Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Index dictionar medical:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


montelukast


vezi MODIFICATORII DE LEUKOTRIENE

Alti termeni medicali: modificatori de leucotriene, montelukast, Semont (manevra eliberatorie),Prospecte medicamente (pentru montelukast)


Prospect MONTELUKAST BGP 10 mg comprimate filmate
Montelukast BGP este un antagonist al receptorilor leucotrienici care blocheaza substante denumite leucotriene.
Prospect Monkasta 10 mg comprimate filmate
Substanta activa din comprimatele de Monkasta 10 mg este montelukast, care este un antagonist al receptorilor pentru leucotriene.
Prospect Ximprove
Ximprove este un antagonist al receptorilor pentru leucotriene care blocheaza efectul substantelor numite leucotriene.
Prospect Stangen 5 mg
Stangen 5 mg comprimate masticabile este indicat pentru tratamentul astmului bronsic, pentru prevenirea simptomelor dumneavoastra de astm bronsic din timpul zilei si noptii.
Prospect Solok 10 mg comprimate filmate
Solok este utilizat pentru tratamentul pacientilor cu varsta de 15 ani si peste, la care astmul bronsic nu este controlat adecvat prin tratamentul actual si care necesita tratament suplimentar.
Prospect SINGULAIR 4 mg comprimate masticabile
SINGULAIR este utilizat pentru tratamentul pacientilor cu astm care nu este controlat adecvat prin tratamentul actual si care necesita tratament suplimentar.
Prospect Monlucare 10 mg comprimate filmate
Monlucare este un antagonist al receptorilor pentru leucotriene care blocheaza substantele chimice denumite leucotriene.
Prospect Metiprego 4 mg comprimate masticabile
Metiprego este un un antagonist al receptorilor pentru leucotriene care blocheaza efectul substantelor numite leucotriene. Leucotrienele determina ingustarea si inflamarea cailor aeriene din plamani.
Prospect ISPYRRA 10 mg comprimate filmate
ISPYRRA este un antagonist al receptorilor pentru leucotriene care blocheaza efectul substantelor numite leucotriene. Prin blocarea leucotrienelor, ISPYRRA amelioreaza simptomele de astm bronsic, ajuta la controlul astmului bronsic si amelioreaza simptomele alergiilor sezoniere.
Prospect Fenobarbital Zentiva 100 mg/ml
Fenobarbitalul este un medicament antiepileptic care face parte din grupul barbituricelor.
Prospect Fenobarbital Zentiva 100 mg
Fenobarbitalul este un medicament antiepileptic care face parte din grupul barbituricelor.
Prospect Fenobarbital Arena 100 mg
Fenobarbitalul este un medicament antiepileptic (impotriva unei bolii caracterizate prin aparitia repetata a convulsiilor), care face parte din grupa medicamentelor denumite barbiturice.
Prospect Astmasan 10 mg comprimate filmate
Medicul dumneavoastra v-a prescris Astmasan 10 mg pentru tratamentul astmului bronsic, prevenind simptomele astmului bronsic pe parcursul zilei si al noptii.
Prospect Asthator 10 mg comprimate
Medicul dumneavoastra v-a prescris Asthator pentru tratamentul astmului bronsic inclusiv pentru prevenirea simptomelor de astm din timpul zilei sau noptii.
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Îngrijirea sarcini
Îngrijirea sarcini

Nu am găsit elevit 1ci elevit 2 are ceva dacă le iau pe aces ... Buna ziua! Elevit 2 este pentru trimestrul 2 al sarcinii. Avand in ve ...Sfatul farmcistului 4 zile întârziere a menstruatiei
4 zile întârziere a menstruatiei

Pot face un test de sarcina la 4 zile de întârziere a menstruatiei pen ... Buna ziua! Da, testele actuale dau rezultatul corect si din prima zi ...


Sfatul farmcistului Septilin in alaptare
Septilin in alaptare

Pot lua septilin daca alaptez? ... Buna ziua! Puteti lua Septilin sirop, care se poate administra si la ...


Sfatul farmcistului Secretie maronie
Secretie maronie

Buna seara,sunt la menopauza de 7 ani ,,am din cand in cand o scurgere ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o preblema la nivelul uterului. Este ...


Sfatul farmcistului Senzatia de rece a capului penisului
Senzatia de rece a capului penisului

Buna ziua,ma numesc Sergiu si de vreo doua zile imi simnt capul penisu ... Buna ziua! In absenta altor simptome (mancarime, secretii, usturimi), ...