Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Index dictionar medical:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Organizatia Mondiala a Sanatatii


(WHO - World Health Organization) organism al ONU, creat în anul 1946, cu sediul la Geneva. Are 168 de state membre (Romania este membra din anul 1948 - nota trad.).
Coordoneaza activitatile internationale cu caracter sanitar. Asigura asistenta tehnica de specialitate pentru tarile membre. Publica International Classification of Disease (ICD) (Clasificarea Internationala a Bolilor)

Alti termeni medicali: Abcesul cald, Ac, Acid folic, Acid gras, Acid gras esential, Acid lipoic, Acid nicotinic, Acid nucleic, Acid sialic, Acid uric, Acidorezistent, Acidoza, Acizi biliari, Actinomicete, Adenomioza, ADH, Adipocit, ADN, Aerob, Afectiuni virale, Aglutinare, Aglutinina, Agonist, Alcaloid, Alcaloza,

4 produse gasite (pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii)!Prospecte medicamente (pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii)


Prospect Supemtek
Supemtek este un vaccin utilizat pentru protejarea adultilor impotriva gripei.
Prospect Veklury
Veklury este un medicament antiviral care se utilizeaza pentru tratarea bolii coronavirus 2019 (COVID19). Se utilizeaza la adulti si adolescenti (incepand cu varsta de 12 ani si cu greutatea de cel putin 40 kg) cu pneumonie care necesita oxigen suplimentar.
Prospect Flucelvax Tetra
Flucelvax Tetra este un vaccin care se utilizeaza pentru protectia impotriva virusului gripal (gripei) la adulti si la adolescenti si copii cu varsta mai mare de 9 ani.
Prospect VaxigripTetra
VaxigripTetra este un vaccin. Acest vaccin ajuta la protejarea dumneavoastra sau a copilului dumneavoastra impotriva gripei.
Prospect Afluria suspensie injectabila
Afluria este un vaccin antigripal.
Prospect Fluenz Tetra
Fluenz Tetra este un vaccin care se utilizeaza pentru protectia impotriva gripei (virusului gripal) la copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 2 si 18 ani.
Prospect Granupas
Granupas este un medicament pentru tratamentul tuberculozei, care contine substanta activa acid paraaminosalicilic (PAS).
Prospect Adjupanrix vaccin
Adjupanrix este un vaccin care se administreaza prin injectare, utilizat la adulti pentru a-i proteja impotriva gripei „pandemice”.
Prospect Pumarix
Pumarix este un vaccin care protejeaza împotriva gripei „pandemice”.
Prospect Fluenz
Fluenz se utilizeaza pentru prevenirea gripei la copii şi adolescenti cu varsta cuprinsa între 24 de luni şi mai putin de 18 ani.
Prospect Pandemrix
Pandemrix este un vaccin care se administreaza prin injectare.
Prospect Optaflu
Optaflu este un vaccin disponibil sub forma de suspensie injectabila într-o seringa preumpluta.
Prospect Intanza
Intanza este un vaccin disponibil sub forma de suspensie injectabila într-o seringa preumpluta.
Prospect IDflu
IDflu este un vaccin disponibil sub forma de suspensie injectabila într-o seringa preumpluta.
Prospect Foclivia
Foclivia este un vaccin. Este o suspensie injectabila care contine unele parti ale virusului gripei (respectiv, membranele exterioare).
Prospect Focetria
Focetria este un vaccin. Este o suspensie pentru injectie care contine parti („antigeni de suprafata”) din virusul gripei.
Prospect Celvapan, vaccin antigripal
Indicatii: Celvapan este un vaccin care protejeaza impotriva gripei „pandemice”.
Prospect INFANRIX-Hib
Vaccin combinat diftero-tetano-pertussis acelular si Haemophilus influenzae tip b (Hib).
Prospect INFANRIX, suspensie
Indicatii terapeutice: Infanrix este indicat in imunizarea primara fata de difterie, tetanos si pertussis incepand cu varsta de 2 luni. Infanrix este indicat ca doza de rapel la copii anterior imunizati cu trei sau patru doze de vaccin DTPa, difteric, tetanic sau pertussis celular (DTPc).
Prospect Interferon
Interferonii sunt o substanta a organismului dotata cu proprietati antivirale, anticanceroase si modulatoare ale functiei imunitare. Interferonii fac parte din citokine, proteine mici secretate de diferite tipuri de celule, care au o actiune regulatoare si stimulatoare a sistemului imunitar.
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Îngrijirea sarcini
Îngrijirea sarcini

Nu am găsit elevit 1ci elevit 2 are ceva dacă le iau pe aces ... Buna ziua! Elevit 2 este pentru trimestrul 2 al sarcinii. Avand in ve ...Sfatul farmcistului 4 zile întârziere a menstruatiei
4 zile întârziere a menstruatiei

Pot face un test de sarcina la 4 zile de întârziere a menstruatiei pen ... Buna ziua! Da, testele actuale dau rezultatul corect si din prima zi ...


Sfatul farmcistului Septilin in alaptare
Septilin in alaptare

Pot lua septilin daca alaptez? ... Buna ziua! Puteti lua Septilin sirop, care se poate administra si la ...


Sfatul farmcistului Secretie maronie
Secretie maronie

Buna seara,sunt la menopauza de 7 ani ,,am din cand in cand o scurgere ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o preblema la nivelul uterului. Este ...


Sfatul farmcistului Senzatia de rece a capului penisului
Senzatia de rece a capului penisului

Buna ziua,ma numesc Sergiu si de vreo doua zile imi simnt capul penisu ... Buna ziua! In absenta altor simptome (mancarime, secretii, usturimi), ...