Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Macerate uleioase » Ulei de Centella Asiatica - Mayam

Ulei de Centella Asiatica - Mayam


Ulei de Centella Asiatica - Mayam


Producător: Mayam

Ofertă! + 1 Seringa sterila de 2 ml Cadou
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil

17.95Lei
buc.

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.


Prezentare Ulei de Centella Asiatica - Mayam:

Ulei de Centella Asiatica - Mayam

Uleiul de centella asiatica stimuleaza sinteza colagenului si este un recunoscut regenerant tisular.
Antiinflamator si reparator cu bune rezultate pentru pielea iritata sau afectata de eczeme, psoriazis. Este un bun cicatrizant.

Planta este originara din India unde este denumita Gotu Kola si in insulele tropicale din Oceanul Indian si creste in salbaticie in locuri umede, mlastinoase si intunecoase. In India, Centella este denumita "iarba tigrului" datorita faptului ca tigrii Bengal au fost deseori observati ca se rostogolesc in zonele unde creste planta imediat dupa ce s-au ranit in lupte.

In Madagascar s-au facut primele studii privind proprietatile terapeutice si constituentii plantei, in special datorita continutului ridicat in compusi triterpenici. Doua dintre componentele cele mai importante din punct de vedere terapeutic sunt acidul madecassosid si madecassic, acestea fiind numite dupa insula Madagascar.

Este una dintre cele mai importante ierburi in medicina Ayurvedica. Extractul sau maceratul plantei aduc beneficii tesuturilor deteriorate, amelioreaza problemele venoase sau circulatorii, imbunatatesc fluxul sanguin. S-au constat rezultate notabile in vindecarea pielii afectate de crapaturi, rani de diverse origini, arsuri si in cicatrizarea corecta a tesuturilor.
Metoda de obtinere: prin macerarea partilor aeriene ale plantei in ulei vegetal de floarea soarelui rafinat.
Zona geografica de provenienta: Madagascar.
Prezentare: lichid clar, culoare galbuie, vascozitate medie, miros fin caracteristic.

Ambalaj: flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reciclabil.

Componenti principali: acizi grasi, asiaticoside, madecassoside, brahmoside, brahminoside, campesterol, stigmasterol, sitosterol, elemente volatile.

Pe piele: destul de penetrant, senzatie destul de uscata, non-comedogenic.*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura a unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.
Proprietati:
- regenerant tisular
- antirid preventiv si curativ
- refermizant
- tonic, usor circulator, drenant
- cicatrizant
- ajuta la vindecarea plagilor si leziunilor
- stimuleaza formarea de fibroblaste
- stimuleaza sinteza de colagen
- antiinflamator

Recomandari in cosmetica:
- prevenirea formarii premature a ridurilor
- regenerarea pielii dupa arsuri
- recuperare postoperatorie a pielii
- vindecarea si cicatrizarea corecta a pielii deteriorate
- cicatrizarea corecta dupa acnee
- dermatite, eczeme, psoriazis
- prevenirea formarii tesuturilor cicatriciale excesive (cheloide)
- cuperoza
- picioare grele, probleme venoase
- edeme si retentii de apa
- vergeturi preventiv si curativ

Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, centella asiatica extract non-toxic extern.
Aplicatii in cosmetica:
- aplicat ca atare nediluat pe piele sau ca ingredient in preparate cosmetice
- creme de zi sau de noapte antirid preventiv
- serumuri si creme pentru tenul tern
- creme si lotiuni post acnee
- creme si unguente pentru piele deteriorata, inclusiv postoperator
- creme si alte preparate cicatrizante
- preparate pentru stimularea circulatiei sanguine
- creme si unguente pentru prevenirea sau tratarea vergeturilor
- creme si lotiuni pentru ingrijirea pielii afectate de eczeme, psoriazis
- preparate pentru calmarea pielii iritate sau afectate de arsuri
Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25℃, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.
Date de siguranta: non-iritant, non-sensibilizant. Nu este recomandat in sarcina si alaptare. Uz extern.

Prezentare:
50 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   iarba tigrului     gotu kola     colagen     regenerare     eczeme     cicatrizant     arsuri     rani    


2269 persoane au fost interesate de produsul Ulei de Centella Asiatica - Mayam.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei de Centella Asiatica - Mayam. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei de Centella Asiatica - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei de Centella Asiatica - Mayam are certificatul de conformitate la producator sau distributor.


Întreabă Farmacistul despre Ulei de Centella Asiatica - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Perioada de administrare Vitamax Q10
Perioada de administrare Vitamax Q10

Buna ziua, Cat timp si frecventa(administrare/pauza) se recomanda a s ... Buna ziua! Vitamax Q10 poate fi administrat zilnic, cate o capsula du ...



Sfatul farmcistului astha 15 in alaptare
astha 15 in alaptare

Pot lua astha 15 ,sirop sau capsule,daca alaptez?Va multumesc! ... Buna ziua! Nu puteti lua Astha 15, o parte din plantele continute pot ...


Sfatul farmcistului Lactostop
Lactostop

Buna ziua!as vrea sa stiu si eu daca iau lactostop mai pot alapta in c ... Buna ziua! Puteti alapta, insa laptele va capata un gust amar din cau ...


Sfatul farmcistului Ingrasare
Ingrasare

Ce efecte adverse poate avea biomed?Multumesc! ... Buna ziua! Daca o persoana este alergica la plantele continete de Bio ...