Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

Tratament pentru tanar subponderal


DAMIA... întreabă despre Afectiuni metabolice:
Sunt o mama ingrijorata de sanatatea fiului meu, am mare nevoie de un sfat , pana acum am intalnit doar oameni indiferenti de problema mea chiar medici. Baiatul meu are 19 ani , inaltimea de 177 cm si greutatea de 53 kg. Ce pasi ar trebui sa urmez pentru a afla cauza subponderabilitatii sale ? Analizele ies de fiecare data in limite normale, mai putin eozinofilele care au valori usor crescute. Aparent totul e normal dar, el e foarte slab, oboseste chiar si dupa putin efort si mananca foarte putin. In perioada examenului de bac. si admitere la fac. care tocmai a trecut, i-am administrat mai multe suplimente alimentare. Medicul de familie spune sa nu iau in seama faptul ca e slab, totul e super normal. Eu insa, nu cred. Sufletul imi spune ca ceva nu e in regula. Cum sa procedez ?

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Eozinofilele usor crescute pot conduce la suspiciunea de parazitoza. Faceti un examen coproparazitologic pentru inceput. Daca totul e in regula, solicitati analize pentru investigarea functiei tiroidiene.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Alte întrebări Afectiuni metabolice
Arti lane este contraindicat in diabet?
Contraindicatii arti lane pro ... Buna ziua! Artilane Pro nu este contraindicat in diabetul zaharat. Evitati produsele antireumatice care contin glucozam ...
Care pastile anume ma pot ajuta sa ma īngraș?
Buna ziua eu am 15 ani si am doar 42 kg din cauza stresului am slăbit prea tare. Acum incerc sa ... Buna ziua! Puteti lua Live Vitamins, cate o capsula dupa micul-dejun, iar dupa pranz si cina consumati cate o lingura c ...
Tsh 6.4 Ft4 normal
Buna ziua, Īn ultima perioada ma confrunt cu caderea parului Am fost la dermatolog si mi-a dat ... Buna ziua! Valorea TSH este marita, si trebuie sa mergeti la un medic endocrinolog pentru a trata afectiunea tiroidei. ...
Stoptoxin forte se ia inainte de masa sau dupa masa?
Stoptoxin forte se ia inainte de masa sau dupa masa? ... Buna ziua! Este indicat sa luati Stoptoxin Forte cu aproximativ 30 de minute inainte de mese. ...
As vrea sa ma ingras ... dar nu stiu cumm
Buna ziua! Am 31 de ani - inaltime 1.64 si greutate 40 -42. In urma cu 12 ani m-am inbolnavit de Lup ... Buna ziua! Va recomand sa luati Gemoderivat de porumbar, cate 2 ml de 2 ori pe zi (inainte de micul-dejun si pranz). Du ...
Recomandare supliment omega 3
Bună ziua, pot lua Mollers daca am steatoza hepatica si calculi biliari? ... Buna ziua! Da, puteti lua acest supliment, intrucat regleaza metabolismul grasimilor si ajuta la reducerea nivelului de ...
Metafolin Solgar de 800 micrograme, 100 tablete
Buna ziua! Mi s-a recomandat sa iau "Metafolin Solgar de 800 micrograme". Am vazut navigand pe inter ... Buna ziua! Folate sau metafolin Solgar se gasestedoar in varianta de 400 mcg, cutia avand 50 de comprimate. Ajustati do ...
administrare Glycid
prospectele spun = administrare cu apa fierbinte. Va rog nuantati. Caldutza sau fierbinte? ... Buna ziua! Evident ca nu veti folosi apa care sa va friga, incalziti-o atat cat o puteti suporta si inghiti. Probabil c ...
TIROIDA si TINCTURA DE SANZAIENE
Buna ziua, Am nevoie de sfatul dvs. si va rog sa ma ajutati cu raspunsul dvs. profesionist. Tinctur ... Buna ziua! Inlocuiti tincturile de cretisoara si sanziene cu ceaiurile respective pe care le administrati perioade scur ...
