Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Index dictionar medical:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Monocit


Monocitul este celula produsa de catre maduva osoasa si care are un rol important in apararea imunitara.

Alti termeni medicali: Anticorp monoclonal, Celule sangvine, dishormonogenezie, flavin mononucleotid, gemeni monozigoti, HLA (sistemul), hormonogeneza, Hormonoterapie, hormonoterapie antineoplazica, Inhibayor sl monosminoxidazei, macrofag, mon-, mono-, monoaminoxidaza (MAO), monoartrita, monoblast, Monocit, monocitoza, monocromatic, monocular, monodactilism, monoflletism, monofobie, Monogamie, monoiodtirozina, monomanie,

1 produse gasite (pentru Monocit)!



Sfatul Farmacistului (pentru Monocit)


analize medicale hemoleucograma
rezultat analize 06.noiembrie 13. noiembrie 26 noiembrie leucocite 15.33 13.95 18.06 neutrofile 9.79 8.36 12.8 eozinofile 0.48 0.56 0.49 limfo
interpretare rezultate alarmante din buletinul de analize
Monocite 14% Hematocrit 36.1% HEM 31,6 pg CHEM 37,4 g/dl Volum mediu trumb 12,7fl este vorba de debut leucemie? mentinez caam inceput o cur
Interpretare analize
Buna ziua am efectuat analize la sânge și mi au ieșit următoarele valori:limfocite 40,10 interval de referinta 22,00-40,00 si monocite 9,10 interval 3,00-9,00.restul analizelor au iesit in parametri normali.este normal rezultatul sau
Policromatofilie
Buna seara, De curand am facut un set de analize si a reiesit: -Hemoglobina- 10.80g/dl ( valori normale 11,5- 16.5) - Hematocrit 33% ( val normale 37-47) - Nr Eritrocite - 3,85 mil/mmc ( val normale 4,1- 5.4) Nr Reticulocite- Nr Leucocite- 6300
Sunt prea slaba
Am calciul ionic scazut ...eozinofile,monocite crescute iar Vem si Hem scazut ce sa iau. Si vreau sa va Mai spun ca am fost operata pt o malformatie din nastere care sa rezolvat dar am Mai ramas cu o insuficienta aortica moderat usoara probabil conge
Interpretarea analizelor
Buna ziua! Am facut un set de analize si nu inteleg ce inseamna ele. Sunt unele valori foarte scazute iar altele prea mari.M-ati putea ajuta in legatura cu interpretarea lor si ce medicamente sau ce tratament ar trebui sa iau?Mentionez ca am 19 ani,4
ratament naturist pe baza analizelor medicale facute
recent mi-am facut analzele sangelui si va redau ce nu mi-au iesit bine wbc nr total leucocite 3,56 lymph nr limfocite1,26 mono monocite 13,8 plt nr total trombocite 76 pct trombocrit 0,09 tgp/alt 52 tgo/ast 68 celelalte sunt la valori normale de
interpretare analize medicale
Buna ziua.As dori sa ma ajutati cu interpretarea unor analize.Magneziul mi a iesit sub limita normala am ameteli greturi tremuraturi lipsa poftei de mancare din aceasta cauza???????? si totodata urmatoarele analize: hemoglobina eritrocitara medie m
urgent
multumesc pentru raspuns, insa analizele pe care le-ati mentionat le-am facut. glicemia e buna, calciul si magneziul sunt aprope de sub nivelul normal deci cam mici, colesterol e bun bazofilele, monocitele au iesti mici, in rest totul bine. ar fi
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului nu raman insarcinata la 37 de ani
nu raman insarcinata la 37 de ani

Buna ziua as dori sa știu de ce nu mai raman însărcinată am 37 de ... Buna ziua! Este necesar un control ginecologic pentru a afla cauzele. ...


Sfatul farmcistului Antidiareic in sarcina
Antidiareic in sarcina

Buna ziua! Ce antidiareic este recomandat si eficient in timpul sarcin ... Buna ziua! Puteti lua Enetorl capsule sau Diosmectita (Smecta) plicul ...


Sfatul farmcistului Afte bucale la bebeluși
Afte bucale la bebeluși

Buna ziua fetița mea de 5 luni are niște bubițe albe pe ... Buna ziua! Albastrul de metilen nu ajuta in acest caz! Mai insistati ...



Sfatul farmcistului Dureri de ovare
Dureri de ovare

Bună ziua, de o săptămână am o scurgere abundenta ... Buna ziua! Ar fi bine saajungeti la ginecolog in cateva zile. Pana at ...