Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

capsula de slabit arpfarm


cora... întreabă despre Slabire:
buna. iau capsula de slabit de la arpfarm de aprx 3 luni. la inceput luam 1/zi dr acum le-am redus si iau 1 la 2;3 zile. am slabit 10 kg si acum iau doar pt mentinere. reactii adverse am avut la inceput prima saptamana dar usoare dar din cate am citit pe net mi-e frica sa mai iau. pot sa le continui sau sa ma opresc?

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Perioada maxima de administrare consecutiva a Capsulei de slabit ArpFarm nu poate depasi 6 luni; dupa aceea se indica o pauza de minim 3 luni. Daca va simtiti bine puteti continua sa o administrati tot asa, la 2-3 zile, pentru mentinerea greutatii, inca 3 luni. Apoi sa respectati intervalul de pauza incercand sa aveti o dieta echilibrata, care sa nu permita cresterea in greutate.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

Elena | 20.02.2012
buna i-au capsula de slabit de 5 zile si nu am slabit deloc,am pofta de mancare dar putin mai redusa,le-am cumparat de la plafar si vreau sa stiu sa mai continui sunt oare bune sunt originale sau trebuie sa le comand pe de internet.in schimb nu am reactii adverse .
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 20.02.2012
Buna ziua! Va recomand sa mai asteptati aproximativ 2 saptamani pana sa trageti concluzii! Daca apetitul alimentar este scazut, consumati mai putine alimente, excludeti painea, dulciurile, grasimile si mezelurile, pastele fainoase, mancarea tip fast-food. Beti minim 2 litri de lichide zilnic, mancati multe fructe si legume.
giannina | 25.04.2012
buna ziua,am luat pastila de slabit de la arpfarm timp de 2 saptamani in care am slabit 4 kg,dupa am intrerupt pt 3 zile(pt k aveam ciclul menstrual)cand am inceput sa le iau din nou nu cred k si.au mai facut efectul...e a-2 zi de cand am inceput sa le iau din nou si nu am nici un efect secundar,mie foame....si stau ff rau,in sensul k nu cred k isi mai fac efectul...ce as putea sa fac???? va rog sa.mi rasp,as vrea sa slabesc 8kg.....multumesc anticipat!!
ANK | 30.04.2012
buna ziua , iau capsula de slabit de 4 zile si am slabit 1 kg , am avut in prima zi o stare de agitatie dar apoi a fost ok.Sa vad pe viitor ce se intampla ...sper sa dau jos.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 06.05.2012
Buna ziua! Administrati in continuare capsula, pauza facuta este probabil cauza. Beti multe lchide si aveti grija ce mancati!
TOMA | 09.05.2012
buna ziua as vrea sa stiu daca capsula de slabit arp farm le pot achizitiona si dupa internet daca sunt bune sau pot lua plasa.astept urgent raspuns .va multumesc
andrea | 10.05.2012
Buna ziua iau capsula de slabit de 3 zile si am inteles ca nu este recomandat consumul de alcool, cafea si cola. este adevarat? Eu am consumat si cola si cafea si m-am simtit perfect. Ar trebui sa renunt la ele?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 11.05.2012
Buna ziua! Momentan capsula de slabit nu se mai gaseste. Produsul pe care il comercializam este de incredere, primim periodic certificate de analiza de la importator, si nu nu s-au raportat reactii adverse in randul clientilor nostri.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 11.05.2012
Buna ziua! Excesul de cafeina si alcool nu este recomandat! Daca consumati o cafea si un pahar de cola in prima parte a zilei, iar alcoolul tot cu moderatie, este in regula! Pe termen lung va recomand sa inlocuiti bauturile carbogazoase cu cafeina cu ceaiul negru sau verde, servit vara cu gheata si lamaie!
TOMA | 16.05.2012
Buna ziua! as vrea sa stiu daca antibioticele pot taia efectul capsulei de slabit. iau de 5 zile augmentin pentru masea si exact de 5 zile nu am mai slabit deloc. inainte sa iau antibiotic slabisem in 6 zile 3 kilograme sau poate am mai stagnat? VA MULTUMESC!ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOSTRA!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 22.05.2012
Buna ziua! Nu se cunosc astfel de interactiuni intre antibiotice si capsula de slabit, dar cred ca e mai bine ca nu ati mai slabit, ar fi fost o greutate prea mare pierduta intr-un timp scurt. Continuati tratamentul cu Augmentin si luati si capsula in paralel, excludeti cafeaua sau alte bauturi energizante, consumati suficiente lichide,precum si multe fructe si legume crude.
TOMA | 23.05.2012
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS
TOMA | 23.05.2012
BUNA ZIUA!AS VREA SA STIU DACA CONSUM CAFEA SI COLA E POSIBIL SA NU ISI MAI FACA EFECTUL CAPSULA DE SLABIT SI DACA DIN CAUZA EI POT AVEA PROBLEME CU FICATUL.VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU RASPUNSURI!
mihaela | 26.05.2012
cand esti in perioada menstruatiei trebuie sa faci o pauza si sa nu mai consumi capsule de slabit arpfarm?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 28.05.2012
Buna ziua! Asocierea capsulei de slabit cu bauturile pe baza de cafeina trebuie facuta cu prudenta, pentru ca poate determina agitatie si insomnii, nu din cauza ca reduce efectul capsulei. Nu este cazul sa va ingrijorati, nu veti avea probleme cu ficatul.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 28.05.2012
Buna ziua! Nu exista o recomandare expres in acest sens. Puteti lua suplimente cu minerale (calciu, magneziu), in perioada menstruatiei. Daca va simtiti rau, sistati administrarea capsulei cateva zile.
TOMA | 28.05.2012
va multumesc din suflet pentru raspunsuri!
