matern.
Clearance-ul total variaza intre aproximativ 250 si 370 ml/min.
Acid clavulanic
Biodisponibilitatea acidului clavulanic este de aproximativ 60% prezentand variabilitate interindividuala mare. Absorbtia nu este afectata de orarul meselor. Concentratia plasmatica maxima a acidului clavulanic este atinsa dupa 1-2 ore. Volumul aparent de distributie este de 0,2 l/kg Acidul clavulanic difuzeaza in placenta. Nu sunt date referitoare la excretia acidului clavulanic in laptele matern.
Substanta este in parte metabolizata (aproximativ 50 - 70%) Clearance-ul total este de aproximativ 260 ml/min. La pacientii cu functie renala normala timpul de injumatatire plasmatica prin eliminare este de aproximativ o ora, de aproximativ 2,6 ore la pacientii cu clearance-ul creatininei de 20 pana la 70 ml/min si de 3- 4 ore la pacientii anurici.
Aproximativ 50-70% amoxicilina si 25-40% acid clavulanic se excreta sub forma nemetabolizata in urina, in primele sase ore dupa administrare.
5.3 Date preclinice de siguranta
Toxicitate dupa doza unica
Studiile de toxicitate acuta a amoxicilinei si a acidului clavulanic (DL50) efectuate la animale adulte si la fetusi au demonstrat toxicitatea scazuta a acestora. DL50 a acidului clavulanic (sare de potasiu) este determinata de continutul de potasiu.
Toxicitate dupa doze repetate
Studiile de toxicitate cronica au fost realizate dupa standarde internationale. Dupa administrarea de doze mari (reprezentand 20 pana la 50 de ori doza maxima la om) au aparut modificari hematologice si in compozitia chimica a sangelui,care sunt reversibile dupa intreruperea tratamentului.

Potential mutagen si carcinogen
Rezultatele testelor in vivo si in vitro nu au demonstrat efect mutagen determinat de asocierea amoxicilina si acid clavulanic.
Toxicitate asupra functiei de reproducere
Amoxicilina si acidul clavulanic traverseaza bariera fetoplacentara si sunt excretate in laptele matern.

6. PROPRIETATI FARMACEUTICE

6.1 Lista excipientilor

Nucleu
Celuloza microcristalina Amidonglicolat de sodiu Tip A Dioxid de siliciu coloidal anhidru Stearat de magneziu
Film
Hipromeloza 15 cps Hipromeloza 5 cps Dioxid de titan (E 171) Macrogol 400
6.2 Incompatibilitati
Nu este cazul.
6.3 Perioada de valabilitate
2 ani
6.4 Precautii speciale pentru pastrare
Acest medicament se pastreaza la temperaturi sub 30°C, in ambalajul original.
6.5 Natura si continutul ambalajului
Cutie cu un blister PA-Al-PVC/Al cu 7 comprimate filmate. Cutie cu 2 blistere PA-Al-PVC/Al a cate 7 comprimate filmate.

6.6 Precautii speciale pentru eliminarea reziduurilor si alte instructiuni de manipulare

Fara cerinte speciale.

7. DETINATORUL AUTORIZATIEI DE PUNERE PE PIATA
S.C. Antibiotice S.A.
Str. Valea Lupului nr.1, 707410 Iasi, Romania

Produse recomandate de farmacist:BioBran 1000

   Buc

409.95 lei

Cat's Claw

   Buc

24.95 lei
Intrebari si Raspunsuri:

multi vitamin minerale sirop 237ml pentru copii secom
cit timp un copil de 2 ani poate lua multi vitamin minerale sirop 237mi secom pentru a-l ajuta la cresterea imunitat ...

Imunitate copil
La un copil de 3ani cu o greutate de 11,500 kg care face des rosu in gat, puroi pe amigdalite , probleme respiratorii –n ...

Efect
Efecte secundare produse de Januvia ...

regim aerosoli copil
fiul meu face aerosoli cu dexometasona. e nevoie sa tina un REGIM? ...

Cresterea imunitatii si viroze respiratorii repetate
Buna ziua Baietelul meu de 3ani a avut multe infectii respiratorii pana acum -cam 5-6 pe an ,din care mai grave- pneumo ...

tuse si afectiuni ale cailor respiratorii
se poate lua eurespal si sinupret impreuna ptr un copil de 3 ani jum? ...

Cele mai apreciate produse

Atentionare!

