Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

oxigenarea creierului si a sangelui


Dana ... întreabă despre Afectiuni cardiovasculare:
Buna ziua, Ce i-ati putea recomanda sotului meu care este un mare fumator si se spune ca din aceasta cauza, nu are o buna oxigenare a sangelui si a creierului, datorita carui fapt are crize lunare, in sensul ca deodata devine palid,ameteste, are insuficienta respiratorie, ii amorteste mana si are tulburari de vedere.Ca atare trebuie sa stea linistit aprox. 1/2 ora sa se linisteasca. Mentionez ca are 50 ani si-a facut analizele obligatorii anuale, la care i-a iesit tensiune oscilanta ( o are din copilarie) iar la inima nu are nimic. Toate testele si analizele sunt bune.Doar la un plaman are o portiune (cam de marimea unei monezi de 5 bani noi ) care s-a calcifiat. Medicul de familie da din umeri.A spus ca poate fi o slaba oxigenare a creierului. Deci, ati putea sa-mi recomandati ceva pentru oxigenarea sangelui si a creierului si pt. tensiune oscilanta?Cu stima...

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Pentru o mai buna oxigenare a creierului sotul dumneavoastra poate incepe administrarea unui preparat pe baza de Ginkgo biloba. Acesta imbunatateste fluxul sanguin, sprijinind oxigenarea creierului. O varianta potrivita ar fi Ginkgovasal, care contine in plus si seleniu ( iar antioxidantii sunt indicati in cazul fumatorilor). Pentru tensiunea oscilanta pot fi administrate produse pe baza de usturoi, ca atare sau in diferite combinatii - de exemplu tinctura Reglator al tensiunii.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

Alina Paula | 25.02.2012
Buna ziua. Am facut un tratament cu cipralex si am intrerupt tratamentul dupa 3 luni jumate si nu ma simt bine deloc deoarece nu ma pot concentra si am dureri de cap! Ce s-ar putea face?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 25.02.2012
Buna ziua! Va recomand sa luati timp de doua luni Ginkgovasal , cate 2 capsule de doua ori pe zi. Va va ajuta sa va concentrati, si are si efect antidepresiv. Cand durerile de cap sunt puternice, luati calmante (combinatii de substante active, de exemplu Quarelin, Antinevralgic, Fasconal).
Buna ziua | 13.06.2012
Buna ziua, am dureri mari de cap, am incercat cu quarelin, medrol, ketonal, algocalmin, antinevralgic fara rezultat. Am facut o serie de analize si a iesit totul bine, dar s-ar zice ca nu mi s-ar oxigena bine creierul. Mentionez ca sunt fumator si am mai tot timpul dureri de cap, de oase, oboseala si uneori plec undeva si uit ce trebuie sa fac. Va multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.06.2012
Buna ziua! Va recomand sa luati timp de 2 luni Migrenal (antimigrenos), cate doua capsule pe zi, dimineata si seara, cu 30 de minute inainte de mese, in asociere cu Neurotonic (imbunatateste circulatia cerebrala, si implicit memoria si concentrarea). Veti lua Neurotonic doar o tableta pe zi, dupa pranz.
cristi | 19.06.2012
buna ziua transpir foarte rau in jurul capului ,am nasul infundat mai tot timpul,cred k am probleme cu oxigenarea creierului ,nu ma pot concentra ,ce i i recomandati
BALCESCU ALEXANDRU | 24.07.2012
bUNA ZIUA, sUFAR DE ASTM SI DE CATVA ANI ( 3-4) AM MOMENTE CAND DINTR-O DATA MA APUCA O TUSE SEACA SI LESIN. MA TREZESC DUPA CATEVA SECUNDE DAR PROBLEMA ESTE CA DE MULTE ORI DIN CAUZA LESINULUI SI UNCONSTIENTEI SA MA LOVESC RAU. TOT DE ATUNCI MI SE UMFLA PICIOARELE,IMI AMORTESC SI AM FACUT SI VARICE CRED ( AM VASE DE SANGE SPARTE DE LA GENUNCHI IN JOS). CE CREDETI? SA NU FIE CREIERUL OXIGENAT BINE? PUTETI SA MA AJUTATI VA ROG....PT. ASTM FAC TRATAMENT.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 24.07.2012
Buna ziua! Cred ca astmul dumneavoastra nu este suficient controlat. Medicul penumolog stie ca aveti aceste crize? Tratamentul dumneavoastra contine si un spray asa-numit de salvare (Ventolin), pe care sa-l utilizati in astfel de situatii? Cereti sfatul specialistului , poate trebuie schimbat sau completat tratamentul! In ceea ce priveste varicele, va recomand sa luati Hespidin, cate o tableta pe zi, trei luni consecutiv.