TOMA | 31.05.2012
Buna ziua!iau capsula de slabit de o luna si jumatate am slabit in primele 2 saptamani si de 3 saptamani nu am mai slabit deloc,oare ce se intampla mi se pare ciudat k au trecut 3 saptamani si nu am slabit nici macar o suta de grame.astept raspuns.Va multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 01.06.2012
Buna ziua! Sunt mai multe cauze posibile. Poate ca ati ajuns la o greutate normala, de echilibru, si nu mai aveti depozite de grasime care sa fie eliminate. Poate nu tineti un regim alimentar destul de strict. Daca aveti peste greutatea ideala, incercati sa faceti si miscare (mers pe jos sau pe bicleta, aerobic).
dana | 15.06.2012
buna! eu nu am nici o reactie, le iau de o saptamana si ceva am dat 2 kl dar nu am nici o reactie. vreau sa stiu daca functioneaza ca toate au cate o sipmtoma dar eu nimic si vreau sa stiu daca functioneaza fara acele reactii!
ADRIANA | 19.06.2012
Buna am luat capsula de slabit de la arpfarm acum o luna si am slabit 6 kg era pe folie transparenta acum nu am mai gasito ambalata asa e pe folie din staniol cutia e la fel tot de la arpfarm oare sunt la fel??? le iau de doua saptamani dar nu am mai slabit deloc sa le mai iau??? sau sa caut tot pe folie transparenta dar unde?ca am unblat jumatate de bucuresti si nu am mai gasit ajutatima
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 20.06.2012
Buna ziua! Raspunsul este pentru Dana. Este gresit sa considerati ca doar daca va simtiti rau capsula este eficienta! Faptul ca ati slabit 2 kg nu este suficient, nu v-a convins?
Dana | 21.06.2012
Buna. Am aceeasi problema ca a Adrianei. Capsula in folie transparenta isi face efectul, pe cand cea in folie gri nu are niciun efect, insa nu o mai gasesc deloc pe prima. Daca stiti unde as putea sa o gasesc va rog sa ma anuntati! Multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 25.06.2012
Buna ziua! Singura varianta disponibila in depozitele cu care colaboram, este cu folia gri, de aluminiu.
ana | 25.06.2012
Buna ziua, Livrati si in strainatate? Sunt foarte interesata dar nu gasesc aceste pastile aici. Locuiesc in Londra. Va rog spuneti-mi daca puteti livra aici sau de unde le pot cumpara. Multumesc
ANK | 25.06.2012
am slabit 1kg in prima saptamana si apoi am pus 3 la loc,numai dati banii degeaba pastile.
sava madalina | 28.06.2012
buna,vreau sa slabesc aprox 30 de kg,in cat timp pot sa slabesc cu capsula de slabit?va multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 28.06.2012
Raspuns pentru Ana: Buna ziua! Nu livram decat in Romania.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 02.07.2012
Buna ziua! Slabirea rapida si masiva este foarte periculoasa pentru sanatate! Aceasta greutate trebuie eliminata in peste 6 luni de zile, treptat! Un kilogram pe saptamana se poate slabi cu ajutorul Capsulei de slabit, importanta este disciplina alimentara, hidratarea si practicarea efortului.
mica | 13.07.2012
va aparea din nou capsula in folie transparenta? astadadea rezultate, cea in folie gri nu are niciun efect, insa nu o mai gasesc deloc pe prima. Daca stiti unde as putea sa o gasesc va rog sa ma anuntati! Multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 18.07.2012
Buna ziua! Deocamdata nu se gaseste deloc Capsula de slabit. Daca apare ambalata in folie transparenta, va anunt!
ROXANA | 27.07.2012
BUNA ZIUA!VREAU SA INCEP UN TRATAMENT CU CAPSULA PT SLABIT SI VREAU SA VA INTREB,IN CAZUL IN CARE EU MAI URMEZ UN TRATAMENT CU NOLIPREL DE 2,5 SI BEAU ZILNIC 200 ML DE CEAI GINSENG(ANTIADIPOS TEA),POT LUA SI CAPSULA PT SLABIT!TREBUIA SA SCAD IN GREUTATE CAT MAI REPEDE PTC TOCMAI AM FACUT O OPERATIE DE HERNIE DE DISC SI A FOST RECOMANDAREA MEDICULUI SPECIALIST!VA MULTUMESC :)
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.07.2012
Buna ziua! Faptul ca aveti hipertensiune arteriala face contraindicata Capsula de slabit. Urmati dieta disociata de 90 de zile, in asociere cu Silueta Perfecta Controlul Apetitului. Daca slabiti rapid e nesanatos si va ingrasati usor la loc!
MadalinaP | 14.08.2012
Buna!E a2a zi de cand iau Capsula de slabit de la ARPFARM si nu m.am simtit rau deloc.Am avut doar unele stari de agitatie, atata tot.Am o prietena care a luat si ea Capsula de slabit si mi-a spus ca a slabit 16 kg inntr`o luna.Eu inca nu simt nici un simptom din cele spuse de fete mai sus, si nici reducerea poftei de mancare.P.S. eu nu mananc de fel fte mult.as vrea sa ma lamuriti si pe mine in privinta acestor pastile,deoarece eu am mai luat acum 2 ani superSlim si din primele zile am avut reactiile acelea de ameteala si taierea poftei de mancare etc, si din prima saptamana am avut si rezultate fte bune.Va multumesc!!!
sava madalina | 15.08.2012
Buna,am o intrebare ,caut Capsula de slabit de vreo luna si nu o gasesc in Timisoara.Stiti careva unde o pot gasi si daca pastilele de pe net sunt bune?
sava madalina | 15.08.2012
Imi poti da un id de mess?ca as vrea sa vb cu tine mai multe,daca esti draguta?
