Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Codul muncii comentat 2019 Avocat Marius-Catalin Predut
Produse » Ingrediente Cosmetice » Uleiuri vegetale » Ulei virgin de Canepa BIO - Mayam (Cod produs 1372171266427)

Ulei virgin de Canepa BIO - Mayam, 50 ml


Ulei virgin de Canepa BIO - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Rating 4.26 (114 de opinii)

Producător: Mayam


18.95Lei
buc.

În stoc.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.
Livrare in 4-5 zile lucratoare.


Prezentare Ulei virgin de Canepa BIO - Mayam:

Ulei virgin de Canepa BIO - Mayam

Uleiul de canepa este un ulei uscat cu un profil interesant de acizi grasi esentiali.
Este hidratant, regenerant, intareste bariera hidrolipidica a pielii, ideal pentru creme sau serumuri in orice sezon. Aduce stralucire si vigoare firelor de par.

Ingrediente: cannabis sativa seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife.

Uleiul de canepa este un ulei vegetal exceptional prin profilul de acizi grasi esentiali pe care-l poseda. Gratie continutului sau in acizi omega 3 si 6 acesta prezinta o compozitie similara lipidelor pielii si se plaseaza printre uleiurile vegetale cele mai bolgate in acizi grasi esentiali.

Uleiul de canepa furnizeaza acizii grasi esentiali in mentinerea sanatatii si a flexibilitatii membranelor celulare, cu rezultate bune in tratarea multor afectiuni alergice cronice si inflamatorii. Intareste metabolismul celular. Terpenele aflate in compozitia uleiului de canepa au efecte anti-inflamatorii, vitamina E se regaseste sub variantele de alpha-tocoferol si gamma-tocoferol.

De retinut: semintele utilizate la obtinerea acestui ulei sunt recoltate din specii de canepa cultivate ce nu contin substante psihotrope
Metoda de obtinere: prin presare la rece a semintelor.

Zona geografica de provenienta: Franta
CALITATE: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife.

Prezentare: lichid uleios fin, culoare verzuie, miros usor ierbos.

Ambalat in flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reutilizabil, reciclabil.
Pe piele: absorbtie rapida, senzatie uscata, non/slab-comedogenic*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se paote folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Alte elemente constituente: fitosteroli (b-sitosterol), tocoferoli, polifenoli (canabinoide), carotenoide

Proprietati cosmetice - ulei de canepa
- reduce pierderile transepidermale de apa si protejeaza pielea de deshidratare
- confera fermitate si suplete, permite mentinerea elasticitatii si tineretii pielii
- actiune benefica asupra rosetii si a iritatiilor cutanate
- antiage, antirid
- refermizant si revitalizant
- stimuleaza regenerarea tesutului cutanat
- emolient exceptional
- hraneste parul si amelioreaza lipsa de elasticitate
- are efect de netezire asupra firelor de par
- confera stralucire parului
Recomandari in cosmetica pentru ulei de canepa
- potrivit pentru tenurile uscate, normale, mixte
- antirid preventiv
- antiage curativ
- piele deshidratata si uscata
- piele matura, devitalizata
- ten ofilit si obosit
- piele lipsita de elasticitate
- piele usor iritata
- par uscat si casant
- par incalcit, cret, rebel

Utilizare cosmetica ulei de canepa
- pur sau in amestec cu alte uleiuri si diverse active pentru de creme de zi sau de noapte
- in creme si lotiuni antiimbatranire, antiage curativ
- in creme de zi sau de noapte pentru pielea mixta, normala sau uscata
- in creme de noapte regenerante
- pentru ulei de masaj asociat cu alte uleiuri vegetale si esentiale
- in unguente sau creme pentru calmarea iritatiilor
- in lotiuni de corp usoare, fluide
- in creme de corp fermizante, elasticizante
- in creme de corp calmante si emoliente
- ca tratament aplicat pur sau in combinatie pe parul uscat, insistand la varfuri
Important: a se include in compozitii la temperaturi cat mai scazute, se recomanda adaugarea de vitamina E 0,5% inainte de a-l incorpora intr-o compozitie incalzita.