Irimie Laura | 26.07.2012
AM TRANSPIRATII FOARTE MARI IN EXCES,AMORTELI,AMETELI,STARE DE LESIN,NU MAI AM NICI O PUTERE IN MIINI,PICIOARE,MI SE TULBURA VEDEREA,CASC TOT TIMPUL,SI PARCA NU MA POT CONCENTRA DELOC,UNEORI SI DURERI DE CAP;SA FIE DIN CAUZA CA NU SE OXIGENEAZA CREIERUL. Va rog mult ajutati-ma,sau spuneti-mi ce sa iau. Va multumesc mult de tot,si astept raspuns cat mai repede posibil.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.07.2012
Buna ziua! Suita de simptome ce va deranjeaza impune vizita la medic! Ca masura rapida, puteti lua calciu si magneziu, ideale ar fi tabletele efervescente. Odihniti-va, evitati consumul de bauturi pe baza de cofeina sau alcool.
MIHAI | 08.10.2012
Salut tuturor! Am citit necazurilor celor suferinzi de mai sus, in special problema cu oxigenarea creierului.Da, sunt bune si produsele naturiste; am urmat asemenea tratamente, datorita unor amorteli periferice.Nu mi-am dat seama daca au avut efect sau nu, dar facand jogging aproape zilnic, cate 4-5 km, dimineata, pe faleza Dunarii din Galati,am constatat o ameliorare in sensul oxigenarii creierului si a sangelui, punerea sub presiune a sangelui in artere imbunatateste circulatia sangelui, da o stare de bine generala a organismului, simt cum plamanii lucreaza la capacitate maxima, iar inima se regleaza in functie de inspiratie-expiratie, ceea ce duce la o alergare constanta pe o durata mare, fara oboseala.Este adevarat, nu sunt fumator, dar eu zic ca joggingul este minunat pentru a te lasa de fumat, desi la inceput este greu, aparand oboseala dupa 50-100 m.Insa NUMAI cu vointa poate cineva sa faca o asemenea incercare si dupa o saptamana, doua, o sa vada ca apar rezultate.Pacat ca vine sezonul rece si este mai greu de abordat joggingul pe vreme rea.Eu insa am profitat de faleza toata vara, ma simt excelent, am dat jos cateva kilograme.....Pacat ca galatenii nu stiu sa foloseasca faleza ca pe un binefacator si aducator de sanatate.Si tineti cont:am doar...., 60 de ani si ma simt tanar.Nu-i frumos?
eduard | 09.10.2012
Salutare...de circa 7...8 ani am o stare ciudata la nivelul capului si anume....nu mai am reflexe bune mai ales cand se insereaza si sunt afara...parca vad totul in jurul meu ca o masina cu faza scurta :))....parca nu mai vad totul clar(dar asta cu ochii mintii)nu stiu cum sa ma exprim...nu realizez la maxim tot ceea ce se intampla.parca creerul nu-mi este aerisit.......capacitate scazuta de concentrare.....starea dispare doar cand fac ceva pe care sunt foarte concentrat.. insa chiar si asa daca incerc sa ma verific daca mi-am revenit constat ca starea este tot acolo....deci este non=stop...
