Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Codul muncii comentat 2019 Avocat Marius-Catalin Predut
Produse » Ingrediente Cosmetice » Macerate uleioase » Ulei de Morcovi - Mayam (Cod produs 1372309266571)

Ulei de Morcovi - Mayam, 100 ml


Ulei de Morcovi - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Rating 4.15 (146 de opinii)

Producător: Mayam


11.5Lei
buc.

În stoc.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.
Livrare in 4-5 zile lucratoare.


Prezentare Ulei de Morcovi - Mayam:

Ulei de Morcovi - Mayam

Uleiul de morcovi este un macerat uleios bogat in vitamine, favorizeaza bronzajul uniform,
pregateste pielea pentru expunerea la soare, ajuta la regenerarea pielii dupa soare si prelungeste bronzul.

Morcovul este o sursa excelenta de betacaroten (precursor al vitaminei A), un agent colorant ce determina luminozitatea si aspectul radiant al pielii.

Transferat intr-un macerat uleios, pro-vitamina A are de asemenea proprietati antioxidante astfel capteaza radicalii liberi produsi de expunerea prelungita la soare.
Metoda de obtinere: prin macerarea radacinilor in ulei vegetal rafinat.

Compoziție: baza este uleiul de floarea soarelui in care se macereaza timp de cateva saptamani radacinile de morcov proaspat.

Zona geografic a de provenienta: Franta/Germania.
Prezentare: lichid clar, culoare oranj, vascozitate medie, miros fin caracteristic vegetal. Ambalat in flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reciclabil.
Pe piele: se absoarbe mai lent, senzatie nu foarte grasa, slab-comedogenic*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se paote folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.
Componenti principali: acid linoleic (omega-6), oleic (omega-9), palmitic, beta-caroten, luteina, fosfolipide.

Proprietati:
- favorizant al bronzajului
- uniformizant al bronzului
- antioxidant
- elasticizant
- radiant
- revitalizant

Ingrediente (INCI): helianthus annuus oil, daucus carota sativa root extract.

Recomandari in cosmetica:
- tenuri terne, obosite
- piele lipsita de vitaliatte, ofilita
- piele palida
- decolteu si zona gatului
- bronzaj, expunere la soare
- prevenirea imbatranirii cutanate
- aplicat ca atare, nediluat pe piele (coloreaza usor pielea!) sau ca ingredient in compozitii cosmetice
- uleiuri de plaja
- compozitii pentru pregatirea pielii la expunerea solara
- uleiuri, creme si lotiuni cu aplicare dupa soare
- serumuri, creme si lotiuni pentru tenuri mature, terne
- preparate pentru prevenirea imbatranirii pielii
- creme de noapte
- masti revitalizante si radiante pentru ten, gat si decolteu
- preparate pentru pielea palida

Avertisment: poate pata hainele, dupa aplicare lasati sa se absoarba in piele si indepartati stratul neabsorbit!

Sinergii speciale:
- cu argila rosie si ulei de coacaz negru sau rodie pentru masti radiante
- cu ulei de catina si ulei de susan pentru ulei protector solar la nivel celular
- cu ulei de galbenele si ulei esential de lavanda pentru aplicare dupa soare
- cu ulei de jojoba pentru tenuri mixte
- cu ulei de argan pentru tenuri uscate
- cu ulei de rosa mosqueta si borago sub forma de serum antiage
- alaturi de untul de cacao pentru prepararea unei creme bogate de corp
Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25℃, ferit de umezeala si lumina.

Date de siguranta: non-iritant, non-sensibilizant. Poate pata hainele, dupa aplicare lasati sa se absoarba in piele! Uz extern.

Prezentare:
100 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   prelungirea bronzului     betacaroten     bronz     protectie solara    


3295 persoane au fost interesate de produsul Ulei de Morcovi - Mayam.
Opinia clientilor: 4.15 din 5 (146 de voturi).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei de Morcovi - Mayam (Cod produs 1372309266571). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei de Morcovi - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei de Morcovi - Mayam (Cod produs 1372309266571) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
E bine să știi!
Prepararea unui mascara natural
Produsele mascara sau rimel sunt produse de machiaj al genelor, cu rol de colorare, alungire, ingrosare si definire.

Întreabă Farmacistul despre Ulei de Morcovi - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Este bine ca negul sa se usuce?
Este bine ca negul sa se usuce?

Buna ziua...este ok după o săptămână de folosire c ... Buna ziua! Daca negul s-a uscat,inseamna ca tratamentul este eficient ...