Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Codul muncii comentat 2019 Avocat Marius-Catalin Predut
Produse » Ingrediente Cosmetice » Uleiuri vegetale » Ulei virgin de Jojoba BIO - Mayam (Cod produs 1372239266521)

Ulei virgin de Jojoba BIO - Mayam, 50 ml


Ulei virgin de Jojoba BIO - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Rating 3.71 (31 de opinii)

Producător: Mayam


16.75Lei
buc.

În stoc.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.
Livrare in 4-5 zile lucratoare.


Prezentare Ulei virgin de Jojoba BIO - Mayam:

Ulei virgin de Jojoba BIO - Mayam

Uleiul de jojoba are o afinitate remarcabila cu pielea si parul, fiind similar cu sebumul uman.
Se absoarbe rapid si se poate aplica pe orice tip de piele. Bun ca baza pentru machiaj, demachiant, ingrijirea tenului mixt, gras sau acneic. Util in probleme de scalp, reda vitalitatea parului.

Descrierea produsului
Ingrediente: simmondsia chinensis seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.

Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT.

Jojoba, un arbust cu inaltimea de 3 pana la 6 m, creste in cele mai aride zone ale planetei, in special in America centrala si de sud. Uleiul extras este denumit si "aurul pielii" ca urmare a varietatii de utilizari pe care le are in tratamentul si ingrijirea oricarui tip de piele. Proprietatile semintelor de Jojoba sunt cunoscute de secole de amerindieni si azteci.

Uleiul extras din seminte este defapt o ceara lichida asemanatoare sebumului uman si este destul de diferita fata de majoritatea uleiurilor vegetale comune. Are un profil interesant de acizi grasi si penetreaza pielea la fel intr-un mod interesant si anume prin foliculii de par pe care nu-i blocheaza, se amesteca cu sebumul si formeaza un strat fin non-ocluziv, lasand pielea sa respire.
Contine o cantitate remarcabila de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili si pentru senzatia uscata dupa aplicarea pe piele. Poate parea o contradicitie de termeni, dar uleiul de jojoba este un emolient uscat.
Alte denumiri: jojoba gold, ceara de jojoba
Metoda de obtinere: prin presare la rece a semintelor.

Zona geografica de provenienta: Mexic
CALITATE: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife.

Prezentare: lichid clar galbui, miros caracteristic, vascozitate medie. Ambalat in flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reciclabil.

Pe piele: absorbtie rapida, senzatie uscata, non-comedogenic*, non-ocluziv
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se paote folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente

Proprietati - ulei de jojoba
- afinitate remarcabila cu pielea si parul
- are efect regulator al secretiei de sebum
- emolient
- protector al filmului hidrolipidic al pielii
- activeaza metabolismul elastinei
- hidratant
- hranitor
- catifelant si calmant
- protector
- regenerant
- antiimbatranire
- favorizeaza penetrarea altor principii active

Recomandari in cosmetica
- potrivit pentru orice tip de piele, in special pentru tenul mixt sau gras
- piele uscata, deshidratata
- piele sensibila, fragila
- ten problematic
- ten ridat, devitalizat
- seboree
- mentinerea supletii si elasticitatii pielii
- eczeme, psoriazis, iritatii cutanate
- zona ochilor
- baza de machiaj sau ingredient in compozitii de machiaj
- ingrijirea scalpului si parului
- adjuvant in eliminarea progresiva a matretii

Utilizare cosmetica ulei de jojoba
- aplicat pe piele ca atare, nediluat, pentru demachiere sau ingijire, inclusiv dupa epilare sau barbierit
- in creme, lotiuni, serumuri pentru tenurile mixte, grase
- in creme pentru ingrijirea si hranirea oricarui tip de ten
- creme, serumuri si lotiuni antiage
- inclus in compozitii pentru prevenirea imbatranirii pielii, elasticizare si emoliere
- ca baza pentru formularea compozitiilor de ingrijire a pielii afectate de eczeme, psoriazis, iritatii, prin similitudinea cu sebumul uman
- nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru ingrijirea unghiilor si cuticulelor
- ca atare aplicat pe par sau ca ingredient in masti capilare, creme si balsamuri pentru par
- ca baza pentru parfumuri uleioase
- ca baza pentru masaje
- ca baza pentru facilitarea patrunderii in piele a principiilor active din alte ingrediente
Sinergii speciale
- cu ulei de borago si rosa mosqueta pentru un serum regenerant
- cu ulei de primula, argan si vitamina A pentru creme de noapte
- cu ulei de chimen negru, ulei esential de tea tree si lavanda pentru tenuri grase cu tendinte acneice
- cu ulei de caise, germeni de grau si morcovi pentru un serum de frumusete
- cu ulei de primula, borago si ulei esential de morcovi pentru efect antiimbatranire
- cu ulei de tamanu pentru diverse afectiuni, favorizand absorbtia
- cu ulei de ricin si cocos pentru par
- cu ulei esential de oregano, rozmarin si lamaie/menta pentru scalp
- cu ulei de vanilie pentru masaje corporale
- cu ulei de trandafiri macerat si ulei esential de geraniu pentru masaje faciale
Păstrare:
- fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25℃, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.

Ingrediente (INCI): simmondsia chinensis seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife.

Date de siguranta:
- non-iritant, non-sensibilizant
- uz extern!

Prezentare:
50 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   vitalitatea parului     polifenoli     seboregulator     eczeme     psoriazis     matreata    


1743 persoane au fost interesate de produsul Ulei virgin de Jojoba BIO - Mayam.
Opinia clientilor: 3.71 din 5 (31 de voturi).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei virgin de Jojoba BIO - Mayam (Cod produs 1372239266521). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei virgin de Jojoba BIO - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei virgin de Jojoba BIO - Mayam (Cod produs 1372239266521) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
E bine să știi!
Caderea parului
Zilnic pierdem pana la 100 de fire de par. Uneori caderea parului poate deveni excesiva, din diverse cauze:
Ingrijirea parului fin, fara volum
Parul fin este legat cel mai addesea de o predispozitie genetica.

Întreabă Farmacistul despre Ulei virgin de Jojoba BIO - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului De spre orzul verde
De spre orzul verde

V-am mai Óntrebat și ieri, dar vad ca nu răspundeți la ... Buna ziua! Site-ul nostru sitribuie acest produs de la Parapharm, nu ...


Sfatul farmcistului Despre Perozin
Despre Perozin

M-am dat pe laba piciorului cu Perozin gel și mă arde. Este ... Buna ziua! Da, aceasta crema are un efect de intensificare a circulat ...


Sfatul farmcistului Melanina capsule
Melanina capsule

Bună ziua! Pot sa iau melanina capsule? Precizez ca am și ni ... Buna ziua! Din cauza ca melanina migreaza la nivelul pielii este posi ...


Sfatul farmcistului examen
examen

BUNA ZIUA.AM EXAMENUL AUTO TRASEUL PESTE CATEVA ZILE.CE IMI PUTETI REC ... Buna ziua! Va recomand Ppolygemma 8, pentru astenie si memorie, util ...


Sfatul farmcistului Combinare spermotone cu Tianli
Combinare spermotone cu Tianli

Bună ziua, Pot combina Spermotone cu Tianli? Soluția Tianli ... Buna ziua! Da, se poate folosi ocazional TianLi, urmand un tratament ...


Sfatul farmcistului Medicamente Compensate
Medicamente Compensate

Va rog sa imi spuneti daca urmatoarele medicamente pot fi trecute si p ... Buna ziua! Cebrium si Neurovert Forte sunt suplimente nutritive si nu ...