Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Index dictionar medical:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Izomeraza


Enzima care catalizeaza unui isomer al unui compus intr-altul.

Alti termeni medicali: Aloizoleucina, Anizomelie, creatinkinaza, etoposide, exercitii izometrice, galactoza, inhibitori de topoizomeraza, irinotecan, izo-, Izomeraza, Izometropie, Izomorfism, Levarterenol, Schizomanie, stereoizomeri, xiluloza,Prospecte medicamente (pentru Izomeraza)


Prospect Idarubicina Accord
Idarubicina Accord apartine grupului de medicamente cunoscute sub numele de citotoxice si agenti antimitotici care se intercaleaza cu ADN-ul si care interactioneaza cu topoizomeraza II, avand un efect inhibitor asupra sintezei acidului nucleic.
Prospect Luxturna
Luxturna este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor, copiilor si adolescentilor care si-au pierdut vederea din cauza distrofiei retiniene ereditare, o tulburare genetica rara a retinei (membrana fotosensibila din spatele ochiului).
Prospect Onivyde
Onivyde este un medicament impotriva cancerului care se utilizeaza pentru tratarea unei forme de cancer pancreatic denumite adenocarcinom pancreatic metastazat. Prin „metastazat” se intelege extinderea cancerului la alte parti ale organismului.
Prospect NOVANTRONE
Novantrone este indicat pentru chimioterapie in cancerul de san – forme metastatice-, limfoame nonhodgkiniene, hepatom, -leucemie acuta nonlimfocitara la adulti, criza blastica din leucemia granulocitara cronica.
Prospect Potactasol solutie perfuzabila
Potactasol este un medicament impotriva cancerului.
Prospect Topotecan Hospira
Topotecan Hospira se utilizează în monoterapie pentru tratarea pacienţilor cu cancer pulmonar cu celule mici, după ce boala recidivează.
Prospect Savene Solutie Perfuzabila
Savene se utilizează pentru tratamentul extravazării antraciclinelor (o grupă de medicamente antineoplazice).
Prospect Topotecan Teva
Topotecan Teva este un medicament împotriva cancerului.
Prospect Topotecan Actavis
Topotecan Actavis este o pulbere din care se prepara o solutie pentru perfuzie (picurare în vena).
Prospect Hycamtin
Hycamtin este un medicament care contine substanta activa topotecan.
Prospect ZAVEDOS, capsule
Indicatii: Leucemie acuta nonlimfocitara: In orice situatie in care nu poate fi folosit idarubicin intravenos, din motive medicale, psihologice sau sociale, se poate folosi idarubicin oral pentru inducerea remisiunii la pacientii cu leucemie acuta nonlimfocitara netratata, refractara sau in recadere.
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Îngrijirea sarcini
Îngrijirea sarcini

Nu am găsit elevit 1ci elevit 2 are ceva dacă le iau pe aces ... Buna ziua! Elevit 2 este pentru trimestrul 2 al sarcinii. Avand in ve ...Sfatul farmcistului 4 zile întârziere a menstruatiei
4 zile întârziere a menstruatiei

Pot face un test de sarcina la 4 zile de întârziere a menstruatiei pen ... Buna ziua! Da, testele actuale dau rezultatul corect si din prima zi ...


Sfatul farmcistului Septilin in alaptare
Septilin in alaptare

Pot lua septilin daca alaptez? ... Buna ziua! Puteti lua Septilin sirop, care se poate administra si la ...


Sfatul farmcistului Secretie maronie
Secretie maronie

Buna seara,sunt la menopauza de 7 ani ,,am din cand in cand o scurgere ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o preblema la nivelul uterului. Este ...


Sfatul farmcistului Senzatia de rece a capului penisului
Senzatia de rece a capului penisului

Buna ziua,ma numesc Sergiu si de vreo doua zile imi simnt capul penisu ... Buna ziua! In absenta altor simptome (mancarime, secretii, usturimi), ...