Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Căutarea dvs. după regurgitare


2 produse găsite!Sfatul Farmacistului regurgitare


tulburare anxioasa cu atacuri de panica
buna ziua, eu am prolaps de valva mitrala cu regurgitare minima,am tiroidita cronica(analizele de sange tsh,ft4 sunt bune),am fost diagnosticata de neurolog cu sindrom neurastenic,de psihiatru cu tulburare anxioasa si depresie,unii mi-au recomandat
Nou-nascut plange cand are scaun
Buna ziua,am o fetita de 10 saptamani,are refux gastro esofagian,mananca numai formula Aptamil anti reflux,daca incerc sa ii dau altceva inclusiv san da inapoi tot ce manca.Problema mea este ca plange foarte mult cand face treaba mare pana se invin

Prospecte medicamente regurgitare


Prospect Dyspex 20 mg, comprimate gastrorezistente
Indicatii: Pentru tratamentul bolii de reflux usoare si a simptomelor asociate (de exemplu, pirozis, regurgitarea acidului, dureri la deglutitie).
Prospect OMECOD 10 mg
Omecod contine substanta activa omeprazol. Apartine unui grup de medicamente numite „inhibitori al pompei de protoni”. Ele actioneaza prin scaderea cantitatii de acid produse de stomacul dumneavoastra.
Prospect Omeprazol Atb 20 mg
Omeprazol Atb contine substanta activa omeprazol. Omeprazol Atb face parte din grupa de medicamente denumita „inhibitori ai pompei de protoni”. Acestea actioneaza prin reducerea cantitatii de acid pe care o produce stomacul dumneavoastra.
Prospect Zencopan
Zencopan 20 mg este un inhibitor selectiv al pompei de protoni, un medicament care reduce cantitatea de acid produsa de stomacul dumneavoastra.
Prospect Pantor 20 mg
Pantor contine ca substanta activa pantoprazol, care blocheaza „pompa” care produce acid la nivelul stomacului. Astfel, acesta reduce cantitatea de acid din stomac.
Prospect Pacid 20 mg
Pacid contine ca substanta activa pantoprazol, care blocheaza „pompa” care produce acid la nivelul stomacului. Astfel, acesta reduce cantitatea de acid din stomac.
Prospect Gastrapid 10 mg capsule gastrorezistente
Gastrapid capsule gastrorezistente contine substanta activa omeprazol.
Prospect Controlgast-Duo 680-80 mg comprimate masticabile
Substantele active ale acestui medicament neutralizeaza secretia acida gastrica.
Prospect Adocid 680 mg/80 mg comprimate masticabile
Substantele active ale acestui medicament neutralizeaza secretia acida gastrica.
Prospect Zeldox 20 mg, capsule
Zeldox apartine unui grup de medicamente denumite antipsihotice. Acest medicament este utilizat pentru tratamentul schizofreniei si tinerea sub control a simptomelor determinate de aceasta afectiune.
Prospect Redacib 20 mg comprimate gastrorezistente
Redacib contine substanta activa pantoprazol, care blocheaza “pompa“ care produce acidul din stomac.
Prospect Prenome 20 mg capsule gastrorezistente
Prenome contine substanta activa omeprazol. Apartine unui grup de medicamente denumite „inhibitori ai pompei de protoni”. Ele actioneaza prin reducerea cantitatii de acid produse de stomac.
Prospect Piador 20 mg comprimate gastrorezistente
Piador contine ca substanta activa pantoprazol, care blocheaza „pompa” care produce acid la nivelul stomacului. Astfel, acesta reduce cantitatea de acid din stomac.
Prospect Pantoprazol Atb 40 mg comprimate gastrorezistente
Pantoprazol Atb este un „inhibitor selectiv de pompa de protoni”, un medicament care reduce cantitatea de acid produsa de stomac.
Prospect PANTEXEL 20 mg comprimate gastrorezistente
Pantexel contine ca substanta activa pantoprazol si este un „inhibitor selectiv de pompa de protoni”, un medicament care reduce cantitatea de acid produsa de stomac.
Prospect OMZATOL 20 mg capsule gastrorezistente
Omzatol contine substanta activa omeprazol. Apartine unei clase de medicamente denumite “inhibitori ai pompei de protoni” si actioneaza prin scaderea cantitatii de acid produse de stomacul dumneavoastra.
Prospect Omeprazol Arena 20 mg, capsule gastrorezistente
Omeprazol Arena 20 mg capsule gastrorezistente contine substanta activa omeprazol, ce actioneaza prin scaderea cantitatii de acid produse de stomacul dumneavoastra.
Prospect Omeplis 20 mg capsule gastrorezistente
Omeplis contine substanta activa omeprazol. Apartine unui grup de medicamente denumite „inhibitori ai pompei de protoni” si actioneaza prin scaderea cantitatii de acid produse de stomacul dumneavoastra.
Prospect Omedar 20 mg comprimate gastrorezistente
Omedar comprimate gastrorezistente contine substanta activa omeprazol. Apartine unei clase de medicamente denumite “inhibitori ai pompei de protoni”, ce actioneaza prin scaderea cantitatii de acid produse de stomacul dumneavoastra.
Prospect Noacid 20 mg comprimate gastro-rezistente
Noacid 20 mg este un „inhibitor selectiv de pompa de protoni”, un medicament care reduce cantitatea de acid produsa in stomacul dumneavoastra.