eduard | 09.10.2012
am uitat sa subliniez mai sus ..ca sufar de sindrom gilbert(exces de bilirubina)2,30....a fost chiar si 3,12..MUltumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 10.10.2012
Buna ziua! Sindromul Gilbert se poate manifesta prin tulburari ale puterii de concentrare si o senzatie permanenta de oboseala. Va recomand sa luati sirop Tonic Cerebral, cate 15 ml de 3 ori pe zi, cu 20 de minute inainte de mese, in cure de 2 luni cu doua saptamani pauza.
bred | 15.10.2012
salutare.....de fiecare data cand ma pun sa dorm...sunt trezit de cateva ori pe noapte de o senzatie de greata....imediat dupa ce ma ridic in pozitie de sezut..in maxim 15 20 de secunde dispare si apare iar dupa ce adorm(din aceasta cauza obisnuiesc sa dorm cu 2 perne sa stau cat mai sus cu corpul).........aceste probleme nu le am decat cand dorm....reflux? ce as putea face sa controlez situatia...din cate am inteles refluxul gastro esofagian nu se trateaza dar se poate controla...Multumesc!
Antohe Mioara | 12.11.2012
Buna ziua!Am o fata de 16 ani ,45 kg,157 cm,care se avita destul de des de dureri de cap.Asta inseamna cateva zile la rand cu dureri de la moderate la cele mai chinuitoare.Am facu controale neurologice ,tomografie,analize peste analize,am fost la ORL ,am facut radiografie era si o sinuzita care am tratat-o conform indicatiilor ,dar durerea a aparut din nou. Luam lecitina cu complex de vitamine B ,CA,MG ca si ajutor ,uneori ia cate un MIG 400 dar fara folos.Este si alergica la praf ,are deviatie de sept si mai folosim si NASONEX de 2 ori pe zi.Deci daca este cineva care sa ne ajute sau sa ne indrume catre un specialist v-am fi foarte recunascatoare.
mery | 14.11.2012
Sotul meu are astm bronsic si acum a fost gasit cu oxigenul din sange fff scazut(recomandandu-i aparat de respirat).Va intreb pot oare sa-i maresc cu ceva cantitatea de sange din organism? Multumesc din suflet si sanatate sa va dea Dumnezeu!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 15.11.2012
Buna ziua! Recomand ca timp de doua luni sa ia Migrenal, cate 2 capsule zilnic, intre mese, si ocazional, Salmigrin (la nevoie, cate 2 capsule; doza maxima este de 6 capsule zilnic, administrate in 3 prize).
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 16.11.2012
Buna ziua! Trebuie sa respectati indicatiile medicului pneumolog! Puteti asocia suplimentul Oxygen Life, careaduce un aport de oxigen molecular in organism, ameliorand starea pacientilor cu afectiuni respiratorii.
razvi | 24.11.2012
Buna ziua. As avea si eu o intrebare. SUnt student si am foarte mult de invatat dar simt ca nu ma pot concentra desi incerc din greu sa trag de mine. As putea lua ceva vitamine in cazu de fata? Cel mentionat mai sus Ginkgovasal este recomandat intr-o astfel de situatie?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.11.2012
Buna ziua! Puteti lua Ginkgovasal, insa acesta este mai potrivit varstnicilor la care apar tulburari de memorie din cauza deteriorarii circulatiei cerebrale. Va sugerez sa luati un preparat pentru memorie cu efect energizant, de exemplu Neurotonic sau MemoPlus Energizer, cate o tableta pe zi dupa micul-dejun.
Serban raluca nicoleta | 29.12.2012
Buna ziua,si eu ma confrunt cu o serie de astfel de simptome,stare permanenta de oboseala si somnolenta,stare de voma dupa masa si dupa multe ore de nesomn care incepe cu tremurul mainilor,stari de ameteala la ridicarea brusca din pat;mentionez ca toate analizele imi sant bune,nu fumez,nu beau cafea,doar apa;ce investigati ma mai indrumati sa fac,sau daca ma puteti ajuta cu indicarea unui tratament,va multumesc!
