Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » PIPORTIL L4®

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - PIPORTIL L4®

Prospect - PIPORTIL L4®


NU comercializăm PIPORTIL L4®!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: PIPORTIL L4®    DCI:


  Produs complementar recomandat
Indicatii: Neuroleptic indicat in: psihoze cronice, mai ales schizofrenie, indiferent de tabloul clinic; psihoza halucinatorie cronica; delir cronic interpretativ si pasional.
Prezentare: Solutie uleioasa injectabila de 100 mg i.m.- cutie cu 1 fiola de 4 ml; solutie uleioasa injectabila de 25 mg i.m. - cutie cu 3 fiole de 1 ml.

Contraindicatii: Hipersensibilitate la pipotiazine; risc de glaucom de unghi inchis; risc de retentie urinara legata de afectiuni uretro-prostatice preexistente; boala Parkinson; antecedente de agranuloci-toza si/sau porfirie; asocierea cu levodopa.

Efecte adverse: Hipotensiune ortostatica; sedare sau somnolenta; reactii cutanate alergice; fotosensibilizare; scaderea tonusului ocular; posibilitate de icter colestatic.
Posologie: Conform prescriptiei medicului. Adulti: 75 mg, fie 3 ml de solutie. Copii: dupa varsta, posologia initiala variaza intre 12,5 mg si 50 mg; doza maxima intre 25 mg-100 mg. Intervalul intre injectiile de Piportil L4 este in medie de 4 saptamani.

Precautii: Datorita sensibilitatii variabile a pacientilor, este recomandat sa se testeze toleranta la produs. Se recomanda supravegherea atenta a pacientilor epileptici. Se interzice consumul de alcool pe durata tratamentului. Se recomanda prudenta in administrarea la persoane in varsta, in caz de afectiuni cardiovasculare grave, insuficienta renala si/sau hepatica, sarcina sau alaptare.

Recomandari: A nu se lasa la indemana copiilor. Respectati riguros recomandarile medicului. In cazul aparitiei unor reactii neplacute anuntati medicul sau farmacistul.

Producator: Rhône-Poulenc Rorer


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Psihoza
Spray Rescue Remedy - Bach este bun şi în tratarea psihozei delirante? ...
↳ Buna ziua! Remediile florale pot fi folosite ca adjuvant in tratarea diferitelor afectiuni psihice, insa trebuie sa discutati cu medicul specialist p ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
tulburare obsesiv compulsiva
Multumesc pt sfat...in copilarie am mai avut o problema aveam in gand ca mama nu e mama si e o femei ...

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bunã ziua, am folosit odatã nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie sã mã mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...