MadalinaP | 15.08.2012
Intra pe facebookul meu si ti-l dau pe privat. http://www.facebook.com/popescu.madalina.144
sava madalina | 15.08.2012
Imi psre rau dar eu nu am facebook.ia id meu si intra acuma pe el savamada
Roxana | 01.09.2012
Buna seara, iau capsula de slabit ,nu fac foame, mananc cat de sanatoa pot , doar imi taie putin pofta de mancare dar e suficient, de 4 luni am hotarat eu si sotul meu sa facem un copil , oare afecteaza fertilitatea aceasta pastila? Sa o iau sau sa nu mai iau? Va multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 11.09.2012
Buna ziua! Opriti administrarea oricarui supliment sau medicament in afara de acid folic si vitamine prenatale, daca doriti sa concepeti un copil!
gina | 12.10.2012
buna ziua am inteles ca bauturile cu cofeina este interzis dar tutunul?
vicky angels | 13.10.2012
buna seara,as vrea sa stiu dua cat timp de la administrarea capsulei de slabit,incep sa se vada rezultatele.Iau de o saptamana dar nu se vede nici un rezultat,multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 16.10.2012
Buna ziua! Mai asteptati 2 saptamani, timp in care faceti si exercitii fizice usoare, consumati 2 litri de apa plata pe zi, mancati fructe si legume crude, reduceti grasimile, dulciurile, fainoasele.
daniela olteanu | 21.10.2012
buna ziua,cum as putea sa comand capsula de slabit?nu reusesc deloc sa mai slabesc si nici sa mai tin o diete am nevoie de ceva care sa ma ajute si cred k singura sol este capsula de slabit.mentionez k am si probleme cu fiere am mal in jumatate din volumul acesteia..va multumesc!
niculescu camelia | 03.11.2012
Buna ziua .as vrea sa incep un tratament cu biomed 6 .iau yasmine anticonceptionale de 1 an ,as vrea sa stiu daca sunt probleme daca iau biomed 6.Vreau sa specific ca akm 3 luni am fost la endocrinologie si medicul de akolo mi.a spus ca am un nodul tirodian dar sa nu.mi fac probleme, mi.a recomandat sa iau magne b6 si nu mai sunt probleme .Dati.mi si mie un raspuns va rog mult ..Multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 06.11.2012
Buna ziua! Puteti face asocierea dintre Biomed pentru ingrasat si Yasmine fara probleme! Problemele tiroidiene pe care le-ati avut nu fac acest produs sa devina contraindicat.
Laura | 12.12.2012
Buna ziua,as dori va rog sa ma ajutati.Am inceput sa iau arpfarm de ieri,si mi-a fost foame continuu,si astazi la fel.mentionez ca am mai luat acum un an,si nu-mi era foame deloc,si am slabit foarte ok.Acum ce sa intimpla?Le-am cumparat de la Plafar,deci am avut incredere. Ce pot sa fac,credeti ca sint eficiente chiar si cu senzatia de foame??( greu de crezut....)
Doina | 12.12.2012
Buna ziua! Si eu am luat capsula de slabit de trei saptamani.Nu am avut reactii adverse(ameteli,greata,dureri de cap,sau senzatie de satietate)numai un gol in stomac.Cel mai grav este ca M-AM INGRASAT 2 KG .Am uitat sa mentionez ca nu mananc paine de 5 ani, nu consum dulciuri si fac miscare zilnic 8h (la munca)si dupa aceea acasa.Eu cred ca au schimbat compozitia(cerinta prea mare)....
vali | 12.12.2012
as dori sa achizitionez capsula de slabit arfarm ma puteti ajuta?
Farmacist Crisan Raluca | 13.12.2012
Laura wrote: Buna ziua,as dori va rog sa ma ajutati.Am inceput sa iau arpfarm de ieri,si mi-a fost foame continuu,si astazi la fel.mentionez ca am mai luat acum un an,si nu-mi era foame deloc,si am slabit foarte ok.Acum ce sa intimpla?Le-am cumparat de la Plafar,deci am avut incredere. Ce pot sa fac,credeti ca sint eficiente chiar si cu senzatia de foame??( greu de crezut....)
Buna ziua! Este posibil ca foamea sa apara pe fond de stres (acela ca trebuie sa slabiti!). Mai asteptati cateva zile, continuati sa luati capsula si daca tot va este foame continuu, opriti administrarea, este inutila!
Farmacist Crisan Raluca | 13.12.2012
vali wrote: as dori sa achizitionez capsula de slabit arfarm ma puteti ajuta?
Buna ziua! Puteti comanda Capsula de slabit direct de pe site, folosind cosul de cumparaturi.
Eli | 17.01.2013
Iau pastila de slabit de 48 de zile. In primele 30 de zile am slabit 4 kg, iar de atunci am pus inapoi 6 kg. Nu am avut niciun fel de reactii adverse.Nu stiu ce sa fac mai departe....sa le iau in continuare?.... sa le intrerup?....
Eli | 17.01.2013
rectific...capsula de slabit de la arpfarm
Ana-Maria | 27.01.2013
buna ziua! Am inceput sa iau capsula de slabit acum o saptamana, nu am slabit nici macar 100 gr, doar senzatia de foame a disparut,am nopti in care nu pot sa ma odihnesc,ma trezesc de n ori pe noapte. Mai iau o saptamana,daca nu slabesc deloc o sa renunt la ele.
andria christodoulides | 03.02.2013
buna seara...am luat capsula de slabit acum doi ani si am slabit 35 de kilograme in 2 luni si am pus tot inapoi imediat dupa ce leam oprit. acuma as dorii sa le iau din nou dar mie frica sa nu ma ingrasi iarasi la loc pentru ca vreau sa incerc cu sotul meu sa facem un copil deoarece am pierdut sarcina mea ieri si mea spus doctorul ca tre sa slabesc si dupa sa incerc din nou 3 luni dups cirotajul pe care la-m facut...pot sa fac ceva sa nu ma ingras la loc? eu nu mananc mult ca am inel in stomac.