petcu | 07.02.2013
buna ziua.As avea si eu o intrebare,pentru tatal meu in varsta de 62 ani. -pot sa-i dau gingko biloba pentu oxigenarea creierlui si putere de concentrare la serviciu ? mentionez ca are urmatoarele medicamenetele de luat:acifol,sorbifer,silimarina,sintrom,spironolactona,aprobel,betaloc zok! vroiam sa stiu daca merge in asociatie cu aceste medicamente? sau daca-mi puteti recomanda altceva!!!!! multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.02.2013
Buna ziua! Preparatele pe baza de Ginkgo biloba nu trebuie asociate cu Sintrom sau alte anticoagulante, intrucat pot sa le mareasca efectul, determinand hemoragii! Avand in vedere problemel de sanatate ale tatului dumneavoastra, este indicat ca recomandarea pentru imbunatatirea circulatiei cerebrale sa o faca tot medicul. Se pot adminstra vitamine dein complexul B pentru crestrea puterii de concentrare.
dana vlad | 12.03.2013
buna ziua mama mea se comfrunta cu o durere de cap defapt nu stiu daca e bine spus asa mai degraba simte niste furnicaturi si fulgeraturi prin cap, iar cateodata nu poate respira bine. a fost la cardiolog unde i-a gasit tensiune oscilatorie si putin slabita inima urmeaza tratament.cardiologul a trimis-o si la neurolog, aici a mai primit ceva medicamente nu stiu sigur ce dar simptomele tot persista. ce se poate face?totul a aparut in urma unei umflari a fetei si niste unflauri la cap care au diparut in cateva zile. astept un raspuns.vreau sa stiu ce se poate fac.multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 25.03.2013
Buna ziua! Trebuie sa mai asteptati doua-trei saptamani, poate ca efectula benefic al anumitor medicamente se instaleaza mai tarziu. Se poate asocia Migrenal contra durerii de cap, cate 2 capsule zilnic.
Flory | 27.05.2013
Buna ziua, De cativa ani ma confrunt cu o problema,am facut analize la inima si plamani si nu am nimic,mi s-a spus ca n-as avea o oxigenare a creierului buna si ar fi si pe baza de stres ce as avea eu. Acum sa va zic si ce simptome am.Noaptea simt ca ma sufoc si casc mai mereu.trebuie neaparat sa ma trezesc din pat sa ma duc undeva la aer ca simt pur si simplu ca nu mai am aer si ca mor in pat daca mai stai culcata.si ziua la fel,trag foarte mult aer in piept ca parca nu-mi ajunge cand inspir normal...In unele zile am si dureri foarte mari de cap.de simt ca imi explodeaza si daca nu iau o pastila de cap nu ma lasa deloc.bine,durerile nu-s zilnice...de 2-3 ori pe luna sa zic,dar dureri insuportabile. Am 25 de ani (sunt fata) nu fumez,nu beau alcoolice....Imi puteti recomanda ceva, va rog mult?pentru a-mi oxigena creierul normal.sau ce ma sfatuiti,ce analize sa mai fac ca sa vad de unde vine problema mai exact?ca uneori mi-e teama sa mai si adorm sa nu cumva sa nu ma mai trezesc...plss.ajutorrr...!!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 06.06.2013
Buna ziua! Ati facut o spirometrie, ati fost consultata de un pneumolog? Vi s-a recomandat analiza ce determina cantitatea de oxigen in sange (presiunea partiala a oxigenului sau saturatia oxigenului in sangele periferic? Ar fi utile aceste analize, in cazul in care nu le-ati efectuat. Pentru o mai buna oxigenare cerebrala va recomand sa luati Ginkgovasal (4 capsule zilnic) sau Ginkgobil, timp de minim 3 luni consecutiv. Daca sunteti si foarte stresata, asociati si L-Theanine, cate 3-4 tablete pe zi.