Sinergii speciale
- alaturi de uleiul de argan si uleiul de coacaze negre pentru efectul antirid
- combinat cu ulei de smochin de barbaria, borago si ulei de catina pentru regenerare intensiva
- combinat cu ulei esential cedru de virginia si ulei de ricin pentru tratamente capilare
- cu unt de shea si ulei de avocado pentru efect emolient forte
- cu ulei de margarete si ulei de argan pentru efect elasticizant
Păstrare:
- fiind un ulei sensibil la oxidare se pastreaza de preferinta sub 19℃, dupa deschidere la frigider, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original si se recomanda utilizarea in termen de 6 luni de la deschidere. Un adaos de antioxidant vitamina E contribuie la pastrarea prospetimii. Acest ulei nu se va incalzi in cadrul prepararii emulsiilor, va fi suplimentat cu vitamina E in cazul in care se introduce in procesul de emulsificare dupa incalzirea fazei uleioase, conform retetei.

Date de siguranta:
- non-iritant, non sensibilizant
- uz extern!

Prezentare:
100 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   fitosteroli     par uscat     ten ofilit     antiage    


1395 persoane au fost interesate de produsul Ulei virgin de Canepa BIO - Mayam.
Opinia clientilor: 4.26 din 5 (114 de voturi).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei virgin de Canepa BIO - Mayam (Cod produs 1372171266427). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei virgin de Canepa BIO - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei virgin de Canepa BIO - Mayam (Cod produs 1372171266427) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
E bine să știi!
Ingrijirea parului rebel
Prin definitie, parul “ indisciplinat” este un par dificil de coafat.
Prepararea balsamurilor de par
Balsamurile de par sunt produse care nu spumeaza, destinate netezirii, descurcarii si ingrijirii parului.
SCHINDUFUL
Schinduful (Trigonela foenum graecum) este o planta ierboasa din familia leguminoaselor, originara din Asia.
PSYLLIUM
Plantago psyllium este o plants ierboasa inrudita cu patlagina, dar creste mai ales in sudul Frantei si Spaniei si pe coasta de nord a Africii.
HAMAMELIS
Hamamelis virginiana este un arbust ce creste spontan pe continentul nord-american in Statele Unite si Canada.
CEAPA-DE-MARE
Ceapa-de-mare (Scilla maritima) este o planta inrudita cu ceapa, care creste in regiunea mediteraneana, in special pe tarmurile marii.
PODBALUL
Podbalul (Tussilago farfara) este o plants ierboasa foarte raspandita, care creste prin locurile necultivate.
PLAMANARICA
Plamanarica (Pulmonaria officinalis) este o planta ierboasa, inalta de cca 30 cm, care creste prin paduri, in locuri umbroase, de la ses pana in zona montana.
PATLAGINA
Patlagina este o planta ierboasa, cu frunze mai alungite sau mai scurte, in functie de specie.
MUSETELUL
Musetelul (Matricaria chamomilla) este una dintre cele mai populare plante medicinale.
LEMNUL-DULCE
Lemnul-dulce (Glycyrrhiza glabrd) este o planta din familia leguminoaselor, cunoscut inca de pe vremea egiptenilor.
CRETISOARA
Cretisoara (Alchemilla vulgaris) este o planta din familia Rosaceae care creste prin pasuni, fanete, la marginea padurilor in zonele de munte.
CHIMENUL
Chimenul (Carum carvi) este o planta ierboasa din familia morcovului. Mai este numit si chimion.

Întreabă Farmacistul despre Ulei virgin de Canepa BIO - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului De spre orzul verde
De spre orzul verde

V-am mai întrebat și ieri, dar vad ca nu răspundeți la ... Buna ziua! Site-ul nostru sitribuie acest produs de la Parapharm, nu ...


Sfatul farmcistului Despre Perozin
Despre Perozin

M-am dat pe laba piciorului cu Perozin gel și mă arde. Este ... Buna ziua! Da, aceasta crema are un efect de intensificare a circulat ...


Sfatul farmcistului Melanina capsule
Melanina capsule

Bună ziua! Pot sa iau melanina capsule? Precizez ca am și ni ... Buna ziua! Din cauza ca melanina migreaza la nivelul pielii este posi ...


Sfatul farmcistului examen
examen

BUNA ZIUA.AM EXAMENUL AUTO TRASEUL PESTE CATEVA ZILE.CE IMI PUTETI REC ... Buna ziua! Va recomand Ppolygemma 8, pentru astenie si memorie, util ...


Sfatul farmcistului Combinare spermotone cu Tianli
Combinare spermotone cu Tianli

Bună ziua, Pot combina Spermotone cu Tianli? Soluția Tianli ... Buna ziua! Da, se poate folosi ocazional TianLi, urmand un tratament ...


Sfatul farmcistului Medicamente Compensate
Medicamente Compensate

Va rog sa imi spuneti daca urmatoarele medicamente pot fi trecute si p ... Buna ziua! Cebrium si Neurovert Forte sunt suplimente nutritive si nu ...