ELLA | 03.04.2013
EU LE IAU DE 3 ZILE SI VREAU SA STIU DACA E NORMAL SA MI SE FACA PIELEA CA DE GAINA IN CONTINUUU SI SA IMI JOACE STOMACUL DE COLO COLO IDEIA E CA SUNT NISTE CHESTII NOI AM MAI LUAT PASTILE DE SLABIT DAR E PRIMA DATA CAND MI SE INTAMPLA SA AM ACESTE STARI NICI CAT AM FOST INSARCINATA NU MAI JUCAT BURTA IN FELUL ASTA
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.04.2013
Buna ziua! Aveti o intoleranta la acest produs, incetati administrarea!
Farmacist Crisan Raluca | 08.04.2013
andria christodoulides wrote: buna seara...am luat capsula de slabit acum doi ani si am slabit 35 de kilograme in 2 luni si am pus tot inapoi imediat dupa ce leam oprit. acuma as dorii sa le iau din nou dar mie frica sa nu ma ingrasi iarasi la loc pentru ca vreau sa incerc cu sotul meu sa facem un copil deoarece am pierdut sarcina mea ieri si mea spus doctorul ca tre sa slabesc si dupa sa incerc din nou 3 luni dups cirotajul pe care la-m facut...pot sa fac ceva sa nu ma ingras la loc? eu nu mananc mult ca am inel in stomac.
Buna ziua! Adresati-va unui medic nutritionist, situatia dumneavoastra este delicata! Schimbarea regimului alimentar este solutia, suplimentele va pot doar ajuta la consolidarea rezultatelor.
Ioana | 10.04.2013
Buna ziua! As vrea si eu sa comand capsula de slabit, dar peste vreo 3 luni voi incerca cu sotul meu sa concepem un copil...ar putea oare capsula sa aiba ceva efecte secundare in acste caz, sa-mi afecteze viitoarea sarcina? tin sa precizez ca am de gand sa iau maxim 2 luni aceste pastile. va multumesc
claudia | 13.04.2013
in prezent tin cura de slabit dukan rezultatul este bunicel .doresc mai putine kg dupa cit timp pot incepe aceasta cura ? le-am comandat acum sper sa le primesc adica sa le aveti pe stoc multumesc
Biarra | 13.04.2013
Buna, in cat timp se vor vedea rezultatele daca fac sport de 5 ori pe saptamana si mananc doua mese pe zi? ( o salata cu pui, si dimineata paine prajita, si din cand in cand cate un fresh de portoc) Astept raspuns, multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 14.04.2013
Buna ziua! Daca faceti o pauza de o luna intre administrarea Capsulei de slabit si primele incercari de a concepe, este in regula!
ioana | 19.04.2013
salutare.claudia de unde le-ai luat? sau le ai comandat pe net?
reka | 12.05.2013
Buna ziua!Iau capsula aceasta de 37 de zile si am slabit 10 kg,eu sunt multumita de acest produs.(deocamdata)mENTIONEZ leam luat de la Plafar.nu am avut efcte secundare,decat o uscare a gurii ,dar am baut muulta apa ,am mancat de 2 ori pe zi putin,ca nu imi era foame deloc,si faceam ceva miscare ,exercitii fizice si munca in gradina.doar o intrebare am:de unde pot lua pastila de slabit arpfarm mai ieftin,(ca la plafar 30 buc is 120 ron apr)?
Andreea | 20.07.2013
Buna ziua am 18 ani si a-si dori sa cumpar si eu acesta capsula de slabit de la arpfarm dar eu am facut anul trecut o criza de rinichi si nu stiu daca ar fi bine sa iau aceste pastile, au efecte secundare sau are vreo legatura cu ciclul menstrual? va rog frumos sa imi dati un raspuns cat de repede se poate.Multumesc!
iulia | 21.07.2013
buna fetelor miam luat si eu capsula de slabit asta e a3 zi d cand o iau am cumparato din farmacie si am dat pe ea 140 ron am o singura intrebare si vreau sami rasp care stiti sigur dak sun bune si isi fak efectu pe cutia mea scrie producator china si sincer mia cam frica sa mai continui pt ca am vb cu o pr si mia sp k ale ei sunt romanesti .ast un rasp cat mai repede posibil va multumesk dak vreti puteti intra p facebook meu si sami rasp iulia_valentina
pop claudia | 23.07.2013
AM SLABIT IN 7 ZILE 4 KG JUMATE SI DE 2 ZILE SUNT LA ACEEASI GREUTATE CU TOATE CA MANANC LA FEL DE EXAGERAT DE PUTIN CA IN ACELE ZILE... OARE ATAT A FOST SA FIE SAU MAI POT ELIMINA INKA CELE 3 KG PE CARE IMI DORESC SA LEMAI DAU JOS?VREAU SAMI RAS VA ROG.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 26.07.2013
Buna ziua! Este posibil ca aceste 3 kg sa le dati jos mai greu, pe parcursul a 2-3 saptamani. Incercati sa mancati ceva mai mult, insa atentie ce anume! Cosnumati salate, iaurturi degresate, carne slaba fiarta sau la gratar. Aveti grija la dieta in urmatoarele 6 luni, altfel va veti ingrasa la loc!
Farmacist Crisan Raluca | 26.07.2013
Andreea wrote: Buna ziua am 18 ani si a-si dori sa cumpar si eu acesta capsula de slabit de la arpfarm dar eu am facut anul trecut o criza de rinichi si nu stiu daca ar fi bine sa iau aceste pastile, au efecte secundare sau are vreo legatura cu ciclul menstrual? va rog frumos sa imi dati un raspuns cat de repede se poate.Multumesc!
