Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

Cinde este indicata tiroxina?


crist... întreabă despre Afectiuni metabolice:
Hipertiroida (cu frecventa cardiaca accelerata) medicamentatie: ca,mg,zn si tyrozol 2/zi de 5mg (4 luni). Ulterior au zis ca nu trebuia administrat tyrozolul. Acum hipotiroida (frecventa cardiaca slaba in mare parte), cu manifestari de hiper cit si hipo: insomnii, nervozitate, agitatie etc. Mentiune: am aritmie/ betalock tot timpul Ma intereseaza daca este indicata Tiroxina si daca " Tiroidinul" (iod, tiroxina,spirulina, vit e, seleniu) este considerat medicament (deoarece cont tiroxina) sau adjuvant Multumesc

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Tiroidin nu contine tiroxina, ci L-Tirozina, aminoacidul din care sunt sintetizati hormonii tiroidieni. Acesta nu poate fi considerat medicament, este un supliment nutritiv (orice medicament pe baza de hormoni se elibereaza cu prescriptie). Tiroidin este indicat in hipotiroidism; daca aveti si manifestari de hipertiroidism ar fi indicat sa cereti si sfatul medicului in privinta administrarii Tiroidin. Tinctura de sanziene se poate administra ca adjuvant atat in hipo- cat si in hiper-functia tiroidiana, ajutand la echilibrarea activitatii acesteia.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Alte întrebări Afectiuni metabolice
Depășire doza arterin(2pastile pe zi)
Ce ar trebui sa simt dacă am depășit doza de arterin 2 zile la rind. Nu iau alte medicamente pt ... Buna ziua! In principiu nu vor fi consecinte, cel mult s-ar putea sa resimtiti un disconfort la nivelul musculaturii (d ...
Dozare glicemonorm forte in Diabet
Buna ziua,pot sa iau 2 capsule deodata inaintea mesei,..sau fara sa mananc dupa capsula ? Am renun ... Buna ziua! Nu este indicat sa folositi capsulele de Glicemonomr Forte altfel decat se recomanda (adica 1 comprimat de 3 ...
Virilismul la femei
Buna ziua. Care ar fi tratamentul cel m.ai eficient și natural in cazul virilismului la femei? ... Buna ziua! Va recomand extractul de licorice, care ajuta la conversia testosteronului (hormonul masculin) in estrogeni. ...
Uree serica femei
Uree serica femei 32ani 41,creatinina 0,59 și acid uric6, 15 este ceva grav!? Ce pot lua ca tra ... Buna ziua! Nevazand buletinul de analize complet, cu valorile de referinta ale laboratorului, nu pot sa va spun decat c ...
De ce slăbesc
Bună ziua. De un an de zile de când a murit mama mea nu reușesc să mă echilibrez ... Buna ziua! Va recomand sa faceti analize de screening pentru functia tiroidiana, posibil de aici sa porneasca totul. ...
TGP scăzut
Buna ziua, Am facut cateva analize de rutina. In afara de cele de tiroida care sunt foarte mari si ... Buna ziua! Sunt cateva cauze posibile pentru scaderea acestei enzime (TGP sau ALT): infectiile urinare, afectiunile neo ...
Solicitare recomandare produs naturist
Bună ziua, Am hipotiroidie in echilibru, fara eutirox, am x, litiaza biliara cu mai multe pit ... Buna ziua! Va recomand sa luati la micul-dejun si seara cate o capsula de Cynara anti-colesterol, cu 30 de minute inain ...
Osteocare sirop durata de administrare
Sufăr de osteoporoza, cât timp pot sa iau osteokere, sirop (acesta îl suport) și ce cantit ... Buna ziua! Doza de sirop Osteocare indicata adultilor este de 10 ml (cate 2 lingurite de ceai) de 2 ori pe zi. Daca a ...
Cât timp secia Diabrot??
Bună ziua ! Cat timp se poate lua Diabrot câte o capsulă pe zi? ... Buna ziua! Se recomanda 2 capsule Diabrot Forte pe zi, in cure de minim 3, maxim 6 luni consecutiv. Dupa o pauza de o ...
