Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

Ce glanda am??


Boca... întreabă despre Slabire:
Analizele suntAnti-TPO este 0,2;FT4 -1,99;TSH-0,004.Doresc sa stiu esre Hipo sau Hiper…ma ingras…si nu stiu de ce.M a trecut pe tratament cu Thyrozol.Va multummesc.

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! TSH-ul foarte mic si tratamentul cu Thyrozol indica o hiperfunctie tiroidiana, chiar daca va ingrasati. Urmand tratamentul si mergand la control periodic, veti vedea ca greuatea vi se va stabiliza.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Alte întrebări Slabire
Carnitina si anticonceptionale
Buna ziua! Daca urmez tratament cu Logest de aproximativ 5 luni pot sa iau Carnitina Lichida? Exista ... Buna ziua! Puteti lua fara griji carnitina! ...
Pot da glucomannan unui copil de 10 ani?
Bună ziua...poate lua aceste suplimente un copil de 10 ani care are nevoie de ajutor în procesu ... Buna ziua! Pana la varsta de 14 ani nu este indicata folosirea suplimentelor pentru slabire, axati-va pe un regim alim ...
Capsula de slabit
Bună ziua,ma interesează dacă aceasta pastila de slabit este la fel de eficienta ca cea din anii tre ... Buna ziua! Aceste capsule nu contin amfetamine, si evidenta ca nu sunt la fel de ''eficiente '' in slabire, dar nici la ...
Slabit
Bună ziua , sunt fata și ma confrunt cu kilogramele în plus. Am 1 .64 și 74-75 de kg ... Buna ziua! O dieta usor de tinut este dieta disociata de 90 de zile, care are ca principiu consumul alimentelor pe cat ...
Nu pot slabi dupa sarcina
Buna ziua! M-as bucura daca ar putea cineva sa-mi raspunda. Nu pot slabi dupa sarcina. De fapt, nu p ... Buna ziua! Incercati sa faceti in special abdomene si sa verificati daca nu cumva ati suferit o ruptura a fibrelor musc ...
Cum pot slabi la menopauza?
Cum pot slabii am 74 de kg 47 de ani si am intrat la menopauza cum pot slabi? ... Buna ziua! Va recomand sa tineti dieta disociata, dar cu conditia sa o respectati 90 de zile, altfel va ingrasati la lo ...
Îngrășare la 18 ani
Bună ziua! Am 18 ani, am 1.69 și 46 de kg, îmi doresc foarte mult să mă îngra ... Buna ziua! Incercati sa consumati alimente cat mai variate, includeti in dieta carne, cereale integrale, fructellegume, ...
Administrare Regenon
Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat:Pot adiministra Regenon retard 60 mg daca am suferit de d ... Buna ziua! Nu puteti face aceasta asociere, medicatia dumneavoastra curenta intra in conflict cu Regenon-ul. Pe de o pa ...
Administrare Super Slim
Bună seara! Lucrez în 3 schimburi, și a-și dori să știu dacă pot s ... Buna ziua! Luati SuperSlim seara doar cand lucrati noaptea. Indicatia privind momentul administrarii este cauzata de fa ...
Slabire 2 kg intr-o saptamana
Bună, eu mam confruntat cu o problemă înainte de a începe viata sexuala, eu avem 18 ani g ... Buna ziua! Organismul are in mod natural tendinta de a reveni la greutatea obisnuita, asa ca trebui ca in urmatoarea pe ...
Eliminarea kilogramelor în Tiroidita Autoimuna
Bună ziua! Am 26 de ani, și de 6 luni am descoperit că sufăr de tiroidita autoi ... Buna ziua! Este important sa mergeti periodic la endocrinolog si sa va luati tratamentul recomandat de acesta. Puteti a ...
Administrare Ceai verde cu Vitamina C
Buna ziua! Capsula de ceai verde ci vitamina C se ia dupa fiecare masa? ... Buna ziua! Luati o capsula dupa micul-dejun, una dupa pranz, iar pe cea de a treia in jurul orei 17, nu mai tarziu!! ...
Despre capsulele Tiroidin
Buna ziua , as dorii sa știu mai exact ce înseamnă administrarea lor pe stomacul gol dar î ... Buna ziua! Da, modul recomandat de administrare este de o capsula pe zi, dimineata pe stomacul gol. Dupa minim 30 de mi ...
Pot lua Thyroid daca am noduli tiroidieni dar Tsh ul si Ft4 sunt in valori normale?
Pot lua Thyroid daca am noduli tiroidieni,chisturi...dar valorile Tsh ului si Ft4 sunt normale?Multu ... Buna ziua! Thyroid caps este indicat in hipotiroidism, care este insotit de un TSH marit, deci nu este cazul sa luati. ...
Ce glanda am??
Analizele suntAnti-TPO este 0,2;FT4 -1,99;TSH-0,004.Doresc sa stiu esre Hipo sau Hiper…ma ingras…si ... Buna ziua! TSH-ul foarte mic si tratamentul cu Thyrozol indica o hiperfunctie tiroidiana, chiar daca va ingrasati. Urma ...
Tsh 6.4 Ft4 normal
Buna ziua, În ultima perioada ma confrunt cu caderea parului Am fost la dermatolog si mi-a dat ... Buna ziua! Valorea TSH este marita, si trebuie sa mergeti la un medic endocrinolog pentru a trata afectiunea tiroidei. ...
tiroidperoxidaza
buna ziua am si eu o intrebare;la glanda tiroida am depistata o tiroidperoxidaza de 11.1,medicul mi- ... Buna ziua! Va recomand sa luati Seleniu organic Herbagetica, indicat in tiroidite auto-imune si alte afectiuni tiroidie ...
Imi puteti oferi un remediu pt starea mea?
BUna ziua Am 29 de ani.In urma cu un an am nascut si de atunci slabesc vazand cu ochii.Ma simt foar ... Buna ziua! Mergeti la medic, faceti analize, inclusiv hormonii tiroidieni, poate s-a dereglat ceva in functionarea glan ...
tiroida
in gat ,sub marul lui adam simpt ca si cum este ceva proieminent aproape la fel de mare ca si acest ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o problema tiroidiana, daca va jeneaza si simiti ca s-a marit ceva in zona descrisa. M ...
-Buna! Daca e bine sa ei sintrom cand ai glanda tiroida?
E bine sa ei Sintrom cand ai glanda tiroida? ... Buna ziua! Afectiunile tiroidei nu contraindica Sintromul. Comunicati-i medicului care vi l-a prescris despre aceste pr ...

Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Sarcina si Magne B6 expirat
Sarcina si Magne B6 expirat

Sunt insarcinata si am luat o pastila de magni b6 si era expirata De ... Buna ziua! Nu este atat de grav cum vi se pare, in cazul unui comprim ...




Sfatul farmcistului Limbrici in sarcina
Limbrici in sarcina

Este recomandat duador in sarcina la 16 saptamani ? ... Buna ziua! Categoric NU! NU luati acest medicament in nici un caz! ...


Sfatul farmcistului Efect tratament Helicobacter
Efect tratament Helicobacter

Iau tratament pentru helicobacter pylori cu Ospomax,tavanic și ul ... Buna ziua! Da, responsabil pentru acest efect este medicamentul Ulcam ...