Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Index dictionar medical:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Astrocitom


Tumora a creierului derivata din celule nonnervoase (celule gliale), care, spre deosebire de neuroni, au capacitatea de a se reproduce prin mitoza.
Sunt intalnite toate gradele de malignitate, de la tumora cu crestere incetinita, a carei structura histologica seamana cu cea a celulelor gliale normale, pana la tumora cu invazivitate accelerata, a carei structura histologica este slab diferentiata.

La adult, astrocitoamele sunt cel mai frecvent localizate in emisferele cerebrale, pe cand la copil, cel mai frecvent apar in cerebel.

Alti termeni medicali: Achilie gastrica, Aerogastrie, Agastrie, Alastrim, Astrafobie, Astringent, Astrocit, Astrocitom, Boala de reflux gastro-esofagian, Castrare, Castrat, colecistogastrostomie, copil albastru, enterogastrona, epigastrocel, Epigastru, esofagogastroduodenoscopie, Fabella, Fereastra imunologica, fereastra ovala, gastr-, gastro-, gastrectazie, gastrectomie, Gastric, gastrina,Prospecte medicamente (pentru Astrocitom)


Prospect Votubia
Votubia se utilizează pentru tratamentul unui tip de tumoare cerebrală numită „astrocitom subependimal cu celule gigant” (ASCG) la pacienţi cu scleroză tuberoasă.
Prospect TEMODAL
Indicatii : Capsulele de Temodal sunt indicate în tratamentul pacientilor cu gliom malign recurent, cum ar fi glioblastomul multiform sau astrocitomul anaplastic.
Prospect Nogron 100 mg capsule
Nogron este un medicament antitumoral.
Prospect Brastoryn capsule
Brastoryn este utilizat pentru tratamentul formelor specifice de tumori cerebrale.
Prospect Blastomat capsule
Blastomat este folosit pentru tratamentul formelor specifice de tumori ale creierului.
Prospect Temozolomide Sun
Temozolomide Sun este un medicament împotriva cancerului. Se utilizează în tratamentul gliomurilor maligne.
Prospect Temozolomide Sandoz
Temozolomide Sandoz este un medicament împotriva cancerului. Se utilizează pentru tratarea gliomurilor maligne (tumori cerebrale).
Prospect Temozolomide Hexal
Temozolomide Hexal este un medicament împotriva cancerului. Se utilizează pentru tratarea gliomurilor maligne (tumori cerebrale).
Prospect Temozolomide Teva
Temozolomide Teva este un medicament împotriva cancerului.
Prospect Temozolomide Hospira
Temozolomide Hospira este un medicament care contine substanta activa temozolomida.
Prospect Temomedac
Temomedac este un medicament care contine substanta activa temozolomida.
Oferte şi ReduceriSfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Cum se ia Zirfos
Cum se ia Zirfos

Bună ziua! As dori sa mi spuneți dacă pot lua zilnic u ... Buna ziua! Aceasta schema de administrare este buna. Daca luati trata ...


Sfatul farmcistului Maximag antistres
Maximag antistres

De la ce v�rst� se poate lua maximal antistres? ... Buna ziua! In lipsa unei recomandari de la medic, acest supliment poa ...