Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Index dictionar medical:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


mutant


1. organism care poarta o mutatie exprimata fenotipic;
2. gena transformata prin mutatii. De exemplu, mutantul auxotrofic (bacterian) se poate dezvolta într-un mediu care contine factori de crestere suplimentari;
mutantul conditionat letal moare daca se schimba un singur factor din mediul ambiant;
mutantul biochimic si-a schimbat echipamentul enzimatic într-un mod usor de detectat

Alti termeni medicali: Antimutagen, heterozigot, Insertie in mutatie, Mutagen, mutant, mutatie, zona muta auscultatonu,

1 produse gasite (pentru mutant)!Prospecte medicamente (pentru mutant)


Prospect Ayvakyt
Ayvakyt este un medicament impotriva cancerului care se utilizeaza in tratamentul tumorii stromale gastrointestinale (GIST), un cancer care afecteaza stomacul si intestinul, care nu poate fi indepartata chirurgical si care s-a extins la alte parti ale organismului.
Prospect Irinotecan Koanaa 20 mg/ml
Irinotecan Koanaa contine o substanta activa numita irinotecan, care apartine unui grup de medicamente denumite citostatice (medicamente utilizate in tratamentul cancerului). Irinotecan Koanaa este utilizat pentru tratamentul cancerului avansat al colonului (intestinul gros) sau rectului, fie singur, fie impreuna cu alte medicamente.
Prospect Irinotecan Hameln 20 mg/ml
Irinotecan apartine unei grup de medicamente denumite citotoxice (medicamente utilizate in tratamentul cancerului). Irinotecan este utilizat fie singur, fie impreuna cu alte medicamente pentru tratamentul cancerului.
Prospect Irinotecan Accord 20 mg/ml
Irinotecan face parte din grupa medicamentelor numite citotoxice (medicamente utilizate impotriva cancerului). Irinotecan este utilizat la adulti pentru tratamentul cancerului avansat de colon si rect, fie in asociere cu alte medicamente, fie singur.
Prospect Rydapt
Rydapt este un medicament impotriva cancerului care se utilizeaza pentru tratarea adultilor nou diagnosticati cu leucemie granulocitara acuta (LGA), un tip de cancer al celulelor albe.
Prospect CAMPTO 20 mg/ml concentrat pentru solutie perfuzabila
Campto este utilizat pentru tratamentul cancerului avansat al colonului (intestinul gros) sau rectului, fie singur, fie impreuna cu alte medicamente.
Prospect Videx EC 125 mg, capsule gastrorezistente
Indicatii: Videx este indicat in asociere cu alte medicamente antiretrovirale pentru tratamentul pacientilor infectati cu HIV-1.
Prospect Pegasys
Pegasys este un medicament care contine substanta activa peginterferon alfa-2a.
Prospect EUCIPRIN, capsule
Indicatii: Infectii cauzate de germeni sensibili la ciprofloxacina; infectii ale cailor respiratorii superioare; infectii pulmonare (pneumonie, bronsita, fibroza chistica etc.); infectii O.R.L.; infectii bucodentare; infectii gastrointestinale si hepatobiliare; infectii genitourinare, inclusiv gonoree; infectii ale pielii si tesuturilor moi; infectii osoase si ale articulatiilor; profilactic, la pacientii tratati cu imunosupresoare si in caz de neutropenie.
Prospect CIPROFLOXACINA 100 mg/10 ml
INDICATII TERAPEUTICE : Ciprofloxacina este indicata în infectii severe necomplicate sau complicate cu germeni sensibili la ciprofloxacina:
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Îngrijirea sarcini
Îngrijirea sarcini

Nu am găsit elevit 1ci elevit 2 are ceva dacă le iau pe aces ... Buna ziua! Elevit 2 este pentru trimestrul 2 al sarcinii. Avand in ve ...Sfatul farmcistului 4 zile întârziere a menstruatiei
4 zile întârziere a menstruatiei

Pot face un test de sarcina la 4 zile de întârziere a menstruatiei pen ... Buna ziua! Da, testele actuale dau rezultatul corect si din prima zi ...


Sfatul farmcistului Septilin in alaptare
Septilin in alaptare

Pot lua septilin daca alaptez? ... Buna ziua! Puteti lua Septilin sirop, care se poate administra si la ...


Sfatul farmcistului Secretie maronie
Secretie maronie

Buna seara,sunt la menopauza de 7 ani ,,am din cand in cand o scurgere ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o preblema la nivelul uterului. Este ...