elena | 17.06.2013
Buna ziua. Sunt studenta si cam de cativa ani am o problema destul de grava cu neoxigenarea creierului. Aceasta simptoma imi apare numai in momentul schimbarii atmosferei,atunci cand parcurg cu masina distante lungi,am senzatie de voma,transpir foarte rau,ma doare capul ingrozitor,si uneori in cel mai rau caz limba si mandibula nu le mai pot controla iar saliva dispare avand numai apa sarata in gura. medicii mi-au zis ca este din cauza lipsei de vitamine calciu si magneziu,dar vara nu le pot lua pentru ca nu se asimileaza. De asemenea sunt foarte sensibila,vara cand este canicula eu transpir foarte rau si imi este ingrozitor de frig. Medicamentele cu calciu si magneziu imi provoaca somnolenta. Ce ar trebui sa iau in cazul acesta? multumesc
Chivu Marian | 21.06.2013
Buna ziua! De 1 an am
Elisa | 13.08.2013
Buna ziua! Eu iau magneziu cu B 6 stiu ca se ia 1-2 comprimate pe zi pt panica,agorafobie. M-au derutat de tot! In unele prospecte scrie ca se poate lua si 6-8 comprimate pe zi.Oare nu este prea mult? Mii de multumiri!
ko_rina | 05.09.2013
depistarea bolilor care duc la aportul insuficient de aer in organism implicit de oxigen , boli precum depresia, atacurile de panica, litiaza biliara, renala, etc.
octavia | 24.09.2013
Buna dimineata!Viitorul meu sot sa electrocutat acum 2 ani,a fost in coma de grdul 4.Ia afectat foarte rau creierul nu vorbeste nu merge etc...ce medicamente puteti sa-mi recomandati pentru regenerarea creierului??Va rog sa-mi raspundeti la mesaj va multumesc.
Emanuel | 28.10.2013
Buna ziua. As vrea sa ma ajutati si pe mine,un raspuns al dumneavoastra mi-ar fi foarte foarte folositor. Am o problema la nas,am luat un picior in fata acum un an jumate,si de atunci nu pot respira bine noaptea si ziua pe nas,respir foarte greu,si oxigenul nu ajunge bine in organism,mainile imi amortesc cateodata mai des,sunt ametit,parca traiesc pe alta lumne,ma mir cum de imi pot controla organismul si gesturile,parca traiesc intr-un vis..nu ma pot concentra bine,uit mai repede,cand trag aer,simt ca nu ajunge aerul destul de bine in plamani putin sufocat,dau de carnet de conducere...si cand sunt la volan,parca simt ca vies,dar conduc bine,nu ma pot concentra bine,care e problema?trebuie sa ma operez la nas?Trebuie sa iau un tratament ceva pentru oxigenarea sangelui/creierului?Ma chinui noaptea sa respir bine..ma chinui de un an jumate..ce e de facut,ma chinuie chestia asta,vreau sa ma bucur pe deplin de viata,sa imi dau seama de ce fac,cate odata nu imi dau seama ce fac si dupa realizez ca nu e bine,vreau sa fiu un om normal,sa imi dau seama ce traiesc,ce sunt si ce fac..Ma ajuta cineva cu chestia asta ?Multumesc!
Luka | 04.12.2013
Buna ziua, Poate ma puteti ajuta, am 31 ani si de aproximativ 5 ani iau GinkoPrim,ptr. circulatie intrucat aveam tot timpiul mainile si picioarele reci, initial luam 1 pe zi , apoi 1 la 2 zile si acum iau 1 la 3 zile, am redus treptat doza deoarece am observat ca daca nu mai iau am o stare de ameteala in combinatie cu o durere, daca pot s-o numesc durere, de cap. Problema e ca, cand nu merg la serviciu, adica n-am activitate psihica , am impresia ca toata ziua sunt ametita, nu stiu din ce motiv. As mai avea o problema nu stiu din ce cauza dimineata ma trezesc cu partea inferioara si mai ales superioara a ochilor umflata, dar numai cand dorm mai mult, sau in afara programului, 12:00-7:00. Va multumesc, Luka
Nita Lucia | 03.02.2014
Buna ziua, Mama mea are 89 de ani si de la un timp dupa ce mananca la pranz I se face rau: da ochii peste cap, gafaie, nu este constienta, nu poate sta in picioare sI transpira abundant in special in zona capului . Toate aceste simtome dureaza cateva minute dupa care o culc si are o stare de slabiciune apoi isi revine . Dati-mi va rog un sfat , ce sa fac. Multumesc
Mihaela | 07.03.2014
Buna ziua !!! Ma numesc Mihaela si in luna decembrie am depistat ca am tensiune oscilanta si hemoglobina era foarte mica . De atunci am o stare de ameteala puternica . Ma tratez cu BETAHISTINA , FEROGRADUMET si CAPTOPRIL . Cand merg pe strada aud niste pocnituri pe partea stanga a capului si acea stare de ameteala se agraveaza !!!!!!!!!!! CE IMI RECOMANDATI ???????
