Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Căutarea dvs. după clostridium


10 produse găsite!Sfatul Farmacistului clostridium


Clostridium
Buna ziua. Am un copil de 7 ani care a avut Clostridium. De o luna si ceva suntem cu regim dar tot mai apar scaune diareice. Va rog ce probiotic imi sugerati sa iau pt. Clostridium. Multumesc mult!
Probleme dupa clostridium
S poate lua concomitent cu smecta probioticul enterol?
clostridium
doresc medicamentul dificlir 200 mg
Biosun
Buna ziua copilul meu in vârsta de 12 ani a avut clostridium acum 5 luni iar medicul mi-a recomandat biosun care am văzut ca are clostridium butirycus ii poate face rău sau mai bine zis poate sa apăra clostridium dificile iară5
Biosun
Buna ziua copilul meu in vârsta de 12 ani a avut clostridium acum 5 luni iar medicul mi-a recomandat biosun care am văzut ca are clostridium butirycus ii poate face rău sau mai bine zis poate sa apăra clostridium dificile iară5
Fața ,picioare....umflate
Bună dimineața. Ce produs pot să iau să scap de corpul umflat și de celulita? Fără să reactiveze Clostridium Dificile , am 8 luni de la operația de histerectomie totală , hipotensiune arterială &
Uraktiv forte
Poate Uraktiv (administrat pt inf urinara) sa precipite recaderea unei infectii cu Clostridium a tractului digestiv? Poate produce scaune moi?
dificlr fidaxomicinq
As dori sa stiu daca dificlir comprimate poatr fi achizitionat in romania pentru tratarea inf recurente cu clostridium difficile.multumesc!