Buna ziua! Ar fi bine sa nu luati acest produs daca aveti probleme renale in antecedente!
pop claudia | 31.07.2013
VA MULTUMESC CA MI-ATI RAS INSA CE MA MAI INTERESEAZA ESTE CA... CONTINUI SA IAU IN CONTINOARE SAU E INUTIL SI RAMAN DOAR LA ACEEASI GREUTATE?VA ROG SA-MI RAS SA STIU.VA MULTUMESC!
pop claudia | 31.07.2013
DAR SA CONTINUI CU TABLETA SAU O IAU IN ZADAR CA CELE 3 KG NU VOR FI DATE JOS?:)SI MA MENTIN PANA AT LA ACEEASI GREUTATE LUAN PASTILA?AS DORII SA-MI RAS VA ROG.VA MULTUMESC
pop claudia | 06.08.2013
BUNA ZIUA DACA AM AJUNS LA KG DORITE SE MAI CONTINUA TRATAMENTUL CU CAPSULA SA NU SE MAI SLABEASCA SAU SE CONTINUA PANA IN A 2 LUNA LA FEL CU 1 CAPSULA PE ZI?ASTEPT UN RAS VA ROG.
dumitrita | 06.08.2013
Buna seara!As vrea sa incep administrarea capsulei de slabit de saptamana aceasta asociata cu mic dejun dimineata si aerobic.Mentionez ca am luat 5 zile larand in urma cu o luna dar aveam senzatia de uscaciune a gurii,insomnii si multa nervozitate plus pielea mi se facea tot timpul ca de \'\'gaina\'\'.Spuneti-mi va rog daca se poate sa incep administrarea ei sau nu?Va multumesc frumos!O seara placuta!
dumitrita | 06.08.2013
Buna seara!Se poate lua pastila de slabit in asocierea cu administrarea unui tratament anticonceptional:Tri-regol.Va multumesc!
gabriela | 08.08.2013
buna ziua! iau capsula de slabit de doua saptamani dar am memebrele amortite....ce sa fac? le intrerup sau continui?..
andreea23 | 14.08.2013
Am luat capsula de slabit 12 zile, timp in care m-am umplut de cosuri pe piept si pe umeri. Stiu ca a mai patit cineva asta, si as vrea sa ma ajute cineva cu un sfat. Am 2saptamani de cand am incetat sa iau pastilele si am din ce in ce mai multe si mai urate. Sunt foarte dese, una langa alta, de culoare rosie. Dupa baie se inflameaza si mai tare. Mentionez ca am si mancarimi din cand in cand. Ce as putea sa fac? Sa merg la un dermatolog? Poate pana ajung la doctor, ma ajuta cineva care a mai trecut prin asta. Va multumesc anticipat si sper la un raspuns din partea cuiva. Seara buna!
Lil | 17.08.2013
Bună seara, doresc sa comand capsula de slabit...unde o mai pot gasi? Ma chinui de o luna...este retrasa? Astept un răspuns, mulțumesc.
CORINA | 21.08.2013
Iau CAPSULA DE SLABIT de 3 luni si am slabit 15 kg. nu am avut nici o reactie adversa. M-am simtit excelent. E adevarat ca nu am luat minerale de la inceputul curei si ca la un moment dat am fost nevoita sa iau pt ca eliminam foarte multa apa prin transpiratie. Ceea ce vreau sa va spun e ca din nefericire am gasit folii incomplete din fabrica sau capsule incomplete. Cei de la plafarul de unde le achizitionez mi le-a schimbat dar totusi nu mi se pare normal! Eu as vrea sa va intreb daca e normala aceasta transpiratie abundenta pe care o am dupa ce iau pastila si incep sa consum lichide??
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.08.2013
Buna ziua! Majoritatea celor care iau capsula de slabit reactioneaza asemanator, important este sa opriti adminsitrarea daca veti constata o deteriorare a starii de sanatate. Lauti minerale si incercati sa treceti la o alimentatie santoasa, pe care sa o mentineti si dupa ce terminati administrarea suplimentului, pentru ca altfel va veti ingrasa la loc!
daniela | 27.08.2013
de unde pot sa cumpar pastila de slabit?nu o mai gasesc in farmacii si nu stiu de unde as putea sa o achizitionez..multumesc!
daniela | 27.08.2013
de unde pot sa mai cumpar capsula de slabit?pentru ca in farmacii nu se mai gasesc..va multumesc!astept raspuns..
ioana | 02.09.2013
buna ziua!as vrea sa stiu si eu unde pot gasi capsula de slabit de la arpfarm!am luat acum trei ani si de atunci nu o mai gasesc!
Roxana | 02.09.2013
Buna ziua iau capsula de slabit de 6 zile sunt destul de multumita de rezultate !! Dar totusi e normal sa transpir ingrozitor de tare fara a face minimul de efort fizic ??
MONICA LEPARDA | 03.09.2013
Buna ziua, am o fetita de 17 ani care ar vrea sa slabeasca vreo 10 kg si s-a gandit la la \'capsula de slabit\' dar acum 2 ani a fost operata si nu mai are vezica biliara ...analizele sunt ok ...dar ma intreb daca poate lua aceste capsule? nu suprasolicita ficatul? Multumiri Cu stima, Monica L.