popescu dragos | 28.03.2014
Buna ziua.De ceva vreme nu reusesc sa ma concentrez,nu am parca pofta de viata,nu simt ca traiesc si am o ceata densa si profunda in cap parca ma doare in ceafa,un pic mai sus de fapt(creierul mic as zice eu). Ce masuri pot lua pana voi merge la medic,ce pastile imi recomandati sa iau.Astept al dvs. raspuns. MULTUMESC.
Has Stefan | 07.05.2014
Buna,am 66 ani,la medicatia de tensiune,mi sa dat si Bilobil forte,,,,,,,cu ce se poate asocia pentru o mai buna oxigenare a singelui?
corina | 12.05.2014
Buna ziua am 48 de ani si de aproape 5 ani am dureri de cap de multe ori insuportabile nu suport nici sa aud vorbind si ploapele ochilor tot timpul sunt umflate mainile si picioarele imi sunt reci tot timpul,am facut tomograf si nu am nimic la cap dar nu stiu cum si ce sa fac sa nu mai am dureii de cap,noaptea nu pot sa dorm ma trezesc obosita .va multumesc si astept raspuns urgent
dan | 07.06.2014
Buna ziua...mi se intampla ceva ciudat numai cand conduc,obosesc am senzatii de somnolenta mi se inmoaie gatul si nu mai pot tine capul drept (simt capul greu)si am si mici ameteli...deci numai la volan patesc aceste lucruri chiar daca conduc si pe distante mici de cativa km. va multumesc ptr. atentia dumneavoastra si astept raspuns...
Maran Ioana | 04.07.2014
Buna ziua.Am si eu o intrebare.Sotul meu in urma cu10 ani a avut un accident vascular ischemic in urma caruia s a recuperat destul de bine numai ca in ultimul timp a devenit f.nervos si nu prea poate sa si controleze aceste stari.As vrea sa stiu poate fi vorba desptes o circulatie cerebrala slaba ar avea nevoie de tratament
Alte întrebări Afectiuni cardiovasculare
Aspivita �n loc de Aspenter?
Pot lua Aspivita �n loc de Aspenter? Din cauza astmului nu pot lua aspirinã. ... Buna ziua! Puteti lua Aspivita, insa dupa 3 luni faceti pauza 2 saptamani, apoi puteti relua pentru inca 3 luni. ...
Plavix sau aspenter
Buna ziua. Mama mea a avut vreo 2,3 accidente vasculare si pe langa o multime de medicamente ia pl ... Buna ziua! Daca medicul care a indicat sistarea Plavix este specialist cardiolog, ascultati-i sfatul! Este posibila si ...
Asociere coreflux și eliquis
Medicul mi-a prescris să mă tratez cu coreflux iar ulterior alt medic mi-a prescris să ... Buna ziua! Daca le-ati asocia, ar aparea riscul aparitiei de hemoragii. Va recomand sa luati doar unul dintre ele! ...
Aspenter 75 &aspivita 100
Bunã ziua Aspivita 100 se poate lua �n loc de aspenter ca antiagregant Din prospect reiese ca n ... Buna ziua! Nici Aspenter nu ataca stomacul (la doza de 75 sau 100 mg). Doar aspirina clasica, in doza de 500 mg per com ...
Trifyla poate creste tensiunea?
De 2 zile iau Trifyla dat de dr gastroenterolog, 2 pe zi. Aseară și �n seara aceasta am ... Buna ziua! Nu se cunosc date privind aceasta reactie adversa, Tryfila contine 4 plante din medicina ayurvedica. Sistati ...