Pe ce perioada se poate administra
In cazul constipatiei pe ce perioada se poate administra ProCombo? ... Buna ziua! Puteti lua ProCombo, cate o capsula pe zi, timp de 3 luni consecutiv. Daca este nevoie, cura se poate relua ...
Glicemonorm oferta
1)Daca command 5 cutii(flacoane)de cate 60 comprimate de Glicemonorm,primesc 10 ?!? 2)Cand se iau a ... Buna ziua! Da, oferta Glicemonorm 1+1 este valabila (astazi 22 02 2020). Comandand 5 cutii primiti 10. Administrarea s ...
VSH MARIT
LA ANALIZE MI-A IESIT VALOAREA VSH-ULUI 40.CE TRATAMENT POT LUA PENTRU SCADEREA VALORII ? ... Buna ziua! Nu exista un tratament special pentru scaderea VSH-ului, cresterea acestuia indica de multe ori prezenta un ...
Tsh 6.4 Ft4 normal
Buna ziua, Īn ultima perioada ma confrunt cu caderea parului Am fost la dermatolog si mi-a dat ... Buna ziua! Valorea TSH este marita, si trebuie sa mergeti la un medic endocrinolog pentru a trata afectiunea tiroidei. ...
Nuca neagra- copil 3 ani
Buna ziua. Cite pastile de nuca neagra se administreaza in scop profilactic unui copil de 3 ani? ... Buna ziua! Apelati la preparate potrivite acestei varste: Vermicin Sirop, Helmiflores, Giardinophyt, sunt mai usor de a ...
Asociere Vermicin cu Vermistop
Buna ziua,va rog sa-mi scrieti daca se poate administra paralel Vermicin Forte cu Vermistop? Multume ... Buna ziua! Da, se poate face asocierea, cu mentiunea ca la Vermicin sa se administreze o capsula seara (chiar daca greu ...
Tratament contra parazitilor pentru copil de 3 ani
la virsta de 2-3 ani ce doza de garlicaps se poate administra contra parazitilor intestinali? ... Buna ziua! Copiii de 2-3 ani nu stiu sa inghita capsule, de aceea este indicata adminsitrarea de picaturi sau siropuri: ...
paraziti
buna ziua spuneti-mi va rog la copii de 7 ani si 2 ani jumatate se poate de administrat tinctura de ... Buna ziua! Puteti adminstra aceasta tinctura fara indicatia medicului doar copilului de 7 ani, cate 10 picaturi de 3 or ...
tratarea giardiei
Buna seara.Am o intrebare legat de tratamentul giardiei cu nuca neagra pe care mi l-ati recomandat. ... Buna ziua! Balonarea si durerile abdominale sunt simptome specifice giardiozei si este normal sa apara acum. Puteti sa ...
viermisori copil 5ani
copilul are urmatoarele simptome:dureri musculare si articulare, unerori diaree nemotivata, pofta de ... Buna ziua! Da, simptomele pot indica prezenta unor paraziti intestinali. Cel mai bine ar fi sa-i faceti micutei analiz ...
Imi puteti oferi un remediu pt starea mea?
BUna ziua Am 29 de ani.In urma cu un an am nascut si de atunci slabesc vazand cu ochii.Ma simt foar ... Buna ziua! Mergeti la medic, faceti analize, inclusiv hormonii tiroidieni, poate s-a dereglat ceva in functionarea glan ...

Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Am Limba crapata
Am Limba crapata

Bună de doua zile am Limba crepeda dar nu știu dela ce ș ... Buna ziua! Evitati bauturile acidulate, fructele acre, muraturile, co ...


Sfatul farmcistului Bubite in zona intima
Bubite in zona intima

Buna am nevoie de ajutor !am besicute(bubițe albe) pe penis cu ce ... Buna ziua! Intr-o prima etapa aplicati rivanol (cu comprese sterile ...



Sfatul farmcistului Se combina gerovital cu millgama?
Se combina gerovital cu millgama?

Se pot combina in aceeasi seringa gerovital cu millgama? Multumesc ... Buna ziua! Raspunsul este NU, deoarece substantele din Milgamma sunt ...