Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Index dictionar medical:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Insertie


Prin insertie se intelege fixarea unui organ sau a unei parti de organ pe un alt corp, de obicei mai rezistent. Insertie epiteliala -manseta epiteliala care inconjoara smaltul si corespunde epiteliului adamantin, redus in momentul cand coroana dintelui si-a facut eruptia pe creasta alveolara; se continua cu epiteliul gingival, coboara in decursul vietii si ajunge progresiv pana la cement. Insertie valementoasa de cordon -insertie anormala a cordonului ombilical, pe membrane, la o oarecare distanta de masa placentara, anomalie care expune la suferinta sau la moartea fatului in cursul travaliului, fie prin hemoragia fetala (daca ruperea pungii amniotice intereseaza vasele funiculare), fie prin comprimarea vaselor funiculare de catre partea fetala.

Alti termeni medicali: Ac intraosos, Cateter venos central, cod genetic, contraceptie postcoitala, dializa retiniana, enthesis, extrinsec, factor intrinsec, fibroza retroperitoneala, Ginseng, gluteus, Haas (operatia), hernioplastie, hiatus, hioglos (muschi), iliac (muschiul), insecta, Insectar, Insecticid, Insectifug, Inseminare, inseminare intrauterina, inseminare subzonala, Insertie, Insertie in mutatie,

3 produse gasite (pentru Insertie)!Prospecte medicamente (pentru Insertie)


Prospect Jaydess 13,5 mg
Jaydess se utilizeaza pentru prevenirea sarcinii (contraceptie) timp de pana la trei ani. Jaydess este un sistem cu cedare intrauterina (SIU) in forma de T, care, dupa introducerea in uter, elibereaza incet o cantitate mica din hormonul levonorgestrel.
Prospect Ibalgin Junior 200 mg
Ibuprofenul apartine unei grupe de medicamente numite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).
Prospect Haemoctin SDH
Haemoctin SDH este un medicament derivat din plasma umana. Acesta contine factor VIII de coagulare, necesar pentru procesul normal de coagulare a sangelui. Dupa reconstituirea pulberii cu apa pentru preparate injectabile, solutia reconstituita este pregatita pentru administrarea injectiei pe cale intravenoasa.
Prospect HAEMATE P 1000 UI
Haemate se prezinta sub forma de pulbere si solvent. Solutia preparata se administreaza prin injectie sau prin perfuzie intr-o vena.Haemate este indicat pentru profilaxia si tratamentul hemoragiilor sau sangerarilor in urma interventiilor chirurgicale cauzate de lipsa factorului von Willebrand, cand tratamentul cu desmopresin (DDAVP) in monoterapie este ineficace sau contraindicat.
Prospect Duodopa 20 mg/ml
Duodopa apartine unui grup de medicamente utilizate pentru boala Parkinson.
Prospect Donasert 20 micrograme/24 ore
Donasert este un sistem cu cedare intrauterina (SIU) pentru inserare in uter, utilizat pentru prevenirea sarcinii.
Prospect ANESTERAN, lichid pentru vapori de inhalat
Anesteran este utilizat pentru anestezia generala din timpul operatiilor.
Prospect ThyroTop pentru terapie, capsule
Indicatii: Tratamentul bolii Graves, gusei multinodulare toxice sau a nodulilor autonomi.
Prospect Nutrineal PD4 cu 1, 1% aminoacizi solutie pentru dializa peritoneala
Indicatii: Nutrineal este recomandat ca solutie pentru dializa care nu contine glucoza, in cadrul schemei terapeutice de dializa peritoneala, pentru tratamentul pacientilor cu insuficienta renala cronica.
Prospect COPPER T 380 A, sterilet
Indicatii: Produs anticonceptional care previne aparitia unei sarcini nedorite. Siguranta contraceptiva este mai mica decat a produselor care inhiba ovulatia. Se recomanda femeilor care nu doresc sau nu tolereaza contraceptive hormonale.
Prospect ANTIHERPIN
Indicatii: Antiherpinul este utilizat in tratamentul herpesului recidivant, la bolnavi cu repetate episoade eruptive in antecedente si in cazuri de zona zoster.
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Îngrijirea sarcini
Îngrijirea sarcini

Nu am găsit elevit 1ci elevit 2 are ceva dacă le iau pe aces ... Buna ziua! Elevit 2 este pentru trimestrul 2 al sarcinii. Avand in ve ...Sfatul farmcistului 4 zile întârziere a menstruatiei
4 zile întârziere a menstruatiei

Pot face un test de sarcina la 4 zile de întârziere a menstruatiei pen ... Buna ziua! Da, testele actuale dau rezultatul corect si din prima zi ...


Sfatul farmcistului Septilin in alaptare
Septilin in alaptare

Pot lua septilin daca alaptez? ... Buna ziua! Puteti lua Septilin sirop, care se poate administra si la ...


Sfatul farmcistului Secretie maronie
Secretie maronie

Buna seara,sunt la menopauza de 7 ani ,,am din cand in cand o scurgere ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o preblema la nivelul uterului. Este ...