Contraindicații
Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți dacă pot lua Aflamil pulbere dacă dimi ... Buna ziua! Aceasta asociere nu este recomandata, deoarece pe termen lung poate duce la cresterea riscului de sangerari ...
Venostim poate cauza dureri de stomac?
Bunã ziua am și eu o intrebare se poate sã mã doara stomacul de la medicamentele Venostim? ... Buna ziua! Aceasta reactie este posibila, intrucat produsul contine Vitamina C si extract de lamaie. Luati produsul doa ...
Se pot inlocui Concor si Coenzima Q10?
Se pot inlocui concor de 2 ,5 cu qoenzima q10 dual? ... Buna ziua! Coenzima Q10, desi este benefica muschiului cardiac, nu poate suplini efectele Concor. Cele doua se pot asoc ...
Aspacardin în loc de Aspenter se poate?
Bună ziua! Pot să iau Aspacardin în loc de Aspenter pentru o zi? Nu am găsit Aspent ... Buna ziua! Cele doua medicamente nu se inlocuiesc reciproc, Aspacardin contine saruri de potasiu si magneziu, necesare ...
Tinctura de paducel
Este indicata tinctura de paducel cand arterele inimiii sunt calcifiate? ... Buna ziua! Tinctura de paducel va poate ajuta, insa daca afectarea coronarelor este severa, nu este suficient! Urmati i ...
Intrerupere medicamentatie pentru testul poligraf
se poate intrerupe medicamentatia cu noripel pentru a da testu poligraf ... Buna ziua! Daca afectiunea dumneavoastra cardiovasculara (hipertensiunea arteriala in speta) este considerata severa si ...
Noliprel
Bunã ziua! Mi s-a recomandat de cãtre medicul cardiolog Noliprel și Concor pentru HTA . Am lua ... Buna ziua! Doar medicul specialist cadriolog poate sa va indice cu ce sa inlocuiti Noliprel, pentru ca trebuie schimbat ...
tromboza profunda
In urma cu 5 luni am facut tromboza profunda. Am luat clexane, apoi sintrim si vessel due f. In urma ... Buna ziua! Ca tratament naturist complementar va recomand sa luati Polygemma 6, cate 2 ml de 2 ori pe zi, inainte de me ...
alkeram fiole 50 mg
cum sa comand acest medicament? ... Buna ziua! Alkeran este disponibil doar sub forma de comprimate filmate de 2 mg. Este singurul medicament de pe piata ...
Hipertensiune
Se poate lua Lisinoprilul si Nefrixul in aceeasi zi ? ... Buna ziua! Da, cele doua medicamente se pot asocia daca au fost recomandate de medic. Acest mod de asociere a medica ...
Ce se intanpla?
Buna ziua.Sunt sofer de auto camion.De aproximativ un an a anceput sa am furnicaturi [amorteli]la ca ... Buna ziua! Este posibil intr-adevar ca la originea acestei probleme sa stea circulatia cerebrala deficitara, si de acee ...
oxigenarea creierului si a sangelui
Buna ziua, Ce i-ati putea recomanda sotului meu care este un mare fumator si se spune ca din acea ... Buna ziua! Pentru o mai buna oxigenare a creierului sotul dumneavoastra poate incepe administrarea unui preparat pe baz ...
Tratament adecvat in urma unui accident cerebral
As dori sa va intreb in legatura cu tratamentul adecvat in urma unui atac cerebral. Este vorba de ... Buna ziua! Mama dumneavoastra trebuie sa urmeze tratamentul prescris de medic. Concor trateaza afectiunile cardiace iar ...
multumesc din suflet ptr.sfaturi
va multumesc ptr. sfaturi ... Va multumim si noi si speram sa va putem ajuta cu informatii si sfaturi ori de cate ori aveti nevoie. Multa sanatate! ...
pcfarma
exista pcfarma in brasov?si daca exista imi puteti da adresa? ... Nu avem puct de lucru in Brasov dar putem sa va trimitem comanda prin posta. ...
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bunã ziua, am folosit odatã nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie sã mã mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...