Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Index dictionar medical:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


ondansetron


medicament utilizat pentru controlul greturilor si varsaturilor severe, în special a celor produse de chimio- si radioterapie. Ondan-setronul actioneaza prin opozitie fata de neurotransmitatorul serotonina (5-hi-droxi-triptamina).
Denumire comerciala: Zofran

Alti termeni medicali: criosonda, emondaj, ondansetron, sonda, sonda-termometru, sondare,Prospecte medicamente (pentru ondansetron)


Prospect ONDANSETRON AUROBINDO 2 mg/ml
Ondansetron Aurobindo contine ondansetron, o substanta activa care apartine unui grup de medicamente denumite antiemetice.
Prospect Zondaron 2 mg
Zondaron contine substanta activa ondansetron care apartine unui grup de medicamente cunoscute sub numele de anti-emetice (care inhiba greata si varsaturile).
Prospect OSETRON 4 mg
Osetron contine ondansetron, un compus care apartine unui grup de medicamente denumite antiemetice (impotriva varsaturilor).Adresati-va medicului dumneavoastra, asistentei medicale sau farmacistului daca doriti mai multe explicatii in legatura cu utilizarea acestui medicament.
Prospect Osetron 4 mg
Osetron solutie injectabila contine ondansetron. Acesta apartine unui grup de medicamente numite antagonisti ai serotoninei (5HT3).
Prospect OSETRON, comprimate
Indicatii: Ondansetronul este indicat pentru limitarea gretei si varsaturilor induse de chimioterapia cu citostatice si radioerapie, precum si postoperator.
Prospect OSETRON, fiole
Indicatii: Ondansetronul este indicat pentru limitarea gretei si varsaturilor induse de chimioterapia cu citostatice si radioerapie, precum si postoperator.
Prospect Skudexa 75 mg/25 mg comprimate filmate
Clorhidratul de tramadol este un medicament pentru calmarea durerii ce apartine clasei opioidelor a carui actiune se desfasoara la nivelul sistemului nervos central.
Prospect Aprepitant Sandoz 125 mg
Aprepitant Sandoz contine substanta activa aprepitant si apartine unui grup de medicamente numite „antagonisti ai receptorilor neurokininici 1 (NK1)”.
Prospect Tramadolor
Tramadolor 100 ID contine ca substanta activa clorhidrat de tramadol, un analgezic ce apartine clasei opioidelor, care actioneaza la nivelul sistemului nervos central.
Prospect Skudex
Skudex contine substantele active clorhidrat de tramadol si dexketoprofen.
Prospect TRAMAL RETARD 200 mg, comprimate cu eliberare prelungita
Tramadolul – substanta activa din Tramal Retard 200 mg - este un analgezic ce apartine clasei opioidelor a carui actiune se desfasoara la nivelul sistemului nervos central.
Prospect TRAMADOL SR ZENTIVA 150 mg comprimate cu eliberare prelungita
Tramadol SR Zentiva contine ca substanta activa clorhidrat de tramadol, un analgezic ce apartine clasei opioidelor, care actioneaza la nivelul sistemului nervos central.
Prospect TRAMACALM 50 mg, capsule
Tramacalm se utilizeaza pentru tratamentul durerii moderata pana la severa.
Prospect Timonil retard 300 mg comprimate cu eliberare prelungita
Timonil retard apartine unui grup de medicamente numite antiepileptice (medicamente pentru convulsii). Datorita modului de actiune poate fi utilizat si pentru alte boli.
Prospect Skudex 75 mg/25 mg comprimate filmate
Skudex contine substantele active clorhidrat de tramadol si dexketoprofen, indicat in combaterea durerii.
Prospect Palgotal 75 mg/650mg comprimate filmate
Palgotal contine doua substante cu efect analgezic: tramadol si paracetamol.
Prospect Maratia 37,5 mg / 325 mg comprimate
Maratia este o asociere de doua medicamente analgezice, tramadol si paracetamol.
Prospect Granored 2 mg
Granored apartine unui grup de medicamente numit „antagonisti ai receptorilor 5-HT3” sau „antiemetice”. Aceste comprimate sunt destinate utilizarii numai la adulti.
Prospect Granisetron Teva 3 mg/3 ml
Granisetron Teva 3 mg/3ml contine o substanta denumita granisetron. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumit “antagonisti ai receptorilor serotoninici (5-HT3)” sau “antiemetice”.
Prospect Granisetron Actavis 1 mg
Granisetron Actavis contine o substanta activa numita granisetron. Acesta apartine unui grup de medicamente numit „antagonisti ai receptorilor 5-HT3” sau „antiemetice”. Aceste comprimate sunt destinate utilizarii numai la adulti.
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Contraindicat cardiaci?
Contraindicat cardiaci?

Ma interesează dacă este contraindicat cardiacilor! ... Buna ziua! Potent Power nu este contraindicat cardiacilor. Se recoman ...Sfatul farmcistului Efecte negative Spermotone
Efecte negative Spermotone

Buna ziua, Spermotone are influente negative la hipertensivi? Poate ... Buna ziua! Pentru acest produs nu au fost raportate efecte asupra ten ...


Sfatul farmcistului Scurgere  maronie
Scurgere maronie

Buna ziua am o scurgere maronie si mirositoare ce a-și putea sa f ... Buna ziua! Va recomand sa mergeti la medicul ginecolog. Daca nu va po ...


Sfatul farmcistului Ginseng siberian pentru anxietate?
Ginseng siberian pentru anxietate?

ginseng siberian este ok pemtru anxietate si somn neodihnitor ... Buna ziua! Pentru anxietate este indicat ginsengul siberian, intrucat ...