Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Căutarea dvs. după tulburari de atentie


8 produse găsite!Sfatul Farmacistului tulburari de atentie


Inlocuire Ascolecitin
Buna Ziua Fetitei mele ii administrez Ascolecitin.Avand in vedere faptul ca nu se gaseste cu ce il pot inlocui? Multumesc!

Prospecte medicamente tulburari de atentie


Prospect Atofab 10 mg
Atofab contine atomoxetina si este utilizat in tratamentul tulburarii cu deficit de atentie si hiperactivitate (ADHD).
Prospect Bitinex 10 mg capsule
Bitinex contine atomoxetina si este utilizat in tratamentul tulburarii prin deficit de atentie si hiperactivitate (ADHD).
Prospect Strattera 40 mg capsule
Strattera contine atomoxetina si este utilizat in tratamentul tulburarii prin deficit de atentie si hiperactivitate (ADHD).
Prospect Medikinet EM 20 mg capsule cu eliberare modificata
Medikinet EM este utilizat in tratamentul tulburarii de hiperactivitate insotita de deficit de atentie (ADHD).
Prospect Intuniv
Intuniv se utilizeaza pentru tratamentul tulburarii hiperkinetice cu deficit de atentie (ADHD) la copii si adolescenti cu varste intre 6 si 17 ani atunci cand medicamentele stimulante nu sunt adecvate sau nu controleaza suficient de bine simptomele.
Prospect ATOMOXETINA TEVA capsule
Atomoxetina Teva este un medicament non-stimulant utilizat in tratamentul tulburarii prin deficit de atentie si hiperactivitate (ADHD), la copii cu varsta peste 6 ani si adolescenti, ca parte a unui program de tratament cuprinzator, care poate include psihoterapie, masuri educationale si sociale.
Prospect Adderall, capsule
Indicatii: Deficit de atentie / tulburari hiperreactive (ADHD) la copii peste 3 ani alaturi de alte abordari terapeutice. Narcolepsie la adulti si la copii depeste 6 ani.
Prospect STRATTERA
Indicatii : Deficit de atentie / tulburari hiperreactive (ADHD) dupa clasificarea DSM-IV-TR.
Prospect BRAIN TONIC SOFTGELS (Neurotonic)
Indicatii: Imbunatateste eficienta mentala. Se recomanda in stari depresive, surmenaj psihic, oboseala, deficit de memorie, tulburari de atentie si concentrare, in sechele AVC, traumatisme craniene, vertije, acufene, hipoacuzie.
Prospect ASLAVITAL , drajeuri
Indicatii: Tratamentul profilactic si curativ al formelor de imbatranire predominant cerebrala si cardiovasculara. Se aplica, de asemenea, in astenia psihica si fizica, surmenajul intelectual, tulburari de memorie si de concentrare a atentiei, in stari depresive si de hiperemotivitate.
Prospect Vyvgart
Vyvgart este un medicament pentru tratamentul adultilor cu miastenia gravis generalizata.
Prospect Nulibry
Nulibry este un medicament utilizat pentru tratarea pacientilor cu deficit de cofactor de molibden (MoCD) de tip A.
Prospect Rymphysia 500 mg pulbere si solvent pentru solutie perfuzabila
Acest medicament contine substanta activa inhibitorul de alfa-1 proteinaza, uman. Aceasta este o componenta normala a sangelui si se gaseste in plamani.
Prospect PYZYPI 200 mg comprimate filmate
PYZYPI este un medicament numit inhibitor de protein-kinaza. Actioneaza prin blocarea actiunii proteinelor implicate in cresterea si raspandirea celulelor canceroase.
Prospect COVID-19 Vaccine Valneva
COVID-19 Vaccine Valneva (inactivat, cu adjuvant) este un vaccin care protejeaza persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani impotriva bolii cauzate de coronavirusul 2019 (COVID-19). Se utilizeaza pentru vaccinarea primara.
Prospect Xenpozyme
Xenpozyme este un medicament pentru tratarea pacientilor cu deficit de sfingomielinaza acida (DSMA), o afectiune genetica numita in mod traditional boala Niemann-Pick de tip A, A/B si B.
Prospect Amversio
Amversio este un medicament folosit pentru tratamentul homocistinuriei, o boala ereditara in care aminoacidul homocisteina nu se poate descompune, acumulandu-se astfel in organism.
Prospect Quviviq
Quviviq este un medicament pentru tratarea adultilor cu insomnie (tulburari de somn) care dureaza de cel putin 3 luni si care are un impact considerabil asupra modului in care isi desfasoara activitatile in timpul zilei.
Prospect Metoprolol retard Terapia 100 mg comprimate cu eliberare prelungita
Metoprololul apartine unui grup de medicamente numite beta-blocante.
Prospect MEDROL A 16 mg comprimate
Medrol apartine grupului de medicamente denumite glucocorticoizi de sinteza