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.
Produse relevante pentru respiratorii

 

Ceai sanatatea cailor respiratorii - Dacia Plant Recomandat: Raceala & gripa - Ameliorarea simptomelor
Ceai sanatatea cailor respiratorii - Dacia Plant Contribuie la functionarea normala a aparatului respirator, prin descongestionarea cailor respiratorii, reducerea riscului de contaminare bacteriana, imbunatatirea capacitatii respiratorii, reducere [detalii/comanda produs]
Sirop Bronchofort Night Recomandat: Raceala & gripa - Tuse
Sirop Bronchofort Night Recomandari: Tuse de diverse etiologii, obstructia cailor respiratorii. [detalii/comanda produs]
Respistim Plus Adulti Recomandat: Imunostimulatoare - Capsule
Protejeaza-te acum impotriva gripei porcine si ridica-ti sistemul imunitar !Creste capacitatea de rezistenta a organismului impotriva infectiilor respiratorii virale. Previne sau atenueaza infectii bacteriale secundare, ca urmare a unei imbolnaviri v [detalii/comanda produs]
Agripavi Recomandat: Raceala & gripa - Ameliorarea simptomelor
Supliment alimentar pentru stimularea capacitatii de autoaparare a organismului impotriva virusilor care produc diverse afectiuni respiratorii si a bacteriilor patogene cu virulenta ridicata. [detalii/comanda produs]
Vapo Forte - Medica Recomandat: Raceala & gripa - Actiune locala
Vapo Forte - Medica Creste imunitatea si reduce aparitia infectiilor din sfera ORL si ale cailor respiratorii superioare, contribuind la mentinerea starii de sanatate a acestora. [detalii/comanda produs]
Biosept Forte - Fares Recomandat: Imunostimulatoare - Siropuri
Biosept Forte - Amestec de uleiuri esentiale - Fares Creste rezistenta organismului. Sustine mecanismele de aparare ale organismului. [detalii/comanda produs]
De-Nikotin - Mech Recomandat: Antialcool& antitabac - Antitabac
De-Nikotin - Mech Detoxifica natural plamanii si caile respiratorii! [detalii/comanda produs]
Argint coloidal Protect - Aghoras Recomandat: Imunostimulatoare - Siropuri
Argint coloidal Protect - Aghoras Un produs extrem de util pentru sistemul dumneavostra imunitar, si in general pentru afectiuni de natura infectioasa, fie ele bacteriene, virale sau micotice. [detalii/comanda produs]
Sirop Propolis C plus Echinacea KIDS - Fiterman Recomandat: Produse pentru Copii - Imunostimulatoare
Sirop Propolis C plus Echinacea KIDS - Fiterman Prin asocierea complexului Propolis C cu Echinacea s-a obtinut combinatia eficienta in profilaxia si tratamentul afectiunilor respiratorii. [detalii/comanda produs]
Ulei esential de eucalipt - Adams Recomandat: Raceala & gripa - Ameliorarea simptomelor
Ulei esential de eucalipt - Adams Uleiul esential de eucalipt este cel mai folosit ulei in tratarea simptomelor de raceala, gripa si alte boli ale sistemului respirator. [detalii/comanda produs]
Ingeras - Sirop Imunostimulent - Dacia Pant Recomandat: Produse pentru Copii - Imunostimulatoare
Ingeras - Sirop Imunostimulent - Dacia Pant Siropul natural actioneaza atat asupra imunitatii organismului, cat si asupra afectiunilor deja contactate ca urmare a slabirii mecanismelor imunitare, fiind recomandat copiilor cu varste cuprinse intre [detalii/comanda produs]
Ulei de pin - Hofigal Recomandat: Plafar - Aromatrapie
Ulei de pin - Hofigal Este un remediu natural benefic in: stari de nervozitate, neliniste si incordare;stres; tulburari metabolice, pentru sustinerea sanatatii cailor respiratorii superioare / inferioare (stari gripale, tuse), procese inflamatori [detalii/comanda produs]
Ulei volatil brad - Solaris Recomandat: Plafar - Aromatrapie
Ulei volatil brad - Solaris Ulei esential obtinut prin distilare cu vapori de apa de cetina de Abies Alba. [detalii/comanda produs]
Vitamina C organica cu echinacea si propolis - Dacia Plant Recomandat: Imunostimulatoare - Capsule
Vitamina C organica cu echinacea si propolis - Dacia Plant VITAMINA C organica cu echinacea si propolis este un produs natural recomandat pentru functionarea normala a sistemului imunitar si reducerea disconfortului ce apare la nivelul tractului r [detalii/comanda produs]
Mladite de maces - Dacia Plant Recomandat: Raceala & gripa - Ameliorarea simptomelor
Mladite de maces - Dacia Plant Hormonii vegetali de crestere din aceste tesuturi, cum sunt auxinele si gibberelinele, stimuleaza detoxifierea celulara prin eliminarea produsilor metabolici toxici, a celulelor moarte din sistemul de aparare al orga [detalii/comanda produs]
Influlit picaturi - Parapharm Recomandat: Raceala & gripa - Ameliorarea simptomelor
Influlit picaturi - Parapharm Produs de exceptie recomandat contra imbolnavirilor virale. Acest supliment alimentar este destinat intaririi sistemului imunitar. Compozitia speciala include vitamine si extracte din plante medicinale recunoscute pe [detalii/comanda produs]
Influlit tablete - Parapharm Recomandat: Imunostimulatoare - Capsule
Influlit tablete - Parapharm Acest supliment alimentar este destinat intaririi sistemului imunitar. Compozitia speciala include vitamine si extracte din plante medicinale recunoscute pentru efectul lor benefic asupra sistemului de autoaparare a o [detalii/comanda produs]
Echina C - Remedia Recomandat: Imunostimulatoare - Siropuri
Echina C - Remedia Extractul de Echinacea contribuie la prevenirea si reducerea duratei simptomelor infectiilor respiratorii sezoniere. [detalii/comanda produs]
Tinctura de Echinacea – Faunus Plant Recomandat: Imunostimulatoare - Tincturi
Tinctura de Echinacea – Faunus Plant Actiuni si indicatii: Imunostimulator, antibacterian, virostatic, antiinflamator, cicatrizant. [detalii/comanda produs]
Visislim Immuno Recomandat: Imunostimulatoare - Capsule
Visislim Immuno Cea mai buna combinatie dintre Orient si Occident Visislim IMMUNO еste mijlocul natural cel mai eficient pentru cresterea imunitatii. Acesta ajuta la o mai buna protectie impotriva racelilor, gripei si infectiilor, intarind [detalii/comanda produs]