Alina | 03.09.2013
Buna ziua, Vreau sa stiu si eu despre ce capsula de slabit este vorba? Super slim, cea chinezeasca ? In imaginea de mai sus seamana cu acelea. Le-am luat in repetate randuri, prima oara - prima saptamana a fost cum a fost, insa din a 2-a cand a inceput sa-si faca efectul, am tinut-o numai cu apa, tigari si ciocolata .. Inconstienta :D ! Incepand din octombrie, nu stiu cat am slabit insa in decembrie se facea glume pe seama mea ca sunt o umbra . Am luat-o iar vara trecuta si cred ca din cauza infometarii, practic uitam sa mananc sau nu vroiam, am dat intr-o depresie de am slabit atunci mai mult decat in timpul curei . Acum intentionez sa iau din nou desi imi este frica pentru ca am tensiune . Este singura pastila pe care am incercat-o si nu prea as vrea sa-mi fac sperante cu o alta si sa nu aiba rezultatele dorite (maxim 10kg vreau sa slabesc).
iuly | 17.09.2013
buna as vrea sa incerc si eu aceasta pastila dar imi este teama sa nu ma ingras dublu am incercat mai multe regimuri alimentare dar in zadar! va rog un sfat dak se poate..
iuli | 23.09.2013
Buna , Anul trecut am luat si eu capsula de slabit arpfarm cea despre care se spunea ca avea ca si continut amfetamina. Cu acele pastile am slabit foarte bine chiar fara sa ma infometez .Acum de cand le-au schimbat si apare pe ambalajul din interior New nu-si mai au nici un efect . N-am slabit nici un kg desi de data asta chiar nu m-am omorat cu mancatul. Ce se intampla unde le putem cumpara pe cele vechii sau orginale , ca am dat o groaza de bani pe acestea cumparate de la un plafar si nu au pic de efect.
iuli | 23.09.2013
CORINA wrote: Iau CAPSULA DE SLABIT de 3 luni si am slabit 15 kg. nu am avut nici o reactie adversa. M-am simtit excelent. E adevarat ca nu am luat minerale de la inceputul curei si ca la un moment dat am fost nevoita sa iau pt ca eliminam foarte multa apa prin transpiratie. Ceea ce vreau sa va spun e ca din nefericire am gasit folii incomplete din fabrica sau capsule incomplete. Cei de la plafarul de unde le achizitionez mi le-a schimbat dar totusi nu mi se pare normal! Eu as vrea sa va intreb daca e normala aceasta transpiratie abundenta pe care o am dupa ce iau pastila si incep sa consum lichide??
Corina , imi poti spune si mie te rog de unde ai luat tu pastilele ?Si eu am cumparat d la plafar si sunt cele noi aparute pe piata care nu au nici un efect.Am mai auzit fete care se plangeau dar nu am crezut dar se pare ca aveau dreptate.
Marina | 05.10.2013
Buna..pot sa spun ca iau pastila de 1 sapt si nu am slabit deloc...si nici pofta de mancare nu mi`a taiat`o..nu stiu ce sa fac...mai continui sa iau?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.10.2013
Buna ziua! Continuati totusi administrarea, inca 2 saptamani, iar daca nu vedeti nicio schimbare, va opriti.
miha | 11.10.2013
am cumparat azi de la arpfarm o cutie de pastila de slabit . sper sa-mi fie de folos. cat timp ar trebui sa iau ca sa slabesc 6-7 kg ?
Ana | 23.10.2013
Buna ziua, Iau de doua saptamani capsula de slabit si m-am ingrasat 2 kg. Nu am avut reactii adverse. Sa mai continui?
kotty | 29.10.2013
Buna, Am luat pastila de slabit 2 saptamani si nu am slabit nici macar 500 g si nici nu am mancat foarte mult. Poate nu este atat de buna pe cat ii faceti reclama, nu am avut nici o reactie adversa , dar nici nu am slabit.
Oana | 30.10.2013
Buna ziua, Va rog, aveti idee daca este ok sa iau capsula de slabit de la ArpFarm simultan cu Karissa? Capsula o iau dimineata, impreuna cu o pastila de calciu + magneziu si zinc, iar pastila de Karissa o iau seara, inainte de culcare. inainte sa incep sa iau capsula de slabit, luam concomitent cu Karissa si protectie hepatica (4Femina), insa crezand ca se vor intersecta compozitiile (4Femina si capsula de slabit), am intrerupt tratamentul cu 4Femina. Credeti c-am procedat bine? Oare ar fi trebuit sa continui si cu 4Femina? Va rog sa ma sfatuiti, pentru ca nu stiu cum sa procedez pe mai departe. Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra.
Grecu Mioara | 20.11.2013
Ma numesc mioara si traiesc an spania am comandat prin internet din romania pastila de slabit si am o saptamana de cand o iau si nu a dat dici un rezultat u am slabit nici un kg ce trebui sa fac capsula am cumparato de la arpfarm va rog daca ma pureti ajuta -trebui sa tin vreun regim anume va multumesc
Grecu Mioara | 20.11.2013
Buna ziua locuesc an spania si am comandat capsula de slabit de pe intrenet de la arpfarm o iau de o saptamana si nu da nici un rezultat si nici o reactie adversa ami puteti spune ca se antampla \'-trebui tinut vreun regim special va multumesc Mioara.
Ana | 04.12.2013
Buna ziua, Iau capsula de 2 sapt, am slabit doar 2 kg (mentionez ca mananc foarte echilibrat) dar inca de la inceput am tot felul de reactii adverse: insomnii (nu reusesc sa dorm toata noaptea), stari de oboseala, transpiratie urat mirositoare, gust amar in gura si chiar probleme cu vederea. Spuneti-mi, va rog, daca sa intrerut administratrea capsulei. De asemeni, imi doresc sa mai avem un copil in viitorul apropiat. Cu cat timp inainte de inceperea sarcinii trebuie intrerupta capsula, administrarea ei in prezent poate afecta sarcina sau fatul? Multumesc!
cris | 10.12.2013
Buna,as vrea sa stiu daca exista vreun pericol daca iau capsula de slabit in paralel cu anticonceptionale (Logest de la bayer). Multumesc!
