Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Căutarea dvs. după psoriazis in placi


5 produse găsite!Prospecte medicamente psoriazis in placi


Prospect Bimzelx
Bimzelx este un medicament utilizat pentru tratarea psoriazisului in placi, boala care cauzeaza placi scuamoase rosii pe piele.
Prospect Amsparity
Amsparity este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar (mecanismul natural de aparare al organismului) si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis in placi.
Prospect Kromeya
Kromeya este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar (mecanismul natural de aparare al organismului) si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis in placi.
Prospect Ilumetri
Ilumetri este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza pentru tratarea psoriazisului in placi, o boala care cauzeaza aparitia de placi scuamoase rosii pe piele.
Prospect Skyrizi
Skyrizi se utilizeaza pentru tratarea psoriazisului in placi, o boala care cauzeaza aparitia de placi scuamoase rosii pe piele.
Prospect Tremfya
Tremfya este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza pentru tratarea psoriazisului in placi, o boala care cauzeaza aparitia de placi scuamoase rosii pe piele.
Prospect Kyntheum
Kyntheum se utilizeaza pentru tratarea psoriazisului in placi, o boala care cauzeaza aparitia de placi scuamoase rosii pe piele.
Prospect Skilarence
Skilarence este un medicament utilizat pentru tratarea psoriazisului in placi, o boala care cauzeaza aparitia pe piele a unor zone inflamate, rosii si ingrosate, care prezinta placi scuamoase.
Prospect Taltz
Taltz se utilizeaza in tratamentul formelor moderate pana la severe de psoriazis in placi (o boala care cauzeaza aparitia de placi rosii, scuamoase pe piele).
Prospect Daivobet 50 micrograme/0,5mg/g
Daivobet unguent este utilizat pe piele, pentru a trata psoriazisul in placi (psoriazis vulgar) la adulti.
Prospect Otezla comprimate
Otezla este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu psoriazis in placi si artrita psoriazica activa.
Prospect Cosentyx
Cosentyx este un medicament utilizat pentru tratamentul psoriazisului in placi, moderat pana la sever (o boala care cauzeaza aparitia pe piele a unor placi rosii scuamoase), la adultii care necesita tratament sistemic (care afecteaza intregul organism).
Prospect Clobetasol MK, unguent
Este indicat in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis in placi limitate si rezistent la alte tratamente, in special formele localizate palmo-plantar;
Prospect Elosalic 1 mg + 50 mg/gram, unguent
Indicatii: Tratamentul initial al psoriazisului moderat pana la sever cu exceptia placilor intinse.
Prospect Libmyris
Libmyris este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar (mecanismul natural de aparare al organismului).
Prospect Hukyndra
Hukyndra este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar (mecanismul natural de aparare al organismului) si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Prospect Yuflyma
Yuflyma este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar (mecanismul natural de aparare al organismului) si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Prospect Nepexto
Nepexto este un medicament antiinflamator utilizat pentru tratarea urmatoarelor boli ale sistemului imunitar: poliartrita reumatoida.
Prospect Clobetazol Atb 0,5 mg/g
Clobetazol Atb face parte din grupul de medicamente denumite corticosteroizi topici. "Topic" inseamna ca se aplica direct pe piele. Corticosteroizii topici reduc inrosirea si mancarimea care apar in anumite afectiuni ale pielii.
Prospect Vistabel
VISTABEL actioneaza prin blocarea impulsurilor nervoase directionate catre toti muschii in care a fost injectat.
Oferte şi ReduceriSfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Cum se ia Zirfos
Cum se ia Zirfos

Bună ziua! As dori sa mi spuneți dacă pot lua zilnic u ... Buna ziua! Aceasta schema de administrare este buna. Daca luati trata ...


Sfatul farmcistului Maximag antistres
Maximag antistres

De la ce v�rst� se poate lua maximal antistres? ... Buna ziua! In lipsa unei recomandari de la medic, acest supliment poa ...


Sfatul farmcistului Slaboficat si cerazette
Slaboficat si cerazette

Buna ziua ! Imi puteti spune cum interactioneaza slaboficat cu anticon ... Buna ziua! Interactiunea posibila este aceea de metabolizare mai rapi ...Sfatul farmcistului Cum se folosesc și cat timp?
Cum se folosesc și cat timp?

Am fost operata de adenocarcinom endometrial tip endometrial pT1aNxG2L ... Buna ziua! Atunci cand folositi dilatatoarele Amielle pentru prima da ...