  Intreaba Farmacistul!
Adresati intrebarea dvs. prin acest formular. Un farmacist va va raspunde si veti primi cat mai curand raspunsul si pe mail.

Domeniul*:

Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!
Produse Complementare
pentru Amoxiplus 500-125 mg, comprimate filmate
Eur O2 Imun Forte - Zuccari
Imunostimulatoare - Tincturi
Vitamin C Solutie pentru copii
Produse pentru Copii - Imunostimulatoare
Aloe OFM - Zuccari
Suplimente nutritive - Tonice
GanoZheolyth - Imunomodulator puternic - Dacia Plant
Imunostimulatoare - Capsule
Flavovit C pentru copii - Hofigal
Produse pentru Copii - Imunostimulatoare
Citrosept - Casa Herba
Diverse - Igiena cavitatii bucale
Hofimun forte capsule - Hofigal
Imunostimulatoare - Capsule
BioBran 1000
Diverse - Cancer
Cat's Claw
Imunostimulatoare - Capsule
Imunocaps - FarmaClass
Imunostimulatoare - Capsule


Recomandam! Codul muncii comentat Marius-Catalin Predut

Social

Oferte Speciale!
20% Reducere
1+1 Gratis

BioColagen - Parapharm

Tratamente naturale - Pentru piele
1+1 Gratis

Ulei de catina si in - Parapharm

Afectiuni cardiovasculare - Scaderea colesterolului

Sfatul Farmacistului
 • Luminita serii
  Buna seara,am o mare rugaminte sa-mi spuneti cum se administreaza Luminita serii - Evening Primrose - Noblesse Natural pt ca ...

 • Valentina #buzzlitomove @Litomove Romania
  Folosesc Litomove produs si sunt foarte multumita! ...

 • ptiriazis versicolor
  Buna ziua. In urma unui examen micologic am depistat prezenta filamentelor miceliene la nivel palmar si plantar si celule lev ...

 • #buzzlitomove
  Folosesc produsul de mai bine de o luna,ma simt excelent,articulatiile nu mai dor noaptea. Voi urma o cura de 3 luni,dupa cat ...

 • Buna ziua
  Peste 2 saptamani am prima proba pentru permis si nu prea reusesc sa fiu atent la ceea ce citesc . Am intrebat mai multi prie ...

 • Nervi la copii
  Ce ar trebui sa ii dau baiatului meu de 7 ani este f nervos de ceva timp imi raspunde nu prea ne mai intelegem?!nu as vrea s ...

 • tratament azoospermie pt barbat la 39 ani
  la 12 ani a avut oreion ...

 • Iau Rigevidon si vreau sa trec pe Karissa
  Buna ziua!Am luat Rigevidon un an si ceva,insa initial medicul imi recomandase Karissa.As putea sa trec acum la Karissa,deoar ...

 • daca este bun tratamentul cu vincamina
  picioare si maini reci cu dureri in degetele picioarelor, si furnicaturi in degetele mainilor, varsta 78 ani si bolnava de g ...