Articole tulburari de atentie


Astragalus - interactiuni cu medicamentele
Astragalus este o planta a carei radacina este folosita in febra fanului, diabet, boli renale si alte afectiuni.
Importanta bacteriilor
Imi dau seama că nu e un tip de subiect care sa-ti fi atras atentia in mod deosebit, dar te-ai intrebat vreodata cat de mult ajutor iti pot oferi anumite bacterii?
Copii nascuti prematur sunt de trei ori mai predispusi la dezvoltarea sindromului hiperkinetic
Potrivit unui studiu efectuat de o echipa de cercetatori danezi, copii nascuti prematur si cei cu greutate mica la nastere au un risc de trei ori mai mare de a dezvolta sindromul hiperkinetic, cu scaderea atentiei si a capacitatii de concentrare.
Lipsa poftei de mancare la copil
In primii ani de viata, copilul se adapteaza la tot ceea ce este in jurul lui si acest lucru include si alimentatia.
Aparitia primilor dintisori
Aparitia primilor dinti, asa numitii "dinti de lapte" reprezinta un eveniment care emotioneaza in special parintii, provocandu-i insa sugarului unele neplaceri, acesta avand nevoie de tandrete si ingrijire.
Vitamina B1 - tiamina
Vitamina B1: rol fiziologic; deficitul de Vitamina B1
Alcoolismul
Alcoolismul se refera la ansamblul tulburarilor legate de consumul de alcool.
Aftele Bucale
Aftele sunt leziuni localizate predominant la nivelul cavitatii bucale si au o incidenta ridicata in randul populatiei.
Tulburarile de vedere
Aproximativ 80% dintre cei care lucreaza in fata unui monitor in fiecare zi sunt predispusi sa aiba tulburari minore de vedere.
Epilepsia
In creier sunt centrii nervosi care coordoneaza toata activitatea corpului - este ca unitatea centrala a unui calculator.
Simptome non-cognitive in Dementa Alzheimer
Agresivitatea si agitatia se ntlnesc frecvent la pacientii cu dementa de tip Alzheimer internati n sectiile de psihiatrie
Forme clinice in Hepatitele Virale
n afara de forma obisnuita de boala pe care am descris-o pna aici, hepatita mai poate lua urmatoarele forme:
Complicatiile Hepatitelor Virale
Complicatiile hepatitelor virale pot fi imediate si tardive.
Candidoza
Candidoza este o afectiune provocata de levuri (ciuperci) din genul candida, mai ales din specia Candida Albicans. Exista mai multe feluri de candidoza.
Forme clinice in Hepatitele Virale
n afara de forma obisnuita de boala, hepatita mai poate lua urmatoarele forme:
Complicatiile Hepatitelor Virale
Complicatiile hepatitelor virale pot fi imediate si tardive. Comlpicatiile imediate - sunt cele care pot aparea imediat dupa boala.
Epilarea
E de preferat sa se faca cu aparat individual electric de epilare. Inainte si dupa epilare se foloseste o lotiune dezinfectanta .
Oferte şi ReduceriSfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Cum se ia Zirfos
Cum se ia Zirfos

Bună ziua! As dori sa mi spuneți dacă pot lua zilnic u ... Buna ziua! Aceasta schema de administrare este buna. Daca luati trata ...


Sfatul farmcistului Maximag antistres
Maximag antistres

De la ce v�rst� se poate lua maximal antistres? ... Buna ziua! In lipsa unei recomandari de la medic, acest supliment poa ...


Sfatul farmcistului Slaboficat si cerazette
Slaboficat si cerazette

Buna ziua ! Imi puteti spune cum interactioneaza slaboficat cu anticon ... Buna ziua! Interactiunea posibila este aceea de metabolizare mai rapi ...Sfatul farmcistului Cum se folosesc și cat timp?
Cum se folosesc și cat timp?

Am fost operata de adenocarcinom endometrial tip endometrial pT1aNxG2L ... Buna ziua! Atunci cand folositi dilatatoarele Amielle pentru prima da ...