Prospecte medicamente clostridium


Prospect Zinplava
Zinplava este un medicament utilizat la adultii cu infectii produse de bacteria numita Clostridium difficile, care cauzeaza diaree severa.
Prospect Dificlir Comprimate
Dificlir se utilizează pentru tratarea adulţilor cu infecţii cauzate de bacteria Clostridium difficile.
Prospect ENTEROL 250 , pulbere liofilizata
Indicatii: Tratamentul diareei acute infectioase la adulti si copii. Tratamentul si prevenirea complicatiilor digestive ale terapiei cu antibiotice: diaree, colita, candidoza. Tratament asociat (vancomicinei si metronidazolului) in prevenirea recurentei infectiei cu Clostridium difficile. Prevenirea diareei asociate alimentatiei enterale cu debit continuu. Tratamentul sindromului de colon iritabil.
Prospect ENTEROL 250 , capsule
Indicatii: Tratamentul diareei acute infectioase la adulti si copii. Tratamentul si prevenirea complicatiilor digestive ale terapiei cu antibiotice: diaree, colita, candidoza. Tratament asociat (vancomicinei si metronidazolului) in prevenirea recurentei infectiei cu Clostridium difficile. Prevenirea diareei asociate alimentatiei enterale cu debit continuu. Tratamentul sindromului de colon iritabil.
Prospect Vistabel
VISTABEL actioneaza prin blocarea impulsurilor nervoase directionate catre toti muschii in care a fost injectat.
Prospect Teicoplanina Mylan
Teicoplanina Mylan este un antibiotic. Acesta contine o substanta activa numita „teicoplanina”. Aceasta actioneaza prin omorarea bacteriilor care provoaca infectii in organismul dumneavoastra.
Prospect Nuceiva
Nuceiva este un medicament folosit pentru a imbunatati temporar aspectul ridurilor verticale dintre sprancene
Prospect Mifepristona Linepharma 200 mg
Mifepristona Linepharma este un antihormon care actioneaza prin blocarea efectelor progesteronului, un hormon necesar pentru continuarea sarcinii. Prin urmare, Mifepristona Linepharma poate determina intreruperea sarcinii.
Prospect Fosfomicina Labiana 2 g
Fosfomicina Labiana contine substanta activa fosfomicina. Fosfomicina este un antibacterian cu utilizare sistemica. Fosfomicina Labiana este utilizat in tratamentul cistitei acute fara complicatii la copii cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani.
Prospect Medabon
Medabon este un tratament combinat care contine doua medicamente, numite mifepriston si misoprostol.
Prospect XEOMIN 200 unitati pulbere pentru solutie injectabila
XEOMIN este un medicament care relaxeaza muschii.
Prospect Tetraciclina Arena 250 mg capsule
Tetraciclina Arena face parte din grupul de medicamente cunoscute sub denumirea de antibacteriene pentru uz sistemic, tetracicline.
Prospect Targocid 400 mg pulbere si solvent pentru solutie injectabila
Targocid este un antibiotic. Contine o substanta activa numita „teicoplanina”.
Prospect Clindamycin
Clindamycin contine o substanta activa numita clindamicina, care este un antibiotic, adica un medicament folosit pentru tratarea infectiilor cu germeni sensibili.
Prospect CEFAKLOR Pulbere pentru suspensie orala
Cefaclor este un medicament eficient in tratamentul infectiilor.
Prospect Xiapex
Xiapex se utilizeaza în tratamentul contracturii Dupuytren la adulti.
Prospect GynieL, capsule
Indicatii terapeutice urogenitale principale: adjuvant in tratamentul: vaginozei bacteriene, vulvovaginitelor, infectiilor vaginale;
Prospect Seftrion 1 g, pulbere pentru solutie injectabila/perfuzabila
Indicatii: Seftrion este indicat pentru tratamentul infectiilor determinate de microorganisme sensibile la ceftriaxona si care necesita tratament parenteral
Prospect Fucicort 20mg/1mg pe gram, crema
Indicatii: Fucicort 20mg/1mg pe gram este indicat pentru tratamentul dermatitelor suprainfectate cu bacterii sensibile la acidul fusidic, incluzand dermatita atopica, dermatita discoidala, dermatita de staza, dermatita seboreica si dermatita de contact.
Prospect Clindamycin-MIP 300 mg, comprimate filmate
Indicatii: Infectii bacteriene acute si cronice determinate de germeni sensibili la clindamicina (in principal bacterii anaerobe si tulpini sensibile ale bacteriilor aerobe Gram pozitiv, cum sunt streptococii, stafilococii si pneumococii)

Articole clostridium


Terapia antibiotica in litiaza biliara
In tractul digestiv se afla, in mod firesc, numeroase bacterii, dar nu si in vezica biliara.
Tratamentul ridurilor cu Botox si Restylane
Ridarea pielii este rezultatul urmatoarelor mecanisme: imbatranirea, sechelele leziunilor actimice si dereglarile genetice.
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului


Sfatul farmcistului Ce ar putea fi?
Ce ar putea fi?

Buna ziua,ma puteți ajuta va rog frumos,de ceva timp am o mâncari ... Buna ziua! Daca aveti mancarimile in special seara, este posibil sa a ...Sfatul farmcistului Air 7
Air 7

Pot lua air 7 și după ce mă las de fumat ? Încerc de ma ... Buna ziua! Da, puteti continua cu aceste vitamine si dupa ce va lasat ...Sfatul farmcistului Colesterol 1 poate da diaree?
Colesterol 1 poate da diaree?

Acum 5 zile am inceput administrarea cu Colesterol 1 Fares, 3/zi ș ... Buna ziua! Va recomand sa sistati administrarea Colesterol 1 si sa va ...Sfatul farmcistului Posibil sarcina?
Posibil sarcina?

Buna mi-a întîrziat ciclu cu 3 zile menționez că luna trecut ... Buna ziua! Mai asteptati inca 2-3 zile si refaceti testul corect, pe ...


Sfatul farmcistului Avort medicamentos
Avort medicamentos

Pe 8 septembrie am facut un avort medicamentos am avut sângerări ... Buna ziua! Daca ati luat antibiotice, probabil ca ati facut o candido ...