 • Erectie
  AS VREA SA-MI RECOMANDATI UN PRODUS PENTRU A AVEA O ERECTIE MAI FERMA SI DE DURATA!! DAR SA TINETI CONT CA NU SUNT O PERSOANA ...

 • Reglare menstruatie
  Buna ziua, Am 30 de ani, tiroidita autoimuna cu hipotiroidie (iau tratament, analizele sunt in limite normale). Pana acum ...

 • pesar vaginal
  Am probleme cu vezica urinara trebuie redus cistocelul.As lutea incerca un pesar vaginal? E urinez f.des nu pot tine mai mult ...

 • tratament hormonal/ tratament naturist
  Buna ziua. Doresc sa stiu daca mladite de zmeur gemoderivat impreuna cu coacaz negru gemoderivat se pot lua concomitent cu un ...

 • Ingrasare
  Buna am 29 de ani 1,69 si 52 kg fac sport nu fumez nu beau alcool dar as vrea sa ma ingras. pofta de mancare asa si asa ce pr ...

 • Maximag
  De la ce virsta se poate administra la copii. ...

 • Mancarimi
  Buna,am avut tratament cu antibiotice si cred ca am facut ceva alergie,ma mananca in zona intima,mai ales labiile,ce as putea ...

 • Foliculita SCALP
  Derma Treat este bun si impotriva Foliculitei de pe Scalp datorata stafilococului auriu ? ...

 • candidoza
  medicament candidoza orala ...

 • GYNOPHILUS SR vs prezervativul
  buna ziua,folosesc gynuphilus SR ptr refacerea florei vaginale,dupa aprox 30 de ore am avut contact sexual cu prezervativ.inf ...

 • Tratament pentru crestere in greutate
  BUNA ZIUA. MA NUMESC VIORICA, SI VA ROG SA-MI RECOMANDATI VA ROG, NISTE VITAMINE DIN PLANTE, PENTRU INGRASARE SI MENTINEREA ...

 • Durere in partea stanga a abdomenului.
  Buna ziua, de o zi am o durere in partea stanga sub ultima coasta.Nu doare daca apas ci doar daca inspir puternic sau fac act ...

 • Vreau sa ma ingras
  Buna,sunt Mihaela am 34 de ani 1/67 si 52 kg as dori sa stiu cate kg sa iau in plus si ce vitamine imi recomandati.O zi buna! ...

 • Este normala temperatura?
  In urma tratamentului propus de dumneavoastra, mi-a scazut temperatura de la 38,7 la 36,1! Noua temperatura este buna? Mult ...

 • Curiozitate
  Buna ziua ! As vrea sa stiu daca super Enzymes afectează efectul anticonceptionalelor?ce medicamente nu sunt bune în ace ...

 • Ingrasare
  Buna ziua ma numesc Roxana am 28 de ani 1.64 so 48 De kg sunt disperata sa ma ingras alaptez inca si am foarte mult stres ce ...

 • Hemoroizi la copil de 5 ani
  Va rog din suflet sa imi spuneti cum pot ajuta copilasul sa scape de hemoroizii interni care se vad dupa scaun? Am citit dive ...

 • INTERACTIUNI
  Buna ziua.Eu fac tratament acum ptr dispepsie cu omeran2/zi,ibutin2/zi si espumisan3/zi.Dar ,eu periodic tb sa folosesc si cy ...

 • Vaginita atrofica
  Buna ziua,am fost si eu diagnosticata cu o vaginita atrofica,datorita varstei mele 68 ani,mi s-a prescris vaginella si colpot ...

 • Ce poate fi?
  Buna ziua.Mi.au aparut niste bubite pe corp nu foarte multe si la inceput ma mancau,acum nu.La cateva zile mi.au aparut foart ...

 • vaginita
  vaginita atrofica- ce medicamente recomandati si ce sapun sa folosesc pentru igiena intima ? ...

 • Sa ma ingras
  Ma numeac madalina am 20de ani 1.65 si am 36 kg ce saft imi dati cu ce pastile pot sa ma ingras? ...

 • Ovulele si fecundarea
  Eu si sotul meu incercam sa avem un bebe. Pentru ca flora vaginala este un pic dezechilibrata, folosesc ovulele softigyn de d ...

 • GYNIEL
  Buna ziua Exista 2 variante de Gyniel ?? pe reteta dna doctor a scris Gyniel iar in farmacii gasesc doar Gyniel Plus. Au ...

 • tinctura de marar
  buna ziua..am prolactina de 3 ori mai mare decat limitele normale si am dureri foarte mari de sani.. tinctura de marar ma poa ...

 • ejaculare precoce
  Buna ziua, Am 32 de ani sufar de ejaculare precoce, pot folosi in combinatie Spermotone cu Viril-x? sau ce alt tratament po ...