loredana | 06.01.2014
buna ziua, daca alaptez pot lua capsula?
alexandra | 10.01.2014
nu va suparati as avea o intrebare si eu daca se poate.. am luat timp de cateva luni aceasta capsula timpo de vreo 4 luni si apoi am cam raritot din ce in ce mai tare pana am ajuns sa nu mai iau delok.. am pus 5 kg inapoi... si acum as vrea sa dau aceste kg inapoi jos.a 2 oara isi vor face efectul iar?ast un ras cat mai repede va rog.va multumesc
camy | 16.01.2014
Buna ziua.Ma inteteseaza si pe mine daca aveti capsula de slabit si daca e cea originala? Ce se gaseste acum in farmacii nu are nici un efect. Multumesc
raluca | 20.01.2014
buna ziua.daca am pietre la rinichi pot sa iau capsula de slabit?cu ce afecteaza?ca doar oricm trebuie sa beau multa apa.acum 2 ani slabit f bine cu ea.multumesc
ana | 21.01.2014
buna!iau pastilele de 10 zile si nu am slabit nici un gram...inschimb prietena mea da.:(sunt foarte suparata..de ce nu si fac efectul la mine?nu mi a perit deloc pofta de mancare,,,mananc normal ca si inainte.nu am insomnii,,,sau sa mi fie sete...astept un raspun
ana | 21.01.2014
buna !iau pastile de 10 zile dar nu am slabit deloc.imi puteti spune de ce ?
anca | 11.02.2014
Eu am rezultate foarte bune cu CAFEA VERDE, am gasit aici https://www.facebook.com/CAFEAVERDE, am slabit 5 kg in o luna, oare pot combina cu pastile sa slabesc si mai mult? CAFEA VERDE am gasit mai ieftin 60 ron-100gr la nr 0754921669, sper sa va fiu de ajutor!!!
lavinia | 12.02.2014
buna ziua.din cate am citit vad ca multa lume se confrunta cu aceeasi pb ca si mine:PASTILTLELE NU MAI SUNT BUNE!si eu am consumat acum 4 ani si au avut efect iar acum doar arunc banii pe fereastra!!!atat capsula de slabit cat si super slim nu sunt bune si nu sunt nici ieftine chiar!!!!!putina hotie tipic romaneasca!!!!
LAURA | 03.03.2014
BUNA ZIUA AS DORI SA INCEP SI EU CU O CURA DE PASTILE CAPSULA DE SLABIT SUNT BUNE ?MULTUMESC
Jasminee | 10.04.2014
Buna ziua,am comandat si eu de pe site capsula de slabit,intr adevar ambalajul nu mai este acelasi, nu mai au nici efect.Am apelat de 4 ori la acest produs ,de 3 ori ma ajutat,slabeam la o cutie cam cate 8-9 kg,de altfel exact cat imi doream,acum ultima oara cand am comandat nu mai au efect...daca este cineva care a comandat acest produs in cursul anului 2014 va rog sa mentioneze daca au avut efect.multumesc.
Ionela | 11.05.2014
Am luat capsula de slabit acum vreo 2 ani si am slabit vreo 15 kg ,💪 anul trecut am luat iar vreo 2 luni dar far
camely | 23.05.2014
Am luat pastila de slabit ,am reusit sa dau jos 9 kg pe care le-am pus imediat dupa ce am intrerupt(de fapt am pus 18).Reactii adverse am avut destule ...Incercati sa slabiti sanatos,fara pastile care distrug sanatatea !!!!
inna | 08.06.2014
Buna Capsula de slabit nu mai functioneaza.stie cineva de ce si unde se gasesc de cumparat cum erau acum 4 ani? Acum 4ani am slabit 30kg cu aceasta capsula si nu am patit nimic, vreau sa mai slabesc un pic ca mam ingrasat de la sarcina dar nu mai functioneaza.
tatar | 25.06.2014
Capsula de slabit e in folie de aluminiu sunt la a 8 capsula si nimic.insomnie nu am .greata nu .mananc ca de obicei .bani aruncati si reclama degeaba
Alexandra Pop | 10.07.2014
A doua oara luate dupa o intrerupere dr 2ani isi mai face efectul?ast un ras neaparat va roh.
elisabeth | 02.08.2014
Buna , beau cafea verde macinata si mai adaug si ghimbir uscat , circa 1 lingurita, vreau sa stiu daca in timpul menstruatiei ma poate afecta, sau daca imi provoaca cumva hemoragie, mentionez si faptul ca am ovare polichistice si iau si un tratament de 3 luni cu niste pliculete numite: Myo-Sun. astept un raspuns urgent va rog !!!! multumesc
eleba | 23.08.2014
Buna seara...eu as vrea sa slabesc vreo 15kg...credeti ca as reusi sa le slabesc in 2luni...???ast raspunsul dvs...
Alte întrebări Slabire
Carnitina si anticonceptionale
Buna ziua! Daca urmez tratament cu Logest de aproximativ 5 luni pot sa iau Carnitina Lichida? Exista ... Buna ziua! Puteti lua fara griji carnitina! ...
Pot da glucomannan unui copil de 10 ani?
Bună ziua...poate lua aceste suplimente un copil de 10 ani care are nevoie de ajutor în procesu ... Buna ziua! Pana la varsta de 14 ani nu este indicata folosirea suplimentelor pentru slabire, axati-va pe un regim alim ...
Capsula de slabit
Bună ziua,ma interesează dacă aceasta pastila de slabit este la fel de eficienta ca cea din anii tre ... Buna ziua! Aceste capsule nu contin amfetamine, si evidenta ca nu sunt la fel de ''eficiente '' in slabire, dar nici la ...
Slabit
Bună ziua , sunt fata și ma confrunt cu kilogramele în plus. Am 1 .64 și 74-75 de kg ... Buna ziua! O dieta usor de tinut este dieta disociata de 90 de zile, care are ca principiu consumul alimentelor pe cat ...
