Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Căutarea dvs. după mutatii


16 produse găsite!Sfatul Farmacistului mutatii


Profecund si/sau Mio sun plus
Buna ziua! In urma cu ceva timp am luat Profecund...a fost foarte bun in sensul in care mi s.a reglat menstruatia...l.am laut 3 luni apoi cum nu ne.am protejat am si ramas.... La 10 sapt sarcina sa oprit din evolutie ca mai apoi sa aflu de trombofi
Afectiuni urinare si ginecologice
Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti ce produse imi recomandati pentru urmatoarele probleme: - tulburare a vezicii urinare, retentie cronica incompleta de urina - colpita - boala inflamatorie pelvina - cervicotrigonita - fisura
Folate
Bună seara. Am fost diagnosticată cu deficienta de folati mai exact ambele mutatii MTHFR în stare heterozigota,PAI-1 4G/5G Fibrinogen 455, am și gusa polinodulara,urmez un tratament cu cycloproginova în vederea FIV în luna noiembrie.

Prospecte medicamente mutatii


Prospect Talzenna
Talzenna este un medicament impotriva cancerului utilizat in monoterapie pentru a trata un tip de cancer de san (HER2-negativ cu mutatii BRCA) care s-a extins de la locul initial, la paciente care au fost tratate cu anumite medicamente care nu mai aveau efect sau cand aceste medicamente nu erau adecvate.
Prospect Tabrecta
Tabrecta este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor cu un tip de cancer de plamani numit cancer pulmonar fara celule mici (NSCLC).
Prospect Xenpozyme
Xenpozyme este un medicament pentru tratarea pacientilor cu deficit de sfingomielinaza acida (DSMA), o afectiune genetica numita in mod traditional boala Niemann-Pick de tip A, A/B si B.
Prospect Tepmetko
Tepmetko este un medicament impotriva cancerului, care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu cancer pulmonar fara celule mici (NSCLC) atunci cand cancerul se afla in stadiu avansat.
Prospect Rybrevant
Rybrevant este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea adultilor cu cancer pulmonar non-microcelular (NSCLC) in stadiu avansat, in care celulele canceroase au anumite modificari genetice.
Prospect Qinlock
Qinlock este un medicament impotriva cancerului, utilizat in tratamentul tumorii stromale gastrointestinale (GIST), un cancer care afecteaza stomacul si intestinul, la adulti cu boala avansata care au fost deja tratati cu trei sau mai multe medicamente din clasa „inhibitorilor de kinaze”, inclusiv cu un medicament numit imatinib.
Prospect Abevmy
Abevmy este un medicament impotriva cancerului, care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu urmatoarele tipuri de cancer.
Prospect Imcivree
Imcivree este un medicament utilizat pentru a trata obezitatea si a regla senzatia de foame cauzata de anumite afectiuni genetice care afecteaza controlul senzatiei de foame de catre creier.
Prospect Libmeldy
Libmeldy este un medicament utilizat pentru tratarea copiilor cu leucodistrofie metacromatica (LDM). LDM este o afectiune ereditara rara, care consta in modificarea (mutatia) unei gene necesare pentru producerea unei enzime numite arilsulfataza A (ARSA), care descompune substantele numite sulfatide.
Prospect Onbevzi
Onbevzi este un medicament impotriva cancerului, care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu urmatoarele tipuri de cancer.
Prospect Oyavas
Oyavas este un medicament impotriva cancerului, care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu urmatoarele tipuri de cancer.
Prospect Alymsys
Alymsys este un medicament impotriva cancerului, care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu urmatoarele tipuri de cancer.
Prospect Equidacent
Equidacent este un medicament impotriva cancerului.
Prospect Aybintio
Aybintio este un medicament impotriva cancerului, care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu urmatoarele tipuri de cancer.
Prospect Kaftrio
Kaftrio este un medicament utilizat in tratamentul pacientilor in varsta de 12 ani si peste cu fibroza chistica, o boala ereditara care are efecte severe asupra plamanilor, sistemului digestiv si altor organe.
Prospect Ultomiris
Ultomiris este un medicament utilizat pentru tratamentul adultilor cu hemoglobinurie paroxistica nocturna (HPN) si al adultilor si copiilor si adolescentilor cu sindrom hemolitic uremic atipic (SHUa), doua boli care pot pune in pericol viata.
Prospect Besremi
Besremi este un medicament utilizat pentru tratarea policitemiei vera la adultii care nu prezinta simptome de splina marita.
Prospect Aldesta
Aldesta contine metotrexat ca substanta activa.
Prospect Varlota
Varlota contine substanta activa erlotinib. Varlota este un medicament utilizat in tratamentul cancerului, impiedicand activitatea unei proteine numite receptor al factorului de crestere epidermal (EGFR).
Prospect Zolgensma
Zolgensma este un medicament pentru terapie genica utilizat pentru tratarea atrofiei musculare spinale, o boala grava a nervilor care cauzeaza atrofierea muschilor si slabiciune musculara.

Articole mutatii


Cancerul de san si ereditatea
In 1994, cercetatorii au identificat doua gene, BRCA1 si BRCA2, ale caror mutatii contribuie la aparitia cancerului de san ereditar;
Implicatiile infectiei cu Helicobacter pylori
Astazi este larg acceptat faptul ca peste 95 la suta dintre bolnavii cu ulcer duodenal sunt infectati cu H. pylori.
Oamenii imbatranesc diferit in functie de anumiti factori
Faptul ca toti oamenii îmbatrânesc este, din pacate, o afirmatie ce nu poate fi combatuta.
Gena sindromului Tourette
Sindromul Tourette este o afectiune neurologica relativ frecventa caracterizata prin miscari (involuntare, rapide, neasteptate) sau cuvinte repetate, fara sens, la anumite intervale de timp, denumite ticuri, de care sufera circa 1 din 100 de copii la varste scolare.
Dementa Alzheimer
Dementa Alzheimer este o boala degenerativa, progresiva, care determina mai multe tipuri de modificari in creierul persoanelor afectate.
Gripa
Gripa debuteaza brusc si violent, cu febra de 40.5°C. Febra este insotita de stari de slabiciune si oboseala, tuse uscata, nas care pare sa curga la nesfarsit, frisoane, dureri musculare, dureri puternice de cap, dureri oculare si rosu in gat.
Oferte şi ReduceriSfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Cum se ia Zirfos
Cum se ia Zirfos

Bună ziua! As dori sa mi spuneți dacă pot lua zilnic u ... Buna ziua! Aceasta schema de administrare este buna. Daca luati trata ...


Sfatul farmcistului Maximag antistres
Maximag antistres

De la ce v�rst� se poate lua maximal antistres? ... Buna ziua! In lipsa unei recomandari de la medic, acest supliment poa ...


Sfatul farmcistului Slaboficat si cerazette
Slaboficat si cerazette

Buna ziua ! Imi puteti spune cum interactioneaza slaboficat cu anticon ... Buna ziua! Interactiunea posibila este aceea de metabolizare mai rapi ...Sfatul farmcistului Cum se folosesc și cat timp?
Cum se folosesc și cat timp?

Am fost operata de adenocarcinom endometrial tip endometrial pT1aNxG2L ... Buna ziua! Atunci cand folositi dilatatoarele Amielle pentru prima da ...