Tiroida de slăbire.
Buna seara, sufăr de tiroida încă de la prima nastere. După prima naștere am avu ... Buna ziua! Va recomand sa luati produsul Tiroidal Hiper, in asociere cu B Complex (o capsula dupa micul-dejun) si Bitte ...
Ezetimib
Se poate administra Ezetimib pisat pe sonda nazo-gastrica? ... Buna ziua! Daca aveti o varianta de ezetimib sub forma de comprimate simple, nu capsule sau comprimate filmate, puteti ...
ingrasare, vergeturi plus rezultate analize : cauze
FT4: 0,732 NG/DL ; TSH : 3,56 I'UI/ml ;Anti-TPO 24,2 Ul/mL ; CORTIZOL SERIC 11,3fg/dl am ( specific ... Buna ziua! La o prima vedere pare sa fie o disfunctie tiroidiana (aveti FT4 scazuta). Neavand intervalele de referinta ...
Despre capsulele Tiroidin
Buna ziua , as dorii sa știu mai exact ce înseamnă administrarea lor pe stomacul gol dar î ... Buna ziua! Da, modul recomandat de administrare este de o capsula pe zi, dimineata pe stomacul gol. Dupa minim 30 de mi ...
ingrasare, vergeturi plus rezultate analize : cauze
FT4: 0,732 NG/DL ; TSH : 3,56 I'UI/ml ;Anti-TPO 24,2 Ul/mL ; CORTIZOL SERIC 11,3fg/dl am ( specific ... Buna ziua! La o prima vedere pare sa fie o disfunctie tiroidiana (aveti FT4 scazuta). Neavand intervalele de referinta ...
Pot lua Thyroid daca am noduli tiroidieni dar Tsh ul si Ft4 sunt in valori normale?
Pot lua Thyroid daca am noduli tiroidieni,chisturi...dar valorile Tsh ului si Ft4 sunt normale?Multu ... Buna ziua! Thyroid caps este indicat in hipotiroidism, care este insotit de un TSH marit, deci nu este cazul sa luati. ...
Tsh 6.4 Ft4 normal
Buna ziua, În ultima perioada ma confrunt cu caderea parului Am fost la dermatolog si mi-a dat ... Buna ziua! Valorea TSH este marita, si trebuie sa mergeti la un medic endocrinolog pentru a trata afectiunea tiroidei. ...
tiroidperoxidaza
buna ziua am si eu o intrebare;la glanda tiroida am depistata o tiroidperoxidaza de 11.1,medicul mi- ... Buna ziua! Va recomand sa luati Seleniu organic Herbagetica, indicat in tiroidite auto-imune si alte afectiuni tiroidie ...
Imi puteti oferi un remediu pt starea mea?
BUna ziua Am 29 de ani.In urma cu un an am nascut si de atunci slabesc vazand cu ochii.Ma simt foar ... Buna ziua! Mergeti la medic, faceti analize, inclusiv hormonii tiroidieni, poate s-a dereglat ceva in functionarea glan ...
tiroida
in gat ,sub marul lui adam simpt ca si cum este ceva proieminent aproape la fel de mare ca si acest ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o problema tiroidiana, daca va jeneaza si simiti ca s-a marit ceva in zona descrisa. M ...
-Buna! Daca e bine sa ei sintrom cand ai glanda tiroida?
E bine sa ei Sintrom cand ai glanda tiroida? ... Buna ziua! Afectiunile tiroidei nu contraindica Sintromul. Comunicati-i medicului care vi l-a prescris despre aceste pr ...

Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Sarcina si Magne B6 expirat
Sarcina si Magne B6 expirat

Sunt insarcinata si am luat o pastila de magni b6 si era expirata De ... Buna ziua! Nu este atat de grav cum vi se pare, in cazul unui comprim ...




Sfatul farmcistului Limbrici in sarcina
Limbrici in sarcina

Este recomandat duador in sarcina la 16 saptamani ? ... Buna ziua! Categoric NU! NU luati acest medicament in nici un caz! ...


Sfatul farmcistului Efect tratament Helicobacter
Efect tratament Helicobacter

Iau tratament pentru helicobacter pylori cu Ospomax,tavanic și ul ... Buna ziua! Da, responsabil pentru acest efect este medicamentul Ulcam ...