Articole regurgitare


Anatomia tractului digestiv
Tractul digestiv (gastro-intestinal) incepe din gura si se termina prin anus.
Dispepsia biliara
Colica biliara, icterul obstructiv si colecistita acuta sunt toate simptome sau complicatii care pot fi, cu siguranta, atribuite litiazei biliare.
ELIMINAREA AERULUI DIN STOMAC LA SUGARI
Copiii hraniti cu biberonul au tendinta sa inghita odata cu laptele si aer, care ii deranjeaza pana cand reusesc sa-l elimine. (si copiii hraniji la san pot inghiti aer, daca gurita lor nu este lipita perfect de san in timp ce sug sau daca sug stand pe spate.
Ulcerul
Un ulcer este un fel de crater în tesutul care înveleste una din suprafetele corpului sau în membranele mucoase protectoare ce captusesc multe parti ale corpului,printre care si tractul digestiv.
Oferte şi Reduceri
Promen

+1 Fiola Natural Potent Cadou
Pentru ELProgramare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Arefam
Arefam

Buna ziua. Doctorul mi-a recomandat arefam vaginal 1 dimineața &# ... Buna ziua! Activitatea sexuala este permisa, dar inainte de introduce ...Sfatul farmcistului Copilul a mancat crema
Copilul a mancat crema

Buna seara, baiatul meu de 3 ani a mancat. Crema nivea, aproximativ o ... Buna ziua! Sunati la TOXAPEL, serviciul de urgenta pentru intoxicatii ...


Sfatul farmcistului Nu mi-a venit menstruatia
Nu mi-a venit menstruatia

Nu mi-a venit menstruatia ..Ultima oara am avut pe 14 aprilie si pe 19 ... Buna ziua! Aveti probabil o dereglare hormonala,mai ales daca sunteti ...


Sfatul farmcistului Tensiune
Tensiune

Buna seara . Va rog frumos da ma ajutați cu un sfat legat de mama ... Buna ziua! Se mai poate modifica doza la Bisotens, in sensul injumata ...


Sfatul farmcistului Inlocuire Artizia cu Karissa?
Inlocuire Artizia cu Karissa?

Buna Seara! Pot sa inlocuiesc Artizia cu Karissa?anticoncezionale? ... Buna ziua! Cele doua anticonceptionale au aceleasi substante active, ...


Sfatul farmcistului Ceai teci de fasole
Ceai teci de fasole

Sunt diagnosticată cu hipotiroidie, nu reușesc să sl ... Buna ziua! Da, acest ceai va poate ajuta, mai ales atunci cand mesele ...


Sfatul farmcistului Pot fi însărcinată?
Pot fi însărcinată?

Am 12 zile de intarziere mestruala , am făcu 3 teste , toate au iesit ... Buna ziua! Din cele descrise pribabil ca aveti o dereglare hormonala. ...


Sfatul farmcistului Ciclul menstrual posibil dereglat
Ciclul menstrual posibil dereglat

Buna ziua! Este posibil sa am 2 cicluri menstruale intr-o luna? În lun ... Buna ziua! Este posibil ca acest disconfort pe care il resimtiti zile ...