Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

Tsh 6.4 Ft4 normal


Ada... întreabă despre Afectiuni metabolice:
Buna ziua, Īn ultima perioada ma confrunt cu caderea parului Am fost la dermatolog si mi-a dat o serie de analize, printre care mi-au iesit TSH 6.4 si Ft 4 normal. Este aceasta cauza caderii parului? Se da tratament pentru acest TSH? Multumesc!

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Valorea TSH este marita, si trebuie sa mergeti la un medic endocrinolog pentru a trata afectiunea tiroidei. Aceasta dereglarea functiei tiroidiene este o posibila cauza a caderii excesive a parului.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Alte întrebări Afectiuni metabolice
Doza dubla de Altrifer Forte
Buna seara, am o anemie feripriva moderata (hemoglobina 9, sideremie 16, feritina 4), doctorita mi-a ... Buna ziua! Nu este grav, chiar daca ati luat o doza mai mare decat cea recomandata! Altrifer are avantajul de a nu irit ...
Scadere colesterol
Buna seara! V-as ruga sa-mi spuneti daca se poate aduce la valoarea normala colesterolul" rau" ,n ... Buna ziua! Este posibil sa se reduca nivelul LDL colesterol doar prin dieta si produse naturiste. Foarte eficiente sunt ...
Pata depigmentara
Bună ziua, de 2 ani de zile mi-a apărut o pata alba pe obrazul drept spre ureche, sa iau m ... Buna ziua! Puteti lua BioCupru Forte, cate o capsula pe zi, maxim 2 luni consecutiv. Nu trebuie asociat cu Vitamina C ( ...
Copil foarte slab
Bună ziua. Fetita mea de 9 ani are 148 cm și 29 de kg.Imi puteți recomanda nda un pro ... Buna ziua! Va recomand sa-i administrati sirop Happy Kid, cate 5ml(o lingurita), de 3 ori pe zi,dupa mese, timp de o lu ...
Reactii adverse Diabivatin pentru stomac?
Va rog sa imi spuneti daca Diabivatin are reactii adverse pentru stomac. Sotul meu are 72 de ani, ar ... Buna ziua! Diabivatin nu ar trebui sa puna probleme la nivelul stomacului, doar daca ar fi cazul unui pacient cu ulcer ...
Hipertensiune si tremor esential
Buna ziua, In prezent iau 1/2 pastila /zi Triplixam pentru tensiune, dar am si un tremor esential, ... Buna ziua! Nu s-au raportat intreactiuni intre propranolol si cele trei substante active din Triplixam (perindopril, in ...
Ingrasare rapida la 19 ani
Buna ziua , numele meu este Alex,am 19 ani, 1.74 inaltime si 50 kg. Doresc sa ma ingras , credeti ca ... Buna ziua! Ingrasarea rapida si sanatoasa este o utopie! Porniti de la asteptari realiste, de a lua 1 kg in 2 luni, si ...
Glicemostabilpentru glicemie 108
Pentru glicemia 107 pot primi glicemostabil? ... Buna ziua! O simpla determinare a glicemiei nu este relevanta pentru diabet, nu diagnosticheaza aceasta afectiune. Treb ...
Artrocalm plus īn diabet
Avānd glucozamină şi condroitina poate fi folosit de diabetici fără să cre ... Buna ziua! Daca alte preparate care nu contin glucozamina (de exemplu Renarthro capsule, Collanol) nu sunt tolerate sau ...
Fibrinogen marit
Buna ziua. Ieri am avut toata ziua pielea galbena cat si albul ochilor la fel de galbeni. In urma un ... Buna ziua! Trebuie sa faceti investigatii amanuntite, intr-adevar faptul ca ati avut pielea si albul ochilor colorate i ...
Post operator colecistectomie
Buna ziua. Am o mare problema. Acum un an am mi am scos fiere din cauza unei pietre foarte mari. Dup ... Buna ziua! Va recomand sa luati XtraSlimCapteur, timp de o luna, cate 2 capsule de 2 ori pe zi, la mesele principale, a ...
Arti lane este contraindicat in diabet?
Contraindicatii arti lane pro ... Buna ziua! Artilane Pro nu este contraindicat in diabetul zaharat. Evitati produsele antireumatice care contin glucozam ...
Tsh 6.4 Ft4 normal
Buna ziua, Īn ultima perioada ma confrunt cu caderea parului Am fost la dermatolog si mi-a dat ... Buna ziua! Valorea TSH este marita, si trebuie sa mergeti la un medic endocrinolog pentru a trata afectiunea tiroidei. ...
Tiroida mică și gușă .pot lua tiroidin
Pot lua tiroidin .sufăr și de schizofrenie ... Buna ziua! Tiroidin asigura buna functionare a glandei tiroide si pare potrivit, dar poate anumite aspecte ale bolii ...
Asociere Stresclin, Euthyrox si Procor
Buna ziua,spuneti-mi va rog daca stresclin complex poate fi luat in asociere cu euthyrox 50 si Proco ... Buna ziua! Puteti asocia Stresclin Complex fara probleme tratamentului curent (Eurthyrox si Procor). Incepeti cu 2 caps ...
Dunga verticala unghie
Buna ziua, De aproximativ o saptamana mi-a aparut pe un deget de la mana o dunga de culoarea cerei( ... Buna ziua! Astfel de dungi aparute pen unghii pot indica prezenta unor afectiuni (diabet, dereglari tiroidiene), sau po ...
Euthyrox-ul scade TSH-ul?
Buna ziua, As avea nevoie sa-mi confiormati daca tratamentul pe care mi-l administreaza medicul ... Buna ziua! Dozarea TSH este folosita pentru monitorizarea tratamentului la pacientii hipotiroidieni. Astfel, valori sc ...
slabire excesiva
Dar ce credeti ca ar putea fi de am slabit 5 kg in 1 saptamana? menstruatia? doctorul meu e plecat ... Buna ziua! Este posibil ca inainte de menstruatie sa aveti o retentie mai pronuntata a lichidelor in organism (fenomen ...
hipotiroidism
Sufar de hipotiroidie si sunt operata de fibron uterin vreau sa stiu daca pot sa folosesc Tiroidin ... Buna ziua! Puteti lua Tiroidin, cate 1 capsula zilnic. Nu inflenteaza in mod negativ functionarea aparatului genital, ...
nu pot respira- tiroida
Buna ziua! As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o explicatie. Am fost la un medic specialist endocrin ... Buna ziua! Faptul ca veti un nodul tiroidian explica simptomele descrise de dumneavoastra. Adenomul tiroidian secreta h ...

Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului NUMAR DE TELEFON CORECT
NUMAR DE TELEFON CORECT

BUNA DIMINEATA AM PLASAT IERI O COMANDA SI NU MI S-A INREGISTRAT NUMA ... Buna ziua! Am corectat numarul! Va multumim! ...


Sfatul farmcistului Mărirea sanilor
Mărirea sanilor

Buna ziua,am 18 ani, 1.70m si 51kg , am sanii foarte mici. As dori s ... Buna ziua! Din pacate nu am gasit compozitia detaliata a cestui produ ...


Sfatul farmcistului insomnie si probleme digestive
insomnie si probleme digestive

Buna ziua, Am 49 de ani si ma confrunt cu insomnie de trezire - ador ... Buna ziua! 1. Faptul ca ati luat o luand e zile Urimil Forte nu presp ...


Sfatul farmcistului Lapte de măgăriță capsule
Lapte de măgăriță capsule

Buna ziua! As dori sa știu ce beneficii are laptele de măg&# ... Buna ziua! In medicina populara laptele de magarita este indicatin tu ...


Sfatul farmcistului Ceva pentru īngrășat!
Ceva pentru īngrășat!

Buna ziua am 24 de ani, 38 kg și 1.65 īnălțimea , 2 na& ... Buna ziua! Va recomand sa luati cate o lingurita de Apitotal Royal in ...