Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Macerate uleioase » Ulei de Trandafiri - Mayam (Cod produs 1372329266593)

Ulei de Trandafiri - Mayam, 50 ml


Ulei de Trandafiri - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Rating 3.98 (84 de opinii)

Producător: Mayam


25.85Lei
buc.

În stoc. (la furnizor)
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.
Livrare in 4-5 zile lucratoare.


Prezentare Ulei de Trandafiri - Mayam:

Ulei de Trandafiri - Mayam

Obtinut din petale de trandafiri macerate in ulei de susan, este un ulei de frumusete, recomandat pentru ingrijirea tenului, masaje faciale
sau ca ingredient in creme de fata, cu proprietati regenerante, antirid, tonic cutanat.

Ingrediente: sesamum indicum seed oil, rosa centifolia flower extract.

Rosa centifolia sau trandafirul cu o suta de petale ori "Rose de Mai", este foarte popular in special in Franta ca materie prima din care se pot obtine o serie de ingrediente cosmetice: ulei esential, absolut, apa florala, macerat din petale.

Elementele liposolubile ale petalelor de trandafir care trec in uleiul de baza in timpul macerarii au proprietati antirid, tonifiante si regenerante.
Uleiul de susan - baza acestui macerat - este un ulei nutritiv, regenerant, catifelant si este bine absorbit de piele, constituind o baza ideala pentru obtinerea acestui macerat nobil.
Metoda de obtinere: prin macerarea petalelor uscate de trandafir in ulei de susan
Zona geografica de provenienta: India/Franta

Prezentare: lichid uleios limpede, culoare galbuie, miros vegetal crud cu o nota foarte usoara de trandafiri (la fel ca si uleiul de crin, nici acest ulei nu este unul parfumat). Ambalat in flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reutilizabil, reciclabil.
Specificatii tehnice: densitate 0.92, indice de refractie la 20℃ 1.470, index acizi (mgKOH/g) 1.63, index peroxid (MeqO2/kg) 3.4

Proprietati - ulei de trandafiri
- antirid preventiv
- antiage curativ
- nutritiv
- tonic cutanat, usor fermizant
- regenerant
- catifelant
Recomandari in cosme
tica
- pentru toate tipurile de ten
- creme de zi sau de noapte
- creme sau serumuri antirid
- uleiuri nobile pentru ingrijirea tenului
- compozitii pentru gat, decolteu
- ulei pentru masaj facial
Utilizare
- se poate aplica pur pe piele, in strat fin, cu miscari circulare ce favorizeaza penetrarea
- se poate utiliza ca ingredient in creme, in emulsii adaugat la faza uleioasa
- ca ingredient in compozitii de ingrijire pentru aplicari zilnice pe fata, gat si decolteu
- ca ingredient pentru prepararea cremelor de zi sau de noapte
- ca ingredient in serumuri nobile pentru ten
- ca atare sau combinat cu alte uleiuri si active liposolubile pentru masaj facial

COMBINATII RECOMANDATE:
- cu ulei de margarete si ulei din germeni de grau pentru un serum fermizant, tonic
- cu ulei de rosa mosqueta si ulei esential din lemn de trandafir pentru un ulei de frumusete (pentru noapte)
- cu ulei de primula, borago si ulei esential de morcovi pentru o compozitie regeneranta cu proprietati de intinerire
- cu ulei de vanilie si ulei esential de ylang-ylang pentru un masaj afrodisiac si tonic general
Păstrare:
- fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25℃, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.
Date de siguranta:
- non-iritant non sensibilizant
- a nu se utiliza de persoanele alergice la susan
- uz extern!

Prezentare:
50 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   antiage     catifelant     decolteu     fermizant    


6576 persoane au fost interesate de produsul Ulei de Trandafiri - Mayam.
Opinia clientilor: 3.98 din 5 (84 de voturi).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei de Trandafiri - Mayam (Cod produs 1372329266593). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei de Trandafiri - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei de Trandafiri - Mayam (Cod produs 1372329266593) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
E bine să știi!
Ingrijirea tenului
Curatarea pielii este un obicei de nelipsit al ritualului de seara.
Parfumul natural versus parfumul industrial
Departe de mirosurile industriale, sintetice si standardizate, va propunem sa descoperiti un univers fascinant, al parfumurilor naturale.

Întreabă Farmacistul despre Ulei de Trandafiri - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Flora intestinala va fi afectata?
Flora intestinala va fi afectata?

Buna, chiar daca am nevoie sa iau o tableta saptamanal sau lunar, dore ... Buna ziua! Administrarea cu frecventa redusa nu pune astfel de proble ...


Sfatul farmcistului Stresclin in alaptare
Stresclin in alaptare

Pot sa iau stresclin Ón timpul alăptatului? ... Buna ziua! Nu este indicat sa faceti acest lucru deoarece nu sunt suf ...


Sfatul farmcistului Interacționează aceste pastile
Interacționează aceste pastile

Venlafaxina și terbinafina? Se pot lua deodată? Am tot citit ... Buna ziua! IN prospectul terbinafinei se menitoneaza ca poate interac ...


Sfatul farmcistului Alapare
Alapare

Este indicata administrarea pastilelor pe perioada alaptarii? ... Buna ziua! Este indicat sa evitati aceste capsule daca alaptati, chia ...


Sfatul farmcistului Contracepție Ón menopauză
Contracepție Ón menopauză

Bună ziua! Aș dori să Ómi recomandați niște ... Buna ziua! In cazul dumneavoastra nu este indicata contraceptia cu an ...


Sfatul farmcistului Estroplus și Feminost
Estroplus și Feminost

Bună ziua Va rog sa mi spuneți dacă pot lua Estropl ... Buna ziua! Ambele preparate contin soia,doar ca in Feminost se mai re ...