Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Index dictionar medical:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


hibrid


individ rezultat din încrucisarea a doi indivizi genetic deosebiti, din aceeasi specie sau din specii diferite. Hibrizii intraspecifici sunt fertili, cei interspecifici pot fi fertili, sterili sau semisterili

Alti termeni medicali: Amorsa, Anelaj, compomer, FISH, Genitor, hibrid, hibridizare in situ cu markeri fluorescenti, Mendel (legile lui), Northern blot (analiza),

4 produse gasite (pentru hibrid)!Prospecte medicamente (pentru hibrid)


Prospect Phelinun
Phelinun este un medicament impotriva cancerului pentru tratarea pacientilor cu: • cancere ale maduvei osoase (care produce celulele sanguine) — mielom multiplu, leucemie limfoblastica acuta si leucemie mieloida acuta;
Prospect Kigabeq
Kigabeq este un medicament utilizat pentru tratarea epilepsiei la copii cu varste cuprinse intre 1 luna si 7 ani.
Prospect Gencebok
Gencebok este un medicament stimulent care se utilizeaza pentru tratarea apneei de prematuritate, o afectiune in care copiii nascuti prematur inceteaza sa respire mai mult de 20 de secunde.
Prospect Armisarte
Armisarte este un medicament impotriva cancerului, utilizat in tratamentul a doua tipuri de cancer pulmonar.
Prospect Trepulmix
Trepulmix este un medicament utilizat in tratamentul hipertensiunii arteriale pulmonare cronice tromboembolice (HTAPCT), o afectiune caracterizata prin tensiune arteriala mare in plamani cauzata de cheaguri de sange.
Prospect Xromi
Xromi este un medicament utilizat la adulti, adolescenti si copii cu varsta peste doi ani care au siclemie, o boala genetica in care globulele rosii devin rigide si lipicioase si a caror forma de disc se schimba in forma de semiluna (ca o secera).
Prospect Anagrelide Mylan
Anagrelide Mylan este un medicament utilizat pentru reducerea numarului de trombocite (componente care ajuta la coagularea sangelui) la pacientii cu trombocitemie esentiala (boala caracterizata prin circularea in sange a unui numar excesiv de trombocite).
Prospect Cuprior
Cuprior este un medicament utilizat pentru tratarea pacientilor cu varsta de 5 ani si peste care sufera de boala Wilson, o tulburare genetica in care cuprul absorbit din alimente se acumuleaza in organism, in special in ficat si in creier, afectand aceste organe.
Prospect Nyxoid
Nyxoid este un medicament utilizat pentru tratamentul de urgenta in cazul unei supradoze cunoscute sau suspectate de droguri opioide (ca heroina sau morfina).
Prospect Buvidal
Buvidal este un medicament utilizat pentru tratarea dependentei de droguri opioide (narcotice), precum heroina sau morfina.
Prospect Raxone
Raxone este un medicament utilizat pentru tratamentul tulburarilor de vedere la adulti si adolescenti cu varsta de 12 ani si peste cu neuropatie optica ereditara Leber (LHON), o boala ereditara caracterizata prin pierderea progresiva a vederii. Raxone contine substanta activa idebenona.
Prospect Alkindi
Alkindi este un medicament destinat copiilor si adolescentilor (de la nastere pana la 18 ani) ale caror glande suprarenale nu pot produce o cantitate suficienta dintr-un hormon numit cortizol.
Prospect Zubsolv
Zubsolv este un medicament utilizat la adulti si la adolescenti cu varsta peste 15 ani pentru tratarea dependentei de droguri opioide (narcotice), cum sunt heroina sau morfina.
Prospect Acid chenodeoxicolic sigma-tau
Acid chenodeoxicolic sigma-tau este un medicament care contine substanta activa acid chenodeoxicolic.
Prospect Jylamvo
Jylamvo este un medicament antiinflamator si oncologic care se utilizeaza pentru tratarea urmatoarelor afectiuni:poliartrita, artrita, psoriazis.
Prospect Ledaga
Ledaga este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de un cancer de piele numit limfom cutanat cu celule T, de tip micozis fungoid. Medicamentul contine substanta activa clormetina.
Prospect Aerivio Spiromax
Aerivio Spiromax este un medicament utilizat pentru tratamentul regulat al adultilor care sufera de astm bronsic sever si pentru ameliorarea simptomelor bronhopneumopatiei obstructive cronice (BPOC,o boala cronica in care caile respiratorii si sacii alveolari din plamani prezinta leziuni sau se locheaza,ceea ce cauzeaza dificultati de respiratie).
Prospect Airexar Spiromax
Airexar Spiromax este un medicament utilizat pentru tratamentul regulat al adultilor care sufera de astm bronsic sever.
Prospect Nordimet
Nordimet este un medicament utilizat pentru tratarea urmatoarelor afectiuni inflamatorii: artrita, psoriazis invalidant, artrita psoriazica.
Prospect Neofordex
Neofordex este un medicament utilizat impreuna cu alte medicamente impotriva cancerului in tratamentul adultilor cu mielom multiplu care prezinta simptome.
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Îngrijirea sarcini
Îngrijirea sarcini

Nu am găsit elevit 1ci elevit 2 are ceva dacă le iau pe aces ... Buna ziua! Elevit 2 este pentru trimestrul 2 al sarcinii. Avand in ve ...Sfatul farmcistului 4 zile întârziere a menstruatiei
4 zile întârziere a menstruatiei

Pot face un test de sarcina la 4 zile de întârziere a menstruatiei pen ... Buna ziua! Da, testele actuale dau rezultatul corect si din prima zi ...


Sfatul farmcistului Septilin in alaptare
Septilin in alaptare

Pot lua septilin daca alaptez? ... Buna ziua! Puteti lua Septilin sirop, care se poate administra si la ...


Sfatul farmcistului Secretie maronie
Secretie maronie

Buna seara,sunt la menopauza de 7 ani ,,am din cand in cand o scurgere ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o preblema la nivelul uterului. Este ...