Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Index dictionar medical:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


neutrofil


element al seriei granulo-citare, caracterizat prin prezenta în citoplasma de granulatii fine care se coloreaza rosu-caramiziu cu colorantul Romanowski. Nucleul neutrofilului este segmentat în doi sau mai multi lobi. Are rol important în lupta împotriva infectiilor prin capacitatea lui de a distruge si ingera bacteriile. în mod normal, numarul de neutrofile din sange este 2-7,5 x 109/1 sange.

Alti termeni medicali: Agranulocitoza, Captopril, Celule lupice, citopenie, cromatina sexuala, dezoxiribonucleaza, factor de stimulare a coloniei, granulocitopenie, Leptoni, Leucocitotaxie, leucotriene, Maduva osoasa, mielocit, mielosupresie, neutro-, neutrofil, Neutronterapie, Neutropenie, Polinuclear neutrofil, Polinucleoza,

11 produse gasite (pentru neutrofil)!



Sfatul Farmacistului (pentru neutrofil)


CE ARATA{-NEU%}Neutrofile%=40,4 ?
Ce arata valoarea scazuta: [NEU%] Neutrofile 40,4 ?
analize medicale hemoleucograma
rezultat analize 06.noiembrie 13. noiembrie 26 noiembrie leucocite 15.33 13.95 18.06 neutrofile 9.79 8.36 12.8 eozinofile 0.48 0.56 0.49 limfo
LEUCOCITE
BUNA SEARA .. SUNT INSARCINATA IN 26 DE SAPTAMANI SI LA ANALIZELE DE TRIMESTRUL 2 ,MI AU IESIT LEUCOCITELE 12.18 IN SANGE .. NEUTROFILE 74.8 . AR TREBUI SA IMI FAC GRIJI ?
Adjuvant terapie cancer metastazat
Buna ziua, Ma numesc Mihaela Rusulovic,traiesc in Austria,an 44 de ani,acum 4 ani m-am imbolnavit de cancer la san,am urmat Chemotherapie,radiatii,operata de 2 ori la sanul drept,ultima data ablatio,anul trecut un decembrie am aflat ca a metastazat
Cresterea trombocitelor
Buna ziua , tatal meu are varsta de 60 de ani si se confrunta cu urmatoarele boli , diabet zaharat insulino dependent, splenomegalie, hepatomegalie si leucemie mioloida.ultimile valori ale analizelor la trombocite sunt 11,neutrofile 2.97 si hemoglobi
rRecomandare
Bună seara. Soţia 62 ani are"Gastrită cronică infecţioasă cu activitate uşoară şi metaplazie intestinală focală". Dr.a subliniat la rezultatul de la bioclinică"granulocite neutrofile dispesa
Policromatofilie
Buna seara, De curand am facut un set de analize si a reiesit: -Hemoglobina- 10.80g/dl ( valori normale 11,5- 16.5) - Hematocrit 33% ( val normale 37-47) - Nr Eritrocite - 3,85 mil/mmc ( val normale 4,1- 5.4) Nr Reticulocite- Nr Leucocite- 6300
trombocite scazute
In urma cu o saptamana am primt rezultatul de la analize de unde am aflat surprinsa ca trombocitele sunt scazute ,leucocitele ,linfocitele si neutrofilele.Mentionez ca am tratament pentru hipotiroidita cranica autoimuna de 8 ani si tratament pentru -
analize modificate
fetitei mele de 13 ani in urma controlului anual si a pachetului de analize, la rezultat toate analizele sunt in limite normale doar eozinofilele cerscute/30, neutrofilele mici/29 , leucocite,hemoglobina hematocrit limite normale,, in final,hemoglob
Interpretarea analizelor
Buna ziua! Am facut un set de analize si nu inteleg ce inseamna ele. Sunt unele valori foarte scazute iar altele prea mari.M-ati putea ajuta in legatura cu interpretarea lor si ce medicamente sau ce tratament ar trebui sa iau?Mentionez ca am 19 ani,4
interpretare analize
am un copil de 3 ani si 2 luni (baietel) si i-am facut analize de sange la care au rezultat asa:hematologie-neutrofile segmentate-31.3,iar intervalul biologic este 37.00-80.00:si limfocit=57.2,iar intervalul biologic 10.00-50.00 credeti ca ar trebui
inlocuitor binocrit
BUNA ZIUA!MA NUMESC TINA ,SUNT DIN CONSTANTA SI DIN IANUARIE 2012 AM INCEPUT TRATAMENTUL CU PEGINTERFERON SI RIBAVIRINA PTR HEPATITA C.ULTIMELE ANALIZE ARATA ANEMIE,NR MIC DE TROMBOCITE,NEUTROFILE,LEUCOCITE.AM INTELES CA AM NEVOIE DE BINOCRIT DE 4
rezultate analize
buna ziua . am facut o hemograma completa si mi-au iesit neutrofilele 42la suta (scazute) si eosinofilelecrescute 6 la suta .uneori ma simt putin ametita si putin obosita .as dori sa stiu daca aceste rezultate sunt bune sau indica vreo afectiune grav
analize
buna ziua, i am facut analizele copilului meu de 3 ani si va rog sa mi explicati daca e ceva grav ca ceva nu i a iesit cum ar trebui :MCV 74,5 [75-91],RDW-CV 15,4 [11,5-14,5], neutrofile 25,7 [30-65].Ar trebui sa ma ingrijorez? medicul de familie a
interpretare analize medicale
Buna ziua.As dori sa ma ajutati cu interpretarea unor analize.Magneziul mi a iesit sub limita normala am ameteli greturi tremuraturi lipsa poftei de mancare din aceasta cauza???????? si totodata urmatoarele analize: hemoglobina eritrocitara medie m
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Îngrijirea sarcini
Îngrijirea sarcini

Nu am găsit elevit 1ci elevit 2 are ceva dacă le iau pe aces ... Buna ziua! Elevit 2 este pentru trimestrul 2 al sarcinii. Avand in ve ...



Sfatul farmcistului 4 zile întârziere a menstruatiei
4 zile întârziere a menstruatiei

Pot face un test de sarcina la 4 zile de întârziere a menstruatiei pen ... Buna ziua! Da, testele actuale dau rezultatul corect si din prima zi ...


Sfatul farmcistului Septilin in alaptare
Septilin in alaptare

Pot lua septilin daca alaptez? ... Buna ziua! Puteti lua Septilin sirop, care se poate administra si la ...


Sfatul farmcistului Secretie maronie
Secretie maronie

Buna seara,sunt la menopauza de 7 ani ,,am din cand in cand o scurgere ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o preblema la nivelul uterului. Este ...


Sfatul farmcistului Senzatia de rece a capului penisului
Senzatia de rece a capului penisului

Buna ziua,ma numesc Sergiu si de vreo doua zile imi simnt capul penisu ... Buna ziua! In absenta altor simptome (mancarime, secretii, usturimi), ...