Nu pot slabi dupa sarcina
Buna ziua! M-as bucura daca ar putea cineva sa-mi raspunda. Nu pot slabi dupa sarcina. De fapt, nu p ... Buna ziua! Incercati sa faceti in special abdomene si sa verificati daca nu cumva ati suferit o ruptura a fibrelor musc ...
Cum pot slabi la menopauza?
Cum pot slabii am 74 de kg 47 de ani si am intrat la menopauza cum pot slabi? ... Buna ziua! Va recomand sa tineti dieta disociata, dar cu conditia sa o respectati 90 de zile, altfel va ingrasati la lo ...
Ce glanda am??
Analizele suntAnti-TPO este 0,2;FT4 -1,99;TSH-0,004.Doresc sa stiu esre Hipo sau Hiper…ma ingras…si ... Buna ziua! TSH-ul foarte mic si tratamentul cu Thyrozol indica o hiperfunctie tiroidiana, chiar daca va ingrasati. Urma ...
Îngrășare la 18 ani
Bună ziua! Am 18 ani, am 1.69 și 46 de kg, îmi doresc foarte mult să mă îngra ... Buna ziua! Incercati sa consumati alimente cat mai variate, includeti in dieta carne, cereale integrale, fructellegume, ...
Administrare Regenon
Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat:Pot adiministra Regenon retard 60 mg daca am suferit de d ... Buna ziua! Nu puteti face aceasta asociere, medicatia dumneavoastra curenta intra in conflict cu Regenon-ul. Pe de o pa ...
Administrare Super Slim
Bună seara! Lucrez în 3 schimburi, și a-și dori să știu dacă pot s ... Buna ziua! Luati SuperSlim seara doar cand lucrati noaptea. Indicatia privind momentul administrarii este cauzata de fa ...
Slabire 2 kg intr-o saptamana
Bună, eu mam confruntat cu o problemă înainte de a începe viata sexuala, eu avem 18 ani g ... Buna ziua! Organismul are in mod natural tendinta de a reveni la greutatea obisnuita, asa ca trebui ca in urmatoarea pe ...
Eliminarea kilogramelor în Tiroidita Autoimuna
Bună ziua! Am 26 de ani, și de 6 luni am descoperit că sufăr de tiroidita autoi ... Buna ziua! Este important sa mergeti periodic la endocrinolog si sa va luati tratamentul recomandat de acesta. Puteti a ...
capsula de slabit arpfarm
se mai gaseste capsula de slabit in folie transparenta cum era? ... Buna ziua! Singura varianta disponibila este cea cu folie de aluminiu. ...
capsula de slabit
Buna ziua.As dori sa stiu daca folia capsulelor de slabit este de aluminiu sau sub forma de tableta ... Buna ziua! Singura varianta disponibila la furnizorii nostri este cea cu folia de aluminiu. ...
vaccin hepatita b euvax
buna ziua as vrea sa va intreb daca un vaccin pt copil de 3 luni hepatita b -euvAX a fost congelat ... Buna ziua! Vaccinurile se pastreaza la temperatura de 0-8 grade, deci daca a fost congelat a fost inactivat si nu mai a ...
Capsula de slabit
Buna ziua. Iau capsula de slabit de 4 zile, astazi fiind a4a zi si ma simt perfect. In general iau p ... Buna ziua! Stati linistita, puteti lua capsula de slabit in intervalul 7 - 12, nu trebuie luata strict la aceeasi ora! ...
capsula de slabit
Buna ziua, va multumesc pentru raspuns si v-as ruga daca se poate sa imi spuneti daca am inceput o c ... Buna ziua! Da, puteti intrerupe SuperSlim, continuand cu Capsula de slabit. ...
vreau sa stiu!
Buna ziua, ma numesc Tanta am 35 de ani si as dori sa stiu daca este vreo problema daca iau Forfemin ... Buna ziua! Puteti asocia Forfemina cu suplimente indicate pentru slabire, isi vor mari reciproc efectul. Daca luati co ...
protejare
daca mia venit stopu pe 25.11.2011 si vreau sa incep prima cutie de marvelon o pot incepe in a treia ... Buna ziua! Da, puteti icepe in a treia zi de menstruatie, dar tineti cont ca protectia contraceptiva se va instala dupa ...
4 femina
buna ziua, am si eu o intrebare am cumparat acum pastilele 4femina, dar pe prospect nu scrie tot ce ... Buna ziua! 4Femina poate fi administrat din prima zi a adminstrarii anticonceptionalelor, dar nu neaparat! In perioada ...
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Brintillex
Brintillex

Pot lua 5 HTP daca iau un antidepresiv.??? ... Buna ziua! Nu, 5-HTP nu trebuie asociat cu antidepresive. ...


Sfatul farmcistului Gust amar.
Gust amar.

Bună ziua,am 59 de ani de 1 an am un gust amar ďż˝n gura,mai ales ... Buna ziua! O ipoteza ar fi candidoza linguala, uitati-va daca limba d ...


Sfatul farmcistului Fluend extreme sirop
Fluend extreme sirop

Bunaa ziua! Siropul Fluend Extreme este bun și pt tuse seaca? Ms ... Buna ziua! Daca simtiti ca aveti mucus vascos pe care nu il puteti el ...


Sfatul farmcistului Exista sansa sa fie pozitiv?
Exista sansa sa fie pozitiv?

Buna ziua,va rog sa mi spuneti daca Am facut sex neprotejat in data de ... Buna ziua! Situatia este la limita, din cauza ciclurilor neregulate. ...


Sfatul farmcistului Erecție slabă
Erecție slabă

Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnostica ... Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va ...